14. 1. 2021

Koluje po internetu...

V síti se objevily neověřené informace o zvláštní operaci italských speciálních služeb ve Vatikánu, která proběhla 9. ledna 2021. Během ní byl údajně zatčen papež František I. a jeho blízcí spolupracovníci. 
Odkazuje se na článek na kanadských stránkách www.conservativebea, který je však údajně podle autora nedostupný. V současné době je na této adrese poněkud jiný obsah.
Zde jsou informace přenášené Telegram-kanálem "President Gordon":


Vatikánský blackout
VATIKÁN / ITÁLIE - Francis aka Jorge Mario Bergoglio byl v sobotu zatčen v souvislosti s 80 obviněními, včetně držení dětské pornografie, obchodování s lidmi, incestu, držení drogového vybavení a zločinných podvodů.
Italská národní prokuratura potvrzuje, že nařídila zatčení a obvinění.
Armáda, italská policie a jejich oddělení pro vyšetřování sexuálních zločinům dorazily do papežského domu ve Vatikánu a zatkly papeže a několik dalších vysoce postavených činitelů. Lidé v blízkosti místa hlásili výstřely, ale policie střelbu nepotvrdila.
Papež František je v současné době vězněn na neznámém místě a je vyslýchán federálními agenty pracujícími pro italský stát a Interpol. 
Giuseppe Governale, hlavní italský prokurátor proti mafii, byl předvolán k zahájení vyšetřování papeže Františka a dalších ve Vatikánu. Řekl, že skupina byla „podceněna“ a obzvláště nebezpečná kvůli svým možnostem šířit se a pronikat do nejrůznějších zemí.

"Tito lidé jsou opravdu nejhorší z nejhorších. Mohu vám slíbit, že nepřestaneme pronásledovat obchodování s lidmi, dokud neukončíme toto opovrženíhodné konání ve Vatikánu a Itálii i v sousedních zemích po celé Evropě. Jsem přední italský státní zástupce a moje oddělení se bude snažit chránit naše občany, zejména ty, kteří nás nejvíce potřebují, naše děti. “
Giuseppe Goverale

V průběhu zatýkání policie a vojenští specialisté vypnuli ve Vatikánu elektřinu a přerušili přímé vysílání. To neuniklo pozornosti na internetu. Mnozí jsou přesvědčeni, že papež je „prvním zatčeným“. A vypadá to, že by ve svých předpokladech mohli mít pravdu. Podle agentů Interpolu je to „první z mnoha“.





8 komentářů:

  1. Že by Trump ještě neřekl poslední slovo?

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou úplný nesmysly.

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, jestli zpráva je pravdivá, ale je mnohokráte dokázáno, že - a hlavně co - dělali "služebníci boží". Viz třeba během posledních let skandály v Polsku, Německu, mno dá se přepočítat prakticky třeba celá Evropa, nemluvě o jiných světadílech. A to neuvádím například mnohem více případů z minulosti, proč se třeba papež omlouval celkem nedávno v Irsku ("opět" děti, opět hroby ...)! O tom, že Vatikán se aktivně vměšoval do politiky vždy, může svědčit třeba zapojení do "dávné" "podpory" Hitlera a "nešťastných uprchlých" nacistech, papež přímo cíleně jmenovaný k pomoci rozpadu Polské lidové republiky a samozřejmě mnohé další i např. spojení s mafií samotnou (umělecky to bylo vidět i ve slavném seriálu - Chobotnice), protože peníze přece "nesmrdí".
    Kolik lidských obětí má, kromě obchodování a zneužívání, na svědomí Vatikán se už asi jen tak nepodaří spočítat.
    Takže jestli jako jsou to nesmysly, pak jedině to, že by nic neprobíhalo. Ale Zavtra web patří k těm, které nejsou "bulvární". Patří k těm docela spolehlivějším.

    Takže i když by nic neprobíhalo, a na "naše" sdělovací prostředky se nedá spolehnout, že vůbec přinesou OPRAVDU důležité informace ze světa a vlastně i z domova objektivně, pak by si právě zrovna toto Vatikán zasloužil. V neposlední řadě za to, jak se chová ke "své" vlastní víře, kterou má "jako" hájit.

    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  4. Kapitán Ed Hayes Ret .: 20 bodů, proč Amerika přechází z korporace na Republic & Biden, nebude prezidentem!

    1. Trump se neúčastnil jen dalších čtyřletých voleb v roce 2016 – Trumpa armáda oslovila, aby kandidoval, a celé jeho vítězství bylo a stále je vojenskou operací.
    2. Trumpovými prvními 4 roky bylo nejprve vypustit spodní močál. Bažina byla / je hluboká a zahrnovala všechna průmyslová odvětví na světě, bankovnictví, film, farmaceutický průmysl, jídlo, pojmenujte to, že to ovládali; hodně bylo vyřešeno.
    3. Barack Obama před odchodem z funkce podepsal výkonný rozkaz, aby prominul kohokoli před jakýmkoli zločinem ve vládě. Z tohoto důvodu nebyl nikdo odpovědný, když se Trump ujal úřadu.
    4. Tyto krysy z bažin nemohly být souzeny za tyto zločiny (tj. Skandál e-mailů Hillary, Clintonova nadace, špionáž FISA proti kampani Trump atd.) ~ Pouze zločiny PO OBAMOVÉM odchodu z funkce – mohly být tedy uvězněny nové zločiny.
    5. Armáda je potřebovala chytit při spáchání trestného činu s prokázáním.
    6. Prezident Trump ve svém projevu 7. ledna 2021 uvedl: „Proběhne„ plynulý a řádný přechod moci “.
    7. To v žádném případě neznamená, že prezident Trump přechází ze svého prvního funkčního období na Joe Biden! Slyšeli jste ho říkat Joe Biden?
    8. Přecházíme ze zaniklého USA Corp do republiky (nikoli Biden). Prezident Trump technicky nezíská „druhé funkční období“ a jak tweetoval, „nebude na Den inaugurace v lednu“ ~ to znamená, že den inaugurace nebude. Toto bylo poslední zaznamenané období prezidenta, který sloužil v „Americké korporaci“.
    9. Prezident Trump zrušil zákon o bankovnictví z roku 1781 z Anglie. Spojené státy se vracejí zpět k Republice a Donald J. Trump bude prvním prezidentem nové republiky s ústavou plně neporušenou.
    10. Počáteční datum pro novou republiku je 4. března 2021 ~ toto bylo původní počáteční datum nového prezidenta (dokud nebylo změněno podle FDR v roce 1933).
    11. Na konci projevu prezidenta trumpa řekl: „Naše neuvěřitelná cesta teprve začíná.“
    BOOM
    Bez ohledu na to, jak to vypadá, je to všechno optika; Vojenské operace myslely na všechno.
    12. trump získal drtivé vítězství a bude prezidentem ~ Nové republiky.
    13. Bažinové krysy potřebné ke spáchání trestného činu během posledních 4 let; a nyní byli uvězněni.
    14. Potvrzení vědomě podvodných voleb, jaké právě provedli Pence a Congress, je zrada.
    15. Prezident trump je až do 20. ledna 2021 stále prezidentem Spojených států. Má pravomoc odvolat se na povstalecký akt. Zákon o povstání se zabývá zradou na vojenské úrovni.
    16. Proč prezident předtím nezapojil zákon o povstání? Protože to zahrnuje armádu a lidé by ho obvinili, že je diktátor. Podvodným volbám dal všem dostatek příležitostí k očištění: Nejvyšší soud, DOJ, soudy, kongres a viceprezident. Všichni si většinou vybrali svůj pruh a rozhodli se potvrdit (vědomě) podvodnou volbu.
    17. Mnoho trumpových příznivců bylo pod hlubokým státem pod tlakem a ohrožováno, a to vždy. Lidé, kteří se zdají jít proti trumpovi, byli buď vyhrožováni, nebo jsou součástí hlubokého státu. Lidé si vybrali své jízdní pruhy.
    18. Nepodceňujte prezidenta a tuto vojenskou operaci. trump často vypadá slabý, než vyhraje (přečtěte si The Art of the Deal). Twitter a Facebook nyní zakazují (cenzurují) prezidenta ~ to dává prezidentovi příležitost používat systém nouzového vysílání (zřízený v roce 2018) za účelem kontaktování všech Američanů ohledně toho, co budou muset slyšet ohledně dalších kroků.
    19. trump znovu a znovu řekl: „máme všechno (důkazy).“ Také řekl: „Nikdy se nevzdáme.“ A řekl: „to nejlepší teprve přijde!“
    20. Nesledujte nebo nedůvěřujte MSM; jsou v hlubokém stavu. Nevzdávej to. Zachovat si víru!!!
    Zdroj:
    https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2021/01/capt-ed-hayes-ret-20-points-of-why-america-is-transitioning-corporate-to-republic-biden-will-not-be-president-a-must-read-3561888.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, článek si dejte do překladače ... R.

    http://clearlook.unblog.fr/2021/01/14/les-cordes-de-la-potence/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si dovolím poznamenat, že stačí si dát do překladače některé články např. z ruského webu, nevím třeba velmi často:
      http://ru-an.info
      a nestačím se divit divit. "Hodně" se mi líbí nečekané patvary, které "vylézají především z google.
      Používám občas doplněk Translator k Opeře, kde je překlad celé stránky i části textu, či slova možný podle více překladačů (každý má svoje "nečekané" mouchy). A někdy se nestačím divit, že smysl článků se kardinálně mění v jednom překladači (nejčastěji v Google) oproti jiným. Neznat řeči, ze kterých si pomocně občas nechám přeložit (povětšinou hledám přesnější význam jednotlivých mně méně známých slov), tak bych žil v domnění často o opačném názoru autora článku.
      Bohužel francouzštinu neovládám, kromě několika desítek slov získaných v dětství četbou komiksového časopisu Pif v originále. Takže kontrola skoro žádná. :)

      Bedřich

      Vymazat
  6. Ahoj,
    Krom odkazů musím ještě dodat... rád se tady občas začtu... inspirující,pěkné,poučné
    R.

    OdpovědětVymazat
  7. Bajden zastavil výstavbu "steny" medzi Mexikom a Amerikou, videla som foto kde v kamione prevážali kusy jatočného dobytka, ibaže vnútri tých krav boli prevážané deti !!!! Takže čo ? Nové dodávky na adrenochrom pre beštyje, chcú v tom pokračovať.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů