31. 12. 2019

PF 2020

Vážení čtenáři!

Než by řekl švec, je tu zase konec roku a tak dovolte Myšlenkám o..., aby vám popřály čisté svědomí a ..... bolest. Avšak tu bolest, kterou českému národu popřál pan prezident - bolest myšlení. Tuto bolest a čisté svědomí přejeme nejenom vám, našim čtenářům, ale především těm, kteří zastupují náš stát a tím nás samotné. Těm, kteří mají tvořit zákony. Těm, kteří na jejich dodržování mají dohlížet. Těm, kteří nesou zodpovědnost za to, co a jak se učí naše děti. I těm, jejichž pracovní náplní je nás třeba objektivně informovat. Zkrátka všem, kdo nás nějakým způsobem zastupují.


27. 12. 2019

Chrámy stojí na křížích 2



Během své krátké návštěvy Petrohradu v roce 2016 jsem si potvrdil, že i zde staré chrámy a mnoho dalších struktur byly postaveny minulou civilizací na křižovatkách úzkých lineárních biogeofyzikálních (BHF) anomálií, které se tvoří nad tektonickými poruchami ve skalní základně pod nimi. A tyto budovy jsou striktně orientovány podle směru těchto linií.

22. 12. 2019

Chrámy stojí na křížích 1


Četná postupně odhalovaná fakta naznačují, že skutečná historie vůbec nebyla taková, jak nám ji kreslí v učebnicích. Vše nasvědčuje tomu, že k některým katastrofám s povodněmi došlo nejen v dávné minulosti, odhadované v tisíciletích, ale také relativně nedávno, jen před stovkami let. A příčinu jedné z těchto katastrof hledají alternativní historici v posunu pólů Země. Jedním z důkazů této teorie má být skutečnost, že mnoho starobylých budov není směrováno na dnešní severní pól, ale na jedno z jeho údajných míst v minulosti. A podle tohoto názoru, dnes již široce uznávaného, se tento dřívější severní pól nacházel v Grónsku.

16. 12. 2019

Tunguský, ale ne meteorit?

Vážení čtenáři, dovolte mi pokračovat ve své sérii sci-fi geologických a historických příběhů. Ti, kdo mají oči a uši - nechť vidí a slyší jejich podstatu! A skeptici ať to klidně berou jen jako zábavné čtení na dobrou noc. Ale pokud čtenáři vydrží až do konce, povím i něco zajímavého o naší nečekané minulosti a o úžasné úloze geologie v ní.



11. 12. 2019

„Lidé byli mučeni k smrti“

Americký spisovatel Stephen Kinzer hovoří o tajném programu kontroly mysli CIA

CIA strávila celé roky studiem, jak ovládat lidské vědomí. Americké zpravodajské agentury používaly metody vyvinuté v nacistických koncentračních táborech a také celý arzenál jedů. Tajný program však selhal - experimentátoři pouze zničili mysl, ale nedokázali ji podřídit sobě. Mnoho získaných poznatků bylo použito ve věznici Guantanamo a také ve vojenských kampaních ve Vietnamu a na Středním východě. O tom všem redaktoru RT America Chrisi Hughesovi vyprávěl americký novinář a spisovatel Stephen Kinzer, který činnosti tajných služeb věnoval svou knihu „The Main Poisone. Sidney Gottlieb a CIA při hlédání způsobů ovládání mysli.“

© Charles Ommanney/Getty Images

6. 12. 2019

Domek pro maminku

Tento neuvěřitelný příběh se odehrál v malé vesničce Zarytki ve Rjazaňské oblasti RF. Slepý muž tam sám vlastnoručně postavil pro svou 86letou maminku opravdový dřevěný domek, protože její stávající obydlí se začalo hroutit.
Nevidíte na tom nic výjimečného? Ale zkuste si představit, jak může člověk pracovat jen na základě hmatu s hoblíkem, sekerou, pilou, vrtákem a dokonce i kotoučovou pilou, nemluvě o hřebících a samořezných šroubech, lezení po střeše či instalaci rozvodu elektřiny. Přesto se mu to podařilo a matka si nyní může užívat nového domova. Však je také na svého syna patřičně hrdá!

Tento venkovský domek postavil pro svoji maminku vlastnoručně slepý Vladimír Krysanov