2. 4. 2022

Slunce - největší léčitel všech dob

Původně jsem chtěl napsat obsáhlejší článek. Bohužel, současná ekonomická situace a zhoršený zdravotní stav mých rodičů mně nedovolují se příliš rozepisovat. 
Účinky slunečního záření pozoruji víc jak deset let. Mohl bych popsat desítky příkladů o jeho léčebných účincích, ale kvůli časové tísni se omezím jen na praktické využití. Jeden ze čtenářů mi ulehčil práci posláním odkazu na tento článek.

Při léčbě závažných onemocnění jako jsou záněty kloubů, nervů a rakoviny lymfatických cév může dojít ke stavu kdy termoreflexní nálepky sice vydatně pomáhají, bolest je podstatně utlumena, ale nemoc nelze úplně doléčit, a proto se neobejdete bez neustálého lepení. Je to proto, že je tkáň a lymfa přeplněna toxiny. Lymfa je zahuštěná a protože jsou toxiny mimo krevní oběh a ten je logicky nedokáže odplavit do ledvin k vyčištění. V takovém případě je nutno vydržet do prvního jarního sluníčka. 

Termoreflexní nálepky akupunkturní body prohřívají, tím se rozšiřují póry v kůži a vytvářejí se krátké lymfatické cesty, které vedou od ložiska toxinů v podkoží až na povrch kůže. Intenzívním a opakovaným lepením se proto vytvoří mokvavé boláky, kterými toxiny vytékají na povrch kůže. Působením hormonálních a chemických procesů uvedených v článku z odkazu, se lymfa naředí a organismus vypumpuje ven lymfu i s toxiny. V některých případech však účinek slunečního záření nestačí a je mu třeba trochu pomoct.

V případě rakoviny lymfatických cév je nutno opatrně vyholit třísla a na bulky lepit termoreflexní nálepky. Poté, co se vytvoří lymfatická cesta a bolák začne mokvat, je na čase použít léčebný účinek sluníčka. Místo je nutné opalovat a natírat balzámem, který urychlí mokvání a vyčištění postižené lokality. 

Míru opalování si musí určit každý sám, úměrně svému fototypu. Kůže musí zčervenat. Nejsilnějšího účinku se dosáhne při stadiu mírného úžehuTato léčba je už na hraně lidských možností, proto postupujte velmi opatrně. Horečka a bolest hlavy je způsobena extrémně silným vyplavením toxinů, z nichž se část dostane i do krevního oběhu a přiotráví organismus. Zahustí krev a tlak krve v mozkových kapilárách cítíme jako bolest. Činnost imunitního systému způsobí zvýšenou teplotu, která svým tepelným účinkem likviduje patogeny. Zde je namístě pít dostatek tekutin a užívat Acylpyrin, nebo kyselinu nikotinovou. Nikdy neužívejte obojí současně.

Odměnou za tento poněkud drastický způsob léčby je rychlý obrat k lepšímu. Tělo se velmi rychle vyčistí. Pokud je však míra znečištění organismu příliš vysoká, je nutno opalovací kůru opakovat. Balzám s aloe aplikujte i během opalování, zhruba jednou za půlhodinu. Povrch hrbolků v podkoží otřete a vmasírujte balzám. Boláky se snažte šetrně vymačkat. Pokud to nebudete dělat, může se stát že toxiny zůstanou těsně pod povrchem kůže a časem mohou způsobit vznik melanomu. Řiďte se zásadou, že všechen odpad musí z těla pryč dokud je tekutý. Poté jak zatuhne už s ním nic neuděláte a riskujete potencionálně nebezpečný chirurgický zákrok.

Podobně postupujte při zánětech nervů. Obličejové nervy nevytvářejí tak velká ložiska, jak je tomu při rakovině lymfatických žláz, nicméně zanedbáním léčby se mohou ložiska ucpat a zapříčinit rakovinné bujení. Medicína tyto stavy léčí chirurgicky, což se projeví znetvořením obličeje. Každý ať zváží, zda je lepší nosit hnusné boláky měsíc - dva, nebo si nechat operacemi znetvořit obličej a pak se ho snažit vylepšit operacemi plastickými.

Tolik tedy mé stručné vysvětlení. Vy, kdo opravdu potřebujete chod svého těla znormalizovat, čtěte moje starší články, hledejte souvislosti a určitě najdete i to, co jsem sdělil mezi řádky.

MUDrland Wenca 


2 komentáře:

  1. Zdravím Wenco,
    chtěl bych zde uvést odkaz na velice zajímavý seriál článků od p. Dmitrije
    Mylnikova(má zde také řadu článků) na webu Matrix-2001.cz, který je zde volně
    dostupný bez nutné registrace.
    Skutečně velmi zajímavé čtení o lymfatickém systému (alespoň tedy pro mne).
    https://www.matrix-2001.cz/clanek-serial/hydra-1504
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  2. Americký lékař George Ashkar vytvořil metodu čistění lymfatického založenou na vytvoření malé popáleniny překryté vrstvou přírodního původu (tuším semena pohanky a ještě něco), která jednak nasává vytékající lymfu a pak udržuje ránu vlhkou, aby se nescelila. S metodou má prý velké úspěchy, včetně léčení závažných chorob.
    Vydal knihu, kde vše popisuje (polská verze se dá najít na úložišti). Také natočil nějaká instruktážní videa (YouTube). Jarka

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů