30. 9. 2021

Přehlížený symbol dávné civilizace 1


Jen velmi obtížně lze zpochybnit skutečnost, že v posledních letech bylo nalezeno obrovské množství důkazů o falšování naší historie, a to již od konce 19. století. Navíc čím jdeme v čase hlouběji, tím více se oficiální historická pozice jeví zkreslenější. 
Každý den se stále více lidí přiklání k názoru, že před nějakou dobou na Zemi existovala jediná civilizace a kultura, která byla později jistými silami zničena a rozdrobena na mnoho částí. Existuje řada verzí o tom, jaké jméno mohla ona civilizace nést, ať už to byla Tartárie, Skýtie, Sarmatie, Slovansko-Árijská říše (Rus) atd. Bez ohledu na to, jak se ve skutečnosti jmenovala, je důležitý fakt, že tu existovalo něco jednotného a velkého, co spojovalo lidi minulosti.

22. 9. 2021

Jak jsem se „upřímně“ zasmál videu o imigrantovi

Podívejte se na přiložené video před a po přečtení tohoto článku, pokud zaregistrujete změnu ve vnímání, splnil článek své zadání.


Okna Overtona je název techniky ovlivňování mysli společnosti, je rozdělena do 6 fází, oken. Základním principem této techniky je oklamat. Nejde avšak o jednoduchý klam, ale o detailně propracovanou technologii pro zavedení něčeho, na co se zdá nemožné si zvyknout. A s nástupem nových technologií v oblasti komunikace, se objevují stále sofistikovanější způsoby, které mají nedozírný dopad na vnímání mas. Příklady důsledků této techniky můžeme pozorovat v každodenním životě.
V dnešním světě se technologie vyvíjejí stále rychleji, a tím se zvyšuje rytmus života. V tomto ohledu se člověk stává tvárnější k přijetí informací, které jsou mu poskytovány. Chceme být informováni o všech událostech, ale tok informací, který neustále vnímáme, je obrovský a prostě „není čas“ jednotlivé informace analyzovat.

18. 9. 2021

Jeskyně Kaškulak

Jeskyně Kaškulak se nachází na severu Chakasije (Rusko) a je považována za jedno z nejstrašidelnějších míst na světě. Místní obyvatelé jí říkají jeskyně "černého ďábla" nebo jeskyně "bílého šamana" a mají pro to vysvětlení.


Toto místo bylo kultovním útočištěm starověkých Chakasů. Pohané zde uctívali nejen symbol pokračování svého rodu, ale také černého ďábla. Předkové přinášeli zvířecí i lidské oběti, aby si usmířili zlého ducha.

14. 9. 2021

Na prahu podsvětí – Kolský vrt

„Doktore Gubermane, co za čerta jste to tam dole vykopali?“ – takové zvolání z publika přerušilo zprávu ruského vědce na setkání UNESCO v Austrálii.
O několik týdnů dříve, v dubnu 1995, zachvátila svět vlna zpráv o záhadné nehodě v superhlubokém vrtu na poloostrově Kola…

69° 23' 46.0104", 30° 36' 31.9968"

Při práci na Kolském vrtu inženýři čelili mnoha obtížím. Na 13. kilometru dokonce zařízení zaznamenala podivné zvuky vycházející z útrob planety - bulvár pak své čtenáře jednomyslně ujistil, že takto mohou znít jedině zoufalé výkřiky hříšníků z podsvětí. Několik sekund poté, co zazněl onen hrozný zvuk, zahřměla exploze...

7. 9. 2021

Útěk z matrice

aneb jak změnit sám sebe


Většina lidí žije takto: ráno se přinutí vstát, obléknout se, jít do práce, vrátí se domů asi ve 20 hodin, podívají se na televizi a jdou spát, aby si druhý den stejný postup zopakovali – a takhle to jde téměř celý jejich život. Považujeme to za normální, ale pokud se zastavíte a zamyslíte se, dojde vám, že tohle přece není normální! Život je tak vzácný a krásný, ale my místo toho, abychom si ho maximálně užili, rozhodli jsme se ho strávit tak, jak jsme byli naprogramováni. Zvyky, tradice a přesvědčení systémů z nás udělaly bezmozkové automaty, které život v podstatě ani nebaví a jednodušší je se řídit danou trajektorií naprogramovanou společností.
Tento program však může být narušen, pokud pochopíme, že způsob, jakým žijeme, nám brání si žití užívat a sebrat sílu a odvahu změnit své myšlení a jednání. Pak se ze života může stát krásná dovolená plná smíchu, her a lásky.