2. 3. 2021

Tlupa orangutanů

...ve vládě by nadělala míň škod jak lidé! Například prvotní příkaz nošení dvou roušek na sobě výrobce nedoporučuje, ale lidé na ministerstvu jsou buď negramotní, anebo důsledně nedůslední, když si nedokázali přečíst návod k použití. Teprve na upozornění veřejnosti tento nesmyslný příkaz ministerstvo zdravotnictví zrušilo.

Část obyvatel si dosud kvůli snadnějšímu dýchání šila roušky ze záclon. Teď, když se mohou nosit pouze respirátory, se dá očekávat že budou vystřihovat vnitřní filtrační vrstvu. Při pohledu zvenku není tato úprava patrná. Proto jsem odeslal technický dotaz ministerstvu zdravotnictví, kterým jsem se ptal, kdo bude kompletnost respirátorů kontrolovat. Odpověď jsem dosud neobdržel. Soudruzi na ministerstvu patrně zapomněli, že čeští soudruzi opět typicky švejkují a snad proto je tento dotaz zaskočil.

Co se týká nevolnictví, kterým je zakázáno cestovat mezi okresy, tak na důslednou kontrolu nemá policie, celní správa ani armáda dostatek lidí. Proto bude hlídat hlavní tahy a vedlejší namátkově. Popřevratové vlády zničily všechno co fungovalo, od potravinové soběstačnosti až po armádu, a tak není divu, že na důslednou realizaci buzerace nemá zdroje.

Moc je v praxi realizovaná schopnost řídit sociální procesy. Z uvedeného je evidentní, že vláda a ministerstvo zdravotnictví tuto schopnost v plném rozsahu nemají! Vládní činitelé omílají svoje ideologické kydy stejně, jak minulý režim omílal marxisticko-leninistické mantry. Proto jsem použil srovnání s tlupou orangutanů.

Bolívie, která patří k nejchudším jihoamerickým zemím, prodává balíček léčiv Covid 19 medical kit a nezakazuje shromažďování. To je dokladem toho, jak náš "moderní stát" důsledně provádí genocidu vlastního národa. O ochraně zdraví občanů nemůže být vůbec řeč. Nejsem zastáncem farmaceutik, ale toto řešení je lepší než nedělat vůbec nic a vlastní úmyslnou neschopnost cokoli řešit maskovat stupidními zákazy.

Podle této zprávy mohou vakcíny způsobovat další mutace v tělech očkovaných a dosavadní účinné léky nemusí proti novým mutacím zabírat. A jak správně napsal v diskuzním příspěvku MichalB, léčba "banálních rakovin" bude odsunuta na vedlejší kolej. To se už děje. Z blízkého zdroje vím, že FN Olomouc v poslední době odebrala plastické chirurgii 15 lůžek pro covidové pacienty. Z toho lze vyvodit, že obdobná situace je i na jiných odděleních. Je otázkou času, kdy nebude necovidové pacienty kde hospitalizovat. Proto opakovaně upozorňuji na možnost řízení procesů ve vlastním těle, o kterých jsem psal v tomto článku. Kdo se je naučí řídit, bude k životu potřebovat jen zubaře a chirurga v případě úrazu.

Chápu že to není léčba pro každého, zejména ne pro Svědky Covidovy a ty, kteří bezmezně věří farmakomedicíně. Těmto lidem nemá smysl cokoli bližšího vysvětlovat. Reagují agresívně na každého, kdo boří jejich obraz světa.

Proti léčbě na tepelné bázi si mikrobiologičtí původci nemocí nemohou vypěstovat imunitu. Důkazem tohoto tvrzení je fakt, že teplokrevní živočichové s touto strategií přečkali celé věky už od dob dinosaurů.

Tzv. moderní medicína se od dob, kdy se praktikovala "léčba" arzenikem, nijak zásadně nezměnila, když léčí jedem na krysy. Navzdory tomu že se farmaka snažím nepoužívat, v akutních případech je neváhám použít v kombinaci s termoreflexními nálepkami, jak jsem popsal zde. Jednalo se o obyčejný acylpyrin, který díky lokálnímu rozšíření zúžených cév vlivem termoreflexních nálepek, zabral přímo excelentně.

Pro lidi kteří se nechtějí smířit s nesmyslnými zákazy a neřešením zdravotní situace mám jedinou radu. Vstupujte do řízení! Pište maily nebo posílejte dopisy vládě, ministerstvu zdravotnictví a politikům. Otravujte je, aby si uvědomili váš tlak. Jejich domnělá moc stojí na hliněných nohách, protože jak už jsem zmínil, ke schopnosti řídit vláda tohoto státu nemá zdroje!

Dovětek
Článek jsem psal v neděli 28. února. V pondělí 1. března jsem jel do Olomouce po hlavním tahu. Policejní kontrola byla ve směru na Olomouc na pomezí zlínského a kroměřížského okresu. Na pomezí kroměřížského a přerovského okresu a pomezí přerovského a olomouckého okresu jsem žádnou hlídku nezaregistroval. V opačném směru byla hlídka jen na pomezí olomouckého a přerovského okresu. I když se od středy počet hlídek zvýší o posilu celní správy a armády, ubohost tohoto opatření to nijak nezmění. Takže je to tak, jak jsem psal: vláda krachujícího českého protektorátu už nemá zdroje ani k uhlídání svých občanů. O obraně proti vnějšímu nepříteli nemůže být ani řeč. Píšu to kvůli lidem, které dosud svazuje strach.

Kdo nutně potřebuje někam jet bez povolení, může to zkusit přejezdy mezi Horní Dolní a Vyšnými Vlkodlaky, anebo po hlavním tahu v těsném závěsu za velkým náklaďákem.

Televizní kamery tuto silniční tragikomedii náležitě zdokumentovaly, spolu s brutálními zákroky proti nesvědomitým zločincům bez dusítek, kteří mají na svědomí snad už miliony mrtvých. Tyto obrazy byly následně vyslány do světa, aby aparátu říšského protektora bylo dovoleno panovat alespoň do žní.


MUDrland Wenca


8 komentářů:

  1. co se týče vypreparovaných respirátorů,toto již sledují dražší kamery v infračerveném spektru,tam se to zobrazí a zapíše na hardisk,upozorní obsluhu,dovede to sledovat teplotu v místnosti i nahlásit požár.Zapsat cizí auto,značku,foto obličeje,vyhledat ze seznamu povolených osob,a podobně.

    OdpovědětVymazat
  2. VítězslavK.

    Kolik takových kamer asi je? Nemůžu se ubrit dojmu, že vy spíše hledáte důvody proč to nejde, než aby jste napsal lidem ve vedení státu a položil jim nepříjemné otázky. Především o tomto je tento článek.

    Dnes jsem mluvil s kamarádem který onemocněl covidem. Trpěl nesnesitelnými bolestmi hlavy, ztrátou čichu a chuti. Začal užívat Isoprinosine a v krátké době pocítil úlevu, která vedla k vyléčení. Kamarád totiž zažil rozumu a Isoprinosine si sehnal dokud to šlo.

    Jak se asi vede nemocnému Václavu Klausovi? Je to bohatý elitář a vsadím se o co chcete, že se léčí Isoprinosinem, nebo jiným těžko dostupným lékem. Uměle nedostupným pro plebs. Nebylo by lepší kdyby jste svoji aktivitu vyvinul tímto směrem? Hlavním smyslem článku je otázka, proč Bolívie je schopna dodávat obyvatelstvu covid medical kit a naše republika ne.

    Pochopte jednu věc. Když jim tam bude psát MUDrland Wenca každý den, nebude to mít takový účinek, jak když jim tam denně přistanou stovky mailů od různých lidí. Musí mít včasnou zpětnou vazbu, protože psychopati ve vedení státu si jinak budou myslet že jim projde úplně všechno. Ale protože většina obyvatel drží hubu, tak po jednom utáhnutí oprátky usoudí, že je ještě málo utažená a to je právě to co se teď děje.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aloe vera,cytosan-rašelina,prášek v kapslích a dračí kapky,rybí tuk a zinek,I tato kombinace je možná za Isoprinosin,který je na tom finančně levnější.

      Vymazat
    2. VítězslavK.

      S bylinami pracuju a moc dobře znám jejich účinek. Mají velmi pomalý nástup účinku, často zaberou až po několika měsících užívání. Pokud by jste měl smůlu na těžký průběh covidu a zabila vás embolie, to že by vaši pozůstali ještě půl roku lili vývary na váš hrob, by vám bylo příslovečně platné jak mrtvému zimník.

      Na akutní onemocnění se musí použít léčebný systém, který zabírá hned!

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  3. Doplnění článku

    Jako na zavolanou vyšel překlad zprávy z ministerstva zdravotnictví Ruské federace https://tadesco.org/velke-probuzeni-2020/

    V článku chybí přesný odkaz na zdroj a tak doufám že nejde o fake. Pozorní čtenáři mých článků si zajisté všimli, že výraz "viróza" používám většinou jen jako srozumitelné označení nemoci, ale ve vysvětlujícím textu už používám slovní obrat "mikrobiologický původce nemoci". To proto, že na virový původ nemoci nevěřím. Jsem obyčejný člověk který nemá technologie na zjišťování původce nemoci a proto používám tento slovní obrat.
    Osobně si myslím že na vzniku tzv.viróz se mohou podílet i plísně, např. vláknito - houbovitá forma candidy albicans, která při podchlazení také umí ucpávat cévy. Pravda se ukáže časem.

    Nicméně, moje léčba covidu spočívá v umění roztáhnout ucpané cévy, za účelem proplachu čerstvou krví, jak jsem psal zde: https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2020/11/jak-se-rychle-vylecit-z-covidu.html
    Protože jsem započal léčbu v ranném stadiu nemoci, kdy se mikrobiologický původce nemoci množil, nebylo zapotřebí žádných farmaceutik a příznaky zcela zmizely po 4 hodinách.
    V druhém případě https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2020/11/prubeh-lecby-covidu-u-mlade-zeny.html se už jednalo o rozmnoženou infekci, která zachvátila celé tělo s teplotami přes 39°C a proto jsem použil Acylpyrin 500mg - 3x denně, spolu s termoreflexními nálepkami.

    Moje více jak čtyřleté zkušenosti s bleskovou léčbou "viróz", chřipek, angín, rýmeček a covidu se v podstatě shodují se zprávou ruského ministerstva zdravotnictví. Nemoc způsobuje zahuštění krve, nebo krevní sraženiny. V otázce vlivu záření 5G bych se ale pouštěl na tenký led, protože nemám technologie ani znalosti, abych to mohl dokázat.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
  4. celý kokotvid je zrůdná hra jelit!!!

    V lednu si pozvali manželku na předoperační vyšetření. Má díry na srdeční chlopni a tak jednou za měsíc má příhodu (krev a vzduchová kapsa se dostane do mozku). Léčí se to mikrooperací zakápnutím díry lepidlem přes tříslovou tepnu, takže vyšetření tepen bylo na místě.

    Když jsme dorazili do nemocnice v Třinci, tak první co po manželce chtěli, bylo vyšetření na kovid špáráním špejlí v nose. To jsme odmítli unizono a tak osobně na příjem přišel primář (srdcař) a žádal manželku, aby se podvolila. Po odmítnutí a poukázání, že se stěry dají dělat i z jazyka se nakonec soudruh primář nechal přesvědčit a manželka šla na stěry, které byly negativní. Pak šla na vyšetření a pak domů. Proč kurva domů a ne na operační sál?? Asi to byla msta za to, že se tou špejlí nenechala infikovat kovidem a připravila nemocnici o cca 50 000 Kč. Nevěřím hajzlům doktorům ani nos mezi očima, jedou v tom s debilem gaťasem a mají z toho probendy a srandu. Nějaká Hipokratova přísaha jim neleží ani v patě, grázlům satanským.

    OdpovědětVymazat
  5. Malý tip pro ty, kteří chtějí něco změnit:

    https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/svedectvi-ceskeho-obcana-bez-cenzury-jak-v-rusku-zvladaji-epidemii-covid-19/

    https://cz.sputniknews.com/svet/2021030213268482-lavrov-vystoupil-proti-napadu-eu-zavest-koronapasy/

    MUDrlant Wenca

    OdpovědětVymazat
  6. Presne tak. Vláda nemá zdroje vytvoriť fašizmus, a preto spolieha na vzájomné bonzovanie ľudí. Čoskoro určite aj s finančnou kompenzáciou, ako v Číne: https://www.ta3.com/clanok/1205057/porusenie-opatreni-mozete-nahlasit-ministerstvo-zriadilo-linku.html

    Ľudia sa nemusia ani prebudiť. Stačí keď sa nebudú bonzovať, a fašizmus sa nekoná.

    s0lar

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů