25. 1. 2021

Šikana

Stalo se to asi před patnácti lety. Jedna moje známá byla šikanovaná na pracovišti svojí nadřízenou. Pracovala jako kuchařka v jídelně. Šéfová se chovala jak Trautenberg. Jednou byla bramboračka moc bramborová a jindy zase bylo kyselo moc kyselý. Anebo se otřískané sklenice neleskly jak zámecký servis, vždycky se něco našlo. Protože byla matkou - samoživitelkou, měla strach o práci a proto trpělivě snášela rozmary své šéfky. 
Časem si tato žena našla muže, asi o 20 let staršího. Byl to Čech s německým důchodem. Později se za něho provdala a rázem se z ní stala zajištěná žena, protože důchod jejího manžela dělal v přepočtu kolem 70 tisíc korun. Pochlubila se s tím kamarádkám na pracovišti a tak se tato informace donesla i její šéfové. Rázem byl se šikanou konec. Šéfová úplně otočila a chovala se jak její největší kamarádka. Došlo jí totiž že ztratila páku na buzeraci a také že při sebemenším útoku by její pracovitá a spolehlivá podřízená okamžitě z práce odešla. S šikanou vůči její osobě byl definitivní konec.


Podívejme se, co říká o šikaně Wikipedie:
V odstavci "Podstata a rysy" se píše:
Šikana může mít fyzickou i psychickou podobu a projevuje se ve všech skupinách věkových i sociálních.[3] Za určitých okolností může šikanování přerůst až do forem skupinové trestné činnosti (včetně zločinného spolčení) a v některých opravdu závažných případech nabýt i rysy organizovaného zločinu

Už podle této základní charakteristiky je jasné, že v případě tragikomedie Covid, šikanování obyvatelstva přerostlo do skupinové trestné činnosti státní a celoplanetární. Jde vpravdě o zločinné spolčení a centrálně řízený organizovaný zločin. Šikanování obyvatelstva je rozličné.

Zákaz vycházení, svobodného pohybu a srocování
Namátkou, třeba zákaz nočních výletů za svými sexuálními partnerkami. "Kam bych chodil?, Sex sám se sebou je přece nejúžasnější!"
Co vy mladí chlapi, vám to nevadí? Máte vůbec koule?

Ponižování spočívající v nošení nesmyslných dusítek a používání nových pozdravů
O účinnosti roušek toho už bylo napsáno dost. Jinak nevidím důvod, proč bych si měl zakrývat obličej jak islámské ženy, nebo v minulosti otroci Také nevidím důvod, proč bych měl používat nový loketní "pozdrav". Tento typ odšťouchnutí měl v řeči gest vždy význam ve smyslu "uhni ty vemeno!" Je v tom symbolika, která postupně přechází do reálného života. Tímto gestem si nevědomky, štítivě odháníme svoje blízké a navzájem se k sobě chováme jako bychom byli prašiví psi. Toto vnucené chování je základem pro rozdělení společnosti. Na ty hodné, očkované s dusítkem na hubě a na ty zlé, s vlastním rozumem.

Znesnadnění dostupnosti léků
Remdesivir ve formě tablet byl až donedávna lehce dostupný, samozřejmě na předpis. Každý obvodní lékař mohl předepisovat Remdesivir, pokud by to uznal za vhodné. Podle rozhodnutí EU bude tento lék dostupný pod názvem Veklury. Veklury je prášek pro přípravu intravenózního roztoku, to znamená že bude dostupný pouze při hospitalizaci. Je jasné že dostupnost tohoto léku značně poklesla. 
Otázka nedostupnosti léku Isopronosine u nás a dostupnosti v Polsku, se na Kydech prokydávala nedávno. Jen z těchto dvou příkladů je evidentní, že tato situace byla vytvořena účelově ve prospěch vakcín.

Dobrovolně povinné vakcíny
Nebudu opakovat to co napsali jinde, protože na téma vakcínové autodestrukce mám pravdivou historku ze života. Před patnácti lety jsem si nechal vnutit tetanovku. Velmi těžce jsem ji odmarodil. Když jsem se po pěti týdnech zmátožil, vzpomněl jsem si že moje babička si nechala od socialistické soudružky lékařky píchnout vakcínu proti chřipce. Po ní ulehla a za pět dní ji vynesli nohama napřed. Tohle stručné vyprávění jsem pak povyprávěl u kafe jedné známé i se všemi podrobnostmi. Ta časem na tento poučný příběh zapomněla a loni si nechala kvůli banálnímu úrazu píchnout tetanovku. Další den ochrnula a pak se dva dny po domě pohybovala plazením. Ale protože je snaživá, i chodit se pak pomalu naučila. Nojo, takový jsem já, nikdy nic neříkám zbytečně. Tak na tuto příhodu klidně zapomeňte, však si na ni vzpomenete až bude pozdě! 
Také zapomeňte na varování tohoto článku.

Znemožňování podnikatelské a výdělečné činnosti,
v důsledku zavřených restaurací a obchodů a jejich subdodavatelů. Obchod se spojovacím materiálem by snad mohl nařízení obejít, pokud by prodával třeba trvanlivé bagety a sendviče pro řemeslníky, aby nepadli hledem. Bohužel, na restaurace které neuposlechly zákazu, jsou pořádány přepadovky černooděnců, jak na teroristy z Islámského státu. 
Situace s veřejným stravováním je teď horší jak za totalitních komunistů. Tehdy bylo kde se najíst. Kdo se nechtěl nechat otrávit šidícím a neochotným personálem ve stylu "Vrchní, prchni" a "Restaurace u Nudle" Felixe Holzmanna, jedl schnitzel-sandwich. I já jsem se při cestování vrátil k tomuto osvědčenému způsobu stravování. Napakovaný řízkama v chlebu, jabkama ze sklepa a kávou v termosce, vyrážím do terénu. 

Zadlužení státu
Toto zadlužování už běží. Snížený výběr daní a zvýšené náhrady podnikatelům a nemocnicím za ošetřování nemocných s covidem, jiný výsledek nedá. To bude muset někdo zaplatit. Kdo asi?

Znemožnění okamžitých nákupů náhradních dílů při havarijních stavech domovních instalací
V případě nutné a neprodlené potřeby koupit nějaký banální náhradní díl, třeba fitinku za dvacku bez které vám nepoteče voda, nebo jistič za tři stovky, zajisté každého potěší že mu prodejnu zavřel PES. Nikdo neví jaká omezení vymyslí ti vládní "odborníci" kteří kromě šikanování neumí vůbec nic! Jistěže, díl se dá koupit na webu, nebo objednat u řemeslníka, ale budete si muset pár dní počkat, namísto okamžitého nákupu potřebného a výměny. 

Hrozící ekonomický kolaps státu
Jediným výsledkem těchto represívních opatření bude, že se staneme z vnucené vlastní vůle žebráky. To vám nedochází?
Uvědomuje si veřejnost s dusítky na obličeji, že jsou obětí šikany? Většina lidí ze strachu a bezvýchodnosti situace odkývá a dodržuje všechny nesmysly které si státní a nadnárodní fašistická klika vymyslí. Stalo se mi při jízdě autem, že na mne blikala, troubila a na čelo si dlaní plácala protijedoucí řidička, protože jsem neměl dusítko na hubě. Strach jí zatemnil mozek do té míry, že jí nedošlo že obě naše auta mají pylové mikrofiltry. 
Chápu že infekčně vnímaví lidé mají strach. Kvůli němu rázem zapomněli na velkohubé vládní kydy o demokracii a nechají se šikanovat jak malí školáci. Podle demokratických principů logicky odvodím, že kdo má strach, ať sedí doma! Proč by lidé kteří jsou od přírody imunní vůči nákazám, měli sedět zaryglovaní doma?
Protože patřím mezi infekčně vnímavé a už před mnoha lety jsem prohlédl podstatu farmakomafie, vyvinul jsem vlastní léčebný systém

Se získáváním znalostí mizí strach
Používáním této metody můj strach z infekčních nemocí zázračně zmizel. podobně jak strach šikanovaná ženy ze své nadřízené, o které jsem psal v úvodu tohoto článku. Pokud někdo praktikuje nějakou jinou léčebnou metodu, měl by ji zveřejnit, protože právě kvůli těm vystrašeným lidem je tragikomedie Covid tak úspěšná.
Pamatuju si na šikanovaného spolužáka z učiliště. Na moji otázku proč si to všechno nechává líbit, se trapně červenal a koktal že to není šikana, ale sranda. Podobně si šikanu nechce přiznat kovidšikanovaná část národa a mele nesmysly o účinnosti dusítek a smysluplnosti různých zákazů.
Fašismu, který začíná touto šikanou, nelze zabránit hrou podle jejich pravidel. Nemá žádný smysl se nechat fotit na demonstracích. Jedinou možností je vnutit protivníkovi vlastní pravidla hry. Je nutné vyhlásit:

Lockdown na vládu!
Stačí k tomu generální stávka a zásady pasívního odporu, tzn. nikde se neukazovat a čekat doma až tento mizerný stát zkolabuje. Taková stávka se odehrála před pár lety v Řecku. Řecko před kolapsem zachránil narychlo odhlasovaný zákon, který kvalifikoval nechození do práce jako trestný čin. Dnes je ale jiná situace a jiná doba. Dnes se dá stávka bezpečně promarodit. Obávám se ale, že a priori defekovaná většina obyvatel České ovčí farmy, na to není připravena!


autor: mudrland Wenca

33 komentářů:

  1. Máte pravdu Wenco...mě se často stává, že mě obyčejní lidé napomínají před obchodem že mám roušku pod nosem.V obchodě si jí také dávám pod nos. Obyčejní lidé na mě vřískají nebo alespoň nenávistne pozorují. V autech je jich dost s rouškami.. lidé se nejen dobrovolně a zřejmě i rádi přizpůsobili, ale nenávidí a osočují ty, kteří nejsou stejní. A je jich dost. Jeden starší pán na mě křičel a vy se nebojíte? A zatínal pěsti. Všechno si lidé dělají sami.

    OdpovědětVymazat
  2. Když monarchové před sto lety vyhlásili všeobecnou mobilizaci (v podstatě úplně stejnou šikanu všech), tak taky zřejmě nečekali, že to skončí u té úžasné moderní demokracie, resp. vládě republik presidentů(posléze premiérů). Božebyjo a bylobylibo schválně?
    Tím, že "něco" začíná krachovat, tady osobně vidím postupný krach eudemokracie -ledažeby si to fakt celá EU nechala líbit - znamená, že už toho asi bylo dost. A bylo "onima" rozhodnuto o změně. Třeba už "oni" zjistili, že ta moderní démonkracie přestává být moderní - mnoho lidí v ní přestává věřit. A tak třeba "oni" opět potřebují modní změnu režimů, aby opět lidé začali věřit nějaké udičce, když už ani náboženství moc nefunguje:-)
    Jen už k tomu zřejmě nepotřebují tak nákladné vyvolávání válek, stačí micronanopikovir, který způsobí úplně stejnou hysterii lidí ovládaných strachem. A za pár let "vystřízlivění" ztrátu důvěry jakýchkoliv pravolevostředových démonvlád... ale co bude dál? Copa asi ti "oni" zamýšlejí s obyčejnými smrtelníky:-)
    Žeby nástup Grét a jiných zelených komun? Tak tedy... Mládí vpřed za sociální ekojistoty přebarvených rudých na zelené! Jak říkal Lenon, kdo nebyl ve 20ti komun-ista... pochybuji, že ti ostaní ještě budou mít energii cinkat na Václava, že zelenokomuny fakt nechtěj, tedy pokud to nebudou dobře placení provokatéři.
    A oni? "Oni" přeci nepotřebují peníze, vždyť všechny patří jim. Oni jen řídí, kdo je kam "přerozdělí":-)
    nenimito

    OdpovědětVymazat
  3. Část první
    Příspěvek se mi nevešel, tak jsem jej rozdělil do dvou částí.

    S tou šikanou souhlasím, ale to zřejmě byl jen úvod k dnešnímu stavu naší společnosti.
    Ano, žijeme tady, máme svoje problémy, starosti, své plusy i mínusy. Jenže takový pohled, že se chováme jako ovce jen my, Češi, s tím lze souhlasit jenom částečně.
    Docela jsem se občas toulal po světě, bohužel jsem však nebyl v několika zemích, které jsem si vždy přál navštívit. Prostě to buď nevyšlo a nebo také prostě není čas. Ale jedno jsem pochopil. Možná se lišíme zvyky, tradicemi, kulinárně, ale nikde nejsou jen chytří nebo jen hloupí lidé. Struktury podle schopností ve společnostech lidí musí být podobné, byť zdánlivě navenek pro nás rozdílné. Všude jsou chytří, hloupí, všude jsou zbabělci i hrdinové, co pro svou vlast udělají i nemožné. Jen k tomu dodávám, že strašně moc záleží na tom, jaká je řídící složka společnosti, která může buď podporovat to lepší nebo jen prakticky a doslova "zvířecí" instinkty, jako např. čistě konzumní život, vzájemnou lhostejnost atd.
    To, že v některých zemích vidíme mnohem více jednu stránku "věcí společných" tam u nich, je dáno nutným výběrem informací, které se k nám dostanou. Pokud je tento výběr spravedlivý, můžeme pochopit lépe danou společnost v jiné zemi, pokud je však informovanost jednostranná, jako třeba v dnešní době, kdy se dává velký důraz v "našich" médiích na to horší, na násilí, nespokojenost a tak podobně, můžeme si vytvořit bez znalosti reálií falešný obraz. Velmi doporučuji občas nahlédnout, třeba i do internetových vydání místních zpráv jiných zemí, a i třeba hodně daleko od nás. Většinou stačí i automatický překlad. Naučí to, nebo mne to naučilo už dávno, pokoře v hodnocení těch "jiných".
    Přál bych vám zažít na "vlastní kůži" jenom "mýty a pomluvy" o naší zemi, o kterých jasně vím, že nejsou pravdivé. Nemá ale cenu se tím teď zabývat.
    Ve všech zemích, které jsem navštívil jsem poznal dobré i "blbé" lidi. Protože jsem šel vždy sám na sebe, ať jen tak nebo pracovně, a naučil jsem se aspoň základy pravděpodobně používaného jazyka (angličtina, italština, ruština a němčina (umím ještě několik dalších v základní formě)) tak abych se mohl domluvit "tam někde" nějakým jazykem. Protože jsem byl nucen se tak stýkat s obyčejnými lidmi a zařizovat si všechno, nebo skoro všechno, sám.

    OdpovědětVymazat
  4. Část druhá
    Ano, naše problémy nás musí znepokojovat především, ale musíme si uvědomit, že a hlavně jak, se "jim" podařilo v EU "zfetovat" prakticky celou Evropu narkotikem "C19". Takže je to stejné všude, jen my máme tu maličkou výhodu, že jsme do nedávna neztráceli tak kontakt s tím, čemu by se dalo říci "venkov" nebo i "příroda", bez ohledu na to, že i tehdy se už docela hodně lidí chovalo k tomuto lhostejně. Hlavně na západ od nás je to totiž v tomto ohledu často mnohem horší. A nebo bylo už před lety, kdy jsem tam procházel většinou pěšky.
    Ostatně mnoho lidí u nás na nějaké "doporučení" zvysoka kašle. Možná, že jsem "slepý", ale ve svém okolí, byť na okraji Prahy, jsem nepozoroval, že by se někdo odvážil někoho napomínat kvůli rouškám. Já sám to nosím jen tam, kde je to naprosto nutné. Kvůli případným pokutám. Jinak na ně .... Ostatně v práci často nelze ani náznakem dodržovat jakékoliv předpisy, kromě "něčeho" na nose. U nás to bývá na čtvereční metr občas horší, než když jedu dopravou do a z práce.
    Jinak s autorem celkem souhlasím. Ovšem, ten pohled, o kterém jsem především psal, mne vždy vytáčí někdy až k ... skoro k - no nenapadá mne trefné slušné slovo.
    To, co se teď děje, je ať už vědomou nebo jen využitou agendou, která z nás má učinit více poslušné a hloupé na to, abychom sami radostně vítali každou kostičku, kterou nám vlády VŠECH ZEMÍ (ano myslím doslova všech) předhodí. K tomu odporu je především potřeba koordinovaný postup co největšího počtu společností, tedy jinak řečeno zemí, proti takovému chování vlád. Jinak to nebude mít skoro žádný smysl. Nikde. Ostatní toho využijí ke svým cílům.

    Jenže darebáci všech "mastí a druhů" se dokáží spojit velice rychle a snadno. Obyčejní lidé, díky chování tak zvaných "elit", jsou rozděleni a nemohou se jen tak snadno spojit ve svém úsilí. A hlavně však musíme velmi dávat pozor na to, co učí naši mladou budoucnost ve školách, filmech a seriálech. Kdo to neudělá, odsuzuje svoje potomky k životu v doživotním "vzdušném dobrovolném vězení".
    Poznámka: můj osobní názor na "Káčko" je tak - dnes - trestný, že se o něm nebudu raději šířit.

    Mohu doporučit článek o virovém "životě":https://outsidermedia.cz/neco-malo-o-zivote-lidstva-s-viry/

    Bedřich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bedřichu, výborný článek! Pro dnešní dobu je charakteristický tento odstavec:

      "Člověk se totiž nemůže kontaktu potenciálního nebezpečného viru vyvarovat, aniž by žil v přísně laboratorních podmínkách, za dodržování neustále a nepřerušovaně přísných protinákazových podmínek prakticky neustále v ochranném obleku. Všechna lékařská opatření tak vždy směřují pouze k tomu, že se nakažení jednotlivců protáhne v čase, pro „zvládnutí“ epidemie. Ostatně v tomto smyslu bylo i upozornění na oficiálních zdravotnických státních webech mnoha zemí."

      Proto jdu do každé infekce čelem, vyléčím ji a zároveň se imunizuji během púldne, tak jak píšu ve svých zdejších článcích.

      MUDrland wenca

      Vymazat
  5. WhitelikesnowandcoldlikeWinter.25. ledna 2021 v 17:45

    Dobrý den.
    Výborný článek a výborné komentáře.
    Děkuji.
    Kdo se nebrání ( šikaně - fašismu .... ),tak to vlastně podporuje.
    Přeji všem zdravý rozum a čisté srdce.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak nevím docela rád jsem si zde početl ale.....po větě "od socialistické soudružky lékařky píchnout vakcínu proti chřipce" to snad autor nemyslí vážně???Očkovalo se to ano, ale určitě ne proti chřipce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Unknown:

      Také jsem si musel nechat doplnit informace od otce. Říkal že i v jeho tehdejším zaměstnání někdo prosadil očkování proti chřipce. Po něm ochořela půlka provozu. Tehdy se zvedla vlna odporu proti dalšímu očkování kvůli penězům. Hrozilo nesplnění plánu a tím pádem byly ohroženy prémie. A o ty prémie by přišli úplně všichni, od ředitele až po zpocenou uklízečku. Poptejte se pamětníků, třeba si vzpomenou.

      Globální moc měla své páté kolony všude. U nás to byli nejen Chartisté, ale patrně i lidé z medicíny. Gottwaldovský primář Rybka si cestoval po západě a USA a napsal o USA knihu. Nikdo mu nevyčítal že je třídní nepřítel.

      Svou roli v tom hrál Červený kříž a jeho náboženské varianty https://cs.wikipedia.org/wiki/Mezin%C3%A1rodn%C3%AD_%C4%8Derven%C3%BD_k%C5%99%C3%AD%C5%BE#/media/Soubor:Emblem_of_the_IFRC.svg

      Červený kříž je globalistickou organizací. Pozná se to podle vlajky. Ta je na rozdíl od obdélníkových státních vlajek čtvercová,stejně jak vlajka Švýcarska https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0v%C3%BDcarsko#/media/Soubor:Flag_of_Switzerland_(Pantone).svg Mají stejné logo, jen barvy negativní.

      Švýcarsko je trezor globalistů https://www.youtube.com/watch?v=tEjUtyDjsl0

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    2. Unknown

      S tím očkováním proti chřipce to myslím smrtelně vážně. Byl jsem babičce na pohřbu, ale tehdy jsem z toho neměl rozum. Až po své těžce odmaroděné vakcinaci mi došly souvislosti. Dopodrobna jsem se na to vyptal svého staršího bratrance, protože ten s ní žil v jednom domě.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    3. Ano, Červený kříž vychází ze švýcarského, protože vznikl na základě Ženevských úmluv - ve švajcu. A švýcarský vychází z maltézského, který vzešel z řečského:-)
      https://cs.wikipedia.org/wiki/Řecký_kříž

      Globalisté nesouvisí s opevněním švajcu:-) To "oni" nechali opevnit už tak přírodně opevněný švajc a rozdali všech jejím obyvatelů zbraně domů, aby mohli stále hlídat ty jejich pevnosti. To "oni" řídí globalisty, demovlády, i ty monarchy;-)
      nenimito

      Vymazat
    4. nenimito U tohoto odstavce se nemůžu dopídit významu:

      Globalisté nesouvisí s opevněním švajcu:-) To "oni" nechali opevnit už tak přírodně opevněný švajc a rozdali všech jejím obyvatelů zbraně domů, aby mohli stále hlídat ty jejich pevnosti. To "oni" řídí globalisty, demovlády, i ty monarchy;-)

      Koho myslíte výrazem "oni"?

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    5. Ti, co nejsou vidět. Ti, co souvisí i s tou mnohatisíciletou Maltou. Ti, co se po Válce před tisíci lety stáhli do ústraní, aby nemohli být napadáni Lidmi i Stvořenými. Ti, co na řízení dění na Zemi používají ty své poskoky - odvěkou Šlechtu kříženou s nimi, a tahle Šlechta je zase křížena se Stvořenými, tedy ti - jak píšete Globalisty. Vím, že je těžké dokázat existenci někoho, kdo se stáhl mimo zraky obyčejných lidí a v televizi se fakt neukáže:-) Ale existují a stále řídí Zemi, od věkyvěků začátků existence kultury i civilizace Lidí i Stvořených a jejich Kříženců;-)
      Jen už jich není tolik, co kdysi, tedy těch plně Čistokrevných...
      Vím, že to zní divně, ale jen v podzemí se žít nedá, proto existují pevnosti jako švajc, ale i jiné vysokohorské, stejně tak "neobydlené soukromé" ostrovy, ale třeba myslím i Antarktida. A teoreticky i něco hlubokomořského.
      Myslím, že třeba na UFO a USO není nic "mimozemského". Jen to není prostě "veřejně přístupné". A proto nám vytváří pohádky o nějakých šedivácích s vypoulenýma kukadlama:-)
      Jak se nejlépe maskuje maskované, co někdo odmaskoval? Asi nejlépe zamaskovat odmaskované maskou pohádek, si myslím.
      Vezmu něco naprosto jasně pozorovatelné, tedy určitá fakta, a dopatlám k tomu hrooooomadu výmyslů skrz "důvěryhodné" obecenstvo, nejlépe třeba presidenta nebo dokonalého vědce, vzdělaného pilota nebo dokonale utajeného agenta CIA, který vlastně ani neexistuje.
      Je to vlastně stejné jako Sitchin se Sumerem, Levantou a Egyptem. Seberu veškerá dostupná fakta a dopatlám k nim strašnou a strašnou spoustu exkrementů. A co se stane? Vše, vč. i těch čistých faktů se změní na exkrementy:-)
      A tohle je stejné, žeby podobnost čistě náhodná?
      Lidé stále čekají na nějaké "bohy", bo "předky", ale ti se na ty dnešní "normální" lidi dávno vys...
      Proto vymysleli pohádky pro malé děti o tom, že někam odešli, ale jednou se určitě vrátí. Nevrátí, oni jsou, existují, jen nemají potřebu se někde někomu ukazovat, nebo dokonce ještě pomáhat:-) Proč?
      Ano mohou existovat určité výjimky "pomoci", ale asi se to stává fakt hodně výjimečně a často beze svědků. A ti dotyční jsou pak spíše za blázny...
      Kam se asi "ztrácí" zlato, pomalu po celých vlacích?
      nenimito

      Vymazat
    6. nenimito

      Nemyslím že by "oni" potřebovali aktiva švýcarských bank. Myslím že ty potřebují globalisté. Ale třeba se pletu. Asi nejlepší by bylo, kdyby jste na toto téma napsal článek. I když o Elohim, Nephilim aj. něco vím, rád si rozšířím svoje obzory. Třeba o tom že se ztrácí zlato vůbec nevím.

      Wenca

      Vymazat
    7. Ale tady nejde o bankovní domy:-) Ty se k tomu až tak nějak časem přidaly...
      O tom, že se ztrácí nikde nepíšou, jen o tom že je "zkupováno". Ale kam a kým:-) Myslíte, že si někdo kupuje zlato s tím, že má pod svým domem obrovský trezor, kam se vejde takové množství zlata? K čemu? Ti, co by ho mohli zkupovat i ve velkém, ho přeci nepotřebují v takovém množství, vždy budou mít příjem, který nevyužijí. Protože mají majetky, co jim stále vydělávají v jakékoliv době i inflaci. Ano, asi něco "málo" mají, ale jen z nostalgie kšeftu mezi sebou. Ale je to nepraktické. Měl jste v ruce cihlu? I jedna v batohu se fakt blbě nese. Dneska na kšefty stačí mobil v kapse.
      Kam asi "mizejí" státní rezervy celého světa nebo tuny zlata vytěžené jen za posledních třeba 200let? Tak obrovské trezory fakt nikdo mít nemůže:-) A to ve švajcu fakt maj obrovský.
      Nejsem si jist, jestli Elohim a Nephilim je právě to správné pojmenování...
      nenimito

      Vymazat
  7. Pri šikane a vydieraní je len jedna najdôležitejšia vec.
    Vzorová pani v článku to vzala vychcane, mala manžela a zabezpečenie tak vystrčila rožky, inak by stále držala hubu a šúchtala nôžkama.

    Pri šikane, mučení a vydieraní ide len o to, čo sme ochotní stratiť. Vychcaná panička z článku nechcela stratiť nič. Ak vás vydierajú že zlikvidujú vašu rodinu, obetujete aj miliardu ľudí.

    A tá jedna jediná vec????
    HRDOSŤ A ČESŤ

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký článek, dobře napsané.
    Jan z Helvajzu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jan z Helvajzu

      Ale jděte! Vidlákovi se nelíbil.

      Wenca

      Vymazat
    2. No, jestli myslíte toho Vidláka ze Šifry, tak ten jde nějak dolů.... :-(

      Vymazat
  9. Nal

    Ze šifry ne, z Vidlákových kydů.
    Wenca

    OdpovědětVymazat
  10. Vidlak neprekroci tak jako mnozi svuj stin....je o tom takova uvaha,kolik zavoju halicich svet nami videny je clovek schopen odhalit...Vidlak je prozatim na zacatku

    Sibirsky Rosomak

    OdpovědětVymazat
  11. Sibirsky Rosomak: Myslím, že je jeden závoj a jeho stržení je náš hlavní problém. Samozřejmě pokud bychom to rozebírali, tak těch úrovní je zdánlivě více, podle stavu mysli každé entity a podle schopnosti uvědomovat si to a pak podle síly k překračování těch svých stínů. Ale to už jsou ty jednotlivé hry. Podstatné je asi soustředit se na "ten hlavní závoj" a probudit se ze sna, prozřít, dosáhnou poznání atd či jak se tomu různě říká v různých kulturách. Koneckonců dospěla k tomu i část fyziků, kteří se snaží pochopit, co odhalila kvantová fyzika. Viz třeba Jan Rak. A kysi dávno advaita, Buddha, tzv.Toltékové, dávní mudrci mnoha starých civilizací... Ale to už je dle mého na povídání osobní a ne takto. Tak jsem si jen dovolil přidat svůj názor na jednoduchou věc (tím neříkám že snadnou), kterou si sami neuvěřitelně komplikujeme. Ale ono nás to často baví že....

    OdpovědětVymazat
  12. Nechápu proč nosíte roušku pod nosem, když jste tak statečný a nehodláte se nechat omezovat,tak jí nenoste vůbec,co to je za gesto? Nedokážu si představit člověka,kterého celá tahla situace neštve,ale bohužel se nic jiného,kromě nesmyslných demonstrací, dělat nedá.Pracuju na KARIMu v Plzni, už 13 let, skoro rok už jsme Covid JIP, věřte mi že tolik lidí co se nám tu udusí,to vážně není obvyklý stav.Povidate si s paní,ona vám pomáhá, má dobrou svalovou sílu...a za 2 hodiny je mrtvá.Tohle není normální,nepamatuju si podobný případ,a teď je to každodenní realita.Ano naprostá většina těch lidí je tlustá,ale to je všechno... neměli by ještě umírat.Pokud budeme hrdinsky kašlat na pravidla,tak to tady bude ještě hodně dlouho,tohle sobectví nám fakt neprospěje.Dost těch pravidel je blbých, některá si protiřečí ale anarchie nikdy ničemu nepomohla.Očkování...polovina kolegů se očkovat nenechá, když vidím jak jim je blbě po tom,tak to chápu.Sám se taky nenechám, dělal jsem si srandu že když už tak Sputnik,no to bude brzo realita taky.... takže ne nechci.Covid mám už za sebou a snad na chvilku protilátky, jsem mladý zvládnu to ale ti staří a nemocní a tlustí, ti ne a pro ně tyhle omezující blbosti dělám.Myslím si o sobě že jsem dost cynický a lidi obecně moc nemusím.Ale co musíte být vy za člověka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslím, že jde o cynismus. Jen o to, s čím se kdo potká a jaké má informace... a, už to sem píši po mnohokráté, nikdo není z té stejné opice, každý je jiný:-)
      Znám osobně 2 lidi, co to chytli po 29-30dnech v daleko horším průběhu.
      Znám osobně člověka 160kg, co ho ani nechtěli přijmout na kliniku, protože by s ním nikdo nehnul. Po pár kortikoidech, co dostal v domácím léčení, a po 20dnech trápení se z toho dostal(zatím?). Ale i po 3 měsících vyjde 10schodů a musí půl hodiny sedět, aby vydýchal. A při tom jezdil i na kole až 60km na jeden zátah.
      Znám pár vícečlenných rodin v jedné domácnosti, kde to jeden chyt, ale jinak nikdo ostatní.(což je třeba z mého pohledu hodně zvláštní)
      Znám jednoho mladýho 37let vysportovanýho, co měl mírný průběh a po 6dnech byl úplně v fpohodě. Za dalších 14dní zemřel na pneumonii, v podstatě ze dne na den. Tedy znal jsem...
      Nechci tím nikoho strašit, ani šikanovat:-)
      Jen... že na nějaké protilátky zapomeňte. Buď máte štěstí a odoláte bo ne. Tahle potvora je nevyzpytatelná, a kdo se má utopit, toho nepověsí.
      Zatím nikdo nikde nestanovil, proč je někdo odolný, i když má ukazatele podlehnutí i rýmě a pálí jednu od druhý, a proč někdo, kdo má naprosto dokonalezdravotní jídelníček, běhá každé ráno okolo vesnice a navíc je ošetřující lékař potkávající pomalu denně nemocné, co by měl mít imunitu jak zvon, lehne na 20dní na podporu dýchání ve sterilním prostředí.
      Možná si stačí něco nastudovat o Španělské chřipce, měla prý v těch zhruba 2 letech 4vlny. V té 1. se tomu všichni vysmívali, úplně stejně jako loni, lehlo pár starších mrtvých, občas astmatici. Ve 2. bylo stále mnoho vysmívačů, mrtvých ve starší generaci přibylo podstatně víc než v té mladší. Ve 3. už začalo jít trochu do tuhého, přibývalo i těch mladších a nikdo nechápal proč(že by podobnost čistě náhodná?). No a ve 4. už to bralo komplet rodiny a to i od těch nejmladších. Mám pocit, že se tomu zřejmě říká mutace? Přizpůsobení viru vymejšlenýmvšemožným "lékům"? Nevím...?

      Já osobně se tedy spíš divím, tomu "schválnému" nakažení se. PROTOŽE TO FAKT NECHCETE PROŽÍT! 90% těch, co jsem se ptal po prodělání, tak řekli "okamžitě jdu na vakcínu jak jen to půjde. FAKT už to nechci". Chápu, máte "polštářky s chilli papričkami. Také je používám, tedy bez polštářků, a občas vypadám jak pomalovanej indián. On je totiž už problém sehnat takové ty klasické, co používali babičky čínské mastičky. Tedy nějaké ještě jsou, ale stojí za h...
      Ale dobrovolně se jít nakazit a spoléhat při tom na hřejivou koňskou mast? To mi hlava nebere....
      nenimito

      Vymazat
    2. pohľad na tú istú bankovku - (a)le(n) z druhej strany....
      Spravte si každý (teda, každý kto je ochotný myslieť sám za seba) taký prehľad čo majú obete (akejkoľvek) choroby spoločné.
      Áno je to o zodpovednosti. Ale už vám málokto povie, že jediná zodpovednosť ktorú máme, je zodpovednost sám za seba.
      Prečo je v nás stále vzbudzovaný pocit viny??? strachu??? (Žeby manipulácia???)
      Qui bono??? (many-pull... mnoho potiahnutí...)
      Keď vám poviem, že ochorieť sa dá zo žiaľu, budete mi veriť? Asi hej.
      A uveríte mi, že "opačne" funguje zdravie?
      Čo majú spoločné 100ročný oslávenci??? Žeby sa vedeli tešiť zo života???
      Prečo je nám už takmer rok vymývaný mozog???
      Qui bono???
      29.1. to napísal dobre Nal. Skúste tomu po-rozum-ieť. Cítiť sme totiž zabudli - ako spoločnosť -jednotlivci to ešte (zatiaľ) dokážu...
      miki

      Vymazat
    3. nenimito

      Kdyby jste četl moje články pozorněji, všiml by jste si mojí zmínky o tom, že díky nálepkám jsem neměl během čtyř let neměl ani jednu virózu nebo chřipku. Ano, stavy kdy se o mne nemoc pokoušela jsem měl, ty ale odezněly během půldne. A protože jsem předtím v horečkách odmarodil aspoň dvě virózy ročně, došlo mi že moje teorie i teorie mého učitele Liena jsou správné. A proto jsem si je potřeboval ověřit na sobě a na rodině.

      Proto až tu bude nový kmen čehokoli, ověřím si je znovu a nakazím se s následkem imunizace. Proto znovu připomínám Putinovu větu "Pokud je rvačka nevyhnutelná, zaútoč jako první".

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    4. Potom budu držet palce:-)
      Nemyslím, že je v tomto případě rvačka nevyhnutelná. Fakt se jí v tomto případě snažím vyhnout, ne ji vyhledávat. A to, i když jsem funkce termobylinných patlání na čelo, dutiny, za uši, na kolena i jinde tak nějak pochopil už mnohem dříve, po babi. A často samozřejmě s nadměrným přísunem teplého čaje, nejlépe z tymiánu:-)
      nenimito

      Vymazat
    5. Ještě mi tak napadlo. Ta teorie o účelném nakažení a následné imunizaci by se měla dát ověřit testy, teoreticky:-)
      https://www.mobler.cz/testy_na_covid/crt-rychly-test-protilatek-igm-igg-na-covid-19-sada-1-ks-v-cestine/
      nenimito

      Vymazat
  13. Šikana je len tam kde je strach a strach sa medzi ľuďmi objavuje len tam kde problémi sa riešia logikou. "Vyhodením" logiky zo svojho života sa človek zbaví strachu a bez strachu z jeho života zmizne aj tá "nutkavá potreba" nechať sa niekým alebo saním sebou šikanovať. Tak jednoduché je to... hunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Huntere
      ještě když by tak zmizela nutkavá potřeba všechny neustále poučovat, to by byla fakt pecka. Přečtěte si po sobě své komentáře. 9 z 10 jich jsou poučky (a to jich tu na blogu máme od vás za osm let možná více než 100) a ještě k tomu psané z pozice "všechno vím lépe, všechno znám lépe, všude jsem byl nejméně dvakrát".
      Pro mě nepochopitelným způsobem celou dobu zbrojíte proti myšlení a v poslední době proti logice. Když byste nemyslel a nepoužíval logiku, nebudete ani schopen nás zde, v internetovém světe, poučovat, protože byste absolutně nechápal, co ta hranatá věc před vámi na stole je a jak se používá.

      Vymazat
    2. Michale je to tu síce "tvoj piesoček" ale prestovšetko, ak nemáš tú nutkavú potrebu byť za "užitočného idiota", máš možnosť tak ako ktokoľvek kto sem prispieva mi čokolvek z toho čo tu tvrdím vyvrátiť... hunter

      Vymazat
    3. Michale šak uznajú i oni to, nie bohapusté špiritizovanie nad nesmrteľnosť chrústa ale opakovanie je matkou múdrosti... hunter

      Vymazat
  14. nenimito

    To jste mne rozesmál. To je to samé, jak kdybych na STK chtěl potvrzení, že stěrače stírají. To přece vidím sám!

    Mně vůbec nejde o nějaké vědecké potvrzení, že moje teorie a nakonec i praxe jsou správné. Pro mne je nejdůležitější že se nemusím otravovat běháním po doktorech, protože chodím pouze k zubaři a jednou jsem byl na šití přeseknuté šlachy. Že já i moje rodina neutrácí za zbytečná farmaceutika a namísto vysedávání v čekárnách ordinacích můžeme dělat něco užitečného. Zatímco jiní si svoje finanční zdroje utratili za zbytečnosti, my je raději investujeme do něčeho, co má trvalou hodnotu.

    Nikomu moje teorie nenutím. Kdo chce ať se je naučí, potvrdí v praxi a ušetří svoje zdroje pro sebe. Kdo nechce, ať i nadále má strach z bubáků lezoucích z médií a vydělává dál, na už tak dost bohaté akcionáře farmaceutických firem.

    Dalším a posledním důvodem pro to že jsem o tom napsal pár článků, je stádní vystrašenost z virálního vymývání mozků a slepé respektování všech zákazů a příkazů, protože je jako jednotlivec musím dodržovat i já.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů