26. 11. 2014

POPRAVA CARSKÉ RODINY SE NEKONALA (3)

- předchozí část - 

Tak, co tu ještě máme?

Možná vám tak trochu zavrtalo hlavou, proč Stalin, člověk, o němž nám už šedesát let usilovně tlučou do hlavy, jaký to byl zloduch a primitivní vrah milionů, projevil tolik snahy, aby carskou rodinu zachránil.

Abychom byli trochu v obraze, musíme se vrátit nějaké to století nazpět. Dědeček cara Nikolaje II. Alexandr II. (1818 – 1881) měl osm manželských dětí a větší množství dětí nemanželských. Imperátor si to ostatně mohl dovolit, když nebyl odkázaný na přídavky. Děti jeho milenek byly stejně milované jako ty legitimní a dostalo se jim výborného vzdělání i zaopatření. Jedno z nich, které později vstoupilo do dějin, se mu zvlášť povedlo: Nikolaj Michajlovič Przewalský (1839 – 1888). 

Jo, to je ten s tím koněm. 
Przewalský byl nejen cestovatelem a armádním geologem a kartografem, ale také generálem ruské rozvědky. O něm a jeho cestách by se dalo dlouho povídat. Nás ale zajímá jedno jeho místo pobytu – kavkazské město Gori. Tam Przewalský v době mezi dvěma výpravami na Dálný východ odpočíval v roce 1878 delší čas. Na sklonku téhož roku se mladé půvabné Gruzínce, která denně docházela do domu, kde byl cestovatel ubytován, narodil syn. Dostal jméno po manželovi jeho matky – Josif Džugašvili.


A tohle jméno vám taky asi něco říká... Pokud by vám snad bylo divné, proč pak na tohoto chlapce Przewalský až do své smrti posílal pravidelně peníze, podívejte se na jejich fotografie. 






Tak to bychom měli: Josef Džugašvili, později známý jako Stalin, byl nelegitimním vnukem ruského cara Alexandra II.

Ale vraťme se k prostopášným carům. Stalo se, že prvorozený syn téhož Alexandra II. - elegantní, vzdělaný Nikolaj, který byl vychováván k převzetí moci, nečekaně zemřel na následky zranění a na trůn místo něj nastoupil mladší Saša, obrovitý "neotesanec", který - považte! - netančil a nemluvil plynně francouzsky! 
Tak... a jen abychom neztratili přehled, doplňme, že tento Alexandr III. byl tedy nevlastním bratrem Przewalského a strýcem Stalina.
Říká se o něm, že to byl milující manžel, nicméně to nebylo na závadu tomu, aby si také nějaké ty levobočky nepořídil. Jistá dvorní dáma mu dala hned tři. Po čase ji však provdali a spolu s dětmi a královským zaopatřením poslali na venkov, aby tam v klidu vychovávala carské potomstvo... 
Nejstarší z těchto potomků – Alexandr Uljanov – se moc nevydařil, protože spolu se skupinou dalších anarchistů zosnoval na otce atentát. Nepovedlo se, všichni byli zatčeni a odsouzeni k smrti. Matka se ze všech sil snažila syna zachránit, ten ale carovi (při tajné návštěvě vězení) do očí řekl, že jestli ho propustí, tak tátu stejně při první příležitosti zastřelí. A tak skončil na popravišti. 
Alexandrův mladší brácha Vladimír šel na věc úplně jinak... Jestli jste to nepostřehli, jmenoval se Vladimír Uljanov, a když se po nějakých dvaceti letech vracel z emigrace do Ruska v zapečetěném vlaku, se spoustou dolarů a partou na Západě vycvičených profesionálních „revolucionářů“, to už si říkal – Lenin. V té době už byl jeho otec Alexandr III. v Pánu a na jeho místě fungoval jeho syn – náš známý Nikolaj II.

A my si v tom zas udělejme pořádek: Lenin a car Nikolaj II. byli nevlastní bratři a Stalin jejich bratranec, prabratranec... Nebo tak něco. Zkratka všichni tři měli společného dědečka – Alexandra II.





 
A teď už je myslím nad slunce jasnější, proč Stalin projevil tolik umu, aby carskou rodinu zachránil. A také už víme, proč občas opouštěl Moskvu a pokud možno tajně putoval do nějakých sto kilometrů vzdáleného města Serpuchov. V předchozí části už totiž zaznělo, že tam měl bratrance – dobře ukrytého a pod cizím jménem žijícího Nikolaje Romanova. Ty cesty se Sovětskému svazu vyplatily. Stalin totiž od Nikolaje zřejmě získal kódy umožňující přístup k pohádkovému bohatství Romanovců, a tak z jeho části se podařilo zemi připravit na blížící se válku.  
Lenin o všem jistě věděl. Jeho vztah k příbuznému však byl z pochopitelných důvodů daleko chladnější, vždyť díky málem zabitému otci přišel o staršího bratra.

No a kdo nám tu ještě zbývá?  
Jasně! Kampak se nám jenom poděl carevič Alexej Nikolajevič?  
Slyšeli jsme, že Stalin se mu postaral o novou identitu (v tom se přece bezvadně vyznal, ne nadarmo měl skvělé vzdělání carského rozvědčíka), a protože Alexej byl stejně intelektově výjimečný, jako ostatní Romanovci kolem (měl fenomenální paměť a mimořádné matematické schopnosti, ovládal několik jazyků, byl vynikajícím diplomatem), zcela po zásluze časem dospěl do nejvyšších míst ve vládě SSSR a stal se jednou z nejvýraznějších postav historie Sovětského svazu. Ti starší určitě znají jméno „železného premiéra“ Alexeje Nikolajeviče Kosygina (1904 – 1980).  
Pokud by snad někdo měl pochybnosti, pak je tu ještě pár fotografií. A uznejte sami: zářivě modré oči Romanovců, nepřehlédnutelný „nosík“ babičky carevny Marie Fjodorovny...




Asi se ptáte – je to pravda, není to pravda?...  
Neřeknu vám ani tak, ani tak. Postupně se otevírají po dlouhá desetiletí uzavřené archívy a čím dál víc neochvějných jistot, ze kterých nás ve škole zkoušeli, přestává být neochvějnými, ba chvějí se přímo v základech.
Jedna věc tu je však naprosto zřejmá: Nikdo k vládě nepřichází náhodou, ale je zřejmě kýmsi v pozadí dávno předem vytypován a nenápadně připravován a směrován, aby ti, kdo řídí tento svět, odpovídali původem, rasou,... Nebo čím vlastně?


- pokračování -


některé zdroje:
И. Н. Панарин: Первая мировая информационная война. Развал СССР
http://kara-dag.info/bastard-iosif-stalin
https://www.youtube.com/watch?v=gV68Ka-Jprc&list=UUudFg4chX6KarfFGjVF17CA&index=5
http://www.yourepeat.com/watch/?v=Q73AdDuxoyM 
http://voprosik.net/konspirologiya-o-staline/
http://www.chitalnya.ru/work/81522/

 
(©)2014 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

39 komentářů:

  1. Ach, VlaBi, musím to prečítať ešte raz, lebo som skoro prestala dýchať :-D a vypol mi mozog z tej kyslíkovej deprivácie. Ty si teda číslo 1, výborné , no a ten Kosygin na koniec.... :-D
    Všetko Ti/Vám verím. Ja už som taká.
    BE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z diskuse na http://www.zvedavec.org/nazory_5455.htm pietroo 178.?.?.? říká::

      Podle Stalinovy vnučky nebyl Stalinův otec Vissarion: "Byl Vissarion pravým Stalinovým otcem?
      Různí autoři přisuzovali toto otcovství postupně prelátovi, u kterého Stalinova matka nějaký čas pracovala, gruzínskému aristokratovi, jemuž prala prádlo, slavnému ruskému cestovateli Převalskému, který jednou zavítal do Gori a byl podle některých pozorovatelů Stalinovi překvapivě podobný.
      Podle Stalinovy vnučky byl nejpravděpodobnějším Stalinovým otcem hrabě Egnatašvili. Stalinova matka v jeho rodině uklízela a byla také kojnou hraběcího syna, protože jeho nemocná matka ho kojit nemohla.
      V každém případě hraběcí rodina mladého Stalina vždy přijímala a podporovala, a když vážně onemocněl, svěřila péči o něho ve městě Rustavi jisté Sofiko.
      Potomci hraběte nemají žádné pochybnosti: Stalin je dítě z jejich rodiny a jen díky jí mohl začít studovat v církevní škole v Gori a pak v semináři v Tbilisi.
      Stalin věděl, kdo je jeho pravým otcem, ale uznával Vissarionovo otcovství, aby chránil čest své matky.
      Alespoň tak to tvrdí Naděžda Stalinová....Podle této Stalinovy vnučky, která se setkala s rodinou Egnatašviliovou, je věc naprosto jasná.
      Stalin nemohl být Vissarionovým synem. Nemohla pochopit, jak mohou velcí západní historici sdílet názor, že Stalin byl synem ševce Vissariona.
      Vissarion byl alkoholik a zemřel 1909 při hospodské rvačce. Stalinovi nebylo ještě pět let, když Vissarion od rodiny odešel." (Lilly Marcou: "Stalin, soukromý život" S.12-13.)

      Vymazat
    2. Je to fabulace zed. kruhů ve snaze se dodatečně vyvinit z té odporné
      popravy carské rodiny.
      Podobné fabulace vytváří "spisovatel" Brown- placený agent.
      Jeho knížky jsou tak pro fotbalisty, hokejisty a modelky.

      Vymazat
    3. Snad každá země má nějakou tu svoji záhadu, ale něco tak zmateného a nepravděpodobného může vyrůst jen z ruské půdy, aby odvrátilo pozornost od skutečných vrahů a těch, kteří vydali rozkaz. Jestliže zůstali Romanovci naživu, proč se nedozvíme nic o jejich osudech - krasavice sestry se snad vdaly, jak se vyléčil Alexej z hemofilie atd.atd. - no je to snůška propletených fabulací. NAPROSTÁ LEŽ.

      Vymazat
    4. https://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2017/09/poprava-carske-rodiny-se-nekonala.html

      Vymazat
  2. Mám z toho rozporuplnej pocit, neodsuzuju, protože nemůžu argumentovat proti. Nelíbí se mě to, celé to divně smrdí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petře,
      myslím, že rozumím, co ti na článku vadí, ale ujišťuju tě, že tu nebyl žádný zájem křísit jakékoliv monarchistické myšlenky. :-)
      Nicméně v souvislosti s tvým příspěvkem jsem si uvědomila docela zajímavou skutečnost: že totiž nemáme problém věřit na Atlantidu nebo pravěké návštěvy mimozemšťanů, ale těžko se srovnáváme se stejným zatajováním v případě minulosti bezprostředně nedávné či dokonce v přítomnosti. A přitom to je to hlavní, co bychom si stále měli uvědomovat - vůbec nic kolem nás nemusí být tak, jak se to jeví.

      Vymazat
    2. Přesně tak! Je potřeba dát do pořádku hlavně dějiny od poslední doby ledový, protože skutečnost je diametrálně odlišná od učebnic ... :)

      Vymazat
    3. VlaBi, chápu to, že je potřeba předeělat historii na dějiny, dát do pořádku fikci určenou pro ovládání mas na skutečnost uvolňující spoutané ruce. Ale tady mě smrdí to načasování, proč zrovna teď se vyrojilo tolik monarchistických tendencí, tolik útoků na samotnou podstatu Ruska, směřující jediným směrem - stejný velktor cílů - rozdrobit a vysát. Celá desetiletí bylo ticho, možnosti byly, ne že ne, a přesto nic. Zřejmě pořád věřili, že se za Jelcina to Rusko udolat podaří a ono ejhle, Putin jim plány překazil. Vytáhli tedy vlastenectví na světlo, infikovali svýma trojskýma koňama a řádně přikrmovali.

      Postnu sem příspěvek ze Zvědavce, který dobře vysvětluje některé jevy současnosti. Možná trošku offtopic, ale pro pochopení to dost souvisí.

      "Dr. Roberts správně chápe politiku Washingtonu, ale tu chápe i Moskva. Kreml si dobře uvědomuje, že střet západní a ruské civilizace tu není první den. Je to proces probíhající staletí. Při zjednodušeném chápání problému lze říci, že Západ potřebuje depopulisované a rozkouskované Rusko jako plankton pro živení západní civilizace. Pravá podstata ovšem spočívá ve snaze zničit alternativní civilizační koncepci. Je potřeba si uvědomit, že okno k uskutečnění tohoto záměru se uzavřelo v devadesátých letech, kdy se to málem povedlo. Dnes již posuny na globální šachovnici tuto možnost definitivně vylučují. Zoufalé kroky z řetězu utržené lokální elity v District of Criminals jsou anachronické. Mohou ještě přinést hodně utrpení a nestability, ale nejsou schopny zvrátit probíhající objektivní globální procesy.
      A tak se Dr. Paul Craig Roberts tímto nechtěně přidává k hlasům různých Duginů a Žirinovských jejihž netrpělivost poškozuje politiku Kremlu. Žirinovského nabídka Putinovi na Krymu myslím dost vyjasnila pohled na okruh "Rasputinovských vlastenců." V podstatě se dala přeložit takto: Pracuj pro mé globální pány a budeš doživotním carem. Putin řekl ne.
      Kreml si dobře uvědomuje, že kontinuita ruské civilizace má vyšší prioritu, než záchrana části ruské populace na UA, která si navíc za mnohé může sama. A vojsk pochodujících na Krym bych se nebál. Dřív se to v Kyjevě serve. Moskva nové republiky neuzná ani neveme pod křídla. Bude pokračovat v jejich podpoře, ale potřebuje UA v celku. Třeba hladovou a spálenou. A všichni netrpěliví, volající po okamžitých řešeních jen přivolávají jadernou výměnu. A nejen to. Stávají se silou, která napomáhá těm, kteří chtějí destabilizaci Ruska a výměnu režimu. Dnes k nim řadím i Strelkova."

      Vymazat
    4. Nemůžu a ani momentálně nechci tvrdit, že by tam na tom propojení rodin třeba něco nebylo, možná je to pravda, možná jen část je pravda. Nevím. Smrdí mě tam to načasování, které vyloženě hraje do karet "západu". Ten háček v návnadě je prostě cejtit :)

      Vymazat
    5. Petře,
      mě zase smrdí články a prohlášení v duchu, jako je ten tebou uvedený ze Zvědavce. Je to pro mě stejný jako s odpuštěním ezokecy, že zlo nemá šanci, že už vlastně prohrálo a brzy bude lépe, protože zástupci Světla jsou tu a podlé temné bytosti navždy porazí. Tyhle povídačky čtu už léta a ...? Prd. Stále to jde s člověkem a planetou od desíti k pěti.
      Když se ale kouknu kolem sebe, respektive na dění světa, nemohu se ubránit dojmu (možná mylnému), že svět je v největších sračkách v zaznamenané historii a je buřt, zda jde o historii fiktivní nebo pravou. Takové dění, jaké probíhá dnes, byť na oko v mezích diplomacie, vědy humánnosti, prostě nemá obdobu. To, že se dnes zabijí (ano doslova vraždí) neviditelným způsobem - zdravotnictví, výživa, ovzduší, voda, psychotropní zbraně - a to vše ve velkém, doslova v miliónech, tak s tím se nějaká třicetiletá vlka nebo první či druhá světová válka nemůže srovnávat. A to nemluvím o likvidaci lidí na úrovni psychické, mentální, intelektuální, duchovní, emocionální ad.
      Z mého pohledu jde svět do kytek a jen zázrak by to mohl zvrátit a to ještě doufat, že to nebude řešit planeta či okolní Vesmír svým osobitým způsobem.
      Je třeba a hlavně na čase si přiznat bez zbytečného okecávání, že v takovém fašisticko-otrockém systému, jak ho popsal Orwel ve svém románu 1984, už jsme. Tady v české kotlině jsme na tom ještě relativně dobře, ale při srovnání s děním za posledního čtvrt století, k tomu máme dobře našlápnuto. Jen to není tak okaté, jako ve filmu. O to je to horší, protože ve filmu je na zápletku a příběh samotný vyhraněných cca 90 minut, takže změny jsou patrné, kdežto v reálu se to táhne jako CO z udušených kamen a zabíjí v ne/bezvědomí.
      Kdo mě zná, ten ví, že nejsem skeptik, dokonce i k realistovi mám daleko. Jsem spíše snílek, ale blbej a slepej myslím ještě nejsem. Nenacházíme se ve filmu z "houlivůdu", kde jeden člověk v "hepyendu" zachrání celé lidstvo. Takhle to chodí jen pod perem scénáristů a spisovatelů. Bohužel. Nebo bohudík?

      Vymazat
    6. Michale, taqkto to přeci není... :) Není to o tom, že by na Zemi přišli světlí a všechnu práci udělali za nás. Není to o tom, že o všem je už dopředu rozhodnuto na 100% do každého detailu. Variant je víc a čím zajdeme do jemnějších detailů, tím větší spektrum variant se nabízí. "Nahoře", kde se rozhodlo o odlivu temnejch a příchodu světlejch, je to mimo jakoukoli naši vůli či záměr. Nevidíme do toho, jen to prosáklo níž, až do našich hmotných / nehmotných polí. Obecně jde říct, že když dřív dostaly podporu tendence směřující k potlačení člověčenství, tak dnes je to naopak. Pokud budeme konat činy směřující stát se člověkem, budeme mít zelenou. Je to jako bychom byli v torzním poli jiného záměru. Ne že to někdo za nás udělá.
      Představ si 2 magnety, otoč je stejnou polaritou k sobě - odpuzují se, záměr není se spojit, přesto to jde.. ale .. ne do nekonečna a pokud bude síla sílit, nejde tento režim udržet. Tak stejně už nejde udržet režim temnejch v poli světlých sil. Prostě se to časem MUSÍ někde nějak provalit. leda že bys dokázal udržet ve vlastních rukou ty dva magnety dalších x tisíc let - přeci musíš jednoho dne umřít, nebo usnout ... A takto je to myšleno. Vodní sloupec v přehradě narůstá a stavěním pytlů s pískem nahoře či i betonových zátaraz nevydrží.
      Budoucnost nás čeká lepší, ikdyž se to v našich spodních slupkách nemusí zdát... ty torzní pole pronikají zkrz všechno, nezadrží je nařízení vlád, policia, strach z válek. Někde se to někdy provalí a ikdyž bude třeba tento pokus udusán, jinde bude větší průrrva, která způsobí úplný prolomení.

      Vymazat
    7. Petře,
      neměla jsem v úmyslu tady rozvádět vazby na současnou situaci v Rusku, případně na Ukrajinu, ale pokud jsi to už nakousl...
      Narážíš zřejmě na fakt, že jistá Marie Vladimirovna Romanová - praprapravnučka Alexandra II., která sama sebe prohlásila za současnou hlavu dynastie, v posledních letech neúnavně krouží kolem Ruska a za pomoci profesionální PR se snaží zanést do povědomí, že Rusko může v současném rozpadu ( :-) ) zachránit jedině monarchie - samozřejmě s ní (a jejím synem) v čele. Souvisí to se skutečností, že Západ by si to velmi přál, protože pak by mohl skrze takovouto loutkovou vládu zemi znova snadno ovládat. A kdyby to snad s touhle Marjánkou nevyšlo, mají v záloze ještě prince Harryho, kterému mezi prapraprapředky taky nějakého Romanovce našli...
      A teď sled událostí: na sklonku léta minulého roku proběhly velké oslavy čtyřstého výročí nástupu dynastie na trůn. Hvězdou oslav byla naše aktivní Marie Vladimírovna, která všude s sebou za ruku vláčela svého obrovitého, trochu prostoduše se usmívajícího syna. Na začátku ledna se pak na internetu objevila velká série videí s historikem specializujícím se na dynastii, Sergejem Ivanovičem, kde byly velmi zevrubně probrány všechny okolnosti kolem posledních Romanovců (některé odkazy jsou ve zdrojích článků). Základní informace, která jen tak mimochodem, ale zcela jasně z toho vyplynula, byla: rodina Nikolaje II. nebyla vyvražděna a má legální potomky. Nikdo z oficiálních osobností se k těmto videím pokud vím nevyjádřil (snad jen kromě Panarina), ale vzkaz to byl jasný: "Nemáme zájem o změnu zřízení (otatně i Putin to, jak píšeš, jednoznačně odmítl), zato máme nevyvratitelné důkazy, že tato západní loutka je nelgitimní a tím pádem v žádném případě neprojde. Takže vaše snaha nemá šanci."
      Jak vidíš, celé to lze chápat i úplně obráceně.

      Vymazat
    8. Jo, přesně tuhle paní Vladimírovnu a ty, co za ní stojí, co ji podporují, jsem měl na mysli. Tím, že byla odhalena jako potenciální riziko, ztratila část ze své palebné kadence, tak je to jen dobře. A možná je to celé jen vyzdvihování trumfů západu ještě před možným dozráním. Něco jako rozbalení kukle motýla ještě před jeho přirozeným vylíhnutím. Trumf s "carevnou" byl vysypán z rukávu ještě před použitím .. což je dobré. Z tohoto pohledu fajn, líp to ani nešlo.
      Za čas, jak riziko převratu začne být dostatečně malé, může být započato s přepisováním historie. Momentálně by to mohlo víc uškodit než pomoci. Lidi neunesou takovej mocnej nápor pravdy a snadno se uchýlý někam na "špatné" místo.

      Vymazat
    9. K Michalovi...
      Jistotu 100% nemám, ale pozoruji.. pokud možno s nadhledem, jak to jen jde. Spojuji souvislosti. Ale to však znáš. Konkrétně: hajzlové se noví nerodí, resp. hajzlové už jsou jen staří, mladí už jsou značně míň svinští :) .. laicky řečeno. To ověřuje doměnku, že se to všecko čistí odshora. Staré "buňky" nakažené "temnotou" odumírají a nové již nejsou tak moc pod vlivem. Znáš nějakého mladého politika, který by se vyrovnal starým válečným štváčům? Není vidět ta tendence, ikdyž se určitě někde nějaký najde. Tendence jde jinudy.
      Dalším odpozorovaným jevem je, že nejhůře se mají ti, co nejvíce lpí na starém systému, vytvořeném temnými. Např. lidé s nízkou životní úrovní - nenajdeš tam nikoho, kdo by četl KOB (logické :) ) a obráceně, nenajdeš nikoho, kdo čte KOB (a je obdobně laděn jako my), kdo by byl klesnut na úroveň spodiny. Pod pojmem spodina nemám na mysli volnomyšlenkáře, kteří překročili svou materiální touhu, ale ty, co mají jako jediný zájem vydělat peníze jakýmkoliv způsobem a utratit je za sobecké požitky.
      Těch indícií je tolik, že mě to dává tu tebou zmiňovanou jistotu. Tím samozřejmě netvrdím, že nejsou vyjímky, asi i jsou, ale počty se zmenšují.

      Vymazat
    10. Petře,
      Znám lidi, co v životě o KOBu neslyšeli, ale KOB žijí.

      Vymazat
    11. Ano, to je právě přirozenej život, tak jak se má správně žít ... v souladu s HNR (neboli nejvyšším hierarchickým řízením, kdo chce, může použít i termín Bůh, Vis Major, RAMCHA, ...)
      Jen málokomu se to podaří...

      Vymazat
    12. ...a zapomněla jsem doplnit - žijí ho s bez pýchy a kastování.

      Vymazat
    13. S poznaniem to nie je vobec o pýche alebo o kastovaní, s poznanim je to rovnako ako so štúdiom - človek s maturitou má ďaleko menší problem dostať sa na výšku ako človek bez maturity... . Jakub

      Vymazat
    14. Ahoj Petře,
      docela mě zarazilo, jak jsi dospěl k tomu, že výraz RAMCHA má co do činění s něčím, čemu muži od jisté doby říkají hierarchický princip? Tenhle pojem nemá téměř nic (mimo lidských úvah, tedy spíše mužských) do činění se současným významově zkomoleným výrazem hierarchický. I když je pravda, že pro spoustu lidí to znamená vysoké a nejvyšší kněžstvo, vládce a další spíše blablabla! Ramcha ... a možná Tě to zarazí, je slovo vyjadřující v plnosti Mateřské Lůno. Takže Tvoje spojení tohoto výrazu se slovy Bůh, Major - je velmi manipulativním. Ale což, muži tuhle hloupost páchají ke SVÉ velké škodě už tisíce let. Mužský princip s Ramchou má ... co do činění pouze, a já bych to řekl nejspíš moc nešikovně, proto raději použiji citací z Evangelia Magdaleny.
      Oheň je nad vodou a nebe nad zemí. Vše je nahoře i dole, vše se spojuje v Matčině lůně z něhož vše pochází. Matka je vším a ničím je pouze a jen v objetí Otce. Nahoře i dole je však stejná, přesto se zde neustále proměňuje. Ty jsi ona a ona je ty.
      No, toť vše. Myslím, že by si všichni hierarchové tohoto světa?!? ... měli z tohoto vzít jisté ponaučení. I když v to příliš nedoufám. Před časem jsme spolu byli na jisté schůzce a já tam byl docela rozčarován, jak zde muži byli hierarchy a ŽENY neřekly ani muk, TEDY SVÉ RAMCHA! Rád bych věděl kolik z těch přítomných žen zažilo to svoje úžasné NIC v náručí nějakého patriarchy. Končím tedy známou parafrází Jirky Kodeta - Hierarchové celého světa jděte do ...! Matěj

      Vymazat
    15. Matěji, naprostej souhlas. :-)

      Někteří holt zaměňují pojmy a nevšímají si odlišností ... Výraz "Hierarchicky nejvyšší řízení" je totiž klasické vyjádření ... o čem? No přece o "něčem" z temnýho světa. Světlej svět nemá nic jako nějaký řízení, páč lidský bytosti mají svobodnou vůli a NEJSOU nikým a ničím světlým řízeni! Řízení shora dolů se odehrává POUZE ve světe temnoty.

      Jakási hierarchie ve světlým světě funguje totiž ouplně jinak. Bytosti, které jsou ve vývoji dál, nám kupříkladu zajišťují to, že máme kde žít (Země), že tu máme správné složení vzduchu, správnou teplotu ... a tak dále ... a pokud něco dělají, tak napovídají, učí a vedou, ale nechávají vždy konečné rozhodnutí na nás. A né žádné řízení. Navíc, řídit lze jen stroje a ne živé bytosti. Termín HNR je podle mě tedy dost nešťastně zvolenej.

      Vymazat
    16. Dík Spiiiidy,
      řekl jsi to velmi dobře a určitě srozumitelnějšími slovy. Matěj

      Vymazat
    17. A kdyby to snad s touhle Marjánkou nevyšlo, mají v záloze ještě prince Harryho, kterému mezi prapraprapředky taky nějakého Romanovce našli..
      .........
      Je dobré se po letech vrátit ke starším článkům. Loňská svatba Harryho s Megan, kde měl Harry svatební oblek-uniformu, totožný s jednou uniformou posledního cara. A byla to uniforma z návštěvy cara v Anglii.
      V Rusku se tomu dost divili. Angličané si pokoj nedají. Eva

      Vymazat
    18. Marija Vladimirovna nemá nijaké právo na ruský trón, pretože Kirill Vladimirovič a jeho potomkovia boli z nasledníctva vyškrtnutí samotným Nikolajom kvôli svadbe Kirilla so svojou sesternicou. Marija je dcérou Vladimíra Kirilloviča, syna Kirilla. Okrem toho je žena, takže neviem, či Kirill zmenil zákon o nasledníctve. Hoci v jej prípade je to jedno.
      Harryho si neviem predstaviť. Krv nestačí, jeho dedko má síce v sebe romanovskú krv, ale po matke, čo nestačí.

      Vymazat
  3. Vlabi,
    dík za ty tři články, který mnohý napovídaj, vypovídaj, ale hlavně nás orientujou nejen v historii, politice, ale i v tom jak funguje minulej i současnej svět. A říkají velmi mnoho o těch, jimž je dovoleno tyto pochody do určitý míry řídit. Moc doufám v to, že to není MUSTR na budoucnost. Ale díky tomu, že to víme to může bejt Mustr na směrování našeho chování k tomu, aby svět přestali řídit pokrevní, byť i občas nelegitimní linie a konečně začalo vládnout svědomí. Dík Matěj

    OdpovědětVymazat
  4. Hele chlapi, každej asi mluvíme o něčem jiným. Předpokládám, že jste si oba nenastudovali KOB a vyjadřujete se k termínu nejvyšší hierarchické řízení z vašeho úhlu světonázoru. OK, beru, chápu, že nemáte ty informace, o čem je řeč a tak si to vysvětlujete po svým. Byl bych opravdu nerad, kdyby se to dál řířilo takto neobjasněno a zkresleno. Proto se musím vyjádřit. Jde o velké nepochopení. HNR není o žádné pyramidě, neboli temném kastování ala Jahve a spol. jak popisuje Matěj. Kdo chce, tak si v KOBu termín HNR nastuduje a dá mi zapravdu. Kdo nechce, tak jeho věc, ale prosím nešířit dál, ať si to další čtenáři špatně nevysvětlí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě k termínu RAMCHA... to není žádné lůno nebo něco podobného :) .. RAMCHA je synonymum pro nejvyšší tvořící sílu, (s)tvořitele nám známého kosmu. Popsáno v SAV, popsáno i jinde, v podstatě jde o stejný pojem, leč slovy nevysvětlitelný a lidskou myslí nepochopitelný. Je zbytečné o něm tady na Zemi diskutovat, je to jako snažit se popsat v matematice v oboru základních čísel do tisíce, co je za nekonečnem. V náboženství tuto sílu nazvali Bůh, ale to slovo je hodně zprofanované a leckoho může odradit. Jen připomínám, že to nemá nic společného s egregoriální bytostí Jahvem (a pod.), kterého jim právě ta náboženství podstrčila a kterého jim zaměnili.

      Vymazat
    2. Petře,
      když myslíš? Ale lidskou mysl máme na to, abychom to, čemu ty říkáš nevysvětlitelné, vyjadřovali lidskými slovy. Ramcha je vážně míněný pojem dávný slovansko-árijské kultury, jež vyjadřuje tvůrčí princip a jeho nejsrozumitelnějším vyjádřením je Mateřské Lůno, ne? Snad jím pro pána krále pro Tebe není šourek s kuličkami a miliony neposedných gametek? Matěj

      Vymazat
    3. citace z vedy.sk:
      "Ra-M-Cha (RAMCHA). Jediný Tvoca-Budovateľ, Vyššia Nepoznateľná Bytosť, vyžarujúca prvopočiatočné Životodarné Svetlo Radosti a prvotný Oheň Stavby Sveta (Život nesúca Inglia), z ktorého vzniklo všetko, čo teraz existuje, ale tiež jestvujúce v minulom viditeľnom a neviditeľnom vesmíre a všemožné obývané Vesmíry."

      - http://vedy.sk/sk/nasi_bohovia.php

      takže žádné lůno, ani mužský princip, ani ženský, ani nic podobného... ;)

      Vymazat
    4. To, že si někdo neuvědomuje, že je řízen a jak je řízen, ještě neznamená, že není... Jde jen o to, vymanit se z poučky: "řízení musí být tak jak nám ho natlačili ve škole" a rozšířit mysl i na další pojmy, jako tlak na vykonání něčeho, inspirace někým a pod.
      Zkuste si tedy odmítnout vykonat řízení svým močovým měchýřem a dejte na svou svobodnou vůli a udržte to... napořád. Nejde? .. tak jste řízeni .. jde jen o chápání pojmu řízen, spadá totiž do toho mnoho dalších pojmů, v konečným důsledku se stejným výsledkem...

      Vymazat
    5. Petře,
      to jsou obrazné, nic skutečného neříkající citace ze slovenského překladu V. Lauberta z vydání árijských véd z r. 2009. Je to velmi dojemné a připomíná mi to jazyk Tory, jinak řecky Pentateuchu. Tedy mimo tu ... život nesúcú Ingliu. Tobě to fakt něco říká?
      A když myslíš, že je to dobře, když to jde až tak daleko mimo projekt LIDSKOST, tedy žádný lůno, žádný šourek, pak nevím pro koho by tahle konstrukce Véd ... vlastně byla?
      V tomhle samém vydání sis mohl všimnout několika narážek na to, že i my jsme bohové (tedy i bohyně) a možní tvůrci svých vesmírů. Podobně to uvádí sv. Jan ve svém evangeliu 10. kap. verš 34. Není-liž psáno v zákoně vašem. Já jsem řekl: I vy jste bohové.
      No, jinak je toto vydání nikde se nezmiňující o existenci žen ... po Slovensku patriarchální a je diskriminující. Ale musím uznat, že jsme se z něho hodně o Slovanech dověděli. Matěj

      Vymazat
    6. Petře, KOB jsem četl a studoval a vím, pro co autoři termín HNR používají. Používají ho pro to samé, pro co používají Slované termín RAMCHA(T). Jen jsem chtěl říct, že použití výrazu HNR je dost nešťastné a zavádějící, i když může být dobře myšleno. Nevystihuje pravou podstatu věci. Naše podvědomí ho totiž chápe prvopodstatně ...

      Vymazat
    7. Tak paráda, konečně :) .. jsme se dostali k mýmu komentáři nahoře .. kde byly následně pitvány termíny HNR, Bůh, Vis Major, RAMCHA,... jakoby se jednalo o nějakou nesmírně důležitou věc. Nejedná se, jsou to abstrakta, navíc jen synonyma, která jsou tak nesmírně daleko, od našeho lidskýho chápání, že opravdu nemá smysl debatovat o jejich potencionálních odlišnostech.
      Smyslem toho, proč jsem vůbec psal bylo úplně něco jinýho, než kam se následná diskuze odebrala. Smyslem bylo, že ZÁMĚR něčeho/někoho, co ví víc a nějakým způsobem nás ovlivňuje, tak je v souladu s našim svědomím a dostává od toho něčeho/někoho zelenou k prosazování tohoto ZÁMĚRU. Zkráceně a jednoduše řečeno, pokud půjdeme po cestě vedoucí k Člověku, budeme podpořeni.
      Všechno ostatní jsem už napsal nahoře... :)

      Vymazat
  5. Michale a Vlabi,
    velmi se omlouvám, že jsem se nechal svést a rovněž zavedl řeč mimo téma pro mě moc zajímavé. Matěj

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jsem si přečetl komentáře. Rozumím pohledu komentujících, každý má svůj obraz světa jiný a dle tohoto nahlíží na informace k němu přicházející, jak jinak. Údaje v tomto článku nemohu stoprocentmě verifikovat, nicméně je zjevné, že jsou z velké části pravdivé. Dobrý článek. Na závěr je velmi správná ověta, cituji "ikdo k vládě nepřichází náhodou, ale je zřejmě kýmsi v pozadí dávno předem vytypován a nenápadně připravován a směrován, aby ti, kdo řídí tento svět, odpovídali původem, rasou," a o tom to celé je. Přečtěte si stále aktuální text tajemství Amenti. Vše Vám může zapadnout do sebe.
    Alladin

    OdpovědětVymazat
  7. Náhody jsou výsadou biosféry v druhé úrovni, taktéž u lidí, neb do biosféry náležíme. Problém je s naší první úrovní, kde se projevuje mocenský komplex a snaha mít, nikoli být (Fromm), což vede k upírání bytí jiným, pokud to koliduje s jměním. Proto je socioekonomická sféra globálně řízena oněmi až po uši zakomplexovanými a jměním a mocí opilými lidskými odpady.

    OdpovědětVymazat
  8. No ved to dáva zmysel, kedže T.G. Masaryk je zasa synom cisára Františka Jozefa I. Tak šlachtická vetva panovania zostal zachovaná aj po roku 1918... :-)

    OdpovědětVymazat
  9. díky za tu práci, za překlad a skvělé, čtivé formulace

    OdpovědětVymazat
  10. Často sa zabúda na verziu rituálnej vraždy Cárskej rodiny. No jem mnoho indícií, že by to mohlo byť tak. Nebudem spomínať nápisy v dome, nie som kryptologička, ale je niekoľko veci, na ktoré by nebolo od veci obrátiť pozornosť.

    1. Cár, Cárovná a veľkokňažna Marija prišli do Jekaterinburgu 30. apríla. V ruskom internete upozorňujú, že to bolo na Valpuržinu noc. Ale nikto, aspoň ja o to neviem, neobrátil pozornosť na druhý sviatok, Beltain. 26. apríla - 30. apríla sú Presväte dní Beltainu. A práve 26. apríla vyrazili Cár, Cárovná a vk Marija z Toboľska do Jekaterinburgu. http://bzmedia.cz/fan/8e/44/cf98/fe/bf/2181/xJZAbpmRbCDh7yfEJaOcDDUfaD3MWNPN.jpg
    2. Cárska rodina bola popravená z 17. júla, na Deň pamäti Andreja Bogoľjubského, ktorého si Nikolaj II. veľmi ctil, dokonca počas 300 ročného výročia Domu Romanovcov zastavil v Bogoľjubove, aby sa mohol pokloniť jeho pozostatkom.
    3. Povedané dnešnými slovami, dokument o vražde Andreja Bogoľjubského (údajne rituálnej) sa nachádza v Ipaťjevovskom letopise.
    4. Prvý Cár Dynastie Romanovcov, Michail, bol korunovaný v Ipaťjevovskom kláštore.
    5. Na druhý deň Židia oslavujú Tisha B'Av, Deň pamäti a smútku, keď boli zničené dva chrámy. Ale zároveň to prípadne môže byť deň radosti, keďže má byť postavený tretí chrám a prísť Mesiáš. V r. 1918 sviatok pripadol práve na 18. júla.
    6. Dom Ipaťjeva bol oficiálne zbúraný 22. septembra 1977. V r. 1977 práve na tento deň Židia oslavovali Jom Kipur.
    7. Pozostatky Grigorija Rasputina boli spálené v deň kedy bol zavraždený Pavol I., inak ďalší, ktorého si Nikolaj II. ctil. Ak by bol prvorodený práve syn, mal dostať meno Pavel. V marci 1917 mala konať jeho kanonizácie medzi Mučeníkov. Nemýliť si so Strastoterpcom, za ktorého bol vyhlásený Nikolaj II.

    Čo sa týka samotnej abdikácie, v skutočnosti nebola. https://rasumov-ab.livejournal.com/131940.html v článku je čisté faktológia, či s ňou budete súhlasiť, je druhá vec. Inak, celý jeho blog je veľmi zaujímavý, napríklad sledovanie Cárskeho vlaku... .

    To je tak všetko, čo má napadlo.

    Ďalšie zaujímavé skutočnosti. Dom Ipaťjeva sa tak začal volať až od r. 1918, kedy ho mal kúpiť inžinier Ipaťjev . Predtým bol známy ako Dom Poppel, a bol postavený na mieste bývalej Cerkvi. Údajne sa v ňom vykonávali rôzne obrady a homosexuálne orgie.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů