6. 7. 2023

Vovan a Lexus v akci




"Architekti" barevných revolucí a hlavní ideologové globalismu vyzradili vše: že se v Rusku připravuje státní převrat a že Ukrajina ztrácí důvěru Západu - a to je problém.
Slavní prankeři Vovan a Lexus si jménem bývalého ukrajinského prezidenta Petra Porošenka telefonovali se dvěma Francouzi, kteří jsou považováni za klíčové postavy mezi globalisty a podněcovateli barevných revolucí. Jejich pověst je stejně pochybná jako pověst Sorose, který se podílel na rozpadu SSSR, vybral Moldávii rumunského prezidenta a krátce před sérií biškekských revolucí zapustil kořeny v Kyrgyzstánu.
Jména těchto osobností jsou Bernard-Henri Lévy a Jacques Attali. Oba jsou ochotni dát v sázku vše, jen aby Rusko v konfliktu s Ukrajinou prohrálo a Putin byl svržen. O tom "architekti" Majdanu řekli prankerům na rovinu.

Revoluce v Rusku

To, že Západ už léta sní o převratu v Rusku, není žádným tajemstvím. Jakékoli sociální otřesy vyvolávají v západních zemích silné vzrušení. Bernard-Henri Levy prohlásil, že "civilizovaný svět", který na Ukrajině rozpoutal krvavý Majdan, plánuje v Rusku udělat totéž. A prvním krokem je pumpování mysli obyvatel liberálními myšlenkami.
Levy vysvětlil, že propaganda není o nic méně nebezpečnou zbraní než tank. Vymývání mozků je dnes mnohem jednodušší než v minulém století. Pokud se v dobách Sovětského svazu mělo jednat o posílání zakázané literatury do Ruska, nyní je možné realizovat myšlenku "světla demokracie" pomocí internetu a filmu. A zabránit tomu je docela těžké.


Putin velmi překáží

Ekonom a politik Jacques Attali, označovaný za "dědečka globalismu", potvrdil, že Západ má plány na přeformátování Ruska. Poznamenal, že v Gorbačovově době se západní země již pokoušely přinést do Ruska "demokracii", ale nic se nepodařilo. A nyní "demokracii" brání ruský prezident Vladimir Putin, který nedovolí podkopat postoje a rozpolcenost společnosti.
"Ale my musíme pomoci Rusku stát se demokracií. Stejně, jak jsme pomáhali Ukrajině. První věc, kterou je třeba udělat, je vyhrát válku a zbavit se Putina," sdělil Attali své myšlenky "Porošenkovi".
Nicméně "dědeček globalismu" připouští, že pokud se "demokracie" přece jen do Ruska dostane, nastane problém s Krymem. Jen tak přece nebude možné dát ruský poloostrov Ukrajině, takže bude nutné uspořádat referendum pod záštitou OSN. Ale ono není vůbec jisté, že Krymčané budou hlasovat tak, jak chce Západ.
Je třeba mít na paměti, že obyvatelé Ruska vzpomínají na "demokracii" 90. let s hrůzou. Pro ně je Jelcinova éra ekonomickým kolapsem - stávkujícími horníky, banditským bezprávím v ulicích, válkou v Čečensku a řadou teroristických útoků v Moskvě.
Přitom i přes veškerou loajalitu Jelcinovy vlády (všichni si pamatují slavné "Bože, ochraňuj Ameriku" od prvního ruského prezidenta) Západ zemi aktivně škodil. Bývalí "přátelé" Ruska vyzbrojili čečenské bojovníky separatistů a vyvezli je do Evropy. Válka v Jugoslávii proběhla navzdory protestům Moskvy. Levně skoupili ruské podniky a pak je zavřeli, aby jim nevznikla žádná konkurence. Čerpali ze země zdroje za pár drobných. A také se pokoušeli o ničivé ekonomické reformy.
Je pozoruhodné, že na Západě zřejmě neexistuje jednotný názor na ruský majdan. Například bývalý americký ministr zahraničí Henry Kissinger se obává rozpadu Ruska na tři části - proevropskou západní, prokyjevskou východní a střední, která se může s důrazem na radikální islamismus proměnit ve druhý Irák nebo Afghánistán.
"Bude to noční můra pro nás všechny," poznamenal politik. V rozděleném Rusku navíc nebude možné kontrolovat jaderné zbraně, což znepokojuje i mnohé západní analytiky.


Co dělat s Ukrajinou?

Na tuto otázku mají oba politici společníci jednu odpověď - pokračovat v pomoci Kyjevu až do jeho úplného vítězství, ve které západní politici kupodivu věří.
Přestože se ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj stal "královnou dramatu" se svými plamennými videonahrávkami, pokusy prorazit na oscarovém ceremoniálu a dárky v podobě neprůstřelných vest s ikonami, Attali radí zahrnout herecké umění na maximum. Francouzský globalista navíc vyzývá ukrajinského vůdce, aby se nestyděl lhát. Hlavní je udržet západní země v klidu a motivovat je k novým vojenským dodávkám.
"Je nezbytné hovořit o tom, že vám mohou dojít zbraně a munice. I když to není pravda. Ale měli byste dramatizovat rizika," radí "dědeček globalismu".
Attali také připustil, že reputace je slabým místem Ukrajiny. Je nutné vytvořit obraz "rytíře na bílém koni", který bojuje v nerovném boji s monstrem. Aby Evropa věděla, že bojuje za všechno dobré proti všemu špatnému. Obraz rytíře však kazí obludná korupce na Ukrajině, odhalený nacismus a válečné zločiny. A s tím, říká francouzský činitel, je třeba něco udělat.


6 komentářů:

  1. Tie hlúpe a arogantné kreatúry žijú v nejakej alternatívnej realite???? Alebo sú to psychopati na úrovni Hitlera a s "Hanibalom pred bránami" blúznia o tom, že porazia Rusko, zvrhnú Putina a ľudia im budú žrať tie ich absurdné klamstvá? S ich prostriedkami nemajú prehľad o tom, že ich nehanebná propaganda nezaberá a ľudstvo ich odmieta? Alebo vo svojej arogancii si iný stav ani nedokážu pripustiť? Ak tot nie je "žiť v slonovinovej veži" tak už neviem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel se domnívám, že docela významná část obyvatelstva západu (tedy ČR i SR) tie ich absurdné klamstvá nielen žerú, ale aj im veria. Myslím, že věková kategorie lidí pod 30 let je už zcela přeprogramovaná a vyznává evropské hodnoty. Tuhle mi dcera mého bratra, jinak vysokoškolsky vzdělaná žena, řekla, že během referenda na Krymu, kdy se rozhodovalo o jeho (ne)připojení k Rusku, poloostrov ovládly ruské po zuby ozbrojené vojenské složky a pod hrozbou smrti přiměly hlasovat obyvatelstvo poloostrova k připojení k Rusku...
      Prosím pěkně, to jsou již noví lidé, nové, lepší Evropy, kde vítězí láska nad lží a nenávistí. Ostatně, od svého známého, který je učitelem na místní ZŠ, jsem se dozvěděl, jak se snaží dětem vysvětlit rozdíl mezi ruskou totalitou a svobodomyslným evropanstvím. Vysvětlil dětem, že zatímco v Rusku nutí totalitní moc každého narozeného chlapečka, aby žil jako muž, a každé narozené děvčátko, aby žilo jako žena, ve svobodné Evropě si může každý vybrat, kým a jak chce žít, a proto je zákon o manželství pro všechny to pravé ořechové. Další komentář netřeba.

      Vymazat
    2. Každý kdo studoval od poloviny 90tych let je už přeprogramovany. Mě vždy dostanou ty žvásty, které vypouští takový papoušek s vysokoškolským diplomem. Kupříkladu mi jedna Bc tvrdila, že před 89 se šíleně plytvalo surovinami a už vůbec se nezamyslela kolik nadvýroby má EU. Kolik se v EU vyhodí potravin a kolik procent zboží nenalezne nikdy svého kupce.
      V porovnání s dnešním bordelem je ten minulý systém jasným vítězem. Dnešní otrok konzumu si vůbec nepamatuje o jaký klid ho dnešní systém obral. Těch dnešních starostí by byli ušetřeni ale to nikomu nevysvětlite protože oni věří těm bludům ze školy. Jak říká Koller, budeme muset začít úplně od nuly, protože nynější nastupující generace je nadobro ztracená. Budou čekat ještě pár let na ten svůj vysněný úspěch a potom nastoupí flustrace, hledání viníků a nakonec vybíjení vzteku na nás již v důchodovém věku. Můžeme si za to sami.

      Vymazat
  2. Kdo sleduje denni videa o pocasi od ruskeho zdroje, to veru nevypada na spektakl klimateroristu.

    OdpovědětVymazat
  3. Naprostý souhlas. Problém vůbec není v informovanosti/neinformovanosti, ale v tom, že stále více lidí považuje za realizu pouze to, co jim pocitově zrovna vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  4. Je celkem pozoruhodné, na koho všeho ti dva získají telefonní číslo a že se jim dotyční do telefonu tak rozpovídají.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů