15. 6. 2021

Poručíme větru, dešti

 




12 komentářů:

  1. Asi to provádí skupina dobrodinců zcela nezištně a s tím nejlepším vědomím. Jistě to nebude nic škodlivého, protože to by nás naše vláda zcela jistě informovala a poskytla instrukce, jak se k tomu postavit. Zůstávám tedy v klidu a těším se pohledem na pro naše dobro počmáranou oblohu.

    Na věčné časy a nikdy jinak Petr

    OdpovědětVymazat
  2. jj dnes praskovali ostosest
    matesky z bratislavi

    OdpovědětVymazat
  3. Ajta co se nám tu objevilo.... inu normální "řasa" neboli "řasosloha", zná to každej kdo se trochu otřel o meteorologii, viz
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Cirrostratus
    Že těm nedokázaným ptákovinám (chemtrails) ještě někdo vůbec věří je s podivem. Alo co, když další věří že je Země placatá a Elvis žije...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, co je tohle, ale vypouštění chemie i z letadel za účelem ovlivňování počasí přiznala doktorka meteoroložka v TV.

      Vymazat
    2. Ajta, komu teď věřit? Wikipedii, nebo paní doktorce meteoroložce z TV? Minimálně jedna z nich nám asi lže. A přitom to jsou dvě nanejvýš důvěryhodné instituce...

      Vymazat
    3. Určitě by lhal ten, kdo by tvrdil, že chemtrails vypouští na naši placatou Zemi Elvis.

      Vymazat
    4. Mno, problém cirrostratusů je, že se nekříží sematamahalabala. Jsou povětšinou souběžně a časem se z nich tvoří klasické obláčky.
      A problém contrailů je zase ten, že i když se kříží halabalasemtama, tak do 2-3hodin zmizí.
      Takže já jsem pro, že Elvis je vJečný!
      nenimito

      Vymazat
    5. meteoro-logia = veda na sledovanie meteorov
      matesky

      Vymazat
  4. Je také zajímavé, že v době, kdy se na netu začaly skrze chemtrails více probírat satelitní snímky v tzv. NM módu (Noční mikrofyzikální produkt), tak portál chmi.cz přestal tyto snímky téměř zveřejňovat. On je tedy ukazuje, ale jen pořízené v době cca mezi 16-21 hodinou (protože přece noční produkt), kdy se obecně práškuje nejméně. Nejvíce "malují" nad ránem a právě z této doby dříve hojně se vyskytující snímky v NM módu úplně zmizely. Zřejmě z důvodu šetření místa na úložných discích :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Samozrejme, a je zaujímavé, že predtým lietajú lietadlá po oblohe do mriežky a za každým zostáva stopa, ktorá sa postupne rozširuje a zostáva na oblohe hodiny, že? Na rozdiel od kondenzačnej stopy napr. dopravných lietadiel, ktorá sa za chvíľu rozplynie. Takéto rozprávky si rozprávajte na wikipedii, to je alma mater chudákov ako ty.

    OdpovědětVymazat
  6. Jen pro zajímavost.... animace časové osy 1984-2020 na gooleearth
    https://youtube.com/playlist?list=PLLW-qoCMKQsxa40eB1YUuSs3MKaYvd53b
    nenimito

    OdpovědětVymazat
  7. S odstupem času si myslím, že tady někdo opět hezky v Evropě řádí. Viz tornádo, které nemá obdoby v České republice a okamžitá pomoc z Rakouska. Jistě je to od nich vynikající, že okamžitě pomohli, ale když jsem četla autentické zprávy, jak okamžitě vyjeli na pomoc Moravě, tak mám prostě pochyby, zda tam nebyl nějaký lidský zásah.
    Vždyť nemohli přece hned vědět co se na moravských vesnicích událo za atmosférický jev.
    A to po zhlédnutí tohoto videa, na které jsem náhodou objevila na yootube, už nevěřím na náhodu vůbec. A do toho ta podivná bouře točící se nad Německem už několik dní:
    Úterý 7.července 2015 Německo již hlásí několik supercel, 10cm kroupy a vyvracené stromy i stožáry elektrického vedení. Stovky domácností jsou aktuálně bez proudu a kvůli popadaným stromům museli policisté uzavřit několik cest. Současná situace https://www.wetteronline.de/wetterradar?wrm=6&wrx=51,10.5
    Až 1000 pohřešovaných. Nevím, ale připadá mi to jako pomsta za Nort stream 2. A do toho Merkel v USA.
    Tady je to video https://www.youtube.com/watch?v=6EGbVgv4nb0
    Eva

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů