19. 11. 2021

Odpovědi na otázky

z minulého článku, registrace





První otázka je od muzikanta bez nicku: 14. listopadu 2021 12:01
Ahoj Wenco, zjistil jsem, že jsme kolegové - taky hraju v zábavové kapele. Nevěděl bys náhodou jak vyléčit šilhání očí? Mám to už od mala. Už více jak 10let se zajímám o zdraví, kromě víkendů kdy někde hraju a dám si tam několik piv, sem tam i panáky(ale těm se snažím vyhýbat), tak jinak se snažím mít dobrou životosprávu, mám za sebou několik očist střev, jater, kloubů. Jednu 4denní hladovku. Doplňuju různé vitamíny a minerály, občas jezdím za jedním zkušeným "diagnostikem" co používá Oberon a další přístroje (ví a poradí toho hodně, ale s těma očima neví). Takže si myslím, že mám tělo jakž takž v dobrém stavu.

Nevím zda je šilhání vrozené, nebo získané v mládí. Nicméně jde o velmi starý problém a takové se obtížně léčí, pokud je léčba vůbec možná. Jde o zanedbání včasné léčby.
Základním předpokladem je užívání B12. Nejsem příznivcem jehel, ale stálo by za to nechat si píchat B12 - 1000 mikrogramů po dobu pěti dní a pak užívat tablety 500. Jde o to, že vstřebatelnost B12 je při orálním užití podstatně nižší.
Během této doby prováděj masáže bodů kolem oka.
- vnější koutek oka
- vnitřní koutek oka
- další bod je pod panenkou, jde o nerv který je ukryt ve svislém žlábku lícní kosti
- další bod je v obočí nad vnitřním koutkem oka, ukryt ve žlábku nadočnicového oblouku
Masáž se provádí krouživým pohybem po dobu 30 sekund, 3 - 5x denně.
Pokud za 14 dní dní dosáhneš úspěchu, byť sebemenšího, má smysl v terapii pokračovat


Otázka od Milana: 13. listopadu 2021 22:05
Pán Wenca, mám podobný pohľad na svet ako Vy. Telo si žije vkastným životom, inak by sme nemohli tretinu života prespať.
Rád by som sa Vá spýtal na ulceróznu kolitídu. Doteraz žiadny lekár nepovedal, ako vzniká a ako ju vyliečiť. Nie liečiť, ale vyliečiť.

S tímto problémem se na mne dosud nikdo neobrátil. To ale neznamená, že bych o střevech nic nevěděl. Škodí mu antibiotika. I při užívání probiotik se střeva vzpamatovávají z průjmu zhruba půl roku. Lidé kteří užívají antibiotika 2x ročně, se prakticky nemají kdy uzdravit. Jak se obejít bez antibiotik, je už jiná věc, Kdo neví jak, ať se na mne obrátí.
Dalším aspektem je, že přes tlusté střevo se vyměšuje močovina a jiné kyseliny. Pokud má člověk vyměšovací systém nastaven tak, že většina močoviny jde přes tlusté střevo (každý to má jinak), tak organismus ve snaze aby močovina nezpůsobila jeho perforaci, přidá do střevního obsahu více vody, za cenu zahuštění krve. Stolice řídne a organismus ji co nejdříve vypudí, aby se zbavil nebezpečného obsahu. 
Proč je ve střevním obsahu více močoviny je individuální záležitost. Někomu jde větší podíl do potu, má agresívní pot, nebo trpí kožními nemocemi. Obvykle je někde v těle zánět, který produkuje nadlimitní obsah kyselin. Tento zdroj je třeba najít a vyléčit, nebo alespoň potlačit.
Pravdu má IQ. jak píše o životosprávě 15. listopadu 2021 0:42. Ve hře je neskutečné množství rizik co se týká stravování a životosprávy. Postižený může něco dělat špatně a není jednoduché zjistit co to je.


"Nechci nikterak znevažovat, či dokonce kontrovat článek, ale hned na první větu (otázku, kterou položil autor) musím odpovědět "Ano, slyšel".
A nejenom to. Velmi, velmi podrobně jsem se to musel před čtvrt stoletím učit na střední zemědělské škole v hodinách biologie. Bohužel téměř 100% z toho, co jsem se o tom dozvěděl, jsem do dnešních dnů zapomněl (z biologického i chemického hlediska šlo o značné kvantum informací).
Nicméně o staré, poškozené a odumřelé buňky se opravdu starají bílé krvinky (možná nejenom ony - o tom nechci spekulovat), jak tu pouze jeden diskutující zmínil. Stačí zadat do vyhledávače videí dotaz "fagocytoza" a vyjedou nikoli teoretické výkresy a domněnky, nýbrž reálné videozáznamy z mikroskopů, na nichž pochopí i laik, že tam opravdu jde o pohlcování=fagocitózu (nejenom) odumřelých buněk.
Mohu-li si dovolit zmínit svůj osobní názor (nečiním nárok na jeho pravdivost), tak z textů (i v diskuzi) cítím až jakousi averzi k čemukoli vědeckému i nabízenému zdravotním systémem. Ano jistě, jsou v těchto oborech určité nemalé tlaky a až zhoubné praktiky, ale stejně jako ve všem, co k životu patří, je třeba přijímat informace ze všech zdrojů. A to i z těch, které nám nevoní (sám s tím bojuji). Nezavrhovat například nějaké léky "protože chemie", poznatky a objevy "protože Pfizer, DARPA apod. Mezi námi - ono vše je vlastně chemie - i ta přírodní mrkev :-) (a ano lze říct, že vše je spíše elektřina, ale to je nad rámec tohoto textu) 
I při hledání informací se hodí řídit známým: "Přátele si drž u těla, nepřátele ještě blíž." a netřískat se pouze o jeden či druhý informační mantinel a tím přicházet o možnosti :-)
Ale berte tento můj koment jako někoho zcela neznalého problematiky a jako někoho, kdo se na to juknul z jiného pohledu."

O tomto jsem psal v příspěvku 14. listopadu 2021 0:52

V žádném případě nejde o spekulativní charakter článku. Odstraňování mrtvých buněk v těle bílými krvinkami, je pouze zbožným přáním medicínských teoretiků. Biologické procesy se bohužel neřídí pravidly, která vymyslel člověk. Vysvětlím to na jiném biologickém příkladu:
Všeobecně se má za to, že etylalkohol vzniká kvašením cukrů za pomoci kvasinek. Tolik teorie. V praxi ale při kvašení ovoce probíhá více procesů.
1) Ovoce zpracovávají plísně.
2) Ovoce zpracovávají hniloby.
3) Probíhá etanolové kvašení.
4) Probíhá acetaldehydová oxydace.
5) Probíhá octové kvašení.
6) Probíhá jablečno-mléčné kvašení

Takže při kvašení ovoce probíhá celkem 6 procesů. Kvalita výsledného alkoholického nápoje závisí pouze na vzájemném poměru těchto procesů. To přece ví každý vinař. Nemyslete si, že v lidském těle je tomu jinak. Zvěřinec v našich tělech se chová podle těchto pravidel:

1) Rychlým patří svět!
2) Co peklo schvátí, to už nenavrátí.
3) Posledním pravidlem je, že se hraje bez pravidel.

Kdyby všechny mrtvé buňky stihly odstranit bílé krvinky, nemohlo by dojít k přemnožení zlatého stafylokoka, který normálně žije ve střevě a močovém ústrojí. Nevycestoval by třeba do plic, kde by způsobil zápal plic.
Proto zopakuji tuto větu z článku:
"Celá situace budí dojem, že lidské tělo je sofistikovaná, sterilně čistá mašinka, která, když se pokazí, tak tomu stavu říkáme nemoc."
Závěrem upozorňuji, že články tohoto typu nepíšu za účelem kratochvilného čtení, ale za účelem studia. Při tom je třeba přečíst článek, nebo jeho části víckrát, aby studující získal čas pochopit, že vše do sebe zapadá. Na rozdíl od tvrzení medicíny, kde jedno tvrzení odporuje druhému. O tom jsem psal v tomto článku.
Západní medicína používá kaleidoskopické vidění světa, podobně jak když točíte kaleidokopem a obdivujete hezké obrazce. Toto vidění světa může být efektní (obdivované lékařské technologie, drahé přístroje, údajně všemocné vakcíny, aj.), ale jinak veskrze falešný.
Já používám mozaikové vidění světa. Skládám z informací "puzzle". Jednotlivé informace do sebe musí zapadat, aby daly pravdivý obraz.
Podle falešných informací se dá dosáhnout dílčích úspěchů, takže budí dojem, jak je lékařská věda všemocná. Protože je ale podstatná část těchto informací falešná, proto s některými nemocemi si medicína neví rady a předstírá, že je léčí farmaky, která odstraňují pouze příznaky. Příčinu neléčí.
Například vyléčit hypertenzi pro mne není problém. Medicína by to také dovedla, ale má to jedno velké ALE. Vyléčila by ho pouze jednou a pak by o pacienta přišla. Proto mu raději nabídne farmaka, za která jí bude pacient doživotně platit.
Tato farmaka spolu se zanedbanou léčbou vytvoří nové nemoci a pacient se stane doživotním finančním otrokem farmakomafie.
Řekněte, není to nádherný podnikatelský záměr? :-)

Ale zkusím to napsat jinak.
Oficiální věda nabízí jen to, co chce, abyste si myslel. Situace s bílými krvinkami, jakožto s výhradními likvidátory mrtvých buněk, je podobná současné situaci v restauracích. Dovnitř mohou jen ti s covid průkazkami. Je to stejný model, protože nažrat se mohou jen privilegovaní.
Tak to ale v organismu nefunguje. Tam žádná privilegia neexistují. V organismu je situace podobná hnojišti. Když rýpnete do hnoje, první, co uvidíte, jsou žížaly. Pokud prohlásíte, zdokumentujete a zmedializujete, že hnůj zpracovávají žížaly, uděláte přesně to samé, co dělá medicína. Vnutíte veřejnosti názor, že hnůj zpracovávají žížaly. Že žížaly jsou pouze nepatrnou výsečí potravního řetězce v hnoji, o tom se nezmíníte. Jak ale zdůvodníte, že shnije kus klacku, který se dostal do hnoje? Dřevo žížaly nejedí, to ví každý, a proto po vzoru medicíny prohlásíte, že to lékařská věda dosud nezjistila, a proto je to nevyléčitelná nemoc dřeva. Vidíte tu analogii s rakovinou, AIDS, covidem a dalšími budoucími virózami, které predikuje Bill Gates?
A tímto máte odpověď i na to, co se týká mojí averze vůči některým, podotýkám, že pouze některým, lékařským a vědeckým poznatkům.
Do nebe volající jsou třeba "vědecké poznatky" o gravitaci. Gravitaci způsobují gravitony, které nikdy nebyly zachyceny, dokázány, ani detekovány. Gravitony působí přitažlivou silou proti směru svého pohybu. To je logické asi tak, jako kdyby klacek hozený do řeky plul proti proudu. Na této hlouposti je bohužel postavena celá fyzika. Není divu, že vědcům v modelu vesmíru neustále něco nesedí, a tak hledají nenalezitelné - temnou hmotu a energii. Jejich úsilí by bylo úsměvné, podobně jak rozbíjení atomu kladivem (záleží, jak se do toho třískne!) v alchymistické laboratoři císaře Rudolfa, kdyby nebylo tragické pro celé lidstvo.
Vědci přitom mají původce gravitace pod nosem, je jím přítlačná síla neutrin. Celý vesmír plave v polévce z neutrin, ale vědci je jakožto původce gravitace nevidí, podobně jak my ve hnoji nevidíme prvoky, bakterie a houby. 
Vědci je ani vidět nesmí, protože by nedostali vědecké granty od organizací, které řídí globalisté. Globalisté moc dobře vědí, že hloupému plebsu se snáze vládne, což dokazuje i covidová fantasmagorie. 


Registrace nových uživatelů na mých stránkách

Mailem mi chodí žádosti o registraci na můj web. Bohužel, Alzheimer mi někam zašatročil přístupové heslo, takže se do něj nedostanu. Možná bych to i dokázal, ale moje další aktivity mne zaneprazdňují natolik, že na web mi už stejně nezbývá čas. Pokud potřebujete poradit se zdravotním problémem, zavolejte nebo napište: mudrland.wenca@seznam.cz, 773684577.



MUDrland Wenca

8 komentářů:

  1. Civilizačné choroby popisuje Campbell v knihe Čínska štúdia, vrátane Západnej korupcie vo vede. Návod na zdravú výživu nájdete v knihe Kushi, Makrobiotikou ke skutečnému zdraví, črevné choroby sú reakciou na stravu, autoimúnne choroby sú blud, liečba Kushi trvá mesiace až roky, podľa poškodenia a funguje.

    Choroba vzniká vtedy, keď je na ňu telo pripravené, čiže keď je telo dostatočne zničené zlou životosprávou.

    Vírusy neexistujú, dodnes neboli vedecky dokázané. Nákazlivé choroby, ani vírusové, ani bakteriálne, neexistujú, dodnes sa nepodarilo nakaziť zdravého človeka žiadnou nákazou, napr. chrípkou, ani španielskou, kiahne, osýpky, tbc, besnota...
    Následky sú hrozné. Bez vírusu nemožno vyrobiť vakcínu, neexistujú nákazlivé choroby, imunológia-protilátky sú len zbožným prianím, vakcinológia je podvod storočia, Západná veda je klamstvo podriadené potrebe politikov, je sústavne korumpovaná cez granty. Špecifické "protilátky" proti tej ktorej chorobe neboli dodnes dokázané, telo má len všeobecné obranné látky, tie môžu byť zvýšené aj u zdravých ľudí a naopak, klinicky chorí ich nemusí mať vysoké. Vakcinácia sa začala v 60 tich rokoch, keď už boli choroby na minime a mali klesajúce smerovanie.

    Medicína definuje chorobu /ešte stále/ klinickými príznakmi. Žiadny test, ani laboratórny výsledok nie je dôkazom choroby, ale je vyjadrením procesov, aj chorobných aj uzdravovania.

    Existujú len dve príčiny ochorení, otrava jedmi a podvýživa, ak pristupujete k chorobe z tohto pohľadu, tak úspech je zaručený.

    Dnešná medicína nehľadá príčiny ochorení, ale len klinické príznaky a tie potláča chemickými tzv. liekmi, ktoré neliečia. Supermarkety vyrábajú generácie chorých ľudí, ktorých farmaceuti doživotne "liečia" chémiou, ktorá potláča príznaky, ale nelieči.

    Všetky civilizačné choroby sú spôsobené na prvom mieste nezdravou výživou a nezdravým spôsobom života /celostný prístup ku zdravému spôsobu života/.

    Podvýživa je aj nedostatok vitamínov, minerálov a katastrofálny nedostatok vlákniny v čreve. Vláknina v čreve-nedostatok je príčinou črevných ochorení a zrútenia telovej odolnosti proti chorobám.

    Jedom je aj prebytok energie, tuky, cukry škroby, bielkoviny v strave. Ľudia sú chodiace kožené vaky naplnené jedmi. Pokračovanie

    Definitiva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Definitiva

      Tohle je velmi nepříjemná pravda, kterou si málokdo dokáže přiznat:

      "Ľudia sú chodiace kožené vaky naplnené jedmi."
      ¨
      MUDrland Wenca

      Vymazat
  2. Dokončenie.
    Makrobiotika je strava pre dlhý a zdravý život, bez liekov a lekárov, s dožitím 90 -100 rokov. Makrobiotika je tabu pre médiá, školy a rodičia ju nepoznajú, garantom škôl je štát- čiže je nepriateľ ľudí.

    Korona podvod.
    Vírus neexistuje, teda nemožno vyrobiť ani vakcínu.
    Vírus je známy vyše sto rokov a lekári ním označovali jed. Až po r. 1954 /objav DNA a RNA/ vírus vo vede ožil, začal sa množiť v bunke a bol schopný nakaziť človeka, to všetko len vo falošnej vede, nič z toho nebolo dodnes dokázané.
    Tzv. vakcína obsahuje s-proteín, ten nebol izolovaný z vírusu, ale má laboratŕnu 20 ročnú minulosť, nebol objavený v 2019-2020.
    S-proteín bol registrovaný Patentovým úradom USA ako jed, nie ako vakcína, ani ako liek. silne poškodzuje všetky tkanivá v tele a zhoršuje stav všetkých chorôb.
    S-proteín je biologická zbraň hromadného ničenia, laboratórneho pôvodu.
    PCR test je podvod, Dr.Drosten ho zostrojil na počítači a publikoval tri dni pred oznámením z Wuhanu o štruktúre vírusu. Kary Mullis, vynálezca PCR testu, /musel byť zomretý/ vyhlásil, že PCR test nie je určený na diagnostiku chorôb, lebo zachytáva molekuly telu vlastné a opakovania testu-zosilnenie nad 30 sú všetky falošne pozitívne.

    Vírusy sú dnes konštrukty vedcov robené na počítačoch, všetky údaje sú v databanke RNA a DNA v elektronickej podobe, nič pod označením vírus nepochádza z prírody.

    WHO, CDC, EÚ, EMA, SR, ČR, nikto nepotvrdil, že má informáciu o izolovaní vírusu.

    To, čo vedci podsúvajú ako foto vírusu, to sú exozómy, častice vlastné telu, sú u zdravých aj chorých. Tzv. vírusy sú totožné s exozómami a nedajú sa od nich odlíšiť.

    Dnešná "pandémia" je virtuálna pandémia klamstva a strachu z neexistujúcej smrti.
    Všetko je o vedomí. Vedomie sa utvára na základe prijatých informácií. Ak vedomie prijme klamstvá, tak človek žije mimo reality, v bludoch. Jediná obrana je hľadanie pravdy, dôkazy, fakty. Človek si nesmie do vedomia pustiť klamstvo, lebo ho čaká šialenstvo.

    Západná civilizácia funguje na princípe klamstva, to sa riadi potrebou globálnej elity. Vid. 1989, medové motúzy, dnes vykradnuté a zničené štáty, likvidácia národov, kultúry, rodiny. Ten hlavný cieľ je depopulácia na 1 mld. ľudí, ich okradnutie o všetok majetok, autá, domy, pozemky, všetko bude len na prenájom
    a len pre vybraných, ovládnutie všetkých zdrojov Zeme, aj ľudských otrokov.

    Globálne elity nič netaja, všetko je vopred zverejnené, príprava informačného poľa, vystrašiť ľudí a potom ponúknuť riešenie. Vid. aj dobrovoľná "vakcinácia" jedom a dobrovoľne zvolená- nechcená smrť. Chucpe, sľubovaná pomoc pod klamstvom a poškodením veriaceho. Gates očakáva iné hrozné pandémie, verte mu, on oznámil plány elít na genocídu.

    Definitiva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen doplním. O tzv.covid pozitivních kteří umírají na zápal plic, což je bakteriální onemocnění, jsem už psal. Další příčina smrti - trombóza, je tvořena odpadem, živými bakteriemi, vakcinačními aditivy, mrtvými lidskými buňkami a bakteriemi zahuštěná krev, které lékaři vidí pouze jako krevní sraženinu.

      MUDrland Wenca

      Globalisté opravdu nic netají, Gates predikuje další virózy ve smyslu naplnění
      poselství Georgijských poradních kamenů, zejména tohoto: Udržujte počet lidí pod hranicí 500 000 000 v trvalé rovnováze s přírodou. https://cs.wikipedia.org/wiki/Georgijsk%C3%A9_poradn%C3%AD_kameny

      Vymazat
  3. Toto video by měl vidět každý, kdo nechce být šikanován státem: https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/nova-doba-hostinsky-mel-na-udani-kontrolu-z-hygieny-tak-je-proskolil/

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěla bych poděkovat MUDrland Wencovi za jeho rady ohledně působení jeho "teplých" náplastí na mé zdravotní potíže. V telefonickém rozhovoru mi podrobně vysvětlil jak náplasti fungují a přidal ještě plno jiných dobrých rad. Náplati jsem již několikrát použila a opravdu mohu říst, že fungují.
    Proto ještě jednou děkuji. Marie z Valašska

    OdpovědětVymazat
  5. napadlo mně k tomu šilhání prvního dotázaného, jedna možnost k nápravě. Míra Zelenka, který vypracoval metodu odvádění přisedlých duší tvrdí, že šilhání často dělají takovýto nezvaní hosté. Nazývá tuto metodu "přisedlýkologie" a vypráví o tom neuvěřitelné věci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebo taky přivtělené duše. Lucie Machová z jižní Moravy, výborně výsledky.

      Michal

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů