18. 12. 2020

Andrej Ilnickij nejen o covidu



V Radě Federace proběhla diskuse/kulatý stůl komise Rady, která se věnuje ochraně státní suverenity a bránění vměšování se do vnitřních záležitostí Ruska (předseda komise – Andrej Klimov) na téma „Zahraniční pokusy o zneužívání bývalého sovětského prostoru a území v blízkosti ruské hranice s cílem destabilizovat politický systém Ruska“.
Zasedání se zúčastnili senátoři – členové komise Rady Federace Elena Afanasjeva, Alexander Veinberg, Margarita Pavlova, Vladimír Poletajev; člen prezidia Rady pro zahraniční a obrannou politiku, plukovník SVR Andrej Bezrukov, členka Občanské komory Ruské Federace Maria Butina, bývalý premiér Ukrajiny Mykola Azarov, předseda stálého výboru Sněmovny Reprezentantů Národního Shromáždění Běloruska Andrej Savinyč, místopředseda „Bílá Rus“ Alexander Šatko, předseda bulharské politické strany „Obroda Vlasti“ (bývalý předseda národního hnutí „Rusofilové“) Nicholaj Malinov, ředitel komunikace MIA „Rusko dnes“ Petr Lidov-Petrovskij a další.
Největší ohlas dostalo vystoupení poradce ministra obrany Sergeje Šojgu, vědce, publicisty, člena Rady pro zahraniční a obrannou politiku Andreje Ilnického. Podle novinářky Anny Šafranové jde o prvního, takto vysoce postaveného člověka, který odhalil následující:

Covid je projekt globalistů, jehož cílem je zabránit návratu do předkoronového světa. Nadnárodní korporace budou tlačit na politiky, aby neoslabovali protikoronová opatření. Z toho vyplývá jednoduchý závěr: covid není skutečná hrozba, jsou jí opatření a omezení, která jsou přijímána po celém světě.
Nový svět, podle záměru našich protivníků, je svět, v němž moc patří korporacím, nikoliv státům. V takovémto uspořádání nebude místo pro národní státy.

Ve svém vystoupení se věnuje také používání umělé inteligence, útokům v kyberprostoru, sběru megadat a třeba tzv. zahraničním agentům.
První video je záznam z celé akce, druhé je vystoupení Adreje Ilnického.



autor: m9rek


9 komentářů:

  1. Nejsem si tak zcela jistý, jestli je to součástí předkoronového světa, ale jsem si zcela jistý, že je to neakceptovatelné naprosto vždy a všude.

    sputniknews: Mezinárodní sportovní arbitráž ve čtvrtek zakázala ruskému prezidentovi Vladimíru Putinovi navštěvovat olympijské a paralympijské hry a světové šampionáty v průběhu dvou let. Zákaz se týká "členů ruských zastupitelství". Jak se zmiňuje ve speciálním bodu rozhodnutí, mezi ně se počítají "zástupci ministrů, ministři, vicepremiéři, předseda vlády a prezident Ruské federace".

    Od kdy je sport nadřazen suverénnímu státu jako celku. Prezident Ruské federace je jeho nejvyšším představitelem a zástupcem. Měli byste tedy přehodnotit systém, a právní sílu jeho mezinárodních subjektů.

    Setkávám se i tady s odporem, který je záměrný a bezdůvodný, protože se někomu nelíbí, co píši. Ne, že by šlo o něco zakázaného, ale prostě se někdo bojí mluvit, nebo psát - číst, samozřejmě, o něčem, co by ho mohlo ohrozit. Ano, pokud se nemáte čeho obávat, stane se i to, že prezident Ruské federace nesmí navštívit ani ty tradičně historicky mírové Olympijské hry. Proto je stále potřeba konkurence, tedy možnost výběru.

    Já vám právě ten výběr poskytuji. Mnohé z vás asi napadlo, kde beru ty informace o vesmíru a tu jistu. No, asi to je tím, že nějaké bytosti ve vesmíru skutečně jsou. Možná, že jsou už na Zemi. Asi odmítají očkování proti covid - 19 a z toho pro vás některé také vyvstává nějaká obava. No, díky Bohu za tu obavu a i za ten strach, protože kdyby jich nebylo, mohlo by být tedy ještě hůře.

    IQ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomto s Vámi třeba nesouhlasím. Nicméně je to Váš názor a já ho respektuji. Myslím si naopak,že čím méně se budou lidé bát (čehokoli,
      co je zrovna po ruce), tím hůře budou manipulovatelní ze strany zatím nám vládnoucích elit.
      Jirka

      Vymazat
  2. 19:15. Psal jsem o obavě a třeba i potažmo strachu "vládnoucí elity" z konkurence, kterou by si lidé, "poddaní" mohli místo ní zvolit, vybrat.

    Strach je všudypřítomný a zdravý, pokud ho není příliš. Stimuluje nejen obranyschopnost ale především vůli, kterou dosáhnete "všeho". Nejvyspělejší civilizace padají pod náporem barbarů, vždy, bez výjimky, protože zpohodlněly, právě protože se už neměly čeho bát. Rozpadnout se blahem v ráji, se tomu říká.

    Stále se bojíte třeba o svobodu, o kterou stále musíte bojovat a není to náhoda. Rodíte se svobodnými, protože ještě nejste účastníky děje. Potom už je to stálý boj. Stálý stres a obavy i strach, který evokuje vývoj, protože se musíte snažit váš život zvládnout a doslova úspěšně zvládnout, protože jen tak uspějete a udržíte si tu větší míru vaší vlastní svobody, vybojované svobody. Největším nebezpečím jsou informace. Ale osvobozují vás. Bojujte za ně.

    IQ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. IQ, cele to ti tak nejak "na hlave" stojí. Barbar na rozdiel od civilizovaného strach takmer nepozná, čo potrebuje to príjme (vezme si), čo nepotrebuje to opustí (zahodí). Civilizovanosť stojí a padá na bohatstve civilizácie a tak jaksi prirodzené civilizovanému je strachovať sa mu aj o tú državu nepotrebného. Slobodným človeka nerobí vlastníctvo vecí ale vedomosť. Len tú má stále všade a vždy so sebou, len tú môže nespočet krát darovať, predať a stále bude jeho, len tú mu nik neodcudzí, neznehodnotí, nezdaní, len o ňu báť sa nikdy netreba mu, len ona robí ho slobodným... hunter

      Vymazat
    2. Pojem "barbar" je z dějinnýho kontextu značně diskutabilní... Jelikož se většinou jednalo o naše slovanský předky, který z morálního a etickýho důvodu napadali (a likvidovali) svý "civilizací" zdegenerovaný nepřátele... ;-)
      To je jedna poznámka. Druhá poznámka míří těm, který se domnívaj, že současný ruský gasudárstvo je na naší straně. Není tomu tak, jedou v tom úplně stejně jako ty na západě. Paradoxně jedinej kdo se možná vymknul kontrole je Lukašenko (pakliže to neni jen součást divadla). Mimochodem v Rusku právě zakázali trvale táboráky (ohýnky pod širým nebem). Pod pokutou 3000 rublů. Víte co to znamená?
      Chorche

      Vymazat
    3. Keďže vo všeobecnosti v prípade pojmu "barbar" ide vždy len a len o priamu úmeru, barbarom je každý kto slepo neverí (nie reč je len o "pánboškároch"). Z pohľadu legislatívy v Rusku v tej vetičke o zákaze
      dôležité nieje to slovo "táboráky" ale to slovíčko "trvale"... hunter

      Vymazat
    4. A neni to s tím otevřeným ohněm tak trochu úplně jinak?
      https://www.interfax.ru/russia/678051
      https://www.interfax.ru/russia/678344
      https://takir.ru/2020/10/22/pravila-protivopozharnogo-rezhima-izmeneniya-s-1-yanvarya-2021-goda/

      Jiřík má s barbary pravdu:-)
      Dokonce to už dali i do chytrostí tetě wiki:
      "Řekové tak označovali příslušníky všech národů, jejichž jazyku nerozuměli (podobně jako české označení Němci)"
      My máme němčury, což paradoxně, byli řečští. A řečští mají βαρβαρος - ti co brlbaj a nerozumí jim.
      Neustálé války Severu a Jihu, co si nerozumí a brblaj kraviny...
      nenimito

      Vymazat
    5. Nenimito, ruský človek je defacto nomád a nomádovy vziať oheň sa len tak neodpúšťa. Len výsledok je to čo vo svete živých sa počíta, v prenesenom slovazmysle i tá "wikina" o barbarovi hlása len to čo v tejto veci tu už raz napísané bolo - Barbarom je každý kto slepo neverí... hunter

      Vymazat
    6. Nenimito - informaci ohledně otevřenejch ohňů (obecně sem je nazval táborákem) mám přímo od Rusů, ne zprostředkovaně z MSM. Zákon je je napsanej dle nich napsanej tak, aby sis prostě táborák neudělal. Leda někde na neosetým poli... A ano oficiálně je to kvůli riziku požárů. Domů a lesa... V reálu jde o to donutit lidi co žijou venku aby se přestěhovali do měst, do "civilizace" a souvisí to podle mě s agendou 2030 a jejíma zelenejma zónama (respektive oranžovejma a červenejma). Do zelenejch zón bude mít člověk zákaz vstupu, do oranžovejch hodně složitej.
      Chorche

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů