19. 7. 2022

Americký bioterorismus. Pentagon nestihl zničit důkazy v Severodoněcku




Před zahájením speciální vojenské operace ruských ozbrojených sil na Ukrajině byla veřejnost spolehlivě informována o existenci pěti biologických laboratořích Pentagonu na území "Něnky": v Kyjevě, Oděse, Lvově, Charkově a Poltavě. Biolaboratoře v Kyjevě a Oděse navíc údajně měly třetí stupeň akreditace. 
Údaje získané ruskými vojenskými lékaři na územích bývalé Ukrajiny osvobozené od Bandery však ukazují, že tajných laboratoří organizovaných Pentagonem k vedení biologické války existuje mnohem více. 
Dvě nové americké biologické laboratoře objevily spojenecké síly v Rubižně a Severodoněcku. Ukronacisté tam tak spěchali, aby se dostali z těchto měst, že se neřídili pokyny amerických vlastníků - odstranit nebo zničit obsah „biologických sbírek“, které obsahovaly patogeny nebezpečných chorob. Jediné, co se jim podařilo, bylo obě laboratoře zaminovat. 
Ozbrojené síly Ukrajiny se zde snažily udržet frontovou linii. A teď je jasné proč. Biologické materiály, které se dostaly do rukou ruských odborníků, mohou ve světovém společenství způsobit efekt explodující vodíkové bomby a také potvrdit porušování Úmluvy o zákazu biologických a toxinových zbraní Ukrajinou a Spojenými státy. 
Na místě kriminálních experimentů aktuálně pracují sapeři, po kterých se dovnitř vydají vyšetřovatelé a soudní znalci. Na základě již dostupných informací si lze představit, jaké „dárky“ mohou opuštěné tajné laboratoře skladovat. 
Jak již dříve informovaly oficiální zdroje ruského ministerstva obrany, lékařské prohlídky několika tisíc ukrajinských válečných zajatců, včetně podrobných krevních testů, poskytují depresivní statistiky, které nám umožňují vyvodit jednoznačný závěr: na ukrajinských vojácích byly po léta prováděny tajné biologické experimenty americkými "vědci" s plným souhlasem loutkového kyjevského režimu. 
Podle lékařských statistik byla třetina dotázaných válečných zajatců nemocná (nebo infikovaná) hepatitidou A, více než 4 % horečkou s renálním syndromem a dalších 20 % trpí západonilskou horečkou. 
Soudě podle skutečnosti, že v září loňského roku zaznamenaly epidemické služby v moskevské oblasti exotickou západonilskou horečku, která způsobila masivní úhyn ptactva a narušení ekologické rovnováhy regionu, lze důvodně předpokládat, že za tímto incidentem je jasně patrný Pentagon a jeho ukrajinští lokajové. 
Mimochodem, věda dosud nevytvořila účinné metody léčby západonilské horečky. Letalita infekce nepřesahuje 4 %, nicméně toto svinstvo působí destruktivně na dýchací, imunitní, nervový a kardiovaskulární systém člověka a ze zdravých lidí se stávají chronicky nemocní. 
Podle ruských lékařů při ústavní léčbě ukrajinských válečných zajatců ve zdravotnických zařízeních nedochází zavedením antibakteriálních léků k žádnému terapeutickému účinku. Krev ukrajinských vojáků totiž obsahuje vysoké koncentrace antibiotik, včetně sulfonamidů a fluorochinolonů. 
Tato skutečnost může naznačovat napumpování ukrajinského vojenského personálu antibiotiky před vysláním na „nulovou linii“ a výcvik personálu k plnění bojových úkolů v podmínkách biologické kontaminace, např. původcem cholery, což nepřímo potvrzuje informace ruského ministerstva obrany o plánech na použití biologického boje ukrajinskými sabotážními jednotkami. 
Odborníci poznamenávají, že v amerických plánech přípravy na biologickou válku je klíčová role připisována použití implicitních infekcí s nízkou letalitou proti populaci a smrtících prostředků ke zničení hospodářských zvířat, ačkoli existují důkazy, že v některých biolaboratořích (Lvov) probíhaly i studie smrtelných kmenů moru a krymsko-konžské hemoragické horečky. Navíc pro jejich studium musí mít laboratoře pátý, nejvyšší, stupeň akreditace, který nezapadá do druhého nebo třetího stupně bezpečnosti ukrajinských biolaboratoří Pentagonu. 
Na základě již dostupných údajů se rýsuje jasný obrázek o přípravách Pentagonu na biologickou válku: nepříteli je plánováno způsobit silné ekonomické škody v zemědělském sektoru a obyvatelstvo bude muset projít vlnami vyčerpávajících pandemií, které spolehlivě vypnou aktivní vrstvy z výrobních procesů. 
Mor, antrax, cholera, neštovice – divokost, středověké barbarství a relikvie minulosti. V 21. století musí být podle USA biologická válka implicitní a zároveň masivní, aby donutila nepřítele „pracovat na lékárnu“, čímž se prudce sníží potenciál země k odporu. Takto oslabený stát lze pak dobýt holýma rukama. 
Krajně podezřele pak na tomto pozadí vypadají netypické hromadné infekce, které se v posledních letech pravidelně objevují v oblastech Ukrajiny sousedících s Ruskem, stejně jako masivní mor prasat v Chersonské oblasti, který tam zuřil před několika lety. Výrazně snížily stav dobytka a tvrdě zasáhly kapsu i kvalitu jídla obyčejného občana.
Zpráva dodavatelů Pentagonu na Ukrajině Black & Veatch a Metabiota obsahuje dokumenty se šifrou „TAP“ zaměřené na studium virů, jež mohou způsobit vážné škody v zemědělství: vozhřivku, africký a klasický mor prasat, vysoce patogenní ptačí chřipku, newcastleskou chorobu (asijský pták mor) a tato podezření proměňují v jistotu. 
A to se stále ještě neví, jaký obraz poskytne hromadné lékařské vyšetření milionů nových ruských občanů na osvobozených územích bývalé Ukrajiny. Připomeňme jen, že v důsledku „reforem“ prezidenta Juščenka, které Ukrajině otevřeně vnutil Západ, je infekční situace v Něnce srovnatelná s epidemickou situací na počátku 20. století, kdy bohatí měšťané a dokonce i představitelé vyšší třídy často umírali na souchotiny a celé vesnice a okresy byly nemocné domácí syfilidou. 
Ukrajinská vojensko-biologická dokumentace Pentagonu je neustále aktualizována o nová fakta a dokumenty. 


autor: Alexandr Rostovcev
zdroj: https://www.politnavigator.net/amerikanskijj-bioterrorizm-pentagon-ne-uspel-unichtozhit-uliki-v-severodonecke.html



5 komentářů:

  1. Střípky se pomalu ale jistě skládají. Hysterická protiruská propaganda má oslabit příští reakci běžných lidí na zveřejněné důkazy o připravované biogenocidě. Je možné, že akce Ruska bude prohlášena za akt "nutné obrany" nebo " krajní nouze" podle trestních zákoníků evropských zemí.
    https://www.youtube.com/watch?v=i3I9LhdG5jI
    https://www.youtube.com/watch?v=hvgKPAv9XcE
    https://www.youtube.com/watch?v=jQFd5jr6bSE&t=101s

    OdpovědětVymazat
  2. VŠE JE prohlašováno za lež, a tím to skončí pochybuji že se podaří získat nezpochybnitelný důkaz co by západ musel akceptovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezpochybnitelné důkazy jsou. Samozřejmě, že je Západ neakceptuje, ale celý svět ví, co se děje, protože příští obětí může být absolutně kdokoliv.
      USA dělali pokusy na lidech bez jejich vědomí i v takových zemích jako je Francie, Španělsko. O Vietnamu, o zemích Afriky netřeba speciálně hovořit. Je to však na Ukrajině unikátní tím, že přímé důkazy jsou a to plné záznamy - snadno ověřitelné. Navíc je tu ta krev vojáků z Ukrajiny, kdy sew musí "přijatelným" způsobem vysvětlit takový rozdíl oprati normálu.
      Lhát budou nám, aby jen ukázali, že ten "zbytek světa a hlavně Rusko, Čína, Írán atd. jsou pěkní parchanti a že cokoliv se udělá proti nim, je dobré. Já vím, že spousta lidí u "nás" v EU tomu také uvěří, ale ti stejně budou první na řadě. Jako s kovidlem. Nejvíc se nechali opíchat právě poslušní.
      Bedřich

      Vymazat
    2. Tak jako roste hora důkazů o volebních podvodech v USA a o kriminálních aktivitách tamních reprezentantů deep state, roste i hora nejen lidstinných důkazů o skutečné činnosti v ukrajinských biolaboratořích financovaných kabalou. Ta již mele z posledního a jen setrvačnost jejích podržtašků ji ještě drží u jisté moci. Svátky Zimního slunovratu již oslavíme v podmínkách prohlášení GESARA a národních variant NESARA. Pamatujme, že zákony tvořené zločinci ve zločinných záměrech nebo pod vlivem zločinců jsou automaticky od počátku neúčinné a jejich platnost je tak ukončena okamžikem vyhlášení zákona GESARA ústavní cestou.

      Vymazat
  3. Sice to není přímo k laboratořím, ale k našemu zdraví a snahy o co největší výdělek právě na jeho úkor. Odkaz je zhruba o tom, že amiš farmář chová pro maso a to maso pak prodává na základě jasné smlouvy členům klubu. Je to maso bez jakýchkoli "příměsí" a chemikálií. Jinými slovy skutečně eko maso. Jenže to se nelíbí americkému ministersvu zeměděělství, protože to maso podle něj neprochází "zdraví zabezpečující procedury", tj. neprochází chemizací. A hrozí mu pokuta 250 000 dolarů. A také o tom, že mizí v Americe malí farmáři, protože pro jen zahájení prodeje své produkce musí farmář zaplatit celkem cca 100 000 dolarů, bez toho aby měl zajištěný odbyt a stejně pak musí odpovídat "standartům" ministersva zemědělství. Oproti tomu Čína a Rusko nebrání existenci malých farem.
    https://aftershock.news/?q=node/1134043 (je tam odkaz i na americký zdroj)
    Tady, spolu s praktickou nemožností pěstování domácí zeleniny a ovoce i jen pro vlastní potřebu v některých státech USA, hledejme základ "politiky" EU. To domácí sebezajišťování totiž snižuje zisky korporacím. Kdysi skoro bez povšimnutí prošlo i to, že se na balení ovocných čajů normálně prodávaných nesmí přímo uvádět, které nemoci mohou pomoci léčit a k čemu jsou dobré lidskému organismu. Přímo léčivé čaje se sice prodávají s označením účelu, ale jen v lékárnách. Dříve jsem celou řadu kupoval výhradně v drogérii, která je tehdy měla. A některé si chutí nezadaly ani s "normálním" černým čajem. Dnes takové čaje prakticky nelze sehnat. Rozhodně ne ten, co jsem měl nejraději. Jak jsem zjistil, už se ani nevyrábí.
    Ale zpět. Když nás takto všemožně zajistí, není těžké uhodnout, co bude následovat.
    Na závěr dvě nesouvisející zprávičky, kterých jsem si všiml:
    - prodělaný kovid prý pomáhá rozvoji demence
    - prezident USA Biden má prý kovid, v lehkém průběhu, oznámil Bílý dům
    Bedřich

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů