15. 5. 2019

Hokejová zborná na Slavíne

(z mailové pošty)
V Deň víťazstva nad fašizmom na Slavín si došla uctiť padlých vojakov celá ruská hokejová zborná. 


Tu vidno, aký neuveriteľný duchovný a mravno-etický rozdiel je medzi nielen západnou civilizáciou, ale aj medzi slovanskými národmi. Keď porovnáme náš hokejový zväz ktorý zdegradoval symbol našej štátnosti - slovenský štátny znak - a nahradil ho ohnutými palicami, a správanie ruskej zbornej, je nám jasné, že my ako jeden zo slovanských národov sme zdegenerovali v duchovnej a etickej oblasti neuveriteľne. Mali by sme sa pozastaviť a zamyslieť pokiaľ je ešte čas. Je to neuveriteľná hanba nás všetkých, lebo my vychovávame deti bez úcty k dejinám, vlastnej kultúre a k vlastnému štátu.
Koľko rodičov si ide uctiť padlých vojakov spolu so svojimi deťmi na Deň víťazstva?? Alebo SNP? Alebo na Bradlo Štefánika - minulosť
video: https://www.facebook.com/144236145934519/videos/1292389157593464/

autor: Anonym

12 komentářů:

  1. Bez komentu a na zamyslenie:
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=266&v=zhy3Hx_85Ao

    PePeK

    OdpovědětVymazat
  2. SNP umele a narychlo vytvorene, protože slovensky fašistický stat musel neco udelat aby ho rozjeta Ruská armada nezašlapala pod zem. Mezi nami, kouknete na slovenske face stranky, jak uctivaji doktora Tisa. Jen po očku nekdy kouknou,kde je pravda a nenechat se zaslepit nejakou propagandou. Autor je jeden z mala možna, ktery to vidi objektivne. Ale duvody trosek nepopsal....proč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci zacházet do detailů. Jsem po zkušenostech opatrný s historickým hodnocením osob. Můj děda byl za války na Moravě v odboji, před gestapem musel utéct na Slovensko. Tiso mu i jeho ženě poskytl azyl. Díky tomu se mohl narodit můj otec... Asi není nic černobílé. vihaj

      Vymazat
    2. Otec mi o tom vyprával a strýko bol partizán a prežil nemecký láger - bolo to úplne inak... Tak by som si na takéto reči dal pozor! Sme malé štáty, aby sme urobili "dieru do sveta". Preto bolo o nás bez nás... A navyše, boli dva zahraničné odboje, ktoré sa nedokázali dohodnúť na spoločnom postupe. Tento rozkol je dodnes živený politikou. Po vojne bol perzekuovaný západný odboj, po prevrate v 89-om sa špina hádže na východný odboj a na Rusko.

      Vymazat
    3. Každý přeci chvilku píše tu správnou hisTorii:-) A že jich vždy ze stejného období našich dějin už oficiálně vymysleli i zprofanovali.
      Asi nemá význam se nad tím pozastavovat a rozčilovat, úsměv přeci stačí... stejně každý ví, co sám chce.
      https://zpravy.aktualne.cz/domaci/nazory-a-komentare/jan-urban-mytus-o-mnichovske-zrade-spojencu-je-lzi/r~9ec51a2425c111e3909e0025900fea04/
      https://www.youtube.com/watch?v=Lx1wBziMywY
      A pak si něco myslete, údajně jsme byli v té době nejlépe technologicky vyzbrojenou zemí střední eu, a to vč. ŘOPíků, které stojí po naší zemi dodnes, a přes které by nikdo z těch Národně Sociálních Úředníků jen tak neprošel. Na druhou stranu, stálo by to za teoretické vybombardování měst? Na třetí stranu, stejně bylo vyzbrojeno i Švýcarsko, jen mělo poněkud vyšší hory:-)
      A že Tiso postavil armádu proti bolševikům, která osvobozovala od útlaku bolševiků až k Azovskému moři? A jak by to dopadlo dnes, kdyby Úředníci zaveleli? Všichni ti "uvědomělí" by utekli na východ za Ural? A nebo by čekali, až co jim řekne president? :-)
      Navíc dnešní problém je, že si mnoho lidí plete (p)ruské bolševiky, (p)ruské oligarchy, fašistické Úředníky a dnešní federativní Rasiju s polototalitním vedením, a jen proto, že jim chybí slovní zásoba a širší chápání toho, kam se ti sovětští Úředníci sociálně přestěhovali:-) Stejně jako nechápou, co skutečně má znamenat slovo President a jaké má skutečně mít(polototalitní) pravomoce. K čemu je dnes president v eu? Mediální hvězda na doporučení Sociálních Úředníků? Navíc v zemích, kde je daleko více vyzbrojených policistů pod palcem přeplacených Sociálních Úředníků než vojáků?

      Já dostal do mailu i video:-)
      https://www.facebook.com/144236145934519/videos/1292389157593464/
      nenimito

      Vymazat
    4. Na Slovensku trávím poměrně hodně času abych mohl posoudit jak staří lidé na Slovensku se tolik rádi vrací do časů Tisa a čili fašizmu. Ten je na Slovensku proste zakořenený, tak proč to neříct. Treba Kotleba, to neni uniforma Stefanika, ale gardy Hlinky. Klidne kouknete na videa.
      https://pbs.twimg.com/media/Cc222eEWIAEToNh.jpg
      Ano byl to první Slovesky štát, ale za jakych podmínek? No hruza....
      Když upalovali Slovák ....Slováka, protože byli lepší než Áda v obci Německá, kdy do rozpalene pece, hazeli zaživa jeden druheho, bezte to misto navstivit, energie k zblaznení. Cela oblast Turce je šílená. Určitě byly i vyjimky, viz výše...

      Vymazat
    5. A kdo máte chut na kousek nacistické mystiky na Slovensku, muzete navstivi misto Hadviga, kde byla puvodne(dle mistnich zdroju), dedina ryze Nemecká. Po sametové revoluci dokonce dorazily do obce Briestie německé autobusy aby tyto křížence odvezly mezi svoje.Jinak obec Hadviga byla po valce vyhozena dopovětří. Zustal v lesích pouze opravovaný nemecky kostel z nemeckých zdrojů. Ten by jste tady necekali. Cele to misto je zvlastní až po "murovanou skalu", tady se drive delo neco velkeho.
      Jen procházka touto dedinou znamena velky ubytek Vasi energie, stací ze zaregistrujete, ze se na okne pohla zaclona a mate zočinu na umrení. Opravdu odporne zla magie je na tomto miste a provozují ji zdejší lidé. Proste strašné!
      https://myturiec.sme.sk/c/4978055/zabudnuta-hadviga-oziva-chaluparmi.html

      Vymazat
  3. Ruským hokejistom to dovolili - ruskí motorkári majú každý rok problém ...Bo

    OdpovědětVymazat
  4. I my mame misto znaku komiks(prý levkde je Morava),holt se nesmi použivat symbol naroda,že?Asi povel zhora,že by Bruse?...

    OdpovědětVymazat
  5. Znaky a symboly Národů západních Slovanů jsou cíleně dehonestovány (český lev v podobě kohouta s orlím zobanem, příliš fádní Česká hymna). Jedná se o utvrzení otrockého statutu v mladých generacích (č)echů, (s)lováků, (p)oláků, kteří dnes ani nevědí co to je jejich národ a jak těžce a za jakých obětí vzdoroval germanizaci, katolizaci a gojimizaci. Ještě, že se toho nedožiju, protože naši vnuci budou pouze otroky nebo dárci orgánů pro nadřazenou germánskou a židovskou rasu.

    OdpovědětVymazat
  6. https://www.youtube.com/watch?v=ZQiKtXt9LbM&t=2s

    myslím že toto videjo stojí za uzretie aby ste si porovnali reči o ruskej kabíne a o tom aká zlá krv tam vládne. odporúčam dopozerať do poslednej sekundy.

    ...inak celý kanál ruského hokeja má veľmi veľa zaujímavých videí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pardon. uvádza ma tu ako neznámeho pritom dolu mi normálne vyhodí email.

      zajko

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů