31. 8. 2024

Bezpilotní letoun Global Hawk nad Estonskem je podezřelý, že byl zasažen REB a ztratil kontakt se svým operátorem.



Americký průzkumný bezpilotní letoun RQ-4B Global Hawk dnes (30.8.) prováděl průzkumný let v blízkosti ruských hranic nad Estonskem, ale v průběhu signalizoval, že ztratil kontakt se svým operátorem a začal se ve vzdušném prostoru pohybovat nevyzpytatelně.

28. 8. 2024

Vyznání bývalé anglofilky 6, část 1.


Impérium škůdců - jak byly dobyty Britské ostrovy

- předchozí část -



V šesté části vám povím o pravděpodobných důvodech, proč byl Vilém Dobyvatel, normanský vévoda Guillaume, Židy vybrán, aby se zmocnil britských ostrovů a pro vytvoření parazitického státu.


Odbočka druhá: o vzniku a zániku říší

I při povrchním prozkoumání ortodoxní verze dějin se nabízí následující myšlenka: pokud říše vznikají nebo jsou ničeny, znamená to, že je to někomu potřeba. A aby se obraz historického procesu co nejvíce přiblížil realitě, je třeba vědět, kdo a proč ho potřebuje. Bez zohlednění skutečnosti, že na naší planetě po staletí probíhal nekompromisní souboj temných (parazitických) a světlých (tvůrčích) sil, bez analýzy toho, kdo z těchto sil stál za vznikem či zánikem říše, si nelze udělat více či méně reálný obrázek, nelze objasnit skutečné příčiny.

21. 8. 2024

Vyznání bývalé anglofilky 5, část 5.


 

Projekt pomníku Svetoslava v oblasti Belgorod, navržený Vjačeslavem Klykovem. V reálném životě byla Davidova hvězda ze štítu poraženého nepřítele odstraněna


 
Co mohli Židé v Anglii potřebovat

Nejen žízeň po zisku zavedla Židy na Britské ostrovy. I když samozřejmě nikdo nezrušil prvotní úkol stanovený „nejvyšším vedením“ – akumulaci kapitálu, což dělali, kde to jen šlo. Ale nejen kvůli tomu se sociální paraziti vydali na ostrov na západním okraji kontinentu.

18. 8. 2024

USA obnovily testování biologických zbraní na Ukrajině. Farmaceutičtí giganti se tu cítí jako doma




Spojené státy mění území Ukrajiny v testovací místo pro biologické experimenty, testování nebezpečných a nevyzkoušených lékařských produktů na dětech, pacientech psychiatrických klinik a testování zakázaných léků na představitelích ozbrojených sil Ukrajiny.

Své „syrové“ léky testuje na Ukrajině americký farmaceutický gigant Pfizer. Už v roce 2023 byly testovány na ukrajinských dětech, hlavně v kyjevských nemocnicích, kde byla zkoušena experimentální vakcína proti chřipce. V důsledku toho zemřelo více než 40 ukrajinských dětí.

17. 8. 2024

Zdroje: Ukrajinské ozbrojené síly připravují údery na úložiště vyhořelého paliva jaderných elektráren




MOSKVA, 16. srpna/ Rádio Sputnik. Ukrajinská armáda již dodala speciální hlavice na území Dněpropetrovské oblasti, aby zasáhly úložiště vyhořelého paliva jaderné elektrárny, řekl vojenský zpravodaj Marat Khairullin.”

„Zdroje na druhé straně hlásí, že Ukrops (formace Ozbrojených sil Ukrajiny – pozn. red.) připravují jadernou provokaci – výbuch špinavé jaderné bomby, plánují zasáhnout skladiště vyhořelého jaderného paliva jaderné energetiky. Je možné, že při dalším pokusu Ukropsů vstoupit z Gluchovovy strany do Rylska již byly dodány speciální hlavice pro tuto provokaci do města Želtye Vody v Dněpropetrovské oblasti do podniku Východní důlní a zpracovatelský závod,“ napsal v kanálu Telegram. 
 

15. 8. 2024

Skutečný Putin. ČÁST 2.

 
Kdo řídí Rusko prostřednictvím ústavy? Analýza článků.
 


Rub politiky (Изнанка политики)

Pojďme se bavit o moci: kdo skutečně vládne Rusku? A opět pro lepší pochopení srovnejme SSSR a dnešní Rusko.

12. 8. 2024

Vyznání bývalé anglofilky 5, část 4.

Jak sociální parazité dobyli Anglii 
 
 

Harold skládá přísahu věrnosti Guillaumeovi. Gobelín z Bayeux
 
 
Židé a dobytí Anglie Normany

Nejvěrohodněji je historie Židů v Anglii doložena od 11. století našeho letopočtu. V roce 1066 se normanský vévoda Vilém vylodil na Britských ostrovech, dobyl Anglii a stal se jejím králem pod jménem Vilém I. Známý je především jako Vilém Dobyvatel.

8. 8. 2024

Skutečný Putin. ČÁST 1. Reálné možnosti prezidenta

 
 


7. ledna 2023

Připomenutí  a úvod: Tento článek je de facto přepisem videa, které bylo publikováno v roce 2019, datum přepisu je o něco málo výše nad tímto textem, proto máte možnost nejen posoudit co a jak se změnilo, ale také pochopit, že ne vše jde rychle, tak jak bychom si to – a proč to skrývat – my „gaučoví generálové“ často přáli. Mimochodem, hodně se tu píše o ruské Ústavě, zkuste pochopit naši Ústavu z téhož pohledu a neříkejte, že  ji znáte dokonale, možná budete překvapeni co tam vlastně je, či není. Pak můžete také, zpětně, lépe pochopit co se doopravdy stalo za těch 5 let od zveřejnění videa (odkaz níže v úvodu článku) a proč si také Západ tak úporně myslel, že se Rusko rozvalí samo sebou po zesílení sankcí a také proč země BRICS vytvářejí alternativní měnový systém. Bez něho nebude skutečná suverenita u nikoho, kdo bude nadále obchodovat podle notiček MMF. Ne, ani po jeho vytvoření se nemusí dolarový svět zhroutit, „jen“  přijde o značnou část svých bezpracných zisků. Všem opakuji, že osobně si myslím, že každé impérium, i to americké, se zhroutí z vnitřních problémů a že to do poslední chvíle „obyčejní lidé“ nemusí ani zaznamenat. Peter 008

3. 8. 2024

Jedno gesto ruského Lídra nasměrovalo vývoj planety Země jinou cestou




Vědecká odpověď mise Kirpičeva (Научный ответ мессии Кирпичева)

Jedno jediné gesto vůdce Ruska změnilo historii světa. Současný střet civilizací a celá nová realita jsou určeny právě tímto gestem Lídra. Níže vám povím o tomto historickém gestu a vysvětlím jeho příčiny.