13. 11. 2020

Průběh léčby covidu u mladé ženy





V
prvním dílu o léčbě viróz a covidu jsem popsal průběh samoléčby covidu u sebe samého. Vy, kdo chcete tuto metodu zkusit, přečtěte si ho. Protože svoje tělo důvěrně znám, rozpoznal jsem nejvhodnější chvíli pro zahájení léčby. Ta proběhla v symbolické rovině a vyřadila mne z pracovní činnosti na dobu pouhých čtyř hodin. Tyto čtyři hodiny jsem prospal. Bez teploty a bez bolesti. 
Možná vás napadlo, že tak rychlé a bezproblémové vyléčení snad ani není možné a jestli jsem si ho nevycucal z prstu. Proto jsem se pustil do léčby mladé ženy (26 let), která takové štěstí už neměla a trpěla všemi příznaky.





Průběh a popis léčby

Den nultý - večer: Stádium, kdy na covidem nakaženou osobu "něco lezlo", ale kvůli absenci znalostí i nálepek s infekcí nemohla nic udělat.

Den první 
- ráno: první příznaky, zesilující se bolest hlavy;
- večer: zánět dutin, nesnesitelná bolest hlavy, bolest končetin a údajně úplně všeho, ztráta chuti a čichu, žaludeční nevolnost, teplota 39,2°C;
První ošetření proběhlo večer. Nálepky umístěny na:
- čelo vpravo i vlevo: od pomyslné svislé osy 5 mm vpravo i vlevo - 1 palec (šířka) nad kořenem nosu;
- nad vnitřní koutek oka - 1,5 palce nad obočím;
- vnější spánek těsně před vlasovou částí - ve výšce obočí;
- nad vnitřním koutkem oka - přímo na obočí, term. fólie na obočí, lepící páska mimo obočí;
- nos vpravo i vlevo: uprostřed boční plochy nosu - 5 mm pod osou očních koutků;
- ramena: uprostřed vnější strany kloubu;
- sedací nerv v křížové oblasti zad, vpravo i vlevo: 2 palce od středu páteře, 1 palec pod horní hranou pánevní kosti;
Pro uvolnění nosu a dutin jsem podal tento přípravek, který jsem naředil vodou 1:1. Neředěný je jen pro silné povahy.

Den druhý - teplota 38,9, acylpyrin 500 mg 3x denně do konce léčby;
- ráno to samé jak v první den;
- večer to samé;
- další nálepka oblast žaludku, levá strana 3 palce pod žebrem, 2,5 palce od středu trupu;

Den třetí - žaludeční nevolnost zmizela, celková úleva;
- ráno lepena jen hlava 
- večer podmáznutí nálepek mastí, teplotu jsme neměřili;

Den čtvrtý - lepena jen levá půlka hlavy, večer podmáznutí nálepek mastí;

Den pátý - bez bolestí a teploty, vrátil se čich i chuť, bez ošetření;

Léčba zabrala celé 4 dny. Acylpyrin je výkonný lék ve spojení s nálepkami. Tepelný účinek nálepek rozšiřuje cévy a acylpyrin se do zanícených ložisek snáze dostane díky obnovenému průtoku krve. Takto použitý léčí i to, co bez nálepek nedovede. Acylpyrin také zabraňuje srážení krve, čímž přispívá k proplachu cév a rychlému vyléčení. 

Informace pro ty, kteří to chtějí zkusit
Když se podíváte na moji fotku z prvního dílu, nechtějte si nalepit nálepky na tatáž místa. Každý člověk je originál a polohy akupunkturních bodů se nemusí shodovat. Polohy akupunkturních bodů u mne a ošetřované ženy jsou v jiných lokalitách. Žena je má na čele v jedné vodorovné linii, já je mám v jiných výškách. Proto berte moji fotku s nálepkami jako ilustrativní. Z ní víte jen přibližně, kde ta místa jsou.
Pro úspěšný zásah musíte prohmatat svoje čelo a najít místa, která jsou citlivější než ostatní, nebo vyloženě bolestivá. Ta musíte polepit. Jsou ale lidé, kteří mají omezené vnímání bolesti, a pro ty je vodítkem každá kožní anomálie. Jsou to pigmentové skvrny, anebo místa bez pigmentu. Pokud jste ona místa nenašli, pohmatem hledejte místa s podpovrchovým defektem. U míst, kde je zánět, můžete cítit, že pod kůží něco jezdí. Je to zanícená nervová uzlina, anebo zanícená céva. Tato místa polepte. Pokud si nejste jistí, ustřihněte si větší nálepku. Pokud jste se netrefili, nebo našli úplně špatné místo, nálepka nehřeje. Dobře umístěná nálepka naopak hřeje, nebo pálí jak sto čertů! 

Termoreflexními nálepkami se dá léčit a korigovat mnoho tělesných dysfunkcí a nemocí. Mimo infekční nemoci jsem jimi dosud úspěšně léčil nebo posiloval:

- klouby
- bolesti zad a dysfunkce páteře
- bolesti končetin
- záněty nervů včetně zubních
- ochrnutí prstů
- záněty dutin
- tlusté střevo
- prostatu
- slezinu
- slinivku
- játra
- ledviny
- bolesti hlavy
- záněty žil
- haluxy
- záněty pouzder šlach
- bolesti zubů - zub sice nevyléčí, zato bolest úplně zmizí, daleko účinnější než analgetika 
- bolesti a záněty ucha - bolest mizí do pěti minut
- zánět krčních mandlí - bolest mizí do patnácti minut
- první pomoc při mozkové mrtvici

Vedlejším účinkem této metody je snížení úrovně hypertenze. Na tyto zásahy jsou ale už potřebné hlubší znalosti. 
Případní zájemci o seminář, pište na adresu: mudrland.wenca@seznam.cz

Závěrem znova ocituji Valerije Pjakina: "Každý v míře svých neznalostí pracuje pro jiné a v míře svých znalostí pracuje pro sebe". 
Jinými slovy, každou léčbou, kterou zvládneme vlastními silami a výrazně levněji než nám mohou poskytnout jiní, šetříme vlastní zdroje. Včasným ošetřením se vyhneme pracovní neschopnosti a vysedáváním v čekárnách v budoucnu, což znamená další ušetřené zdroje. A hlavně se tak vyhneme vydírání od těch, kteří zdravotní služby poskytují, a buzeraci od těch, kteří tohoto vydírání zneužívají k upevnění vlastní moci. 

Hodně štěstí a úspěchů při objevování skutečných funkcí vašeho těla, vám přeje 

MUDrland Wenca

poznámka 14. 11.:
V článku jsem zapomněl uvést důležitou věc. Lidé nadopovaní analgetiky, jako je aulin, brufen a jinými "léky" poškozujícími játra, nejsou schopni najít citlivé a bolestivé body. Jejich nervový systém je utlumen, a proto cítí doteky stejně intenzívně. Naopak lidi, kteří trpí úpornými bolestmi hlavy a analgetika neužili, obvykle po pěti minutách cítí úlevu a bolest postupně mizí.

4 komentáře:

  1. Ahoj, můj nick je třeba IQ a promiňte mi, že vás nejspíš uvedu do rozpaků. Nejsem jen člověk, jsem ten, kdo si už je schopen vzpomenout, čeká to asi i vás ostatní. Proto vás nyní vyšokuji.

    Myslím tedy, že je už čas vysvětlit vám to, co vám je ještě utajeno, protože když já, tak, kdy vy ostatní. Vzpomínám si na mé dětství, kdy jsem se setkal s nějakými lidmi z vesmíru, já a několik dalších, mezi nimiž byla i rusovláska. Byli to dva muži a jedna žena, měli na zádech zařízení, které jim umožňovalo vzlétnout a pohybovat se v nižší výšce, ona se jmenovala Lina, na jména těch dvou si už nevzpomínám. Není teď čas vysvětlovat, proč jsem se s nimi setkal já i ti další z nás, nyní jde o mou reakci na váš článek Zkáza Velké Tartárie, který vpravo na titulní stránce nabízíte jako nejčtenější.

    Tito tři z vesmíru o ní s námi tehdy mluvili a konkrétně tvrdili, že to byli nejlepší lidé na Zemi, že měli rudé vlasy a že všichni odešli pryč z planety. Ta žena Lina ještě řekla, že to byly i nejhezčí ženy. Potom se s námi tvrdě hádala ta rezavá holka, protože si usmyslela, že když je ona také rudovlasá, tak je tedy teď na Zemi ona ta nejhezčí a nedala si to dlouho vymluvit, konkrétně až do té doby, kdy Lina doplnila, že na Zemi někteří zůstali, ti nejhorší z nich. Tím tedy na základě mých vlastních vzpomínek potvrzuji údajnou existenci Velké Tartárie, i protože byla tehdy zmíněna v souvislosti s právě probíhající okupací Československa Sovětským Svazem roku 1968.

    Ale aby to snad k vyšokování vás nestačilo, vzpomínám si na něco mnohem silnějšího. Byla to nějaká sedmdesátá léta a my slyšeli údajně uliční amplióny, tedy, každý z nás slyšel nějak vysílání údajné vlády státu, který oznamoval změny v délce metru a objemu litru. Pamatuji se, jak nám bylo nařízeno tímto způsobem a opakovaně, abychom odevzdali skleněné litrové lahve od mléka a nebo je vyhodili do odpadu, vzpomínám si na situaci v prodejně látek, kde se nějaká prodavačka rozčilovala, že se musejí střídat o jediná nový dřevěný metr na měření látek a nervózně si pohazovala s tím starým delším, protože zákazníci čekali. Matka se zlobila, že když si teď nechá šít šaty, neví, kolik látky tedy potřebuje. Také, když jsme jeli na chalupu, smáli jsme se, že je teď o hodně kilometrů dál než byla. Ve škole nás už nesměli učit pravý dějepis ale jen ten nový, který se lišil ve prospěch Západu, který vyhrožoval válkou, protože byl vůči Východu neúspěšný. Tak se stalo, že nám ještě, naše učitelka řekla pravdu o Československu s tím, že už to učí naposledy a jen proto, abychom mohli být na nás Čechy hrdí. Vyučovala nás jen v jedné hodině, potom už nikdy ne, že nám Čechům patřila Andorra a mnoho zámořských území a že jsme v Evropě vládli. Asi ne sami, nejspíš, asi v tom smyslu, že spoluvládli naším úspěchem i případnou silou.

    Tak, pravdě bylo teď učiněno zadost a promiňte mi, že jsem předběhl vaše vlastní vzpomínky, protože já už si vzpomínám, na vás ostatní to asi čeká. Takže, proč ne. IQ.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,

    Co vakcína skutečně udělá:

    Lze důvodně očekávat, že vakcína bude obsahovat řadu následujících složek:

    1. Nano technologie, která nás propojí s 5G AI sítí a umožní nám být sledováni i pulzováni zevnitř cílenými frekvencemi (Darpa Hydrogel) ....
    2. "Léky" typu ADHD k vypnutí aktivace vyššího řetězce DNA, abychom nemohli tento zapojit k planetárnímu vzestupnému procesu (Nanebevzetí), který začíná 21. prosince 2020...
    Vakcína je údajně vypuštěna cca v polovině prosince
    3. DNA od jiných bytostí, která změní naši vlastní DNA na něco jiného (již známe jednu z hlavních kultur vakcín, jsou to viry v potracených buňkách plodu dítěte) .... Jakákoli cizí DNA, kterou "napíchnete", změní vaši vlastní DNA na amalgám dvou, literálně se měnící to, kým jste.
    To vytváří pro vaši DNA šablonu doslova katastrofální situaci ohledně vzestupu, protože jste nepřirozeně smícháni s různými(otázkou je jakými?)
    skupinami vědomí-duší ...
    4. „Polysorbát 80 se používá jako emulgátor ve farmaceutickém průmyslu ke zvýšení dodávky chemikálií z krve do mozku přes hematoencefalickou bariéru...
    * Krevně-mozková bariéra je poslední obrannou linií vašeho těla, která udržuje toxiny od mozku... Polysorbát 80 umožňuje všem očkovacím složkám vstup do mozku.
    5. V mnoha případech bude vlastní imunitní systém člověka útočit na napadající DNA ve vakcíně jako na nepřítele. Váš imunitní systém pak začne útočit na vlastní mozkové buňky, což způsobí autismus. To je důvodem, proč poruchy autistického spektra doslova explodovaly za posledních 50 let...
    6. Vakcína také zaútočí na chromozom 8, což vypne naši empatii a schopnost cítit
    hlubší emoce...
    * Ti, kteří si nechají vnutit vakcínu, se bohužel dostanou hlouběji pod kontrolu mysli a vědomí, budou obtížněji dosažitelní pro než nyní pro jakoukoli formu pomoci, protože jejich schopnost "provozovat" vyšší frekvence a spojit se s jejich vlastním emocionálním tělem bude uměle vypnuta, či potlačena a rozhodně kontrolována.

    Vakcína je velmi zoufalým pokusem "padlých andělů" a jejich loutek-elity o udržení kontroly nad lidstvem a zabránění našemu budoucímu kolektivnímu probouzení a vzestupu Proto je vakcína masivně tlačena s takovým spěchem do poloviny prosince ....
    Povzbudit lidi, aby si to ideálně dobrovolně vzali, vyžaduje umělé generování strachu prostřednictvím propagandy, což se děje v míře nebývalé.
    V USA by měla být cena vakcíny cca 1500 $, zde tedy zřejmě byla stanovena "hodnota duše" v dolarech... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kristepane,to je fakt neuvěřitelná zhovadilost

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím,
    taky lepím na proužky na zahřátí si stříhám ze Salonpas, u nás kupuji 12 ks, které můžu nastříhat na hodně pásků za 16 kč u vietnamce. Taky prohřívá , sice na jinem principu, ale prohřívá a funguje.
    Jánty

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů