31. 12. 2019

PF 2020

Vážení čtenáři!

Než by řekl švec, je tu zase konec roku a tak dovolte Myšlenkám o..., aby vám popřály čisté svědomí a ..... bolest. Avšak tu bolest, kterou českému národu popřál pan prezident - bolest myšlení. Tuto bolest a čisté svědomí přejeme nejenom vám, našim čtenářům, ale především těm, kteří zastupují náš stát a tím nás samotné. Těm, kteří mají tvořit zákony. Těm, kteří na jejich dodržování mají dohlížet. Těm, kteří nesou zodpovědnost za to, co a jak se učí naše děti. I těm, jejichž pracovní náplní je nás třeba objektivně informovat. Zkrátka všem, kdo nás nějakým způsobem zastupují.


5 komentářů:

  1. Добре млувил Михал.
    Это стоит помнить не только в Чехии это стоит помнить всем на Земле.
    А что бы лучше помнили и не забывали, перед каждым учреждением необходимо установить французкую машинку (гильятину). Она очень хорошо поможет чиновникам не забывать про простой народ.
    Всем людям добра.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak! Kým štátny činitelia nebudú cítiť, že ručia za svoju prácu pre nás vlastným životom, dovtedy budú bezuzdne kradnúť a za mrzký groš pracovať proti nám.

      Všetko dobré v novom roku.

      s0lar

      Vymazat
  2. Rád bych poděkoval "Myšlenkám o čemkoli" za vše, co jsem se v nich při jejich pročítání dozvěděl, co jsem si potvrdil a i za ty informace se kterými jsem buď zcela či jen zčásti nesouhlasil nebo o kterých zcela nebo jen zčásti pochybuji. Přeji do nového roku hodně zdaru a velmi se těším na další články.

    Váš čtenář Richard

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potvrdil jste si diagnózu? Jinak taky hodně zdaru s léčením...

      s0lar

      Vymazat
    2. sOlare
      uniká mi pointa komentáře. Mohu požádat o vysvětlení?

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů