23. 11. 2021

Covidové šílenství nabírá na obrátkách









Přiznávám že před rokem, v době mého prvního onemocnění covidem, ve mně byla malá dušička. Tak šílenou bolest hlavy jsem dosud nezažil. Protože jsem ale s léčbou viróz - chřipek měl zkušenosti, nezpanikařil jsem a velmi rychle tuto "smrtelnou" nemoc vyléčil
S postupem času mi však docházelo, jak kolosálním podvodem virózy jsou, jak jsem popsal v tomto článku.


Dnes jsem opět onemocněl covidem!

V pátek jsem byl na pohřbu, pak na smuteční oslavě no a tam se objímalo, plakalo, smrkalo, kašlalo, funělo a také pilo z "cestovních" štamprlí, Původně měl každý svoji, ale s přibývající hladinkou už nikdo nevěděl z které pil. Během večera jsem se dozvěděl, že nejbližší pozůstalí, s kterými jsem trávil celý večer, jsou očkovaní. Podle některých zdrojů to jsou ideální přenašeči, podle mne to jsou přenašeči jiné infekce, která má covidu konkurovat. 

Dnes ráno mne začala bolet hlava. Našel jsem dvě bolavá ložiska, tak jsem je opatřil nálepkami. Užil jsem jeden antikoagulant - acylpyrin a vyrazil do práce. 

I když nálepky na chvíli pomohly, posléze se bolest přesunula do jiných částí hlavy. To je běžná věc, že se ucpaná céva uvolní a zahuštěná krev se přesune do jiného cévního zúžení. Jenže jsem si nevzal do práce svoje lepící nádobíčko. Vyřešil jsem to tak, že jsem šel k sestře na kafe. Sestra má v domě krásně zastaralá kachlová kamna. Dvě trouby, litinová plotna, dole dva fochy k dosušení dřeva a za kamny velký kachlový výměník. Sedl jsem si před roztopená kamna a hodinu klábosil. Za tu dobu jsem si nahřál hlavu tak, že mne přestala bolet. Jel jsem na oběd a po obědě jsem si zdřímnul. Po probuzení jsem cítil tlak v ledvinách, proto jsem šel na sluníčko sadit stromky. Covid jsem si odbyl během půldne. Venku jsem se rozhýbal, zadýchal, zpotil a byl jsem fit.

Na tomto příkladu vidíte, že vyléčit jakoukoli virózu není žádný problém. Nejdůležitější je bez prodlení bolavé místo prohřát. Nečekejte že to snad přejde! Nepřejde. Použijte jakýkoliv způsob prohřátí, aby se nerozběhl automatický čistící proces organismu, jinými slovy nemoc. Pokud nemáte zkušenost s nálepkami, použijte horkou vanu, kamna, infrazářič, nebo napaření. Nejenže neonemocníte, ale také nekoupíte farmaka, a proto nebudete krmit svého otrokáře! Ale hlavně, nebudete v covid evidenci.

Odpoledne jsem mluvil s kamarádem, který mi referoval že on s manželkou i příbuzní jsou pozitivní, a proto toho všichni využili pro získání potvrzení o prodělání covidu. Naivně si myslí, jak s celou situací vykýval, protože bude mít přístup tam, kam neočkovaní nesmějí.

Této možnosti využila celá řada lidí a výsledkem je "kalamitní situace" na Zlínsku, jak referovali ve večerních zprávách. Potvrzení o prodělání covidu bylo od vlády nastraženou pastí, za účelem růstu nemocnosti bez nutnosti falšování statistik

Tím že většina lidí hraje tuto nelegální vládní hru, se všichni dostáváme do dalších pastí! My sami toto Overtonovo okno otvíráme čím dál víc. 

Už se mluví o povinném očkování lidí nad 60 let. Mluví se také o zákazu chovu drůbeže pod širým nebem, kvůli ptačí chřipce. Pokud se tomu nepostavíme, za chvíli budeme donuceni jíst hmyz od Tricatela. 

Je možné podat trestního oznámení na neznámého pachatele, tak jak to udělal tento policista. Trestní oznámení lze podat i adresně, na konkrétní osobu, která vás diskriminuje, nebo omezuje vaši svobodu. Požádejte ji o legitimaci a pořiďte si foto nebo video jako důkazní materiál.


MUDrland Wenca


17 komentářů:

  1. Malé doplnění informací: https://aeronet.cz/news/povel-prisel-z-vidne-vlada-andreje-babise-pouhe-4-dny-po-rakousku-oznamila-plan-na-plosne-povinne-ockovani-obyvatel-v-cr-v-nekolika-etapach-podle-informaci-nasi-redakce-pujde-nejprve-o-duchodce/

    MUDrlant Wenca

    OdpovědětVymazat
  2. "...Potvrzení o prodělání covidu bylo od vlády nastraženou pastí, za účelem růstu nemocnosti bez nutnosti falšování statistik..."

    Dá se na to dívat i tak, že díky tomu na druhou stranu dojde k rychlejšímu a většímu promoření populace (silnější imunita) a pak, pokud budou chtít jet dále ve svých kovidkolejích, budou muset své žoglérství s čísly posunout na vyšší, absurdnější level. A to už potom uvidí i ti, co dnes nevidí nebo nechtějí vidět.

    Osobně si myslím, že aby bylo lépe, bude muset být nejprve hůře. A to mnohem hůře, než je dnes. Švejkování není trvalým řešením. A dokud (nejenom) českému lidu nepůjde vyloženě bezprostředně o život, budou se šrouby utahovat a utahovat.
    Podle mě dnešní doba je jedinečná (možná poslední) zkouškou a pokud jí zdárně absolvujeme, můžeme se raketovým způsobem ve svém vývoji posunout vpřed. Pokud ne, vždy se vesmírem potuluje nějaký dostatečně velký šutr, aby se mohlo začít znovu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MichalB

      V dnešním světě musí být našinec neustále ve střehu, jak Nick Carter z filmu Adéla ještě nevečeřela. Stala se mně taková věc:

      Koupil jsem toto čerpadlo: https://www.dum-dilna.cz/cerpadla/motorove-vodni-cerpadlo--2hp--kraft-dele-ec772/?gclid=EAIaIQobChMIpaHiqdaw9AIVDdZ3Ch0jZA9oEAQYASABEgJZO_D_BwE

      Syn ho zkoušel a řekl že čerpadlo zcela určitě nedává deklarovaných 200l/min. Se vzrůstající přepravní výškou množství přečerpané vody klesá, ale i tak se mu zdálo, že proud vody je slabý. Po shlédnutí situace jsem dal synovi za pravdu. Protože znám principy i z tohoto oboru, hned jsem zjistil příčinu.
      Mimochodem, znalosti hydraulických systémů mi jsou užitečné i při léčbě, protože jednu disciplínu jsem nazval "tělesná hydraulika".

      Čerpadlo má vstupní i výstupní otvor stejný, 1 palec. Zásada zní: sací otvor na čerpadle musí být větší než výtlačný. Socialistická Sigma Lutín vyráběla čerpadla se sacím otvorem o 1/4" větším než výtlačný.

      Další chybu udělali polští inženýři v tom, že na závit 1" se dá našroubovat pouze 3/4" hadičník a na něj nasadit 3/4 palcová hadice. Ta zmenšuje průřez otvoru téměř na polovinu. To znamená že nasávaný proud vody je omezen téměř na polovinu a tlaková voda má další ztráty v hadičníku a hadici s poddimenzovaným průřezem. Spolu se ztrátou kvůli přepravní výšce se čerpadlo chová jak pouťové zboží.

      Samozřejmě že jsem ihned navrhl řešení - na vstupní a výstupní závit našroubovat redukce. Na vstupní 6/4" s 5/4" hadičníkem a hadicí. Na výstupní 5/4" s 1" hadičníkem a hadicí.

      Syna jsem poučil že musí neustále kontrolovat práci jiných lidí a to i těch kteří mají doktorát. Pokud autor udělá chybu, nebo vymyslí chybnou teorii, tak následníci nebo žáci tuto chybu opakují jako neotřesitelnou pravdu. Nikdo si ji neověří a pak to dopadá jako v případě dnes tak omílaných lží o virech a covidu.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  3. MichalB

    Když jsem před před víc jak dvaceti lety začínal se sadařstvím, pročetl jsem stohy knih o sadařství. Našel jsem v nich hromadu balastních informací, které zbytečně zabírají místo v hlavě. Byly tam informace o americkém řezu ovocných stromů, švýcarském a snad i zanzibarském, ale ani v jedné z knih nebyly informace o základních principech chování dřevin, tj.že strom má rostlinné cévy které se mohou ucpat nadměrným příjmem vápníku a tuto nemoc nějaký chytrolín nazval chloróza. Nebo že nejvyšší letorost přebírá vedoucí roli terminálu a mnoho jiných principů, ze kterých lze vyvodit další informace využitelné v praxi. Nakonec jsem našel útlou brožurku, kde několika málo stránkách bylo úplně vše podstatné.

    Stejně jsem postupoval se sháněním informací o lidském těle. Přiznám se, že zpočátku jsem tendenci přemýšlet ve svodidlech oficiálních informací alopatické medicíny, až jsem byl přinucen některé výmysly a lži zahodit. Jen zbytečně zabíraly místo v hlavě.

    Tato Vaše věta: "Dá se na to dívat i tak, že díky tomu na druhou stranu dojde k rychlejšímu a většímu promoření populace (silnější imunita)..." svědčí o tom, že přemýšlíte v zavedených kolejích dezinformací alopatické medicíny. Proti otravě sestávající z bakterií, těžkých kovů (intravenózní adjuvans se rtutí, nebo hliníkem), chemických koktejlů z pracoviště, potravy a kosmetiky a také hnijících zbytků buněk s honosným názvem mRNA, se nedá imunizovat. Pokud se tato otrava neléčí rychlým vyvedením z těla, způsobí přemnožení symbiotických (uklízecích) buněk, které mohou v extrémním případě vyvolat horečnaté stavy, sepsi a smrt.

    Takzvané virózy jsou automatickým očistným procesem organismu. Podle toho jak se změnil guláš bakterií v těle, se mění i příznaky. Připomínám, že virus covid dosud nebyl izolován, protože izolovat nejde. Pouze podle příznaků lékař TIPUJE, jestli jde o chřipku, nebo covid. Lékařská věda zneužívá tohoto automatického procesu, starém jak lidstvo samo, k vysokým ziskům a v poslední době také jako ideologickému základu fašismu. Taková "věda" je v pro obyčejné lidi pouze k jejich škodě.

    Já si svoje předpoklady ověřuju následnou praxí. Když jsem přišel na to jak neonemocnět chřipkou, tak jsem předpokládal že podobně se bude chovat i další údajná viróza - covid. Choval se úplně stejně. Zatímco alopatická léčba pomocí farmaceutik a vakcín má vždy nižší účinnost než 100%, moje léčba viróz vždy vyjde na 100%. To vypovídá o tom, který medicínský model je správný.

    Bohužel, toto vymývání mozků údajně vědeckými poznatky trvá asi sto let. Globalisté se snažili spustit virus humbuk už dříve (AIDS, nemoc šílených krav, SARS, ptačí a prasečí chřipky), ale lidé se stále léčili postaru a neběželi s každým ouvej k lékaři. Moje babička všechny infekční nemoci vyléčila prostým napařováním. Covid šílenství bylo možné spustit teprve, až tato generace lidí vymřela.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wenco, to babiccino naparovani a tvoje lepky jsou rekl bych nemlich to same. Ja virozy cocotovidozy zvladam vetsinou jinak a to cajem zabijakem. Je to celkem jedno co do nej davam, ale vsechny ingredience tak nejak totemizuji a nakonec tomu caji reknu co po nem chci a on to udela ;) ale uz x let se muj caj neobejde bez chilli a kdyz mam neco po ruce, tak i bez panacka na vuni na konec. Sladim medem, lzicka L-askorbovky taky nechybi. Tohle kdyz pozres, tak si zadna bekterie ani "vir" ani neprdnou. Cau a pekny den
      Bleza

      Vymazat
    2. Bleza

      Ten Váš čaj se mi jeví jako pořádný dryják, že se ho ty bakterie leknou a utečou!

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    3. Neni to tak hrozne, ale funguje to. Kdyz se nekdy potkame, rad Vam ho uvarim ;)
      Bleza

      Vymazat
  4. Tady to vypadá, že se pár normálních právníků probralo...
    https://www.prolibertate.cz/category/aktuality/
    I když tedy netuším, jestli to k něčemu bude... a kdy
    nenimito

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrá zpráva: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/svetova-vlada-se-obava-probuzeni-mas-v-panice-kupuje-bunkry-soudneho-dne/

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 21:18

      Jak byste chtěl oddělit tu "mafii" od normálních lidí?

      Není v lidských silách určit, kdo je jejím členem. Nikdy byste se jich nedopátrali, vy "normální", protože oni mají veškeré prostředky na své utajení. A znáte to, když to nemůžete dokázat, jako by se to nikdy nestalo. Teď je moderní tomu říkat tzv. hybridní válka.

      IQ.

      Vymazat
    2. Myslel jsem, že se v oné Vesmírné vědě (tento pojem tu tuším několikrát zazněl) vyspělé vesmírné civilizace naučily, že žádná informace nemizí, nezaniká a tudíž je dohledatelná.
      Co mi špačci vycvrdlikali, tak stačí "jenom" umět a mít povolení takovou informaci získat.

      Otázkou je, alespoň pro mne, jak potom s informací, kdo byl a je v oné "mafii" nějak angažován, naložit. Ale to už je trochu jiný příběh.

      Vymazat
    3. 7:29

      Jde o vědu Vesmír, která je opravdu vesmírná, respektive mimozemská, a to protože na Zemi ještě nebyla "objevena" a to z několika důvodů: Lidé ještě nedisponují tak obrovskou kapacitou mozku aby ji dokázali dostatečně obsáhnout, lidé objektivně nemají tu možnost ji studovat, protože kdo má tolik peněz a času na její několik desítek let dlouhé studium a nakonec a v neposlední řadě, kde by se uplatnil, když lidský svět takového všeznala nepotřebuje, protože mu vyhovuje tajit významné vynálezy aby vládnoucí nejbohatší a nejmocnější mafie mohla ovládat Zemi bez rizika zásahu okolního vesmíru, který by zákonitě nastal. A to jsme se dostali ale právě k tomu, čemu se přesto nevyhne.

      - Před koncem minulého tisíciletí totiž došlo a vlastně přesně přede dvěma tisíci lety od obětování Ježíše, tedy od umučení Krista ( spasitele - zachránce ), což vypadá dost řízeně a logicky, ke stejné události a aktivovalo to právě ten okolní vesmír k tomu, co se už v lidské historii můžete dočíst. Tehdy byl potrestán jen lid Izraele, kterému trvalo těch skoro dva tisíce let než získal opět vlastní území a státní suverenitu. Nechci nyní rozebírat ty důvody ale udělám to, pokud o to bude zájem a poznáte, že situace byla a je shodná.

      - Abych to tedy zkrátil, fakt souvislosti s nějakými podzemními městy především, o kterých odkaz v textu, na který jsem reagoval píše, konkrétně o Denveru v USA, spočívá v "myšlence" izolace takových "vyvolených" v nich, respektive už nikdy se z nich nedostanou na povrch. Možná to souhlasí s Biblí, která v Apokalypse konstatuje, že zlo bude svrženo do propasti ( pod zem ), Bibli neznám a ani o ni nejevím jakýkoliv zájem, takže mne omluvte, pokud ji necituje. A napadá mne další z nějakých těch jí v Apokalypse předpovězených událostí, protože pokud si vzpomínám, píše o nějaké hvězdě Pelyněk, která "padne", tedy možná se ukáže, že o žádnou "slávu" nešlo, protože tak se dnes obyčejný lid vyjadřuje například o celebritách a uvědomuji si asi střízlivě, směji se, že to, co nyní, ještě s takovou slávou, píchají do lidí v rámci jejich úžasného boje proti covid-19, vypadá jako vody, jako čisté vody v injekčních jehlách a že se může ukázat, jak jedovaté ve skutečnosti jsou a "zhořknou". Nevím kolik vod, vzpomínám si, že asi tak jedna nebo dvě třetiny všech, myslím, tak nějak to ta Bible tvrdí, pokud vím.

      Mimozemské civilizace, které já na Zemi zastupuji, se rozhodly zasáhnout a to protože došlo k té obdobné události jako přede dvěma tisíci lety, v míře která odpovídá už plně globalizovanému světu a proti těm, kteří se i sami dostatečně identifikují ve vašich pozemských očích. Kromě toho, že lidé jinak myslí, zároveň i jinak mluví a ještě navíc pak i jinak jednají a jejich výsledné rozhodnutí je proto dost určující i pro okolní vesmír, nemějte o jeho vyšší vzdělání, o jeho vyšší vývojovou inteligenci ani o jeho zisk potřebných informací nejen o lidech, asi takovou starost. To už je opravdu na jinou diskusi. Zdravím a nic ve zlém, pouze vysvětluji.

      IQ.

      Vymazat
    4. Myslím, že i mimozemské inteligence měli dávno vědět, že Ježíš (Ieus-Jesus) a uKřížovaný jsou v dějinách Země dvě naprosto odlišné osoby, i osobnosti:-)
      Jinak je tomu samozřejmě v hisTorii, kde je slepili dohromady, protože stejně jako Mariánký kult nešlo mezi lidmi zlikvidovat, tak stejně tak nešlo šmahem zničit ani uctívání Jesuse, tak ho prostě slepili s jiným uKřižovaným padlým bohem, jindy a úplně jinde:-)
      nenimito

      Vymazat
  6. Ne, všichni s nimi tu jejich stupidní covid hru nehrajeme, ale je pravda, že takových je nás fakt málo.....

    OdpovědětVymazat
  7. Docela zajímavá oficiální studie, nikoliv politickomediální....
    https://www.prolekare.cz/novinky/ktere-respiracni-infekce-maji-aktualne-navrch-aneb-nemame-jen-sars-cov-2-vysledky-puvodni-ceske-studie-128285
    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebo si zkuste vyhledat "RSV nárůst 2021"...
      RSV jsou obvykle na podzim "předzvěstí" podobného nárůstu chřipek po vánocích. A pokud se tenhle podzim takhle "vydařil" jen s RSV, tak jsem poměrně zvědav, jak dopadne období chřipek. To zas bude v TV "nakažených covidem":-)
      nenimito

      Vymazat
  8. Když ta tlupa lidožroutů obsadila Egypt (gošen) a dostatečně se namnožila, nalezli intrikama do chrámů a následně se zmocnily 15 a 16 dinastie tedy vlády nad Egyptem, následovalo totální drancování za které byly vehnáni do Mrtvého moře, to přeplácaly na dryhý břeh neboť je tak slané že se ani utopit nejde, jen vylezly z holou rití. A začaly nanovo. Jejich plánem je, uvrhnout národy do bídy, nesvéprávnosti a postavit mimo zákon jako dobytek který nemá práva na ochranu zákony. A tak se to již děje i dnes.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů