26. 2. 2021

Všichni jsme podezřelí!


Tak konečně došlo k tomu, o čem jsem se dosud neodvažoval nahlas mluvit, abych to snad "nepřivolal". Od začátku maskovací opičárny jsem očekával, že k tomu musí logicky dojít, ale nemluvil jsem o tom proto, aby mne někdo neobvinil z návodného jednání. Jde o to, že ozbrojený muž
přepadl benzínovou stanici.

23. 2. 2021

Oko Sahary

Výzkum snímků neobvyklých objektů z kosmu pomocí patentované technologie dálkového průzkumu Země SGT DZ (Spin-holografická technologie pro dálkový průzkum ze satelitních snímků). Objekt č. 1 - "Oko Sahary".


21. 2. 2021

Pandemický zákon je krokem k diktatuře

(zamyšlení k jednomu rozhodnutí poslanců)


Nezbláznil jsem se, klidně toto prohlásím i s mokrým hadrem na hlavě. A to jsem z opatrnosti a ohleduplnosti vůči našemu webu nepoužil přívlastek „fašistické diktatuře“. Pokud snad někdo nevidí souvislost mezi „pandemií“ a fašistickou diktaturou, tak mu nabízím k přečtení článek zde na fóru psaný ještě v listopadu 2020, v době rozběhu 2. etapy Operace COVID:

20. 2. 2021

Kvetoucí Sahara: kdy to bylo?

Nyní pustá severní Afrika byla ještě v nepříliš dávné době prosperující zemí s mnoha velkými městy, vodnatými řekami a dalšími výhodami pro člověka. Nemá přece smysl rozvíjet civilizaci v klimatu chudém na zdroje. Jak se tedy mohla tato oblast stát tak pustou, když tu na každém kroku ještě dnes nacházíme stopy vysoce rozvinuté civilizace?

16. 2. 2021

Witsen o zkamenělinách

V knize významného nizozemského kartografa a cestovatele Nicolaese Witsena (1641 - 1717) „Severní a východní Tartárie“ existují kromě zmínky o potopě i​ odkazy na zkameněliny. Jsou to důkazy přírodního nebo člověkem způsobeného kataklyzmatu, ke kterému došlo ve vzdálené (nebo ne tak vzdálené?) minulosti. Nabízíme úryvek z této knihy.


13. 2. 2021

Stalinův dvojník – Felix Dadajev

Už postaršího „vůdce národů“ nahradil 24letý Dagestanec, nápadně podobný Stalinovi. Ještě žije!

V době, kdy se Felix Dadajev, mladý muž z dagestanské vesnice, stal oficiálním dvojníkem, měl už Stalin tři. Myšlenku vybrat „dablera“ pojal generál Nikolaj Vlasikov ve 20. letech, kdy stál v čele zvláštní ochranky Kremlu. Tajná policie byla přesvědčena, že pro Stalina není bezpečné chodit na shromáždění k dělníkům, měl příliš mnoho nepřátel.
Nápad se vyplatil. Úplně prvního dvojníka, Kavkazana Rašidova, roztrhala mina, když jeho kolona projížděla Rudým náměstím. Osud Dadajeva však byl mnohem pozoruhodnější. Zaprve - své tajemství chránil po dobu 55 let a tuto skutečnost svého životopisu skryl i před svou rodinou. A zadruhé - je stále naživu, je mu sto let!

9. 2. 2021

Covid humbuk sílí, jste připraveni?












Určitě jste zaregistrovali zprávy o nových mutacích viru a připravovaných nových omezeních kvůli anglické mutaci viru. Zde je na místě připomenout výrok herce Radoslava Brzobohatého, "Hlavně se z toho neposrat!". O co ve skutečnosti jde?

6. 2. 2021

Rozkaz přežít! 4


Vodní zdroje
Zvažovali jsme pouze dva typické domy. Město se však samozřejmě neomezovalo jen na ně. Jak byl vyřešen problém přežití ostatní populace v jaderné válce? Berija jistě vyvinul něco i pro tento případ. Navíc tyto dva domy, vzaty samostatně, by problém přežití vůbec nevyřešily.

Předpokládejme, že na základě typových domů byla řešena otázka organizace autonomních mini-TEC (teplo-elektro-centrál) využívajících volnou energii. I když nakolik byly tyto TEC mini, je těžké nyní odhadnout. Podle všeho by mohly snadno dodávat teplo pro celý městský rajon - pokud by tam ovšem byly topné sítě. Jestliže pod kinosálem stály generátory elektřiny na bázi parních motorů, pak bylo také možné bez problémů organizovat dodávku elektřiny do soukromého sektoru. Pokud by ošem byl kabel. Jak by se však v takových případech zajišťoval provoz samotných mini-TEC?

3. 2. 2021

Móda a zdraví

V tomto článku se budu věnovat vlivu módy na zdraví. Jistě znáte přísloví "Parádo, trp!" Bývají jím častovány naše hezčí polovičky, když bývají oblečeny nepohodlně, anebo vzhledem k počasí příliš nalehko. Opravdu má móda na lidské zdraví takový vliv? 

Vy kdo jste četli všechny moje články i se všemi odkazy a shlédli jste i video, patrně začínáte tušit jak je teplota organismu důležitá pro jeho zdraví. V tomto dokumentu vidíte jasné důkazy vlivu teploty na bakterie. Většině bakterií teplota lidského těla nevyhovuje. Nemohou se dělit, tzn. množit, anebo je množení silně omezeno. Lidské tělo je sice ohromným bakteriálním zvěřincem, ale díky své teplotě a cévnímu imunitnímu systému drží bakterie v hybernovaném stavu. Bohužel není možné udržovat lidské tělo sterilní bez bakterií, protože hodně z nich jsou pro něho životně důležité.