27. 9. 2022

Morálka čelných představitelů v Evropské unii a její hodnoty?!




Zaujala mne taková kombinace informací, které se ke mně dostaly fakticky v jeden den, a která by měla vést lidi k VÁŽNÉMU zamyšlení, kdo nás vlastně v té Evropské unii řídí a kam nás svým řízením vede.

Takže tady jedna perla o chování slovenského europoslance v Srbsku:

Lajčák, Šefčovič, Bilčík … Slováci mají díky jejich zaprodaným protislovenským politikům a europoslancům obrovskou ostudu po celé Evropě a světě.
Slovenský europoslanec Vladimír Bilčík dokonce nastavil svůj holý zadek do kamery v době, kdy natáčela u jednoho z nejvýznačnějších pravoslavných kostelů. To považuje mnoho věřících Srbů za velkou urážku. Ovšem předpokládám, že přímo v EU to europoslanci přinese plusové body – a to dokonce i v jeho frakci, která o sobě tvrdí, že je konzervativní nebo dokonce to, že značná část zastupuje věřící (křesťany). (…)
Celá tato akce samozřejmě jen výrazně zhorší vztahy mezi Srbskem a Slovenskem, nicméně podle toho, že europoslanec jen předvedl skutečné „evropské hodnoty,“ v Bruselu nebude tento případ nijak řešen. Naopak, slovenský europoslanec může za odměnu získat třeba velmi lukrativní post v Evropské komisi nebo v nějakém bruselském úřadu…

Asi netřeba zmiňovat holé zadky některých českých prý politiků, že?


A k referendům na území, které bylo osm let ostřelováno, kde umírali lidé včetně dětí! a nikoho z těch moralizujících zmetků v Evropské unii to nezajímalo! Zde je popis, jak jsou nuceni na těch referendech hlasovat, aby je přitom nepozabíjeli vesměs evropské a americké rakety vystřelované z ukrajinského území!

Referendum – Moskva do hry vstupuje nestandardně a VÍTĚZÍ

Kyjev se zjevně připravoval na standardní volební schéma, které by mohl snadno narušit americkými raketami HIMARS a 155 mm Excalibury, které byly pečlivě a právě včas před referendem přivezeny na Ukrajinu.
Moskva ale zahrála nestandardně. Nevsadila na stacionární volební místnosti, kam by se místní obyvatelstvo bálo přijít, a to nejen kvůli možnému ostřelování, ale také kvůli informátorům Ukrajinské bezpečnostní služby (SBU), kterých je na těchto územích mnoho a kteří by rozhodně každého strašili tím, že si všechny zaznamenají a předají ty seznamy SBU. Což by drasticky snížilo volební účast v Chersonské i Záporožské oblasti a vedlo by to k neúspěchu voleb kvůli malé účasti.
Rozhodnutí maximalizovat decentralizaci volebních míst a co nejširší praktikování obcházení lidí v jejich domovech se zabíjí dvě mouchy jednou ranou. Ti, kteří se bojí, budou volit doma a střílet na volební místnosti ztrácí kvůli malé koncentraci lidí smysl. A výsledek prvních 4 dnů vidíme níže:

Výsledky 4. dne referenda:

– v DPR byla volební účast za čtyři dny 86,89 %;
– v LPR – 83,61 %;
– v oblasti Záporoží – 66,43 %;
– v Chersonské oblasti – 63,58 %.

A proto se Rusko do konce týdne rozroste o nová území. Je to neodvratné, a proto budou dnes Blinken a bláznivá Frau Baerbock určitě zase hysterčit.

A takto mluví výše zmíněná Frau Baerbock – náhodou německá ministryně zahraničí!
„Pokud to teď přiznáme, že na hlavy těch lidí tam míří zbraněmi (aby je v Doněcké a Luhanské republice prý donutili volit), protože přesně tak tam tato referenda probíhají. Oni tam ty lidi střílejí, znásilňují, a potom budou donuceni v průběhu tří dnů dělat křížky (na volebních lístcích), zatímco vedle nich bude stát voják bezpochyby s kalašnikovem v rukou. A pokud to nyní přiznáme a dovolíme, pak se to bude dít i jinde. Stalo by se to pobídkou k dalšímu porušování mezinárodního práva. Proto je tak důležité, abychom se proti tomu nyní všichni spojili.“

Německý pozorovatel přítomný na rozdíl od Frau Baerbock přímo na referendech!
„Všichni lidé, se kterými jsme mluvili, hlasují pro připojení regionu k Ruské federaci“
Patrick Waab, německý zahraniční pozorovatel referend v LLR a DLR, řekl, že hlasování ve volebních místnostech bylo jednoznačné: všichni lidé, s nimiž mluvil, hlasovali pro začlenění republik do Ruska.
„Důvody pro tuto volbu byly velmi konkrétní: s Ukrajinou to již dál není možné vydržet. Ostřelování [Donbasu ze strany ukrajinských ozbrojených sil] bylo příliš silné. Zemřelo příliš mnoho lidí, příliš mnoho dětí,“ řekl pan Waab o svých dojmech z rozhovorů s místními obyvateli.
Důvody jednoznačné volby občanů LPR a DPR vám na ARD a ZDF zcela určitě nikdo neřekne. A Patrick Waab, bohužel, nikdy, nikdy nebude pozván do talk show Markuse Lanze. Není to paní ministryně Baerbockovou, kterou nikdo ve zmíněném Doněcku neviděl ani náhodou, ale která přímo překypuje snahou všem vykládat, jak jsou obyvatelé Donbasu nuceni volit s útočnou puškou Kalašnikov přistavenou ke svému spánku.

A zde na závěr konkrétní příklad morálky prosazované v Evropské unii!
Německého pozorovatele referenda v DLR Stefana Schallera vyhodí z práce poté, co řekl, že SRN žádá, aby hlasování na osvobozených územích bylo zdiskreditováno.
Jak informuje Bild, rozhodla o tom Rada starších a okresní výbor okresu Waldeck-Frankenberg. Podrobnosti se očekávají v pondělí.
Sám Stefan je ředitelem energetické společnosti. Předseda představenstva již uvedl, že ho šokovalo, že se jeho zaměstnanec stal pozorovatelem v DLR.
„Takové chování generálního ředitele je zjevně v rozporu se světonázorem, morálními hodnotami a filozofií společnosti, která se důrazně staví proti porušování mezinárodního práva a jakýmkoliv formám násilí,“ vysvětluje představenstvo.


Takže pokud se člověk jede osobně podívat, co si lidé na daném území přejí v REFERENDU, což je nevyšší demokratický nástroj pro zjištění vůle LIDU! tak je to zločin, za který musí být potrestán! Když rozdělovali naši republiku, tak se pokud vím, žádné referendum nekonalo!

Dále je příznačné, že právě německá ministryně za zelené, kteří prostřednictvím „zelené“ politiky uměle vyvolávají energetickou krizi v celé Evropské unii, lže, až se jí od huby práší! A mezinárodní právo? Tím si už dlouho Evropská unie a USA vytírají jistá místa! Pokud vím, tak sankce proti Rusku OSN neschválilo, takže jsou přijímány v rozporu s mezinárodním právem. A to nemluvím o ukradení zlatých a valutových rezerv Ruské federace!

Víte co řekl Fučík? „Lidé, bděte!“ a myslel to vážně! Podívejte se na ty kreatury v čele evropských států a zamyslete se, kam nás vedou a zda touto cestou chceme jít! Tohle byly jen malé střípky z toho šílenství, které okolo nás probíhá! Pamatujte na Výmarskou republiku, a kam ta uměle vyvolaná ekonomická krize v Německu fakticky celou Evropu tenkrát přivedla! Ty scénáře se moc nemění, stejně jako cíle!


autor: IRENA
zdroj: 
https://kob-forum.eu/2022/09/27/moralka-celnych-predstavitelu-v-evropske-unii-a-jeji-hodnoty/
 

1 komentář:

  1. Asi se nechci zastávat euposlapresstitutů, ale ten 1. kdo uveřejnil tuhle zprávu byl celkem zvláštní dojčeplátek, který si tu chybu zřejmě asi uvědomil a zprávu stáhl. Ale ty naše "nacionální plátky" jí převzali jako číslo jedna.
    https://unser-mitteleuropa.com/slowakischer-eu-parlamentarier-evp-als-sex-provokteur-auf-belgrader-europride/
    Nějak nevím, jestli se ten dotyčný podobá...
    https://i0.wp.com/unser-mitteleuropa.com/wp-content/uploads/2022/09/Vladimir-Bilcik-2.png
    nenimito

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů