3. 11. 2021

Vakcinace

a moje osobní zkušenost

V tomto článku stručně popíšu své pohnutky k hledání pravých příčin nemocí a jejich léčbě. Stimulem nebyla touha pomáhat nemocným, ani touha po slávě. Pravým důvodem tohoto hledání byl můj neuspokojivý zdravotní stav. Ačkoli jsem časem přišel na ty správné principy funkcí lidského těla a svéráznou léčbu, dlouho jsem nevěděl, co způsobilo dysfunkce mého organismu. Po delším vzpomínání na důležité události mého života mi nějaký čas trvalo, než jsem je dokázal správně chronologicky zařadit. Poté jsem dospěl k poznání, že mé zdravotní problémy způsobila moje naivita, neinformovanost a slepá důvěra v systém, zkrátka hlupáctví.

Nebýt současného vakcinačního šílenství, ani by mne nenapadlo hledat příčinu svých zdravotních potíží ve vakcínách. Vzpomněl jsem si na svoje věty, které často říkám: "Pokud smrdí vrchovatý odpadkový koš, nepomůže ho stříkat Savem, ani jinými dezinfekčními prostředky, protože koš bude smrdět furt. Jediné co zabere, je koš vysypat a vyčistit." Stejné je to s lidským tělem.

V mládí jsem inkasoval X vakcín, tak jako každý. Samozřejmě jich bylo míň, než inkasují děti dnes. Býval jsem často nemocný, ale schopnost najít souvislost s vakcínami zmizela v propasti času. Nemá smysl jim věnovat prostor, byly by to čiré spekulace.

První souvislost vakcinace s nemocí, kterou jsem byl schopen spolehlivě datovat, se udála v mých šestnácti letech. Kousl mne pes. Lékař, který mi ránu sešíval, mne poslal na infekční oddělení. Tam jsem se dozvěděl, že se mám pokusit najít psa, který mne kousl. Protože se mi to nepodařilo, dostal jsem 14 injekcí proti vzteklině.

Za půl roku, to mi bylo sedmnáct, jsem pomáhal otci s odchycením včelího roje. Byl jsem na včely zvyklý, při vytáčení medu jsem běžně inkasoval přes třicet žihadel. Nic mi nedělaly, míval jsem po nich jen půlmilimetrové začervenalé tečky. Za léta včelaření jsem se stal vůči včelímu jedu imunním. V tento osudový den jsem ale dostal první žihadlo a rázem bylo všechno jinak. Dostavil se silný, alergický anafylaktický šok, bezvědomí a agónie. Otec mne stihl dopravit do nemocnice, kde mne sebrali hrobníkovi z lopaty.

Od té doby se postupně objevovala nová, drobná onemocnění, která sice nebyla vzhledem k mládí nijak závažná, nicméně otravovala mi život. Později přišly dvě události, které se netýkaly přímo mého zdraví.

Otec, který pracoval v kalírenském provozu národního podniku ZPS Gottwaldov, vyprávěl o tom, jak do podniku pronikla snaha nějakého aktivisty naočkovat celou kalírnu proti chřipce. Vakcinace ještě nebyla dokončena a většina očkovaných onemocněla. Všichni, od poslední uklízečky přes tajemníka Komunistické strany Československa až po ředitele, si uvědomili, že pokud lehne celá kalírna, tak nesplní plán. A když nesplní plán, tak nebudou prémie! Proto byla vakcinace zbývajících zaměstnanců okamžitě zastavena.

Další příhoda postihla moji babičku, taktéž za minulého totalitního režimu. (Tato věta se mi opravdu povedla!) Babička byla vzhledem ke svým čtyřiaosmdesáti rokům relativně zdravá a soběstačná. Vařila, uklízela, pěstovala zeleninu, vyráběla víno, chovala čuníky a hejno kachen pro celou rodinu. Jedno dopoledne k ní zavítala obvodní lékařka a vnutila jí vakcínu proti chřipce. Babička po aplikaci vakcíny ještě dovařila oběd, ale protože jí začínalo být zle, šla si lehnout. Umírala pět dní.

Neponaučen těmito příhodami, jsem se asi před patnácti lety nechal naočkovat proti tetanu. Na druhý den se dostavila horečka atakující čtyřicítku. Horečka trvala 7 dní a 7 nocí. Denně jsem vypil 8 - 10 litrů čaje s citronem. Tmavá moč pouze dvakrát denně, zbytek tekutin jsem vypotil. Po celou dobu teplota oscilovala mezi 39 - 40°C, Po skončení horečky jsem měsíc slabostí zakopával o stébla trávy. Od té doby trpím chronickou rýmou a zánětem cestujícím po celém těle.

Na občanském a řidičském průkazu mám nálepky s nápisem: Smrtelně alergický na včelí jed a vakcíny. Taktéž na průkazu pojištěnce zdravotní pojišťovny. S výjimkou zubaře k lékařům nechodím. Jen jednou jsem byl na šití rány. Navzdory "zanedbané lékařské péči" mám tlak v normě a nic dlouhodobě závažného mne netrápí.

Ještě dodám, že vakcíny, na kterých jsem ujel, byly staré konstrukce. To znamená že v nich byl pouze deaktivovaný mikrobiologický původce nemoci a trochu rtuti, nebo hliníku. Co všechno ale je v současných šmakuládách namícháno, to je "tajemství šéfkuchaře". Podle mých zkušeností si ale většina šéfkuchařů nepamatuje, co všechno do své speciality dali.

Podobně jak automechanik, který umí průběžně diagnostikovat, seřizovat a opravovat svoje auto, tak i já umím průběžně diagnostikovat, seřizovat a opravovat svoje tělo.

Podobně jak automechanik nesype do motorového oleje písek, tak ani já si nepřidávám další sračky do krve.

Tak, jak ze starého auta neuděláte nové, ale při troše péče ještě může léta sloužit, tak ani já ze sebe mladíka neudělám. Při té troše péče však snad ještě chvíli vydržím.

Vy, kteří mi nevěříte, si ale písek do motoru od našich předních "odborníků" klidně nechte nasypat.



MUDrland Wenca



12 komentářů:

  1. citácia
    "Ještě dodám, že vakcíny, na kterých jsem ujel, byly staré konstrukce. To znamená že v nich byl pouze deaktivovaný mikrobiologický původce nemoci a trochu rtuti, nebo hliníku."
    Kedy už vám tĺkom dôjde, že to boli a sú všetko antibakteriálne vakcíny? - Záškrt, tetanus, čierny kašeľ,
    vírusová hepatitída B, hemofilové invazívne infekcie, detská obrna, Osýpky, mumps, rubeola........

    Čo sa týka vírusov, je to o inom. Aj s posratým herpesom si nevedia dať rady. Existujú tzv. antivirotiká, o účinnosti sa môžme pobaviť.
    Záver: vakcína proti vírusu covid? šúľam sa smiechom

    OdpovědětVymazat
  2. S mudrlantem Wencou souhlasím a mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti. Díky jeho podpoře a hlavně jeho znalostem a radám se mi podařilo zvládnout silný zánět močového měchýře a ledvin a vlastními silami jsem se vyléčila bez pomoci lékaře a antibiotik. Trvalo to sice o trochu déle, ale nezanesla jsem si tělo léky a odpadem po jejich působení. Stejné je to i s všemi směry skloňovaným covidem. S trochou znalostí o fungování antivirotik a aspirinu s čajem s citronem a vypocením se z případné nákazy dostanete a nemusíte do sebe nechat napíchat experimentální cosi o čem nic nevíte a co může mít fatální následky. Vždyť kdo by chtěl být pokusným morčetem, ne?

    OdpovědětVymazat
  3. Nedá mi
    https://hokej.pravda.sk/ostatne/clanok/605949-sokujuca-sprava-boris-sadecky-prehral-boj-o-zivot/
    no čo už, sabaka by povedala, že umrel by aj tak
    ale k veci, vacinacni dementi to riešia ako dementi
    TURISTICKA ATRAKCIA: zjazd kolobežkou z Lomničáku. Len jedno úmrtie z tisíc detí. Fakt to stojí za to.
    Ak jedno decko vdychne z plyšového macíka trošku chlpkov, stiahnu milion macikov z obehu. Ale tisíc deciek pustia z Lomničáku, lebo umrtnosť je len jeden.
    Botka, skončil som, nemá to význam.

    OdpovědětVymazat
  4. Wenco!

    Vždy si rád přečtu Vaše příspěvky, psané bezchybnou češtinou a vyjadřující se vždy pravdivě k aktuálním tématům. Díky za Váš článek, ukazující obyčejným lidem o co skutečně jde a to bez urážek, nálepkování a osočování.
    Jenom bych doplnil důležitý narativ z dob socíku a to absolutní respekt k autoritám, zejména bílým plášťům. Tento výchovný narativ za socíku platil, protože léky vyráběly naše farmaceutické firmy a ordinovali je naši obvoďáci. Jakákoliv chyba se pak velice těžce zahrávala do autu a když to zahrát nešlo, tak se vždy našli zodpovědní pracovníci a šli bručet jako třídní nepřítel.
    Takže nikdo neměl odvahu něco komerčně schvalovat či privátně prodávat nebo dokonce podávat pacošům oproti podpisu ""POUČENÉHO SOUHLASU!"" Viníci byli vždy dohledatelní a trestatelní.

    V současnosti v naší generaci tento narativ přetrvává (většina seniorů se neodvažuje ani se doktora pochybovačně zeptat, natož mu odporovat), a proto jsou senioři snadným a lákavým cílem (děti budou dědit, oúřadové rozkradou důchodový fond, liberasti budou mít větší zastoupení houpých mlaďochů ve volbách), takže se nenajde nikdo kdo by seniory chránil.
    A to v situaci, kdy emerické farmakofirmy terorizují politiky, lekaře i pacoše pomocí majstrému a tím tvoří obrovské zisky a ještě vyvražďují stařečky a již chtějí zlikvidovat všechny Slovany (ještě že Rusi mají klasické vakcíny proti bakteriím, které jsou na kovida účinné,i ivermectin - širokopásmový zabiják parazitů a bakterií). Takže SARS 19 není virus, nýbrž vnitřní bakterie (asi COLI), napajcovaná mRNA nejrůznějších sekvencí, ničících imunitní aparát buněk.

    Přeji všem zaočkovaným, aby ten sajrajt ve svých tělech rychle zlikvidovali, jinak platí Kozinovo "do roka a do dne. Průser pro naše vrahy a bílé pláště je v tom, že lidé se již očkovat bojí a neočkovaní přežijí i kovid (samoléčbou). Do špitálu na dmychadla ani omylem - jistá smrt udušením a rozšířená strašicí statistika.
    Takže bude mít kdo ukázat prstem, žalovat, soudit i trestat a to je průser!!!

    Pravda jednou dožene každého lháře a trest každého zločince!!

    Ďuro Trulo alias Somárik Sprostučký

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďuro Trulo

      Ano, za minulého totalitního režimu - (každý nechť posoudí sám, který je totalitnější), byl absolutní respekt k lékařům. I tehdy měla socialistická medicína Trojského koně farmakomafie v podobě Červeného kříže. Tato globalistická organizace má stejnou vlajku včetně poměru stran, jak trezor globalistů - Švýcarsko, jen v opačných barvách. Proto mohli naši vybraní lékaři jezdit po západních medicínských sympoziích. Namátkou MUDr. Jaroslav Rybka z Gottwaldova https://www.databazeknih.cz/zivotopis/jaroslav-rybka-43155 který napsal knihu Americká zastavení https://www.databazeknih.cz/knihy/americka-zastaveni-155119

      Dalším Trojským koněm byla i tehdy WHO, s reptiliánským hadem ve znaku https://cs.wikipedia.org/wiki/Sv%C4%9Btov%C3%A1_zdravotnick%C3%A1_organizace#/media/Soubor:World_Health_Organization_Logo.svg Kdo nevěří na reptiliány, snad pochopí hada jako producenta jedu.

      Skrze tyto Trojské koně se do ČSSR dostávaly nejen užitečné léčebné postupy, ale i ty potencionálně nebezpečné. Byla otevřena Overtonova vakcinační okna s nevelkou, ale stále zesilující tendencí. Lidé uchvácení lidskou "všemohoucností" se začali chytat do pasti nových lékařských technologií a "zázračné farmakochemie". Víra v zázračnou medicínu pohodlným lidem vnutila názor, že se mohou ke svému tělu chovat macešsky, protože je medicína dostane ze všech nemocí, které si způsobili sami.

      Dnes mi řekl kamarád, že jeho lékařka čeká na smrt po covid vakcinaci. Dostala po ní agresívní typ pásového oparu, ten prorostl do dutiny břišní a nedá se léčit. Úporné bolesti tlumí opiáty.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    2. Doporučuji ať použije tinkturu z tenkých větviček topolů, kde jsou jarní (zimní) pupeny, tohle ať smíchá s tinkturou z větviček z lipy (taktéž s pupeny). Na pupeny je nyní už doba. Na 30 ml ať davkuje 2 ml této směsi tinktur a dolije na plný objem lahvičky, když dá do lahvičky více, tak záleží na hmotnosti, je to trochu toxické ve větší míře, takže opatrně s tím. Úspěšně jsem s tím už několikrát likvidoval pásový opar velkého rozsahu, je to účinné na růži v noze (aspoň u mě, když se mi to vrací do stejného místa), funguje na bílé plísňove povlaky na chodidlech. Aplikace je v kombinaci povrchové aplikace a vnitřní. Doporučuji na lahvičku mechanický rozprašovač a opakovaně vícekrát striknout do krku a co jde vdechnout do plic, co se nevdechne, se spolkne. bylinkar77@gmail.com

      Vymazat
  5. WhitelikesnowandcoldlikeWinter.5. listopadu 2021 v 16:52

    Díky panu doktorovi Wencovi a prostému Ďurovi - tak tak.
    Opatrujme sa,buďme zdráví a šťastní!

    OdpovědětVymazat
  6. Wenco,
    k tomuto -
    Dnes mi řekl kamarád, že jeho lékařka čeká na smrt po covid vakcinaci. Dostala po ní agresívní typ pásového oparu, ten prorostl do dutiny břišní a nedá se léčit. Úporné bolesti tlumí opiáty.

    na pásový opar je šťáva z listů netřesku střešního, lze použít i odšťavňovač.

    Pásový opar - na postižená místa přikládejte tvaroh nebo kaši z léčivého jílu. Bolesti při pásovém oparu zmírní listy z netřesku střešního: 4 či 5 listů po délce rozřízněte a položte na talíř. Šťáva, která vytéká z listů, se natírá na postižená místa. Postižený okamžitě pocítí úlevu. Listy můžete i odšťavňovat. Postižená místa jemně potírejte jablečným octem, 4x přes den, 3x v noci.
    nja jednom webu:
    aplikovat na pásový opar třezalkovou nebo propolisou nebo lichořeřišnicovou tinkturu. Mají hojivý a současně i léčebný účinek. V praxi vím, že jsou vynikající účinky s lichořeřišnicí. Funguje dobře i jako prevence recidivy stavu.

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jirik

      Děkuju za radu, nicméně jsem si jist že tato informace se k postižené lékařce nedostane. Protože kamarád nezná její adresu, věděl pouze kde má ordinaci.

      Další věcí je, že v terminálních stadiích už nepomáhají ani zázračné léky. Je to jak s jablkem. Pokud na něm najdete flíček hniloby, včas ho vykrojíte a ošetříte vit.C, tak prodloužíte jeho skladovatelnost. Jak je ale většina jablka shnilá, blíží se jeho konec.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    2. Na pásový opar je skvělý Vironal od firmy Energy. Užívá se vnitřně a účinkuje vně i uvnitř. Postižená místa možno potírat krémem Droserin, který tvoří s Vironalem nerozlučnou dvojici. Za zkoušku to určitě stojí. Nebylo by možné jmenované paní doktorce toto doručit? Pěkně prosím!

      Vymazat
    3. Na pásový opar a mnoho dalších virů funguje L-Lysin. Vyzkoušeno i jako prevence covid nebo zlehčení průběhu.

      https://uloz.to/file/4D2Z2VIrIpq1/lysin-doc#!ZGHkBQR2AGyuMwuxLGuxAzZjMQMxMQSkpRx1oIWzJHgzszZ2Lt==

      Vymazat
  7. To, že vakcinace jako taková, bude zřejmě globální podvod, na kterém se neskutečně živí různé farmaceutické firmy, tvrdí i mnozí lékaři.
    https://gloria.tv/post/VCfg3jBjsoR44yUpSvfjApJ6w
    A i stou dětskou obrnou, to bude asi kapičku jinak, než jak nám je dlouhá léta předkládáno.
    https://resetheus.org/detska-obrna-podezreni-na-pesticidy-jako-ddt-a-tezke-kovy/

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů