3. 7. 2023

V. V. Pjakin k celému průběhu puče





Je to zajímavé - a závěrečné shrnutí:

"....na závěr je nutné říci, že sama ta vzpoura, využití PMC Wagner pro rozpoutání občanské války v Rusku, že to nebylo připravováno pro tuto protiofenzívu. Jenže to prostě museli urychlit. Ta vzpoura byla připravována, aby zmařila volby v březnu roku 2024, aby nepřipustili, že Putin zůstane v čele ruského státu, aby byl ruský stát rozčleněn.
K tomu to připravovali. Měli s tím začít v lednu, únoru, aby to použili s úspěchem. Ale byli nuceni to sehrát už teď. Proč?
Protože Západ už nemá čas, stále více a více upadají do krize a není jisté, že by mohli v lednu, únoru tu operaci vůbec provést. A nyní se jim zdálo, že by se jim to mohlo povést, pod záminkou, že tam jsou wagnerovci, by vlasovci deaktivovali štáb řízení, jednoduše by rozhodili celé řízení vojsk, jejich zajišťování municí a v důsledku toho by se fronta rozsypala.
A potom by se proti těm lidem, kteří by neměli palivo ani munici a nevěděli, jaká je situace na jiných frontách, vrhla ta souhrnná síla, 250 letadel NATO, která byla soustředěna v Evropě, a ty dva shromážděné, a prakticky neporušené a připravené sbory, tedy čerstvé rezervy.
To je to, před čím varoval gosudar na Radě bezpečnosti, když říkal:
„Oni stále ještě mají rezervy. A je nutné si uvědomit, že budou vrženy do boje.“
A do boje budou vrženy až v příhodné chvíli. Tou příhodnou chvílí se měla stát ta vzpoura. Mysleli si, že jim to vyjde, jenže to se spletli. Přemluvili se, že jim to všechno vyjde. Udělal velmi mnoho pro to, aby podvedli lidi, když jim namluvili, že je čekají v Moskvě, aby tam udělali pořádek.
O čem mluvili wagnerovci?
Že vystupují na podporu prezidenta Putina, že je nutné ve státě udělat pořádek. Vtloukali tím do státu klín: „Aha, jestliže je to na mou podporu, tak je nutné nějak to všechno…“
A ono to všechno spělo k velkému krveprolití. Loutkovodiči si mysleli, že zde Putina přehrají, ale ten hned řekl: „Já vím, jak PMC Wagner zneužili. Všechny. Znám ten mechanismus. Oni nejsou organizátory toho spiknutí a vzpoury. Jsou to jen statisté v cizí hře, a proto nebudou potrestáni, jestliže se kajou. S těmi, kteří k nim byli infiltrováni, a kteří se dopustili zločinů, s těmi bude řeč jiná. A ti, kteří byli zneužiti, dostanou možnost dokázat, že jsou ruskými vlastenci.“
Okamžitě to dal najevo a scénář se zhroutil, Putina se jim odepsat nepodařilo.

A já jen zopakuji to, co už jsem říkal, že Putin je ten nejlepší státní činitel naší epochy na planetě. Je jediný, kdo ví, chápe a uplatňuje konceptuální moc, a kdo realizuje globální politiku.
To právě proto ho Západ tak nenávidí a chce se ho zbavit, protože tam u nich je vše šedivé, všichni jsou tam loutky v rukou loutkovodiče. Jenže ten loutkovodič už je s prominutím přestárlý a jich je tam mnoho a různých, mnohé nitky už se zpřetrhaly.
V USA ta krizová situace nevzrůstá v řádu dnů, ale hodin. Už to spěje k impeachmentu Bidena."

Albi

2 komentáře:

  1. Pjakin také mluví o tom, že opětovné spojení Čech a Slovenska je nevyhnutelné. Naproti tomu konceptuál Oracle911 zase tvrdí, že Morava a Slezsko se od Čech odtrhnou a spojí se Slovenskem a Maďarskem, zatímco Čechy spolkne východní Německo. Tak jsem zvědavý, kam se to bude vyvíjet.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů