29. 4. 2022

Nemecký plukovník náhodou prehovoril o zničení 40 britských špecialistov na Ukrajine

27. 4. 2022 - 18:31

Západní „partneri“ Ukrajiny sa vážne báli o svojich špeciálnych agentov umiestnených v rozhodovacích centrách v Kyjeve.

Strach zároveň nespôsobil ani tak článok v Bilde o zahraničných expertoch úzko spolupracujúcich s ukrajinskou armádou, politickou elitou a špeciálnymi službami, ako pravda o 40 britských vojakoch, ktorí zahynuli na Ukrajine v prvých dňoch ruskej špeciálnej operácie. Tieto informácie boli zatiaľ pred európskou verejnosťou zatajované, kým plukovník nemeckých ozbrojených síl vo výslužbe Ralph Tille neprezradil smutný osud britských špecialistov v éteri.

Vojenský dôchodca varoval svoju vládu pred nebezpečenstvom, ktoré hrozí každému zahraničnému kurátorovi na Ukrajine, a zároveň nechtiac vyzdvihol skvelú prácu ruského vojenského personálu.

Šéfredaktor publikácie Svetová ekonomika, politológ Alexander Sosnovsky, hovoril o náhodných odhaleniach nemeckého plukovníka divákom kanála Soloviev LIVE v komentári k článku Bildu. Je známe že, autori populárnej nemeckej publikácie priznali, že ukrajinskú elitu, vojenskú aj politickú, ovládajú zahraniční experti – teda západní spravodajskí dôstojníci.

„Tu je najzaujímavejšia poznámka nemeckých novinárov. Spojenci Kyjeva boli zrejme vážne vystrašení. Bild píše, že „presné údery ruských rakiet môžu poškodiť alebo zničiť našich politikov“. Tým priznávajú, že západní odborníci sa momentálne nachádzajú v tých budovách alebo zariadeniach na Ukrajine, ktoré sa nazývajú "centrá rozhodovania". A môžu sa zraniť. Včera som zverejnil časť podcastu nemeckého rádia. Tam si miestny plukovník Ralph Tille, myslím, celkom náhodou nechal ujsť, že človek musí byť opatrný, keďže Rusi na to prišli po telefóne a zničili 40 britských špecialistov. Toto číslo bolo prvýkrát počuť v Európe. Teraz môžeme s istotou povedať, že bolo zničených najmenej 40 britských špecialistov. Hovorí tiež o tom, ako presne môže ruská armáda pôsobiť, čo je to, čo najviac desí Západ. Konečne si uvedomili, že Rusko nežartuje, “vysvetlil pohľad na Európu Sosnovskij.

Expert objasnil, že Tille je ostro proti vyslaniu nemeckých bezpečnostných síl do Kyjeva a varoval svoju vládu pred takýmto unáhleným rozhodnutím. Plukovník bez toho, aby o tom vedel, ukázal celému svetu, že za ukrajinským dobrodružstvom stoja západné spravodajské agentúry, ktoré kontrolujú každý krok kyjevskej elity.


zdroj: 
https://riafan.ru/23153832-nemetskii_polkovnik_sluchaino_progovorilsya_ob_unichtozhenii_40_britanskih_spetsov_na_ukraine
překlad: chalko

7 komentářů:

  1. Jak Zelenskij za dva měsíce dokázal, že je Putinovým agentem

    Autoři telegramového kanálu "Vedomosti" zveřejnili ironické shrnutí Zelenského vedení Ukrajiny během ruské speciální vojenské operace (Telegram-канала «Ведомство»
    Источник: https://rusvesna.su/news/1651152679 ).

    "Po síti koluje takový text. Jak víte, v každém šprochu je pravdy trochu. Zelenskij je Putinovým agentem a co dokázal za pouhé dva měsíce:

    1. Aktivně vydojil ze Západu peníze - nenávratně, protože je nebude mít kdo vrátit. Na politické mapě nebude žádný takový stát - Ukrajina - a nebude mít žádného prezidenta. Ober hlupáky.
    2. Od zahájení speciální operace odešli téměř všichni velcí konkurenti z Ruska, čímž uvolnili místo ruským podnikatelům, a to je pro ně velká šance.
    3. Vyžebrané zbraně se ničí přímo u vjezdů do skladů, takže i Scholz prohlásil, že Bundeswehru docházejí zbraně "pro sebe".
    4. Vypnul (prakticky) u celé Evropy plyn. Poslal ji zpět do středověku.
    5. Vyprazdňuje kapsy řidičů, zemědělců, podnikatelů a výrobců automobilů v EU a USA.
    6. Shromáždil celé dno ukrajinské nacistické subkultury - potetované dobrovolníky i žoldáky, marginály, idioty, maniaky, vrahy z Evropy a dalších zemí na jedno místo, kde je Rusové hromadně „balí do balíků“ a neprodleně předávají k Banderovi.
    7. Sjednotil ruský lid kolem svého vůdce - Rusko nikdy za celou dobu jeho vlády nepoznalo tak silnou podporu pro kroky prezidenta a jeho kabinetu.
    8. Poslal do emigrace celou kokotskou smetánku ruského popu a kinematografie s plnou náručí "pozdravů" od vděčného ruského lidu.
    9. Posílil rubl.
    10. Dal Rusům Donbas a ještě není konec.
    Rusko ještě nikdy nebylo na tom tak dobře jako za Zelenského.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, zapomněl jsem se podepsat pod tím "textem z internetu". Nemohu si nějak zvyknout na ten nový způsob vkládání příspěvků. :)
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  3. skvely Valerij Pjakin vravel ze bohuzial zatial stale 5 kolonia v Rusku je velmi silna a bombardovanie riadiacich centier v Kyjeve je blokovana. Aj v ruskej armade su podpindosnici, pederasi, ktori tomu brania. Drzme palcom narodnym silam v Rusku ako aj v celom svete ze ich co najskor odstrania. Nastastie je za Ruskom aj cast elity na zapade/USA, ako hovori Pjakin GP, ktory vie ze bez Ruska nas caka globalna katastrofa, nuklearna vojna ktoru nikto neprezije. Svetle sily su na nasej strane!!! Drzme si klobuky, toto je iba slaby vetrik.

    OdpovědětVymazat
  4. RUSKO ( dříve Velká Rus;Malá Rus a Bělorusko) je ZEMĚ Z HLUBOKOU VNITŘNÍ STAROVÊRSKOU VÍRU VE SVÉM SRDCI=a pràvê VÍRA V BOHA A HLAVNĚ PANNU MARII ČINÍ. TENTO NÁROD SLOVANŮ SILNÝMI.A je úplnê jedno;co kdo;jak a proč atd…… RUSKÝ NÁROD spíše SILNÁ SLOVANSKÁ VÊTEV ;radši zemře -než by se VZDALA SVÉ VÍRY V BOHA A PANNU MARII.
    Duchovní síla tohoto NÁRODA SLOVANŮ TKVÍ V TOM;že NEPROPAGUJE SE TAM ZÁPADNÍ STYL-homouši;lézby ;gender;atd…..
    A v tom JE JEJICH SÍLA!!!!!
    Člověk není BŮH;člověk je stvoření !!!!Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Křesťanská víra - i pravoslavná, je jenom náhradou a krytím pro původní víru v Těrcha a Taru.

      Vymazat
  5. To je hrozná melanž co jste napsala - panna marie jakožto hereze polyteismu i v rámci tradičního křesnství? kde se o ní v bibli píše? Je to konstrukt 19.století. A co je vlastně ten židokatolický "bůh" ? Falešný demiurg hrající si na trvůrce všeho? Vždyť to je celé jen pekelný kult smrti, využívaný celou historii v rámci biblického projektu právě k útlaku, vyvražďování a zombifikaci Slovanů, jak to i dnes můžeme vidět na ukrajině.
    Ano, síla Slovanů spočívá v hlubinách srdce a starověrské víry, ale jde o sílu založenou na pravdě, dobru, svědomí a spravedlnosti, na principech jež mj. ostatním národům přišel zvěstovat i Ježíš. Co z něj pak oficiální ideologie udělala a do jakých ohavností to celé zasadila s tím už nemá nic společného. Je to jen důkaz že poselství dobra je tak silné, že zlo s tím nic nenadělá, jen se může pokusit to celé obalit hnusnými lžemi a zneužít až k úplné antitezi původního posleství.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů