11. 10. 2013

Důkaz naší paralelně-zrcadlové existence

U nás doma již dlouhou dobu dochází k abnormálnímu jevu, který, jak mám zjištěno, se nevyhýbá ani dalším českým domácnostem. Jde o tak bizarní a pro mnohé nepříjemnou záležitost, že jsem se rozhodl tomu podívat na zoubek.


Tato fotka se možná může zdát jako celkem obyčejná hromada vypraných ponožek, ale při podrobnějším prozkoumání zjistíte to samé, co my doma. Jde totiž o (je to speciální vědou doposud neuznaný výraz) - liché ponožky. Tato ne zrovna malá hromada čítající několik desítek kusů vznikla zhruba po pěti pracích cyklech naší "začarované" pračky. A právě pračka je klíčové místo-zařízení zodpovědné za tento fyzikální fenomén, který současná oficiální věda neuznává, neboť jde o tzv. dematerializaci, ale i zároveň zhmotňování (dále bude vysvětleno), což jsou dva jevy, které jsou v přímém rozporu s prvním termodynamickým zákonem.
Že zdaleka nejde o ojedinělý úkaz, jsem si ověřil dotazem na své známé a příbuzné. Muži tedy o tom nemají z valné části tušení, ale manželky a přítelkyně to s naprostou samozřejmostí potvrdily ve všech případech!!! Vždy se stejným výsledkem - vznik lichých ponožek.
Co mě na tom zarazilo, bylo zjištění, že počet jednotlivých kusů ponožek souhlasí, ale specifickou část z každé várky prostě nelze spárovat. O tom, že nejde o nějakou lajdáckost či lenost, svědčí přísahy (někdy i podpořené slzami) dětí a manželů, že zcela jistě do prádla dávají ponožky vždy v páru a ještě k tomu roztáhnuté a nikdy naruby. Prostě - na vině musí být pračka!
Další zajímavostí je, že u části lichých ponožek vůbec není identifikován jejich majitel. V tomto případě se přikláním k variantě materializace - jinak zhmotnění se.

Je tedy na místě si položit otázku, o co tu sakra jde. Velkou nápovědou mi byly nedávno přečtené články o mořských vírech označovaných jako pozemské malé příbuzné vesmírným černým dírám a články o objevech Viktora Schaubergera, kde objasňoval vlastnosti vody a vírů. Pokud se pozorně podíváte na pračku v pracovním režimu, musí vám svitnout. Pračka totiž není nic jiného, než domácí generátor miniaturních červích děr díky vírům vody.
Už dlouho se vědci domnívají, že červí díry jsou portály (styčná místa) mezi různými dimenzemi - vesmíry. Dále se někteří vědci domnívají, a mají to i matematicky podložené, že každá dimenze (včetně té naší) má svoji antidimenzi, která je jejím zrcadlem, složené z naprosto stejných částic, které ale mají opačnou polaritu náboje.

Proč tedy ale nemizí i jiné prádlo? Domnívám se, že příčinou je to, že ponožky jsou jediný často praný kus oblečení, který je párový. Větší množství rukavic asi nikdo nepere, ale troufl bych si tvrdit, že by to mělo stejný výsledek jako u ponožek. A právě tato párovost může být spouštěčem velice složitých fyzikálních dějů, které vedou k tomu, že dochází k výměně jedné části tohoto párového oblečení mezi dvěma dimenzemi. Zřejmě kvůli tomu, že naše realita a ta zrcadlová, jsou také párové. V pračce díky rotaci pracího bubnu dochází k poměrně silnému víření vody, a to ještě k tomu v elektromagnetickém poli motoru pračky, což má patrně za následek vznik časoprostorových potrhlin, které dávají vzniknout "lichým ponožkám". Pochopitelně touto časoprostorovou potrhlinou ponožky cestují oběma směry a to způsobuje, že se k některým ponožkám (často jsou to ty s dírou na patě nebo na palci - příčinu neznám) nikdo v rodinách nehlásí. Jde totiž o ponožky z našeho antisvěta. Umím si představit, že stejná rozčarovaní musí prožívat i naše antijá.
Proč ale toto Univerzum nikterak neošetřilo, nevím, protože díky této anomálii zcela jistě v rodinách na obou koncích časoprostorových potrhlin dochází k mylným nařčením, následně hádkám a tichým domácnostem. Vše díky "drobné" chybě v plánech Univerza.

30 komentářů:

  1. Troufám si tvrdit, že věc je ještě daleko složitější. I u nás byl tento paranormální jev už nejedou zdokumentován, rozdíl je však v tom, že většina našich singl-ponožek je prokazatelně sudých. Mám tomu rozumět tak, že při nedávné rekonstrukci naší koupelny sklenář nedbale umístil zrcadlo a my se neočekávaně "pročervili" do antisvěta?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bingo!
      Na zrcadla jsem zapomněl a vlastně jsem si jich ani nevšiml. Ale jelikož v každé koupelně, tedy tam, kde je i pračka, nějaké to zrcadlo vždycky je, bude to mít jistě nějakou souvislost. Vždyť předloha čehokoliv a její obraz v zrcadle je též vždy párová záležitost, pokud tedy nejde zrovna o upíra nebo tmu. U upírů je to jasné, ale u tmy se ještě nikomu nepodařilo prokázat, zda se v zrcadle odráží či nikoliv, protože je tam zkrátka tma a tudíž je prd vidět, co je nebo není v tomto případě v zrcadle. Ale upíři a tma jsou už docela skok od problematiky "lichých ponožek".
      A co se těch "prokazatelně sudých singl-ponožek" týče (předpokládám, že jsi tím měla na mysli známost jejich majitelů) - nemám ještě žádnou teorii co může způsobovat a ovlivňovat obousměrnost toků. Chování přačkových časoprostorových potrhlin je zatím hold příliš nevyzpytatelné. Třeba jednou v budoucnosti se věda, což je jen děvečka ve službách vojenského průmyslu, obuje (až si přestanou zahrávat s počasím apod.) i do tohoto fenoménu a podaří se jí do toho vnést světlo. Možná, když v tom bude spatřena možnost napadnout z pračky nepřátelské teroristy, kteří ohrožují národní bezpečnost, třeba se priority změní a záhada bude vědou rozluštěna dříve. Jen doufám, že ošetří ten problém s "lichými ponožkami", protože vidět vycházet z mojí pračky členy jednotky SAS s jednou a ještě k tomu děravou ponožkou, by mě asi dostalo i bez boje.

      Vymazat
  2. Díky za rozšíření obzorů, do teď jsem podezřívala prostě ponožkožrouta... hlásím se do klubu licho i sudo- ponožek... máme 2 zrcadla u pračky... to vám ani nebudu říkat, jakej to je mazec... po čase se zase spárujou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti Mirko přeju.
      U nás k opětovnému spárování dochází jen velice zřídka. Co jednou pračka schvátí, to už nikdy nenavrátí.

      Vymazat
    2. Zkus ty dvě zrcadla, ale pozor! Nesmí být proti sobě! To by se pak děly hrozný věci. My je máme do pravého úhlu.
      Jo... a občas se spárujou ty ponožky pozdě, v době, kdy už jsou malé i tomu nejmenšímu... s tím jsme nic nevymysleli.

      Vymazat
    3. Zrcadla v naší rodině mohu zkoušet v libovolných počtech i vzájemných postaveních a nic se nestane. Jde tu totiž o další fenomén. Skla, zrcadla a všechny lesklé plochy jsou totiž ihned řádně upatlány do stavu, že těžko určovat, co se v nich vlastně odráží (spíše neodráží). I když všechna upatlání nesou tentýž vzor - tvar lidských rukou a prstů, nikdo to nemá na svědomí. Vždy jako sborem zazní "Já ne". Takže všichni členové rodiny, mě nevyjímaje, jsou v tomto směru nevinní. Odkud se otisky berou, zůstává nezodpovězeno. Až nebudu zavalen základními důležitými rodinnými záležitostmi jako třeba - jaký je vztah naší rodiny k Zimbabwe, určitě se vrhnu i na tuto záhadu.

      Vymazat
    4. Snad jen na závěr musím podotknout, že obdivuju Tvou odvahu pustit se do témat, od kterých i kalifornští vědci dávají ruce pryč

      Vymazat
    5. Mirko,
      pravda je přesně opačná - to není o odvaze, nýbrž o pudu sebezáchovy, strachu z domácího násilí či neschopnosti oponovat druhým - zkráceně na vině je prudce jedovatá nemoc s latinským názvem "manzeláce podpantoflizáce". Hledám nějaká rozumná řešení, která by přesvědčila manželku, že to není vina ani moje ani pořádek a čistotu milujících dětí.
      Řešení-příčinu jsem tedy již našel, narozdíl od odvahy jí sdělit neomezené vládkyni domu.

      Vymazat

  3. Článok sa podaril ! BTW - na mňa zapôsobil až zastavením času, čiže keď sa čas zastaví, v tomto rozsahu sa nestárne. Dík Idem ešte skontrolovať samu seba do toho zrkadla :-DD

    Ste to zazdili Michale a VlaBi, ono ale po mojich skúsenostiach čo poviete na toto :
    v USA sú práčky v tzv. pivniciach, suterénoch, tam zrkadlá nie sú, cez to som šiestich členov rodiny oponožkovala až na malé výnimky docela párovo.
    Možno poviem blbosť ale : : práčky sú rozmernejšie , prádlo sa vkladá zhora, niektoré majú akýsi stredový "čudlík", objímku, kde sa leje prostriedok na pranie, prádlo sa točí v istej vzdialenosti od toho čudla., vodorovne v priestore, vodorovne s podlahou. U nás či sa vkladá z boku či zhora, sa prádlo točí nie voddorovne, lebo ide shora doprava.dolu a zas hore a dolu,, v smere hodinových ručičiek.
    Takže - tam je prádlo , ktoré sa točí stále v jednej rovine-vodorovne a u nás prekonáva prádlo viac rovín, že ? - Má to nejaký význam - zatiaľ mi nič nebliklo. :-) Stretla som sa už s názorom, že práčka ponožiky žerie, podané viacmenej humorne , www.spiiidy.blog.cz tuším. Ale na každom šprochu pravdy trochu.
    Tak po babsky, dávam do práčky ponožky "zaklesnuté" spolu, len okrajom, lemom, päta a špička sú voľné.
    Keďže ich mám málo, som minimalista, nestrácajú sa mi ... :-) B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. B.,
      díky za upozornění na závažné mezinárodní souvislosti! Teď je už jasné, že síajej a enesej jsou problému už na stopě, protože mazaně a bez vysvětlení (filutové!) nařídili změnit rovinu otáčení rotoru praček, což bude patrně onen uzlový bod problému!
      Žeby počítali s antigravitací??

      Vymazat
    2. Dobrý večer, neuvěřitelné, díky Míšo , tolik jsem se natrápila kvůli ponožkám, ted se mi tákhle ulevilo, ponožkové aféry u nás v rodině už nebraly konce. Jsme všichni dospělí a i když já mám nejmenší nohu, tak se mi občas objeví v prádle i dětská ponožka se Spidermanem. Je to strašidelné a ted, když to prasklo i na ostatní, tak je to pro mě nádherná úleva, že to není jen u nás. . . hihihi ahoj iva

      Vymazat
  4. Jsme na tom úplně stejně. Podezříval jsem psa, ale ten žere jen složenky, nesnáší je. Ale po dlouhých letech bádání jsem přišel na to, že UFO bylo dosud mylně interpretováno jako "Unidentified Flying Object". Ve skutečnosti se jedná o "Unidentified Fusekle Object", který se živí právě - ponožkami! Záhada je vyřešena :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ponožkové příběhy mě povzbudily k přiznání, že se u nás doma dějí tyto záhady i s jinými předměty. Nejhorší jsou knížky, to nemůžu ani komentovat, protože, ty si prostě dělají co chtějí. Zjevují se mi v kuchyni i jiné předměty, které jsem nikdy nekoupila, nedostala a na nic nepotřebovala. Při posledním stěhováním jsem objevila 3 remosky, automatický vařič vajec na tvrdo , modrou termosku, která nebyla nikoho. Cybí mi starožitný tácek z hotelu Modrá hvězda, který už je 30 let zbouraný, ovšem mám ze stejné doby hmoždíř, který není náš. iva

    OdpovědětVymazat
  6. Ivo, Petře, Bed, Vlabi:
    Tak vám tedy pěkně děkuji. Já se tu snažím o korektní bádání, lámu si hlavu kdo, co, kdy, kde a s kým a vy to celé deklasujete na úroveň nějaké kabaretní druhojakostní hry. Fujky, styďte se! Vždyť je to vážné! Abyste věděli jak ukrutně se mýlíte a že v tom celém jsou, jak jinak, peníze, řeknu vám tu holou pravdu, kterou jsem dnes objevil. Žádná enesej ani síajej apod.
    Jde o multimiliardový kšeft. Nevšimli jste si, jak obchodníci (s cizím přízvukem) s prádlem "vše za ťiťa padě" si jezdí v těch nejluxusnějších autech? Kdopak asi nejvíce trhne na "lichých ponožkách"? Už vám svítá? Nejprve zkrze zámořské kamarádíčky zlikvidovali české světoznámé oděvní výrobny jako Pleas apod., protože na ponožkách, které se díky nezničitelnosti dědily z generace na generaci, se zbohatnout nedá. A pak už stačilo zaplavit trh fusaklema, které vám v holínkách už po pár krocích sklouznou a visí zmuchlané ve špičce na dvou prstech. A když se zajistí i jejich rychlé párové rozdělení (efekt liché ponožky) nezbude nic jiného, než si druhý den zajít koupit další výhodný balíček 3 za cenu 1. Tady vážení už ani neplatí Univerzální rovnice, s kterou přišel Matěj: 1 + 1 = 1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak milý Mišáku, já jsem se teda zastyděla:), udělala jsem několik pokusů o víkendu s ponožkama a přišla jsem na následující. Pračku máme mimo koupelnu, žádná zrcadla nemáme v dosahu. V této chvíli se dívám na přepravku plnou licháků, které budu muset znova vyprat, protože se tam večer nastěhovala naše kočicka. . . no, ale k věci. Vzala jsem silonový pytlík opatřený zipem, používá se k praní luxusaního spodního prádla, aby se u podprsenek nepoškodily dráty. - dámy to znají. Tak ten pytlík na pradélko jsem naplnila spárovanými ponožkami a vyprala. .HURRÁ záhada vyřešena, ponožky jsou všechny v páru. Ověřili jsme si zde zákon přitažlivosti, který přitahuje stejné . . . .)))) JSME BANDA BORDELÁŘŮ, KTEŘÍ JSOU SICE ÚŽASNÍ, ZÁBAVNÍ A KRÁSNÍ::)))) krásně si rozumíme, ovšem, potřebovali bychom doma nějakého skřítka suchara, který by nám dával ponožky do pytlíčku, pak do sušičky a hned srolovat a uložit. hihihi ahoj iva

      Vymazat
    2. Ivo:
      Tak "bordelářská" varianta mě také někde vzadu v koutku mozku napadla, ale přece jen děti (hlavně ony mají ty "licháky") se dušují, že to tam dávají v pořádku, takže jsme předpokládali, že jsou po mě a opravdu jsou pořádkumilovné.
      Tudíž buď jsou opravdu bordeláři a pak musím i já být bordelář (pokud se to tedy neprojevuje obgeneraci jako spousta jiných vlastností) nebo nejsou moje. A nebo prostě kecaj.
      Budu muset koupit žárovku do výslechové komory a jednoho po druhém si je tam pozvat.

      Vymazat
    3. haha, tak to bylo vtipný:) dělala jsem si srandu, licháky má každej, neboj, bude to mít určitě vědecký vysvětlení . Pytlík funguje, stojí asi 10 kč. Můj muž je přehnaně pořádný, ponožky si po použití sundá, otočí a stočí, peru je stočené, blbý je, že je pak stejně nějak postrácíme, nebo co. . . teda spíš já:))))) JSEM URČITĚ BORDELÁŘKA, jenže, vedle Vlastíčka je bordelář každý.:))

      Vymazat
    4. Ivo,
      tak doufám, že v tomto vláknu nikdo neřekl jediné slovo vážně. Jinak by to bylo s námi už úplně v řitce :-)

      Vymazat
  7. No,
    tady je teda veselo i bez přítomnosti rautu,TV a tisku. A stačí k tomu jedna intelektuál ponožka krát nekonečno a je to. Nejspíš se ty fusakle inspirovaly Rothschild mustrem na půjčování peněz. Matěj

    OdpovědětVymazat
  8. Jenomže na tuhle rovnici nepřišel Matěj, ale příroda s Popletou. Matěj

    OdpovědětVymazat
  9. Navrhuji založit Ponožkvou unii, vyrábět všechny ponožky stejné, v jedné barvě i transparentní velikosti a je ftákách :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petře,
      to jsem už před časem zkusila - začala jsem kupovat ponožky v multipacku (5 párů stejných) a nějaký čas to docela dobře fungovalo. Po vyprání jsem vždycky některé přemluvila, aby se "zesudily", a dokud bylo z čeho brát, bylo to v pohodě.
      Ale provalilo se to!!
      Fíci zasáhli - a zkus dnes koupit maxibalení stejných ponožek! Ani mrť! Každý pár jiný a někdy dokonce i v rámci páru odlišení - prý abychom si nepletli pravou a levou nohu! Pche, to máme přece vyřešené už ze školky.
      Nevidím už jiné řešení než jeden den v týdnu chodit s jednou ponožkou. Anebo s jednou nohou. To bysme je převezli! :-)))

      Vymazat
    2. Vlabi,
      já už rezignoval. V týdnu jsem už chodil s každou jinou ponožkou. A víš co se stalo? Vůbec nic! Ani jsem nezakulhal. :-)
      Jo a trošku malá pidioslava - tvůj komentář měl kulaté číslo 1000.

      PS: tvoje finta s jednou mohou má na první pohled malou chybu - dá se praktikovat jen maximálně dva týdny. Pak už nezbude žádná noha. Ovšem kardinálním vítězstvím by bylo, že už by nebylo třeba ponožek a tím bychom jim dali definitivní KO.

      Vymazat
  10. ajajaj, - že totálne nový gentlemanský outfit sa zaobíde bez ponožiek.
    Fakt!! Videla som - man in black bez fusaklí .že by ten Walstreet mal predsa nejaký dopad na našinca?
    Idem pohľadať to video ... :-XX B

    OdpovědětVymazat
  11. ŽENSKÁ V PONOŽKÁCH, TO JE ZLOČIN:))))) iva

    OdpovědětVymazat
  12. zaujimave coby sa stalo ak by CENTRIFUGA / PRE VYCVIK LETCOV / = ROTOVALA NIE VODOROVNE , ALE " ZVISLO " NASTAL BY PODOBNY EFEKT..???

    OdpovědětVymazat
  13. Zajímavá otázka.
    Budu-li vycházet z toho, že má teorie je pravdivá, pak by musela nastat jedna z následujících možností:
    a) letec by se z centrifugy vypotácel s jednou ponožkou
    b) s dvěma ponožkami, avšak s každou jinou
    c) z centrifugy by se vypotácel někdo zcela jiný a sháněl by se po chybějící ponožce

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů