31. 8. 2013

Přišel čas humanytarně vybombardovat Damašek

Krátké, srozumitelné, pravdivé.
MichalB


Ten svět je furt stejny. Když potřebuju na kohosik zautočit, tuž si vymyslim zaminku, aby to světova veřejnost  přijala pozityvně (světova veřejnost, to su ti obyčejni lidi, keři denně čumi na televizu a každe rano čitaju Blesk). Zaminky možu byt ruzne. Može hořet řišsky sněm, nebo možu Polaci utočit na radyjovysilač. Može byt poslany zvaci dopis nebo se može zkušeně zasahnut tržnica granatem. Možete třeba pozabijat par svojich lidi a vydavat to za genocidu nebo možete na předměsti odevřet lahvače s nervovym plynem.

Nic noveho. A jak mate zaminku, pak už se može začit bombardovat. Mezi šestku největšich vyrobcu zbrani patři Ameryčani, Angličani a Žabožruti na straně jedne, na straně druhe pak Rusi, Němci a ty kurvy šikmooke. A fčil už vlastně vite všecko. Všecky valky za poslednich sto roku byly zahajene vyše zminěnyma mirotvurcama, a obě strany podporovali bankeři skryti v pozadi. 

Když už mate zainvestovane v raketach, pak je musite čas od času nahradit novyma, to da rozum, ni? Zaprve je třeba podepsat nove uvěry s bankama, za druhe, je třeba cosik zrobit s těma staryma, ne? Bo neni nic horšiho, než pohled na rezave letadlo, nebo rezavu raketu. O taky rezavy tank se možete při vojenske přehlidce ušpinit, nebo se blbě škrabnete a umřete na otravu krve. A take nehrdinske smrti je třeba zabranit. Proto se vedu všecky valky.

Je uplně jedno, proti komu. Oběť aji duvod k humanytarnimu bombardovani se vždycky najde.

1 komentář:

  1. Ano, minulost je jasná, snad už víme, kdo a proč s námi takhle krutě manipuloval a stále se o to snaží. Mají to stále těžší a těžší, pravda se stále vyjevuje víc a víc. Tito jedinci, kterým dřív prošlo úplně všechno , najednou zjištují, že nejsou už schopni svoje zrůdná tajemství ukrýt. Mezi lidmi jsou hrdinové a stateční, jako například Edward Snowden, kteří s nasazením vlastního života odhalují tyto skutečnosti. Věřím, že pravda vítězí:))) IVA

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů