13. 4. 2021

O léčbě covidu

a jiných nemocí, které medicína neumí, anebo nechce léčit, a také o připravovaných seminářích





Úvodem bych chtěl upozornit na tento článek:

"Lékařka se nebála promluvit na rádiu a odpálila šokující zprávu, že záchranáři začínají do českých nemocnic přivážet pacienty s vážnou formou nemoci Covid-19 i přesto, že už byli v minulých měsících naočkováni. Nemoc už dokonce napadá i její kolegy a očkované lékaře, kteří potom nakazí celé rodiny! Vakcíny buď vůbec nefungují na zmutované kmeny koronaviru, anebo po prodělání se člověk stane náchylnější k onemocnění!

Nezávisle na tomto článku se mi hlásí známí, že navzdory tomu, že si covid odbyli s relativně lehkým průběhem, se jim vrací bolesti hlavy a jiných částí těla. K pochopení, proč se to děje, je třeba znát základní principy průběhu většiny nakažlivých onemocnění, o kterých jsem psal zde. Každý mikrobiologický původce nemoci má po vyléčení jinou míru hibernace a pozdější recidivy. Jejich pozůstatky zůstávají v cévách a za příhodných podmínek, nejčastěji při podchlazení, se začne obnovovat jejich reprodukční schopnost.

Je mi líto, ale musím vám sdělit sdělit nepříjemnou pravdu: covid neskončí, naopak bude zesilovat! Covid-divadlo můžeme ukončit jedině my sami!

Na tomto místě si vezmu na pomoc slova Valerije Pjakina od tohoto času záznamu: 1:00:27:

... A jak u nás prezentují stát? Jako systém potlačování obyvatelstva...
... A občanem je jen ten, kdo si uvědomuje své podílnictví na státu, kdo ten stát nerozkládá, ale na základě veřejné iniciativy tento stát zdokonaluje. Projevem takového aktivního postoje občanů je volontérské hnutí. Tam kde jsou určité mezery, kde stát něco nedokázal udělat, nebo jen s velkými náklady, to ti volontéři dělají sami. Ty tzv. neziskové organizace, které si na sebe vezmou nějakou roli, nějakou funkci a pomáhají fungování státu, což potom následně vede ke změně státního zákonodárství a k vytvoření určitých struktur ve státě. Kdy se mění sám systém nastavení státu, kdy se ve výsledku takové veřejné činnosti mění dokonce i struktura fungování státu.
Přesně takovou činností se zabývá Koncepce sociální bezpečnosti. Předkládáme své vnímání zdokonalení života státu, přeměnu státu a to bude možné pouze tehdy, až to za vlastní přijme statisticky významné množství lidí, aby byl spuštěn mechanismus autosynchronizace a stát se tímto způsobem začal měnit. Pokud to ti lidé za vlastní nepřijmou, tak si potom s prominutím nemají nač stěžovat."

Víte kdo první v našem státě správně pochopil volontérství? Ano správně, byli to kuřáci a pivaři!

Okamžitě po zákazu kouření v restauracích i špeluňkách, se samozorganizovaly garážové výčepy. I ti fajnšmekři, kteří těmito výčepy zpočátku opovrhovali, začali během covidových zákazů tyto výčepy navštěvovat nebo provozovat.

Ale promiňte, to nám, kteří chceme pouze zůstat zdraví, mají jít příkladem kuřáci a pivaři? Ti kteří o zdraví nijak nedbají, spíše naopak? Je mi líto, ale je to tak! Sami vidíte, kam až jsme si to covidové oblbování nechali líbit!

Má stát mezery v léčbě covidu? Evidentně má! Chybějí léky, a dokonce i vakcíny, které nám tak nutí! Další věcí je zanedbaná léčba hned v počátku infekce. "Jste pozitivní? Nevadí, jděte domů, lečte se, jak uznáte za vhodné, a když už budete mít na kahánku, tak vás hospitalizujeme a napojíme na dýchací přístroj, abyste neřekli, že jsme vás neléčili!"

Tak, jak časem stát přijde na to, že mu chybí v rozpočtu peníze z provozování hospod, tak časem přijde i na to, že lidé, kteří se léčí sami, jim logicky chybí v ordinacích a nemocnicích. Ale tím nejdůležitějším aspektem je, že jejich peníze budou chybět i farmaceutickým koncernům. Ano, těm, které se podílejí na této bohapusté covidové frašce! Jedinou podmínkou je, že jich musí být statisticky významné množství! Tak, jak říká Valerij Pjakin.

Toho lze docílit jedině "nabalováním sněhové koule", do které tímto strkám. Pro zájemce uspořádám seminář. To proto, že je lepší jednou vidět, než o tom stokrát číst. Když jsem se kdysi pokoušel omítnout zeď, bylo víc omítky na mně a ostatních stěnách, než na cihlové zdi. Teprve když jsem viděl zedníka při práci a viděl, jak má vypadat správně namíchaná malta, jsem se naučil zedničit i já.

Dalším aspektem je různá úroveň chápání psaného textu. Každý ho pochopí trochu jinak, a proto je ke správnému pochopení tělesných a léčebných zákonitostí nutná zpětná vazba mezi učitelem a žákem. Všechny nejasnosti je třeba ihned v diskuzi dovysvětlit a uvést na pravou míru.

Po naučení a praktickém osvojení této léčebné metody, pak může každý účastník semináře učit další lidi, jak se levně léčit a udržovat své zdraví podle míry svých znalostí. Jinak bude v míře svých neznalostí vydělávat na farmakomafii, lékaře, kteří nechtějí vyléčit, a stát, který poskytuje servis čím dál horší.

Vy, kdo máte o seminář zájem, pošlete mi mailem údaj, odkud jste. Nepotřebuji vaši přesnou adresu, stačí obec či město, abych vybral vhodnou lokalitu pro seminář. Dejte vědět, pokud sami disponujete prostornější nemovistostí, vhodnou k tomuto účelu. Můžete poslat i pár fotek a napsat, kolik se tam vejde lidí. Sepište si seznam svých zdravotních potíží a nachystejte si záznamové zařízení (kamera, mobil, diktafon) pro archivaci, za účelem pozdějšího oživení zapomenutých informací. Pokud trpíte hypertenzí, nezapomeňte si vzít měřič krevního tlaku.

Znalosti znamenají moc, neznalost znamená bezmoc a ve zdravotní rovině nemoc. Berte tuto moc do svých rukou!



MUDrlant Wenca
mudrland.wenca@seznam.cz


60 komentářů:

  1. Mudrlante, tvoje články čtu docela rát, i tenle článek jistě myslíš dobře, ALE znova si přečti co ten Pjakin napsal: "A jak u nás prezentují stát? Jako systém potlačování obyvatelstva... A občanem je jen ten, kdo si uvědomuje své podílnictví na státu, kdo ten stát nerozkládá, ale na základě veřejné iniciativy tento stát zdokonaluje." Pochopils správně ten smysl? Stát je systém na potlačování obyvatelstva. A občanem je ten gdo ten systém zdokonaluje... Já tudíš nejsem ani občanem ani žádnej stát nepotřebuju... Natoš abych ho zdokonaloval (aby byl schopnej potlačovat obyvatelstvo ještě víc...). Rabína Pjakina sem poslouchával v dobách než mu zabili ženu. To to ještě jakš takš poslouchat šlo i když sekta KOBáků značně smrdí... Teď je z něj ale totální plkin :-D Už jen ta jeho černá košile z hlediska okultní symboliky mluví za vše... Takže na plkina bacha :-)
    Chorche

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Připomněl jsi mně Urzovo triko "Stát je špatný sluha ale zlý pán".

      Vymazat
    2. Chorche,
      tady došlo k nedorozumění. Ty první tři tečky v citaci Pjakina znamenají, že mezi prvními dvěma větami a ostatním textem bylo vynecháno několik minut videa. K pochopení celé myšlenky by tedy bylo nezbytné poslechnout si celou tuto část, pak by text dával správný smysl.
      Možná by autor měl zauvažovat o úpravě.

      Vymazat
    3. Dle výše uvedeného vás všechny musím důrazně přede mnou varovat! Jelikož zrovna teď mám na sobě černé tepláky, černou mikinu a triko, dokonce i černé ponožky, pod stolem mi leží černý pes, na gauči se vyvalují dvě černé veverky, je z hlediska okultní symboliky všechno jasné. A to nemluvím o tom, že v práci mám čtvery černé zateplené holínky. Takže na MichalaB si dejte taky bacha!!!

      Vymazat
    4. Přidávám se k MichaloviB, rovněž shodou okolností vše, co mám dnes na sobě - a vlastně jsem měl cestou do a z práce a v práci - bylo kromě černočerněčerveně kostkované košile černé, i to tričko,čepici, ponožky a ... prostě jinak úplně všechno.

      A k tomu Pjakinovi. Já jej poslouchám dost dlouho, dost mu celkem vychází, rozhodně ve srovnání s mnohými jinými analytiky, ale hlavně jsou pro mne důležité jeho informace a souvislosti, které se jinak lze dozvědět velmi obtížně, pokud neznáte správné zdroje a ty autory, kterým se dá informace věřit. Protože právě informace jsou to nejdůležitější. On ostatně přece vybízí, aby každý přemýšlel a hlavně studoval sám a jeho pořad je více méně spíše pro lepší orientaci.

      Jinak k léčbě. Ono v podstatě se přece dobře ví, že ani obyčejnou rýmu nevyléčíte, ta se musí "odtrpět", maximálně si zlepšíte stav organizmu např. horkým čajem s medem a citronem a minimálně to funguje stejně jako jiné prostředky.
      Na setkání čas nemám, i když by mne to mohlo zajímat, ale mohu jen nabídnout svoji prevenci, která zřejmě pracuje, protože kolem lidi "padali" a já "vesele" jezdil a jezdím pořád do práce.
      1. Ještě před epidemií jsem začal obvyklou kůru - česnek a cibule (české) všude kam se podívám. To znamená - polévka aspoň dvě střední cibule na talíř, dva stroužky česneku. Ostatní jídla - pokud je to jen trochu vhodné, tak to tam dám. A díky všeobecnému stavu společnosti v tom pokračuji stále.
      2. Tento nápoj je celkem známý, ale je i velmi chutný! A hlavně zdravý! Uvedu do varu asi litr vody, do které jsem buď nastrouhal nebo na jemno nakrájel aspoň dvě (česká, pokud možno bez chemie, tedy domácí) jablka, spolu s čtyřmi lístky bobkového listu, těsně před koncem přidám skořici tři čtyři lžíce, stejně pak jako medu dále - já dávám mletou. Po cca pěti minutách - musí to být ještě horké, přecedím, i když se dá "pít" i s nakrájenými jablky přímo (ty se často rozvaří), přidám tři čtyři lžíce medu (českého - já mrcha) nejlépe z přímého odběru (beru med zhruba z oblasti Příbram - jižní hranice státu, tam se dostanu nejlépe a mám tam již několik známých včelařů, kteří mi to prodají). Nejlépe je to pít horké napoprvé, a pak si udělat "zásobu tak na dva dny, aby prvním nápojem na lačný žaludek bylo právě toto a to aspoň, jak já piji podle rodinné tradice, tři deci. Pokud chce někdo sladší, může si tam dát navíc medu, kolik chce.
      3. Vyvážená strava, to je nebát se nejen plného půstu, ten nikdy občas neškodí, ale ani tak zvaných tučných jídel. Jíst rozmanitě, pestře. Ne náhodou je jedním ze zdravých, energii dodávajících jídel, obyčejné vepřoknedlozelo. No a já si dávám hodně - opravdu hodně - zelí, jak jen to jde. Ale nikdy nejím "lehké nízkotučné" varianty čehokoliv.
      Toto vše používám již asi patnáct let vždy zhruba od poloviny ledna do dubna. A od té doby jsem neměl žádnou chřipku, nic. Jen díky kokovidu jsem to teď vydržel "jíst" víc jak rok, ale už se těším na pauzu. Přece jen to dává zabrat.

      Chorche: skvělé! Takže jste samostatný, když nepotřebujete stát a nechcete jej podporovat v tom vykořisťování. Gratuluji. Takže Vám nabízím, abyste si to skutečně zkusil bez státu nebo jemu podobné formy. Zjistíte, že toho vykořisťování bude mnohem více a krutějšího. Protože se pak nedáte pořádně dohromady s ostatními lidmi na svou vlastní ochranu a obranu. Otázka je jiná, jaký to má být stát a kdo v něm má mít hlavní slovo. Možná, že globalizace to vyřeší všechno a budete i vy spokojen, bez státu pak budeme zcela určitě.

      Bedřich

      Vymazat
    5. Chorche
      Vlabi

      Nemám co bych na článku opravoval. Do článků občas vložím "retardér", na kterém se lidé kteří mne chtějí především kritizovat zpomalí a vybijí svou energii. Retardér zároveň odhalí, kdo si prostudoval opravdu vše co článek nabízí, tzn.včetně videa s Pjakinem jako Vlabi a kdo si jen článek povrchně přečetl, jako Chorche.

      Pokud by si Chorche dal svoje chápání zdokonalování státu do souvislosti s zbytkem mého textu, došlo by mu, že o zdokonalování státního systému k potlačování obyvatelstva nepíšu.

      Soužití různých tvorů je vždy o vzájemné toleranci. Funguje to naprosto všude. Pokud vy a vaše rodina dovolíte svému psovi naprosto vše, bude spávat v posteli a vy s rodinou si budete lámat záda na nepohodlném gauči, nebo v křesle. Roztrhá vám peřiny, poškrábe lak na dveřích a potřebu vykoná na drahý koberec. Vyžere vám maso v lednici a vy budete jíst suchý chléb který mu nechutnal. Vaše rodina bude na všechny ty škody a psovu libovůli vydělávat, zatímco pes na vás bude parazitovat. A když si namísto slova pes dosadíte vláda a namísto vás a vaší rodiny si dosadíte slovo občané, získáte věrný obraz našeho státu.

      Řízený subjekt - občané, si mohou nechat od vlády všechno líbit. Mohou ale vstoupit do řízení a vnutit vládě vlastní pravidla hry, podobně jak když vy se rozhodnete vycvičit psa.

      Pivaři a kuřáci si vytvořili vlastní pravidla hry a zdokonalují si stát bez hospod na stát s hospodami.

      Kdo chce žít zdravěji bez testů a vakcín, má stejnou možnost.

      A když pes neposlouchá, stačí mu sebrat misku se žrádlem a on zkrotne. Když neposlouchá vláda, stačí jí vypnout elektriku.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    6. Rýma se nedá vyléčit ???? Omyl. Už roky praktikuju výplach nosu Vincentkou. Natáhnu do stříkačky a fouknu do nosu. Až do nosohrtanu. Rýma zdrhá svinským krokem. A to jsem těžkej alergik. Margon.

      Vymazat
    7. Ono ještě jde o to, zda ta rýma je skutečně rýmou a ne prvotními příznaky zahlenění od refluxu, který je způsoben jak jinak než nadměrnými bakteriemi v kyselém prostředí žaludku, které se pak dostávají jak do střev a způsobují střevní potíže, tak se přemnožením dostanou i do jícnu, hrtanu, krku, nosu, dutin i uší, kde způsobují záněty od zahlenění z bakterií. Ono to odpovídá i té léčivé Vincentce(nebo sirupu z Vincentky), která likviduje právě ty bakterie v překyseleném žaludku:-)
      Pak stačí ten krk, dutiny nebo uši nechat někde chvilku prochladnout a je "rýma" na Světě;-) Nebo právě ta alergie...
      Nejčastější příčinou překyselení pro živnou půdu přemnožení bakterií je droždí a vše z něj, pak sladké, čokoláda a alkohol. Také toho, kdo vymyslel droždí, by měli pověsit do průvanu...
      Většina lidí, co se výrobky z droždí cpou spolu se sladkým a alkoholem mají ve stáří rakoviny tlustého střeva, právě z překyselených bakterií. Také proto stoupla úmrtnost na tuhle "nemoc" od té doby, co droždí vynalezli... a to o hodně.
      Proto mnoho lidí má teď v módě bezlepkovou dietu, ale ono to není způsobené lepkem, ale právě droždím, které ten lepek nenarušuje, na rozdíl od žitného kvasu, který kvašením naruší lepek v mouce, a pak se pečením zničí.
      nenimito

      Vymazat
    8. Tu nenimito. Trpěl jsem akutní rýmou od dětství. Desítky let. Už ji poznám zcela bezpečně. A droždí fakt nepapám. V žádné formě. Vincentku navíc nepiju. Jen si s ní vyplachuju nos. Takže vaše starosti na mojí hlavu fakt nééééééé. Margon

      Vymazat
    9. Ono nejde jen o droždí:-) Ale o reakce na nějaké jídlo a pití, hlavně i jeho kombinaci, třeba česnek a čokoláda, cukr a alkohol, citrusy a čokoláda, chilli a čokosladké, kafe a chilli, bo něco takového, co rozvíří zatuhlé bakterie v hlenech někde usazené v dutinách nebo uzlinách. Bo i něco jiného, co to spustí třeba až po 24hodinách nebo po lehkém ofouknutí studeným. Chce to vypozorovat....
      Samozřejmě vyplachování Vincentkou nosu funguje, stejně jako u té vazomotorické rýmy, co píše Michal. Ale lepší je spíše najít ten podnět, než až řešit příčinu.
      Vyplachovat se dá i přesličkou s anýzem nebo je na to dobrý i Streptokill(i na tu vazomotorickou rýmu), jen to není úplně moc koscher v nose:-) Ale funguje:-D

      Dobré je nevyplachovat klasicky z jedné dírky do druhé, ale lehnout si na záda, zaklonit hlavu dozadu z postele dolů, co to jde, a nalejt do obou dírek injekční stříkačkou. Nechat působit, co to kdo vydrží. Pak se to dostane hlavně do těch dutin, kde to rozpustí ty vytuhlé hleny s bakteriemi, nejen v nose. Chce to natrénovat, aby se člověk neutopil:-)
      https://www.bylinkyprovsechny.cz/images/byliny-bylinky-fotografie-obrazek/zanet-celnich-nosnich-dutin-paranazalni-dutiny-sinusitida-byliny-bylinky-babske-rady-caje-inhalace-obklady.jpg
      nenimito

      Vymazat
    10. Navrhuji, sice pozdě, ale přesto, aby se toto přejmenovalo na léčbu rýmy. Tu jsem uvedl jako příklad, sice nešťastný, ale zároveň správný, protože co vydáváme příznakově za rýmu má a může mít mnoho příčin.
      TeĎ nejprve k té rýmě. Nevěřím na jiné než přirozené odstranění nemocí, protože násilné čištění, kromě smrkání, byť nejšetrnějšími prostředky a způsoby je vždy pro organizmus nebezpečné a riskantní. Je to obranný mechanismus, proces organismu. Stejně jako různé horečky, pocení, křeče atd. Bez určení správných příčin vždy hrozí velké problémy. Např. před mnoha lety jsem měl potíže se zuby. Zkrátím to. Zničili mi tři, jak se ukázalo zdravé zuby, přičemž čistou náhodou jsem přišel na příčinu (plně laicky, ale od té doby mám absolutní pokoj), která nesouvisela přímo se zuby, a - světe div se - stačilo pro uklidnění bolestí popíjet "velmi obyčejný" jitrocelový čaj (tehdy jsem ostatně poblíž sebe ani nic jiného neměl). Mimochodem, pokud jej někdo náhodou nezná, docela chutný čaj a hlavně s medem.
      A teď, proč jsem psal předchozí příspěvek. Napsal jsem jej, ve snaze dozvědět se nějaké další "kouzlo" pro možné posílení imunity. Prakticky nic moc jsem se nedozvěděl. No nevadí, snad se to dovím z plánovaného záznamu Wency.

      Prozatím se nějaký čas loučím, jedu pryč pozítří na delší dobu.
      Hodně zdraví

      Bedřich

      Vymazat
  2. chmm no, možná došlo k nedorozumění, jak říká Vlabi, nicméně to nic nemění na pointě, že stát považuju za zbytečnej útvar, defakto nepřátelskej jeho obyvatelům. Státy vznikly na popud globalizátorů dle hesla "roděl a panuj". Slovanský zřízení by si jistě vystačilo s občinama a državou...
    Michale, jestli si nespozoroval obrat v rétorice u rabína po zabití jeho manželky, tak skus změnit šatník ;-)
    Chorche

    OdpovědětVymazat
  3. Chorche, i na me pozor :-) take chodim vetsinou v cernem, ale na noc si beru oranzovou, protoze spim jako dudek, tak aby me neobtezovaly sukuby.
    Pekny vecer
    BL007

    OdpovědětVymazat
  4. Citát P. Robertse.

    Jaký je účel řízené „pandemie?“

    Jedním z cílů jsou zisky z očkování pro společnost Big Pharma.

    Dalším účelem je kontrola populace a zánik občanské svobody, které veřejné orgány dosáhly blokováním a nošením roušek. Veřejné orgány nyní používají mutace Covid k rozšíření a zesílení těchto kontrolních opatření.

    Zbytečnost a kontraproduktivní důsledky lockdownu a masek jsou pro mnoho respektovaných odborníků tak zjevné, že vyvstala otázka, zda funguje zlověstnější agenda. Mike Whitney hlásí obavy jednoho z těchto odborníků, bývalého vědce a viceprezidenta společnosti Pfizer. Čisté, nelegální zlo

    Ti, kteří se narodili a socializovali do společností, které již přešly do zla, nic jiného neznají. Sleduji růst zla za posledních 30 let. Součástí úspěchu zla je diskreditace pravdy, vývoj, který pozoruji a píši o něm už mnoho let. Fakta a důkazy ztratily vliv na agendy založené na emocích. Podřízenost faktů citům umožňuje zlu ovládat skutečnost.

    Otázkou před námi je, zda jsou vakcíny Covid součástí depopulační agendy. To je vážná a skutečná otázka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mnozí se ptají: Kam zmizela ,,obyčejná chřipka ?" Já říkám:,, nezmizela nikam. Jen se jí teď říká jinak. Říká se jí Covid 19." Margon

      Vymazat
  5. Já se vyjádřím jen k té černé. Četl jsem toho dost o tom že černou nosí .....ti zlí. Pak taky o tom, že z duchovno/esoterického hlediska je to barva temnoty a podobně. Já to vidím jinak. Černá barva obsahuje včechny barvy spektra. Stačí smíchat barevnou paletu a jaká vznikne? Můžu se teda cítit , že mám na sobě třeba žlutou. Nosím černou, protože je to "bardzo interesantny color". Cítím se tak dobře. Jsem proto špatný? Nemyslím. Podle feng shui má černá barva přímý vztah k vodě. Já jsem znamením rak, čili vodní znamení, takže mi to i dává smysl.
    R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem rak, taky nosím hodně černé, dnes krom trika komplet. Ale z důvodů praktičnosti častého vymetání strojoven, střech a technických místností, kde cokoliv světlého můžu každý večer tak akorát hodit do pračky.
      Sádrokartonáři a malíři naopak nosí vše hodně světlé, z důvodu praktičnosti.
      nenimito

      Vymazat
    2. když smichate všecny barvy, dostanete šedou a ne černou

      Vymazat
    3. Vznik černé ze všech ostatních barev je softwarovou záležitostí, kde se všechny barvy na monitoru skládají ze třech základních (tzv. RGB) - červené, žluté a modré. Bílá je na rozdíl od skutečnosti definována jako žádná barva (RGB: 0,0,0). Černá je naopak plná nálož (RGB: 255,255,255)

      Ve skutečném světě toto nemůže fungovat, protože z podstaty věci černá ani není barvou, nýbrž absencí jakékoli barvy. Mixem všech (základních barev) je naopak bílá. Zjednodušeně řečeno.

      Vymazat
    4. Michale čierna nieje o absencii farby ale o absencii svetlá... hunter

      Vymazat
    5. Huntere
      však jsem psal "zjednodušeně řečeno". Že barva předmětů, jak jí vnímáme, je vlastně optická iluze, protože jde jen o zbytek odraženého světla, si může každý, koho to zajímá, dohledat. Není to téma na jeden komentář.

      Vymazat
    6. Michale, nie len tá včielka (ozajstný blanokrídlovec) vidí všetky kvety bez rozdielu vo farbe ktorú v ľudskej reči nazívame zelenou. To v škole sa ale pre istotu neučí... hunter

      Vymazat
  6. Wenco,
    měl bych dotaz. Máte nějakou zkušenost s tzv. vazomotorickou rýmou? Znepříjemňuje mi život (vlastně jen spánek) už přes 20 let. Přes den ani nejmenší problém, ale jakmile dám hlavu na stranu (lehnu si), do pár vteřin se mi tak nafoukne sliznice na té straně nosu, na které ležím, že je to někdy až bolestivé. Stačí se otočit a do pár vteřin, někdy minut, sliznice splaskne a já si vychutnám několik volných nádechů, než oteče sliznice v druhé straně nosu. Žádný hlen. Defakto jsem se za těch 20 let ani jednou pořádně nevyspal.
    Už jsem byl na dvou laserových operacích (svinská pojišťovna odmítla hradit), ale beze změny. RTG neukázal deformovanou nosní přepážku. Vyzkoušel jsem kde co. Od bylinných polštářů přes všelijaké kapky či mazání pod nos až po woodoo panenky. Ani náznak zlepšení. Spát v sedě nechci a postel odstiňující gravitaci ještě nikdo nevymyslel.
    Medicína, co se tohoto problému týká, jen bezradně přešlapuje a šeptem přiznává, že neví, co ho vlastně způsobuje ani jak to řešit.

    PS: To woodoo byla nadsázka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michale, jestli jsi opravdu zkusil kdeco, fakt doporučím ten Streptokill. Také jsem měl stejný problém, že jsem se vždy musel otáčet ze strany na stranu nebo vychytávat na zádech místo, kde jsem měl najednou obě dírky uvolněný a mohl volně dýchat. Pak jsem se před pár lety jednou v noci nasr... a fouk si tam tenhle driák. Je to v nose celkem na ustříknutí si, ale o té doby spím fpohodě a používám ho úplně na vše, vč. i řezných a tržných ran místo peroxidu, jódu nebo septonexu. Mám ho furt v batohu.
      Ona ta alkoholová tinktura se tím vstříknutí do nosu při nádechu fakt dostane až do dutin a komplet vypucuje úplně vše v cestě. Jen to je na posr... se z toho:-)
      nenimito

      Vymazat
    2. Přestat nosit černé oblečení, hlavně pyžamo. :-)

      Vymazat
    3. Nenimito,
      dík za radu. Možná to zkusím.
      Mě by hlavně zajímalo, co je příčinou. Že by šlo o streptokoka se mi nepozdává, protože si neumím představit, proč by na breberku mělo působit, zda mám hlavu horizontálně nebo vertikálně.
      Z nějakého důvodu prostě stačí minimální rozdíl mezi tlakem krve v jedné půlce nosu a něco pak spustí ještě větší zvýšení tlaku.

      Nale, to asi nebude to pravé - spím, jak mě příroda stvořila :-)

      Vymazat
    4. Na to jsem taky nepřišel, a úplně stejně jsem si s tím lámal resp. kroutil hlavu dooost dlouho. Myslím, že dutiny, resp. něco v nich, ale... myslet znamená h... vědět:-)
      Ono to má divnej název. Netušim, proč StreptoKill, obsahuje: šalvěj lékařská, řepík lékařský, jitrocel kopinatý, heřmánek pravý, zlatobýl obecný, lopuch větší, levandule lékařská, přeslička rolní, hřebíčkovec vonný a tymián obecný. V tinktuře, což v tom nose je fakt výživný, ale u mne to zabralo... a to i na pořezaný ruce od plechů.
      https://doplnky-stravy.heureka.cz/bohemia-artwork-streptokill-kapky-s-ustnim-aplikatorem-25-ml/#specifikace
      nenimito

      Vymazat
    5. Rýma.

      Je zcela běžné, dokonce pravidlem, že jedna nosní dírka je "ucpaná" a druhá k fungování dýchání nosem stačí, pokud není ale ta zduřelá a tím méně průchodná. Během spánku se tyto volné průchody střídají. Má to co do činění s hemisférami mozku. Delfín spí jen polovinou, druhá polovina jeho mozku je vzhůru a koordinuje a kontroluje stálé jeho vynořování nad hladinu k nadechnutí.

      Asi víte, že i kůže nebo třeba krev, jsou vlastními orgány, ačkoliv to tak laikovi nepřipadá. Asi ale nevíte, že nedávno byl objeven nový lidský základní orgán, do té doby absolutně neznámý, nazvaný OKRUŽÍ. Drží orgány v těle pohromadě, vyživuje je a je autonomní.

      To, co ale neznají ani lékaři a týká se rýmy, to je další orgán, slinné žlázy, vypadají tak, v zadní části nosohltanu a ústí do něho, které mají v těle i jinou funkci než tu "trávicí". Souvisí s činností mozku a nabízí se, že nynější zasouvání testovacích tyčinek přesně na jejich ústí do nosohltanu, má souvislost. Jsou velké, protáhlé, svislé a párové, a schované. Lékaři, protože o nich ještě neví, je samozřejmě ani neléčí.

      Infekci může obecně vyvolat i prach v místnosti, především, když se nevětrá, protože to zvyšuje časem tu koncentraci a možná, že nejčastějším důvodem, stejně časem zvýšenou koncentrací v místnosti, je plíseň, přičemž tedy stačí jen lokálně malá kdekoliv tam. Za tmy a chladu, když na noc netopíte a zvlhčujete okolní vzduch vašimi výdechy.

      + Říká se, že kdo nikdy neměl rýmu, ten nikdy nemyslel. Možná, že přepínáte mozek a měl byste se odreagovat, kvůli harmonizace. Třeba sportem.


      IQ.

      Vymazat
    6. 16:53

      Pomohu logice, aby to nebylo nesrozumitelné. Koncentrace prachu v místnosti se při nevětrání zvýší, tím, že tělo už nemá tolik čerstvého vzduchu, už tolik kyslíku k okysličování, a proto více vdechuje - hlouběji nebo rychleji se nadechuje. Tedy zdánlivě se zvýší, fakticky v těle.

      Existuje jednoduchá pomoc, ta nejprimitivnější: Otevřít dveře ložnice, aby se prostor zvětšil a vzduch se v místnosti tolik nevydýchal a koncentrace prachu nebo plísně se snížila. Pak samozřejmě i větrat, pokud neproudí do místnosti příliš studený vzduch, aby sliznice nezduřela -neprokrvila se, což souvisí s teplotou v místnosti vždy.

      IQ.

      Vymazat
    7. V mém případě mám podezření, že to opravdu nějak souvisí s mozkem, protože už nejednou když jsem ležel například na levém boku, tak jsem si usilovně představoval (vizuálně i hmatově), že ležím na pravém a nos se buď "nepřesýpal" nebo dokonce se ucpal obráceně. Nicméně se ucpává i ve spánku, takže vyloženě jen s vědomím (jakýsi podmíněný reflex) to asi úplně nesouvisí.

      Vymazat
    8. Michale tvoj problém má vcelkom jednoduché riešenie - začni spávať v čapici (aj doma a ano, aj v lete). Prečo sa v tejto veci vec má tak ako sa má vysvetľovať nebudem... hunter

      Vymazat
    9. MichalB

      Původ ucpávání nosu bývá často způsoben přetíženou, anebo se zánětem bojující, pracující rukou. Pokud se ruka vyléčí, anebo si odpočine, dýchání se zlepší. Pokud se tím nedělá nic, z celé záležitosti se tává začarovaný kruh, kdy nedostatek kyslíku způsobuje horší funkci nosních i krčních mandlí, které dočišťují krev, potažmo znečištěnou krev v ruce, nedostatek kyslíku ve svalovině. Znečištěná krev více zatěžuje mandle a kruh je uzavřen.

      Horší stav rukou může být způsoben horším stavem slinivky u levé ruky a horším stavem srdce u pravé ruky.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    10. MichalB

      Zapoměl jsem napsat, že dlouhodobé ucpávání jedné z nosních dírek může vést k deficitu kyslíku v těle. A protože mozek přednostně dodává kyslík k životně důležitým orgánům, jako je mozek a srdce, logicky jeho nedostatkem trpí svaly které přitahují klouby do ramenních kloubních jamek. Pak se se zhusta stává, že v noci vypadává ruka z ramenního kloubu, což medicína "léčí" přivazováním ruky k trupu.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    11. MichalB

      Přečetl jsem si váš další příspěvek. Nosní hleny se nadměrně vylučují proto, že mandle které čistí krev, potřebují oplachování nosním hlenem, který odplavuje odpad z povrchu mandlí. Lidské tělo je velmi důmyslně zkonstruované, má svou logiku a vůbec ho nezajímá, že mu někteří fakultní absolventi nerozumí.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    12. MichalB

      konečně jsem se dostal k vašemu prapůvodnímu příspěvku. To co jsem napsal o souvislosti s rameny platí. Použijte nálepky od paní Vlaďky na nos. Nalepte si malinké nálepky zhruba 10x10mm na levou i pravou stranu kosti nosu. Pod ní je chrupavka, tak tam ne. Umístění najdete podle toho, že ta místa jsou na pohmat citlivější. Určitě to pomůže. Pokud bude účinek slabý, tak ho posílíte nalepením termoreflexních nálepek asi 1cm nalevo i napravo od svislé osy čela, výškově asi uprostřed. Opět platí pravidlo, že tyto body, neboli nervové uzly, najdete podle zvýšené citlivosti. Tato body jsou dobře vidět na mojí fotce v tomto článku https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2020/11/jak-se-rychle-vylecit-z-covidu.html ,přičemž ten bod úplně vpravo je dalším pomocným bodem.
      Na fotce mám nalepenou jen polovinu čela, ty samé body se nachází na druhé půlce.

      Tato metoda je velmi jednoduchá, ať je to covid, nebo rýma, léčí se to velmi podobně, ne-li stejně. Ten kdo se to jednou naučí naslouchat řeči těla, další zdravotní problémy léčí odvozováním od nemocí minulých. Hlavní zásadou je, že tam kde bolí, tam se lepí.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    13. Wenco,
      na těch rukou by mohlo něco být. Mě ruce živí a v podstatě denně je v práci natolik zrujnuji, že kolikrát (a to nepřeháním) v nich neudržím ani propisku nebo volant. O úrazech rukou ani nemluvě - desítky jizev na každé z nich.
      Olepit vše, co mě bolí, tak vypadám jak panáček Michelin :-)

      Vymazat
    14. Michale, nálepky nejsou jedinou možností. Další je promasírování s přídavkem koňské masti, sauna, infra lampa. Neméně důležité je oblečení, myslím tím dlouhé rukávy, to aby po námaze nechladly a nezužovaly se cévy. Pokud je přetížená pouze jedna ruka, tak je dobré dělat některé úkony druhou rukou. Já s tím nemám problém, protože mám obě ruce levé!

      A protože člověk nebyl zkonstruován k práci, tak by stála za úvahu změna práce. Třeba v křesle ministerského předsedy, by tyto zdravotní potíže zcela určitě zmizely. :-)

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    15. MichalB

      Zapoměl jsem na negativní plíživé vlivy, jako je průvan, nebo klimatizace v práci, doma i v autě. Dalším plíživým vlivem v zimním období, je spaní s hlavou u venkovní zdi. Ochlazený vzduch stéká k hlavě a ochlazuje čelní dutiny, ev.ramena a ruce vystrčené zpod peřiny. Zkuste eliminovat tyto zevní vlivy. Spolu s přetěžováním rukou v práci jich docela dost a jedotlivě se zdají nevýznamné. Bohužel, v součtu umí chlapa úplně odrovnat. Žádný lékař se těmito vlivy nezabývá a přemýšlí pouze jaké číslo diagnózy by vám přidělil. Něco vám předepíše, co krátkodobě zabere, ale posléze se ukáže jako nefunkční. Proto neustále připomínám, že pomocná ruka se nachází na konci vlastní paže.
      S přibývajícím věkem se musí člověk naučit svoje tělo šetřit, protože náhradní ve skladu není.


      MUDrland Wenca

      Vymazat
    16. Tak to jsem na tom podobně. Taky mám poměrně hodně šití i menších jizev na obou rukách na prstech, dlaních, hřbetech i předloktích:-)
      A na hlavě z mládí nespočet... Pamatuji, že jsem měl na základce poměrně hodněkrát mašličky vyholené v zeleným:-) Asi v osmi mi dokonce sešívali šlic mezi okem a nosem, dochtoři si ze mne dělali srandu, že tolik stehů na 2cm mezi okem a nosem ješte neviděli.
      nenimito

      Vymazat
    17. 8:15

      Důvodů může být fakt hodně, sami lékaři tvrdí, že rýmy je sto druhů a u naprosté většiny z nich neznají příčinu ani funkci.

      Třeba se mu zdá, že plave pod vodou, třeba mu dráždí nosní sliznici propocené pyžamo a když spí nahý, tak propocené povlečení, po čase se pot rozkládá a je infekční a odpařuje se, vlhka k tomu má dost. Chtěl bych ale zmínit to nejstrašnější, co dnes snad už tak moc nehrozí a to roztoče. Dříve byli právě roztoči nejčastější příčinou rýmy, dnes se už používají "nealergická" dutá umělá vlákna, ale pokud někdo spí ještě pod peřím, pak se nemůže divit. Spousta chemie všude kolem a ještě tohle.

      IQ.

      Vymazat
    18. IQ, čo máš proti roztočov? Nie my im ale oni nám slúžia... hunter

      Vymazat
    19. Tak to koukám, že tím taky někdo trpí. Já to naštěstí nemám tak dlouho a tak často, ale když to přijde, je to děs. Kdysi jsem s tím byla na ORL a tam mě v podstatě vyhodili jako simulanta. S tím, že je to horší právě když si lehnu, jsem i pobavila. Mně se to nejčastěji děje, když jsem přepracovaná. Protože když lítám od jednoho k druhému, stresem špatně dýchám, pak mi i při dechovém cvičení trvá třeba dva dny, než se mi podaří uvolnit svaly natolik, abych dostala vzduch až úplně dolů do břicha. S tím pak souvisí stažení zádových svalů... zkrátka jsem myslela, že to mám od stažených svalů zad a krku.
      Někdy mi pomáhá, když "pověsím" hlavu z postele, či ji jinak překrvím. (toto mi pomáhá i krátkou úlevy od silné bolesti hlavy. Nebo když si mírně stlačím žíly na spáncích či čele. To se mi uleví i bolest nosu, kterou mám u bolesti hlavy. Oči bolí samo taky. - Ale bolest to samozřejmě nezastaví.)

      Vymazat
    20. Alexandrie

      Příčin poruch dýchání je víc. Mezi další patří horší funkce plicních nervů u páteře mezi lopatkami. Automatické, podvědomé rytmické dýchání je narušeno a postižený musí dýchat vědomě. Většinou na to stačí jedna přesně umístěná nálepka. Protože se jedná o funkci nervů, nepatří to do oblasti ORL. Pokud se stane problém chronickým, bortí se páteř, vznikají "kulatá záda" a hrozí spánková apnoe s dýchacím přístrojem na noc. Je to jiný druh poruch dýchání, než je ten o kterém jsem tu psal, způsobený nosními mandlemi a dutinami.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    21. Wenca, dýchanie je jaksi už "od Boha" reflexnou (podvedomou) záležitosťou. Ak by tomu tak nebolo, nie len človek by nesmel nikdy zaspať... hunter

      Vymazat
    22. Ano huntere a proto mají lidé trpící spánkovou apnoe výpadky v dýchání, trvající i minutu, třeba 20x během hodiny. Takoví lidé spí jednou nohou na krchově.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    23. Wenca, už len sedieť na dvoch stoličkách je dosť veľký problém nieto ešte byť každou nohou inde... hunter

      Vymazat
  7. MichalB

    Nevím zda jste se z mých dílčích odpovědí dobral smyslu. V lidském těle vše souvisí se vším, přičemž krevní oběh dolních končetin je částečně oddělen od horních. A ty horní ovlivňují dýchání a dýchání zase ovlivňuje končetiny. Proto když jste pracovně okysličený, pracujete a máte zvýšený pulz i frekvenci dýchání, tak nemáte žádný problém s dýcháním. Ten nastane když pulz i dech jede na spánkový "volnoběh" a okysličení organismu nestačí, třeba kvůli horší průchodnosti cév způsobených stereotypními pracovními pohyby, prodělanými infekcemi, nebo chronickým prochlazením.

    Protože nalezení prvotní příčiny jakékoli dysfunkce nemusí být jednoduché, proto jsem nabídl seminář, v kterém bych měl čas se věnovat individuálnímu nalezení těchto příčin u všech účastníků semináře. Každý má možnost si ověřit, že zdravotní zásah mu uleví od jeho potíží. Další zlepšení zdravotího stavu je pak už jen v jeho rukách.

    Nemám problém předvést u lidí trpících hypertenzí znormalizování krevního tlaku během půlhodiny, bez farmaceutik, současně s úlevou od jejich bolestí. Každý má možnost si změřit tlak před a po aplikaci termoreflexních nálepek.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
  8. Jenže i ty sebelepší občiny potřebují zaštítit vyšší autoritou a především ochranou - armádou. Jinak přijede hejno Mongolů na mezcích (jen příklad) a máš po občině ;)
    Martin

    OdpovědětVymazat
  9. a jéje, chlapské nešťastie - rýma :-D Poznala som to prevaľovanie zo strany na stranu, neviem čo som porobila , asi ma život vyfackal z každej strany rovnbako a vyrovnal mi pnutie v tých oboch nosných priestoroch. Už na to pár rokov netrpím, a nikdy som neužila žiadne nosné kvapky. -Ešte by som skúsila rastlinku rýmovník/nádchovník, je to mexický eucalyptus, ...že by on ? Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bed, na jedu stranu tvrdíš nikdy a že nikdy a na druhú vraj mexický eukaliptus. Žeby tá pravá ruka netušila čo robí tá ľavá... hunter

      Vymazat
  10. Čekal jsem tu na nějaký článek k současné situaci v mezistátním vztahu Česko - Ruská federace.

    Předložím vám nyní jiné vysvětlení tehdejších událostí - těch dvou výbuchů v muničním skladu ve Vrběticích.
    16.10.2014 první exploze v hale 16, chápu ji tak, že ta šestnáctka zdůrazňuje den šestnáctého, ve který má svátek Havel, tedy bývalý prezident Havel, potažmo. Byl známý svou slaboduchostí a zbabělostí - bojácností, slušně vyjádřenými tzv. humánností, kromě zrádcovství, které snad nejvýrazněji projevil svou svévolnou omluvou Německu za odsun Němců z poválečného Československa, protože oni zradili svou tehdejší vlast a přidali se k nepříteli a proto jim Čechy tedy bylo údajně ukřivděno. To nelze pochopit. To jistě je a byla zrada.

    15.10.2014 Gripeny AČR začaly střežit vzdušný prostor Islandu, napadaný v těch týdnech často válečnými letouny Ruské federace a zcela beztrestně. AČR dostala z vesmíru písemně striktní rozkaz střetnout se s nimi těmi Gripeny a pokud možno je sestřelit! To se stalo tedy den před tou první explozí ve Vrběticích. Ta první exploze znamenala logicky válčit a žádnou humánnost! Opak havlismu!

    3.12.2014 proběhla druhá exploze ve Vrběticích, tentokrát logicky v hale 12.
    Gripeny AČR ještě sloužily na Islandu a nic nesestřelily! No, tak jim byl touto druhou explozí potvrzen původní rozkaz! Ta dvanáctka znamenala rok 2012. 3.12.2012 totiž na jedenáct hodin navštívila Česko ministryně zahraničí USA H.Clinton pod záminkou lobbingu za americkou firmu Westinghouse pro dostavbu JE Temelín ale ve stejný den se sešla k jednání Rada bezpečnosti státu Česka aby rozhodla o budoucnosti JAS-39 Gripen, zda jejich pronájem prodlouží a nebo jestli zvolí jiné, rozumějte americké F-16. Clintonová potom hned odletěla do Bruselu. Tedy zase šlo o Gripeny, a o zahraničí.

    Gripenů AČR bylo na Islandu 5, čtyři v akci a jeden náhradní, na devět týdnů a ke sestřelu nedošlo. No, byla to ale zkušenost.

    Mimozemské civilizace pohrdají lháři a budiž to plně varování!

    IQ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo. To je jako Vizir. My zíráme, vy zíráte.

      Vymazat
    2. Planeta Země je součástí vesmíru. Ve vesmíru platí nějaké zákony, stejně jako nějaké platí na Zemi. Všude je "zjištěno", že lhát se nemá. Ačkoliv, vždy rozhodují úmysly, samozřejmě.

      Mohu souhlasit s dalším - adekvátním, omezením zastoupení na velvyslanectví Ruské federace v Česku, myslím, že je to správné a logické, právo by mělo být obecně stejné pro oba státy, rozumějte shodné. Ale, pokud si myslíte, že mimozemské civilizace a to včetně jejich příslušníků na Zemi, budou bránit lháře, opravdu se mýlíte. Jednoduše, protože v tom případě by tu chybělo to objektivní oprávnění, to právo, bránit.

      Mimozemské civilizace jasně prokázaly jejich vůli podpořit a ubránit V4. Pokud někdo neví jak, jak prokázaly, ať se mě tady zeptá. Riskovat ale tuto jejich podporu, si nemůže dovolit. Kvůli několika hajzlům, kteří už ztratili veškeré, vzhledem k závažnosti věci, morální zásady a svědomí, přece neobětujete V4 a její jednotlivé státy, doufám. Zamyslete se nad tím, zda máte relevantní a dostatečné důkazy. Pouze na domněnce, stavět osud vašich států a národů, je skutečně moc hloupé.

      Upřímně: Já v souvislosti s touto znovu aktuální věcí explozí ve Vrběticích, nedám mimozemským jednotkám rozkaz k vaší obraně. Podporoval bych zlo.

      IQ.

      Vymazat
    3. Nale, to nebude Vizír, to bude spíše Azurit...
      "Jsem tu, dík ruce trhu, vědecky počat z dobrého vrhu, poslední výkřik vývoje druhů, králíček Azurit...Co na to říci? Je to tak jasné, údaje sedí, výpočet pásne. Přesvědčil všechny – proč tedy nás ne?"
      nenimito

      Vymazat
    4. 8:34

      No, přesvědčit jak? Uvedu příklad možnosti, která by měla být dostatečně přesvědčivá.

      13.1.2018 se rozezněly sirény na Havajských ostrovech a byly rozeslány sms s varováním, doslova šlo o nejvyšší stupeň ohrožení. Lidé lezli i do kanálů a čekali útok balistickými raketami, který potvrdilo námořnictvo USA a ten, kdo ty sms rozeslal, si tento útok ověřil. Vše bylo skutečností, protože odvolán byl až po více než půl hodině. USA pak tvrdily, že omylem došlo ke stisknutí tlačítka i když jištění potvrzením, zvláště v tak důležité věci, je i na každém mobilním telefonu.

      A pravda, která z toho vyplývá logicky a měla by i stěží a těžce těžkopádně myslícímu člověku být zřejmá? Jednoduchá: Mimozemské civilizace sestřelily ty balistické rakety, které měly sloužit jako záminka - důvod, k zahájení válečného útoku USA proti Severní Koreji. Můžete se dohadovat, zda to byly balistické rakety s jadernými hlavicemi. Neprozradím, raději. Ale sestřelili jsme je, protože ačkoliv nemáme nic proti likvidaci KLDR jakýmikoliv způsoby, šlo o lež, stejně jako v případě potřeby útoku USA a jejich spojenců proti Afghánistánu a jejich přítomnosti tam. Tehdy to odnesli také Američané, skoro 3.000, přičemž třeba to napadení Pentagonu ve Washingtonu, je směšnější než pád budovy číslo 7 v New Yorku, která neměla jakoukoliv souvislost s pádem těch dvou věží Světového obchodního centra, Pentagon byl totiž zasažen údajným velkým dopravním letadlem tak, že se v něm objevila malá dírka, nezbyly po útoku ani ty těžké a masívní, nezničitelné letecké motory a ani jakékoliv kamerové a nebo fotografické záznamy, přičemž nelze nepředpokládat, že by zrovna tato budova nebyla tak monitorována. Surový, největší lhář na světě, zřejmě, nově zvolený prezident USA Trump, bezmorální prolhané zvíře, prostý kapitalista zvyklý dosáhnout svého zisku jakkoliv, se tedy rozhodl dosáhnout požadované situace napadení USA Severní Koreou stejně. My tomu samozřejmě zabránili. Sestřel těch balistických raket byl naší povinností stejně jako nyní náš "nesouhlas" s BIS ve věci těch dvou explozí ve Vrběticích a je to náš dar vám, že to sdělujeme, naše pomoc vám! My prostě nesmíme jednat jinak. A znovu vám všem to teď tady opakuji. Nepodpoříme zlo. Styďte se. USA naprosto nejsou vzor!!!.

      IQ.

      Vymazat
    5. V úvodním mém příspěvku ze 2:30 jsem zmínil začátek bojové služby Gripenů AČR dne 15.10.2014 na Islandu s tím, že AČR dostala přímý a písemný rozkaz sestřelit narušitele jeho vzdušného prostoru a oba dva následné výbuchy 16.10.2014 (v den svátku Havla) a 3.12.2014 ve Vrběticích byly jeho důrazným potvrzením.

      Samozřejmě, že si nemohu dovolit cokoliv vám tvrdit, nicméně to, co se nyní nově "samo" nabízí, mohu asi zmínit: 15.10.2014 považuji za v součtu 25 . Vím, že se tak mimozemské civilizace vyjadřují, je to snadno pochopitelné. Vám lidem snadno pochopitelné. Takže? Dnes 25., podle Wikipedie, zemřel bratr Václava Havla Ivan Havel jako znovu potvrzení mých informací vám v mých předešlých textech tady, tedy, že těmi explozemi ve Vrběticích šlo o ty Gripeny. Když se náhody opakují, vylučují se tím, tedy, stěží jde zase o náhody. Komunikuje s vámi lidmi někdo?

      IQ.

      Vymazat
    6. Plus: Můžete třeba zavírat oči stále, ale na jak dlouho ještě a je to správně?

      Ivana Havla dnes našli mrtvého ve vaně, zase, "zvláštní náhoda", protože já si umím představit, že při sestřelu na hranici vzdušného prostoru Islandu, by to bylo stejně. Mrtvý pilot ve vodě v kokpitu nebo pokud by nezvládl katapultáž, pokud by měl tu šanci se vystřelit, kdekoliv ve vodě vedle.

      Proč ve vaně? Opravdu vám to nepřipadá "podezřele logické" a k věci?

      IQ.

      Vymazat
    7. IQ 22:18
      Tyto úvahy mně připomněly myšlenku, kterou nám sdělil před lety soused.
      Upozornil nás, že když se určitým tajným číslem vynásobí výška našeho domu, dostaneme naprosto přesnou výšku Velké pyramidy.
      Nevím, možná by stálo za to zjistit, kdo zemřel v den, když byl tento dům dostavěn.

      Vymazat
    8. 15:52

      Kdybyste nepochybovali, nemohl bych si vás vážit. Stále je potřeba minimálně že kontrolovat a především myslet a pokud byste snad i dospěli k vlastní opravě vašeho úsudku, být ihned připraveni změnit názor, což vyžaduje i odvahu. Bohužel, naprostá většina lidí toho není schopna a ještě navíc preferuje slepé ovství. No, příroda s ovcemi má svůj logický záměr. Pokud je nechrání lidé, někdo je sežere. Chrání vás vaše vláda? Tak, kontrolovat, měli byste mít alespoň tu nejpotřebnější jistotu pro vaše děti, pokud vám nejsou lhostejné.

      IQ.

      Vymazat
    9. Ale já naprosto nepochybuji. :-)

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů