3. 2. 2022

Andrej Fursov – Osud světa se bude řešit v Rusku


Probíhá přerozdělení majetku v celém světě. Bez toho není možné vytvořit nový společenský systém. Samotný kapitalismus vznikl odebíráním půdy a majetku drobné a střední šlechtě. Stejný proces probíhá teď při východu z kapitalismu. Aby mohl vzniknout postkapitalistický systém, je nutné mít masu ožebračených lidí neboli zničit malý a střední byznys. Lockdowny byly použity přesně s tímto záměrem.

Další věc je, že není třeba mít vzdělané lidi. Proto je nutné zničit vzdělávací systém. Tento proces byl doposud evoluční, ale teď přechází do revoluční fáze. Zavádí se distanční výuka, u lidí se vyžadují sociální odstupy, což je trénink sociální atomizace společnosti. K tomu neustálé strašení lidí. Vzpomeňte si, jak na počátku Covidu prohlašovala Merkelová a Boris Johnson, že zemřou miliony lidí. Místo toho, aby lidem poskytovali důvěru, začali je od samého počátku strašit. A dále hrozí novými mutacemi a novými pandemiemi. Nemohou dát lidem vydechnout. Zavádí se neustále nová opatření a omezení, která se stávají novým životním normálem.

O tom píše ve své knize i Klaus Schwab – všechno je nutné dělat velmi rychle v režimu Blitzkrieg, jinak se proces nepovede. Lidé by se totiž mohli vzpamatovat. Schwab dále píše, že pokud se tento proces nepovede byť jen v jediné velké zemi (USA, Čína, Rusko), skončí to neúspěchem všude. U nás, naštěstí, můžeme ještě čerpat z dědictví Stalina a Beriji – jinak by se s námi ani nikdo nebavil. Paradoxně se tak situace ve světě bude řešit u nás. V této bitvě vyhraje ten, kdo upadne jako poslední.

Každý postkapitalistický systém bude krutý, takže čím větší bude veřejný odpor k tomuto zřízení, tím více zubů se podaří novému predátorovi vyrazit a tím měkčí bude. Já osobně si myslím, že záchranu musíme vidět především v tomto ohledu.

V roce 1917 proběhla revoluce a vznikl Sovětský svaz. Nejen že porazil Hitlera, ale zbrzdil i proces ultraglobalizace, který nyní probíhá. Především proto západ nenávidí Stalina. Překazil plány globalistů a zbrzdil příchod roku 1991 o 70 let. Nebýt toho, ultraglobalizace by začala už ve dvacátých letech minulého století.




7 komentářů:

  1. Pan Fursov asi nebude daleko od skutečnosti...
    Martin

    OdpovědětVymazat
  2. Pan Fursov je zcela mimo misku....
    Docela rád bych se dozvěděl jak konkrétně Stalin překazil "plány globalistů" a jak je tito nejmenovaní chtěli provést ve dvacátých létech.
    A odvolávat se na dědictví Stalina a Beriji, to už je opravdu silná kávička, podobná, jako by se některý Němec odvolával na Ádolfa.
    PS Distanční výuka je na globálním ústupu, sociální odstup taky nefunguje. Tož tak
    JB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problém tkví ve skutečnosti, že nemáme už hodnověrné informace, jaký byl ve skutečnosti Berija a Stalin, máme jen to, co o něm po jeho smrti rozhlásili jeho likvidátoři a dále kusé útržky, ze kterých vykukuje, že mnohé mohlo být jinak, než se po jeho smrti a dnes vykládá. Je to stejné jako když dějiny Slovanů a Keltů a dalších jakoby pohanů, se učí a vykládají, podle Jezuitských pramenů.

      Vymazat
    2. Martine plavče,
      informace jsou. Zkuste zapátrat třeba zde: http://leva-net.webnode.cz

      Vymazat
  3. Nemyslím, že o 70let. Tihle "globalisté" přišli do Ameriky(kdy Amerika byla skutečně TOU Amerikou) s migrací před Hitlerem a s výrobou atomovky, i pak s tou další tlupou okolo von Brauna. Čili globalizace podle mne na západě začala naplno až vraždou Kennedyho, když se tyhle tlupy spojily a dali vědět, že je ten čas. Takže nejdřív vyřadili H.Forda, pak sundali Stalina, a nakonec Kennedyho... a tím se otevřely dveře šíření téhle liberální Globalizace kšeftování, vekslování a lobbingu do Světa. Haleluja...
    nenimito

    OdpovědětVymazat
  4. Stalin se ze začátku choval, že je s globalisty (trockisty) na stejné lodi a že sdílí jejich agendu. Nebylo tomu tak. Po vydání jeho brožury ekonomické problémy socialismu v SSSR bylo všem jasno, že je podvedl a zřekl se marxismu. Celou dobu mu šlo o rusko a blaho jeho obyvatel. Světová revoluce ho nezajímala. Proto ho během krátké doby zabili. Ale určité procesy nastartoval a probíhají do dneška. Odhalil trojské koně v marxismu - nadhodnota atd. - jenom zase zotročení lidstva. Proto ho tak světoví globalisté nenávidí - kult osobnosti který spustil trockista chruščov.

    OdpovědětVymazat
  5. Prosím vás, ten JéBé, to je joebiden? Má to stejnou rétoriku..

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů