29. 1. 2019

Jak páni světa zbavuji Zemi přebytečných obyvatel

Proč téměř nikdy nepadne slovo „genocida“, když se jí dopouštějí Spojené státy. Proč?
Světové ekonomické fórum v Davose přišlo a odešlo, ale nic se nezměnilo. Chudí jsou chudší, bohatí bohatší, války a konflikty jsou na vzestupu. Temná elita tahá za provázky, a nemá žádnou touhu – pevně tomu věřím – zničit sebe, „svou" planetu, jachty, nemovitosti, svůj finanční ráj a své centrální banky-kasina. Žijí si příliš dobře, aby si svůj feudální život zničili jadernou apokalypsou. Tito temní vládci světa vedou tichou válku – postupné, ale neustálé ničení „přebytečných" lidí při zachování infrastruktury.



Tato válka je v plném proudu – není studená, ale velmi horká. Jejím cílem je zničení lidstva ve střednědobém či dlouhodobém horizontu. Tato strategie funguje jako chobotnice, jejíž chapadla konají současně po celém světě. V této bitvě nepřežije téměř nikdo z obyčejných lidí.


Jedním z chapadel jsou – biologické zbraně.
Na celém světě existuje více než 100 tajných laboratoří kontrolovaných Pentagonem a CIA, kde se takové zbraně vyvíjejí. Tyto laboratoře často fungují pod rouškou „výzkumných" laboratoří, které údajně hledají léky na lidská i zvířecí onemocnění nebo vymýšlejí způsoby, jak likvidovat zemědělské škůdce. Ve skutečnosti se tu však vyvíjejí nové generace biologických kmenů, virů a bakterií. Dokonce i nové generace vakcín, které jsou hned testovány na místní populaci – samozřejmě bez jejího vědomí a souhlasu!
Jednou z těchto vojenských biologických laboratoří je Výzkumné centrum Richarda Lugara ve Tbilisi. Zde je zkoumán vztah mezi skupinami DNA a biologickými zbraněmi, to vše zacílené na obyvatelstvo Ruska a další etnografické skupiny včetně národů Blízkého východu.
Podobné laboratoře „zkoumají" populaci východní Asie – s důrazem na Čínu. Latinská Amerika, která je zadním dvorkem Washingtonu, je rovněž objektem zájmu. Epidemie eboly v západní Africe v letech 2014 – 2016 byla s největší pravděpodobností „umělá". Oficiálně bylo zaznamenáno 30 000 případů, z nichž více než 11 000 smrtelných. Neoficiálně je to však více než 20 000 mrtvých. V zemích Sierra Leone a Libérii, které byly epidemií nejvíce postiženy, ekonomika prudce propadla. Byl to dokonalý test toho, jak v naší době dobývat ty rozvojové země Afriky, které jsou bohaté na přírodní zdroje. Dalším příšerným monstrem jsou geneticky modifikované organismy (GMO). V této oblasti po dlouhá léta vládla společnost Monsanto, která od počátku 70. let. úzce spolupracovala s Henrym Kissingerem, inspirátorem společnosti Bilderberg.
Účelem tohoto „klubu" je významně snížit světovou populaci. Do GMO je možné implantovat kmen prakticky jakékoliv biologické infekce. A nikdo si ničeho nevšimne, nic se neví. V devadesátých letech minulého století Monsanto například testovalo v Indii geneticky modifikovanou pšenici, po jejíž konzumaci se ženy staly neplodnými. Test byl proveden na chudých, na kastě nedotknutelných. Informace se sice dostaly na veřejnost, skandál však měl krátké trvání, protože novinářům byla tvrdě zavřena ústa. 

Chobotnice má ještě další chapadlo - klimatické zbraně. 
Tato technologie Pentagonu ( Environmental modification techniques - ENMOD) hromadného ničení je už více než 50 let stará. Počáteční verze umělého ovlivňování klimatu byly použity ve vietnamské válce. Během operace Popeye byla záměrně prodloužena monzunová sezóna s cílem znesnadnit protivníkovi dodávky zbraní, střeliva a jídla na „stezce Ho Chi Mina". Zároveň byly defolianty ničeny lesy, v důsledku čehož se tu pak rodily děti s četnými deformacemi. Tajná klimatická válka se nyní vede v Africe, kdy katastrofální sucha v strategicky umístěném Somálsku a Etiopii způsobila kolaps zemědělské výroby. V Afghánistánu zase umírá rekordní množství lidí v důsledku zde neobvykle chladných a vlhkých zim. V roce 1970 zabírala oblast amazonského deštného pralesa 4,1 milionů kilometrů čtverečních. Nyní to jsou už pouhé 3,3 miliony. Výsledkem je šíření sucha v argentinské Patagonii. 

Další děsivou zbraní je privatizace vody. 
Probíhá tiše, často tajně, pod vedením multilaterálních rozvojových bank, MMF a samotných vlád. Stačí se podívat alespoň na odporné společnosti podnikající v oblasti balené vody – Nestlé, Coca Cola, ale i tisíce dalších, které ničí životní prostředí a znepřístupňují zdroje pitné vody chudým domorodým obyvatelům. „Nestlé India“ se značkou „Pure Life" (čistý život - SD) nakonec byla nucena opustit Indii z důvodu mnoha sociálních konfliktů s místním obyvatelstvem, protože masivní odběr snížil hladinu spodních vod do té míry, že zdejší lidé ztratili přístup ke svým tradičním zdrojům. Místo toho jim bylo doporučováno, aby si kupovali drahou balenou vodu Pure Life!
Nestlé vytvořila podobný problém v Africe a dokonce ve Flintu v Michiganu v USA. Zde není téměř žádná čistá pitná voda, přesto společnost Nestlé platila pouze 200 dolarů ročně za čerpání vody z jednoho z mála zbývajících veřejných zdrojů. V Kalifornii postižené v letech 2015 – 2016 velkým suchem společnost Nestlé v roce 2017 překročila povolenou míru vytěžování vody v národním parku San Bernandino, a to navíc na již prošlou licenci, a platila přitom jen asi 500 dolarů ročně, zatímco farmy měly kvůli suchu velmi tvrdě omezené příděly vody. Nakonec regulátoři donutili společnost Nestlé čerpání vody zastavit. Film o tomto Bottled Life (Balený život) získal mnoho ocenění. Bývalý poradce pro vodní zdroje OSN Maud Barlow příhodně nazval Nestlé pijavicí.
O nic lepší však nejsou Coca Cola, Pepsi a další společnosti balící vodu, které používají neetické metody, když v podstatě lidem kradou podzemní vodu a pak je nutí kupovat si drahou balenou. Ale skutečnými dravci jsou ti, kteří masivně privatizují poslední nekontaminované vodní zdroje – například obří vodonosné stromy v Amazonii a fosilní vodopád Guarani, které mnozí považují za největší zásobárny pitné vody na světě. Jedná se o obří francouzské společnosti Veolia a Suez, následované americkou a britskou ITT Corporation, americkou společností Water United Utilities, Severn Trent a Thames Water. Stále větší počet firem privatizuje vodní zdroje v metropolitních oblastech, zatímco obyvatelé chudých čtvrtí jsou zbaveni čisté vody, protože si soukromou vodu nemohou koupit. V důsledku toho je celosvětově patrný zřetelný růst střevních onemocnění a kojenecká úmrtnost. To také naznačuje výzkum Světové banky, která však společně s MMF privatizaci vody přesto obhajuje.
To nejhorší je však ještě před námi: privatizace vody se stává silnou globální zbraní. Existují například zprávy, že řecký prezident Tsipras začal razit myšlenku, že by bylo dobré privatizovat dodávky vody v Řecku. Po tom všem, že tento despota již v Řecku spáchal - je nyní privatizací vody?
(Problém priatizace vody tvrdě pociťujeme i v České republice, kde si mnozí nezodpovědní veřejní činitelé odhlasovali krádež naší vody francouzskou Veolií. Zde je odkaz na petici, která vznikla jako protest proti této tendenci – pozn. překl.)

Digitalizace peněz a ekonomiky je dalším chapadlem chobotnice zla. 
Jedná se o prostředek, kterým mohou vlády nebo jiné represivní síly kontrolovat obyvatelstvo zemí tím, že jim zadržují nebo konfiskují příjmy a jiné zdroje nezbytné k udržení života. 29. ledna 2018 informovala CNBC Corporation, že burza kryptoměn Japonska byla hacknutá o 535 milionů dolarů. To je největší krádež bitcoins v poměrně krátké historii této „měny". Tak tedy vypadá bezpečnost kryptoměn!
Nyní existuje asi 1400 typů kryptoměn. A jejich počet dále roste. Kryptovaluty jsou extrémně volatilní, což je důvod, proč je mají tak v oblibě podvodníci a spekulanti. Ale digitalizace peněz neznamená jen kryptoměnu. Pro obyčejné lidi tu je další daleko větší hrozba – postupné odstraňování hotovosti a její nahrazení digitálními penězi. To se také již děje, v podstatě tajně, v celé Evropě, počínaje skandinávskými zeměmi, kde některé obchody již hotovost nepřijímají. Stanete se tak otrokem bankovních skřítků, tj. digitálních bankéřů.
Pokud budeme žít v digitální ekonomice, bude to znamenat, že cena všeho bude „elektronická“. Obtížnost těžké práce, fyzické objemy, produktivita práce – všechno se stane malými čísly. Pokud se neoliberálnímu systému zachce ušetřit na nákladech na práci, pak hodnota práce může být snížena téměř na nulu. Jakákoli společenská hodnota a sociální statistiky se stanou politickou fraškou, čímž se ostatně již staly například údaje o nezaměstnanosti, inflaci a „ekonomickém růstu".

Což nás přivádí k dalšímu chapadlu chobotnice – propagandě, všudypřítomné propagandě řízené šesti anglo-sionistickými mediálními giganty, které na Západě ovládají 90 % „novin". „Noviny“ vám prodávají zlo o Rusku, Sýrii, Íránu, Venezuele, Kubě, Číně – o komkoli, kdo se nechce podřídit imperiálním pravidlům. Západní propaganda je nejhorší ze zbraní. S její pomocí se pokoušejí implantovat do myslí obyčejných občanů myšlenku války – například válku proti Severní Koreji, zemi, jejímž jediným cílem je chránit sebe a neohrožovat svět.
Nebo si vezměte olympijské hry. Když zakázali ruským atletům účast na Hrách v Rio de Janeiro, Západ jim následně zakázal i účast na hrách v Pchjongjangu. To všechno je pouhá politika, propaganda ponižující Rusko. Nic pak nebrání Rusku zorganizovat své vlastní olympijské hry – ruské olympijské hry. A pak by bylo zajímavé sledovat, kolik západních zemí by se jich odvážilo účastnit.
Je ostudné, jak se ne toto všechno svět dívá. Lidé přece nejsou tak hloupí, aby neviděli, že to je jen politika, co vykresluje Rusko jako světové zlo, není to nic jiného než propaganda. Je to propaganda, která vypráví o ruské vojenské hrozbě, přestože ví, že skutečná hrozba pro svět pochází ze Spojených států a jejich spojenců v NATO. Je to smrtelná propaganda, která se usilovně snaží vyprovokovat světovou válku.

Ale poslední úder budou muset nanést hlavní chapadla chobotnice – konvenční zbraně, konflikty a války „cizíma rukama“, které se tak šířily v posledních dvou desetiletích. Když všechna ostatní chapadla nedělají svou práci dostatečně účinně, pak nastupuje tradiční vražedná mašinérie, „změny režimů“ skrze „barevné revoluce“, „operace pod cizí vlajkou“, vraždy, invaze žoldnéřů a NATO, implantované občanské války – na Ukrajině, v Sýrii, Jemenu, Afghánistánu, Iráku,...
To jsou masakry páchané Washingtonem a jeho neviditelnými loutkáři. To je genocida. Ale slovo „genocida“ kupodivu nezazní tehdy, když ji páchají Spojené státy. Proč?
Pokud se neprobudíme, nepřežijeme.


autor: Peter König (ekonom a geopolitický analytik, pracoval ve Světové bance; přednáší na univerzitách v USA, Evropě a Jižní Americe, jeho články publikují Global Research, ICH, RT, Sputnik, PressTV, The 4th Media (Čína), TeleSUR, Vineyard of the Saker Blog a další.
zdroj: http://svpressa.ru/world/article/192106/
překlad z angličtiny do ruštiny: Sergej Duchanov
překlad z ruštiny: Vlabi


10 komentářů:

  1. https://tadesco.cz/pokus-kabaly-a-zednaru-zmocnit-se-venezuelske-ropy-selze-bankrot-korporace-usa-inc-je-na-obzoru/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní komentáře obsahující pouze odkaz na jiné stránky bez stručného popisu, vysvětlení nebo alespoň osobního názoru na něj, budou považovány za nevyžádanou reklamu a mazány.
      (osobně to beru tak, že pro takového komentujícího nestojí čtenáři ani za pozdrav, natož za pár klepnutí do klávesnice navíc)

      Vymazat
    2. Pravda je toto,ak sa nezjedntite vjednu politicku stranu,vasa vina
      lebo dovolujete pekelnikom urobit vam co chcu ...



      If we want to take over the government we have to give the people more than promises. We have to guarantee that our government will not dominate the people but serve the people. The guarantee is going to be given in the form of a declaration signed by every member of the government and every state employee stating that if I betray the nation, if I steal from the nation, if I do anything fraudulent knowingly I do Know and accept there will be only one punishment, death. This legal change of government will require a new political party from the people, willing to guarantee honesty in the government. Because of freedom in thinking, there are no innocent bystanders. How many will refuse to vote for a future president willing to guarantee the honesty of government with his life?

      https://imgur.com/a/nvQ1W

      https://imgur.com/a/xfKJM

      https://imgur.com/a/IsoPl
      Kozacke Riesenie
      ak chceme prevziat vladu musime dat
      narodu ,viacej nez sluby.Musime im dat zaruku ze nasa vlada
      nebude ovladat ludi,ale ze bude sluzit narodu.Tato zaruka
      bude dana vo vyhlaseni co podpise kazdy clen vlady a statnej
      sluzby. Vyhlasenie je taketo - ak zradim narod ak okradnem
      narod,ak urobim nejaky podvod na narode,Vedomo.Ja viem a
      prijimam ze bude vtom pripade iba jeden trest a to trest Smrti.
      Tato legalna zmena vlady,si vyzaduje novu politicku stranu
      z naroda,z ludu,co bude ochotna zarucit ludom cestnost vo
      vlade.Lebo je sloboda myslenia niet nevinnych okolostojacich.
      kolky odmietnu volit za buduceho prezidenta co je ochotny
      zarucit poctivost vlady s jeho zivotom?

      A to preto ze kazda vlada je nepriatelom naroda.
      A preto ze nestaci iba hovorit. Jasik

      Vymazat
  2. ... cíl odkazu: stránky za kterými se skrývá tomáš marný - co dodat, modří už vědí a kdo ne ať si zagúglí (fuj, to je ošklivé slovo) :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Riešite poštára, ale obsah odkazu vás nezaujíma.

    PePeek

    OdpovědětVymazat
  4. Michale, odkaz je užitečný, vaše osobnostní nastavení (ego?) získalo jen Pyrhovo vítězství, řešíte podobná témata jako autor odkazu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janko,
      jediným slůvkem jsem se nezmiňoval o užitečnosti či neužitečnosti odkazu. Upozorňoval jsem (v komentářích zde na blogu již mockrát), že tu vyžadujeme určitou štábní kulturu. Pozdravem a podepsáním začínaje.
      Když už někdo dá odkaz, měl by (aspoň mě to přijde vhodné) se k tomu také jakkoli vyjádřit, říci proč ho dává. Takhle to na mě s odpuštěním působí, jako kravské zabučení.

      Vymazat
    2. Sice se už nezapojuji do diskuzí, ale tohle mi nedá...

      Janko, snad není problém napsat např.: Ahoj všichni, tohle by možná mohlo souviset s tématem. Odkaz. Podpis.

      Přijde mi to normální v rámci běžné diskuze.

      Vymazat
  5. Njno. Mooooc pěkně se vám to povedlo. Diskuze k tématu je v hajzlu. Jen si tu stále někteří honí tričko. Tématem článku je de facto genocida lidstva a zejména bílé rasy. No, pánové, to je vám ale nejspíš u zádele. Vy si holt v zájmu lidstva raději poměřujete šulínky. Tak jo. Se na to taky mužu vytento..... Margon

    OdpovědětVymazat
  6. Lidí je na světě příliš mnoho . Nicméně úbytek bělošstva (zejména slovanů) je knockautován množením barevných . Egypt 1900 - 10000000 , dneska skoro 100 milionu . V roce 1950 rusové 4tý nejpočetnější národ , dnes 11 . Vyžerem si biotop .

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů