26. 2. 2021

Všichni jsme podezřelí!


Tak konečně došlo k tomu, o čem jsem se dosud neodvažoval nahlas mluvit, abych to snad "nepřivolal". Od začátku maskovací opičárny jsem očekával, že k tomu musí logicky dojít, ale nemluvil jsem o tom proto, aby mne někdo neobvinil z návodného jednání. Jde o to, že ozbrojený muž
přepadl benzínovou stanici.

Co je na tom přepadení tak zvláštního, že o tom píšu? Podobná přepadení se zajisté děla i v předcovidové době. Jenže tehdy loupili převážně nemaskovaní, anebo jen velmi chabě maskovaní lupiči. Proč nebyli maskovaní? Řekl bych, že tito lidé měli obavy z podezření příprav k trestnému činu v případě, kdyby se u nich našla třeba maskovací kukla. Představte si situaci, kdy by potencionálního lupiče zastavila policejní hlídka a na sedadle spolujezdce by se válela kukla. Nebo že by si jí všimla manželka, nebo kolega v práci. Tím by se stal automaticky podezřelým a v případě následné loupeže by si pro něj policie došla najisto.

Tím, že všichni chodíme nahastrošení jak zločinci, začal opravdový lupič splývat s davem. K neidentifikovatelnosti stačí už jen docela málo. Stačí si narazit kšiltovku nebo kapuci do čela, navléct rukavice, které dnes z obav z nakažení má stále více lidí, nechat občanský průkaz, chytrý telefon a jiné předměty, které by mohly vést k identifikaci, doma, aby snad v nenadálém zmatku některý nevypadl na místě činu. A náhubek, ten nosí všichni.

Rozesmála mne naivita reportéra ČT při jeho zmínce "že pachatel si zadělal na problém". Jaký problém? Podle mého názoru udělal vše pro to, aby zamezil svojí identifikaci. Podle čeho ho má asi policie najít? Uvědomuje si vůbec někdo od policie, že za tohoto stavu se její šance na objasněnost zločinnosti drasticky snižují? Že podezřelí jsou úplně všichni? V tomto případě byl okraden soukromý podnikatelský subjekt, což nikomu z vlády asi vadit nebude. Ale až budou vyloupeny pošty nebo banky, tak to už půjde do tuhého, protože nadnárodní bankovní domy budou po vládě požadovat dopadnutí a exemplární potrestání pachatelů. V takovém případě bude policie i vláda působit dojmem neschopných amatérů, které je nutno vyměnit a potrestat za neschopnost.

Další věcí ve hře je plánované povinné nošení uniformních respirátorů. Pokud dosud bylo možné pachatele identifikovat podle atypického vzoru šité roušky, loga nebo nápisu na ní, tak ponovu budou muset všichni nosit uniformní respirátor, který šanci na identifikaci sníží k nule. Policii zbude už jen zbožné přání, aby pachatel udělal školáckou chybu a vytratil na místě činu občanský průkaz, nebo aspoň zanechal otisk kvůli díravé rukavici.

Pamatuju si na výrok Miloše Zemana o vládě sebevrahů. Tím myslím všeobecně charakterizoval vlády většiny zemí, protože ty jen kupí další problémy na dosud nevyřešené dřívější. Obávám se, že vytvoří takové peklo na Zemi, že jen smrt nám bude vysvobozením!

Patrně jediné, co nám zbývá, je namísto dusítek nosit čelenku s nápisem NEJSEM MASKOVANÝ ZLODĚJ! a s abrhámovským (Vrchní, prchni!) "Dobře si mne prohlédněte!" vstupovat do obchodů.


Mudrland Wenca


17 komentářů:

  1. První kdo si tu čelenku dá na čelo bude zaručeně zloděj ... Ostatně již přece dávno si mladí a mladé regulérně tetují tělo, což přece bývalo podle zvyků z minulosti v "naší civilizaci" znakem příslušnosti k podsvětí. Navíc snadno ověřitelný identifikační znak.
    Původně ve mne vznikl dojem - po přečtení titulku - že se jedná "příměji" o nákaze C19-28.
    Ono totiž v této souvislosti je postupně navazován mnohem horší "stereotyp". Dneska už jen stačí, abyste zakašlali, odkašlali si, zasmrkali nebo si utřeli zpocené čelo a lidé se na vás mohou dívat (zažil jsem takové pohledy i když třeba jsem to nebyl já, kdo byl "onen") ROVNOU jako na "toho parchanta nakaženýho"! Nikomu z náhodných lidí, které potkáte, nevysvětlíte přece na počkání, že jen máte sucho v ústech, opravdu "čistou" nenakažlivou rýmu (se docela divím, že za jeden z hlavních příznaků covidu není uváděna - rýma) a tak podobně.
    Jen tak mimochodem. Už po řadu měsíců jen přitvrzují a přitvrzují opatření a "jakoby" nic. V podstatě nikdo neví jak se to doopravdy šíří, nikdo nikde dosud nevytvořil žádný "zlatý standart" covidu (a nejen tohoto viru), testy jsou nepřesné ... Situace u nás je taková jaká je, protože u nás se testuje PODSTATNĚ VÍCE než v třeba v Německu (v přepočtu na obyvatele).
    Ukazuje se, že ta dokonalá optimalizace zdravotnictví, jak se přece vždycky během posledních třiceti let v médiích vážně a rozvážně tvrdilo, se dokonale povedla protože teď máme mnohem méně lůžek, přístrojů pro léčbu a konec konců i zdravotnického personálu, ale zato optimalizovaně (!!), vzpomínáte si? Já jsem měl před lety docela závažný pracovní úraz, byl jsem na dvou těžkých operacích. Poprvé ve velmi známé nemocnici jsem strávil celý týden a o pouhého dva a půl roku později mne druhý den odvezli domů, při stejném druhu zákroku ... rovněž v té samé, ale již optimalizovanější nemocnici.
    Raději končím. protože se dostávám do varu a mohl bych nebýt slušným.

    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  2. Bedřichu, čelenka s nápisem byla myšlena v nadsázce. A co se týká pobytu v nemocnici, vzhledem ke zrychlujícím se procesům, chirurg po úspěšné operaci udělá vzorové první dva stehy se slovy "to si došijete na chodbě a domů dojdete pěšky".

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že doba je pokrokovější. Do nemocnice na operaci se vůbec chodit nebude, protože by došlo k obsazení lůžka potřebného pro opravdově nemocné - s covidem. Ne nadarmo jsou přece taková lůžka nemocnicím zdravotními pojišťovnami proplácena mnohem, ale fakt mnohem lákavěji, než ta s darmožrouty s banální rakovinou, leukémií apod. Operace budou, po vzoru školství, prováděny distančně, přičemž potřebné nástroje, přístroje a léky si budete muset koupit ve specializovaných e-schopech (tou dobou krom na Kostelecké uzeniny navázaných potravinových řetězců jediné otevřené). Samozřejmě ony přístroje, nástroje a léky bude prodávat jen jediná firma s P.O. boxem v suterénu kopírovacího centra kdesi v zapádákově v Austrálii. Zranění při autonehodách či zlomeniny při procházkách v parku žádné nebudou, protože vlastnění automobilu bude jen pro nadlidi, bude absolutní zákaz vycházení z domu (potraviny bude rozvážet sesterská firma Kosteleckých uzenin) a jeho porušení se bude trestat doživotním vězením (a to včetně rodinných příslušníků) a zabavením veškerého majetku. Všichni sousedé takového zločince a dost možná i celá ulice bude pro jistotu zařazena na seznam "obzvláště nebezpeční" a tak s nimi také po zásluze jednáno. Vše samozřejmě pro blaho a zdraví obyvatel.
    Že jde o nadsázku? To jsme si o dnes samozřejmých věcech mysleli také mysleli ještě nedávno.
    To je tak, když se o republiku, blaho a zdraví občanů starají hrabiví, kolaborující vlastizrádci bez odpovědnosti, svědomí, charakteru a cti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MichalB

      Ano, smáli jsme se jak blivajzům od Tricatela, tak Mr. Beanovi, když si opravoval zuby. Však nás ten smích přejde!

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    2. "Ne nadarmo jsou přece taková lůžka nemocnicím zdravotními pojišťovnami proplácena mnohem, ale fakt mnohem lákavěji, než ta s darmožrouty s banální rakovinou, leukémií apod. "
      Odkiaľ maju poistovne zrazu peniaze, ked doteraz bolo zdravotnictvo akoze podvizivene? Pri tom co sa deje uz mali davno skrachovat, nieco tu nesedi.

      Vymazat
  4. Dal jsem si s odpovědí na MUDrlanda Wencu načas.
    Ano, pochopil jsem nadsázku a také jsem tak reagoval, bohužel ono je to až moc pravděpodobné a nevyznělo to tak, jak jsem měl v úmyslu. Také proto, že jsem sledoval vzdáleně "hluk" z TV a tam se zrovna řešilo to, co dnes je už realitou.
    Pokud se ale zaměřím na koronavirus, pak mohu říci, že v podniku kde pracuji (záměrně neuvádím "u nás v podniku"(!) - to pro ty co to pochopí) se už začaly hýbat ledy. Bohužel k horšímu.
    1. Bez testů - byť zatím jednou za dva týdny se od pátku nedostaneme do práce a to bez jakékoliv náhrady mzdy!
    2. Najednou se objevily na vrátnici roušky, tedy respirátory, ač dosud je dostávali jen "vedoucí" pracovníci.
    3. Dostali jsme POVOLENÍ, písemné a orazítkované, pro přejezd hranic okresů kvůli zaměstnání. Ač by měla stačit průkazka pro elektronickou evidenci zaměstnance.
    4. Ač musíme dle vládního nařízení nosit respirátory (aspoň tak to tvrdí "naši" vedoucí pracovníci), nikoho nevzrušuje průvan, který je přece jedním z faktorů oslabení organismu, pokud na něm musíte pracovat celou směnu (ač je to nežádoucí i pro samotný materiál při výrobě). K čemu to povede ze zdravotního hlediska není třeba spekulovat (ostatně v tom podniku, kde pracuji se to opakuje každý rok, že ti kteří "způsobují" průvan, nejvíce sami marodí, ale samozřejmě nechápou proč). A to nemám na mysli ani tenhleten koronavirus.
    Zdánlivě všechno v souladu se zákony, ale je to podle mne jen první krůček k návyku na to, že i po skončení "pandemie" se budeme prokazovat různými povoleními. A to i přes to, že se to může na čas opět "vrátit" do starých kolejí. Protože pak zcela určitě přijde zákonitě skutečná chřipková epidemie a - "no, přece se to osvědčilo, ne lidi?"
    Neměl bych to psát, ale viděl jsem dnes dost lidí všech věkových skupin, kterým už to nestojí ani za pousmání, jsou už jen naštvaní. A dnes v pondělí chodili mnozí - zatím beztrestně a bez kontroly - bez respirátorů a roušek. Tak jsem si troufl se více nadechnout i já sám.
    Já každému kladu jen jednu jedinou otázku: "Když skoro celý rok žijeme v EU v nouzovém stavu, tak proč to k ničemu nevedlo, nevede a nepovede?" Teda kromě zemí, které to dělaly jinak než celá ta slavná EU a anglosaský svět s jejich přicmrndávači. A naposled bych se chtěl zeptat, proč takováto a podobná nařízení a zákazy nefungovaly ani v tom "tak důkladném, poslušném a důsledném Německu"?
    To se ptá "smějící se česká bestie".

    Ještě poznámka. Vedle ve sloupci je článek - Tři rostliny, které léčí téměř všechno. Tam je správně napsáno, že rostliny se na fakultách a v laboratořích pro skutečné léčivé účely nestudují. Hanba. Já se už naučil používat pálivou papričku i česnek, jen ten jitrocel musím letos konečně najít. Vzpomínám si, že v dětství jsme jej - divoce rostoucí - jako kluci každou chvilku žvýkali. Bylo to prostě jen dobré a nebo podvědomí "vědělo", co my kluci potřebujeme? Bylo to samozřejmě na venkově.

    Bedřich, který se zase jednou rozepsal víc, než zamýšlel.

    OdpovědětVymazat
  5. Bedřichu, odpověď na otázku proč restrikce nefungují se dá najít v těchto článcích:
    https://aeronet.cz/news/video-sef-americkeho-nih-jako-dr-doom-natvrdo-varoval-americany-ze-i-po-vakcinaci-mohou-byt-nakazlive-infekcni-pro-sve-okoli-pricemz-dosud-neni-jasne-jak-dlouho-virus-v-tele-po-vakcinaci-zustane/

    https://aeronet.cz/news/a-je-to-venku-angela-merkel-po-schuzce-globalistu-skupiny-g7-prohlasila-ze-pandemie-bude-porazena-az-vsichni-lide-na-svete-budou-ockovani-tiskove-prohlaseni-de-facto-znamena-ze-nemecka-kanclerka/

    Covid mutace, jak spontánní, tak způsobené vakcinací podle prvního článku, zajistí nikdy nekončící kolotoč vakcinací v duchu druhého článku. Skutečnost že jsme si nechali vnutit dusítka, pochybné testy a nebezpečné vakcíny vytvořily precedens, podle kterého se budou odvíjet budoucí scénáře. až na věky amen. Pokud do covidového soukolí nikdo nenasype písek, další generace lidí budou přesvědčeny že lidé v prvobytně pospolné společnosti přežily nekomfortní životní podmínky jen díky vakcinaci. Nikdo nezvolá "král je nahý!", ve smyslu omezeného nebo nulovému účinku současných léčebných metod. To že občas napíšu nějaký článek a léčím nebo učím pár desítek lidí. nic neznamená. Můj hlas zaniká pod řevem médií o covid armagedonu, .

    O bylinách mám jednu poučnou příhodu. Kamarádovi po úrazu ruky poradil starý zkušený primář, aby si ji léčil kostivalem. Kamarád tuto radu opovržlivě odložil do šuplíku "neúčinných babských rad" a dnes má ruku nedokrvenou, studenou, nefunkční, zpola zvazivovatělou. Její jedinou funkcí je, že vyplňuje místo v rukávu.

    Dnes se o bylinách nevyučuje a internetové prodejny nesmějí uvádět účinky bylin. Byliny jsou fajn, ale jejich účinek je pomalý. Na akutní nemoci je ideální je zkombinovat s termoreflexními nálepkami, aby zabíraly téměř hned, tzn.během 1 - 15 minut. Návod je zde: https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2020/11/jak-se-rychle-vylecit-z-covidu.html

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dvě mé švagrové jsou zdravotní sestry. Po roce, kdy byly zdrávy se rozhodly pro vakcínu. Obě to složilo takovým způsobem, že se vůbec nedivým zprávám o nedostatku zdravotního personálu.

      Vymazat
    2. MichalB

      Já si vakcínu která změnila můj pohled na farmakomedicínu, odžil před patnácti lety. Budiž to vašim švagrovým životním ponaučením, tak jako mně. Pořád totiž platí "Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění!" Západní medicína je výtvorem biblického projektu a ten je dílem Satanovým, jak napovídá fotka v úvodu tohoto článku: https://tadesco.org/vatikansky-pedofilni-kruh-obchod-s-detmi-masove-hroby-a-pohresovani-novorozenci-straslive-praktiky-satanistu-v-cele-s-papezem-frantiskem/

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  6. Mě složila předloni tetanovka, řeším do dnes.Jánty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jánty

      Mne před patnácti lety také složila tetanovka. Od té doby trpím záněty cestujícími po těle a jen díky svojí terapii se dokážu udržovat relativně zdravý. Tato vakcína je jak vypálený cejch, tělo už nikdy nebude ve stavu jak před ní.

      MUDrlant Wenca

      Vymazat
    2. Děkuji Vám za reakci, já už myslela, že jsem nenormální a paranoidní.
      Putuje mi mnohokrát taky zánět, unava, bolesti, tělo jak kdyby se zbláznilo od toho přeočkování, jen to krotím s pomocí imunoložky a hlavně svépomocně...no prostě děs. Kdybych tenkrát věděla, tak bych se neočkovala, poučena a již žádné očkování nechci.
      Zkoušela jsem dračí krev a já nevím co všechno, saunuji se doma pravidelně, snažím se s tím žít, do té doby to byla pohoda ... zdravý člověk a pak bác...
      Jánty

      Vymazat
  7. A komupak taková situace nahrává? Však kamerová technologie rozpoznávání dokonce i rouškou zamaskované tváře je už celkem běžně v prodeji. Vlastně, v takových případech je ideální spíš technologie identifikace osoby podle pohybu těla namísto podle obličeje, ta se nezamaskuje žádným normálním hadrem.
    Stojíme na rozcestí: Buď se budeme bránit takovým technologiím než nám dojde že bez nich bezpečnost v některých směrech střednědobě nezajistíme, nebo věnovat energii do toho aby takové technologie byly pod kontrolou národních struktur.

    Pardon že jsem odběhl od tématu :) zdraví eM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. eM

      Už jsem to někde psal. U nás v obci byla závora na místní zkratce. Mnoha lidem pila krev a tak ji někdo vytrhl ze země i s betonovým základem. Tzn.že ty kamery nás budou hlídat, dokud to dovolíme.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    2. eM

      Je nepochybné že jsme účastníky hybridní války, války na pěti nejvyšších prioritách. Je na nás, zda se necháme zotročit, anebo budeme vyvíjet záškodnickou činnost, tak jak bylo běžné v dřívějších válkách na 6. prioritě.

      Malý příklad. Průzračně čistý Standa Gross mi strašně pil krev nesmyslnými policejními kontrolami. Třeba patnáctikilometrový úsek jsem jel hodinu, kvůli třem policejním kontrolám. Jednou, když jsem si všiml že na jednom místě měří rychlost, tak jsem v autě našel velký karton z palety a na něj tlustou fixou napsal "POZOR, RADAR!" a karton umístil asi kilometr před radar. Když jsem tímto místem projížděl za půl dne, karton tam už nebyl. Udělal jsem to pak ještě párkrát a ty kontroly ustaly. Patrně si našli místo, kde jim je lidé trpěli.

      Nemyslete si že stát si nás všechny ohlídá. Nemá šanci. Popřevratové vlády zlikvidovaly co mohly, včetně vlastní armády. Snaha udržet dojem že hlídá obyvatelstvo, aby nemigrovalo přes hranice okresů, je ubohá. Během dvou dní jsem najel po republice přes 1200 km a stavěla mne pouze jedna hlídka. Vedlejší silnice nejsou hlídané vůbec, dá se jimi propašovat i jaderný reaktor.

      Vláda svoje zdroje už dávno prošustrovala a teď vaří z vody.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  8. Často čtu o neschopné vládě, jak špatně rozhoduje v boji s "pandemií". Bohužel se obávám, že takhle veselé a pohodové to není, protože s koncem vlády by logicky jednou přišel i konec těchto podivných časů. Jenomže já pozoruji systematické (značně globální) a velice vědomé vydávání protichůdných nařízení a povelů, jejich časté náhlé změny, úmyslnou nelogičnost a tak dále, které jde spolu s informacemi o sílícím tlaku na jejich dodržování. Jděte vpravo, jděte vlevo, jako to, že necouváte? Výsledkem je rozdělený zmatený dav, který se skládá s jednotlivých lidí, kteří přece "chtěli vyhovět", hádají se, protože v tom zmatku si vzájemně šlapou na nohy a jsou paralyzování strachem. Takže dokonale ovladatelní. Všechny odstíny strachu, včetně pocitu, že jsem něco "spáchala". Ano, stále se snažíme myslet a držet se svých vlastních hodnot, navzdory tomu, že se nás téměř všechny provládní informační kanály snaží přesvědčit, že to mají ostatní lidé jinak, že jsme divní. Stále se ještě držím nitky, že i když je vše velmi sofistikovaně naplánováno a řízeno, že do situace mohou zasáhnout faktory, které ji změní k lepšímu (netuším jaké...). Jinak by si to člověk asi fakt musel hodit :-).
    Je fajn sem chodit, děkuji a zdravím sv

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Písané zákony vždy boli sú a budú (niet výnimky) len k ochrane slabých tj. tých nezodpovedných. Silný sa nespolieha (našpekuluje nad "nesmrtelnosťou chrústa"), silný koná. Zlatá "Sparta", tá len tak jak prirodzené je to pre "slabšie kusy" mala to ošetrené... hunter

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů