18. 4. 2022

Čekání na spasitele

V poslední době někteří moji známí zavádějí řeč na hodnocení Putina. Titulují ho všemi možnými hanlivými výrazy, s dychtivým výrazem ve tváři, jak na to budu reagovat. V podstatě papouškují to, co slyšeli ve zprávách, Z vlastní hlavy nepochází vůbec nic. I když mám zcela opačný názor, volím řeč tak, abych je přinutil se nad celou situací zamyslet. Odpovídám zhruba takto:

"Mocenské schéma se od středověku nijak zásadně nezměnilo. Představa absolutistického vládce, kterého museli všichni poslouchat, není vždy zcela správná. Král měl určité požadavky na zemské pány a zemští páni zase hájili svoje zájmy. Záleželo na diplomatickém umění všech sněmujících a především krále, aby vyjednal podmínky přijatelné pro všechny. Pokud se mu to nepodařilo, zadělal si na atentát. 
Tento model funguje dodnes. Ruský prezident musí brát na zřetel požadavky ruských klanových korporací, zejména Ruského židovského kongresu. Podobně je tomu v USA. Prezident je v podstatě jejich tváří, mluvčím a diplomatem. Hodit všechnu vinu na jednu osobu je dětinsky zjednodušující, podobně jako pohádky o demokracii. Zjednodušený model padouch - hrdina se používá pouze k manipulaci mysli. Proto čtu i ruské zprávy a sám si vytvořím vlastní obraz situace."

Zde většinou rozprava končí, protože iniciátoři rozhovoru si uvědomí, že je nenapadlo použít vlastní rozum. Podle toho, že pak už nikdy se mnou nezavedli řeč na toto téma, bych řekl, že jim asi došlo, že se sami vmanipulovali do role nemyslícího hlupáka. A také, že nemá smysl mrhat vlastní energií za cizí "pravdy".
Zmínil jsem klanové korporace. O jedné z nejmocnějších je toto video. Tato korporace se ve světě miliardářů snaží budit dojem "socky", protože na rozdíl od mnoha miliardářských rychlokvašek, si za 300 let nedokázala vydělat ani jednu miliardu. Protože si ale značkuje svá teritoria, podobně jak kocour nebo pes, dají se v seznamu státních vlajek vyhledat státy, ve kterých má silnou pozici. Všimněte si Kazachstánu. Jeho hlavní město Astana (přesmyčka satan a), nyní Nur-Sultan, je vystavěno s prvky globalistických symbolů. Bohužel se mi nepodařilo najít článek, který tuto architekturu podrobně popisuje. (Ale zkuste hledat sami.)
Když pominu to, že těmi samými barvami svítí i moje meteorologická stanice, stejně jsou vybarveny bundy mých vnuků, a dokonce i moje pracovní rukavice, jsou i na této vlajce. Aby toho nebylo málo, jsou tyto barvy i na těchto vozech. V době zavádění takto označených vozidel se hodně lidí zabývalo podobností s tímto symbolem.  A kruh symbolů se uzavírá těmito uniformami, které přebírají barvu této uniformy.
Z řeči barev a symbolů vyplývá, že naše státní politika směřuje do období 1939 - 1945. 
Tyto barvy mají i některé dezinformační weby (tadesco, aluska). Dezinformační charakteristiku splňují dokonale, protože jejich informace si vzájemně odporují, což je naprostý unikát. Za dezinformační označují média hlavního proudu ty weby, které přinášejí jiné informace než ony samy. Pokud se ale pozorně začtete do obsahu těchto dvou výtečníků, zjistíte že přinášejí za vlasy přitažené hovadiny, anebo si některé zprávy vzájemně odporují. 

Čekání na spasitele

Za velmi nebezpečnou dezinformaci považuji tuto. Kontaktovalo mne poměrně hodně lidí, kteří se zcela vážně ptali na Med Beds. Čekají se svými zdravotními potížemi na Spasitele - Med Beds, namísto toho aby zdravotní problémy řešili včas, dřív než se z malého problému stane velký. 
K rozpoznání že je tato zpráva vylhaná, stačí rada "sledujte cestu peněz". A protože je používání Med Beds údajně zdarma, tak neexistuje ani cesta peněz a tím pádem neexistuje ani Med Beds. V tomto světě není zdarma nic. Tuto skutečnost kontruje Pjakinova poučka, "sýr je zdarma pouze v pastičce na myši". 
Tady vidíme, co všechno nám napoví barvy a symboly. 
Žádný zdravotní Spasitel nepřijde.


MUDrland Wenca

113 komentářů:

  1. Čo sa týka tadesca, tak to som nedokázala pochopiť, ako môžu ľudia uveriť tým všetkým zlátaninám.Tak veľmi ľudia túžia po spravodlivosti,mieri a pokoji a víťazstve dobra nad zlom, že sami seba presvedčia, že je to pravda. Sem tam tam zájdem a všimla som si, že už veľmi dlho sa tam neobjavil vrchný guru Tomáš a ani istý jeho pobočník carsten, žiadne "dejte si nohy nahoru,pukance a sledujte". Nikde žiadne vojská SHAEF, len sústredený útok na Rusko. Podľa mňa ten celý web bol vytvorený na diskreditáciu alternatívy /jeden z viacerých/, kde na začiatku mal určité kvality, aby sa naň napojili ľudia, ktorí hľadali pravdu, a časom, keď si z nich guru vytvoril plne mentálne ovládaných nasledovníkov /aspoň z časti/, skĺzla celá jeho "práca" do totálneho odpadu. Nasledovníci, pokiaľ argumentovali a argumentujú tým, ktorých sa snažia presvedčiť, tým, čo píše tadesco, tým akurát len utvrdili oponentov v presvedčení, že celá alternatíva je minimálne znôška blbostí a klamstiev.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velice přesné a trefné.Stačí projít internet a zjistit si, kdo vlastně onen Tomáš Marný je ve skutečnosti nebo čím dříve byl a čím se zabýval.Nebudete se stačit divit !!

      Vymazat
    2. Tadesco je sice kult, ale pres filtr je tam s diskusi docela dost informaci..

      Vymazat
    3. ...a jeste napr pro nekoho treba krkolmna moznost, ze nezname zarizeni jako treba "Med Beds" muze zoufalym zajemcum o "lecbu" neco jako "ukrast dusi"..

      Vymazat
    4. Tadesco web je projekt kultovnoho razu...jiny nazor nebo jakekoli pochyby se nepripousti...sleduju to tam s rezervou pravidelne a obcas se i tam da neco pochytit...podobny web je treba https://vitazstvosvetla.org...pekne pohadky prozoufale lidi...rikam takovym aktivitam uspavaci - vyhravame, raj uz je nadohled, nic uz nam nehrozi...tak jak kdyz reznik poskrabkava pasika za uchem nez ho picne.. clovek musi mit filtr...i treba nosaty Fulford porad uz cele roky "vyhrava", ale realita je jina...presto se i od nej da neco pochytit....
      ..jinak klasicky "alternativni" mizera je Vlk na Slobodnem Vysielaci...to je umelecky zvanil a zrucny manipulator...kontroluju ho obcas uz roky...vzdycky primicha do sveho "racionalniho" projevu pro naivni blce nejake sfinstvo....

      Vymazat
  2. Na tema stranek tadesco mi staci pouze to, ze se autor prezentuje jako 'tomas marny'. Nejde o skutecne jmeno, ale o prezdivku. Takova prezdivka ma slouzit jako psychologicke uk9nceni koverzace. Autor napise text a podepise ho 'tomas marny', coz ve skutecnosti znamena, ze jakekoli rozporpvani clanku nema smysl, nebot 'to mas marny'.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Jeho iniciály jsou R.K.

      Vymazat
    2. Vanitas vanitatum et omnia vanitas ,skrátka pán Marný je podvodník a manipulátor,ak sa všetky stránky sa zablokujú len tá jeho beží ďalej ,ako to dokázal ,udržuje masy v klude pre niekoho,lebo keď niečo nerozumiete ,alebo nechápete nie ste na to dosť vyspelí,ale on vie všetko , všade bol a všetko chápe "Chrobák Truhlík".

      Vymazat
    3. Jeho web běží dalej, páč má server v zahraničí

      Vymazat
  3. To by jste mohl přidat do své úvahy i barvy označení potrubí vody a plynu,modrá,žlutá.Vše co vzniklo ještě ve staré 3D matrici,je odsouzeno k zániku,to znamená i ty postele Med Beds,Nic z toho se již neobjeví v nové matrici,kde je léčení zcela běžné,jen silou své mysli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se podívá člověk mimosmyslově s dálkovým nazíráním,na zdravotní postele Med Beds,objevili by jste v programu vyzdravení,že vám to zařízení umístilo sledovatelné krystaly do těla na několik míst,s vysledovatelným vyzařováním.Dá se to i vysledovat již na mapách světa,z různých míst.I na odvrácené straně Měsíce,nebo i planetách.

      Vymazat
    2. VítězslavK.19. dubna 2022 6:48
      mohl bys napsat více o těch medbed? Právě jsem se vrátil z nákuku na tadesco, kde jsem si přečetl fulforda a v diskuzi zas opěvují med bed, které nedávno lidstvu slíbil JFK jr., který zemřel v roce 1999 při havárii letadla.

      jirik

      Vymazat
    3. Dnes jsem si udělal čas a shlížím body na mapě světa a nestačím se divit,pokud bych to rozdělil na zachráněné děti a skupinu utajených osob vládnoucích tomuto světu,tak ta skupina převyšuje i ty děti,nejvíc rozsvícených bodů, se jich pohybuje pod Rumunskem v podzemních zařízeních.Dál už to je jen paběrkování.Něco v Argentině,něco v Rusku podél hranice s Mongolskem,dále kolem Pitsburghu,v horním pravém cípu Grónska,Čína okolo Wuhanu,Katar.Říkám,ale nejvíc mě překvapilo Rumunsko,s umístěním ,na mapě něco nad Bukureští.Tam se snad sletěli z celého světa.

      Vymazat
    4. Dělám kvantové regrese a komunikaci s Vyšším Vědomím. V zabezpečeném prostoru vědomí člověka pod mým dohledem vycestuje nejen do minulosti, ale Vyšší Vědomí, bytosti lásky a světla mu zodpoví různé otázky. Ptala jsem se opakovaně přes více lidí. Něco jako Medbeds existuje pouze na mentální úrovni, opravují nesprávné myšlenky bytostí. Je to jako ve filmu Nosso Lar - Náš domov, tam jsou taková lůžka vidět. Tozn. existují, ale jen v mentálním světě, duchovním, ne ve hmotě. Také jsem s tím mnohokrát narazila, tadesco již nesleduji, to je příliš zaměřeno na hmotu. Ale bytost TM zase nedehonestujte, otevřel oči v jiných směrech mnoha lidem, i mně kdysi a za to mu patří dík. Jsou tady jiní temní mágové, co svádějí mysl lidí na scestí a vyprodávají sály, víte. Každý na své úrovni vědomí dělá, co může. Podle Vyššího Vědomí je TM bytost světelná, dobrá duše, ale trvá na tom, že lidé z povrchu jsou ve fyzických tělech. Ale dostává se k nim do mentálního světa.

      Vymazat
  4. pohled správným směrem, ale neúplný, ´krá´(Putin) řídí napřímo, druhá strana bezstrukturálně(ideově) manipulací vědomím, dramaticky řečeno - VVP nasadil svoji tvář proti druhé straně bez tváře, nedohledáte ty, kteří to kontrolují, (na bidena zapomeňte), je to střet tradic s liberalismem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. VítězslavK
      BAcon

      Neměl jsem úmysl psát podrobný článek ze tří důvodů. První byl nezavdat použitím mnoha klíčových slov, příčinu zavření tohoto webu. Druhým je moje časové vytížení, proto ta stručnost. Třetím důvodem je, že nemá smysl cokoli dopodrobna vysvětlovat jedinci momentálně zaostalému. Myslící jedinec smysl najde.
      Podstatný je nevyslovený význam článku a sice to, že ani klanové korporace nejsou původci jakýchkoli kontroverzních jednání. Do kritických situací byli vmanipulováni žlutomodrými kormidelníky.

      Při běžné diskuzi s neinformovaným člověkem se ke žlutomodrým ani nedostanu. Během mého vysvětlovacího monologu pozoruju jak jim "narůstají sloní uši" a kroutí se jak červ na udici, protože vysvětlení logickými argumenty nemají jak napadnout. Obvykle odvedou řeč k jinému tématu a proto se ke žlutomodrým se vůbec nedostanu.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    2. děkuji, je to tak
      chce to mistrovství, vynechat ego a
      po sokratovsky pokládat otázky

      Vymazat
  5. Označkovaný forbes.cz neuvádí např. jmění Rothschildů, nebo Rockefellerů:
    https://forbes.cz/zebricky/nejbohatsi-lide-sveta-2022/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mir

      Před pár lety se mi podařilo na americkém Forbesu jmění obou jmenovaných najít. Úplní chudáci, jmění se pohybovalo kolem 700 milionů.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    2. Tak to je hodně velká blbost. Jejich jmění se pohybuje v bilionech. Nevěř všemu co čteš.

      Vymazat
  6. A největší slátanina pana RK je jeho teorie Duté Země a hodného Hitlera na povrchu Země. Ale je toho více, RK si počíná jako guru a mnoho oveček mu jeho názory žere.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta Země ale je dutá... Uvnitř je totiž ještě jedna, dvakrát větší...

      Vymazat
    2. :) A když se ze zemské kůry té větší zeměkoule odloupne šutr, a trefí nějakého dutozemce, tak se z něho stane placatozemec:
      https://www.placata-zeme.cz

      Vymazat
  7. Venco!
    Výstižněji a přitom utajeněji bych to nepopsal. Máte moje symfonie!!

    Ďuro alias ******* **********

    OdpovědětVymazat
  8. Vidím že čtenáři mají s Tadescem bohaté zkušenosti. Tadesco přebírá články o Med Beds od https://aluska.org/ Aluška v jednom z článků o Med Beds uvedla, že zázračnou léčbu má pod palcem společnost Rand. Když jsem vznesl do diskuze otázku, zda tato společnost je identická s touto https://www-rand-org.translate.goog/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc a zda si opravdu myslí že by tato společnost něco provozovala zadarmo, proměnila se Aluška v uzlíček nervů a nevybíravě mi vynadala tak, že by se i dlaždič začervenal. A za trest jsem navíc dostal ban.

    Podobně dopadli někteří moji známí. Jejich nepohodlné otázky se zásahem admina do diskuze vůbec nedostaly. Inu, globalisté mají pro každého něco. Disponují celou plejádou bohů různých povah, materialistických marxistů, dutozemců a různých "vědců", kteří za granty vymýšlejí šílené teorie, od gravitační fyziky až po pohádky o tom, jak jedna desetitisícina kysličníku uhličitého navíc v ovzduší, otepluje celou planetu.

    Tadesco a Aluška jsou určeny pro čtenáře s kaleidoskopickým viděním světa, za účelem jejich deaktivace, v naději příchodu nějakého spasitele (Trump, Putin, SHAEF, Med Beds, mimozemšťani, duchové a jiné entity). Hlavně aby dav zůstal statický a nepodnikal žádná opatření vedoucímu k nezávislosti na státně nadnárodním systému.

    Tak jak svého času hrstka Angličanů přítomných v Indii, ovládala mnohem početnější indickou populaci, tak lidstvo jako celek ovládá hrstka konceptuálně znalejších lidí.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě nemá cenu ty weby jmenovat samostatně, podle mě za nimi stojí stejný admin/tvůrce. Jinak souhlas, je to manipulativní odpad.
      Alchy

      Vymazat
  9. Tadesco nečtu a ten druhý web vůbec neznám. Od čtení mě odrazuje podobnost s Jehovisty, kteří nás před 30 lety často obtěžovali. Také hlásali dobro a ty brožůrky, kde se objímala laňka s tygrem, mě vždy šokovaly.
    Co ten tygr bude žrát, když né maso? Na trávě asi chcípne. I když tu také občas potřebuje, ale nepřežije na ni. Na to mi nedokázali odpovědět, otec si z nich dělal legraci, rok to trvalo, než to pochopili. Ale známí je museli natvrdo vyrazit, když slušně s nima nepohli.

    No a co se týče toho nešťastného konfliktu. Kvůli tomu zakázali ty weby s příponou cz, prý jsou proruské. A lidi teď čtou jen to co je povolené a tam jsou neskutečné hovadiny.
    Hned v začátku konfliktu jsem slyšela, že to se nikdy nestalo (střelba v sídlištích), tak jsem dotyčné řekla, stalo v Jugoslávii, v Sýrii a dalších zemích. Kvůli tomu se se mnou o tom nikdo nebaví. V rodině o tom mluvím jen s dcerou, ta má přehled, ostatní jsou zblblí propagandou. A navíc na novinkách, iDěsu vyhodili s diskuzí lidi s jiným názorem, tam píší už jen obraceči kabátů.

    Doteď mi nikdo nevysvětlil, proč je zločinec jen Putin, proč né Cllinton, Bush junior, nebo Keňan Obama. Zrovna nedávno byl Obama v Bílém domě a Joe Biden se tam zmateně procházel. Celé to na mně působilo dojmem, že tam vládne Obama s Kamalou.
    Všichni tihle mají na rukou krev milionů lidí. Někteří dokonce tvrdí, že Balkánci nejsou lidé jako my, že Blízký východ obývají pololidé a že Rusové jsou polozvířata.
    Jestli tohle není fašismus s nacisismem, pak už nevím co si myslet. Eva

    OdpovědětVymazat
  10. S Alue i Marným máme osobní a taktéž negativní zkušenosti, ale osobně si netroufám tvrdit a ani si to nemyslím, že by jejich role a weby vznikly za "účelem deaktivace čtenářů s kaleidoskopickým viděním světa" nebo s jiným protilidským účelem. Prostě, stejně jako třeba já, žijí v nějaké své bublině (světonázoru) a veřejně ho prezentují. A je zcela normální, že cokoli, co jejich bublinu označuje jako nesprávnou, je bráno jako ohrožení jich samotných a tak se brání způsobem svým vlastním. Více jsem toto téma rozebral tady: https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2017/08/tvorba-osobniho-vnimani-sveta.html

    Když bych každého, kdo mě s čímkoli odpálkuje nebo se mi nelíbí, označil hráčem globalistů, zešedivěl bych asi z vědomí, že všichni jsou "ONI" :-)

    Neberte to jako negaci všeho výše napsaného, jen se mi prostě během čtení především komentářů v hlavě zasvítila kontrolka, že takhle psát o někom konkrétním není úplně košér, když o tom oni neví, byť jde jen o vyslovení názoru. Měli by mít možnost u toho být a vyjádřit se k tomu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MichalB

      Nemyslel jsem to tak, že by ty dva weby globalisté přímo řídili. Pouze je nechají být, protože jsou jim svým způsobem užiteční. TM o barvách určitě něco ví, protože v době kdy měl v logu žluté Slunce na modré obloze (momentálně tam má Q), tvrdil že symbol Slunce je nedotknutelný a proto jeho web nemůže nikdo napadnout. Myslím že o Slunce vůbec nešlo, jen o tu barvu.

      Jsou přijatelné dvě varianty. První je ta že TM všemu co píše věří a jako v podstatě užitečný dezinformátor je nadnárodní moci užitečný. Jeho protichůdná tvrzení nejsou pro globální moc nebezpečná, jak například logické rozbory VK z AE, podepřené konceptuálními znalostmi.
      Druhou možností je, že TM pracuje v modrožluté agendě a má přístup ke kusým informacím, kterých se snaží využít. Tak jako v prvním případě platí, že jeho dezinformace jsou pro globální moc užitečné a není důvod web cenzurovat.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    2. MichalB

      Zapomněl jsem se vyjádřit k poslednímu odstavci, tomuto:"Neberte to jako negaci všeho výše napsaného, jen se mi prostě během čtení především komentářů v hlavě zasvítila kontrolka, že takhle psát o někom konkrétním není úplně košér, když o tom oni neví, byť jde jen o vyslovení názoru. Měli by mít možnost u toho být a vyjádřit se k tomu."

      Oni měli spoustu možností se vyjádřit. Já i moji známí jsme je mnohokrát upozorňovali na protimluvy. Jejich postojem bylo smazání nebo nezveřejnění příspěvku, ignorace mailů, anebo sprosté nadávky, jak jsem zde už psal o Alue.

      Navíc mi nepřipadne košer, že poměrně dost nemocných lidí blábolům o Med Beds uvěří, čekáním na ně zameškají optimální dobu pro léčbu a pak už může být na vyléčení pozdě. A pak mi píšou o radu pro příbuzného, který to podle popisu příznaků spočítané. V tomto vidím nebezpečnost jednání obou výtečníků. Kdyby mne už asi deset lidí nekontaktovalo kvůli Med Beds, vůbec bych o tom nepsal.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  11. Spasitel. Žádný spasitel nemůže být, protože každý má jinou představu o tom, co je spasení. Když se podíváme na spasitele, co měl zachránit lidstvo, tak to jej dokonce pomáhalo ukřižovat. Když jsem byl hodně mladý (tak 16-17), a začínal jsem se zajímat o politiku a tak vůbec co se děje kolem mne, myslel jsem si, že to není nic složitého, být spasitelem. Všechno mi připadalo jednoduché a průzračné. Teď jsem moc rád, že jsem po zklamání, asi musí být zákonitá, stále studoval a hledal souvislosti ve všem kolem nás. Samozřejmě zase jsem párkrát zabloudil, ale ne zase až tak moc a hlavně jsem se - snad - dokázal z toho vymanit.
    Když například jsem se rozhodoval, který jazyk se více "doučit", vybral jsem si ruštinu, protože v této řeči je možné najít téměř vše, co bylo napsáno a hlavně hodně myšlenek, které jinde prostě nejsou. Ostatně angličtina, němčina byly a jsou takové "suché, strohé" (berte to s určitou rezervou a jako srovnání s češtinou a ruštinou) neschopné mnohé vyjádřit přesně (kromě vědy, červeňoučké jablíčko Wericha je klasikou, ne?). V ruštině si mohu v internetových knihovnách najít mnoho knih prakticky ke každému tématu a je tam i samozřejmě i hodně překladů, které v češtině ani nikdy nevyjdou. Mohu se tak rozhodnout, jestli si danou knihu chci - pokud je to možné - obstarat. Když ne, tak mi nezbude nic jiného než se na chvíli stát pirátem, s malým p.
    Ale zpět ke spasiteli. Spasitelem pro jednoho každého může být jen každý sám sobě. A především musí být snaha hledat. A právě tohle mnoha lidem chybí. Příliš mnoho jich např. získá informace z jednoho zdroje a hotovo! Jsou to odborníci na cokoliv. A hlavně chtějí, aby problém za ně vyřešil NĚKDO jiný.
    Když začala hra na covid, nebyl jsem si zcela jist, ač jsem již předtím mnoho let (asi tak 25-30) sledoval informace kolem očkování, dostala se mi do rukou i - jen na chvíli, neměl jsem tehdy peníze a nevěděl jsem nic o K.) - učebnice pro lékaře na toto téma a tam již v 60. a 70. letech přišli (v SSSR) na to, že očkování proti chřipce zvláště, nepomáhá snížení jejího výskytu, ale i naopak způsobuje potíže, které měli očkovaní, a zvláště ti, co se očkovali i s odstupem několika let několikrát. Téměř vždy bylo zaznamenáno určité zhoršení zdravotního stavu. (Byl to překlad z ruštiny, neboť autoři "zněli" po rusky, pak už jsem ji neviděl). To může i z jisté části vysvětlit rychlost s jakou byl vyvinut Sputnik, prostě využili to, co měli a co by asi mohlo "fungovat". Asi navíc do něj hlavně nedali to, co tam měli dát, podle "správných západních manuálů".
    Takže od počátku jsem byl sice na vážkách, síla sugesce médií je obrovská, ale dokázal jsem se z toho vymanit a navíc se vše začalo potvrzovat.
    Proto si myslím, že právě jen každý sám sobě může být spasitelem. Jak v otázce zdraví, tak i v jiných záležitostech.

    Mno, rozepsal jsem se dost, takže zdraví a pevné zdraví přeje Bedřich



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Bedřichu, už jsem nějaký ten pátek na světě a doufám, že jsem aspoň trochu pochopil o čem ten život je, takže vím, že pomocnou ruku najdu na konci svého ramene.Jinak naprostý souhlas.

      Vymazat
    2. Bedřichu nezapomeň,Ježíš tě vidí! Josef

      Vymazat
    3. .....k tomu doučování jazyků.A co třeba Esperanto?

      Vymazat
  12. Fuuuha a ja som si myslela, že tento blog je slušný, že sa zaoberá neznámou históriou prípadne spravodajstvom. A vy tu uverejňujete ohováranie od nejakého anonyma wenci? Tým ste strašne zhodili vašu úroveň. A kto to vôbec je, že si dovoľuje iné weby hodnotiť, sám svoj web nemá ani sa nevie podpísať vlastným menom a na iné bude hádzať špinu? Tvrdiť, že je aluska.org dezinformačný web a spájať ju s Putinom? Ide vidieť že si buď wenca kompenzuje komplex menejcennosti, alebo je v tom niečo osobné, ale taký nezmysel tu dávate? Však si prví majitelia blogu overte čo wenca píše ako to na web dáte. Aluska.org je duchovný web. Žiadne správy nerobí a tejto tematike sa vôbec nevenuje. A čo sa týka duchovna tak je to zďaleka najlepší web u nás. Iné ezoterické weby sú plné channelingov s Aštarom a už vôbec nedávajú obsah každý deň. Ani v zahraničí takéto dobré weby nie sú a že ich poznám veľa. A vy tu na ňu budete pľuvať? Čo vám ako urobila? Má väčšiu návštevnosť alebo je krajšia ako vy? Už sem nebudem chodiť. Strašne ste ma sklamali. Myslela som si, že ste lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak buď neumíte číst, nebo jste nic nepochopila-anonyme. Wenca pouze píše o tom, že není dobré hodnotit dění ve světě očima druhých, ale těmi vlastními. A nikde jsem v jeho článku nenašla, že by spojoval Alušku s Putinem. Co se týká Tadesca, mám s ním také negativní zkušenost. Zrušili mi registraci jen proto, že jsem se otázala, zda jedou také v ukrajinských barvách a že Peskov je podpindos, který se snaží Putinovi a celému Rusku škodit.
      Co se týká Wenci, tak svůj web má a pokud se zasnažíte, tak jej najdete. Znám jej osobně a vaše invektivy na jeho adresu jsou naprosto mimo mísu. Je to člověk, který se zabývá alternativní medicínou a pomáhá lidem s jejich zdravotními problémy, takže jeho pochybnosti o zavedení MedBeds zcela chápu. Jak píše nic není zadarmo, tedy ani tyto zázračné postele.

      Vymazat
  13. V prípade webu Aluska.org musím súhlasiť s predchádzajúcim komentom. Nesledujem ho úplne pravidelne, len články, ktoré preberá Tadesco. Faktom však je, že geopolitiku obchádza a je orientovaný na duchovno. Inak je na tom web Tadesco, ktorý sledujem pravidelne zo 4 roky a jemu vlastne vďačím za to, že som sa začal zaujímať o dianie vôkol mňa. Prebudil ma ... Spočiatku som autorom jeho článkov "žral" všetko, avšak časom som prišiel k poznaniu, že články, resp. určité fakty v nich uverejnené (i od toho istého autora) si časom odporujú. Postrehol som tiež určitú dávku agresivity "regulačného úradu" webu ako reakciu na nie práve nadšené, či nie stotožňujúce sa reakcie čitateľov. Taktiež som už raz uvažoval, či skutočným poslaním Tadesca nie je odvádzanie názorov či aktivít a odpútanie pozornosti "konšpirátorov" od prevalených reálnych svinstiev globalistov a presadzovateľov nového svetového poriadku. AVŠAK: - na druhej strane musím konštatovať, že Tadesco mi poskytlo i množstvo užitočných a prínosných informácií, ktoré významne ovplyvnili nie len moju budúcnosť, ale cezo mňa i budúcnosť mojej rodiny a poznatky mojich priateľov a známych. Napríklad bez nich by mi nenapadlo podozrievať systém genocídy Covid a procesy vakcinácie či testovania naň. Tadescu vďačím za to, že nik z mojej rodiny a viacero mojich známych neprijal "včeličky", že sme ako-tak materiálne i organizačne pripravení na nastupujúce ťažké časy (napr. benzínový generátor + zásoba PHM). A je toho podstatne viac. Značne ku informovanosti prispievajú i komenty čitateľov, takže je možné témy analyzovať a vybrať si z nich to, čo môže byť reálne. Samozrejme, zásadné veci sa snažím konfrontovať s informáciami z iných webov. Čiže - Tadesco považujem za akýsi informačný mix, v ktorom sa uvádzajú ťažko uveriteľné informácie i informácie vyslovene objektívne a užitočné. A konštatujem, že niektoré na pohľad "uletené" informácie Tadesca sa až po mesiacoch či rokoch začnú vynárať a vyvíjať ako objektívne (napr. kamuflážne a podvodné voľby Trumpa, kde manipulácii spočiatku nik neveril). Preto Tadesco beriem s určitou rezervou, ale nezavrhoval by som ho. Určite má silný potenciál preberať ľudí z letargie - smer si už potom vyberú sami.

    OdpovědětVymazat
  14. Jo tak MUDRland Wenca se zabývá alternativní medicínou. Proto ten povyk kvůli medbed. Začíná to dávat smysl. Pravda se brzy ukáže na které straně byly správné informace.
    Dnes jsem poslal jeden koment, nikoho jsem nenapadal a také jste ho nezveřejnili. Škoda.
    Marian.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože komentář porušoval pravidla - byl veden v osobní rovině. Všimněte si (doufám, že to nevidím sám) rozdílů v možnostech, jak něco napsat:

      a) "Pane XXX, nesouhlasím s vámi, konkrétně s tímto a tímto..."

      b) "Autor a většina komentujících jsou ubohost sama. A ty, XXX, jsi egoista, ubožák..."

      Vymazat
    2. Marian: máš pravdu v tom, že tzv. "alternativní léčitelé" nemají v oblibě jakoukoliv konkurenci.......

      co se týče medbeds, tak je slyšet jak úžasně dokážou pomoci.....zatím jsem četl pouze o třech jejich nevýhodách/vlastně čtyřech:
      1/ při těžších stavech je nutno "ležení v medbeds opakovat"
      2/ psychické stavy pouze potlačí, takže problém/y časem vyplují opět napovrch
      3/ dokážou vymazat paměť - takže je nebezpečí zneužití ve prospěch někoho, kdo má přístup k ovládání medbeds
      4/ pokud se chce osoba v medbed věkově omladit, lze to prý maximálně třikrát...

      jirik

      Vymazat
    3. 21:18 Podle vaší reakce vidím, že jste Wencu vůbec nepochopil. On nebere MedBeds jako svou konkurenci, spíše nabádá vážně nemocné, aby nečekali na zázrak, ale raději vyhledali odbornou lékařskou pomoc, nežli bude pozdě. Ale je to váš názor a já vám jej neberu.

      Vymazat
    4. Vážený pane MichalB,
      Děkuji za odpověď.
      Nyní jsem pochopil. Slušné komenty na stránky nedáte ale pomluvy, které se nezakládají vůbec na pravdě zveřejníte. Jedná se o poslední koment od anonyma, který nemá ani odvahu napsat své jméno. Obrázek o vašem webu a kdo ho vede jsem si nyní udělal.
      Měl byste tedy dokázat, že to co jste zveřejnil anonymovi je pravda. Jinak se řadíte do pomlouvačných webů. Nechápu, jak se někdo v takovém hnoji může vyžívat a vůbec totální lži zveřejňovat.
      Zbytečné cokoliv dodávat.

      Marian

      Vymazat
    5. Ubližovat druhým bez přezkoumání faktů je na vašem webu OK. To se toleruje. Tohle skutečně nepochopím.
      Marian.

      Vymazat
  15. Myslím, že už jsem to sem jednou dával, ale opakování - matka moudrosti.
    https://blog.angelumlucis.cz/alue-lzi-zbavena-ii-jak-marny-k-alusce-prisel/
    Zbytek si každý už dohledá...

    Co se týká Nur-Sultanu a Astana. Nemyslím, že by souviselo se satanem:-) Stačí teta wiki:
    https://ru.wikipedia.org/wiki/Астана_(захоронение)
    https://ru.wikipedia.org/wiki/Астана_(кладбище,_Китай)
    -Fakta ukazují, že výraz „astana“ je perského původu. V zoroastrismu slovo „astodana“ znamenalo místo pohřbu, kryptu.
    -V novoperském jazyce (farsí) , který vznikl v 9. století , slova asitan, asitana, astan znamenají „práh; královský dvůr, palác štěstí; místo odpočinku a spánku“.

    A nové Nur-sultan je zřejmě po bývalém prezidentovi.
    S čímž souvisí i "nová doba" Kazachstánu jako rozhraní nově budované hedvábné stezky, kterou ale všichni ti "zápaďáci" bojkotují, protože by přišly o marže z obchodů z lodí z Amstru, Roterdamu, Hamburku, na kterých stojí dnešní největší holandské banky, kterým jsou podřízeny vlastně všechny evropské, vč. našich. Myslím, že si nikdo neumí představit tu obrovskou mašinérii, která se na těch překladištích z čajny za posledních 50let vybudovala.
    Ale číňané právě nechtějí živit ty "čínské banky" v těch jejich přístavech, ani nechtějí cpát "svou" ropu do těch obrovkých "eko" lodí, co musí obeplout půlku světa a zaplatit výpalný v Suezu.
    Chtějí novou hedvábnou stezku po kolejích přes právě NurSultan. Jednoduchou, elektrifikovanou, rychlou, s překladišti na různý rozchod.
    https://euractiv.cz/section/evropska-unie-a-svet/news/eurasie-se-sesla-v-nur-sultan-rozdily-mezi-jednotlivymi-staty-vsak-pretrvavaji/
    http://www.agris.cz/clanek/192187
    Stačí hledat...

    Což je vlastně je i ten důvod, proč všechna ta "naše" média házejí hromady špíny jak na prezidenta, tak blbiše. Oni totiž před pár lety začaly jednání jak čajnou, tak s Kazachy, i Tureckem, i Ruskem o nové levnější i ekologičtější hedvábné stezce po železnici. Což se NIKOMU z eu nelíbí, hlavně všemu tomu, co je dotováno z těch překladačních bank, čili jsou skoro všichni ti placení eupolitici:-)

    Což koneckonců i souvisí s tím, co vyprovokovali na Ukru - žádná jednání na východ, tečka. Do dneška o ukry nikdo neopřel ani hrábě, po celý republice jezdili s kolečkem plným malty a hadrem v kýblu. A najednou je pomalu musíme nosit na rukou až ke KFC:-) Zlatej covid...
    A to se vsadim, že to čajňani takhle nenechaj, a to se teprve budou dít věci:-)
    nenimito

    OdpovědětVymazat
  16. Lidi zlatí, to je opravdu takový problém zdvořile se vyjadřovat k textům a názor a hodnocení autora nebo lidí kolem si nechat pro sebe?
    V případě textů se vyjadřujete k něčemu hmatatelnému, co je "černé na bílém". V případě vyjadřování se k osobě autora textů píšete v drtivé většině o někom, koho jste v životě neviděli a doteď ani nevěděli, že existuje. Často ho nemusí dobře znát ani jeho rodiče, ale autor komentáře ví, jak jinak, nejlépe na světě všechno o všech.

    UŽ TO NEBUDU OPAKOVAT!!! KOMENTÁŘE, V NICHŽ SE BUDE HODNOTIT AUTOR ČLÁNKU NEBO DISKUTÉR, NEBUDE SCHVÁLEN (jde o osobní rovinu)!!! VYJADŘUJTE SE POUZE K TEXTŮM A TO JEŠTĚ ZDVOŘILE A DŮSTOJNĚ. A KDYŽ TO ALESPOŇ TROCHU PŮJDE, TAK I GRAMATICKY SPRÁVNĚ (není nutně podmínkou, ale bylo by to fajn)!

    Náš blog, naše pravidla. Komu to je proti srsti, nechť jde o dům dál.

    Toliko ke komentujícím, kteří si stěžují na nepublikování jejich textů.

    OdpovědětVymazat
  17. Vidím že sa tu v diskusii opäť šíria ďalšie ohováranie. Na vyváženie pravdy by som vám rád poslať tento článok, kde je vysvetlené, kto je hlavne tá žena čo píše blog angelum lucis. Je veľmi chorá. https://lumenn-petra-herajtova-pravda.blogspot.com/2022/04/lumenn-petra-herajtova-schizofrenia.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jakou má Lumenn spojitost s obsahem toho článku, že ten odkaz dáváš zrovna pod tento článek?

      Vymazat
    2. Spojitost žádnou, ale nechali jsme se tu alespoň bohužel pěkně nachytat.

      Vymazat
  18. Týjo! :-D No tak tohle je fakt mazec. Oproti tomu jsou ty její články úplná sranda. To pošlu dál. Hodně jsem se zasmál. Ale na to aby jiné lidi pomlouvala je drzá dost co? :-D

    https://lumenn-petra-herajtova-pravda.blogspot.com/2022/04/lumenn-petra-herajtova-schizofrenia.html

    OdpovědětVymazat
  19. V zákulisí mezitím "překvapivě" vypukla velká meziblogová válka, kde generálové zúčastněných armád neváhali použít to nejsilnější, co má každý v arzenálu. Po zjištění, že ani jeden není ochoten kapitulovat a uznat porážku, jsem protistraně nabídl možnost se postavit jejímu skutečnému úhlavnímu nepříteli v diskuzi, u které bych dočasně vypnul moderování - takže bez rukavic, na život a na smrď. Nabídka byla opakovaně odmítnuta a navíc nastíněna možnost trestního oznámení za nactiroztrhnutí, včetně zveřejnění soukromé mailové přestřelky na přespolním webu.

    Kéž by se všichni, jejichž hrdost (ego) ve zveřejněné i nezveřejněné diskuzi utrpěla velké, převeliké bebí, dokázali povznést a kouknout se na diskuzi jen jako náhodný nezaujatý kolemjdoucí. Hlavu by si nevěřícně ukroutili a do čela vyťukali důlky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MichalB

      Tim skutečným, úhlavním nepřítelem jsem já? Já jen, že mi dosud nepřišlo oznámení o vypovězení války.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    2. Wenco,
      nemám zájem se v tom nadále rochnit. Můj koment byl napsán a napsán právě tak, jak byl, z několika důvodů. Chodí sem chytří a všímaví lidé, takže se ze zvědavosti a zájmu, často snažím psát tak, aby to hlavní sdělení bylo mezi řádky. Asi se mi to v tomto případě nepodařilo. Mea culpa :-)

      Vymazat
    3. Michale, omlouvám se. Měl jsem zrovna přepnuto do módu "v řádcích".

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    4. Nač se omlouvat Wenco? Však jsem psal, že to byla moje chyba :-)

      Vymazat
  20. Michale proč se tady litujete? Dáváte sem nesmyslné články, urážíte jiné weby a teď nejste schopen se vyrovnat s následky? Kdybyste se chovali slušně tak s nikým nemáte problém. Děláte si to sami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymni 20. dubna 2022 13:13
      Michal vam stupil na otlak ze napisal nieco na vas oblubeny veb, predpokladam alusku, a teraz budete utocit ako nepricetna pri kazdej prilezitosti? Ved ak su clanky nezmyselne na co sem akoze chodite?
      MS

      Vymazat
    2. Už jsem se chtěl na komentování vytento, ale tohle uvedu.
      Vážení diskutující, pečlivě si vždy (klidně víckrát) přečtěte to, nač reagujete a k čemu se vyjadřujete, protože v drtivé většině případů mi to přijde, že texty nečtete, ale jen ledabyle prolítnete. Pak reagujete na to, co si myslíte, že v nich bylo, namísto toho, co tam bylo doopravdy.

      Jen jako příklad (reaguji nyní na nick MS, ale táhne se to celou diskuzí).
      Já jsem nikde ani slůvkem nezavadil o nějaký konkrétní web, o jeho kvality nebo texty. Zmínil jsem pouze osobní zkušenost s konverzací s nicky vystupujícími na netu jako Alue a Marný. Nic víc, nic míň. A tak se to tu táhne od začátku diskuze, kdy se reaguje na něco, co si komentující myslí, že napsal Wenca v článku nebo jiný diskutér a pak se nakonec debatuje o úplně zcestných tématech, která sem někdo, nevím proč, hodí.

      Být paranoidní, tak si snad i budu myslet, že se někdo pokouší řídit nebo alespoň ovlinovat diskuzi ve zcela identickém duchu, jako se řídí klíčová veřejná mínění obyvatelstva v diskuzích v MSM.

      Vymazat
    3. Jo ahá :D Takže oni ti nic neudělali. Že jde o nějaké blbé maily ses jaksi nezmínil že :D Takže lež má krátké nohy viď michálku :D Ale prve jsi působil tak sebevědomě.

      Vymazat
    4. Vážený MichalB,
      Tak trvalo mně hodně dlouho, než jsem celý rozbor o Lůmen přečetl, "STRÁVIL" a rád bych konstatoval následující.
      Moc rád jsem chodil a chodím na tvůj web. Má lidem co říci. Vlabi s překlady z rusveny povýšila hodnotu webu. Bylo to skvělé. Proto nechápu proč nejedete v načatém směru a dali jste možnost (blít na webu) na jiné lidi a zúčastnit se pomlouvacích nesmyslů, které nikomu nepomohou. Štvou lidi proti sobě. Určitě to nebyl tvůj záměr, chápu. Ale podívej co vzniklo.
      Jak jsem psal v jiném komentu, chodím na různé weby po celé Evropě. Nikde se tak lidé nenapadají jako v Česku a na Slovensku.
      Každému se někdy v životě stane, že přestřelí, nebo udělá chybný krok. Věř, z mého pohledu jsi nyní šlápl hodně vedle a vymstí se ti to. Ten MUDrland co ho tady dáváte vám udělá jenom problémy a už to začalo. Je to jenom můj názor. Prostě to se nemělo stát.
      Navrhl bych ti ještě jednou (pomluvy nikomu nepomohou) zvaž dobře, jestli bys neměl celý článek i s komenty smazat. Hodnota tvého skvělého webu značně tímto klesla. Tak to vidím já.
      Pokud neznáš osobně lidi o kterých se zde hovoří, je zbytečné se pouštět do jakýchkoliv diskuzí či je schvalovat. Opět můj pohled, tvůj může být Michale jiný.

      Souhlasím s komentem od anonyma 15:18, který tvrdí že četl komenty a články od MUDrlanda na tadescu.org. Také jsem je četl. Asi si dělal reklamu na webu zdarma, než mu je z nějakého důvodu zarazili. Je to ale jenom moje domněnka.
      Kdybych já byl v roli MUDrlanda, a psal na nějaký web, rozhodně bych ho následně na jiných stránkách nepomlouval a nevymýšlel bych si lži o lidech, kteří mi v té době vlastně pomáhali.

      Proto dle mého názoru je nutné udělat "TABULA RÁZA" smazat tento článek a jít zase pozitivně naladěn dál. Můj názor, já bych takto rozhodně jednal. Nechtěl bych proti sobě zbytečně štvát jiné lidi nota bene ne takové co jsou mnohem větší než já. Je to ale tvůj web dělej jak myslíš. Nesnižuj jeho hodnotu s těmito nesmysly, které si MUDrland zjevně vybájel.
      Marian (tvůj dlouhodobý čtenář)

      Vymazat
    5. Mariane,
      na jednu stranu jsme bombardováni, že komentáře cenzurujeme, že to není správné a že každý má přece právo na svobodu slova.
      Na stranu druhou mě (nejenom vy) žádáte, abych mazal, škrtal, cenzuroval jako ministr pravdy.

      Říkat nám, abychom smazali ten a ten článek? Říkat nám, že tenhle článek je pravdivý, kdežto tento ne? Kde já jen tohle denně vídám a slýchám?

      A jak si mám vysvětlit tato vaše slova?
      "Nechtěl bych proti sobě zbytečně štvát jiné lidi nota bene ne takové co jsou mnohem větší než já"

      Jak jsem psal výše - být paranoidní, tak si musím myslet, že "oni" už jdou po našem blogu a že jde o veřejně skrytou výhružku. Naštěstí paranoidní nejsem a beru to jen jako nevhodně zvolenou formulaci.

      Každopádně si s Vlabi rozmyslíme, zda do diskuze nebudeme nadále pouštět pouze texty, které se výhradně nevztahují na obsahy článků, pod kterými budou uváděny. Či-li, jak by někdo řekl, zavedení cenzury i na obsahy komentářů (do teď se nepublikovaly pouze ty se závadnou formou a nebo od těch, co mají permanentní ban)

      Vymazat
    6. Mariane,
      můj článek má jeden základní smysl. A sice to, že zatímco lidé nadávají na jednoho politika či druhého, tak v pozadí stojí nadnárodní moc, která je do kritických situací vmanipulovala. Ukrajinský herecký greenhorn získal nejlépe placenou (do)životní roli. Pominu to, že jede na tygru. Podstatné je, že absolutní většina lidí nechápe pozadí za těmito událostmi a proto jsem chtěl upozornit na význam vlajek, log a barev. Západ se snažil 300 let vnutit německým Romanovcům a Rusku holandskou, posléze vlasovskou vlajku. Podařilo se mu to až za Jelcina.

      Podobné je to s modrožlutými vlajkami a logy a proto jsem zmínil Tadesco i Alušku. Na obou webech jsem byl tolerován do té doby, než jsem začal upozorňovat na lži a dezinformace. O Med Beds a nebezpečí které věřícím v ně přinášejí jsem toho zde napsal už dost, proto zmíním články o dutozemi.

      Před lety TM odkazoval na nějaké stránky dutozemců. Dnes už je nedokážu najít. Byla na nich spousta fotek, které měly dokázat že žijeme uvnitř koule. Seděl jsem a proklikával se fotkami asi deset minut. A pak mne do očí udeřily dvě fotky jedné a té samé mořské ropné plošiny. Jedna zblízka, druhá ze vzdálenosti 5 - 10 km. Podstavec sestával ze dvou pater příhradových nosníků, které byly dobře vidět na fotce zblízka. Na druhé fotce vypadala plošina na první pohled stejně. Nebyl jsem líný si fotku pořádně zvětšit a zjistil jsem že ze spodního patra byla vidět pouze horní třetina. Spodní 2/3 byly zakryty vypouklým mořem. Z toho vyplývá, že žijeme na povrchu koule. Napsal jsem to do příspěvku a ten nebyl zveřejněn. Poslal jsem tedy text znovu, přímo do mailu TM. Výsledkem byla naprostá ignorace. Došlo mi že si nepřeje, abych mu narušoval obraz světa který veřejně prezentuje.

      Nicméně upozornění na tento základní fakt mu nezabránil, aby zveřejňoval další díly ujetého seriálu o dutozemi.

      Při psaní článku mne nenapadlo, že se diskuze tak rozjede. Nejde vůbec o konkurenci webů, jak o kousek níž píše Bedřich. Myšlenky jsou na rozdíl od obou zmíněných neziskové weby. Nemohou si konkurovat. Jde o otázku víry. Svým článkem jsem narušil obraz světa, kterému věří nekritičtí čtenáři Tadesca a Alušky. Za to se jim omlouvám s podotekem, ať si věří čemu chtějí.

      Ostatní bych chtěl upozornit na příklad z přírody. Zvíře které má žlutou barvu je buď jedovaté, anebo si na jedovaté hraje.

      MUDrland Wenca

      Jiný čtenář těchto článků udělal praktický pokus http://dutozem.wz.cz/ se stejným výsledkem.

      Vymazat
    7. Ahoj Michale,
      děkuji za odpověď a rád bych se omluvil za nepochopenou větu.
      Větou, kterou jsem napsal:

      "Nechtěl bych proti sobě zbytečně štvát jiné lidi nota bene ne takové co jsou mnohem větší než já"

      bylo myšleno lidi, jako jsi ty a všichni admini, kteří dnes mají hodně čtené weby, odvahu je psát a jdou se "svou kůží na trh".

      Vím jaká je doba a že to nemáš vůbec lehké psát web a pak si vše ještě obhajovat. To nejhorší musí být pro Vlabi a tebe schvalovat komentáře. Naprosto tě chápu s cenzurou. Mám na to stejný pohled jako si psal.

      Tím co jsem napsal jsem myslel jakékoliv komentáře, které by osočovaly či pomlouvaly kohokoliv - druhé osoby, které se nemohou patřičně bránit a proto raději smazat. Tak to bylo myšleno. Ani o těch komentech dotyční neví, protože nečtou tvůj blog.

      Přiznávám že jsem byl fakt šokován (hodně šokován!!!) rozborem psychologa Štefana G, který vypíchl snad ty nejdůležitější a zároveň nejodpornější skutečnosti z blogu paní Herajtové. A něco takového kritizuje bezdůvodně ostatní lidi?? Lidi kteří jsou úspěšnější (moje domněnka) než ona sama. A ty jsou zde ponechávány jako důkazy od anonymů. Celé pozadí neznám.

      Promiň, že ti nyní tykám ale: Míšo, víš mám váš blog oblíbený (už jsem to několikráte psal) a nechtěl bych aby se jeho úroveň snížila. Jestli někdo na jakémkoliv blogu podporuje či vykonává pedofilii a satanizmus, komentáře by se neměly zveřejňovat. I negativní reklama je reklama.
      A pokud ty nebo Vlabi máte děti, určitě byste nechtěli, aby nějaký pedofil vám způsobil problémy. Je to spíše na udání webu a jeho majitele, který se tím netají a prohlašuje se veřejně za pedofila a satanistu. Tihle lidé nemají, byť v komentech či v odkazech NA JAKÉMKOLIV BLOGU mít možnost být podporováni.

      To bylo myšleno právě tím co jsem psal. Moc vám fandím, nemáte to lehké.
      Proto jsem se ozval. Čtu komentáře, ale málokdy komentuji. Zde jsem udělal výjimku. Musel jsem se ozvat. Cítil jsem to tak. Ještě jednou díky za váš blog a přeji vám vše nejlepší a mnoho úspěchů.

      S pozdravy z Jeseníku Marian

      P.S. Ještě chci připomenout že lidé tě budou VŽDY bombardovat za komenty, ať je odsouhlasíš či nikoliv. Na ně bych nebral ohledy. Mnohdy jsou to placení trollové a mají zájem ti zničit či znechutit vaši práci.

      Vymazat
    8. Odpověď na MUDRland Wenca 21. dubna 2022 7:54
      Část 1.

      MUDrlane Wenco,
      tvoji odpověď určenou na mou adresu je nutné okomentovat. Sám sis o to řekl, nahrál sis na smeč. Ptáš se čím? Napsal jsi větu:

      Ostatní bych chtěl upozornit na příklad z přírody. Zvíře které má žlutou barvu je buď jedovaté, anebo si na jedovaté hraje.

      Tím jsi dal najevo, že o přírodě nemáš vůbec ponětí a nevyznáš se v obecných věcech. Tak podle tebe jsou jedovatá následující zvířata. Nebo podle tebe si na to hrají? Žlutá zvířata v přírodě co mám v paměti jsou:

      * malé kuřátko
      *čížek lesní
      *užovka obojková
      *kachňátka
      *bažant čínský
      *chameleon také někdy změní barvu do žluta
      *a co zvířata, která používají mimikry, jsou také jedovatá?

      Nevěděl jsem, že tato zvířata jsou jedovatá. To jsme se ve škole neučili.
      Co se týče přírody, pampeliška je podle tebe také jedovatá? Nebo slunce? Které potřebujeme každý a bez kterého by nebyl život na planetě zemi, to je také jedovaté? Směšný výrok.

      Když kvetou pampelišky, dělám si každý druhý den pampeliškový salát. Na zahradě mě jich roste tisíce. A také si je nakládám. Tak jsem se asi měl už dávno otrávit, že.

      A z výše uvedeného odvozuji následující.

      Mně zabili MUDr moji matku v nemocnici a mám na ně svůj názor. Dokonce se přiznali. Sám jsem od 19 let nenavštívil žádného lékaře či nemocnici. Žiji zdravě. Asi jsem věděl, proč mám k této instituci a lidem okolo ní takový odpor. Dnes je dokázáno po celém světě, že MUDr zabíjejí očkováním v nemocnicích lidi a ani se toho neštítí.
      Neznám tebe ani tvůj web, nikdy jsem tam nebyl. Nevím jestli si skutečný doktor s diplomem, nebo si na něho jenom hraješ tím, že si si dal pro větší přitažlivost do tvého jména MUDRland Wenca. Také netvrdím, že všichni kdo mají na začátku MUDr jsou vrazi.
      Co tím chci říci? Jednoduchá odpověď. S těma barvama jsi to jednoznačně a asi účelově přehnal a přestřelil. Možná nějaká msta, že tě nepublikovali na webu.
      Modrá jezera, modré řeky a moře a žluté slunce!
      Barvy nemohou za to že byly zneužity různými entitami na jejich účely. Tak jako tadesco nemůže za přírodní projev jejich loga na webu (modré nebe a žluté slunce). Promiň, ale ten tvůj barevný postřeh značí účelovost a nebo paranoiu. Tvůj důraz na barvy v tomto případě je fakt těžce mimo.

      Další věc se kterou s tebou nemohu souhlasit je tvůj názor na dutou zemi. Jestli někdo udělá za jakýmkoliv účelem nekontrolovaný pokus a uveřejní ho na webu a ty to bereš jako směrodatné a bernou minci, tak to je hodně na pováženou. Třeba to byli nějací trollové či ti, kteří jdou proti němu. Dokaž opak, že tomu tak není a pak oponuj.
      Mnoho webů po celé Evropě psalo o duté zemi a to i s důkazy. Mezi nimi jsou vědci i zeměměřiči, které nakonec ze zaměstnání vyhodili. Prostudoval jsem tuhle teorii na francouzských, německých anglických a amerických webech. Je více pravdivější než jakákoliv jiná teorie doposud lidstvu předložená. Dnes se ale pravda musí zatloukat a zesměšňovat, což také děláš ve svých komentech. Promiň, ale je to tak, můj postřeh. Já teorii duté země neobhajuji, jsem jenom člověk, který si vše rád prověřuje a také se mohu mýlit.

      Jak píšeš, ať si lidé věří, čemu chtějí. Já dodávám, tak ať si věří a proto není třeba kritizovat, pomlouvat a zesměšňovat jiné lidi.

      Z tvého článku syčí ironie a samolibost. Promiň, tak to cítím já.

      A na konec bych rád uvedl následující. Neznám osobně ani TM a ani Alušku. Čtu jenom jejich weby. Činy a psané vypovídá více než cokoliv jiného. Neustále se drží stejné lajny a neuhnou ani o píď. Opět můj názor.
      Mohu konstatovat že většina událostí a teorií, které byly zveřejněny na tadescu se postupně naplnila. I když někdy se zpožděním. Čas ale nehraje tu důležitou roli.
      Zde v Jeseníku mám dobrého známého (shodou okolností se jmenuje Michal), který jezdil na přednášky od Toma od roku 1999. Skoro ani jednu nevynechal. I když mně mnohokrát chtěl vzít, nikdy jsem na přednášku nejel. Možná to bylo z mé pohodlnosti, či lenosti? Nevím. Vždy, když přijel, vše naší malé skupince odvykládal. Dělal si pečlivě poznámky.

      Následuje část 2.

      Vymazat
    9. Odpověď na MUDRland Wenca 21. dubna 2022 7:54
      Část 2.

      Následuje část 2.

      Michal se s ním náhodou seznámil v Praze a ani nechtěl na tu přednášku jít, zatáhla ho tam jedna známá. Téma bylo chemtrails a morgellony. Všichni ho po přednášce považovali za blázna. Psal se rok 1999. Prý proč by to někdo dělal. Míša byl otřesen. Časem se ukázalo jakou měl pravdu a vše je zdokladované a dokázané.

      Další přednáška v roce 1999: EU a vyrabování celé východní Evropy a likvidace národů. Dnes potvrzeno a zdokladováno.

      Jedna z dalších je Falklandy, Blackgoo a ovládání lidstva. Opět dnes potvrzeno a zdokladováno. Je dokonce ve vakcínách.

      Podvod přistání na měsíci. Potvrzeno.

      Studená fůze. Zde na přednášku si pozval, dle Michala, někdo z přísedících tři odborníky z ústavu jaderné fyziky v Reži u Prahy. Chtěli mu přednášku rozhodit. Vysmáli se mu, odcházeli se slovy, že by měl jít na psychinu. Co se ale stalo za tři měsíce na jedné z dalších přednášek v Praze, byla omluva dvou fyziků, kteří mu neprávem spílali a přesvědčili se o pravdivosti této teorie a praxe. Vyzkoušeli si to, co slyšeli na přednášce v labině a zjistili, že to skutečně funguje.

      Banky budou zabavovat lidem peníze a budou platit negativní daně. Opět potvrzeno.

      V očkování měl také pravdu. Čipy a 5G ovládání.

      Testovací tyčinky, co obsahují – také dokázaná pravda.

      Trump vyhrál volby – také pravda.

      Podzemní základny a pedofilie na přednáškách v roce 2014

      A mnoho dalšího co se potvrdilo třeba i za 15 let. Bylo toho hodně, vše si nepamatuji. Tím jsem chtěl jenom říci, že vyčkávám a čekám na výsledek. Zatím se většina jeho výroků na přednáškách a na webu potvrdila. Krutě potvrdila.
      Tohle jsou pro mně důkazy správného uvažování, vědění a správné cesty. Splněné výroky a jejich naplnění jsou směrodatné. Nic víc, nic míň

      Napsal jsem to proto MUDrlande, abych ti ukázal správnou cestu jak komplexně a nezaujatě vyhodnocovat a obdařit se trpělivostí. Kdo ví ten ví.

      Musím přiznat, že obdivuji všechny, kteří v dnešní době píší weby a jdou se svou kůží na trh. Nechají si nadávat a nechají se ponižovat, otřesou se a jdou dál. Jejich nervy bych chtěl mít. Proto vás vyzývám, chovejte se k sobě slušně. Když s něčím nesouhlasíte, nečtěte to a otočte list.
      Musím ale ještě jednou zdůraznit, že s těma barvama si to značně přehnal. Tak si vezmi ponaučení.

      Je to poslední koment, který jsem zde napsal. Nechám vás zde v klidu a v míru.

      Ještě jednou děkuji MichaluB za skvělé stránky a určitě se vám bude dařit.

      Pozdravy posílá Marian.

      Vymazat
  21. Jak se může domluvit celý svět, když se nedokážou domluvit ani dva lidé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zmíněný případ je platforma na které se nikdy nikdo nemůže domluvit.
      Marian

      Vymazat
    2. Mariane, to taky nemusejí.
      Jan Werich: „Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci.“.

      Vymazat
  22. MUDrlande venco, já jen zírám :D Kdysi jsem četl tvé komentáře na Tadescu, na tom Tadescu, na které teď pliveš. Copak se stalo? Jsi ukřivděný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi ho štve že mu lidi nechodí na jeho blbej blogís tak nadává na úspěšné weby :D

      Vymazat
    2. Anonyme, já už jsem na tuto otázku odpověděl, stačí si přečíst diskuzi a pochopit psaný text.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    3. Anonymní20. dubna 2022 16:11

      Platí základní heslo: "Když nelžeš, nevyděláš"

      A mně se lhaní příčí. Pravdu snese jen málokdo. Proto je můj blogís blbej.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  23. Už aby se venku pěkně oteplilo a vysvitlo pořádně sluníčko. Připadá mi, že nekteří
    začínají z té zimy a sychrava trochu blbnout. Nebo že by to bylo permanentní? Inu,
    kdo ví...
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  24. No ty kráso tak tahle diskuze je libová. Ale nejvíc je ten článek o té Lúmenn. Pošlu kámošce. Ať ví jak dobře nalítla schizofrenické vychlastané slepici. Jinak jsem se díval na její blog a začala mazat, lidi jí to posílají? :-D No nene :-D Ta na to dá dneska aspoň dvě flašky počítám když je takové notorik https://lumenn-petra-herajtova-pravda.blogspot.com/2022/04/lumenn-petra-herajtova-schizofrenia.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi zvláštní komentáře se tu objevují s tímto odkazem. Vypadají jak kdyby je psal nějaký troll. Považte, který normální člověk napíše samostatný komentář že "hej tohle pošlu kámošce" a opět znovu nakopíruje ten odkaz, aby se tu ten odkaz objevoval tolikrát a nešel přehlédnout? Přijde mi, jako by ten odkaz sem dával někdo, kdo se snaží záměrně odvést pozornost od Alue a TM ...

      Vymazat
    2. Jak jsem psal před chvílí - uvědomuji si, že šlo o nachytávku a jak já, tak někteří diskutující jsme sedli na lep. Byl to zrovna hektický den a neměl jsem čas všechny komentáře procházet. Není to omluva, nýbrž přiznání k vlastnímu pochybení.

      Vymazat
    3. Nemusíte se za to omlouvat. Tuším ale odkud vítr vane a kdo za tím článkem stojí a kdo má zájem na odvádění pozornosti v této diskuzi ;)

      Vymazat
  25. Šokovalo mne, jak moc je tady komentářů - najednou. To není samosebou, říkám si a čtu s otevřenou ...ou. Já jsem reagoval na první část, ale rozhodující se ukázala ta druhá. Evidentně se jedná o "konkurenční" boj.
    Já věřím jen na jedno. Jestliže se pořádně vyspím, jestliže se ráno neprobudím celý rozlámaný ale odpočinutý, tak je to v pořádku. Tím "nehlasuji" ani tam ani sem. Protože souhlasím s Wencou, žádný spasitel našeho zdraví nepřijde, každý musí své zdraví pěstovat sám.
    Jen bych dodal, že současné zákony naše zdraví, vzdor představám, nechrání až tak moc, jak si většina představuje. Uvedu jen jeden "malinkatý", ale hodně rozšířený případ. Obyčejný průvan. Kdo ví, co ten dovede, bude souhlasit. Ale nikdy nedokážete přesvědčit žádného zaměstnavatele (... (1)), že toto je závažné ohrožení zdraví. Aspoň neznám z životní praxe žádný případ, kde by v případě bolestí např. zad, hlavy apod. figurovala jako hlavní příčina - průvan. Za hluk, za škodlivé prostředí, látky se platí příplatky, nebo by měly. Ale za práci v průvanu ani náhodou. A znám hodně lidí, kteří mají zdravotní potíže právě proto. Jim nikdo žádného spasitele nenabízí.

    (1) abych to tam moc nenatahoval, kvůli souvislostem - a ani ".lba" který nemůže "dýchat" jinak než při všech otevřených oknech a dveřích a nevysvětlíte mu nikdy, že aby se dalo dýchat jak on tvrdí v tom dusnu a horku, že nejdříve musíte uzavřít prostor, aby mohla pracovat a projevit se klimatizace nebo vaše opatření. Pokud jste jeli klimatizovaným autobusem nebo vlakem možná jste zaregistrovali pokusy "stejně za každou cenu - otevřít okénko. Já třeba doma v baráku v horku dělám jednoduché opatření - v chodbě v přízemí natáhnu dvě mokrá prostěradla kdy jdu ráno do práce a po příchodu je vyměním za další mokrá. Uvnitř bez jakékoliv klimatizace, bez spotřeby jiné energie mám příjemně, ale hlavně větrám jen na max deset minut a jen v noci, když je chladněji - teda spíše k ránu. Samozřejmě mám zastíněná okna, ale bohužel nemám tepelnou izolaci.

    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  26. Chcela som po čase niečo napísať, ale vidím, že už to urobili iní. - JJ, plivat dovoleno, ... BED

    OdpovědětVymazat
  27. Opět jedno interně veřejné hlášení, které nechť ostatní čtenáři ani nečtou.


    Vaklo,
    říkám si, co je to asi za člověka, který i přesto, že mu bylo opakovaně řečeno, že zde není vítán a nebude publikován, napíše, že sem bude stejně chodit pod jinými nicky? Víte, asi jsem byl vychován jinak, protože tohle
    bych si já z morálních důvodů nedovolil. Asi hold jiná měřítka zdvořilosti.

    To je jako by soused, který by mě nesnášel, dělal každý víkend doma pařbu pro celou vesnici a já se tam vždycky i přes jeho zákaz vetřel, přestíral, že jsem někdo jiný a pak s mikrofonem v ruce celý večer vykřikoval, co všechno tam má v baráku blbě, kdo se tam nevkusně oblékl, jak má která účastnice hnusný účes a že vlastně celá párty je neskonale mizerná.
    Na to prostě musí být určitá nátura a žaludek.

    PS: O moje svědomí si starost dělat nemusíte.

    PS2: Nepral bych špinavé prádlo takto veřejně, když byste mi své názory na mě napsal soukromě mailem. Takto nemám jak jinak odpovědět.

    PS3: A to platí nejenom pro vás, ale i pro zástupce vyspělých vesmírných inteligentních civilizací, který má zřejmě silný šedý zákal nebo problém s psaným textem. A nebo prostě zvysoka kašle na to, co mu kdo říká. Nic jiného mě nenapadá.

    OdpovědětVymazat
  28. Já doporučuji MichaloviB. a Vlabi, aby MUDrlanda "vyhodili" z tohoto webu a tím se přestala snižovat jeho úroveň. Ať si Wenca založí svůj web.
    A jestli má Wenca s jinými weby problém, ať si to vyříká přímo s nimi a "nezasívá" plevel na tom webu.
    Děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase Bezejmennému doporučuju, aby to, co na našem webu uvedeme nebo ne, nechal čistě na nás nebo si založil svůj vlastní. Více se o tom již bavit nebudu.
      Frštenzí?

      Vymazat
  29. Pro doplnění informací byste si měli všichni přečíst článek který byl určen asi vám. Jsou to silné informace s předloženými důkazy. V opačném případě předložte jiné.

    https://tadesco.org/poodhaleni-medbeds-s-tomasem-marnym-a-nejen-to/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, tyto fotky nám byly ukázány dne 01.07.2016 a některé tam chybí. Léčení probíhalo jinak dle ústního zdělení. Byli jsme tam dva, oba si to pamatujeme. Asi tak. Kdyby bylo potřeba, tak se do toho obuju, jako prd. Nemám s tím problém. Záznamy vedu.

      rusido

      Vymazat
  30. Anonymní10. května 2022 7:52

    Vzhledem k tomu že se považuji za jednoho z "vy všichni", tak odpovídám. Popravdě, vůbec se mi nechtělo odpovídat někomu, komu je zatěžko si nějaký, byť jednorázový nick vymyslet. Ale na druhou stranu chápu, že pro člověka s mnoha identitami se může být hledání další identity namáhavé. Pokud tedy máte chuť mně něco sdělit, můžete tak učinit na tuto adresu: mudrland.wenca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Ale na druhou stranu chápu, že pro člověka s mnoha identitami se může být hledání další identity namáhavé."
      Myslím, že tohle je naprosto vystihující:-)))

      Jsem si pročetl pár těch jejich stránek za poslední měsíc a přesně tohle mi napadlo. Lidé, co tam chodí, kterých je tak 1/4-1/3 z těch, co tam komentují.
      Jak Marnej, tak Alue, mají tyhle "blogy" s komentáři jen proto, aby si schizofrenními komentáři pod jinými nicky utvrdili to, co mají převzatého nebo bůhví odkud kvůli tomu, aby nalákali pár divně přemýšlející na ty jejich předražené eshopy. Kvůli ničemu jinému ty blogy nepíší, to musí být pro ně faaakt vopruz... a to nemluvě o týrání morčat, aby z ní byla youtuberhvěda za prachy z liku:-D

      A tihle divně přemýšlející důvěřivci jsou schopni jim třeba za jeden 800g kristal i 17,5tis.!!!:-) Když třeba v čajně 1kg úplně stejnýho kristalu koupíte za 1tis. i s leteckou poštou:-)
      A to mají dole napsáno: "Pro účast v diskuzi je třeba, aby byl váš komentář v souladu s obecnými pravidly slušného chování", taky proto (si) "povolují" sprostý komenty. Kvůli těm jejich schizofrenním nikům, aby si mohli zanadávat na někoho, kdo s nimi nesouhlasí, pod jiný nickem:-)
      Nebo si umí i pod jiným nickem vytvořit protinázor, aby si mohli zanadávat "ve veřejném" prostoru. Ti jsou fakt na chocholouška:-D
      Fakt se hledali.... až se našli. Jeden druhýmu leze do komentů si zanadávat nebo si potvrdit to svoje....
      nenimito

      Vymazat
    2. Nenimito
      Safra, safra. E-shop - to nás, "IT dinosaury" (ne tak velcí, ale tak uživatelsky staří) s Vlabi nenapadlo. A tak světoví a bohatí bychom mohli přitom být! Doma kupříkladu udíme (než nám to fialové hovno po vzoru Austrálie zatrhne), takže bych do e-shopu dal hned jako první položku "uzený kouzelný had". Kdo ochutná, porozumí řeči nejenom našich politiků (bohužel bez záruky na úspěch - na to mohou být i kouzelní hadi krátcí). 15g - 1999,-Kč. I když teď mě napadá, nejsou kouzelní hadi státem chránění? Političtí totiž ano. I když hadů na českém Olympu ubylo - narozdíl od manželek vepřů - těch je tam ... všichni.
      Další by byla bioklobása, jakou svět neviděl. 1m bioklobásy za 2499,-Kč. A ať nežeru, poštovné zdarma a jeden, co jeden - dva barevné teleprovázky k tomu!

      Ne vážně - co jsi provedl, že jsi zvolil až tak vysoký level sebemrskačství? :-)

      Vymazat
    3. Michale,
      nějak mi to po tom množství komentů tady nedalo. Prostě zvědavost je silnější:-) Vím, zvědavost vyhubila i Indiány....
      Já prostě jen neumím pochopit, že to těm lidem nedochází. Že vlastně Alue i Marný publikují hovadiny jen proto, aby nalákali psychicky a nervově labilní lid na předražený (tele)shop.
      I když chápu, že každý si nějak musí na seberealizaci vydělat, tak proč neoškubat pár unuděných mladistvých zbohatlíkům s měsíčným kapesným, co nikdo z nás nevydělá za půl roku... asi pořád lepší než klepat důchodcům na dveře a cpát jim zaručeně nejlepší energie nebo kastroly:-)
      Povýšili ze šmejdů na esošmejdy, zřejmě dobrý oddíl:-D
      nenimito

      Vymazat
    4. Ještě mi vlastně tak u toho čtení těch mladistvých komentů napadly experimenty dr. Calhouna:
      https://dennikn.sk/blog/22911/mysi-raj-upadok-spolocnosti/
      "Chování zkázy přinesla do společenství myší limitace prostoru a sociálních rolí. Kolonie myší měly rozdělené úkoly a tím, že mladé vyhostily z jejich společnosti, tito se neměli od koho naučit sociálnímu chování. Byli pro komunitu nepotřební. Jejich frustrace vedla k sociálně nevhodnému chování. Nemohli tedy předat žádné vzorce sociálního chování ani svým mladým. Takto bylo do společnosti napevno zakódováno patologické chování, které vedlo ke zkáze celé populace."
      nenimito

      Vymazat
    5. Na tuto studii jsem už úplně zapomněl, přitom jen to, jak jsi jí popsal pár větami plně vystihuje milióny stran "konspiračních teorií" a koneckonců i podobu dnešního myšo-člověčenstva. Viděl bych současnost, pokud si myšo-lidi neuvědomí přítomnost a cílené působení "Dr. Calhouna", na konec třetí fáze.

      Vymazat
  31. Malé doplnění informací k symbolice barev

    V článku jsem psal o symbolice barev státních vlajek a důležitých organizací, jako je v ČR třeba PČR, nebo Česká pošta, anebo také Rádio Impuls. Z tohoto článku https://aeronet.news/video-rusko-obvinilo-polsko-ze-porusilo-videnskou-konvenci-o-ochrane-diplomatu-a-polska-policie-prihlizela-utoku-davu-na-ruskeho-velvyslance-ten-setrel-polskeho-novinare/ vkládám tento odstavec:

    "Úvěr je ale zajímavě koncipovaný, protože věřitelem úvěru není americká vláda, jak by se dalo předpokládat, ale přímo Federal Reserve, tedy americká centrální banka. Jinými slovy, za tento úvěr nebude Kyjev dlužit Washingtonu a jeho vládě, ale bude dlužit FEDu. A to znamená, že bude dlužit Domu Rothschild napřímo. No, a je to venku."

    Ve svém článku jsem psal o barevném označení států, na které má rod Rothschildů podstatný vliv. Výše uvedený odstavec moje tvrzení potvrzuje. Oficiální symbolika státní vlajky Ukrajiny

    "Ukrajinská vlajka má dva vodorovné pruhy, modrý a žlutý. Modrá symbolizuje oblohu, žlutá zralá pšeničná pole."

    patří do říše bajek pro hloupý lid.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
  32. Web v barvách žluto-modré má i iniciativa Zlatý špendlík od Daniela Landy!
    https://www.zlatyspendlik.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý ať si myslí o symbolech a barvách co chce, ale já jsem přesvědčen že většina takto vybarvených organizací nás zavede do totálního otroctví. Velcí kormidelníci nenechávají nic na náhodě a potřebují mít pod kontrolou opozici a nespokojence všeho druhu. Organizace a spolky které se takto vybarvily naoko kopou za nespokojence, jen aby byly skupiny opozičních nespokojenců lépe zmapované a jednotlivě fyzicky identifikovatelné. Tyto skupiny lidí se dají v případě potřeby snadno perzekuovat, omezit na právech a svobodě, případně i fyzicky zlikvidovat. Systém policejního provokatéra Bretschneidera je dnes inovován do různých webů a sociálních sítí.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  33. A ještě mi to nedalo, tak jsem se trochu štoural v tom medbeds....
    Zatím, co jsem našel, tak tenhle výraz použil Dr. James Z. Liu.
    https://www.amazon.com/You-Too-Can-Free-Asthma/dp/1480256633
    Na svých stránkách:
    https://www.teslabiohealing.com/pages/medbed-generators-upgrade-program
    https://www.teslabiohealing.com/pages/how-does-tesla-biohealing-technology-work
    Povolení "zázračných" patentů:
    https://uspto.report/TM/88695494/ROA20210111175932/

    Pak přišla jedna dost divná paní, co šíří suprbludy:
    https://www.americaoutloud.com/author/susan-price/
    A napsala neozdrojovaný článek vycucaný z prstu s námětem od Dr. James Z. Liu, i když pochybuji, že o tom Dr. vůbec ví. Zřejmě jedna další bába za rohem povidala, že to je faaaakt supr:-)
    https://www.americaoutloud.com/med-beds-and-future-healing-through-alien-technologies/
    A v podstatě všichni ti "konspirační" se toho hned chytli jako dokonalýho suprzázraku a samozřejmě rozvinuli do nebeských teorií s úžasnými "fotkami" o zázračných postelích:-)
    A najednou je toho plný internet.... protože se všichni ti konspirátoři odkazují na sebe navzájem:-D
    Přijde mi to vlastně stejné jako hodnocení vědců:
    http://pravda.tode.cz/?page_id=3544
    Se divim, že to Alue s Marným ještě nemaj fešopu....
    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nenimito

      Po tom humbuku, který jsem nechtěně tímto článkem rozpoutal, vydala Alue tento článek https://aluska.org/uvedeni-pomluv-z-blogu-myslenkyocemkoli-blogspot-com-na-pravou-miru/ V něm mj. píše:

      "... Veškeré články, které o MedBeds na českém internetu jsou, pocházejí z překladů a neustále je opakováno, že technologie NENÍ v tuto dobu k dispozici. Ne, nemáme ji. Zatím. Kdo má zdravotní problémy, má se léčit nyní dostupnými prostředky a nečekat na technologii, o které se sice data dostala na veřejnost, ale nevíme, kdy bude. To bylo mnohokrát zopakováno. A článků o úžasné technologii, která je sestrojitelná, patentovaná, roky vynalezená, ale z různých důvodů není dostupná lidem, zde bylo mnoho. Pouze dělám svoji práci, kdy přináším překlady o objevech a zajímavých technologiích.
      Opakuji to znova: Není to k dispozici, nestojí to žádné peníze, není slíbeno kdy to bude, nikdo to neví. Tudíž se nejedná o žádnou dezinformaci..."

      Vůbec se mi nechce reagovat na všechny aspekty tohoto článku, pouze jsem chtěl poukázat na to že Alue hodila zpátečku tím, že napsala že technologie MB NENÍ a nikdo neví kdy bude. Použila rovněž profláknutou alibistickou frázi "dělám pouze svoji práci".

      Ing. Miloslav Ponkrác perfektně vystihl poměry ve vědeckých kruzích. Příklad červené trávy ilustruje frašku s gravitony. Ty jsou jak paní Colombová, nikdo je nikdy neviděl, nedokázal, ani nedekoval. A přesto je na nich postavena planetární fyzika. Už jen to, že disponují přitažlivou silou působící proti směru svého pohybu, je logické asi tak, jak kdyby klacek hozený do volně tekoucí řeky plul proti proudu. Že ona gravitace může být přítlačnou silou gravitonů, které na rozdíl od gravitonů detekovány byly, nikdo z vědců žijících z grantů ani necekne.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    2. Upsal jsem se, tato věta:
      Že ona gravitace může být přítlačnou silou gravitonů, které na rozdíl od gravitonů detekovány byly, nikdo z vědců žijících z grantů ani necekne.

      má vypadat takto:
      Že ona gravitace může být přítlačnou silou neutrin, které na rozdíl od gravitonů detekovány byly, o tom nikdo z vědců žijících z grantů ani necekne.
      MUDrland Wenca

      Vymazat
    3. Wenco,
      ale tady je přeci krásně popsáno, jak tahle tesla biohealing med bed generators(tedy podpostelní teslovy bio generátory) fungují:-)
      https://www.teslabiohealing.com/pages/medbed-generators-upgrade-program
      https://www.teslabiohealing.com/pages/how-does-tesla-biohealing-technology-work
      A tedy i že jsou k dostání:-)
      https://www.teslabiohealing.com/products/tesla-medbed-generators
      A od těchto tesla-medbed-generators vznikl ten prvotní článek s mimozemskými postelemi z r.2018 od té zvláštní paní, kterou všichni ti konspirátoři mezi s sebou kopírují a odkazují;-)
      nenimito

      Vymazat
    4. nenimito

      Tak to se omlouvám, ale tyto odkazy jsem nečetl, z důvodu obyčejného vytížení zcela přízemními vesnickými pracemi. Ale jinak je to podle vzorce "červená je tráva...".

      MUDrland Wenca

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    5. "Jako průkopníci technologie MedBed, weat Anti Aging Bed rozumí skutečné technologii a mají skutečné patenty, které dokazují, že jsou schváleny v USA, 100+ klinických studií a recenzí, a zkontrolovali jsme, co se děje na základě telefonních hovorů a e-mailů s uvedením jejich produktu. není funkční. V podstatě by nám mohlo být jedno, jaký je jejich obchodní model, ale co nás opravdu trápí, je to, co prezentují lidstvu."
      ...
      Za prvé, Dr. Lui měl potíže s FTC kvůli špatné reklamě jejich produktů, což se zdá být problém s přijímáním nesprávných peněz za využití schématu technologie astmatu falšováním informací a tvrzení . Podíváme-li se dále na Tesla Biohealer, všimli jsme si této technologie v „PLECHOVCE“?!?! je skutečně orgonit, technologie, která byla průkopníkem Williama Reicha, NO, ale spíše jiného vynálezce, který se později o desetiletí později změnil.

      Název orgonit znamená - " Pseudo Life Force Energy ", protože ji nikdy nemůžete změřit. Právě teď Dr. Lui naznačuje, že jeho práce má technologii Tesla, ale to je skutečně nejvzdálenější věc od pravdy! Neexistuje žádná technologie Tesla, jeho technologie, žádná elektřina a žádná zástrčka! Styďte se, Dr. Lui posílá zákazníky do propasti a loví je pomocí verze Orgonitu, což je pseudo energie životní síly.

      Nyní navrhují, že tato energie může být změřena, ale nemůže to dokázat."
      https://antiagingbed.com/pages/tesla-biohealer-concerns-reviews

      Čili "podposteloví" MEDBED Tesla zřejmě není nic nového. Jen v plechovce zalité orgonity:-)
      Taky proto zřejmě ty "plechovky" váží 15kg....
      nenimito

      Vymazat
    6. S orgonity máme doma celkem bohaté zkušenosti a dost nevšedních i až absurdních, neuvěřitelných zážitků. Vydalo by to na spoustu a spoustu textu, ale napíšu jen, že orgonity (nejenom) pod postelí jsme po krátké době zrušili. Nikoli že by nefungovaly, ale právě naopak. Tělo se regenerovalo a nabíralo energii až tak rychle, že to začalo vadit mozku. Proč? Protože tělu stačil jen velmi krátký spánek na to, aby se dalo do kupy. Jenže pak již nebylo možné usnout.
      Mozek nutně potřebuje určité minimum pravidelného spánku a pokud je již tělo odpočaté, je problém usnout a ještě větší problém usnout na dostatečně dlouhou dobu, aby prošel kvalitně fázemi REM i NONREM a to opakovaně.

      Orgonity jsme NIKDY neprodávali, ale darovali nebo přesněji - měnili za jiné produkty/služby.
      Vyráběly se na konkrétní účel a i jejich "provoz" měl určitá pravidla. Běžně na takové věci bývám spíše skeptik, ale v případě orgonitů jsme již v prvním případě výroby 20 minut po jejich zalití pryskyřicí byli svědky události jako vystřižené z nějakého sci-fi akčího filmu.

      Vymazat
    7. S orgonity asi má každý dost zkušeností, tedy alespoň ten, kdo si je pokoutně vyráběl, a ne jen kupoval:-)
      Nejzáhadnější pro mne bylo, proč se při určitém překročení jejich koncentrace po okolí přestaly vyskytovat blesky, tedy takové ty brutalbuřiny. A potvrdilo mi to víc lidí, asi náhoda:-)
      I když teorii bych měl, ale přijde mi jako někomu, kdo si přičichl trochu víc k elektrice, dost zvláštní. Dokonce jsem je zkusil i uZemňovat a přišlo mi, že to ještě zesílilo jejich účinky.
      Mám pocit, že všechny ty "stavby" z geopolymerbetonu prošpikované slídou, křemenem a jinými polovodiči mají vlastně stejnou funkci orgonitu.
      Ono vlastně ze stejného důvodu, ale opačného, "přitahují" stromy(hlavně ty s velkým živým kořenovým systémem) blesky.

      Když jsem si četl životopis Tesly, tak tam psal něco o tom, že spal v průměru 1-2h denně. Tak nevím, jestli je to opravdu potřeba projít kvalitně fázemi spánku. A i ti, co umí meditovat, tedy vypnout hromady honících se myšilenek(a neusnout u toho), nemají moc potřebu spánku. Asi na delší diskusi.... A testování velikosti i umístění. Čím více u hlavy, tím méně spánku, myslím.
      A to uZemnění se dá zkusit i na kolík do zásuvky... tedy pokud je žlutozelený skutečně Zem.
      Stejně tak to vlastně souvisí s Teslovým "bezdrátovým přenosem" energie, i když to ve skutečnosti s žádným přenosem nesouvisí. Jen s pochopením dokonalého uZemnění a vlastností Ionosféry....
      nenimito

      Vymazat
    8. nenimito 26. května 2022 9:03

      Od dob počátků práškování oblohy si už moc lidí všimlo, že počasí ztratilo dynamiku a ubylo blesků. Dosud jsem si myslel že za tím je ono práškování. Máte důkaz, nebo alespoň nějakou indicii, že to může být orgonitem?

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    9. MichalB 25. května 2022 11:32

      Vaše zkušenosti s orgonity by myslím zajímaly více čtenářů. Neuvažujete nad sepsáním podrobnějšího článku?

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    10. S těmi blesky potvrzuji. Po "zaorgonitování" ani jeden "zkázonosný" blesk, vše v okolí vesměs jen mezi mraky navzájem. Jenže také od té doby značně sníženo množství srážek, takže po několika letech jsem orgonity (stovky) v okolí zase posbíral a blesky už zase mlátí kolem do stromů a do země kousek od domu. Na téma orgonitů jsem tuším zde něco psal, ale jen v komentářích. Můj článek zabývající se výrobou vyšel na jednom cizím webu (energieupramene) ještě v době předmyšlenkovské :-)

      Vymazat
    11. Michale, já teda čumím! Když jste posbíral stovky orgonitů, tak mi dochází že jste je vyrobil i rozmístil. To je obdivuhodný výkon! Z toho všeho mi vychází, že o nich dost víte. Já třeba vůbec nic. O výrobě jsem něco četl. myslím že u pramene, Pokud o nich napíšete článek, rád si ho přečtu.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    12. Wenco,
      upřímně - nemám slinu sepisovat něco tak informačně obsáhlého jako je výroba a použití orgonitů v podobě, jaké jsem dělal i s rodinou. Už jen z důvodu, že většinu mé mozkové závity už nahradily buď něčím jiným nebo už tam vůbec žádné závity nejsou :-)
      Ale na případné konkrétní otázky bych se mohl pokusit odpovědět.

      Vymazat
  34. Michale, mne by třeba zajímalo, jaké konkrétní události se staly, jak píšete:
    "Běžně na takové věci bývám spíše skeptik, ale v případě orgonitů jsme již v prvním případě výroby 20 minut po jejich zalití pryskyřicí byli svědky události jako vystřižené z nějakého sci-fi akčího filmu."

    Také bych rád věděl, jestli má orgonit nějaké praktické využití. O tom že eliminuje bouřky jste psal. Psal jste že jste je musel stáhnout, takže to chápu že bez orgonitu zle a s nimi ještě hůř. Mají orgonity nějaké kompromisní praktické využití? Nebo je to jen další slepá ulička? Lze je nějak stínit třeba Faradayovou klecí, že by si orgonit zaorgonitoval jen když mu to páníček dovolí?

    Pokud jeho funkci chcete úplně zrušit, jak se to v praxi dělá? Zahřátím a scezením skrz síto?

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uff, uff, uf :-)
      Wenco, už před první "várkou" jsem studoval řadu článků a návodů co a jak při výrobě. Tzn. jakou pryskyřici, jak se který typ chová (stejně v praxi nakonec zbylo jen zkoušet, zkoušet a zkoušet). V diskuzích jsem často narážel na zmínky o černých/tmavých helikoptérách bez imatrikulace, o přeletech malých letadel (opět bez imatrikulace), ale myslel jsem si o tom své. Jaký šok se ale dostavil, když už půl hodiny po první várce nám nad pozemkem ve výšce korun stromů přeletěla ne jedna, ale hned sedm helikopter, přičemž jedna se zastavila uprostřed ohrady (cca 50m od domu) pár metrů nad zemí a nehnutě tam chvíli postávala. Pak odfrčela pryč. Prvních několik dní poté jsme často vídávali kroužit nad domem malá vrtulová letadla, která neměla žádná označení na spodku křídel. Nejděsivější ale byla noční událost poté, co jsem dal několik větších orgonitů na střechu domu. V noci ženu vzbudily vibrace domu. Kousek nad střechou stál nehnutě vrtulník. Ale!!! Nevydával žádný zvuk! Pouze listy rotorů tiše šustily a rozvibrovávaly střechu domu.

      Vymazat
    2. Praktická použití orgonitu? Dle našich zkušeností jsou omezena pouze představivostí :-)
      Chvíli nám trvalo, naž jsme přišli (spíše manželka), jak je "programovat". Díky její vysoké citlivosti nebyl problém orgonity "měřit". Díky tomu se zjitilo, že není podstatné složení orgonitu, ale okolnosti při jeho výrobě. Tzn. počasí a HLAVNĚ!!! kdo vyrábí a jeho mentální rozpoložení. Je mi jasné, že mnozí si budou ťukat na hlavu a myslet si něco o bláznech, ale právě ta možnost měření, které šlo opakovat a vždy se stejným výsledkem (i se zavázanýma očima a náhodným přemisťováním) mě utvrdilo, že na tom něco bude. (bohužel já sám nedisponuji citlivostí ani žádnou zajímavou schopností, což mě omezovalo při výrobě na tvorbu "univerzálních" kousků).
      Po nějakém čase, kdy se výroba rozrostla i o šperky, které jsme měnili se známými a příbuznými za jiné zboží či služby (jednou králík či vejce, jindy pytel cementu či pořez dřeva apod.), jsme zjistili, že lze vyrobit orgonit pro konkrétní účel. A jejich mezi našimi známými profláknutá funkčnost manželku doslova zahltila žádostmi o jejich další a další výrobu.
      Kupříkladu jedna známá si stěžovala na to, že jejich táta doma strašně řve a neustále nadává a vůbec verbálně šíří nepříjemnou atmosféru v rodině. Poté, co mu potajmu dala na míru vyrobený orgonit pod madraci pod hlavu, ihned druhý den ráno táta vstal s tak oteklou pusou, že několik dní nemohl mluvit a doma byl klid jak dlouho ne. Při výrobě byl do orgonitu vložen "program", aby už táta nekřičel a nenadával. Asi Prozřetelnost naznala, že zrovna tento způsob je vhodný :-)
      V jiném případě orgonit odstranil z dětského pokojíku příbuzných plíseň na zdech, které se nemohli žádným způsobem zbavit (a to rodiče mají stavební firmu).
      V dalším případě byl vyroben orgonit na zlepšení nálady. Doslova každý, kdo ho vzal do ruky, se ihned začal usmívat, v některých případech doslova smát. Při dotazu proč, odpověděli, že neví, prostě mají chuť se smát.
      Dlaších "programů" bylo více, než dost. Ale velkým poznatkem bylo, že "program" bylo potřeba domyslet do posledního puntíku, protože (jako v případě nadávajícího táty známé) ono známé "dej si pozor na to, co si přeješ - může se ti to splnit" platí na 100% a Prozřetelnost (či jak ho/to nazvat) není člověk a může program do praxe uvést způsobem, který obrazně vyrazí dech.

      Vymazat
    3. Co tam bylo dál? Slepá ulička? Nemyslím si. Že bylo s orgonity sucho byla pravděpodobně moje chyba, protože kousky určené k tzv. "giftování" jsem vyráběl já a většinu jsem vyrobil a rozmístil ještě před tím, než jsme přišli na to, že program je třeba domyslet do detajlu.
      Přeprogramovávat jsme je nezkoušeli, protože program jsme vždy vkládali při výrobě.
      Jde je "čistit", což znamená obnovit jejich původní "sílu". Opět měřením jsme si potvrdili, že časem slábnou (nikoli však úplně) a jejich účinnost lze nejjednodušeji obnovit vložením do tekoucí vody - ideálně do potůčku někde v lese nebo zkrátka někde v přírodě.

      Vymazat
    4. Jo a důležitá věc, na kterou jsem zapomněl - to, co jsme za orgonity dostávali, jsme si neurčovali my, ale ti, kterým jsme je dávali.

      Vymazat
  35. Michale, kdybych se tak trochu neznal s vaší ženou, asi bych vám ty vrtulníky nevěřil. Vypadá to, jak kdyby orgonit měl něco společného s volnou energií. Anebo s tajnými ezoterickými znalostmi špiček globálního prediktoru, které si předávají od dob Egyptské říše, jak kdysi řekl Pjakin.

    Co se týká přání a Prozřetelnosti, stalo se mi že jsem se dostal do nepohodlné životní situace a velmi jsem si přál se z ní dostat bez šrámů. Bohužel jsem nevěděl jak. A dílem Prozřetelnosti jsem se pak dostal do velmi nebezpečné situace, díky které jsem se pak polacinu dostal i z té původní nepohodlné životní situace. Bylo mi to takovým životním ponaučením, že současná přání a plány doplňuji lidovým podotekem "dálipámbu". Onu nebezpečnou situaci si nemůžu dovolit zveřejnit. Od té doby vím, jakou sílu mohou mít intenzívní přání a to i bez orgonitu, nebo nějakého obřadu. Prozřetelnost nám usilovná přání splní, ale mnohdy takovým způsobem, že nestačíme valit oči. Děkuju za odpovědi.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
  36. Michale, vzpomněl jsem si na docela úsměvný příklad řízení Prozřetelnosti. Ve vedlejší vesnici žila žena v domě starého statku. Během let byly okolní pozemky prodány a na nich si lidé vystavěli nové, pěkné domy. Ona žena měla stále nad domem hnojiště, jehož zápach vadil sousedům. Chodili za ní s prosbou, zda by mohla hnojiště zlikvidovat, když už nic nechová. A ona že hnojiště je tam odjakživa a tak to taky zůstane.

    A pak jednoho dne přišla průtrž mračen, hnůj přívalem vody ztekutěl, hnul se z místa pak nabral rychlost, prorazil vstupní dveře, pak druhé a zaplnil celý obývák.
    A tak od Prozřetelnosti všichni dostali co chtěli. Sousedům zmizel hnůj z očí a hlavně přestal smrdět. No a ta paní která ten hnůj tak milovala, ho pak měla v obýváku, aby si ho patřičně užila.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů