28. 7. 2018

Ministerstvo zdravotnictví RF informuje o nové metodě léčení rakoviny


- Individuální vakcína proti rakovině, vytvořená z lymfocytů konkrétního člověka. 
- Bílkovinný hojící koktejl, "zabijácké" buňky likvidující rakovinné buňky. 
Tato zpráva není z oblasti sci-fi, ale technologický průlom v medicíně, na jehož prahu nyní stojí Rusko. Prezidenta Ruské federace Vladimira Putina o tom informovala ministryně zdravotnictví Veronika Skvorcová.

24. 7. 2018

Je dění na Zemi proti záměru?

Komentáře a diskuze pod nedávným článkem Nejdůležitější otázka života mě přivedly k další, pro někoho provokativní, pro jiného kacířské či ouplně blbé otázce.
Celý tzv. alternativní, konspiračně, duchovně či ezotericky zaměřený web se ač jinak v mnohém roztříštěný shodne v jednom. A to, že lidská civilizace je řízena někým, případně nečím, co jde tvrdě proti člověku nebo jeho vývoji. Někým či něčím, co nám škodí a co jde proti přirozenému řádu věcí a dokonce snad i proti záměru "Nejvrchnějšího z nejvrchnějších".
Bez dalších okolků se ptám:

Myslíš si, že to, co se tu děje, se děje proti záměru Boha/Vesmíru/Tvůrce/Stvořitele/Univerza/Všehomíra či jak je libo?



23. 7. 2018

Přestaňte krmit britské královské upíry!

Možná i vy, stejně jako já, pozorujete v posledních 10-15 ti letech, jak jsou naše media stále více přeplněná články o britské královské rodině a jejich příslušnících. Každý příběh zdá se dobrý. Narůstá nejen frekvence, ale i celková délka časové dotace na tyto normální příběhy cizích lidí, a to například i v hlavním zpravodajství. Možná to celé u nás vlastně začalo princeznou Dianou a možná také ne. Ale pokud ano, poté možná měly příběh i smrt princezny Diany ještě jeden dosud neodhalený rozměr. Možná i cíl?

19. 7. 2018

Sága - Cestovatelé věčností

V rubrice Odkazy na texty čtenářů si můžete stáhnout rozsahem nevelkou, ale dosahem značnou prózu jednoho z našich čtenářů - Rudolfa Svobody. Malá ochutnávka z knížky následuje.



17. 7. 2018

Nejdůležitější otázka života

Tentokrát to bude ode mne poněkud netypické, ale naštěstí krátké.
Představ si, čistě hypoteticky, že tě osloví Bůh a nabídne ti odpověď na jedinou otázku. Ale pouze na takovou, na niž nejsi schopen najít odpověď sám a která nebude zbytečná.
Jak by zněla?
Co je tak důležitého, že by na to "padla" tato jedinečná možnost?
Můžeš ji nechat ve své hlavě a nebo ji zvěčnit do komentáře.


15. 7. 2018

Kde a proč skrývají nejvlivnějšího člověka na Zemi?

Když už tu byla řeč o největším vědeckém géniovi 20. století, bylo by na místě pohovořit i o člověku, který možná jednou bude podobným géniem století následujícího. Grigorij Perelman. Ti, kdo se více pohybují v oblasti matematiky, jistě vědí, co je záhada „Poincarého domněnky“, za jejíž vyřešení byla dokonce vypsána odměna jeden milion dolarů. Až téměř po století ji vyřešil tento skromný matematik žijící zcela poustevnicky na jednom z petrohradských sídlišť. Odmítl za to převzít nejen onen milion, ale i výroční matematickou cenu světového významu. Prý nic nepotřebuje…

Grigorij Jakovlevič Perelman

11. 7. 2018

S kým vlastně máte tu čest?

Už delší dobu si říkám, že bych měl opustit zatuchlý kouteček paranoidní anonymity a seznámit vás, čtenáře Myšlenek, alespoň ve formě fotografie s jedním ze zakládajících členů tohoto, doufám, že seriózního blogu. Je mi jasné, že tím pádem budu kdekoli na ulici, na cestách či dopravních online kamerách okamžitě identifikován nejenom softwarem od googlu na rozpoznávání obličejů, ale i náhodnými kolemjdoucími, kteří se budou dožadovati autogramů a společných selfíček.
Takže, vážení čtenáři, v tomto fotografickém medajlonku si vás dovoluji seznámit s mojí maličkostí.

MichalB

PS: Já jsem ta lochneska uprostřed



10. 7. 2018

Nevysvětlená tajemství Nikoly Tesly

Dnes – 10. července – uplynulo 162 let od chvíle, kdy se v malé chorvatské vesnici Smiljan narodil jeden z nejvýznamnějších vynálezců moderní doby – Nikola Tesla.













7. 7. 2018

Teorie éteru 2


Jak prosazovali lži Einsteina

V první části jsme se zabývali tématem éteru ve studiích Nikoly Tesly. Nyní se zaměříme na to, pro koho bylo výhodné podporovat vědomě lživé myšlenky Alberta Einsteina a jeho Teorie relativity.



3. 7. 2018

Teorie éteru 1

Co spojuje Mendělejeva, Teslu a von Brauna


Před několika lety mi padla do očí zajímavá kniha mně do té doby neznámého amerického badatele. Ten tvrdí, že ve věku 13 let byl s rodinou na návštěvě u přátel a jejich souseda astrofyzika. Tento profesor pracoval pro americkou vládu a zabýval se zkoumáním technologie nacistického létajícího talíře, který byl dodán do Nového Mexika po roce 1945.

„Vzhledem k tomu, že skutečná teorie elektřiny je založena na koncepci éteru, je tento obor fyziky utajován, prý „v zájmu národní bezpečnosti“, a záměrně zkreslen lživou propagandu...“ píše dále autor výše uvedené knihy - William Lyne.