6. 9. 2022

Ukrajinský důchodce „sestřelil“ jednou ranou z Berdanky ruský Su-34



Abychom jen nestrašili :-)





Ukrajinská a západní média už se svými čtenáři zacházejí jako s mentálně postiženými.

Tak například britský Daily Mail s odvoláním na představitele v Kyjevě zveřejnil zprávu o dědečkovi, který údajně sestřelil stíhací bombardér za 74 milionů dolarů letící ve výšce více než kilometr.

Postarší „hrdina“ nyní pózuje fotografům se svou zbraní a medailí od Zelenského a skromně dodává, že se mu navíc podařilo bojové letadlo „padající po jeho dobře mířené střele“ vyfotografovat.



(Ještě pořád nevěříte, že ti Ukři to Černé moře fakt vykopali?)

7 komentářů:

  1. Bylo to i u nás na Prima CNN :-)
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych měl takový návrh, co se týče poslední poznámky v článku.
    Když si představím kolik lidí jenom po té "naší civilizaci" hraje hry na zelenou planetu, kolik lidí se zabývá prosazováním liberalismu, kolik lidí žije a to dobře za pomoci Sorosových i jiných podobných fondů, kolik lidí nadšeně bojuje za Ukrajinu co nejdále od reálných bojů (když už tam jdou bojovat, je to svinstvo, ale aspoň nasazují kůži, i když s tím nesouhlasím), kolik lidí vymýšlí jak "naše civilizace" bude žít bez ruských zdrojů v mrazu a špíně, kolik lidí špicluje pro "vládce všehomíra", a dalo by se pokračovat ještě dost dlouho, tak mne napadla taková kacířská myšlenka.
    Co kdyby tihle všichni vyžírkové byli donuceni něco pořádného udělat a to například, a to jen s lopatami a krumpáči, vykopat za ty svoje peníze všechny plánované kanály po světě, případně, aby nahradili tu starověkou škodu s Černým mořem, tím, že by zavezli někde dvojnásobnou plochu někde uprostřed oceánů? Průměrná hloubka je prý kolem 3 kilometrů a plocha Černého moře také není malá. Zaměstnalo by je to na mnoho generací dopředu.
    Už to vidím - sám veliký Bill Gats neúnavně vozí kolečkem zeminu a sype ji po dlouhé cestě do oceánu za potelesku dalších v řadě - Somrakrose, Rotwailerschildů, Rockerkursefellerů, Tra(mbu)kossů, fén dej Lejnů, fialovejch Blivajzů, Pekárbillů a dalších ... zatímco šéfové korporací kopou a kopou a kopou, všichni militaristi by mohli zase pro změnu kopat a házet lopatou do těch koleček ...
    Svět mezitím vytvoří rakety a pošle je po skončení prací za odměnu někam směrem k nějaké té mlhovině ... aby si tam vytvořili vlastní "civilizaci".
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Svět mezitím vytvoří rakety a pošle je po skončení prací za odměnu někam směrem k nějaké té mlhovině ... aby si tam vytvořili vlastní "civilizaci"."

      Stopárov sprievodca po Galaxii. Autor tam vyslovil hypotézu, že "civilizácia" na Zemi bola založená tak, že personas non grata z istej planéty boli vyhostení a pristáli/havarovali sem. Dnes sú zrejme potomkovia týchto "elít" v čele EU a USA. Neostáva nám teda nič iné len ich vrátiť späť odkiaľ prišli. Dobrovoľne venujem svoj čas na stavbu kozmickej lode pre nich :).

      s0lar

      Vymazat
  3. Lovecký brokový automat sovietskej výroby MC1212 je flinta na lov kačíc a husí, resp. bažantov, líšok a diviakov s účinným dostrelom brokmi a jednotnou strelou tak do 100m. Starký si dobre vypil a mal divoké sny zo svojej mladosti. Keby ten bombardér letel v tej dostrelovej vzdialenosti nad dedkom, asi by si doteraz pral nielen spodky, ale celé nohavice od tej rýchlej detoxikácie, čo by zažil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem si vzpomněl po vašem příspěvku na satirika Zadornova, který v jedné své "mluvené" povídce" o bojích v Afghánistánu, kromě jiného řekl:
      ".. jakýsi afghánský rolník s motykou, pracující na svém poli, sbil nízko a tiše letící americký vrtulník, který mu překážel v obdělávání pole, motykou. Američtí generálové ihned požádali u Kongresu o pět miliard dolarů na vytvoření protimotykové ochrany, protože ta dřívější protisovětská evidentně zestárla."

      Ale jak se můžete divit tomu s brokovnicí, že se najdou lidi, co tomu věří? Stačí se podívat na výsledky činnosti našich škol a poslouchat "naše" zprávy v TV.
      Bedřich

      Vymazat
    2. Asi tak, také správy môžu prinášať Angličanom, ktorí si v podstate emôžu oficiálne vystreliť, lebo tam sa normálny človek ku zbrani nedostane, takže vlastne netuší, čo ako vyzerá a čo je reálne možné. Navyše v článku je menovaná Berdanka - čo je stará ruská cárska vojenská puška, ktorá úplne inak vyzerá - ale prečo by to voľakoho zaujímalo? Hlavné je oklamať ľudí. Mne sa páči iná vec - konštatovanie: Šváb prežije výbuch atómovej bomby, ale zahynie po údere novinami. Tu je vidieť silu médií..a o toto ide - ako by sa pán Gébls nadšene čudoval.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů