21. 12. 2020

Co se děje v USA

Do redakce blogu přicházejí prosby se žádostmi o nové informace kolem amerických voleb. Lidé si stále více uvědomují, že se tam nehraje jen o to, kdo bude příštím prezidentem jedné země, ale o další směřování světa. Přitom nejen naše, ale i většina světových médií, pokud zrovna přímo nelžou, pak mlží nebo raději mlčí. Najít jakékoli informace je stále těžší.
Kdo však umí alespoň trochu rusky, může se leccos dozvědět například na stránkách "Příznivců Ideologií tři D a pět D", kde každý den aktuální události analyzuje formou krátkých videí profesor Igor Panarin, doktor politických věd.

Na ukázku výtah z videa ze dne 21. 12. 2020 s názvem:

USA: Taktika Trumpova týmu je naprosto správná
  1. Trumpovu týmu se konečně podařilo zabránit jakýmkoli dalším únikům informací, což bylo dříve problémem. Ven tedy nepronikají žádné zprávy o konání týmu.
  2. Nejsou také žádné informace o tom, kde se nachází ředitelka CIA Gina Haspelová, která byla patrně zraněna při útoku specnazu na rezidenturu CIA ve Frankfurtu a následně zmizela.
  3. Podivná situace je i kolem Bidenovy ohlášené viceprezidentky Kamaly Harrisové, která stále neopustila svoji pozici v Senátu. Bojí se, aby neztratila imunitu, až to všechno praskne?
  4. Perličkou je, že Biden v neděli navrhl na post generálního prokurátora USA svého syna Huntera, který je přitom momentálně trestně stíhán kvůli Ukrajině i Číně. Je to projev jejich nervozity v důsledku informačních akcí generála Flynna a dalších speciálních struktur.
  5. Hlavní média přestala dostávat uniklé informace z Trumpova štábu, jsou proto nervózní, nevědí, co je s ředitelkou CIA, byla-li zatčena a vyslýchána, co řekla,...
  6. V této napjaté atmosféře Trump nepřestává prohlašovat, že volby vyhrál, že není třeba se obávat, a opakovaně zve své přívržence na mítinky 6. ledna ve Washingtonu.
Proto je třeba vyčkat do 6. ledna, nepanikařit. Jasná linie strategie Trumpa je namířena na zvýšení obecného očekávání, kdy Američané budou Trumpa prosit, aby s tím něco udělal.
Donald Trump je patriot a muž železných nervů, což dokázal, když v době vrcholící barevné revoluce v USA šel spolu se svou ženou do kostela v centru vůči němu nepřátelského Washingtonu.
Trumpův tým provádí aktivní informační operace, pracují profesionálně a v této velké hře je nutné být klidný a vyrovnaný. Je totiž třeba si uvědomit, že nejde jen o volbu prezidenta USA, ale o boj sil Dobra a Tmy.
Nebuďte netrpěliví ani vy, boj probíhá, vše běží podle plánu. :-)

aktualizace: Trumpem nově jmenovaný ministr obrany USA Christopher Miller vydal příkaz, podle něhož od 1. ledna síly speciálních operací Pentagonu přestanou podporovat CIA v jakýchkoli akcích po celém světě.


3 komentáře:

  1. Dekuji za shrnutí. Kamila

    OdpovědětVymazat
  2. Několik doplňujících informací a zajímavostí k dokreslení.

    Trump dělá "naschvály" vzhledem k Demokratické straně. To jsou různé milosti, vyhlášky a pod. Tím si může i posilovat svou pozici.

    Na Twitteru Trump uvedl, že kvůli „masivnímu zmanipulování voleb“ věří, že „je okamžitě zapotřebí silného, ​​rychlého a spravedlivého zvláštního žalobce“. Volby podle něj „musí být pečlivě prozkoumány“ (Což současný generální prokurátor odmítl udělat.). Twitter označil Trumpovu zprávu za pochybnou, uvádí agentura RIA Novosti.

    Soudci nemají žádné stranické ani politické závazky, jsou jmenováni na doživotí a vynesou verdikt na základě své vlastní vize základního práva země.

    Mezitím společnost Dominion, vývojář elektronických strojů a softwaru pro hlasování a zpracování hlasů, varovala právníky Bílého domu a Trumpovy právníky před jejich připraveností žalovat je pro urážku na cti v souvislosti s obviněním ze zmanipulování volebních výsledků, uvádí TASS s odvoláním na CNN.

    Předpokládá se, že předpovídal (Casey - spící prorok) například velkou hospodářskou krizi a obě světové války a nacházel své poznatky v jakémsi spánku - hraničním stavu mezi spánkem a bdělostí. Další Caseyho proroctví říká, že 44. prezident Spojených států bude posledním.

    Jednou z nejvyšších priorit u demokratů u moci bude (prý) tvrdé potlačování prvního a druhého dodatku k ústavě USA. Právě teď můžeme očekávat hodně místního regionálního odporu, odporu státu, protože na rozdíl od vládnoucí elity (tj. Pánů) je většina Američanů vášnivě znepokojena základními kameny amerického politického systému. Ano, existuje dobrý důvod, proč otcové zakladatelé dali první dodatek na první místo a druhý hned po něm!
    Znáte aspoň tyto základní ústavní dodatky jejich ústavy? A kdo věděl, že na třetím místě je - ubytování vojáků? Ostatně, kdo vlastně zná vůbec dobře i NAŠI VLASTNÍ ÚSTAVU?
    Seznam (částečný) dodatků americké ústavy:
    # Obsah dodatku Datum návrhu
    1. Svoboda vyznání, tisku, projevu, právo lidu pokojně se shromažďovat a právo podávat státním orgánům žádosti o nápravu křivd 25. září 1789
    2. Právo držet a nosit zbraně 25. září 1789
    3. Ubytování vojáků v soukromých domech 25. září 1789
    4. Právo na ochranu svobody osobní a domovní 25. září 1789
    Více třeba na:
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_dodatků_Ústavy_Spojených_států_amerických

    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím, taková je skutečnost, bohužel,

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů