28. 4. 2021

Seminář nejen pro muže

o tom, jak si vyléčit mnohé nemoci, jak neonemocnět, jak si udržet zdraví a také o tom, jak si mohou ženy udržovat svou krásu


V úvodu bych chtěl poděkovat všem mužům, kteří se na základě tohoto článku  přihlásili do semináře. Proč jen mužům? Protože se nepřihlásila ani jedna žena. Přitom je všeobecně známo, že přirozená krása vychází zevnitř. Muži až tak svůj vzhled neřeší, nicméně i oni se mohou dozvědět, jaké důležité signály jim dává jejich tělo svými vzhledovými nedokonalostmi.

Ženy tyto vzhledové nedokonalosti většinou řeší cestou nejmenšího odporu. Faldíky zakryjí vhodným oblečením, nebo si je nechají upravit u plastického chirurga, stejně jako si mohou nechat upravit defekty nosu. Pupínky, překrvené cévky a vrásky překryjí mejkapem. Zvlněné nehty si nechají srovnat v nehtovém studiu, na křivé zuby nasadí rovnátka a delší chloupky vyčnívající z obočí si zredukují vytrháním.

Horší je to s dvojitou bradou, která se módními doplňky zakrývá hůře. Stejné je to se sklonem k přibírání na váze, nebo váčky pod očima. Diety, hladovky, „zázračné medikamenty“ z reklamy a následný jo-jo efekt způsobí další přibírání a problém trvale nevyřeší.

Na kráse rovněž nepřidá jizva po operaci štítné žlázy. I její funkce se dá normalizovat, v tomto případě termoreflexními nálepkami a úpravou pitného režimu.

Další vzhledovou vadou jsou kožní výrůstky na obličeji. Ty jsou způsobeny záněty nervů a cév, které časem způsobí záněty zubních nervů. Neméně důležitý je ekonomický aspekt, peníze ušetřené za zbytečné opravy zubů a jejich náhrady můžete využít užitečněji.


Nos

Specifickým problémem je tvar špičky nosu. Může být bambulatý a překrvený. Špička nosu může být rozdělena svislou rýhou, nebo je na něm výrůstek. Tak jako ve všech výše uvedených případech nám napovídá disciplína „orientální diagnostika“, kde hledat příčinu těchto vzhledových vad.

Nos nám ukazuje, v jakém stavu máme srdce. Uvedu dva příklady. Možná si vzpomenete na starou bulvární zprávu o tom, jak si Dagmar Veškrnová – Havlová nechala operativně odstranit svislou rýhu na špičce nosu. Za nějaký čas podstoupila operaci srdce. Postup měl být opačný, napřed operace srdce a pak by se do jisté míry nos srovnal sám. Úprava nosu ji od operace srdce nezachránila. Je dost možné, že by k operaci nosu už nemuselo dojít. Můžete si říct „bohatá Havlová na tu operaci měla“. To určitě ano, ale na druhou stranu měla štěstí, že operaci srdce stihla včas.

Včasná operace srdce se nezdařila kamarádovi. Před lety jsem mu řekl, že by si měl nechat vyšetřit srdce, protože se mu pokroutila kůže na nosu. Bagatelizoval to slovy „ále, tu jizvu na něm mám už deset let“. „Ano“, pravil jsem, „ale ta jizva byla dříve hladce srostlá a teď je celá hrbolatá. To znamená, že se na srdci staly životně důležité změny“. Za půl roku začal kamarád pociťovat bolest na hrudi a to ho donutilo zajít na vyšetření. Byl zapsán do pořadníku na operaci srdce. Bohužel, termínu se už nedočkal. Dostal infarkt a byl na místě mrtev. Do operace mu zbývalo 9 dní.

Na semináři se dozvíte základní informace o řeči těla. Dozvíte se, jak se dají některé vzhledové disproporce řešit úpravou jídelníčku nebo potravinových doplňků, jak se dají vyléčit vzhledové a potažmo i zdravotní vady, které je způsobují, a také kdy už zajít k lékaři-specialistovi.

Některé záležitosti jsou jen otázkou stravování. Třeba delší chloupky v obočí se tvoří v důsledku nadměrného příjmu bílkovin. Stačí jich trochu ubrat a přidat ovoce a zeleniny. Není jednodušší si těch pár vyčnívajících chloupků vytrhnout pinzetou? Určitě je to rychlejší řešení, ale na druhou stranu přemíra bílkovin časem způsobí onemocnění vnitřních orgánů, jejichž léčba už tak jednoduchá určitě nebude.

Podobné je to s křivě rostoucími zuby. K tomu někdy dochází u žen po menopauze, v důsledku výpadku jinového účinku estrogenů. Začne převažovat účinek jangových složek stravy, lebka začne mírně narůstat od temene a tlačit zuby k sobě. Pokud mezi zuby není prostor, tak se následně otáčejí kolem svislé osy a chrup se křiví. I zde pomůže úprava jídelníčku, tzn. méně masa a více ovoce.


Vrásky

Také vrásky ukazují, které orgány zasluhují pozornost. Svislé vrásky nad kořenem nosu odrážejí stav jater a žlučníku. Vrásky, případně jiné kožní defekty, mezi nosem a horním rtem signalizují změny na pohlavních orgánech a napovídají, že je čas na zevrubnější gynekologické vyšetření.

Pravda je někdy krutá. Na druhou stranu je však lepší zjistit dispozice k určitému onemocnění včas, kdy se dá nemoci ještě poměrně snadno předejít, než když se onemocnění plně rozvinulo se všemi příznaky, které dokáže klasická medicína diagnostikovat.


Nadváha a obezita

V tomto případě je nutné si uvědomit dvě důležité funkce tuku v těle. Nejsou to jen energetické zásoby vzniklé v době hojnosti a určené pro přežití v době nedostatku. Tuk má také funkci „odpadního koše“, do kterého organismus ukládá toxiny, jež nedokáže vyloučit. Dvojitá brada je způsobena špatným krevním oběhem v oblasti podčelistních uzlin a léčí se poměrně jednoduchou aplikací termoreflexních nálepek. Snížení tvorby tuku na břiše je už složitější a to si nechám až na seminář.


Rakovina

Rakovina není žádný imaginární a nevysvětlitelný stav. Způsobují ji plísně a v podstatě jakékoliv bakterie, které se přemnoží do té míry, že jejich kolonie ucpou cévy konkrétního orgánu. Výsledkem bývá černá, mrtvá tkáň. Než dosáhne tohoto stavu, dá se klasické léčbě pomoct obnovením krevního oběhu. Ten, kdo pochopí ne příliš složité, ale logické principy lidského těla, dokáže rozpoznat, kdy se v těle k rakovině vytvářelí podmínky, a vlastníma rukama je eliminovat.

Z těchto příkladů je patrné, že estetické nedokonalosti a vady souvisejí se zdravím.
Lidské schopnosti jsou obrovské

To jen každodenní mediální masírka se nám snaží vnutit, že „máte svou nemoc“, kterou vyléčíte pouze farmaceutiky a vakcínami. Není to pravda. Různé virózy, chřipky, covid, hnisavou angínu s následnou imunizací, akutní drobné i větší bolesti čehokoli si můžete vyléčit během několika málo hodin bez farmaceutik a daleko spolehlivěji než medicína. Lidské tělo si umí vyrábět vlastní antibiotika, jen je třeba vědět, jak ho v tvorbě podpořit a jak zajistit jejich dopravu až do nemocného orgánu.

Seminář je vhodný pro lidi, kteří cítí, že namísto mrhání svým časem na bezduché aktivity mají potřebu doplnit znalosti pro plnohodnotný život bez bolestí v rámci svých aktuálních tělesných dispozic. Seminář je vhodný pro lidi, kteří ve snaze udržet si zdraví už prošli nemálo slepých uliček a potřebují „navigátora“. Já jsem za vás už všechny slepé uličky prošel a zjistil, kdy použít farmaceutika, masáž akupresurních bodů nebo nálepky, kdy použít byliny, kdy pomůže změna stravy, některé vitamíny, nebo zásadotvorné potraviny a potravní doplňky.

Seminář není vhodný pro bolestíny, kteří si notoricky stěžují na svůj žalostný stav a dělá jim dobře, když je ostatní obskakují. Je to jejich duševní stav a ten ovlivnit neumím. Takovým nezbývá, než si svoji „slepou ulici“ projít až do konce.

Vy, kdo máte o seminář zájem, napište mi na adresu: mudrland.wenca@seznam.cz a uveďte aspoň zhruba, odkud jste, kvůli volbě vhodné lokality semináře.


Závěrem něco málo ze zkušeností s covidem

Před časem jsem popsal zkušenost z léčby sebe  a mladé ženy Před 14 dny byla moje příbuzná v nemocnici na operaci. Po operaci byla testovaná na covid. Jako pozitivní mohla jít na covidové oddělení, anebo domů. Vybrala si domov. Proto jsem jí šel zatopit a nakoupit. Co je pro tuto dobu typické, dostala hromadu farmaceutik k doléčení jejího pooperačního stavu, ale k léčbě covidu vůbec nic. Nedostala dokonce ani radu, jak se má doma vyléčit z covidu! Je to už poněkolikáté, co jsem zaznamenal, že medicína covid léčit nechce.

Chodil jsem k ní denně a ošetřoval ji. Samozřejmě bez náhubků. Chodil jsem naprosto všude, také k mým devadesátiletým rodičům a nikoho nenakazil. Dvakrát jsem u sebe zaznamenal mírnou bolest hlavy. Příčinou mohl být inkasovaný covid, nebo prosté prochladnutí čela při práci v sadu. Nemělo smysl pátrat, co bylo příčinou. Spravily to dvě termoreflexní nálepky a za hodinu jsem je mohl sundat. Člověk vybavený relevantními znalostmi se nemusí bát žádných infekcí a nemusí ani pátrat po tom, jaký mikrobiologický původce nemoci mu způsobil krátkodobou slabost či nevolnost.

Po pěti letech zkušeností s léčbou tzv. viróz a chřipek, a po sedmi měsících zkušeností s covidem mohu s klidným svědomím prohlásit: covid je bombastický podvod, založený na lidské neinformovanosti a strachu!

Nebuďte nemocní, buďte mocní!


MUDrland Wenca


1 komentář:

  1. Zdravím, ten seminář už proběhl, nebo se teprve bude konat? Zajímalo by mě to dost....

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů