9. 2. 2021

Covid humbuk sílí, jste připraveni?












Určitě jste zaregistrovali zprávy o nových mutacích viru a připravovaných nových omezeních kvůli anglické mutaci viru. Zde je na místě připomenout výrok herce Radoslava Brzobohatého, "Hlavně se z toho neposrat!". O co ve skutečnosti jde?


Globalisté provozováním svého World Covid Tragicomedy řeší hned několik úkolů najednou:
  • vytvoření krize s následným skoupením krachujících firem za hubičku a svoje další zbohatnutí;
  • likvidace střední třídy, následně rozdělení společnosti na superbohaté a superchudé;
  • vytvoření dalších poslušných otroků zatížených dluhy a exekucemi;
  • vysoké zisky generované z prodeje testovacích sad, vakcín, dusítek, ochranných obleků, a jiných "veledůležitých" potřeb;
  • genocida národů plynoucí z absence přirozené imunizace prostřednictví sociálních kontaktů a vynucené vakcinace;
  • následná závislost lidí na neustále se zrychlujícím se kolotoči vakcinace a svém dalším bohatnutí;
  • debilizace dětí školním vyučováním na dálku, kdy ze čtyřkařů jsou rázem jedničkáři;
  • snížení a přenesení části energetických firemních nákladů prostřednictvím home office na zaměstnance;
  • přenesení energetických státních energetických nákladů ve školství na rodiče žáků prostřednictvím distančního vyučování;
  • globální snížení neúnosně vysoké spotřeby energetických a nerostných zdrojů v důsledku rapidního omezení cestování;
  • novodobé nevolnictví a otrokářství kontrolované moderními technologiemi řízených umělou inteligencí;
  • tunelování zdravotního pojištění;

Pokud jsem ve výčtu globalistických úkolů na něco zapomněl, ať mi laskavý čtenář promine. Je evidentní, že za pomoci elektronického passport neofeudalismu, školní debilizace národa zesílená plíživým křížením s národy o průměrném IQ 75 (doktoři a inženýři z Afriky) by mohl Globální Prediktor i nadále pohodlně vládnout "s nohama na stole".
Národní i nadnárodní moc momentálně jen zkouší, kolik si necháme líbit, podobně jak Jezinky, které také zpočátku chtěly "jen tři prstíčky dovnitř strčit...".
Dokladem toho že nemluvím do větru je tato zpráva.

Jednou z věcí která realizaci tohoto ďábelského plánu dokáže nasypat písek do ozubí, jsou naše základní znalosti o vlastním těle a následně ztráta strachu z nemocí. Dosud většina z nás spoléhala na medicínu, ale jak jsem uvedl v tomto článku ministerstvo zdravotnictví se stará především o znemožnění dostupnosti účinných generik a o ziskovost nemocnic.
V této na první pohled beznadějné situaci nám k léčbě zbývají jen prostředky, které nikdo za léčivé nepovažuje. Mast která sama o sobě nic neléčí, jen přináší úlevu. Topenářská fólie sama o sobe nevyléčí vůbec nic. Tyto věci budou k dostání vždy.

Snad každý zná přísloví "znalosti znamenají moc". Neznalost znamená bezmoc a ve zdravotní rovině nemoc. Medicína vám dosud úzkostlivě tajila informace o léčebném vlivu tepla a proto má vždy skladem dostatek antipyretik. Ty mají svůj význam jen pokud teplota přesahuje 40°C a horečka nad 41°C by mohla způsobit nevratné změny v mozku. Do 40°C je jejich užívání kontraprodutivní. Tato teplota se dá snížit přirozenou cestou, pitím dostatku sladkého čaje s citronem. Mám to odzkoušené na sobě i na rodině. Když jsem se kdysi léčil z účinků protitetanové vakcíny, vypil jsem denně 8-10 litrů čaje a teplotu jsem udržel v rozmezí 39 - 40°C. Tato teplota je optimální pro deaktivaci mikrobiálního původce onemocnění, tak jak jsem psal zde. Kdyby to tehdy nestačilo, použil bych zábaly. Dosud se mi ale nestalo, abych horečky členů rodiny nesnížil pitím čaje o 1 - 1,5 °C.

Vy, kteří uvažujete o aplikaci termoreflexních nálepek, by jste si měli uvědomit že uložit si moje články nestačí. Když vás totiž postihne nemoc, musíte situaci řešit ihned. Nelze čekat až vám pošta doručí balíčky s termoreflexní fólií, mastí a lepící páskou.
Během těchto dvou dnů můžete při troše smůly ležet už v nemocnici, se zápalem plic. Na první příznaky nemoci je třeba reagovat hned. Je nutno třeba i utéct od rozdělané práce, protože čím dřív zasáhnete, tím rychleji s nákazou zatočíte.

Dokonce ani to že už tyto potřeby máte doma, vás nemusí vytáhnout z potíží, pokud se s nimi předem nenaučíte pracovat. Když vás nemoc zastihne nepřipravené, zazmatkujete a uděláte spoustu chyb. Pracovat s nálepkami se naučíte tím, že ještě v relativně zdravém stavu si budete odstraňovat drobné bolístky lepením na příslušné nervy a špatně průchodné cévy. Je totiž velmi málo lidí a to i mladých, které by nikdy nic nebolelo. Tím že se naučíte poslouchat řeč těla (svědění, bolest, lupání v kloubech, nervové tiky, necitlivost prstů, třes končetin, aj. dysfunkce) a teplem termoreflexních nálepek, ev.masáží (zejména vlasatá a ochlupená místa) je vyléčit. V případě napadení covidem budete postupovat podobně. To znamená že pohmatem najdete příslušné body zodpovědné za lokální bolest. Jsou vždy bolestivější než místa o kousek vedle. Jde o to, aby jste nalezli v cévním systému místa, kde se infekce množí pro následné ovládnutí těla. Tato místa jsou nejčastěji na čele a lícních nervech. U lidí kteří mají v těchto partiích cévy a nervy v dobrém zdravotním stavu se množení mikrobiálního původce nemoci může odehrávat jinde, třeba v koleni které bylo před několika lety poškozeno při úrazu a už jsme na něho dávno zapomněli. To koleno ale nezapomnělo, protože se v něm poškodily cévy. Po letech koleno přestalo bolet, nicméně na stěnách cév mohly ulpět krevní sraženiny, které průtočnost krve podstatně omezily. V takovém místě je proto nižší teplota a slabší proud krve. Takové prostředí vyhovuje mikrobiálnímu původci nemoci k úspěšnému rozmnožení. Během množení ucpe kolonie bakterií cévu do té míry, že tlak krve cítíme jako bolest. Pokud tuto lokalitu neroztáhneme tepelným účinkem nálepky, po čase kolonie praskne a krevní oběh mikrobiologického původce nemoci roznese po celém těle. Tím převálcuje cévní mikrobiální imunitní systém a nemoc s vysokými horečkami je na světě. Proto je důležité ošetřovat drobné bolístky, protože nikdy nevíte v jaký průser se mohou zvrhnout. A když to tak budete dělat, pak jednoho dne můžete zjistit, že všichni kolem vás jsou vážně nemocní, akorát vy jste se léčením drobných bolístek propuknutí nemoci vyhnuli.

Na tomto místě připomínám slova Valerije Pjakina, kterými obvykle doplňuje větu "znalosti znamenají moc". Říká: "Berte tuto moc do svých rukou, neboť v míře svých znalostí pracujete pro sebe a v míře svých neznalostí pracujete pro jiné."

Tato věta má univerzální platnost a to se týká i zdraví. Pokud se kvůli svým neznalostem budete muset léčit farmaceutiky, jejich vedlejší účinky vám časem způsobí další nemoci, tak budete opravdu vydělávat na jiné. Přesněji na farmacii. Možná jste slyšeli o důchodcích, kteří podstatnou část důchodu utratí za tašku plnou farmaceutik a pak jim chybí peníze na ostatní životní potřeby.

Moc je schopnost řídit společenské procesy. Ve zdravotní rovině moc znamená řídit procesy ve vlastním těle a korigovat jejich nedostatky. Vysoký tlak nevzniká kvůli nedostatku farmaceutik snižujících tlak, ale kvůli cévním blokacím v těle. Mezi mozkem a orgány funguje obousměrná komunikace skrz nervový systém, podobně jak mezi počítačem a periferiemi. Pokud mozek dostane signály o nedostatku kyslíku a krevních cukrů, zadá příkaz srdci, aby pumpovalo víc krve. Protože cévní přiškrcení a uzávěry blokují plnohodnotný tlak krve, zvyšuje se v krevním oběhu tlak, který my cítíme jako bolest. Mohou bolet nohy, přepracované ruce, nebo hlava. Pokud se sníží atmosférický tlak, lidé postižení těmito cévními defekty cítí tyto bolesti intenzivněji a říkají že přijde deštivé počasí. Cítí bolesti intenzivněji, protože povolil zevní tlak prostředí a tlak krve před cévními defekty roztahuje cévy víc než při vysokém tlaku vzduchu a ty více utlačují nervy. 

Takto funguje řeč těla. Pokud jí nerozumíme, vezmeme si prášek na tlak. Pokud jí rozumíme, roztáhneme cévy lokálním teplem termoreflexních nálepek, nebo masáží na principu efektu zamrzlé hadice. (Pokud nám v zahradní hadici zamrzla voda, dá se proud tlakové vody zprovoznit polámáním hadice. Tlaková voda si najde škvíry mezi kousky ledu, za pár minut led rozpustí a voda začne proudit naplno.) Pokud si tímto způsobem obnovíme krevní oběh, odstraníme nejen bolest, ale také podstatně snížíme krevní tlak. Když jsem ošetřoval lidi s bolestmi nohou a rukou, klesly jim oba tlaky zhruba o 20 zakrátko po aplikaci termoreflexních nálepek. Není to žádná moje domněnka, nebo logický konstrukt, jak píše hunter v diskuzi mého předešlého článku. Je to měřitelný fakt z mé praxe.

Lidé kteří si zapamatují jen to, že se nemoci dají léčit teplem, mohou dosáhnout jisté míry úspěšnosti díky jednoduchým opatřením ,např. napařováním dutin, infrasaunou a přikládáním elektrické dečky na bolavá místa. Nicméně, účinnost této léčby bude vždy slabší, protože na úspěšnost léčby mají silný vliv byliny obsažené v masti. Jsou v ní byliny které způsobují prohřívání, pak byliny které mají protizánětlivé účinky a také byliny které působí jako rozpouštědlo metabolitů a toxinů a napomáhají k jejich vyloučení z těla. Zabírá také koupel v termálních lázních. Bohužel, účinků cíleného ohřevu lokálních zánětů tím nedosáhneme. Navíc jsou nálepky bezkonkurenčně nejlevnější, protože cena jedné nálepky se vejde do 50 haléřů.

Vysoké úspěšnosti mohou dosáhnout ti, kteří si nastudují mapy akupunkturních bodů lépe než já a časem dosáhnou spolehlivějších léčebných úspěchů. K tomuto systému léčby není potřebný žádný "dar od Boha". Je to jen o znalostech a praxi.

Když to shrnu, tak v době onemocnění se člověk bez znalostí stává bezmocným subjektem, který je řízený infekcí, mediální masírkou a farmakomedicíny. Pokud je ale vybaven znalostmi o kterých píšu, stává se objektem řízení, který řídí tělo tak, aby si s infekcemi a jinými nemocemi poradilo samo.

Jsme na jedné lodi a zatím většina z nás hraje covidovou hru podle vnucených pravidel. Je načase začít hrát podle vlastních pravidel. Pokud nad námi bude chtít protivník zvítězit, bude muset vytvořit jiného strašáka.
------


Pár poznámek k reakcím na minulý článek Móda a zdraví:

Anonymní 27. ledna 2021 22:18
Ale jak najít bolestivé body, když bolí celé nohy od kolen dolů - periferní neuropatie dolních končetin (ne diabetická či alkoholická). Neurolog již zkusil všechny léky, které zná, ale bolesti se stávají nesnesitelné.

Předpokládám, že jde o bolest, která nejde přesně lokalizovat, protože bolí všechno svalstvo, včetně kloubů a kostí. Protože dobří akupunkturisté znají víc jak 1500 akupunkturních bodů a popsání problémů s nohama by vydalo na útlou knihu, jednodušší by bylo domluvit se na osobní prohlídce, aplikaci nálepek a poradenství. Kvůli vyloučení omylu vás potřebuju vidět. 

hunter:
Wenca, logickými konštruktami sa dá dopracovať len ku lži, pravdu poznať možne je len cez skutok. Čuduj sa svete, ženyčky naše čo na rozdiel od nás od mužov permanentne stroho sa odievajú i v SKUTKU nie len dlhšieho veku sa od nás dožívajú ale i podstatne menej chorľavejú. Akupunktúru do toho nenamotávaj - tá nie o teple ale o elektrike je...

Teorie si ověřuju skutky, tzn. léčebnou praxí. Stačí si přečíst moje předešlé články. Ano, ženy se dožívají vyššího věku, protože jsou nastaveny jinak než muži a méně riskují. Ženy které se chovají jak muži, např. mladé vrcholové sportovkyně, občas umírají vlivem přetížení. Během své praxe jsem ale viděl nespočet žen s bércovými vředy, vbočenými palci na nohách, artrózou, záněty žil, aj. defekty. Ty ale nejsou na první pohled vidět, protože jsou skryty oblečením. Příznaky gynekologických potíží viditelných na obličeji se dají zakrýt mejkapem, křivé nehty na rukách (ukazatel rozhašených kříží) se dají přelepit plastovými nehty a šedivé vlasy (cévní zúžení v hlavě vlivem dysfunkcí vnitřních orgánů) není problém nabarvit. Nic není takové, jak to na první pohled vypadá.
Akupunktura je opravdu o elektrice, jenže namísto měděného vodiče je nerv. A ty nervy napadají záněty a ty se chovají jako silný odpor. Pak nevedou nervové signály a musí se vyléčit velmi přesně cíleným teplem. Je jedno jestli jehličkami, nebo termoreflexními nálepkami. Několikrát jsem úspěšně léčil ochrnuté prsty na rukou, tak to vím.

Doplnění k otužování pro Unknown:
Můj učitel Lien říkal, že jihovýchodní asiati by pro nás běžné koupání v naší přírodě šeredně odmarodili. Věděl že jsou jinak nastavení, ale nedokázal vysvětlit proč.
Ing. Ján Ivanka určuje dobu smrti pro Policii ČR na základě záběrů z infrakamery. V rámci samostudia objel americké márnice a zjistil teplotní rozdíly u různých etnik. Nejvíce se podle jeho slov od bělochů odlišovali severoameričtí indiáni.
Potkávám asi pětašedesátiletého muže, který chodí v kraťasech a triku s krátkým rukávem i když mrzne. Je plešatý a chodí bez čepice. Evidentně mu to nevadí.
O tom, že otužování není pro každého vypovídá konec životního příběhu Luďka Munzara. Po závodnické éře, snad z potřeby dokázat si jaký je ještě Jura, začal s plaváním ve studené vodě. Dostal zánět a posléze rakovinu ledvin a to byl začátek jeho konce.
Také si vzpomeňte na herce Pavla Nového, který chodil i v zimě v kraťasech. Pak na dovolené dostal západonilskou horečku a pak měl velké potíže se znovu naučit chodit.
Nikdo pořádně neví, proč otužování někomu škodí a jinému prospívá. Patrně jsou otužilci kterým otužování prospívá mimořádně disponovaní. Proto si dovolím poradit lidem kteří mají nějaké zdravotní potíže, aby se ve vlastním zájmu do otužování nepouštěli.

Unknown:
je zapotřebí ještě doplnit, že tímto naoko nenápadným způsobem se uplatňují prostředky genocidy národa (5. priorita).

Módní genocidou je i pití piva "moderně" podchlazeného na teploty kolem 5°C. Na soutěžích se světlá piva chladí na teplotu 9 - 11°C, piva tmavá kolem 16°C. Na teplotu 5 - 7°C se chladí europiva kvůli pachutím. Při těchto teplotách člověk méně vnímá kulér, kterým je levné pivo s přísadou cukerného kvasu dobarveno. Při častém podchlazení žaludku a přilehlé slinivky, si může konzument vykoledovat cukrovku druhého typu. To samé se týká nadměrné konzumace zmrzliny a jiných ledových jídel a nápojů. Podchladit se mohou také střeva. Podchlazení některé střevní bakterie utlumí, jiné naopak povzbudí a výsledkem je průjem.

Jan z Helvajzu:
Přes občasný výsměch jak to vypadám, jsou pro mě ponožky do sandálů samozřejmostí. A když náhodou venku vyfouknu, tak do vany s horkou vodou.

Falešné hrdinství stranou! Děláte velmi dobře. Člověk se někdy prochladnutí nevyhne a proto je prohřátí namístě. Šetřílci mohou argumentovat tím kolik "zbytečné" koupele stojí, ale za ušetřené peníze si pak zdraví nekoupíte.

Závěrem bych chtěl čtenáře ujistit, že s příchodem slunečného počasí covid humbuk nakrátko ustane, protože vitamín D vzniklý díky opálení posílí játra a jejich schopnost deaktivovat mikrobiologické původce nemocí. Zapomeňte na mediální lži "jaké je slunko sviňa" (Bohumil Stejskal ve filmu Dědictví aneb....). Za jistých okolností sice může opalování zavinit vznik melanomu, ale tomu se dá aplikací nálepek předejít. V Africe se covid jaksi nechytá a kamarádi kteří zanedlouho odjedou do Dominikánské republiky tvrdí, že jejich státní správa po nich covid testy nepožaduje.
Tímto považuju seriál o akupunktuře po česku, covidu a jiných nemocích za uzavřený. Udělal jsem co bylo v mých silách, abych informoval o pravdivější logice fungování lidského těla. V případě zájmu mohu poradit (tel.: 773684577), nebo se mohu pokusit uspořádat seminář, s praktickými ukázkami aplikace nálepek.
Nenechte se ovládat zločinci, jejichž zájmy jsou zcela opačné než vaše!

MUDrland Wenca


26 komentářů:

  1. Obávám se, že pokud veřejně nepraskne, že celé je to podvod (a to si nějak neumím představit, protože by toho prasknout muselo mnohem, mnohem víc), tak už se nikdy život nevrátí do původních kolejí a vždy tu budou nějaká omezení nejen osobních svobod, nařízení, zákazy a co hůř, šrouby se budou i nadále utahovat, protože jak vidno - lidstvo to dovolí.
    Teď koukám, že jsem použil chybný výraz "podvod". Nejde o podvod, ale o válku proti lidstvu se vším všudy. Jen se většinou nepoužívají kulky a bomby a nezabíjí se rychle, to ale neznamená, že nejde o válku. Nezabíjí se po tisících či miliónech jako dříve, nýbrž je záměr vyvraždit celé miliardy. Hitler byl proti Gatesovi a spol. a těm, co za nimi stojí, jen amatérský troškař.

    OdpovědětVymazat
  2. MichalB

    Ano, jde o válku vedenou na prvních pěti prioritách. Proti těm kteří se nenechají ovládnout, bude vedena válka i na 6. prioritě.
    Wenca

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, tady student druháku na gymplu. Zatím jsem vždycky prolezla školu s vyznamenáním, ale distanční výuka mi některé známky spíše zhoršila. A nejsem jediná, další spolužačka to má taky tak. Můžeme si dát klidně více práce než ostatní, ale jestli úkol neodevzdáme tak, jak to učitel chce, klidně padne známka o stupeň. A písemky se proměnily spíše v závod v googlování. Už se všichni bez ohledu na ranní vstávání chceme vrátit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní studentko, informaci o "čtyřkaři kterk se proměnil v jedničkáře" mám od kamaráda, profesora angličtiny a češtiny. Sdělil mi své zkušenosti, ale ty se mohou lišit podle přístupu každého profesora či učitele.

      Podobně jak popisuju základy funkcí lidského organismu a aplikace termoreflexních nálepek, i já se setkávám se špatným pochopením ze strany čtenářů. Žádná kniha ani článek, není schopna nahradit fyzický, nebo verbální kontakt mezi učitelem a žákem. Dobrý učitel včas pochopí že žák některým aspektům nerozumí a je schopen je korigovat.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  4. Otuzujem už veľa rokov bez problémov,ale posledných cca 5r pobyt vo vode som skrátil na Max 4min.Podchladzovanie tela mi tak nejak samood seba prišlo nedobre.Ale osprchovať sa studenou vodou alebo vojsť do ľadovej vody na jednu min. sa mi nezdá ako otužovanie ale normálna vec ktorej by mal byť každý schopný
    Kamil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamile, myslím že jste to vystihl naprosto přesně. Každému se může stát že ho vyfouká nečekaně ledový vítr, anebo spadne do ledové vody. Stavy prochladnutí ale podle mne nemá smysl zbytečně prodlužovat. Šok z ledové koupele způsobí rozbušení srdce a prudké cévní zúžení, díky kterému se uvolní úsady z cév a tělo se do jisté míry vyčistí. Proto se moje zmínky o otužování vztahují zejména na delší pobyty v ledové vodě, nebo kryokomoře a na dlouhodobá prochladnutí.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  5. Mám otázku, jestli by šlo místo těch reflexních nálepek použít alobal, na to dát kousek bavlněné nebo lépe vlněné látky, a pak přelepit náplastí? Děkuji za odpověď. rieka

    OdpovědětVymazat
  6. rieka

    S podobnými materiály jaké uvádíte jsem experimentoval asi rok, než mne napadlo použít topenářskou fólii. Capsicol z lékárny jsem také zkoušel, pak hřejivé náplasti z Asie a nic z toho se ani náhodou nevyrovná kombinaci obyčejné topenářské fólie s hřejivou mastí Herbavera, tak jak jsem uvedl v tomto článku https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2020/11/jak-se-rychle-vylecit-z-covidu.html

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
  7. V posledních dvou týdnech jsme svědky očkování občanů států EU a jejich výsledků.

    Po druhém kole očkování umírají důchodci jako mouchy, proč?

    1) vakcíny na bázi RNA či DNA způsobují po druhém kole v buňkách naočkovaného tzv. ADE syndrom a následně smrt.
    2) stařečci z domovů důchodců jsou snadno oblbováni a většinou bez ochrany rodiny (nezdárné děti čekají na den, kdy budou konečně dědit).
    3) v uzavřených komunitách důchodců probíhá v podstatě načerno a utajeně poslední fáze laboratorních zkoušek (bez vlivu okolí na výsledky).
    4)státu rovněž nevadí, když tato komunita ihned vymře (záchrana důchodového fondu pro pojišťovny a korporát).
    5) výsledky vyvraždění důchodců lze snadno objektivizovat a statisticky vyhodnotit (jako mengele v treblince) a použít k dalšímu zrůdnému výzkumu.

    Jak vidíte pro všechny zúčastněné samá pozitiva, pouze důchodcům bezpodminečná smrt, všichni budeme jednou důchodci!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Wenca ano, tie ženičky naše sú naozaj ináč nastavené - sú menej "zbabelé" = podstatne lepšie "vybavené" pre život s bolesťou & v strese. Už dávno známa vec je to (psychológia) že ak by pôrod nášho druhu bol na nás na mužoch, ako druh by sme vyhynuli. Nie je elektrika ako elektrika, akupunktúra je o el.náboji a tam ohmov zákon neplatí... hunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hunter: "Nie je elektrika ako elektrika, akupunktúra je o el.náboji a tam ohmov zákon neplatí..."

      Řetěz je silný tak, jak je silný jeho nejslabší článek. To znamená že nerv je schopen vést signály tak, jak je schopen je vést jeho neoslaběnější neuron v důsledku zánětu. Proto se tento neuron chová jak odpor. Psal jsem o léčení ochrnutých prstů, jinde zase o nervových ticích. Toto jsou důsledky zánětu nervu, vadného článku řetězu, nebo jinými slovy, odporu na vedení.

      Wenca

      Vymazat
  9. Covid a důchodci!

    Veškerá kovidová propaganda děsí lidi od léta smrtí důchodců, uzavírá důchodce do domovů a pak je testuje (nakazí) a následně očkuje (provádí 3. kolo zkoušek na lidech), aby v uzavřeném prostředí (mengeleho koncentráky) ověřila smrtnost vakcin.

    Úmrtí důchodců v domovech se již provalilo (plný net) v Košicích, německu, švýcarsku a je popíráno a zprávy odtud cenzurovány. Dobře to vymysleli následovníci nácků:
    1) důchodci neprotestují lékařům a nebrání se injekcím
    2) důchodci jsou uzavření a hlídaní personálem, ideální vzorek populace
    3) smrt důchodců lze zdůvodnit nemocemi a pozůstalí ji přijmou (budou dříve dědit)
    4) smrt důchodců nikdo nezažaluje a pojišťovny a sociálka ušetří na důchodech
    5) smrt důchodců je sociální balonek na reakci společnosti (i vy budete staří)
    6) smrt důchodců vylepšuje statistiku covid alarmistů (je třeba očkovat)

    Depopulace světa započala v přímém přenosu a covid šílenci udávají neplniče kde to jde. Ať vás trefí covid!!

    OdpovědětVymazat
  10. Fandím vám.

    Léta se zbavuji nemocí Priessnitzovými zábaly. Naučil jsem se to asi před 25 lety, kdy jsem přišel na pohotovost s horečkou a bolavým krkem. Doktor, starý praktik, mně naordinoval bahno v plechovce a ručník. Já blázen očekával antibiotika! Od té doby podle obtíží - suché nebo mokré teplo a zvýšení teploty.

    Dýchání nosem - důležité. Před 4 lety jsem se naučil tzv Buteykovu metodu. Kvůli synovi, který měl tak zduřené nosní mandle, že ho z ORL hned poslali do dětské nemocnice. Pomocí správného dýchání se mu mandle tak zmenšily, že operace nebyla vůbec nutná.

    Nos je základní filtr. Dýchání pusou přes roušku je podle mě cesta, jak nejsnadněji chytit nějakou infekci v horních cestách dýchacích. Můj názor.

    Obecně. Ta vaše metoda - aplikace suchého tepla na akupunkturní body - mně to připomíná moxování. Na tom se mi líbí, že tam se používá většího tepla. Máte srovnání?

    Díky, Luděk

    OdpovědětVymazat
  11. Luděk

    Na úpornou bolest v krku, tak silnou že nemůžete polykat, stačí dvě nálepky na hrtan, výškově uprostřed, zleva i zprava a během pouhých 15 minut zmizí a můžete jíst a pít. Poté je nutno nálepky nosit zhruba 2-5 dní, aby nedošlo k recidivě.

    Dýchání nosem je veledůležité hlavně v této covidové době, protože ten napadá mj. nervy. Při dýchání nosem covid napadá čichové a chuťové nervy, což není žádná katastrofa. Pokud ale napadne plicní nervy, ty mohou přestat vylučovat hleny a postižený se v nich může utopit.

    Moxování zmiňuju zde https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2021/02/moda-zdravi.html

    AKU body se dají nahříváním jehly a bodu doutnajícím listem pelyňku, nebo jiné byliny, nahříváním pelyňkovým doutníkem, nebo speciálním minifénem. Termereflexní nálepka je minimálně stejně tepelně učinná, její účinek je bezkonkurenčně nejdelší a je nejlevnější. Další výhodou je, že než nahřejete 4 body jinými způsoby, tak za tu dobu nalepíte 20 nálepek.

    Teplo není možné zvyšovat donekonečna, protože hrozí popálení a poškození nervů.

    Wenca

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, já jsem ten IQ a zase se budu bavit.

    Narazil jsem v tom sloupku vpravo na poslední příspěvek k článku blogu ze dne 18.5.2014 "Zvuk" o nízké frekvenci. Už 199 příspěvků a já zírám, jak moc vás to zajímá. Proto jsem usoudil, že by bylo asi vhodné seznámit vás s tím, co o tom vím.

    Už to bude asi tak patnáct let, co bylo oznámeno, že pokud se USA nesrovnají se situací, která aktuálně nastala, bude provedena jejich plná izolace (covid - 19). Stejně dlouho je už oznámeno, že Ruská federace bude donucena k ústupu a to z podobného důvodu.

    Nyní mi dovolte osobní poznámku: Opravdu si vážím možnosti diskutovat s vámi a mé úmysly jsou vůči vám čisté. Jde mi pouze o informaci, přičemž, pokud bude nepříjemná, tím spíše byste ji měli dostat, protože jen tak bude situace řešena, jen tak bude moct být vyřešena a to s těmi třeba i nejmírnějšími dopady na vás, na lidi planety.

    USA se zachovaly přesně tak, jak byly varovány aby ne. Moc peněz a touha po ovládnutí světa, jim naprosto zatemnily mozek a bylo nezbytné jednat útočně. USA mají přece nepřítele, hned vedle, je jím Kuba. Tam, v hlavním městě, státu, který je ze strany USA diskriminován pro jeho odlišné pojímání světa a společenského systému, byly USA a Kanada, se kterou USA politicky souzní, napadeny zvukem, který likvidoval jejich diplomaty a i jejich rodiny na jejich ambasádách, dodnes nevysvětleně, tedy, zdroj nebyl odhalen, doslova nikdo neví o co šlo, ačkoliv ale jeho účinky zničily těm osobám zdraví. Mělo to znamenat, že pokud se budou snažit dělat problém, budou takto potrestány.

    -----> v té souvislosti s tím Ruskem. V souvislosti s Ruskou federací, která bude napadena stejně ale z jiného důvodu. Její území je obrovské a naprosto nevyužité, při té obrovské rozloze. Do většiny jejího území ještě lidské noha ani nevkročila. A přesto se tato federace snaží ukrást další a další území, nejen neutrální ale i státní, tedy státům, které ona sama uznala a uznává jako plnoprávné subjekty mezinárodního práva, přičemž například v případě Ukrajiny zrovna vesele tím faktem, že členem OSN se nejdříve stala ta Ukrajina a až potom Sovětský svaz, kterého je Ruská federace právním nástupcem, takže vstupem do OSN musel uznat i její státní hranice, například. Zkrátím to. Vlastně ještě tak úplně ne, protože je potřeba ještě konstatovat, že nějaké údajné právo Ruské federace na pokračování pevninského šelfu v Arktidě, je pustým žvástem, který je uměle a záměrně vymyšlen a naprosto ignoruje právo občanů států na vlastnictví, které chrání všechny Ústavy všech států světa a nikdo se těch jejich občanů neptal, zda souhlasí s odebráním jejich vlastnictví - majetku neutrálního území Arktidy, nejen ve prospěch Ruské federace.

    Můžete tvrdit, že to "nikoho mocného nezajímá", že lidé jsou slabí na to, aby dokázali rozhodovat o jednání nebo nejednání velmocí. To je asi skutečně pravda. Ale je tu někdo, kdo už začal útočit i proti vám konkrétně, zvukem, ze kterého ve výše uvedením článku, v jeho diskusi, brečíte 199 příspěvky. Ta stará informace spočívala v konstatování, že tímto způsobem budou obyvatelé vyhnáni z území, která Ruská federace neprávem okupuje a na mysli byla i například Sibiř, kterou vybojovali českoslovenští legionáři 1918 - 1920 a nebyli Rusy nikdy poraženi.

    Je mi líto vám to psát, ale, jak už jsem napsal, raději vědět i když nepříjemně, než nevědět a nemoct nic dělat.

    IQ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po tomhle komentáři by mne fakt zajímalo, co znamená nick IQ tohoto přispěvatele.

      Vymazat
    2. Dobrý den,můžete prosím uvést konkrétní případy vč.věrohodných důkazů,kdy Ruská federace neoprávněně zabrala Vámi uváděná neutrální území?
      Předem děkuji.
      Jirka

      Vymazat
    3. 18:46.

      Předem uvádím, že mohu a zrovna nyní to, že opravdu nejsem zaměřen proti Ruské federaci, snažím se pojímat věc objektivně, jde mi pouze o informaci.

      Divím se, že nevíte, že Ruská federace si činí nárok na velkou část Arktidy, která je neutrálním územím patřícím všem lidem planety, všem státům, které je zastupují. Asi tedy ani nevíte, že Ruská federace, která si vymyslela jakési právo pokračujícího pevninského šelfu, umístila na arktické dno svou vlajku na důkaz a i jako symbol, že jí toto mezinárodně neutrální arktické území patří.

      Aby toho ještě nebylo málo, bohužel, logicky, byly porušeny Ústavy mnoha států světa samými těmito státy ve vztahu k jejich vlastním občanům, protože souhlasily s tímto Ruským "nárokem" a vzdaly se tohoto arktického území ve prospěch Ruské federace, bohužel i Česko a oficiálně!

      Kromě toho, Ruská federace si dělá právo na obrovskou část Antarktidy a to jen na základě jakési výpravy nějakého Rusa kdysi v historii v té oblasti. Připomíná mi to tu krádež Aljašky, kterou se potom carské Rusko snažilo prodat USA za každou cenu, protože nutně potřebovalo peníze a doslova USA uprosilo, přičemž tu Aljašku fakticky nevlastnilo. Veškeré právo Ruska na Aljašku spočívalo tehdy jen v tom, že se nějaká ruské loď přiblížila k pobřeží Aljašky, vyslala nějaký člun na pevninu a když se nevrátil, tak druhý, který se objevil pronásledovaný loďkami domorodců a proto ta ruská loď ihned zdrhla a už nikdy se k Aljašce neodvážila ani přiblížit. Někdo už má těch zločinů Ruska dost a začal už útočit. Vy někteří slyšíte nějaký nepříjemný zvuk a já ho co do jeho síly hodnotím jako zatím pouze varovný. Nemáte proti němu obranu a jeho funkce spočívá v nasměrování pohybu jím napadené osoby. Když se bude pohybovat a nebo alespoň se čelem otočí ve směru odchodu z území, na kterém se nachází, tím správným směrem, měl by ten zvuk buď zmizet a nebo alespoň zeslabit. Bude to postupně zvuk tak intenzívní, že jím napadená osoba až omdlí a nebo postupně zešílí nebo i zemře. Vypadá to, že Ruská federace ale například i USA narazily na velmoc, která z nich může mít i srandu, kdyby svůj útok nebrala tak vážně a objektivně nutně.

      IQ.

      Vymazat
    4. Vidím,že se můj požadavek jaksi minul s účinkem,takže je pro mne další
      diskuze s Vámi v tomto případě naprosto zbytečná. Přeji hezký zbytek
      večera.
      Jirka

      Vymazat
    5. Já pořád píši, že to chce na konec tu 80, aby bylo jednoznačně viditelné, že je myšleno opravdu vážně. A nejlépe i rok dopadu ztroskotání té komerční lodi z Marsu, prosím prosím
      Ale pokud se chcete zabydlet na jihu, tak mám špatnou zprávu, letošní každoroční Český Express na jih za slunkem už odjel.
      https://www.em.muni.cz/veda-a-vyzkum/13492-do-antarktidy-odleta-osmiclenna-expedice-ceka-ji-karantena-v-chile
      nenimito

      Vymazat
    6. Je to jednoduché. Když se zamlčí část "otázky" a podmínek pro její vyhodnocení, pak se dostanete tam, kde jste. Rusko využívá na "severu" práva - velmi zjednodušeně řečeno - co i ostatní země (!!) a argumentuje svým podmořským šelfem. Tečka.
      Antarktida je rozdělena do sfér zájmů již dávno. Opěrnými body jsou základny jednotlivých zemí. Ostatně, pokud by Rusko ustoupilo tomuto - nepochopitelně zde uvedenému názoru, pak se tam jednoduše (na severu i na jihu) usadí USA, Velká Británie, Kanada, EU a další země, v tomto pořadí. Takže kdo je ten špatný?

      Jinak mám na mysli v podstatě to samé, co Nal14. února 2021 18:42.

      Aniž to (příspěvek IQ) chci hodnotit, ale napíši co mi to připomíná, MŮŽE se jednat o záměrný útok - typu souhlasím s Vámi přece, ale podívejte se DOBŘE, jak to asi doopravdy jinak je, takže nemáte pravdu, howgh. Tento způsob je používán i "profíkami" pro následnou postupnou diskreditaci webu. I když tohle, mno raději budu slušným. Na ruském, anglickém a v německém internetovém prostoru jsem to viděl již několikrát (sami čtenáři odráželi útoky). Například teď vyšel článek - jaká náhoda - na webu https://whatisgood.ru /«Научи хорошему»/, který se dá přeložit jako - Nauč (uč) dobru (dobrému), kde ve článku - https://whatisgood.ru/raznoe/internet/borba-protiv-nh/
      je popsáno několik způsobů útoků na tento web (útoky jsou dlouhodobé a rozsáhlé - a hádejte, kdo je v pozadí).
      A ještě něco. Co se týče oné imaginární nepřízně pro Rusko, pak připomínám USA prakticky skoro armádu, která odtáhla z Antarktidy doslova se staženým ocasem krátce po Druhé světové válce. Ostatní nestojí za komentář vůbec.

      Ostatně tento web («Научи хорошему») samozřejmě není v tomto osamocen. Ale tento web opravdu rozhodně stojí za prohlídku. Je zajímavý a inspirativní.

      Bedřich

      Vymazat
    7. No, hlavně se uklidněte, neberu vám všem to vzrušení, že čtete informace, které nezapadají do vašeho vysněného světa absolutní pozitivnosti Rusů v historii, které tradičně vydáváte jen za oběť celého světa, ale mně nejde o útok proti Ruské federaci. Pouze se snažím předat vám všem informace, které nemá asi nikdo na světě, pouze ti mimo planetu. Pořád se dohadujete, jaké asi mám skutečné IQ a nebo, co ten nick při mé údajné hlouposti znamená. Napadlo mě, že když existuje nějaký Q (QAnon), který má informace, které nikdo jiný a poprvé se objevil zrovna v Den vzniku samostatného Československého státu 28.10.2017, tedy po 99ti letech, protože už asi nemohl další rok čekat, že vám to dojde. Tato vaše planeta Země možná už komunikuje s nějakými mimo bytostmi a nezdá se, že by byli mimo rozumem ani mimo informacemi.

      To už spíš zrovna Bedřich 22:46, musím se mu smát i za tu jeho snahu vydávat americkou obrannou iniciativu v Antarktidě za expanzi USA do ní. Když něco fakt nevím, tak o tom nepíši a už vůbec ne tak blbě, Bedřichu.

      ------ V roce 1946 - 1947 proběhla válečná námořní a letecká mise USA s oficiálním cílem upevnit a rozšířit americkou suverenitu nad tou největší prakticky využitelnou plochou Antarktidy, název: Vývojový program amerického námořnictva na Antarktidě, operační jméno: High Jump, námořní složka operace High Jump se nazývala Komando 68 (Task Force 68), skládala se ze 4.700 členů posádek, jedné velké letadlové lodi USS Philliphine plné letadel, jedné ponorky a jedenácti válečných lodí. Její mise měla trvat šest měsíců a skončila naprostým neúspěchem, porážkou se ztrátou poloviny mužstev a poloviny lodí už po osmi týdnech, protože narazila na UFO, které zničilo všechna letadla, většinou ještě na palubě a vylétalo přímo z moře, což prokázalo takovou technickou vyspělost, že USA zdrhly a sotva se doplazily do bezpečí. Podle jejich hodnocení se setkali s novým nepřítelem, "který mohl létat od pólu k pólu neuvěřitelnou rychlostí". Samozřejmě, že tato mise byla naprosto utajena, lodě vymazány a nebo přejmenovány. Ale to nejpodstatnější spočívalo v tom, že pravým důvodem byla likvidace německé základny jednotek SS v nynější zemi královny Maud, tehdy Německem pojmenované jako Nové Švábsko. Sovětský svaz nedosáhl ve druhé světové válce ničeho významného, nedokázal zajmout a nebo usmrtit vůdce, nedokázal se zmocnit německé jaderné bomby, která byla jako první použita Američany proti Hirošimě, nedokázal ani odsoudit jednotlivé vůdce Německa, v Norimberském procesu jich bylo odsouzeno myslím jen 17, což je doslova nic a navíc mu zmizeli do Antarktidy i s vědci, kde operují zřejmě dodnes. Sovětský svaz pouze vyhrál válku, což ale není vůbec málo, nicméně budoucnost to neřeší vůbec.

      Takže, měl bych si myslet, že nějaké pomoc, v mém případě třeba zrovna informační, by se hodila i nynější Ruské federaci? Jen blázen by podpořil jeho dřívějšího nepřítele. Ale, jak už jsem napsal jinde, kdo brání dobru, podporuje zlo, kdo podporuje zlo, je zlo a Ruská federace tak už zase jedná, v tomto 21.století. Co, takhle, kdyby se smažila respektovat mezinárodní právo a nemyslela jako Bedřich, že když ho neporuší ona, tak určitě někdo jiný!

      IQ.

      Vymazat
  13. A 19:27!
    Doložte faktograficky (historické spisy, dobové noviny, dobová svědectví) Vaše tvrzení, které se mi jeví naprosto lživým a účelovým. Inu někdo na Rusy nadává, pomlouvá je, nenávidí až za hrob a někdo podstrkuje pseudofakta, naprosto bez důkazů. Tohle naprosto odmítám a domnívám se, že jde o účelové falzo, mající za cíl udělat z Ruska rozpínavé impérium, podobné británii 18. století nebo USA 20. století.
    Jak ubohé a jak průhledné!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Pro IQ 15.2. 11:58
    Milé IQ, váhám zda jsi trol, nebo jen trotl.
    Mícháš informace všeobecně známé, např. o operaci High Jump kde USA pohořely v konfrontaci s nacistickou základnou. (Později to vyřešili atomovkou.),s jinými výmysly a do toho trochu pravdy.
    Takový tlolí mix.
    Píšeš, že: Opravdu si vážím možnosti diskutovat s vámi a mé úmysly jsou vůči vám čisté.
    Přitom jsi rusofob a demagog jak vyšitej.
    Jak správně píše Bedřich každá země si nárokuje podle mezinárodního práva hranice i dle podmořského šelfu. Proč by to mělo u Ruska být něco špatného? A u ostatních států by to nevadilo?
    Dále ,,Krádež Aljašky" Aljaška a západní pobřeží Severní Ameriky včetně Kalifornie byly součástí říše, která se nazývala Velká Tartárie.
    Mapa viz: Encyklopedie Britannica, rok vydání 1771.
    Nástupnický stát Rusko. Carské, pak SSSR, nyní Rusko.
    Na Aljašce jsou ještě dnes udržované hroby pravoslavných Rusů i indiánů s nápisy v azbuce.Slaví se zde pravoslavné vánoce.
    https://www.reflex.cz/clanek/lide-a-zeme-amerika/80017/ruska-amerika-na-aljasce-co-se-dochovalo-z-doby-kdy-mrazivy-americky-stat-patril-rusku.html
    Takže žádný ruský člun u pobřeží. Aljaška byla Rusy obývána a Ruskem spravována.
    Protože hrozilo vojenské obsazení Aljašky Anglií, kterému Rusko oslabené po Krymské válce nebylo schopné zabránit, Byla prodána - pronajmuta USA. Informace o prodeji, nebo pronájmu se liší.
    Pokud bys mělo IQ skutečně informace ze zdrojů mimo tuto planetu, vědělo bys, že v budoucnu bude Aljaška opět součástí Ruska (Mírovou cestou)
    Co se týče Ukrajiny a Krymu:
    Krym ,,daroval" poloukrajinec Chruščov Ukrajině v rozporu s tehdejšími sovětskými zákony. Tedy ilegálně.Tedy neplatně.
    Dle ukrajinské ústavy měl Krym právo na sebeurčení.
    Připojení Krymu k Rusku tedy proběhlo v souladu s ukrajinskými zákony. viz např.:
    https://www.krajskelisty.cz/stredocesky-kraj/17890-pripojeni-krymu-k-rusku-je-legalni-tvrdi-pravnici-evropske-unie-skonci-tedy-sankce-patecni-komentar-stepana-chaba.htm
    V r. 2014 proběhl na Ukrajině ozbrojený převrat, zaplacený penězi z USA a podporovaný EU. Zákonný režim zůstal na malé části východní Ukrajiny a nezákonný režim ovládl většinu území Ukrajiny.
    Agresorem tedy nebylo Rusko, ale pohrobci fašistických Benderovců podporovaní EU, zejména Německem a hájící zájmy USA.
    To tedy k některým desinformacím, které jsi IQ uvedlo.
    Odpovídat mi nemusíš, napsal jsem to nezištně aby se ti rozšířily obzory o tom, co vám na školení trolů neříkají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 18:50.

      To je přesně to, co není mým cílem, hádat se. Nechci nic jiného, než mít tu možnost předat vám nějaké informace a od toho zvuku, na který jste si stěžovali 199 příspěvky, jsem se už tak, dostal moc daleko.

      Ještě opravuji mou chybku s tou letadlovou lodí, která se jmenovala Philippine Sea, vynechal jsem to Sea, a končím. Možná ještě ten úsměv nad tím, že se podařilo zničit základnu chráněnou mimozemskou civilizací Aldebaran, která Německo vedla a dodávala mu i ty technické informace, jadernou pumou, jak tvrdíte. Jsem opravdu rád, že tu mám možnost přispívat.

      IQ.

      Vymazat
  15. IQTQ nespamuj to tady, je to dobrý blog.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů