28. 8. 2013

Každý meč má dvě ostří

Někteří jste se asi chytali za hlavou, když jsem k emotivnímu videu v článku o duchovnu připsal poznámku o pochybách týkajících se čistoty sdělení. Stejně tak milovníci písní J. Lennona svraštili obočí při poznámce od Vlabi, která zmínila i další možnou rovinu textu jeho pecky Imagine.
Víte, tato úvaha vzniká (a doufám, že to dokončím) jen na základě mé - Anufáci a spol. říkají chorobomyslné - konspiracítvorné nátury.
Po spolykání mnoha zajímavých a často i v řadě zemí zakázaných knih, po zhltnutí článků, svědectví a úvah na internetu, po zjištění, že mé maily jsou volně přístupné i soukromým osobám, po vážných podezřeních, že i některé moje telefonáty nešly jenom přes poskytovatele komunikačních služeb, jsem přesvědčen, že ve veřejných médiích, internet pochopitelně nevyjímaje, se dlouhodobě neudrží informace (v jakékoliv podobě), které by ohrožovaly nebo i "jen" odhalovaly cíle režisérů dnešní doby v podobě, s kterou oni nesouhlasí.
Téměř vše, co má potenciál se dostat k většímu množství lidí, má za úkol jediné. A tím je na první pohled těžko prohlédnutelným způsobem pomalu lidskou populaci připravovat na něco, co se skrývá pod anglickou zkratkou NWO. Ano, jde o tzv. Nový světový řád. Myslím, že vám není třeba tento gigantický, v dějinách lidstva jedinečný a všechny zasahující projekt představovat.
Musím hned na začátku vypíchnout, že proti samotnému konceptu NWO nic nemám, a dokonce si myslím, že je to logickým pokračováním vývoje duševně zdravé a vyspělé civilizace. Jenomže!!! Projekt NWO je ponořen do omáčky, která samotný veřejně uváděný záměr staví do přesně opačné pozice. Pokud vezmu již po dlouhá desetiletí a pravděpodobně spíše staletí připravovaný projekt jako celek i s tou omáčkou, jen úplný snílek a naivka si i nadále může myslet, že tu jde o sjednocení lidské populace a o nastolení rovnoprávnosti všech. Opak je pravdou, jde o definitivní rozdělení společnosti na dvě skupiny, přičemž jakákoliv změna bude již v podstatě jen z lidské vůle neuskutečnitelná, protože dohled na každého a jeho kontrola budou neomezené.
Je to jednoduché a už to tu zaznělo. Civilizaci nemůže ve vývoji posunout žádný systém, který bude stát na pyramidálním schématu. To už dokázaly tisíce let a tisíce převratů, pučů, válek, veškerých změn ve vedení společnosti. Nikdy to nic nevyřešilo. Je třeba se odrazit od odzkoušených a miliony a miliony let bezchybně fungujících přírodních systémů - fraktálního uspořádání, kdy nic není nadřazeno nebo naopak podřazeno jiné formě. Moderní pojetí sice tvrdí opak, který demonstruje například na potravním řetězci, ale příroda již mockrát dokázala, co se stane, když zmizí byť ten údajně z nejnižších článků tohoto řetězce - začne kolabovat systém celý. Ono vzato do důsledku potravní řetězec je krásným příkladem fraktálního uspořádání, kdy na každé úrovni se děje to samé co v ostatních, pouze měřítko je jiné. Ti nejvýše v žebříčku neprofitují z těch níže umístěných, protože vše je dokonale provázáno, vše se vším souvisí.
Nechci a ani to nemám v úmyslu tvrdit, že kupříkladu Lennonův text konkrétní zmiňované písně byl psán s úmyslem modulovat mínění a vnímání lidí - jako příprava na NWO. Ale troufám si tvrdit, že samotná píseň v podobě, v jaké je prezentována hlavně ve videoklipech, už nese všechny rysy plánovaného ovlivňování lidské společnosti přesně tak, jak je to dnes vidět všude - filmy, seriály, zprávy, klipy, pohádky, učební osnovy atd. atd.
Totožný záměr je možné vysledovat ve videu v článku, na který jsem dal odkaz v první větě. Když to vezmu šmahem, pak vždy jde o silné emotivní příběhy nebo záběry, které člověka "otevřou", a pak je mu přesnými dávkami sdělováno to hlavní, co je třeba. A tím je, že je třeba lidi sjednotit, odstranit jakékoliv hranice a to jak ty státní, tak všechny ostatní. Je potřeba odstranit majetek (ve skutečnosti myšleny peníze). To jsou krásné myšlenky a mám k nim velice blízko. Jenže je to past. Nenápadně je zároveň podsouváno, že k takové nové společnosti je třeba svrhnout současné vlády, současný politický i sociální systém (nastolit chaos, z něhož vzejde nový řád). Svrhnutí je znázorňováno jako rádobypokojné demonstrace, boření barikád a majetků mocných, zástupy lidí v klipech pochodují proti vojákům a policii. Jde o boj, násilí, i když je umě schováno třebas za květinu vloženou do hlavně pušky vojáka. Je tu předkládáno, že je třeba, aby šel člověk proti člověku. Voják nebo policajt vždy je opět běžný člověk, něčí otec, bratr, syn. Není to ten, kdo to vše řídí a plánuje. Takže se střetávají stejně pouze ti, kdo za současným i plánovaným systémem nestojí. 
NWO je hlavně propagováno skrze významné a význačné lidi, kteří jsou společnosti na očích a je u nich tendence je považovat za vzor hodný následování.
Mějme se na pozoru při všem, co je nám předkládáno bez rozdílu, zda jde o na první pohled bezvýznamné zprávy, naučné či zábavné pořady nebo dokonce mír a lásku propagující sdělení, obzvláště ta, která se přenáší videosignálem, či-li jsou zapojeny jak sluch, tak zrak. Lze tam toho totiž schovat mnohem více, než se zdá. Pokud od daných vjemů na krok poodstoupíme, získáme větší přehled o všech rovinách, v kterých mohou nést informace, jež nás mohou ovlivňovat bez našeho vědomí i proti naší vůli. Zdaleka ne vždy totiž jde o snahu ukázat lepší alternativu budoucího lidského společenství umě schovanou za spojení lidstva v jeden celek, ale o pravý opak - naprostou kontrolu každého podpořenou starým známým ROZDĚL A PANUJ!




(©)2013 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

2 komentáře:

  1. Míšo, pěkně nasané, mylím,že NWO je totéž jako třeba Velkoněmecká říše, nebo třeba říše Římská. jde stále o to samé a nikdy se jim to nepovedlo realizovat, nakonec je vždycky pohltila ta zrůdnost, kterou není třeba popisovat. Myslím, že jsme součástí přírody a příroda si vždy cestu najde, aby mohla žít a zotročit se nedá, je to prostě nemožné. . . . iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ouplně slyším hlas Jana Wericha, jak zamyšleně povídá:
      "No doufejme, doufejme." :-)

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů