30. 12. 2020

Imunizace proti covidu a jiným chřipkám

Co je to imunita?
Zde lze najít základní informace. Hned v úvodu se píše o třech obranných liniích. Ve výčtu ale chybí tepelná imunita. Jde o objev starý minimálně 60 let (kniha Energetický blud - Hans-Joachim Zillmer). Ten objev spočívá v tom, že jednobuněčné organismy mají tepelnou zónu života o pár stupňů nižší než mnohobuněčné organismy, kam patří i savci a člověk. Vy, kdo každoročně zkvašujete ovoce k výrobě vína nebo destilátů, víte, že jednobuněčné kvasinky mají tepelnou zónu života zhruba mezi 10 - 35°C. Při teplotě pod 5°C a nad 39°C definitivně ustává buněčné dělení kvasinek a dochází k ukončení jejich činnosti. Všechny mikroorganismy mají až na pár výjimek stejnou tepelnou zónu. Bakterie žijící na dně moří v teplotách kolem 300°C nejsou žádnou výjimkou, protože bod varu je ve vysokém tlaku vody posunut téměř ke 400°C. Většina mikroorganismů při běžném tlaku a teplotě nad 37°C má potíže s buněčným dělení a se zvyšující se teplotou neschopnost dělení vzrůstá. Tato teplota chrání mnohobuněčné a lidi před infekcemi. Bohužel, dříve běžná tělesná teplota 37,2°C už u většiny lidí neplatí. Je logické, že při dnes běžné průměrné teplotě kolem 36,6°C se riziko nákaz u lidí zvyšuje.

Člověk snese bez újmy na zdraví 40°C a při troše štěstí i teploty do 41°C. Horečka je prastarý obranný mechanismus před nemocemi z dob, kdy šamani neznali injekční stříkačky.

Medicína o tepelném účinku na mikroorganismy samozřejmě ví, ale nijak tento poznatek nemedializuje. Ve videu v tomto článku v čase od 9:14 do 10:50 se od profesora biologie dozvíme tuto informaci:

"Samotné očkování, jak se vyrábělo v minulosti? Byl tady určitý činitel, který způsoboval nemoc. Ať už to byly neštovice nebo obrna, či něco dalšího. A v těchto případech jste tohoto činitele vzali, vzali jste jeho oslabenou formu a naočkovali jste ho mrtvý, nebo OSLABENÝ TEPLEM. takže vás nemohl nakazit, ale bylo ho tam pro tělo dostatek na to, aby proběhla imunitní reakce. Tělo si potom vytvořilo protilátky proti tomuto antigenu, který byl do těla vpraven, buňky jej odstranily, odvedly do jater nebo ledvin podle druhu a eliminovaly z těla ven."

Všimněte si, že medicína používá pro výrobu vakcín mikrobiologické původce nemocí oslabené teplem.

Imunizovat se proti covidu a jiným virózám se dá i podomácku a bez použití injekce. Vy, kdo jste četli moje předchozí články zde a zde, víte, jak se rychle vyléčit a nedovolit nemoci, aby propukla v plné síle. Termoreflexní nálepky lokálně zvyšují teplotu pokožky o 1 - 3°C a prohřívají tkáň do hloubky. Omezují, až zamezují dělení (množení) mikrobiologických původců infekce. Působením tepla se roztahují cévy, které byly dosud zúženy kolonií mikrobiologických původců infekce. Slábne lokální tlak krve, který jsme cítili jako bolest. Mikrobiologické původce infekce roznáší krev do krevního oběhu. Oslabené mikrobiologické původce infekce identifikuje a likviduje druhá a třetí obranná linie imunitního systému, zmíněná na wikipedii. Protože mikrobiologický původce infekce je oslaben už v místě množení nálepkami, jeho likvidace probíhá mnohem rychleji, než by probíhala bez termoreflexních nálepek. Tímto způsobem si imunitní systém osahá vetřelce a organismus se tímto imunizuje.

Lidé, kteří nemají cévní zúžení, nemocemi netrpí, protože mikrobiologický původce infekce je krevním oběhem dopraven do jater k likvidaci tak rychle, že se nestihne rozmnožit. Lidé s vrozenými nebo získanými cévními zúženími mají v těchto místech pomalejší proud krve a trochu nižší teplotu. Mikrobiologičtí původci nemocí mají v těchto místech lepší podmínky pro rozmnožování. Jejich kolonie ucpou cévy do té míry, že jsou neprůtočné a nedostanou se do nich ani mikrobiologické složky imunitního systému. Tlak krve v těchto místech cítíme jako bolest. Časem se kolonie rozmnoží a tlak v ní naroste do té míry, že praskne a krev je z místa vyplaví. To je jich ale už tak ohromné množství, že mikrobiologický imunitní systém zasahuje, až je pozdě. Toto zpoždění a množstevní přesilu jen velmi těžko dohání a mnohdy ani nedožene. Proto i zdánlivě banální nákazy mohou být fatální.

Na wikipedii není zmíněn další článek tepelného imunitního systému. Jsou to játra. Játra disponují tepelným systémem o teplotě 41°C. Fungují jako průtokový ohřívač krve a potažmo jako likvidátor mikrobiologických původců jakýchkoli infekcí. O teplotě jater jsem se dozvěděl od policejního ohledavače mrtvol, který podle termoskenu vypočítává dobu smrti.

Lidé s dobrou imunitou mají zdravé a prostorné dutiny a nos, nepatrně vyšší tělesnou teplotu a dobrý krevní oběh. Jejich tepelná ochrana je na takové úrovni, že málokdy onemocní a snadno se imunizují. Ti, kdo jsou z nějakého důvodu tepelně hůře disponovaní, lehce onemocní a průběh onemocnění bývá mnohdy nebezpečný. Proto potřebují tělu pomoct, aby se původci mikrobiální infekce nepřemnožili a nepřetížili druhou a třetí linii obranné bariéry imunitního systému. Ta totiž není všemocná a pak se může lehce stát, že nemocného utopí vlastní plicní hleny, nebo se urve kus mikrobiologické kolonie a vletí do srdce s následkem infarktu.

Imunizace termoreflexními nálepkami má výhody v tom, že jsou extrémně levné a odpadá náročné skladování vakcín. Imunizace se vytváří ihned během nakažení a není třeba měsíce čekat, až laboratoře izolují původce mikrobiologické nákazy a vytvoří vakcínu. K imunizaci není potřebný žádný certifikát, stačí pouze znalosti.

Nevýhoda spočívá v tom, že se uživatel musí naučit něco nového. Komu se učit nechce, nezbývá než svěřit svůj osud chemické medicíně a otráveným vakcínám.

Dovětek

V době, kdy jsem se léčil z covidu, jsem až na pár hodin, které jsem prospal, normálně pracoval a tzv. udržoval sociální kontakty. Dusítko jsem nenosil, jen jsem se snažil neprskat lidem do obličeje. Zmanipulován mediálními sračkomety jsem měl obavy, abych nikoho nenakazil. Když jsem po dvou měsících opatrně zjišťoval, kdo z těch, kteří se mnou přišli do styku, se ode mne nakazil, zjistil jsem, že vůbec nikdo. Samozřejmě že z výsledku jednoho případu nelze vyvodit, že covid není nakažlivý, ale v každém případě není tak nebezpečný, jak se všeobecně tvrdí.

Patřím mezi lidi, kteří chytnou kdejakou respirační nemoc. Přesto během posledních čtyř let jsem nebyl ani jednou nemocný, i když mikrobiálních pokusů o ovládnutí mého těla jsem zaznamenal celou řadu. Vždy se jednalo o čtvrtdenní slabost a únavu, která po aplikaci termoreflexních nálepek rychle odezněla. Každý kmen chřipky nebo virózy se hlásil bolestmi nebo pícháním v jiné části těla. Jednou to byla hlava, jindy lýtka, pak zase klouby, atp. Vždy jsem vyhledal nejbolestivější místa, na ně nalepil termoreflexní nálepky a tím léčba skončila.
Jsem zvědavý na nový, nakažlivější covid z Británie. Kdo ho má, je srdečně zván na kafe. 


autor: mudrland venca


25 komentářů:

  1. Díky MUDRlante! Tvoje sdělení má hlavu i patu a zároveň i pointu. To však nezabrání zoufalcům, kteří si tzv. hlídají své nemoci (aby je mohli doktoři léčit), protože to považují za společensky žádoucí (IN) a očekávají, že si jich páníškové všimnou a veřejně pochválí (jinak by nebylo za co). Připomínají mi šprty, kteří se naučili pedagogovy výroky zpaměti a chtěli za to výbornou známku (u mne vždy za 4 z milosti, pětky pánko direktor zakázal k hodnocení používat).

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc za článek.
    Takže když jsem mívala běžně 37,1C (a u doktorů vysvětlovala, že to tak mám fakt běžně), bylo to v pořádku. Ale nechala jsem si vnutit (a nebylo mi příjemné to zpochybňování od odborníků), že je v pořádku mít teplotu POD 37 C. Omlouvám se svému chytrému tělu.

    Jinak teplotu 40 C jsem zvládla jen jednou (zároveň to byla moje poslední "nemoc" před rokem a půl, a týkala se zažívacího ústrojí), protože jsem neměla bolesti svalů, a o to rychleji jsem se uzdravila. Ale většinou mám s horečkou takové bolesti svalů, že je těžké vydržet jakkoliv ležet. Proto to bez analgetik nedávám :-(
    Je prosím na toto nějaká rada? Jak si udržet vyšší teplotu, ale zároveň zvládnout ty šílené bolesti? Teda spíše - nemít je. Děkuji moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mít stále vyšší teplotu by bylo stejné, jako stále rychle běžet. Tělo léčí se extrémy, ať už třeba bylinnými a nebo prostě fyzickými (proto by léky a ani výkonnostní sport, nikdy neměly být běžnou stravou, a ani běžně nejsou). Tělo nebojuje s nepřítelem jen teplem, ale především kyselostí, která v místě potřebném vzniká a pokračuje až do extrému a zároveň s ní logicky a nevyhnutelně i ta teplota, protože se při tom spontánně a nevyhnutelně kroutíte křečí a tou vaší bolestí a napínáte tak svaly, které tím více spalují energii a hřejí. Bolest je přitom pro Vaše tělo tou nejpotřebnější léčbou, protože jen tak je mozek informován o tom problému a jen tak na to napadené místo žene další a další účinné látky aby se jí - nepřítele ji působícího, zbavil a vůbec, je evokací obrany organismu všeobecně. Díky Bohu za bolest! Ta analgetika jsou Vaší největší chybou, dezorientují tělo - mozek, a tlumí jeho obranyschopnost, říkáte mu, že se nic neděje, ať se na to "vykašle".

      Zároveň musíte mít tělo připravené pro extrémy. To znamená, že vaše kyselost organismu musí být spíše zásaditá, aby při potřebě lokální vyšší kyselosti pro účinný boj s nepřítelem, tuto kyselost Vaše tělo zvládlo, jinými slovy aby se tak nepřekyselilo, což by mělo za důsledek v lepším případe zastavení boje těla s nepřítelem a v tom horším osudové jeho vlastní poškození.

      Ještě byste zrovna v tom případě toho tzv. koronaviru covid-19 měli zkusit něco, co likviduje parazity, protože když ho léčí nějaké dva léky na parazity, jeden z nich původně určený proti malárii, která je parazitem, nejspíš jde ne o koronavirus, který, autore článku, ale není buňkou a funguje jinak, ale o parazita, který je tedy asi tajen, aby probíhající léčba údajného koronaviry byla, a dosud i je, neúčinná a byznys s vakcínami krásně běžel, ačkoliv i očkování většiny lidí je nesmyslné, protože oficiálně 9O% nakažených nemá žádné příznaky a nebo jen velmi mírný průběh a jen pět % významně vážný. Protože pokud je tedy pravdou, že ty vakcíny jsou účinné a chrání očkovaného proti nákaze, pak stačí naočkovat jen ty v rizikové skupině, kterých je málo a veškerá nouzová společenská opatření pro tu naprostou většinu, budou tedy logicky úplně zbytečná.

      Já sám, mám standardně tělesnou teplotu jen 33,7°, 33,7° opakuji, a zákonem fyziky vůči hmotě je rychlejší chemická reakce při vyšší teplotě, což znamená především rychlejší stárnutí. Ne marně se předpokládá úspěšná hibernace snížením tělesné teploty. Neměla byste tedy ani chtít mít Vaši teplotu stále vyšší, byl by to fakt obrovský nesmysl. Jak dosáhnout standardní nižší teploty, o tom možná jindy.

      K tomu "antiparazu" na bylinné bázi: například směs lapacho + ořešák + topol + třapatka + pýr. Mám takovou směs, koupil jsem si ji, funguje, pokud vím. Výborný je také česnek a křen, který na parazity používali naši předci a zřejmě úspěšně, protože tradičně. Nejsem lékař.

      IQ.

      Vymazat
    2. IQ, to čo píšeš o teplote s tým sa dá len súhlasiť. Nie náhodou studenokrvné živočíchy nepoznajú zápaly. S tou kyslosťou & zásaditosťou organizmu pri jeho prechode chorobou je to "trošku" ináč. Liečim len tých neviliečitelných - viem... hunter

      Vymazat
    3. Alexandrie, bolesti eliminujete lepením tam kde to bolí. Je to napsáno na konci článku.
      Wenca

      Vymazat
    4. Wenco, jj, četla jsem. Jenže "tam kde to bolí" - to je právě bolest celého těla, všechny svaly a klouby. :-(

      Vymazat
    5. Alexandrie, akákoľvek neúrazová fyzická bolesť je len o kyslíku - buď veľa ho alebo menej jak nevyhnutne potrebné je. Nie náhodou bez jedla prežiť sa dá pár týždňov, bez vody pár dní, bez kyslíka pár minút... hunter

      Vymazat
    6. Alexandrie, většina žen by měla mít naopak nižší teplotu než je "standartní". Je to i dáno tím, že mají "standartně nižší tlak. Obecně je to i dáno tím, že jsou nižšího vzrůstu. Tedy vyšší člověk - vyšší tlak - vyšší teplota, a opačně. A je to i dáno množstvím pohybu organismu. Větší pohyb - vyšší tlak - vyšší teplota. Třeba i obézní lidé vynaloží více energie k pohybu nebo jen i k dýchání, tím mají vyšší tlak - vyšší teplotu. I stres může způsobit vyšší teplotu díky zrychlenějšímu dechu a zrychlenému nebo křečovitému pohybu bránice.
      Pokud nejsi obézní, nejsi vysoká(nad 180) a bez stresu, a stejně máš v klidu vyšší teplotu, tak je to u žen často způsobeno problémy s vnitřními orgány, nepravidelnou menstruací atd. Zkus Gynex od Energy. A první týden klidně i s trojnásobnou dávkou.
      Ty bolesti kloubů a svalů jsou způsobeny právě tou vyšší teplotou díky vnitřním orgánům, ne že z bolestí kloubů a svalů máš vyšší teplotu.

      Ještě existuje jedna možnost. A tou je tzv. reflux. Kdy se ti vrací žaludeční kyselina do jícnu, naleptává ho a tím je organismus stále v léčbě a tedy i celkově ve vyšší teplotě. Dnes to má celkem mnoho lidí - ze stresu, z obezity, z nadměrného sportu a tím způsobenou kýlu na bránici, dokonce i z jízdy autem, kdy je "naklepáván" žaludek a tím vrací kyseliny do jícnu.
      Pak pomůže jen snížit kyselost žaludečních šťáv, i třeba jedlou sodou. Bez alkoholu, bez kouření, bez čokolády, bez pšenice, bez kafe, bez černého čaje - dnes to mnoho lidí schovává za bezlepkovou dietu, ale lepek s tím nesouvisí, je to reflux.
      nenimito

      Vymazat
    7. Hunter, jakože horečka způsobuje horší zásobení kyslíkem? Unikají mi souvislosti.
      Sice nic neplánuju :-), ale kdyby přeji jen přišla, vyzkouším wimhofku.
      Ale jak zamezit vyššímu množství kyslíku... Igelit na hlavu?(dělám si srandu, omlouvám se).

      Vymazat
    8. Nenimito, při vyšší teplotě (37,3C) mi bylo hej (nebyla jsem ani obezni, ani vysoká, ale se stresem, ten je ale stále stejný). Měla jsem více energie a to i přes to, že mám odjakživa nízký tlak. Teď poslední asi dva tři roky 36,7C a je to znát. Musím pravidelně cvičit (tlak stále stejný), abych si udržela určitou energetickou úroveň.

      Naopak jsem snažila v rámci fitness programu tu teplotu zase zvednout pro zrychlení metabolismu. (to bylo kombinací cvičení a jídla, ale já jím když má hlad, takže jsem se v tom moc dlouho nerealizovala).

      Spíš jsem ale řešila to, jak nechat tělu horečku 38 až 40, aniž by člověk pošel od bolestí svalů a kloubů. Podařilo se mi to jen jednou, protože to byla střevní záležitost a svaly tolik nebolely (tedy šlo s tím i usnout).

      Vymazat
    9. Alexandrie, kyslík = oheň a oheň = teplo. V životoch živých všetko má svoju cenu, dýchanie "na zajaca" (plytko = rýchlo) nieje z tohto zákona výnimkou... hunter

      Vymazat
    10. Alexandrie, když bolí celé tělo, je zapotřebí najít akupunkturní body, neboli místa se zúžením cév, které vy cítíte jako bolest celého těla. V podstatě máte tyto možnosti.
      1) Nedělat nic a užívat analgetika
      2) Nechat si vyšetřit cévy a nechat aspoň ty hlavní opravit. Tzn,pročištění, roztažení, přemostění. S příliš titěrnými neudělá medicína nic, snad jen může předepsat ředěný Kumatox, alias Warfarin.
      3) Koupit si atlas akupunkturních bodů a naučit se ošetřovat sama.
      4) Přijet ke mně a naučit se ošetřovat ode mne. 773684577

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    11. Wenco, bod 1) právě nechci, protože věřím, že pokud tělu nechám horečku, vypořádá se s infekcí rychleji a účinněji
      Bod 2) nechce se mi věřit, že až tolik lidí má problémy s cévama, když v době nemoci trpí bolestí celého těla. (mmch, na cévní chodím pravidelně kvůli něčemu jinému a cévy jsou shledány ok).
      Bod 3) akupunkturní body jsou fajn, to by šlo. ;-)
      Bod 4) co třeba udělat nějaký online webinář? Možná více lidí ocení být připraven, až na to na ně přijde (ono i při obyč. viroze je člověk rád, když ví, jak si ulevit).

      Vymazat
    12. Alexandrie, webinář určitě neplánuju. V době distančních výuk si každý myslí, že přes internet se dá naučit všechno. Nedá. Pokud se vám např. nedaří najít příslušný bod, tak jedině díky osobnímu doteku terapeuta se ho naučíte hledat a najít.
      MUDrland Wenca

      Vymazat
    13. Wenca, v Universe univerzálne platí - Teplom (oheň) sa "neopravuje", teplom sa ničí... hunter

      Vymazat
    14. Huntere, nemám potřebu jiným vyvracet jejich domněnky a omyly. Kdo chce, ať žije v bludu.
      Wenca

      Vymazat
    15. Wenca, v Universe univerzálne platí - Problém sa rieši cestou najmenšieho odporu. Nie náhodou najmenší odpor býva vždy na začiatku každého problému... hunter

      Vymazat
  3. Co se týká virů, doporučuji knihu Virus Mania, journalist Torsten Engelbrecht and doctor of internal medicine Claus Köhnlein (já ji našel na internetu v ruštině - zde například k přečtení - https://librusec.pro/a/323781), a dále článek https://medalternativa.info/entry/isti/, který popisuje jinou příčinu nemocí z "virů".

    Tím pro mne PŘEDEVŠÍM v souvislosti s "dřívějšími " informacemi a znalostmi koronaviry a vůbec viry jako příčina nemocí skončily. Ono je totiž v obou zdrojích zhuštěno mnohé a hlavně to, že vlastně nikdo v podstatě doopravdy žádný virus neviděl. Ale o to ani tak nejde, protože hlavní potvrzení je v tom, že "dnešní moderní" věda je vlastně na oficiální úrovni často jen "vědou" politickou a čistě obchodní - žvaněním o něčem, za co se zaplatí. Mimochodem, věděli jste, že Pasteur byl vlastně egoista, který se rád "koupal ve své slávě" a že z vědeckého hlediska jeho postupy - jemně řečeno - nic moc??
    TÍM NEMÁM V ÚMYSLU URAZIT ŽÁDNÉHO SKUTEČNĚ POCTIVÉHO A HLAVNĚ ČESTNÉHO VĚDCE!!
    Zdánlivě se přece všechno zlepšuje a vylepšuje a lidstvo přece míří sedmimílovými kroky ke světlé budoucnosti. Ale tak to není. Stačí si uvědomit jak před našima očima přepsali "vědci" historii například Druhé světové války pro Evropu, jak se mění vědecké "informace" o slavných dinosaurech (vždycky mne fascinovalo vytvoření nového druhu se vším všudy z jednoho jediného úlomku kosti nebo zubu ...), lékaři v podstatě ani neví jak se šíří dnes "slavné" "viry" (i nedávné výzkumy v Americe i - tuším v Norsku nebo tam někde, nic neprokázaly jednoznačně, navíc pokusy po Druhé sv. válce v Americe neprokázaly možnost přímé nákazy zdravých lidí přímo od - bohužel - umírajících lidí), navíc když nikdo není schopen VĚDECKY JEDNOZNAČNĚ ukázat takzvaný "zlatý standart", čili to čemu by se laicky dalo říci koncentrovaný výtažek v podstatě jakéhokoliv viru i z minulosti, ze kterého by se pak dala "odvodit" vakcína proti danému viru. Nebo si vemte "vědecké" rady o tom, jak "bojovat" za lepší životní prostředí a proti skleníkovým plynům (mimochodem, víte že "nejrozšířenější" ochranou proti Slunečnímu vražednému záření je obyčejná pára v ovzduší, čili voda?), uvedu jen takový naprostý lapsus jako vybití stád dobytka ... kvůli jejich značnému "prdění", to přece jeden čas probíhalo i tady v Evropě jako "zajímavá" myšlenka.
    Upozorňuji však, že nemoci s příznaky "virových onemocnění" skutečně existují.
    V boji proti současnému "šílenství" je nutné si uvědomit, že kromě mnohého jiného příroda nikdy nepočítá s jednotlivci v jakémkoli druhu, ale počítá druh jako celek, jestli je mu dáno přežít.
    Jestli chce lidstvo žít a rozvíjet se, buď musí tuto "naši" epochu urychleně překonat a nebo musí začít znova od píky. Každopádně by se však lidstvo mělo především zbavit "takyvědců" tak často milovanými masovými sdělovacími prostředky. Co se nám asi tak "povede" vybrat?

    Většina informací je z výše uvedené knihy.

    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  4. K vědeckým pojednáním na ČT a v tisku.
    Výrazy, jako virus se šíří, mutuje, přežívá, napadá a podobné kraviny (omlouvám se všem krávám), je šířením víry bez jakékoliv kauzality.

    Každý virus je kus mrtvé hmoty a nemá tudíž vlastnosti hmoty živé (jedno zda buněk, bakterií nebo organismů) a to:

    1) pohyb v blízkém okolí
    2) metabolismus (vnitřní aktivity řízené jádrem)
    3) konzum (příjem, trávení, vylučování)
    4) množení (mitoza, maioza, růst, plození, dělení, pučení)
    5) život (množení, vývoj, stárnutí, smrt)

    Nic z toho u viru nenastává, je to kus RNA, který v cizích buňkách způsobuje přídavek genetické informace a tím replikaci zmutovaných virů např. krosing-overem. Viry jsou množeny napadenými buňkami, a proto se organismus brání izolací buněk napadené tkáně (nejčastěji sliznice).
    Dnešní hajzli nám podsouvají vlastnosti virů lidské úrovně (vnímání, myšlení, strategie, rozhodování, vůle, podlost a zákeřnost - jako by popisovali chazary).

    OdpovědětVymazat
  5. Virus Mania
    https://uloz.to/file/rJ13MlhRYbGF/virus-mania-pdf
    anglicky

    OdpovědětVymazat
  6. ad: "Samotné očkování, jak se vyrábělo..."
    Taka blbost, a hlinik s thiromesalom (ortutou), formaldehydom celu saradu korunuje.

    ad: "Imunizovat se proti covidu..."
    Imunizovat proti covidu sa da hlavne studiom

    ad: "Termoreflexní ... zamezují dělení (množení) mikrobiologických původců infekce...."
    Autor nechape, ze prvokom,bakteriam,parazitom je jedno co autor clanku zahrieva, skova sa trebars aj do hlavy, organu atd, resp. matrioskovy efekt.

    ad: "Působením tepla se roztahují cévy, které byly dosud zúženy kolonií mikrobiologických původců infekce..."
    asi myslia cholesterol, ktory telo vytvara na ochranu ciev v pripade, ze je ludske telo prekyselovane

    ad: "Lidé, kteří nemají cévní zúžení, nemocemi netrpí, protože mikrobiologický původce..."
    to znaci, ze podla autora mirkobio-zivot, inde neprezije/neparazituje ?

    ad: "...nemocného utopí vlastní plicní hleny..."
    a sme spat pri prekyselovani

    ad: "Imunizace termoreflexními nálepkami má výhody v tom, že jsou extrémně levné a odpadá náročné skladování vakcín..."
    ano, lebo vakcina je sloboda a konecne chapeme co je to "imunizacia" :-)

    ad: "V době, kdy jsem se léčil z covidu, jsem až na pár hodin, které jsem prospal, normálně pracoval a tzv. udržoval sociální kontakty...."
    ehm, dalsi svedok kovidovi


    Vazeny autor, ziadny virus neexistuje, ani ked o to poprosite nebesa.
    Ludi zavadzate a sam chybujete. Skuste sa viacej vzdelavat a nedoverovat tak ako mne, tak aj mainstreamu:

    Dr Robert Morse (en français) - Ilúzia nazývanej "choroba" !
    https://www.youtube.com/watch?v=84gEIwBlT8M

    Flu | Dr Robert Morse N.D’s Advice
    https://www.youtube.com/watch?v=s1GYK2Coc84

    zazracna detoxikacia: https://uloz.to/file/p7obg4Dt7tKg/zd-pdf#
    balik info: https://uloz.to/file/eN5cfDYV5/morse-zip
    lymphbuster: https://uloz.to/file/Rnx0naogQuTr/lymphbuster-version-1-0-pdf
    iridiologia: https://uloz.to/file/MhYcZXQ90aG2/iridology-iris-diagnosis-detox-nutrition-health-dr-robert-morse-zip

    Pravda o očkovaní – Anita Petek
    https://www.youtube.com/watch?v=ycpTHgQSjsk

    Princip zdravia (je zdrave filtrovanie lymfatickeho systemu oblickami, …): http://www.msfullhair.com/dr-morse-on-hair-loss-how-to-regrow-thinning-hair-naturally/

    KIDNEY FILTRATION – IMPORTANT! Public Domain Video
    https://www.youtube.com/watch?v=JO4V9so3bxI

    Jak ovládnout svět?, z roku 1920 :-) (2 min)
    https://youtu.be/xyJqaS5niaM


    atd

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. atd

      Kde jste prosím z mých článků vyčetl, že píšu o virovém onemocnění, jak píšete zde?

      "Vazeny autor, ziadny virus neexistuje, ani ked o to poprosite nebesa.
      Ludi zavadzate a sam chybujete. Skuste sa viacej vzdelavat a nedoverovat tak ako mne, tak aj mainstreamu:"

      Přečtěte si článek ještě jednou a zjistíte že píšu o mikrobiologickém původci nemoci. Dokonce i titulek článku mluví o covidu a jiných chřipkách. Jestli je chřipka a covid virové onemocnění, o tom odmítám diskutovat a to proto, že vy ani já nemáme laboratorní vybavení a ani patřičné znalosti. My si nemůžeme ověřit, zda nějaké virové onemocnění vůbec existuje. To že jeden tvrdí že ano a druhý tvrdí opak, nám není vůbec k ničemu. Jediná jistota je, že mikrobiologičtí původci nemocí jsou nastaveni na nižší provozní teplotu než mnohobuněční, tedy i my. Píšu o tom v článku.

      Léčil jsem z tzv.covidu sebe i příbuzné: Na toto téma jsem napsal pouze dva články. Vyléčil jsem i počínající zápal plic od tzv.covidu u sestry (chytila ho v nemocnici), ale nechtělo se mi o tom psát. Jsou to v podstatě banality, když člověk něco ví o tělesné hydraulice a principu pumpování toxinů z těla ven. Jenže o těchto věcech vy nenajdete na internetu ani řádku. Protože o těchto základních principech vůbec nikdo nepíše.

      Zkuste si článek ještě přečíst i s odkazy. Pokud i nadále budete trvat na tom co jste napsal, odpovím formou článku pro nechápavé. Víc pro vás nemohu udělat.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    2. 20:04

      Především bychom si měli uvědomit, že to žije, to je naprostý základ. Bůh je, existuje a obsahuje nás všechny, obsahuje vše a žije, tedy vše žije. Základní vědomí vesmírných civilizací. Vše má své místo v jeho těle a neexistuje nezávisle, jen v rádoby souladu s okolím, protože jinak by bylo zničeno. Můžete se přidat k problému a nebo k němu, k tomu jeho tělu a duchu. Výsledkem bude buď jeho boj proti vám a nebo jeho podpora vás. Neznamená to vůbec vyznávání jakékoliv víry, znamená to žít v souladu s jeho existencí a ne v rozporu s ní. Podporovat Vesmír, tedy, v jeho zdravé funkci, studovat jak žít správně a zase, v souladu s ním ... a v souladu s vaší formou existence, protože ve vesmíru je asi možné vše.

      Závěr? Nepřítel se vám pak asi "vyhne" a pokud ne, tak jen "narazí". Říká se tomu tzv. logický základ. Vše ostatní už je jen věda, na kterou už musíte jak už jsem řekl: Studovat. Pokud máte správný základ, můžete stavět. Vesmír stojí na logice.

      IQ.

      Vymazat
  7. V rodině se traduje /a je odzkoušen/ recept mé prababičky - porodní báby.
    V případě onemocnění, zvláště když není vysoká teplota, se i děti dají do vany a postupně se přilévá stále více horká voda a to až do hladiny pod pupek.
    Dítěti i dospělému se předem podá trochu žitné - lžíce pro dítě, panák pro dospělého. Mezitím se zahřeje peřina a ve chvíli, kdy už jsou prokrvené i tváře ohřívaného /jsou prostě rudí i v obličeji/, přesunou nemocného do zahřátého lůžka, kde má vydržet nejméně hodinu, raději dvě.
    Tímto způsobem se zkrátí doba nemoci a často není třeba nasadit při bakteriální nemoci ani antibiotika (tenkrát snad ani ještě nebyla).

    OdpovědětVymazat
  8. Ja pouzivam pri viroze, chripce frekvencni terapii podle Dr. Clark a Dr. Rife.
    Existuje cesky web, kde se o tom dozvite:
    Revoluce v leceni nemoci.
    Jsou o tom i knizky v cestine od Dr. H.R.Clark.
    Upozornuji, ze vse co by ohrozilo kseft mastickaru a doktoru je dehonestovano jako i frekvencni terapie. Ona ale funguje i na zabijeni patogenu v tele bez prasku, injekci.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů