26. 8. 2013

Anomálie v Baltském moři: podle nových důkazů v místě došlo k havárii

balticka-anomalie
Podivný útvar hřibovitého tvaru, který byl před časem objeven na dně Baltského moře, vyvolal velké množství dohadů. Spekulovalo se o mimozemském artefaktu i o tajné nacistické zbrani z druhé světové války. Geologové ale uvedli, že nejspíš jde o obyčejný čedičový polštář, který na místo zanesl v dávných dobách ledovec.
Tým švédských oceánografů ze skupiny Ocean X, který na dně moře prováděl průzkum, byl i nadále přesvědčen, že jde o jakousi anomálii. S geology souhlasil pouze v tom, že pochází z doby ledové a je stará minimálně 140 tisíc let.

Členové týmu Ocean X upozorňovali především na to, že objekt protínají dlouhé chodby se svislými stěnami, jsou na něm k vidění podivné drážky, v jeho okolí je rušený rádiový signál a také kompas vykazuje odchylky. V místě, kde leží, prý také dochází k velkému kolísání teplot. Protože s vysvětlením geologů nebyli spokojeni, poslali odebrané vzorky k prozkoumání také do Ústavu archeologie při univerzitě v Tel Avivu. Ani izraelští odborníci je zřejmě moc nepotěšili. Dospěli totiž k jednoznačnému závěru, že jde o materiál, který se užívá v moderním stavebnictví. Na místo se podle nich dostal nejspíš při nějaké lodní havárii.
zdroj: procproto.cz

Takže si to shrneme:
Objekt je z materiálu používaného v moderním stavebnictví, ale je starý 140 tisíc let a na místo se dostal nejspíše díky lodní havárii. Již první dvě informace jsou v přímém rozporu se současným oficiálním světonázorem. Ta poslední mi taky neštimuje, protože objekt je široký 60 metrů, přičemž největší přepravní lodě světa mají největší šířku o krapet menší (o nemožnosti přepravovat takový předmět na lodi v celku ani nemá smysl se bavit). Váhu objektu jsem nenašel, ale nepředpokládám, že by byl na světě jeřáb, který by to zmáknul (Singapur - max. váha 5000 tun), protože odhadem i při stejné váze jako má voda by mohl vážit cca min. 11000 tun.
Na můj vkus příliš mnoho mlhy. Buď tam není nic a od začátku jde o novinářskou kachnu nebo tam opravdu něco je a nám má být potom prd. Vyberte si.
konspirátor MichalB

6 komentářů:

  1. Jaj Bože, čedičový polštář ? Veď je to ako nejaký "predmet", aj so zreteľnými stavebnými prvkami na povrchu. Aké je to veľké ?
    B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Herdek zase to dneska blbne, takže podruhé a doufám, že naposled:
      Objekt má průměr 60m, nad terén dna se tyčí 3-4m, leží v hloubce 90 metrů a vedou k němu 300m dlouhé "rozjezdové/brzdící" dráhy. Toliko ze základních rozměrových dat.

      Vymazat
    2. Keď si napísal Michale rozjezdové/brzdící hrklo vo mne. Zväčšila som si fotku, je to krásne!
      Totiž lúštim záverečnú časť môjho "putovania-snu/nie snu" z pred 12tich rokov. Dve situácie mnou uvidené sa splnili, presne, detailne. Tá tretia mi stále nie je jasná. Ide práve o ľudí stojacich akoby pri rozjazdových dráhach, čakajúcich snad ?
      Pod vodou je toho skryté, ...
      B

      Vymazat
    3. Bed,
      pokud to byla otázka, pak odpověď na ní neznám, ale vím, co mám odpovědět tobě. Pokud jsi ještě tak neučinila, najdeš jí v oněch dvou článcích, co jsem ti dnes (nebo to už bylo včera?) doporučil.
      Symbolika v tvém snu jsou určena jen a pouze pro tebe, koneckonců pravděpodobně je to zpráva tobě od tebe.
      Jedině ty je tedy můžeš správně rozlousknout.

      Zajímavých linií je na googlu možné najít vícero. Jednu jsem uvedl v totmto článku:
      http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2013/06/zajimavost.html

      Vymazat
    4. Michale, Ako to myslíš, "tobě od tebe". ?
      Som v čase snívania inde ? V inom čase ? Tam kde sa to deje? A potom sa prebudím a som tu. A o dva dni sa mi udeje to čo som videla.
      Ano, sú to tzv., prekognitívne sny. Tých oznamov už bolo veľa.
      Ešte raz si "pozriem" Mediteran see, možno zas niečo nové uvidím.
      Prosím napíš dátum toho zemetrasenia. Bol to jún t.r. ...B

      Vymazat
    5. Díky Michale, cestujem na dlho preč, tak už nestihnem chodiť po nete, ale mapa s líniami, bolo to po zemetrasení mi evokuje :
      - paprsky idú pp ku Malte i ku Zakynthosu. Bola som tam 2 roky po sebe
      Majte sa tu fajn, sharing is caring... B

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů