19. 2. 2022

Připravuje se masakr

naléhavá výzva Olega Carjova
19.02.2022 - 0:36




Známý ukrajinský politik, bývalý náměstek Nejvyšší rady Oleg Carjov se obrátil s otevřenou výzvou k lidu Ukrajiny:




„Věnujte prosím pozornost této velmi důležité informaci!

Jak jsem byl informován z Kyjeva, ve velmi blízké budoucnosti Zelenskij skutečně zahájí vojenskou operaci na Donbasu. Ukrajina chce zavést „chorvatský“ scénář - okamžitý vojenský úder k převzetí kontroly nad hranicí DLR a LLR s Ruskem, po kterém bude následovat začištění obyvatelstva neloajálního vůči současným (kyjevským) úřadům. Plány jsou sestaveny, úkoly stanoveny. Vybavení a personál jsou připraveny. Scénář operace je plně schválen Západem. Proč, to jsem již vysvětlil dříve.

Současně se zahájením vojenské operace začne SBU (Služba bezpečnosti Ukrajiny) spolu s místními nacisty fyzicky likvidovat „proruský živel“. A to nemluvíme jen o opozičních politicích. Plánují zničit blogery, novináře a vůdce veřejného mínění. Seznamy s adresami a jmény již byly sestaveny. Speciální týmy jsou připraveny. Zabíjet budou v Kyjevě, Oděse, Charkově, Dněpropetrovsku a dalších městech na jihovýchodě Ukrajiny. Na základě těchto informací již zemi opustilo několik opozičních politiků.
Jediný, kdo může zastavit toto nevyhnutelné krveprolití, je Vladimir Putin a jeho spojenci. Právě probíhají intenzivní jednání.

Ještě jednou vás žádám, abyste tuto informaci brali velmi vážně.“



zdroj: https://rusvesna.su/news/1645217482


12 komentářů:

  1. Prosím vás. Je to jasná samovražedná misia. A dobre vedia, že bez šance na vojenský či akýkoľvek úspech. Obetovanie vojska a čo najviac mŕtvych je hlavným cieľom - a dôvod? Aby mohli pre OSN zavýjať o Ruskej agresii a na základe toho UZAVRIEŤ ruský plyn do EU - a PRINÚTIŤ EÚ kupovať 3x predražený US plyn - a tak odstaviť Nord Stream II.

    o nijaké územné zisky vôbec nejde - len o obetovanie čo najviac Ukrajincov na US oltár obchodu a podvodu! a zastaviť ruský plyn do Európy pod zámienkou nepodporovania Ruska ako agresora.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne o tom to je!

      Jsem zvedavy jak toto vsechno skonci!?

      Vymazat
  2. Konflikt v 60-ich rokoch medzi ZSSR a Čínou na rieke Usuri. 6 ruských pohraničníkov vymazalo zo sveta 200000-ovú čínsku armádu. Podobné sa stane na Donbase. Ukrajina tam sústredila to najhoršie z najhoršieho, aby to bolo navždy a na výstrahu do budúcna z tohoto sveta odstránené. Civilisti sú evakuovaní z bezpečnostných dôvodov, aby ich nezneužili ukrofašisti ako živé štíty. Po evakuácii sa stiahnu aj milície a spustí sa jedinečná čistka!
    Nepodpíšem sa, lebo tu už nejde o fazuľky!

    OdpovědětVymazat
  3. ..možno v povodí rieky Jenisej minulého roku (?) prehrmel uragán, následkom čoho spadla jedna z vežových antén, ktoré zabezpečujú GSM sieť. Samo osebe nič mimoriadne, ale…
    Padnutú vežu našli miestni zvedavci, ktorí sa rozhodli preskúmať jej zariadenie ( proste ho normálne po rusky ukradli). Boli proste zvedaví, čo to v nej také môže byť, ako sú takéto systémy zostavené, z čoho sa vlastne skladá. Možno že by sa aj niečo z toho dalo použiť na vylepšenie príjmu internetu či televízie na chate. Človek nikdy nevie…
    Zdalo sa to byť jednoduché. Nuž skrinky z vysielacej veže sa dostali do garáže jedného z nálezcov. Otvorili prvú skrinku, v ktorej sa nachádzalo štandardné zariadenie na zabezpečenie GSM spojenia, 3 a 4G aparatúra, wifi moduly, rádioaparatúra a okrem iného aj akási siréna, očividne signalizácia. Najviac ich prekvapili dve vlnové cievky, aké sa používajú vo vojenských zariadeniach. Antény tejto veže prepájal ortuťový stabilizátor a bol tam aj VVF modul (veľmi vysoké frekvencie).
    Celú aparatúru napojili na bežnú autobatériu, aby vyskúšali jej funkčnosť. Okamžite nastal ohlušujúci piskot v ušiach, pričom vznikol dojem, že hlavu doslovne stlačil akýsi vysoký tlak. Prítomný kamarát okamžite stratil vedomie. Na dvoroch sa divo rozbrechali psy, pričom niektoré začali až zavíjať. Odtrhli sa z reťazí a trielili preč. Dokonca všetky vtáky okamžite vyleteli a celými kŕdľami sa ozlomkrky hnali čo najvyššie a najďalej.
    Skúšajúci okamžite aparatúru odpojil, ale do viac-menej normálneho stavu sa vracal minimálne 10 minút. Pociťoval slabosť a nemohúcosť. Jeho kamarát otvoril oči až o 2 hodiny a s podobnými symptómami.
    Na druhý deň ráno k nemu prišiel sused s hlavou ofačovanou obväzom. V čase zapojenia aparatúry bol v obývačke. Skosilo ho ako snop a pri páde hlavou udrel do hrany stola, pričom upadol do bezvedomia.

    OdpovědětVymazat
  4. pokračovanie:
    Ukázalo sa, že všetky psy na dvoroch sa stali bojazlivými a agresívnymi, museli si na svoje rodiny znovu zvykať. Dokonca kocúry začali útočiť na neznámych, či málo známych ľudí.
    Po nejakom čase sa autor informácie z videa rozhodol preštudovať návody na zariadeniach v skrinkách a vyhľadať viac informácií od výrobcov na internete. Nakoniec zistil, že za pomoci tejto aparatúry sa dajú diaľkovo ovládať všetky vlnové spektrá, čím možno vyvolávať rôzne pocitové stavy ľudí, a tým ich ako fyzicky, tak aj psychicky ovládať.
    V podstate zistil, že to je zbraň hromadného ničenia, pričom takéto inštalácie sú už doslovne všade – od škôl po obytné zóny.
    Zatiaľ vieme iba to, že ani zďaleka nepracujú na plný výkon. Sú však už všade.
    Na Slovensku ukončili kompletné pokrytie GSM anténami v roku 2003. Prečo potom tam neustále čosi dorábajú, dopĺňajú, domontovávajú? Veď pokrytie siete to už viac nerozširuje, už to dávno nie je potrebné. Ale aj tak tam stále čosi pridávajú.
    A zaoberá sa niekto tým, čo to tam vlastne nainštalovali? Žeby v jednej krajine montovali čosi, čo je pre človeka nebezpečné, pričom v druhej krajine to je pre nás prospešné? Ale už sme videli, že v globálnych projektoch konajú tie isté kroky.
    Túto informáciu z Ruska doplníme ďalšou, ktorú máme z iného zdroja. Je to svedectvo človeka, ktorý už v roku 1973 slúžil v sovietskej armáde pri zbraniach – dodnes tajných – presne z tejto oblasti. Jeho svedectvo dopĺňa ďalšie články skladačky toho, čo je pre nás už nachystané.
    Všetci vedia o jadrových zbraniach, ale nikto sa nezaoberá tým, že – čo do rozsahu a účinku – ekvivalent jadrových zbraní je už všade nainštalovaný. Sú to vysielacie veže pre GSM. Potrebné zariadenia na nich sú nielen nainštalované, ale aj zapojené a spojazdnené.
    Existuje plán ich nasadenia od septembra 2020.
    Okrem aparatúr GSM sú v nich doplnené cirkulárne, mikroelektronické senzory. Tento druh zbrane bol vyvinutý v armáde ZSSR a v roku 1973 – v čase vojenskej služby nášho zdroja – sa zbraňový systém nazýval OKNO.
    Okno vysiela veľmi jemný lúč. Ak sa nasmeruje napríklad na kravu – takýchto testov sa zúčastnil – tak krava úplne „zmizne“. Tento zbraňový systém bol použitý v ozbrojenom konflikte na hraniciach ZSSR a Číny v priestoroch rieky Ussuri v roku 1965. Vtedy Číňania zaútočili a prekročili hranice ZSSR.
    Hoci zariadenie bolo vtedy ešte len vo fáze vývoja, už bolo schopné generovať presvedčivé výsledky. Vtedy ho nazvali „laserom“, aby sa utajila informácia o čo ide. Všetkých Číňanov, ktorí prekročili hranice úplne zničili. Neostalo po nich absolútne nič. Ani stopa.
    V sedemdesiatych rokoch malo zariadenie už názov OKNO, pričom naďalej sa zdokonaľovalo a prebiehali ďalšie testy jeho účinnosti. Jeho lúč nasmerovaný na akékoľvek zviera – veľké či malé – mal za následok, že zviera sa úplne „vyparilo“, doslovne zmizlo. Dnes je tento systém zdokonalený do takej úrovne, že pôsobí aj cez steny budov. A tieto zariadenia putinovský režim nariadil rozmiestniť po celej krajine, sú už v každej vysielacej veži GSM. A sú plne funkčné.

    OdpovědětVymazat
  5. a k tomu si vypočujte, alebo prečítajte niečo iné - asi na podobnom princípe. Putin v tej dobe, kedy nečakane !!! predstavil nové ruské zbrane - povedal, že majú zbrane na NOVÝCH fyzikálnych princípoch. Okrem iného - nejaký zdroj mikrovĺn, ktoré menia podstatu látok na ďaleko - napr. nafta v nádrži sa zmení na niečo iné - na čo motor už nejde - teda nielenže stojí, ale treba ho rozobrať a od toho iného vyčistiť. A čo sa stane letiacemu bojovému lietadlu? Rozvoj zbraní na mikrovlny je ozaj tajná vec - info prichádzajú veľmi riedko. Som presvedčený, že vtedy predstavil tie zbrane preto, lebo už sa veľmi blížilo začatie útoku na Rusko - a takto to zastavil, lebo všetci sa zľakli, čo ich čaká, o čom nevedia. V tomto duchu sa mi javí predstavenie nového lietadla Šachmat - myslím, že oveľa viac, ako samotné lietadlo bol fakt, že o ňom NIKTO zo západu netušil - teda bola to skúška tesnosti - či sú čistí, očistení - od západných špiónov. Pre západ ďalší šok - po neznámych zbraniach - neznáme lietadlo. Západ tam nemá špiónov! Sú bez reálnych informácií! Dosiahol to, čo Stalin - takzvanými a démonizovanými "čistkami" vychytal všetkých prozápadných špiónov všetkých úrovní - a Hitler udieral do prázdna - nevedel realitu Sovietov. Všetci západní boli úplne odstrihnutí od špionážnych a aj bežných informácií. A taká je teraz situácia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už jsem jednou někde četl... akorát ten převrat se stále nějak nekoná:-)
      A ani nástup Zlatého Věku... zřejmě převratníci odlétli do Vesmíru... anebo čekají na zvyšovaní přílivu energií Rána Svaroga na Zem
      https://www.tartaria.sk/ponimanie/obrazy-inych/651-smrt-na-dosah
      nenimito

      Vymazat
    2. A co vy na to rikate ted?

      Vymazat
  6. dohľadajte si:
    K-3 nejtajnejší zbraň Ruska
    počuť v dlhšom vstupe tu:
    https://www.youtube.com/watch?v=T9Hb-ZwGRJ0&ab_channel=MAP-INFO
    alebo čítať tu:
    http://michalapetr.cz/doku.php#map_1102_k-3_nejtajnejsi_zbran_ruska_po_aktivaci_zbrani_k-3_obsadi_ruska_armada_za_tyden_evropu

    OdpovědětVymazat
  7. ...ešte jeden názor. Písalo sa o tom už pri Sýrii. Niekto ich vraj podporuje a chráni - a Rusi bojovali proti. Tak či tak - možno ešte budú prekvapkania:
    https://kralicianora.org/2022/02/20/skutocny-ucel-za-vojnovymi-hrami-a-ruskym-vstupom-na-ukrajinu-a-krym/

    OdpovědětVymazat
  8. Je to veľmi podobný scenár, ako bolo vyvolanie vojny v Sýrii. Hovoria tomu vraj "občianska" vojna, ale to je klamstvo pre oklamanie naivných a hlúpych.
    Podstata: ( a tá sa nezmenila)
    USA hovorili Eúnii:
    Prečo dávate každý rok Rusku 500 mil dolárov za ich plyn? Veď rozvíjate NEPRIATEĽA !
    Dajte každý rok 500 mil nám - a budete rozvíjať PRIATEĽA. A aj keď dostanete za tie peniaze oveľa menej plynu (bridlicového), stále rozvíjate priateľa.
    EÚ sa do toho moc nechcelo - tak pohľadali iný spôsob - ak nechcete bridlicový plyn, tak vezmite plyn z našich vrtov v KATARE. Na ten plynovod však potrebovali ísť cez územie Sýrie, ale Asad nedovolil PODRAZIŤ Rusko a nechcel ten plynovod cez svoje územie povoliť. Tak mu zariadili vojnu. Chceli Sýriu dobyť, postaviť tam bábkovú vládu alá Porošenko na Ukrajine a tak urobiť plynovod. To Rusi zatrhli. A bojujú tam stále. Lenže anglosasi tam stále musia investovať, čo ich yvčerpáva - a peniaze vyhodené na Sýriu, či Ukrajinu, či Kazachstan, či Irak, ši Afganistan už NIKDY nepoužijú na rozvoj USA, ktoré sú v totálnom krachu. A AJ PRETO sa Rusi nikam neponáhľajú s ukončovaním vojen - urobia len nevyhnutné - a USA pokračujú v sebaničení financovaním vojen, ktoré nikam nevedú. A toto je hlavný šach-mat majstra Putina. Umožňuje im, aby sa dlhodobo ničili sami. Zatiaľ teda ŠACH - a Mat príde - on vie kedy. Sledujte predstavenie.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů