10. 8. 2013

Pyramidy jako razítka pro replikaci života



O pyramidách toho bylo napsáno mnoho. Nabízím  trochu jiný pohled, a to z pera profesora Ernsta Muldaševa, jak jej popsal v knize Hledání Města Bohů V - Matrice života.
(Ernst Rifgatovič Muldašev je ruský vědec světového jména, oftalmolog, objevitel očního implantátu alloplant; zavedl do výroby 83 biomateriálů a získal 56 patentů v mnoha zemích světa; zakladatel nového směru v medicíně - regenerativní chirurgie pro pěstování lidských tkání; zároveň významný cestovatel, ufolog)
Vlabi



V té době jsem už věděl, že tvar pyramidy – to není jen tak, je to tvar zamykající prostor Velké Svastiky, která nese energii dvou bohů, pod jejichž vedením se uvnitř pyramidy vytváří život. Z toho vyplývalo, že pyramida je jakoby genom, tedy studnice životodárných genetických informací.
Ale jak se tyto životodárné genetické informace zapisují uvnitř pyramidy? Kladl jsem si nejednou tuto otázku.
Pak jsem si ale vzpomněl na jeden okamžik z nedávné výpravy do Sýrie, Libanonu a Egypta. Během zkoumání egyptské pyramidy Médúm jsem si totiž všiml…, že je vícevrstevná. Jak jsme tak poletovali po jejích svazích, všimli jsme si, že povrch této pyramidy byl kdysi pokryt tlustými, hladkými žulovými deskami, které byly do značné míry zničeny. Pod těmito deskami byly vidět vápencové kamenné bloky, z nichž byla složena pyramida. Ale v jednom místě, kde bylo zničení větší, jsme uviděli…, že pod vrstvou vápencových bloků je další vrstva hladkých žulových desek a v místě dalšího většího zničení jsme uviděli ještě třetí vrstvu ze žulových desek.
„Vrstevnatá pyramida!" vydechl vzrušeně Veněr Gafarov.
Vzpomínám si, že když jsem později stál před obří Chefrenovou pyramidou a snažil se představit si, že je také vícevrstvá, tedy že se skládá z mnoha pyramid vnořených jedna do druhé, ptal jsem se sám sebe: „Je pravda, že pyramidy nejenže jsou postavené z tesaných kamenný kvádrů, ale že jsou to komplexní vícevrstvené konstrukce? Jaký smysl mělo provádět kolosální práce na vybudování složité vícevrstevné pyramidy? Jakou roli plnily tyto vrstvy?“
„Čím větší je pyramida, tím více vrstev se do ní vejde!“ uzavřel jsem ke svému vlastnímu překvapení. „Vrstvy mají velkou cenu. Vrstvy, to je rozmanitost životních forem od mikro- do makro. Prostřednictvím právě těchto vrstev se zaznamenávají na pyramidách informace!“

Vícevrstvý pyramidální svět
Náhle mě napadla další myšlenka, že celý svět je zřejmě vícevrstvý. Ze stejného důvodu, jak se zdá, byly vytvořeny pyramidy… jako razítka pro replikaci života. Pestrého života od člověka po pavouka, od pavouka po mikroba, od mikroba po… takové, co je tak malé, že menší už nic není.
Napnul jsem svou mysl a pochopil jsem, že vícevrstevnatost světa má pyramidální charakter, to znamená, že svět je nekonečně vrstevnatá pyramida. Už jsem věděl a věřil, že vše na tomto světě tvoří dva bohové – Bůh Vesmíru a Bůh Onoho Světa a že skřížení jejich energií vytváří svastiku – Životodárný Počátek. Také jsem věděl, že svastika může uzamknout prostor jen ve tvaru pyramidy, která je základem prostorového života, kde pojem „rozměr“ má smysl. Představil jsem si prostorovou verzi našeho Vesmíru ve formě superobří pyramidy a hned nato jsem si představil, že se skládá z pyramid devíti Oněh Světů a že pyramidu našeho Onoho Světa tvoří pyramida Slunce, Měsíce, Země, Člověka, Myši, Mikroba, Buňky, Molekuly a tak dále.



Když jsem řekl „pyramida Slunce“, už jsem věděl, že pyramida je, abych tak řekl, Počátkem, tím Počátkem, který tvoří tělo (Slunce nebo Člověka) a po jeho vytvoření v něm žije jako Duše, aby se po smrti těla znovu přeměnil v životodárnou pyramidu.
Tak jsem dospěl k závěru, že rozmanitost je dána rozmanitostí pyramid, které v mnoha vrstvách vcházejí jedna do druhé… Jedna pyramida - neboli pyramidální svastika – vytváří Vesmír, druhá Onen Svět, třetí Slunce, čtvrtá Zemi, pátá Člověka, šestá Žábu, sedmá Buňku, osmá Molekulu… a tak dále. Princip „mikrokosmos makrokosmu“je vložen do pyramidálnosti Prostorového Světa.
Kdoví, kolik je těch vrstev ve starověkých pyramidách? Kdo je počítal, ty vrstvy? Čím větší pyramida, tím více vrstev se do ní vejde, a tím více informací nese. Ale pak jsem si uvědomil, že nechápu, proč se v dávnověku budovaly kamenné pyramidy. Vždyť pyramidální svastika Kosmu může dělat všechno!

Razítka pro replikaci života
Vtom mi to došlo: „Kamenné pyramidy jsou razítka pro replikaci života!“ Na razítku je snazší vytvořit kamenná razítka v podobě pyramid a dokonce stvořit celé pyramidální Město Bohů jako matrici života na Zemi, kde se život může tisknout a spustit v plné síle, než pokaždé použít sílu pyramidální svastiky Kosmu k vytvoření každého jednotlivého živého tvora…, mikroba například.
Dá se tedy vyvodit, že se na Zemi kdysi vytvářely Matrice Života v podobě komplexů vícevrstevných pyramid, na nichž se vytvářel pozemský život v celé jeho jednotné mnohotvárnosti.

Život nelze vytvořit jednotlivě, ale pouze v rozmanitosti a v jednotě
Přemítal jsem, jak složité jsou kamenné pyramidy dávných dob! Jsou postaveny na principech stvoření vesmíru, jsou vícvrstvé, aby šlo zakódovat život v celé jeho jednotě a rozmanitosti od makro- až po mikro-.
Pyramidy jsou kamenná razítka života, která začnou pracovat tehdy, když se bohové, kteří stráží Život, rozhodnou spustit na ně svou životodárnou energii, aby z tohoto Razítka vycházely jako na běžícím pásu četné životní formy, které jsou tak navzájem propojeny, tak propleteny, že třeba jen bez pavouka, například, život člověka není možný. Člověk si myslí, že ví všechno, a že je nejvyšším stupněm rozvoje Živého. Ale notoricky známý pavouk si to myslí taky. Každá buňka si to myslí. Každý atom se považuje za hvězdu…
Pyramidy, které je možné nazvat Kamennými čipy života, jsou zkonstruovány tak, aby energie bohů, která je na ně vypuštěna v podobě vášnivé a divoce se točící svastiky, tvořila na nich život…

(zdroj: časopis Medium, 8/XXIII)

5 komentářů:

  1. Sacred geometry - a základom čipu je trojúholník.. B

    OdpovědětVymazat
  2. Je to zajímavý názor,
    ale už jako dítě, aniž bych kdy viděl pyramidu a rovněž netušil o čem může být slovo bůh, jsem měl pocit - náležitosti - k tomu kolem sebe. A tohle slovo, který jsem tehdy rovněž neznal a samozřejmě nemohl chápat mi dneska stále říká, že jakákoli, byť nejsložitější, technická, myšlenková, ezoterická, či jakákoli lidská konstrukce v což nepočítám plození ... není a nikdy nemůže být život. Protože ho ani zdaleka neodráží, natož, aby ho v jakékoli podobě vrstvila, replikovala, či dokonce rozvíjela. Pyramida může vyjadřovat pouze náš postoj k tomu jak chápem to, čemu říkáme vesmírné principy. Ale je to pořád jen ona roztočená svastika v nádherném románském, či gotickém okně. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásne ste to napísali Matěji.
      Pristavím sa pri replike - bolo mi dávno "sdelené", že tento viditeľný svet, v ktorom sa pohybujeme, je replikou originálu. Teda,že sme projektom, ktorý si ktosi mirniks-dirniks spustil a zabáva sa.
      Tak mi chodí mysľou starý spôsob kopírovania - čierny uholný papier medzi dva listy. Časom sa vyvinuli prístroje dokonalejšie, kopírky. Indigové, ihličkové, atramentové, laserové ... lež výsledok je stále kópia. Akékoľvek retuše vymakanými programami nedodajú autentičnosť, ba navyše sú vyšperkované, takže klamstvo. Nemajú šťavu - sú mřtve. A my predsa chceme žiť ! Na čo inak sme tu prišli ?
      B

      Vymazat
  3. Nemám nyní čas pročítat článek, ale když je tu řeč o pyramidách, chci se podělit se svým včerejším setkáním s delfíny na volném moři v zemi pyramid. Pravděpodobně tomu věnuji jeden článek, takže prozatím mohu říci, že vidět je z pouhých několika metrů skotačit zapříčinilo, že u mě nezůstalo jediné oko suché, což jsem nečekal. V telce jsou sice fajn, ale osobnímu setkání to nesahá ani po kotníky. Zatím se tu mějte.
    PS: Vlabi to tu rozjela tak, že ani nebude potřeba mé maličkoti. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Npadlo mi už včera, ako tam u Vás v Egypte ?
    Príď ty Michale už radšej domov! B

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů