10. 4. 2019

Posvátné knihy Rady Devíti vládnoucí světu


Podle legendy ze III. století př. n. l. si indický král Ašóka poté, co pozoroval krvavou nelítostnost bitevního pole, uvědomil, že lidstvo je schopné zničit samo sebe, pokud ovládne k tomu potřebné zbraně. A tehdy král nařídil vybrat devět mudrců, aby vytvořili tajnou Radu Devíti, která měla neobvyklý úkol - všemožně bránit technologickému pokroku vedoucímu ke zdokonalování lidské civilizace.

Legenda dále praví, že byli vybráni nejlepší vědci, mágové, astrologové a filosofové, kteří sice měli pokračovat ve svém bádání, ale v žádném případě své objevy nesměli odhalit. Protože hlavním úkolem Rady Devíti bylo zabránit zavedení a dokonce i vytváření vynálezů, znalostí a objevů schopných povznést lidstvo na vyšší úroveň poznání. Pokud by si však navíc taková skupina naverbovala další vědce, politiky i vládce, mohla být upotřebitelná i k posílení možností a vlivu na svět...
Podle legendy jména jejích devíti členů nebyla nikdy zveřejněna. Důsledky jejich neobvyklé činnosti jsou však patrné v celé historii, kdy významní vědci, kteří byli schopni průlomových objevů, byli likvidováni a výsledky jejich výzkumu ztraceny.

Únik informací
Louis Jacolliot, francouzský konzul v Kalkatě za Napoleona III., měl přístup k mnoha tajným dokumentům a postupně tak vytvořil knihovnu vzácných svazků o velkých tajemstvích lidstva. V jedné ze svých prací říká, že tajné spojení “Devíti Neznámých” skutečně existovalo a existuje dosud. Po dvaadvacet století probíhal tajný výzkum ve všech oblastech znalostí, jehož výsledky pak byly zaznamenávány ve zvláštních knihách. V souvislosti s tím se zmínil i o neobvyklých technologiích, které byly v roce 1860, kdy to napsal, nemyslitelné, jako například o volné energii či psychologických válkách. 
Tato nejcennější sbírka vědeckého myšlení a technologií se prý nachází v oblasti hlavní činnosti Devíti Neznámých... na jihu samarské gubernie a v orenburgských stepích. Není známo, zda je to pravda, nebo ne, ale jak Francouz tvrdí ve své další knize „Požírači ohně“ - byla v Rusku vydána v omezeném nákladu v předvečer revoluce - i kdyby se sbírka v Rusku skutečně nacházela, po zveřejnění informací Louise Jacolliota byla v každém případě ukryta.


Devět svatých knih (Devět knih poznání)
Legenda také říká, že existuje devět tajných knih, ve kterých se shromažďuje moudrost a poznání lidstva, včetně znalostí, které pocházely od předchozích civilizací. Každá kniha je věnována jednomu oboru vědy a všech devět knih je pečlivě skryto a chráněno Radou Devíti.
Široká veřejnost se o existenci tajných knih dozvěděla v roce 1927, když Talbot Mandy, který 25 let sloužil u britské policie v Indii, publikoval jakýsi poloromán - polopátrání. V něm anglický rezident potvrdil informace Louise Jacolliota, že „Devět Neznámých“ skutečně existuje, a navíc dodal, že každý z devíti nejvyšších členů je držitelem jedné Knihy věnované určité vědě. Tyto knihy jsou neustále aktualizovány a jsou ve skutečnosti nejúplnější sbírkou vědeckých děl v dějinách lidstva.
Je takový cíl opravdu ušlechtilý?
Předpokládá se, že Rada Devíti neznámých se podílela na odstraňování poznatků o elektřině ze starověkého Sumeru a Egypta, vědci vedoucí úspěšný výzkum v oblasti jemné energie a bezdrátového přenosu energie na dálku často mizeli nebo zemřeli a jejich výzkum zmizel s nimi.
Přitom ne všechny ztracené objevy byly vojenského zaměření; mizely i znalosti, které nebyly spojeny se zbraněmi v žádném případě, a to nejen používání elektřiny ve starověku, ale i výzkum v oblasti telepatie a dalších lidských nadpřirozených schopností. Samozřejmě pokud by byla potřeba, i to vše může být také zneužito jako zbraň, ale přesto... některé tyto ztracené znalosti by lidstvu přinesly značné výhody. Nicméně jsou nyní nedostupné.
Do značné míry díky právě Radě Devíti byla elektřina veřejně přiznána až v 19. století, výzkum v oblasti magie a telepatie je neznámý stále, alternativní zdroje energie se nezavádějí a často nejsou ani známy. Stále věříme, že Země je jediná osídlená planeta, že magie a telepatie jsou výmysl, a že benzín a turbínový motor jsou nejúčinnější zdroje energie, přitom toto zadržování či dokonce degradace nezachránily svět před mnoha válkami a katastrofami, které lidstvu zabránily stát se lepším.
Je nutné ničit vědu tak horlivě, aby se zabránilo Armagedonu? Sotva. I když samozřejmě existují znalosti, které mohou lidstvo poškodit nebo dokonce i vyhubit, je tu však řada ztracených neobvyklých znalostí, které by naopak lidstvu přinesly mnoho dobrého. Některé, ale opravdu jen nemnohé, objevy jsou z nějakého důvodu lidstvu k dispozici již dnes. Rozhodně to však neplatí o těch znalostech, jejichž cílem je pozvednout lidstvo na novou, vyšší úroveň - což jasně vypovídá o skutečném cíli Rady Devíti.

Legenda říká, že Rada měla původně v držení tajné knihy z Atlantidy; bylo to devět knih. Každá obsahovala znalosti z jednoho konkrétního vědního oboru, znalosti, které jsou na mnohem vyšší úrovni, než ty, které máme my dnes. Legenda také říká, že každému z Devíti byla dána jedna z těchto knih, aby ji chránil, doplňoval a především zabránil úniku znalostí z ní. Rovněž se tvrdilo, že Rada sama znalosti z těchto knih používala a díky těmto dílčím znalostem dosáhla obrovského vlivu a možností.
První kniha Devíti neznámých hovoří o psychologii davu a působení na masy. Někdy se tvrdí, že tato „První kniha“ je jednou z nejnebezpečnějších, protože umožňuje ovládat celý svět.
Druhá kniha Devíti neznámých je věnována nervovému systému. Obsahuje informace o různých způsobech, jak zabít. Podrobně popisuje, jak kontrolovat tok nervových proudů v těle, jak nejen zabíjet, ale i oživovat člověka jediným dotekem. Únikem informací z této knihy se někdy vysvětluje vznik bojových umění, protože „jednou se jistý tibetský mnich vrátil z dlouhé cesty a naučil své spolubojovníky prvních patnáct způsobů".
Třetí kniha Devíti neznámých obsahuje informace o mikro- a makrobiologii.
Čtvrtá kniha Devíti neznámých obsahuje znalosti chemie a popisy vzájemné transformace a transmutace kovů.
Pátá kniha Devíti neznámých popisuje pozemské a mimozemské komunikační metody.
Šestá kniha  Devíti neznámých je o gravitaci. Před lety byly v Tibetu (Lhasa) objeveny staré sanskrtské dokumenty a následně byly poslány k překladu na univerzitu Čandrigarh. Dr. Ruf Reina z této univerzity nedávno řekla, že tyto neobyčejné dokumenty obsahují pokyny pro stavbu mezihvězdných kosmických lodí! Také se tu popisuje možný let na Měsíc. 
Tyto lodě se nazývají vimány. Jejich způsob pohybu, jak řekla, byl „antigravitací“ a byl založen na systému podobném systému používanému v „laghime“, neznámé síle „já“ existující v mentální struktuře člověka, „odstředivé síle dostačující k překonání všech gravitačních přitažlivostí“. Podle učení indických jogínů tato tajemná "laghima" umožňuje člověku levitovat. 
Možná, že nalezené sanskrtské dokumenty byla jedna z těchto posvátných knih a majitelům se ztratila, i když je těžké uvěřit, že by tak vlivná Rada Devíti zveřejnění těchto informací umožnila. Spíš to tedy je jen text napsaný některým ze zasvěcených a později ztracený.
Sedmá kniha Devíti neznámých hovoří o světle, světle jako jevu - slunečním, elektrickém, atd.
Osmá kniha Devíti neznámých obsahuje informace o kosmogonii a zákonech vývoje vesmíru.
Devátá kniha Devíti neznámých je věnována sociologii a hovoří o zákonech evoluce společností. Tato kniha umožňuje předvídat jejich vznik, fáze vývoje a zánik.
Není pochyb o tom, že společnost, která měla takové tajné znalosti, mohla dosáhnout neuvěřitelného vlivu a nebývalých úspěchů.

PS: Král Ašóka se proslavil tím, že to byl on, kdo úspěšně šířil buddhismus v celé Asii - od Afghánistánu a Indie, Číny a Mongolska, po celé jihovýchodní Asii a dokonce i Indonésie. Že by mu pomohly ony tajné znalosti?


Podle https://www.kramola.info/vesti/vlast/svyashchennye-knigi-soyuza-devyati-neizvestnyh-upravlyavshih-mirom
překlad: Vlabi


14 komentářů:

  1. No, bohužel těžko ověřit. Talbota Mandyho internet nezná a žádná z knih Louis Jacolliota u nás nikdy nevyšla. Škoda. Margon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Talbota Mandiho internet zná a dají se najít i jeho knihy v elektronické podobě. Např. zde: https://www.e-reading.club/book.php?book=1018341
      Přehled děl Louise Jacolliota zase najdeš zde: https://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Jacolliot a jak fungují překladače jistě víš. Čeština není světovým jazykem, a tak si musíme umět pomoci jinak. Jestli ti na ověření opravdu záleží, jistě si poradíš. Držím ti palce. :-)

      Vymazat
    2. Podivné. Mně vyhledávač nic nenabídl. Takže díky .Margon

      Vymazat
    3. Internet ho zná jako Mundyho . Tom.

      Vymazat
    4. Už jsem o Devítce četl...
      https://ulozto.cz/!LaSkhWUr9/jacques-bergier-louis-pauwels-jitro-kouzelniku-pdf
      Mundy je z mého podlehu jen trochu scifi, nic víc, každý si nějak vydělává. Stejně jako Blavatská.
      Jen... podle mne budhismus vznikl o chlup dříve než katolicismus, což je tak tisíc let zpátky plusmínusautobus. O sanskrtu nemluvě...
      nenimito

      Vymazat
  2. https://archive.org/stream/ottvslovnknauni34ottogoog#page/n965/mode/1up
    "Nejvýznamějším pomníkem Asókovi činnosti jsou nápisy vytesané na skalách, v jeskyních a na pilířích v rozličných místech jeho říše, nichž >král Prijadarsi (nebo Pijadasi=milozraký), bohům milý<, dle obecného skoro mínění totožný s Asókou, hlásá ve 14 rozličných ediktech zásady buddhismu, oznamuje i velebí svoje reformy ve zřízení státním; známo je posud 30 těchto nápisů (v nichž týž text ovšem se časem opakuje). Jazykem jejich ve shodě s tendencí buddhismu není sanskrt, uměle udržovaný jazyk privilegovaných kast bráhmanismu, nýbrž dialekty, mluvené oné doby, mluvené oné doby mluvené oné doby v rozličných krajích říše Asókovy, které vcelku již stojí na stanovisku středoindickém(prákrtském). Písmo jejich jest dvojí: severní (nápis kapardigiriský), směru od pravé k levé a původu na jisto semitského, a jižní (nápisy ostatní), směru opačného a původu posud na jisto nedokázaného, z něhož vyvinula se později písma indická."
    Takže SKORO MÍNĚNÍ TOTOŽNÝ? UMĚLĚ UDRŽOVANÝ? SEMITSKÉHO? NEDOKÁZANÉHO? Tak nevim, co si o buddhismu a jeho věhlasném šiřiteli vlastně myslet... Natož o jeho údajném založení Devítky před víc jak dvěma tisíci lety.
    Tím určitě nechci popírat, že nějaká Devítka existuje, jen nevím, jestli se dá "připsat" Asokovi nebo Prijadarsimu bo jak se vlastně jmenoval a hlavně kdy.
    nenimito

    OdpovědětVymazat
  3. Ta technologia tu je tisic rocia....je skryta pred zrakmi a tak je to dobre....kazdy sa moze presvedcit grecko rim egypt juzna amerika...."ufo" v hostorickom povedomi na malbach ci vytesane do kamena...je to jedina cesta ako neznicit planetu ....suhlasim ze to musi byt skryte pred ludmi...mensia ukazka..https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=TVEpF1ekuyg

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=a9FzqitX9i0

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=-qUlzx86k-g

    OdpovědětVymazat
  6. na amazon. fr je sposta knih od Louis Jacolliot, prave jsem si koupila "pozirace ohne"
    Voir les 2 images
    Les mangeurs de feu Broché – 1 août 2013
    jsou zde i jeho knihy v kindlu

    OdpovědětVymazat
  7. Knihy Louisa Jaccoliota v ruštine https://www.e-reading.club/bookbyauthor.php?author=6595

    OdpovědětVymazat
  8. Všetky znalosti sú známe vo svete opravdovej spirituality. Teda toto sa naozaj vždy ukrývalo len pred nevedomými ľuďmi, ignorantami.

    OdpovědětVymazat
  9. Ášoka, podľa toho čo som našiel dostal za úlohu zakonzervovať znalosti na dobu temna - teda na Kali Juga, aby sa poznatky nedostali zlovoľným do rúk. Podľa toho čo viem sa venoval zmene védického poznania, ktoré stále obsahuje veľa znalostí, na hinduizmus, v ktorom je už horda mystiky. Práve mystikou sa stávalo učenie nepochopiteľným - pre nezasvätených. Práve primitívne mysle sa do mystiky ponoria a tam skončili.
    Knihy z Atlantídy, to už "voní" gulášom, lebo temní žreci Atlantídy sa o poznanie nedelili nikdy a je prakticky isté, že práve oni sa starali, aby sa bez ich dovolenia nikomu nič nedostalo.
    Ich spolupráca s Ašókom by však mohla dávať zmysel. Bol by to ich štýl.
    Vďaka za informácie. Michal

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů