2. 7. 2021

Elektromagnetická detekce patogenů

V tomto krátkém článku chci upozornit na tento text o elektromagnetické detekci patogenů.
Elektromagnetická detekce patogenů není nic nového. Nejsem znalec, ale ruský přístroj Imago používá česká alternativní medicína už minimálně 10 let. Elektromagnetická detekce patogenů je velmi užitečná, pokud se nedaří zdroj zdravotních problémů diagnostikovat klasickými diagnostickými metodami. Tento přístroj minimálně napoví, který z patogenů by mohl být příčinou zdravotních potíží.
Imago byl často dehonestován jako přístroj, který není schválen pro medicínské použití. A ejhle! Jeho bezkontaktní analog je najednou použit jako seriózní diagnostický přístroj ve Spojených arabských emirátech!
Pokud kontaktní přístroj Imago byl na světě minimálně před deseti lety, lze vyvodit, že jeho bezkontaktní analog má zhruba stejnou historii. Vy, co jste dosud obíhali specialisty, kteří nemohli najít zdroj vašich zdravotních problémů, nebo vy, kterým umírali příbuzní na neznámé nemoci, teď už asi tušíte, že zdroj potíží mohl být poměrně snadno diagnostikován. Globální vedení chazarské medicíny potřebnou technologii drží v trezoru a vysype ji z rukávu pouze v případě, kdy s její pomocí potřebuje kontrolovat a zotročit svoje poddané!
Vy, kdo chcete mít svoje zdraví pod vlastní kontrolou, se můžete naučit relevantní informace na semináři, který se koná 11. 7. v Holešově. Bližší informace si můžete vyžádat mailem na adrese mudrland.wenca@seznam.cz


MUDrland Wenca

1 komentář:

  1. Ví se na jakém principu to funguje? Konkrétní frekvence nebo jiné veličiny?

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů