14. 3. 2020

CO VY NA TO? 4

Přistálo v redakční mailové poště:

Konec legrace: Tohle je válka.

Sultán posílá desetitisíce džihádistů do útoku na Evropu.
Připraveny další miliony. Humanitární plkání.....
Donutí Brusel otevřít brány?
Budeme obklopeni nepřáteli a zrádci ve vlastní zemi ?????

Od minulého týdne jsme svědky další horké fáze muslimské invaze do Evropy. Desetitisíce mohamedánů byly dovezeny či po svých vyrazily na řecké hranice ihned poté, co je k útoku fakticky vyzval prezident Erdogan. Migrantské invazní jednotky se ovšem snaží prolomit řecké hranice již několik měsíců. Nyní však dostaly téměř neomezené posily.
Každým dnem a hlavně nocí se situace stává neudržitelnější. Řekové sice na obranu hranic povolali už nejen policii, ale i armádu včetně speciálních jednotek, leč nápor desetitisíců džihádistů zvládají už jen s největším úsilím. Granáty se slzným plynem stejně jako střelba do vzduchu nicméně dlouho invazní jednotky sultána Erdogana neudrží. Kvůli dramatické situaci se scházejí tento týden na mimořádném summitu ministři vnitra zemí Evropské unie.
Je ovšem otázka, co vlastně Brusel skutečně zamýšlí.

Náš nepřítel prozatím vyslal na hranice své pohlaváry, aby spíše Řeky mírnili - aby tito invazi nekladli takový odpor jako dosud. Formálně sice vyzývají Turecko, aby od těchto akcí upustilo, ve skutečnosti však tlačí na Řecko, aby kapitulovalo. Místo zbraní, techniky a vojáků, které by mohly dodat jednotlivé evropské země na obranu hroutících se řeckých hranic, posílají do oblasti příslušníky agentury Frontex. Nejenže jich je pouze pár stovek, především však podle dosavadních zkušeností fungují spíše jako prodloužená ruka neziskovek a převozníků migrantských hord.
Padají slova o nehumánním přístupu Řeků, přibývají obvyklé inscenované dramatické obrázky převržených člunů. Za touto kouřovou clonou se skrývá dlouhodobý záměr bruselské věrchušky, která migrační invazi plánovaně vyvolala, již deset let ji podporuje a od roku 2015 kdy došlo k její zásadní akceleraci, ji přes neziskovky v podstatě přímo organizuje.
„Materiál“ k výměně původního obyvatelstva evropských historických zemí je nyní na řecké hranice s Řeckem dovážen z tureckého vnitrozemí autobusy či přímo tureckou armádou. Raději se ani neptat, kde skončily miliardy, které Erdoganovi přihrála (i z našich daní) Mutti Merkelová, když potřebovala na čas utlumit narůstající lidový odpor a získat čas na přípravu další vlny muslimského importu. Není to tak, že by bruselští protektoři byli nyní překvapeni, jen se tak pro forma tváří.
Sotva proto dnešní návštěva vládnoucích papalášů na řeckých hranicích přinese něco jiného, než tři sta padesátou „výzvu k umírněnosti“ – tedy ke kapitulaci. Delegace složená z předsedkyně Evropské komise Ursuly Leyenové, předsedy tzv. europarlamentu Davida Sassoliho a předsedy Evropské rady Charlese Michela připomíná spíše misi lorda Runcimana, který v létě 1938 přijel do Prahy poradit prezidentu Benešovi, aby se vzdal Hitlerovi, a bez boje mu odstoupil československé pohraničí.
Brány jsou otevřeny. Tváří v tvář vyděračským požadavkům tureckého sultána, který hodlá oprášit zašlou slávu Osmanské říše, si každý normálně uvažující člověk musí uvědomit, že hra na humanismus a takzvaná lidská práva, kterou se vnitřní diverzní jednotky obhájců migrantské invaze zaklínají, právě skončila. S patřičným výsměchem to oznámil prezident Erdogan:

Líbivá slova Západu, která plynula ze strachu z migrantů, nepřinesla konkrétní výsledky. Říkají, neotevírejte brány. Řekli jsme jim před měsíci, že pokud nebudou sdílet tu tíhu (ilegální útok na Sýrii ve snaze ochránit Al-Kajdu a zbytky Islámského státu v Idlíbu) s námi, brány otevřeme. Asi si mysleli, že žertujeme. Nyní jsou brány otevřené a máme jeden telefonát za druhým. Žadoní, abychom brány zase zavřeli. Jenže je hotovo.“

Pro ty, kdo stále ještě nepochopili, jaké rozměry druhá invazní vlna má mít, stačí připomenout další Erdoganova slova, které podle tureckého listu Hürriyet pronesl v tomto týdnu: „Brzy budou v Evropě miliony migrantů.“ Podle tureckého ministra obrany Süleymana Soylua odešlo jen za poslední tři dny k řeckým hranicím už téměř 120.000 „migrantů“ a další 4 miliony jsou podle jeho slov připravené vydat se na pochod. Je malou útěchou, že reálně to má být zhruba o jeden milion méně.
Další desítky milionů totiž čekají v Africe a na Blízkém východě. Miliony islamistů, kteří již v Evropě jsou, jim po léta vytvářejí předpolí pro ovládnutí kontinentu. Vlády paralyzované bruselskými strukturami, které mají za cíl tuto invazi urychlit, nejsou, kromě Maďarska a Polska, schopny účinné obrany. Nemluvě o tom, že mnohé (především socialistické) s Bruselem ochotně spolupracují na Kalergiho plánu vytvoření nové euro-negroidní rasy, která původní obyvatelstvo nahradí. Teď, uprostřed uměle vytvořených zmatků kolem uměle vytvořené epidemie uměle vytvořeného coronaviru, cítí jednu z posledních příležitostí, jak cíle dosáhnout.
Po odstranění Salviniho z italské vlády a nahrazení protiimigrační Ligy probruselskými socialisty, padla poslední překážka také pro invazi do Itálie. Socialistická vláda podporující dlouhodobě migrantskou invazi ve Španělsku či globalista Emmanuel Macron otevírající invazním jednotkám Francii ukazují, že jižní křídlo Evropy není již nikde před muslimským postupem chráněno.
Konec legraceDokud se ještě alespoň Řekové z posledních sil drží, měli bychom je podpořit a vyslat do Řecka armádu a policii – jak v našem parlamentu požadují pouze zástupci SPD a Trikolóry. Budou-li však dříve či později Řekové přinuceni kapitulovat, zbydou už jenom maďarské hranice. Ty naše fakticky nemáme, stejně jako armádu. I její zbytky se potulují stále kdesi v Afghánistánu, odkud sice poražení Američané odejdou (a my s nimi), ale to bude trvat ještě několik měsíců. Další statují kdesi na severu při tanečcích NATO při obkličování Ruska. A u nás doma zbývají víceméně jen generálové. Příslovečně doslova bez vojska.
A to ještě ministr vnitra a místopředseda vlády Hamáček (spolu se spojenci našeho úplného odzbrojení v parlamentu) staví mimo zákon domobranu. Jedinou trochu organizovanou skupinu, jež by mohla být schopna naše domovy alespoň zčásti bránit. Souvislost nikoli náhodná.
A tak, zatímco média v čele s ČT a ČRo dál pojedou ohlušující stínování kolem nesmyslné hry na epidemii koronaviru, jehož nebezpečnost je v porovnání s muslimskými hordami na hranicích Evropy vpravdě směšná, měli bychom vše přinejmenším ostře sledovat:
Všichni, kteří se budou snažit migrantskou invazi hájit, popřípadě otevírat brány nepříteli, by měli být souzeni co nejpřísněji. Okamžitě bychom měli začít také zásadní diskusi, jak postavit vlastizrádné skupiny tvořené tzv. neziskovkami mimo zákon. V první fázi jim alespoň odebrat finanční prostředky, které „otevírači bran“ dostávají z našich daní prostřednictvím státního rozpočtu. A ty, jež k nim proudí od nesčetných sorosovských zahraničních zdrojů, bedlivě kontrolovat.
Že je to naivní? Že když se o něco takového pokusil premiér Orbán, sesypaly se na něj bruselští Sorosovi posluhové v čele se soudružkou Jourovou? Že tohle Chvilkaři a Rozumkové, Kalouskové a Bartošové u nás či v Bruselu nikdy nedovolí?
Jde o to, máme-li se jich vůbec ptát, nebo jednat. Zatím se muslimská invaze zdála mnohým jako teoretický či rétorický plán. Tak trochu zábavné plkání.
Jenže legrace skončila. Jsme ve válce….

autor: Anonym


24 komentářů:

  1. Tak predevsim ten "Sultan" je jenom loutka, predhozena tlama a o nicem nerozhoduje a take vubec nezalezi na tom "co vlastně Brusel skutečně zamýšlí", protoze ikdyby mohl myslet a mel cim, nikoho by to nezajimalo...
    "Brusel" taktez nerozhoduje o nicem...Je to jen banda preplacenych a namistrovanych parazitu a komediantu, kteri v zoldu nadnarodnich korporaci hraji jen divadlo o nejake demokracii a zrazuji vlastni zeme - presneji pracuji na jejich likvidaci vcetne obyvatel...

    OdpovědětVymazat
  2. Naštěstí naše vláda, ať je jakákoli, uzákonila že každý kdo bude ohrožovat stát koronavirem a tedy i podporou imigrace, může dostat třímilionovou pokutu a toto jednání bude posuzováno jako trestný čin. A rázem je vše vyřešené!

    Z toho vyplývá i zákaz vstupu cizinců na naše území. Demokraticko - humanistických žvanilům nezbývá než držet hubu. Nikdo si nedovolí ani špitnout proti rozhodnutí vlády, protože s ním souhlasí absolutní většina obyvatel ČR. Kdo by přesto tuto propagaci chtěl oprášit, riskuje že ho okamžitě někdo udá. To si nedovolí ani ten Dřímal z Černé Hory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, "nase" protektoratni vlada vzdycky plnila pokyny z venku a casto i vice nez se pozadovalo...a posledni, co by k radosti zahranicnich bank zmeskala by bylo rozdavani poradnych flastru...

      Vymazat
    2. takto bych navrhnul i zavřít vzdušný prostor od sprejování,také trestný čin,sestřelovat letadla bez označení.A bude hned po virusu.A důsledné kontroly těchto letadel,za přítomnosti chemiků.To se týká i letadel armád Nato a spol. a jejich posádky též měřit teploměry atd.Když všichni tak všichni.VítězslavK.

      Vymazat
  3. Pokiaľ si niekto myslí, že sa tie hordy podarí zastaviť nejakým slzným plynom či prasacími hovnami, tak je na omyle. Pokiaľ sa nepoužije otrá streľba so všetkou razanciou a podporou štátov EU Grécku, tak vám /a ani nám/ nepomôže žiadna karanténa a ani uzavreté hranice. Čo myslíte, ako dlho by odolávalo tých pár policajtov na hraničných priechodoch takýmto zverom? A čo zelená hranica? kto ju chráni?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tim se pocita....Od zacatku je cela ta multikulti saskarna past na miliony lidi, z ktere vede bohuzel jenom jedina cesta - valka...
      A nejhorsi na tom vsem je, ze pokud nezacne co nejdrive, je po Evrope...

      Vymazat
  4. Problém je hlubší ještě více než se nám může na první pohled zdát. Nové dorůstající generace jsou silně ovlivňovány právě "neziskovými" organizacemi a především školstvím, které dává mnoho jednotlivých znalostí, ale bez ladu a skladu, kdy se ztrácí především možnost vytvořit si návyk analytického, logického a systémového myšlení. Ne nadarmo byla od roku 1989 cíleně směrována pozornost ve všech směrech (i v reklamě!) na ty generační ročníky, které "nepoznaly" "starou dobu". Ne náhodou jsou pak "členy" "neziskovek" hlavně tyto ročníky. I přes cestování a případné stáže na zahraničních školách jim chybí srovnání toho, co je morální a co ne. Chybí jim celkové souvislosti. Co je přirozené a co ne. Víceméně kusé informace například o koronaviru způsobují, že si málokdo dokáže aspoň rámcově vyhodnotit skutečná rizika a vedou buď k podhodnocení situace a nebo k jejímu pravému opaku ve větší míře než v minulosti. Prakticky i přes informační "boom" za pomoci internetu se dostáváme do podobných situací jako tomu bylo v minulosti, kdy se za viníky epidemií označovaly např. kočky, které to odnášely i životem. Přitom právě ony a prakticky nejvíce ze všech "bojovaly" proti nositelům tehdejších epidemií. Stejně jako vyhodnocování nebezpečí při výskytu hromadných onemocnění v minulosti se začínáme (a nebo stále se tak chováme stejně?) chovat na jedné straně panicky a na druhé si říkáme, vždyť se nemůže nic stát, když udělám "jen" tohlensto ....
    Několikrát v životě mne zachránily a to i profesně znalosti a vědomosti z oboru a i příbuzných oborů spolu s logickým (analytickým) postupem při řešení problémů. Dnešní svět si sice může najít na internetu cokoliv, ale neznáte-li souvislosti,l pak ani nevíte co a kde (jak) asi tak hledat.
    A to právě vede k tomu, že například imigrace (její všechny důsledky a následky) je pro "oběti" jen "pojem", dokud není pozdě, ale to bývá prakticky vždy pozdě. Dnešní EU je nereformovatelná, protože jen nakazuje, vyžaduje a rozkazuje, nejen bez rizika "velkého" odporu, ale také především bez rizika odpovědnosti za své činy. Je to Evropa pro - jak se říkalo dříve častěji než dnes (proč asi?) - pro horních deset tisíc. Připomíná to bankéře, který v dobrých časech sebere pokud možno všechen zisk, ale když se vyskytnou problémy, hledá všude možně, kdo to zaplatí, ale sakra jen když on sám ne, vždyť všechno co si vydělal je "přece" jen a jen jeho.
    Tak to vidím.
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu vzdelávaniu - nás starí kantori viedli k tomu, aby sme chápali princíp a ostatné podružnosti si vedeli na základe princípu odvodiť (vzorce, vzťahy, závislosti a pod.). Na priemyslovke v Martine sme až do 3-ieho ročníka nesmeli používať kalkulačky, iba logaritmické pravítko a tabulky. Niektorí kantori boli až takí prísni, že pri uzatváraní známok sa polepšovalo o dva stupne (!), aby nepolavili v náročnosti. Po maturite sa vysoké školy doslova o nás bili, takú vysokú úroveň táto škola mala! Na stretávkach konštatujeme, že to ide od sr....k....
      Ked som logaritmické pravítko ukazoval vnúčatám, len nechápavo čumeli, čo to je.

      PePeek.

      Vymazat
  5. Slusne podany pohled jste mne smazali - ideologicky regulovany, neduveryhodny web, - je vas - vypisujte si tu podle chuti sami...
    trtos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trtosi,
      omlouvám se za nezveřejnění onoho komentáře. Z nějakého důvodu byl serverem od googlu (nikoli námi) označen jako spam a v redakční poště se vůbec neobjevil. Až po hledání právě ve spamu jsem ho našel a zveřejnil.
      Příště v případě problémů s komentáři nás zkuste nejprve kontaktovat na redakčním mailu, předejde se případným nedorozuměním.
      MichalB

      Vymazat
    2. Diky za Vasi snahu a uprimnost...Neco podobneho mne smazali i na aeronetu behem minuty a to 2x...
      Vypovida to o mnohem a vypada to dost negativne...
      Lide nemaji ani sajnu, jak je vsechno davno a prefektne podchycene, jak se uz primo rodime v poutech, ktera navic zacinaji byt tezsi a tesnejsi...
      hodne zdaru...

      Vymazat
  6. Surrealistický scénář pro Řecko: , vybudovat obrannou zeď 1km ve vnitrozemí, na zdi automatické mg 42, za zdí ruské tos s termobarickými raketami ... Střílet jen na svém území... Oni už si to iphony od neziskovek řeknou že se tudy nedá jít

    OdpovědětVymazat
  7. Vážně si myslíte, že válčení něco vyřeší? Nějak jsem si nevšiml, že by třeba v pásmu Gazy něco vyřešili. Stejně tak v minulosti probíhala stěhování národů a nemyslím, že by válčení něco vyřešilo. Jen sjednotilo normální a debilní lidi pod jeden stejný názor proti jiným normálním a debilním lidem s jiným názorem. Myslím, že by bylo spíše potřeba vyselektovat ty debilní lidi, s jinými názory se soužít dá. S debilními ne... (stačí se dnes podívat na ty exoty, co místo aby se s neučícími se dětmi zamířili do prostoru bez lidí, tak se sebrali a jeli do Rakouska a Itálie na suprsníh mezi hromadu lidí s virama - a to neni jen u nás, ale i na Slovensku)
    Tím se nechci nějak zastávat bubáků, vyrostl jsem bubákovské čtvrti s neustálými boji často končícími na chirurgii, takže tmavým očím nevěřím ani slovo, co z nich vypadne. Ale ještě jsem neviděl, ani nečetl, že by válčení někomu normálnímu v něčem pomohlo, spíše naopak. Vždy na tom vydělali ti debilní...
    Když vyvraždili Jagelonce a Habsburkové nastolili dobu temna, tak díky začínající "průmyslové" revoluci vpustili ve velkém ty pidilidi s davidovou hvězdou, jednak za kševtováním a jednak hlavně do dolů a hutí. Z místních nikoho po dobrém nedonutili zahrabat se pod zem nebo si zničit plíce v hutích. A i když se je místní snažili vypudit všemi možnými prostředky, tak tu jsou smícháni dodnes. Jen těm smíchaným Habsburkové vymysleli katolicismus, aby to nebylo s tou hvězdou tak okatý a mohli si popovidat s ukřižovaným.
    Nejhorší smrt je z vyplašení
    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Minulý týden jsem si povídal s vietnamcem z krámku. Už od ledna nosí roušku a naprosto nedokázal pochopit naší nedisciplinovanost v cestování za zážitky do vyhlášených oblastí s nastávající karanténou. Prostě jsou normální lidi anebo debilní... barva očí nebo víra v jiné nadpřirozeno s tím nemá co dělat, myslím. Stejně tak nevěřím, že mezi uprchlíky jsou jenom ti debilní. A nikdo mne nenutí chodit na návštěvu ani k těm normálním.
      nenimito

      Vymazat
    2. A ako chcete riešiť túto konkrétnu situáciu na grecko- tureckých hraniciach? Čakať na nejaké medzinárodné politické riešenie roky? Riešenie spískané niekým mimo Grécka? Migranti budú čakať, kým sa niečo neukuchtí? Keby sa namiesto hliadkovania a slzného plynu /nanič/ použila ostrá streľba už pri útoku na policajtov a vojakov /!!!/, tak tam už nie je ani jedne migrant. Čo myslíte, odradí týchto bojovných migrantov /plno z nich s vojenskými skúsenosťami/, keď vidia, že ich nikto nechce vlastne likvidovať, že na druhej strane sú len bábky a zbabelci? Dokedy budú poslúchať Erdogana?

      Vymazat
    3. Znáte heslo rozděl a panuj? Víte proč paní učitelky rozsazují nepřizpůsobivé? Dokud budou ti debilní pohromadě, tak štěkaj... rozdělit, zaměstnat do dolů do hutí. Vsadim se, že do roka všichni utečou. Ti, co zůstanou a budou dál poštěkávat, tak elektrické obojky s individuálním přístupem.
      Válčení je jen sjednotí.
      nenimito

      Vymazat
  8. Začátek Apokalypsy a spasení všech duší nastal.Pokud zaměřím svůj mimosmyslový zrak na uměle vytvořený parazitický virus stahující energii pro vyhladovělou čeládku,tak mohu říci,že tento virus je již přilepen skoro na všech lidech a čeká na svoji příležitost se projevit,dle oslabení imunity jedince ,aby se projevil,tak,že nositi roušky se mě zdá,již pozdě bycha honiti.Tímto činem maskovala parazitická vláda planety svůj prohraný boj,boj za energii lidstva,kdy mohla ještě pokojně spásat negativní energii vytvořenou v globální politice řízení lidstva.Dochází k postupnému zvyšování energie celé planety,zapojené již do nové matrice,stará matrice světa je již v bodě stagnace svého zániku,z které není již úniku, pro těla lidí a entit s napojením na Orionskou energetiku,která byla již přerušena,dochází ke vzteku a panice.Se zvýšením frekvence založené na čtvrté duchovní srdeční čakře planety dochází i k úniku plazmatické energie těchto lidí a entit,dochází tak k postupnému konci jejich tisícileté nadvlády nad touto planetou.Pro lidstvo zůstaly již jen dvě cesty ve vývoji na této planetě,buď si najít cestu k Bohu,a vést se jeho cestou ke spasení své duše,nebo zůstat ,jak ovce a jit cestou do konečného zničení své duše,společně se všemi parazitickými bytostmi,entitami bez empatie,potom bez Božího slitování.Odpočet již začal.Vlivem úniku životní plazmatické energie z těl,vypadají města ,jak Apokalyptickém hořícím ohni,s předpovědí i z minulosti viděno duchovními bytostmi co sepsali Bibli,tato doba již nastala.Pro lidi materiálně zaměřené naprosto nepřijatelné o čem se tady zmiňuji,na zemi došlo fyzicky i k druhému příchodu Ježíše,Krále a zástupci Boha,zde na zemi , v městě Kišiněvě,v Moldávii.Dojde po celém světě k výstavbě Synchronizátorů,zařízení na přechod s očištěním z hrubohmotných vibrací,s Boží energetikou,chránící osoby prošlé tímto zařízením,zároveň nic nezůstane skryto z vykonaných činů,hříchů, zde na zemi.V bibli je zmíňka na projítí veblouda uchem jehly,než aby prošel člověk bohatý.To se bude v synchronizátorech díti.Je možno se i zapojit do výstavby těchto zařízení,dokumentace i odborníci jsou již ustanoveni.Podobnější informace na netu http://indigolotos.info/category/statii ,přeložit nutno překladačem.
    Nepatřím k žádné sektě,nejsem pokřtěný,žiji sám,v duchovním výcviku,vidím aury lidí, barevné energie,zemní toky energií,zapojuji,hmat,čich,sluch,není problém zaměřit svoje vědomí,myšlenku na cokoliv,zjevují se mě hned obrazy,takže mohu splným vědomím podtvrdit co jsem zde napsal,že je pravda.Píši to pro osoby neznalé,aby pak nemohly říkat před samotným Bohem,nám nikdo nic neřeknul.Samotný Bůh přišel na zem,lidstvo má šanci se probrat ze snu,který trval tisíce let.Po tisíce let se lid modlil,přijď království tvé,buď vůle tvá atd. a teď ,samotný syn,zástupce Boha zde ,všude ticho po pěšině,tisk,církev,všechny vlády dostaly ultimátum ke složení všech zbraní,prchají do podzemí se schovat,nelze se nikde schovat již,všechny cesty z planety jsou hlídané.Minulost již neexistuje,i v čase se nemohou vrátit,i do jiných alternativních světů,nadvláda tmy skončila.VítězslavK.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Apokalypsa planety nastala už dávno s příchodem neřízené průmyslové revoluce, stejně tak fauny a flory. Apokalypsa lidí by tu planetární asi zastavila, pak jde o úhel pohledu, co je pro koho lepšejšejší.
      Parazitický nikdy nic nemůže vyhrát ani prohrát - jen přežívat, to prostě z principu parazitického nejde. A je jedno, jaké k němu přilepíte podst.jméno.
      Zvyšování energie planety dochází odjakživa, na tom není nic zvláštního. A bude pokračovat, dokud bude zpracovávat jádro neutrina nebo éter nebo jaktokdochcenazvat.
      Jak vypadá napojení na Orionskou energetiku? Fakt nemám představu... ani o úniku plaznatické energie...
      Lidstvo má mnoho a mnoho a mnoho a mnoho cest, stejně jako je lidí.
      Jestli hledáte Boha, podívejte se do zrcadla, a hooodně hluboko. Taky proto tomu odjakživa říkají ТриСкель.
      Bibli fakt nenapsali duchovní bytosti. Kdyby jo, nikdy by se jí neoháněli ti parazitičtí.
      Jo, a nezapomeňte poslat pár Leu do Kišiněva na ten jejich charitativní fond TRANSLOTOS na záchranu lidstva před smrtí. Rozhodně nás zachrání, spíše určitě
      Amen-Nacht
      nenimito

      Vymazat
    2. Omlouvám se za formulaci o bibli,myslel jsem původni znění,ne to zpracované černými kabalisty,Kumránské svitky,ap.,co se týče odčerpávání energie od lidí,například v kostelech byly vytvořené k tomu astrální portály,podobné hvězdným branám,Již jsou nefunkční,rozvaleny,poblíž oltářů.Snadno se jde přesvědčit,je to jak s plotem,vyšlete proti plotu směrovanou energii, ipregnovanou kladnou energii a ona přes ten drátěný plot či mříže vůbec nedorazí,aby třeba nabila kladně sklenici s vodou,což jde již přesvědčivě změřit PH metrem.Směrovaná energie zmizne do jiného prostoru,nebo i na jinou planetu, a to se dá směrovat, jak do minulosti, tak do budoucnosti,bohužel to všechno lze vidět.A toto všechno bylo v kostelech v klášterech církevních stavbách,satanistických mších,orgijich,dále v dětských nemocnicích ,u CT přístrojů,kdy se na nás jak na exkurzích chodili portálovým oknem dívat, a vypalovat značky kody do těla skenovaného ,to vše bylo díky Bohu odpojeno na celé naší zemi,a to pomocí pana g.Sv.Mazury.Chápu i vaši ironii.Je těžké něco popisovat co ostatní nevidí.Proutkaři jen jedním smyslem a to jen hmatem,s vyslanou myšlenkou.VK.

      Vymazat
    3. Věřím, že je těžké popisovat. A stejně tak vím, jak je složité to vyjádřit latinkou(i azbukou). Což je přesně to, co píšete o "původní bibli" - je to dost široký pojem.
      Ano kostely vybudované Habsburky nebo jimi přestavěné původní chrámy takto fungují, vím a znám. Zkouším to ve všech, co potkám. Ale zkoušel jste původní románské chrámy, ty nepřestavěné? vč. třeba renesančních. Nebo i románské gloriety?. Osobně s nimi mám jiné zkušenosti než popisujete. Oni totiž nejdou moc přebudovat. A pokud ano, tak už jsou barokní...
      Ironii jsem použil jen u charitativního fondu na záchranu před smrtí.... to mi přejde opravdu úsměvné, obzvláště v Kišiněvě. Omlouvám se.
      nenimito

      Vymazat
  9. Dobry den, cely a doposavad neukonceny proces je projevem evropske dekadence a s ni spojene slabosti vule. Proces jiz neni zvratny, nebot, jak upozornuje predrecnik, do procesu se zapojila pozitivni zpetna vazba v podobe dekadentne jiz vzdelane nove generace. Co je pricinou dekadence neni, vzhledem k tomu, ze proces je nezvratny, rozhodujici. Zdravi Univerzalnik

    OdpovědětVymazat
  10. Bibli fakt nenapsali duchovní bytosti. - nenimito, práve som takú vetu chcela napísať a hľa... , nuž a unknown netrepte toľko o Bohu, on je každé=ho súčasťou a čuduje sa. A ku Corone Covid 19 , je to vakcína na úpravu DNA, u tých, ktorí si zaslúžia. Deťom sa moc nedeje, lebo ony prišli už poopravené. Bed

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů