2. 12. 2013

Tajemství Amenti


Ráda bych tu dnes pohovořila o textu, který by dle mého názoru neměl ujít vaší pozornosti – Tajemství Amenti aneb O čem to všechno je. Autor Petr Penguin v něm nabízí výtah toho nejpodstatnějšího z veřejně publikované knižní série VOYAGERS a dále pak z materiálů celosvětové studijní skupiny Amenti Projekt
Ovšem zdroj těchto zásadních informací je ještě jinde: je jím 12 kovových disků – nosičů dat, které fyzicky existují a obsahují zašifrované holografické záznamy o všem, co se týká našeho vesmíru, o civilizacích a evolučních změnách od jeho vzniku před 950 miliardami let (!) a dále osahují i scénáře možného dalšího vývoje. Tyto disky, které jsou mimozemského původu, byly před 246 000 lety darovány tehdejší pozemské Uritské kultuře jako ocenění jejího přičlenění k vesmírné mírové smlouvě zvané Smaragdová úmluva.
 
Jejich součástí je také objasnění pokročilých technologií, protože lidstvo bylo začleněno do společenství Strážců a ochránců Univerzálního chrámového komplexu našeho vesmíru. Najdeme zde informace o mechanismu tvoření zakladatelských ras, fyzice univerzálního jednotného pole, o zákonech jednoty a také o posvátných spirituálních vědách a technikách Vzestupu skrze Merkaba těla. 
Neméně zajímavé jsou i informace dějepisného charakteru: jak zanikla Lemurie, co přivedlo ke zkáze Atlantidu, jakou skutečnou roli v historii sehráli Thoth, Mojžíš, Hermes, Achnaton, Ježíš nebo například Merlin a mnozí další. Kdo v naší současnosti stojí na které straně barikády a hlavně - co je a proč vznikla Sféra Amenti.
Kromě malých CDT disků bylo součástí tohoto daru také 12 pečetních štítů, které umožňují otevřít hvězdné brany Univerzálního chrámového komplexu našeho vesmíru. O tyto artefakty, ale nejen o ně, zuřila v dávné historii nejedna hvězdná válka trvající celé miliony let. Pokud by se totiž dostaly do rukou sil vesmírného Zla – v textu jsou označovány souhrnným názvem Soupeři – velmi pravděpodobně by došlo k zotročení nejen naší planety, ale i dalších míst našeho vesmíru. Mnohé civilizace by se dostaly do područí Zla – a „o tom to dnes všechno je“.
Tento text nám pomůže pochopit, co je onen dnes tak skloňovaný „vzestup“ a proč se lidstvo planety Země stalo aktivním – a nesmírně důležitým - účastníkem velkolepého kosmického dění, které se v současnosti blíží k zásadnímu rozuzlení.
Upozorňuji potenciální čtenáře, že text rozhodně není lehkým čtením ke křížovce a nedělní kávě a čtenář se velmi snadno může utopit v obrovském množství dat, názvů a informací. Ale co bychom chtěli – hovoří se tu přece o dění v minulých více než devíti stech miliardách let :-)
A nezapomeňte - je třeba číst se zdravým odstupem, ale zároveň s otevřenou hlavou!
K ochutnání nabízím jednu partii.

A nyní si představme, že všechny tyto energetické matrice DNA všech 1728 inkarnátů pouze jednoho Krista jsou "technicky" udržovány v analogické multi-planetární matrici DNA, potažmo v jakémsi propletenci morfogenetických planetárních polí všech, na evoluci se podílejících planetárních systémů. Můžeme si tak učinit jen mlhavou představu o jakési ohromné pavučině-matrixu, přičemž morfogenetické pole planety Tara, domovského místa lidské rasy, je pouze jednou systémovou částí tohoto vzájemně zcela propleteného ohromného spirituálního celku.
A do této pavučiny přišel katastrofální, zničující výbuch. Určitě si umíte představit, jak byla část této pavučiny, toto planetární morfogenetické pole, "roztrháno na kusy" a jak byly zpřetrhány jeho vazby na své okolí. Myslím, že není nutné popisovat, co to vlastně znamenalo pro jednotlivé inkarnované členy Duchovních rodin, když takto náslině došlo k totální ztrátě vazeb mezi jednotlivými částmi inkarnovaného Vědomí (zejména taranských Duší), a ty tak přišly o svá vzájemná propojení a zkušenosti. Jednoduše řečeno to zastavilo možnost evolučního návratu, nádechu či vzestupu inkarnovaných částí Vědomí, protože byly ztraceny nebo dezintegrovány příslušnosti fragmentovaných částí Vědomí inkarnátů od svých Duší a Duší od svých Duchů. Prostě došlo k zpřetrhání vazeb mezi prvním a druhým a druhým a třetím evolučním patrem, čímž došlo k zastavení evolučního koloběhu. Tolikrát, na mnoha místech správně uváděná Jednota lidského vědomí byla hrubě porušena.
Tuto situaci bylo bezpodmínečně nutno řešit, neboť pro dezintegrované části Vědomí, tedy lidské inkarnáty, kteří zahynuli v okamžiku katastrofy Tary, to v podstatě znamenalo nejen okamžitou smrt fyzickou, ale potenciálně i smrt duchovní. Přemýšlením nad tehdy vzniklou situací si lze uvědomit složitost této situace, kdy tato dezintegrace se netýkala všech Duchovních rodin, a těch, kterých se týkala, se týkala v různé míře zasažení podle aktuální inkarnační situace v okamžiku katastrofy na Taře. Bez dalšího komplikovaného výkladu si rovnou uveďme, že řešení vedoucí k nápravě a opětovné integraci fragmentovaných Vědomí do svých Duchovních rodin bylo nalezeno v podobě vytvoření kopie potřebné části taranského morfogenetického pole Duchovní kristovské rodiny, prostřednictvím které se mohly fragmentované a odloučené části Vědomí (odpojené Duše) opětovně propojit se svojí Duchovní rodinou. Tato kopie taranského morfogenetického pole je v Pramenech pojmenována jakožto Sféra Amenti a bylo nutno ji umístit do prostředí nižšího evolučního patra HU-1 (tedy tam, kam propadly tyto katastrofou postižené, fragmentované části Vědomí), na s planetou Tara evolučně propojenou planetu, která byla a dodnes je naše současná adoptivní domovská planeta - Země.



Text Tajemství Amenti je možné si stáhnout na několika místech internetu (což se vám podaří s vynaložením jen minima námahy), anebo si ho lze objednat na adrese autora petr.penguin@mail.com

Vlabi

71 komentářů:

  1. Potvrzuji, že se jedná o text, jehož pojmutí obnáší stavy ne nepodobné posledním horečným přípravám na maturitu. A to mi Levašov či Wiesner před tím připadal těžký :-)
    I když se s některými informacemi v textu neztotožňuji, tak si myslím, že rozhodně stojí alespoň za přečtení.
    Vlabi díky za článek. Sám jsem chtěl nějak na tento text upozornit krátkým popisem, ale prostě jsem si netroufl. Kdo obsah textu zná, ten to pochopí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... :)) pak opravdu nevím, co budete-š říkat až uslyšíš informace od "Bashara"... Jakmile se spojíš se svým "vyšším já", přesně pochopíš "o čem to všechno je"...tomu předchází minimálně životní styl "veganského" rázu. Tj. vědomě a dobrovolně s etikou v duchu i na jazyku se vzdát jakéhokoli vraždění či jeho napomáhání, na všech úrovních i vibracích. Jsme-Jste to co jíte a tím později utváříte svá těla. Nemůžete tkz. překročit svůj vlastní stín, když se nad něj "s" ale "bez" ega nepřenesete...Je to prosté. Jak zasejete tak sklidíte. Tzn. Chcete jít dál???...překročte svůj vlastní stín...vše je pouhá hra "energií ... vibrací různých forem..." Vůlí a veganským zp?ůsobem života se v pohodě udržíte ve hmotném bytí i s možností "debužírování" a "gurmánství" chuťových buňek...druhotného rázu...prvotní je brát si energii sedmičkou rovnou ze slunce či zvoleného zdroje...slunce je ale zdroj přímo. Jsme ze 3/4 tvořeni z vody. Veškeré odpovědi Vám začnou přicházet po prvním 3-7denním půstu. Veškeré! Jak zaséváte, tak sklízíte. Ve chvíli kdy převezmete zodpovědnost nejen za sebe sama a své myšlenky, slova...činy... Začnou se dít zázraky ruku v ruce s přechodem na "etický" životní styl. Vše ostatní jsou pouhé výmluvy lenosti. Jste králem-ovnou ovládáte li své tělo, otrokem-kyní je-li tomu naopak...Namaste se Staň.

      Vymazat
    2. Anonym:
      Nechci být ironický, věřte mi, ale mám-li být upřímný, při čtení Vašeho komentáře jsem si připadal jak v hledišti plném členů ověnčenými stejným odznáčkem symbolizující členství jakési skupiny. V hledišti, před kterým na vysoko postaveném jevišti zuřivě gestikuluje a hlasitě do mikrofonu vyvolává zákony nějaký velký guru. Zákony, jimiž se členové musí řídit, aby došli vykoupení.

      Doufám, že se pletu, ale takový jsem měl opravdu pocit.

      Vymazat
    3. Sú dve skupiny ľudí (alebo celovesmírovo bytostí) jedny, ktorý veria v Jednotu (t.j. všetko je jeden Boh a všetko je navzájom prepojené ako spojené nádoby akurát každá má iný tvar ale je to iba iná forma sebarealizácie Jednoty - Fraktál) a druhý ktorý veria v Dualitu (t.j. vyznávači teórie materializmu, že vedomie vzniklo z hmoty jej diferenciáciou a preto je každé vedomie izolované a Jednota neexistuje - čo je vlastne výhovorka aby človek mohol ignorovať svedomie) . A tento problém je založený na systéme viery (buď verím v lásku a dobro a snažím sa to realizovať tu a teraz nonstop alebo verím strachu a nonstop bojujem) a týmto systémom potom prijíma (jíma) a chápe a buď odpúšťa alebo neodpúšťa všetko okolo seba. T.j. je tu kvalitatívny problém systému prijímania (systému viery) a potom je tu kvantitatívny problém systému prijímania, pretože je 8 % tých, ktorý pochopili, že je tu Jednota a s definitívnou platnosťou ju prijali a snažia sa ju realizovať, potom je tu majorita tých, ktorý neurobili definitívne rozhodnutie lebo majú strach zo záväzkov, ktoré so sebou nesú zodpovednosť za systém viery v sebe a potom je tu tretia skupina ľudí, ktorý prijali dualitu a tým si orezali spojenie a cit a čím viac konajú proti životu tým sú nešťastnejší a tým sa snažia umlčať viac hlasov, ktoré v nich to svedomie prebúdzajú a preto keď sa tá tápajúca väčšina prebudí a odpustí všetko tým nešťastníkom tak nastane buď definitívny mier alebo sa celá Zem evolučne posunie do vyššieho frekvenčného pásma teda do vyššej dimenzie ale ich tá menšina dualistov, ktorý nedokážu prijať odpustenie a nedokážu odpustiť ani sami sebe pretože veria v to, že sú tie veci neodpustiteľné na základe inej kvality systému viery, ktorú prijali na základe zákona slobodnej vôle. Takže otázka "TO BE OR NOT TO BE ?!" je kľúč a odpoveď na zmeny systému viery a definitívneho rozhodnutia konať v každej myšlienke, pocite, slove a čine iba Jednotu t.j. so sebarealizáciou systému Jednoty tu a teraz nonstop, pretože odpoveď na otázku je skrytá v Kristovom výroku:" Každý môže nájsť SEBA až keď stratí seba!!!!!!!" t.j. kto stratí ego ten SEBA nájde (odpoveď Sokratova:"Viem, že nič neviem."). A načo je človeku ego keď sa snaží v každej myšlienke, pocite, slove a čine IBA ZOSILOVAŤ pôsobenie Jednoty na seba sama bez egoistického pôsobenia na prúd života, ktorý ním preteká. A to je kľúč k uvoľneniu okov otroctva nevedomia a sebazničovania. Základný zákon nad všetkými zákonmi a riešenie je jednoduché stačí ak si Adam odpustí, že najprv neponúkol Boha s jablkom pred tým než do neho zahryzol pretože Boh mu už dávno odpustil ale Adam si neodpustil a bičuje sa po nociach a občas aj za dňa. Tým, že si odpustí, uzná že nieje neomylný a uzná všetko a pochopí všetko pretože ten kto sa tu naparuje, jeduje a rozčuľuje je iba on a nie ON t.j. nie BOH ale ego. V prvom kroku nech pozoruje ego čo robí, aké myšlienky mu vkladá a tým že na nič z toho nezareaguje tak ego zaniká a Adam dosahuje Samádhí t.j. spojenie s Jednotou a t ď.....
      Pozor touto úvahou, iba poukazujem na to aký je môj systém viery ale nikoho nenútiť ani nebudem, aby ho prijal za svoj a prijímam s bezpodmienečnou láskou systém viery druhých. toto má iba ukázať konkrétny spôsob ako sa dá nazerať na realitu. samozrejme koľko ľudí toľko názorov ale cesty sú dve cieľ iba Jeden.

      Vymazat
  2. No,
    přečetl jsem z toho textu asi třetinu a mám podobný pocity jako Michal. Když budu mluvit za sebe, tak se naprosto nemám čeho chytit. Každej odstaveček by potřeboval vysvětlení a odkazy. Míhají se tu jména a jevy o kterejch něco málo víme, ale jejich zařazení a souvislosti vyžadujou stále ono proč a proč a proč? A protože se toto v textu neděje ani rámcově, tak je to pro mně zatím? ... pouhá a naprosto nepřehledná pavučina. Někdy z toho mám dokonce dojem, čímž to nechci shazovat, (protože tomu ještě naprosto nerozumím), že ty vrstvy informací maj jedinej smysl ... znepřehlednit všechno, co jsme dodnes posbírali a jakž-takž utřídili. Mám dokonce pocit, a myslím že nebudu jedinej, že bych si mohl sednout a podobnej text klidně a naprosto bez přípravy napsat. Všichni autoři, který jsem doposud četl se snažili dávat informace do souvislostí, časových rovin a hiererchie významů, atd.. A to tady fakt postrádám. Doufám, že se nenecháte tímhle mým, možná pitomým ne-vhledem do textu odradit. A sám se s tím určitě zkusím poprat. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji,
      kompletní přepis textu z oněch dvanácti disků má nějakých 5 000 stran. Zde uváděné Tajemství Amenti má těch stran pouze 100. To znamená, že původní informace musely být tak zhuštěny, aby se vešly na pouhou padesátinu původního rozsahu. Není divu, že je text tak přetížený.
      Pokud tě to uklidní, tak mně to začalo dávat trochu smysl až při druhém čtení a při třetím mohu říct, že už ta polovině rozumím. :-))

      Vymazat
    2. a kdo má ty disky a kde jsou umístěny? Zatím mě to připadá jako ježek v kleci, kterého nikdo neviděl... Nevyvracím text, ale má to pocházet z překladů z disků, které jsem neviděl a ani jsem se nedočetl, zda je někdo měl v ruce...

      Vymazat
    3. Anonym:
      Já odvrácenou stranu Měsíce taky neviděl (aspoň ne vědomě), ani nevím o nikom, kdo by měl v ruce zeminu od tamtud a přesto věřím, že existuje. Je to vlastně právo každého člověka - svobodná volba. Buď věří nebo ne.
      Nicméně předpokládám, že pokud si přečtete originál (oněch 5000 nezkrácených stran tuším v angličtině - není těžké dohledat), pak na svojí otázku odpověď naleznete. Ale zase, buď jí budete věřit nebo ne. Změnu víry ve ZNÁMÉ může udělat jen každý člověk osobním prožitím. Jakýkoliv prožitek je nepředejný druhé osobě a myslím, že je to jeden ze základních stavebních kamenů našeho bytí zde. :-)

      Vymazat
  3. Po odeslání komentáře
    jsem nakoukl do článku - Imperativ a vliv skupin. To, co jsem chtěl vyjádřit v pár řádcích je tam přítomno v celým článku o páteřních info a důvodů vytváření nepřehlednejch odnoží. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Pentablue je stručný a zrozumiteľný. B

      Vymazat
    2. Matěji,
      dokud se nenaučíš čerpat informace přímo z UIP, vždy budeš na nějakého prostředníka odkázán.

      Vymazat
  4. Nejaký rôčik skôr mi Tajemství Amenti bolo zaslané. Nevedela som dočítať...
    Teraz sa dozvedám, že bolo účelovo vytvorené. - Ak bol účel zamotať hlavu tak na mňa to pasuje. :-) B

    OdpovědětVymazat
  5. Vlabi,
    vždycky budu mít nedůvěru k tomu co má 5000 stran. Zásadní věci lze vyjádřit Desaterem, nebo Toltéckejma dohodama. A my na to potřebujem tisíce zákonů. Navíc mi není dost jasný, jak a kým to bylo přeloženo? Ta záležitost je přeci vesmírná. Kdo tady má znalosti, aby toto převedl do pozemskýho jazyka, a kde se to ti lidé vlastně naučili? Nebo kde sebrali technologie, který tohle dokážou. Víš, že spolehnout se pouze na fungování mentálních energií je dost ošidná záležitost.Těch otázek je možno položit velmi mnoho. Mně by stačilo, kdyby mi někdo odpověděl jenom na těch mejch pár. Naprosto to nechci znevažovat, třeba za sto let to pochopím, ale teď bych byl velmi opatrnej. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji,
      odpovědi najdeš v úvodu knihy. A příště nepřeskakuj :-))

      Vymazat
    2. Nebudu se tu zastávat pravosti či nepravosti předkládaného textu. Jen bych si dovolil špitnout, že pokud bude svět světem (myšleno dokud bude vládnout stávající Systém), pak si nelze dělat iluze o tom, že budou na nějakém veřejně přístupném místě pravdivé a souhrnné informace o něčem takovém, jako je historie, vědomosti a zkušenosti našich předků.
      Ano Matěji, s tím co jsi napsal souhlasím - že byl text sepsán tak, aby zmátl ty, kteří se již nacházejí na cestě hledání alespoň za první zatáčkou. Důležité je však si všimnout, že různé zdroje (třebas i S-A Védy) pojednávají o týž událostech, byť okolnosti, jejich příčiny a důsledky jsou již různorodé. Už jen to je pro mne důvodem se domnívat, že oficiální verze historie je pravdě mnohem dál, než všechny uvedené a patrně záměrně pokroucené varianty, které podle mne vznikly na základě skutečných událostí. Pak je už jen na nás, zda v pátrání budeme pokračovat a budeme sbírat střípek tady, střípek tam a časem nám to sestaví osobní soukromý světonázor nebo se spokojíme s prohlášením někoho neznámého, že toto je jediný pravdivý zdroj informací. Nebo naopak, že někdo neznámý prohlásí, že je to podvrh. Spoléhat na oboje varianty je ztrátou bdělosti.
      Zda jde či nejde o pravdu, ponechám s klidnou hlavou jiným, a že jich je.

      Vymazat
  6. Amenti je ztráta času, obsahuje hodně polopravd a dezinformací. Souhlas s B, že je účelově vytvořené. Je to hezky okecané, tak, aby se na to lidi chytili, ale pozor na to. Navíc - jak tam například můžou psát o zkáze a konci Atlantidy, když ona si zatím vesele existuje? To asi tvůrcům trochu uniklo ... nebo že by to rovnou psali s cílem zblbnout lidi?

    Navíc - k čemu nám je vědět, co se stalo před x miliony let, když neznáme skutečnou historii ani 500 let zpátky? Je škoda, že lidi hltají téměř vše, co se tváří vyspěle a nadčasově :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spiiiidy,
      asi jsi nečetl pozorně. V textu je několikrát napsáno, že Atlantida nezanikla celá. O zániku Atlantidy se tam píše ve zcela jiném kontextu. Tedy tak jsem to alespoň pochopil já.
      Nehájím tím obsah, jen poukazuji na dezinformaci, kterou z Tvého komentáře může pochopit ten, kdo text ještě nečetl.
      K čemu nám je dobré vědět, co uměli a znali naši předkové? Myslím, že na takovou otázku není třeba hledat odpověď, ne? :-)

      Vymazat
    2. Jo, je dobré to vědět, ale ne z tohohle zdroje. Neříká se tam pravda. Berte to jako dobře míněnou radu, nebo nechte být.

      "...Pokud by se totiž dostaly do rukou sil vesmírného Zla – v textu jsou označovány souhrnným názvem Soupeři – velmi pravděpodobně by došlo k zotročení nejen naší planety, ale i dalších míst našeho vesmíru. ..." // Teď nevím, jestli autorka tohle říká na základě toho, co v Amenti přečetla, nebo na základě vlastní úvahy - k zotročení naší planety totiž už došlo. Podívejte se kolem sebe. Mně rozhodně nepřijde normální a v pohodě, že se ve školách nuceně učíme z 90% bludy, že je otrávené jídlo, pracujeme tak 5x víc, než musíme, spousta lidí je nemocných nebo hladových, je otrávená země, je nám úmyslně zamlčována existence mimozemských civilizací se zájmy, jaké si nedokážete představit ani v nejhorší noční můře, je blokováno nesmírné množství technologií, které by nám nesmírně usnadnily život, a nikdo ani pomalu neví, co to je svoboda. Neřekl jsem ještě dalších x věcí, ale jestli už tohle někomu nepřipadá jako zotročení, prosím. Mně teda jo.

      Tohle období, kterým procházíme teď, je o tom, jestli se z toho dokážeme dostat. Jen by bylo fakt dobrý se nechytit na lákavé návnady, ono se z toho potom blbě dostává ...

      Vymazat
    3. Spiiiidy,
      máte úplnou pravdu, že nežijeme v dobrém světě. V tom s vámi zcela souhlasím. Přesto si myslím, že by mohlo být ještě daleko hůř. Nečetl jste Orwella? Tam jsme nasměrováváni. A prvním krokem k účinné obraně je získávání informací. Nejrůznějších. Nepohrdat žádným relevantním zdrojem jen proto, že ho někdo nedoporučil. Chci se tím sama prokousat, sama si udělat svůj názor. A pokud mi někdo - třebas i dobře míněnou radou - říká, tohle dělej a tohle ne, cítím v tom snahu o manipulaci. Prostě i natlučený nos je pro mě lepší školou než laskavé vedení paní učitelky. Smyslem těchto stránek není někoho někam směřovat, ale podávat široké spektrum informací, aby se každy mohl sám naučit plavat. A jestli to bude kraul, nebo čubička, je pro výsledek úplně jedno.
      Ostatně přiroda už to má stejně nějak ošetřené, protože všechno, co mi úplně nezapadá do mé osobní mozaiky, spolehlivě zapomenu. :-))

      Vymazat
    4. Chápu Spiiidyho postoj, ale zároveň se mi líbí, jak jsi to Vla Bi teď napsala - jsem pro to ztučnit to, převést do formy článku pro lidi a nebo si to aspoň uložím někam pro oči. :-)

      Patrik

      Vymazat
    5. "A já bych doplnil za sebe, že smyslem blogu není něco podávat jako dogma či pravdu s atestem, nýbrž nabízet další možnosti. Tady není zájem o hroudu lidí, co vystupují jak na vojenské přehlídce v KLDR"

      Vymazat
  7. Právě proto,
    jsou tu moje pochybnosti! Protože jsem si několikrát musel přečíst úvod. A vždycky to je o spojení přes prostředníka a spojení na prostředníka, jak to vyjadřuje onen výše uvedenej článek. A myslím, že prostředníkem je myšleno to čemu se říká chaneling, ne? A moc dobře víš, jak to funguje s Am.....? Matěj

    OdpovědětVymazat
  8. Michale,
    já se nevyjadřuju k tomu, jeli to pravda, či nikoli. Na to je Popleta ... přeci jenom hodně mrňavý pívo, ne? Matěj

    OdpovědětVymazat
  9. Kupříkladu mě informační kaše za poslední léta tak zmátla, že nejsem schopen takto z fleku definovat, jak to mohlo být vlastně historicky s Kristem, protože teorií je dnes už prostě mnoho (viz např. i zfilmovaná Šifra Mistra Leonarda od Browna). Na jemnější rovině můžeme cítit, ale každá kultura mu asi říká jinak, není to ona historická postava jako taková, pokud mi rozumíte...ISON by měla být jejím zhmotnělým symbolem.

    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patriku,
      sežeň si práci chronologů, přidružených věd a matematiků pod vedením Nosovského s Fomenkem, která reaguje na projekt chronologů Josephuse Skaligera- Dionisie Petávia ze 16. a 17. st., jež nese název Globální chronologie, podle který se vyučuje od 18. st. dějepis po celým světě. Už od doby jejího vzniku proti S a P, protestovali lidí jako Isaac Newton, d´Arsilly, pak Edvin Johanson, Nikolaj Morozov a jiní. Jmenuje se to Nová Chronologie a v 8o. letech dvacátýho století vyšly svazky Chron I,2,3. Já mám pouze třinácti-stránkovou anotaci, podle který píšu díly templáře, kterej vychází na blogu - energieupramene -. Knihy se prostě ze zřejmých důvodů dále nevydávaj. nebo jsou někde zamčený. Já jsem počítačovej analfabet, ale je možný, že někdo kdo se v tomhle vyzná, by možná našel jejich zdroj. Kdyby jsi to dokázal, dej prosím vědět. Matěj

      Vymazat
  10. Bol nám daný čas na vývoj, a ten sa každému naplní., v tejto realite vyprší.
    Uvedomila som si dávno aké je záťažové hromadiť v hlave informácie z druhej ruky. - To je to moje nečítanie najprv beletrie, a teraz dlhých článkov. Lebo fakt, ako píše Matej , stačí tých 10toro živiť v sebe a tak žiť. Nuž a Toltékovia ? ma oslovili dávno. Hovoria pre ich dobu, pre našu dobu, pre budúcu dobu.
    Párkrát sa mi stalo, v r. 2013 pre úraz som bola odstrihnutá cca 4 mesiace od internetu, a s údivom som zisťovala, že tak sa DÁ žiť. Že máte naráz kopec času si všimnúť Život, ktorý je tak krásny.

    Krista som uznávala ako kohosi kto možno žil, snažil sa dávať lásku a ukázať cestu. A som mu vytýkala, že sa obetoval, "vzal do zajačích". A čujme, on vraj vôbec nebol ukrižovaný, a vraj vôbec ani nežil.
    ŠUmafuk, ospravedlnila som sa teda nedávno jemu ako človeku, veď nemám právo súdiť a aj na čo ?
    Prichodí mi že príchod Krista/zmeny začal práve jeho ukrižovaním. No a že to trvá ? Nevadí vôbec.
    Priniesla som si do života vedomie, že všetko čo sa deje je experiment, ktosi ho riadi, vie prečo, a ide to ako je v plánu. ISSON zhmotnili a personifikovali zas len ľudia - ľudským rozumom, možno zopár srdcom.
    To mi tak prišlo po prečítaní nových komentov :-) B

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem ráda, že tu někdo je taky otevřen jinému výkladu Krista než jak nám ho prezentuje "většina" nebo "náboženství" nebo jak tomu onomu říkat. Kdo ví, jak to všechno je. Jinak díky za tip na zajímavý text o Amenti, ráda si ho přečtu :-)
    Mirka

    OdpovědětVymazat
  12. Vlabi,
    četl jsem a četl jsem a když už jsem byl zahlcenej a téměř otrávenej tou sumou, myslím, tedy pro mně obyčejnýho člověka, možná pravdivejch, ale neověřitelnejch, nebo taky hypoteticko-tendenčních informací (něco na způsob sci-fi Holywood), tak jsem narazil na světýlko ve tmě tmoucí a paradoxně v kousíčku textu o dualitě. Bylo tam napsáno ... k bohu, tedy i ve smyslu návratu sami k sobě se vracíme vždy! A to ve dvou proudech. Jeden vyjadřuje pozitivum, druhej opak. V prvním případě doputujem k bohu, či k poznání, že mu jsme rovnocenní. A v druhým případě se v božích rukou, stáváme recyklačním materiálem dalšího stvoření. To mě fascinovalo a utvrdilo v pokračování studia textu. Čímž Ti děkuju. Ale v tomhle případě se nejedná o tu naší, primitivně a zjednodušeně chápanou a vycepovanou a přítulnou dualitu. Dobro-zlo, atd., ale v jasně celistvej a jednotící názor na stvoření, kterej se velmi zjednodušeně vyjadřuje binárním způsobem myšlení. Jo, to svatý-dřevo mě tedy nebavilo, ale pokud se to bude dál vyvíjet takhle, tak bych se ho i snažil nabiflovat, hm? Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji,
      smekám před tebou :-))

      Vymazat
    2. Matěji,
      na první pohled nic složitého ani těžkého (paradoxně ani na ten druhý a třetí), ale právě jsi veřejně předvedl něco, čeho nelze být běžně svědkem a moc si toho vážím.
      Díky

      Vymazat
  13. 1728 inkarnátov Krista za 2000 rokov, to je každý rok jeden :-/ Kde sú ? Hi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v pérdeli pán hrábě... hi.. hi
      sorry, nechtěla jsem být sprostá, ale to prostě nešlo nechat ;-)
      Mirka

      Vymazat
    2. Hi,
      on tu někdo tvrdil, že inkarnát = Kristus? Když už máte potřebu se zapojit do diskuze, asi by to chtělo si text nejdříve přečíst.

      Vymazat
    3. No, pekne ste zvozili Hi. Čo tak vysvetliť ak človek chápe inak, dámy ? B

      Vymazat
    4. Bed,
      vysvětlím ti to, protože to opravdu asi chápeš jinak.
      Nikdo nikoho určitě nesjel. Vlabi dala jedinou správnou radu - přečíst si to. Já to udělal a i tak jsem měl dost velký hokej to chápat a to šlo o více než stostránkový text. Do komentáře či do článku je zcela nemožné to vtěsnat. Bez souvislostí to prostě nejde.
      A pokud mohu hádat (intuice?) u Mirky, pak šlo jen o asociaci na slova "kde sú?" a vzpomínku na citaci z oblíbeného filmu. Víš Bed já jsem kopa veselá, humor milující a přiznám se, že mě napadlo něco podobného. V takových chvílích také nereaguji na myšlenku textu ani na autora, nýbrž jen a pouze na slova, která ve mě asociují danou odpověď.
      Dám příklad. Když by někdo na jakékoli téma napsal otázku "A víte, co ze vše je nejhorší?", tak mu z fleku odpovím, že "Trpaslíci, ty potvory vám vlezou všude".
      Myslím, že se Mirka ozve, ale nějak cítím, že to bude i její případ. Ale třeba se pletu.

      Vymazat
    5. Michale, nenapsala bych to líp. Samozřejmě jsem se nechtěla nikoho dotknout. Bed už vůbec ne. Mám trochu praštěný smysl pro humor, sorry.
      Amenti zatím poslouchám a nechápu... pro mě vyšší škola...
      Mirka

      Vymazat
    6. Nuž Michale, musíme sa stále učiť :-). Možno sem už Hi nevkročí, .... ak toho bolo dosiahnuté niet sa čím chváliť.
      B

      Vymazat
    7. Bed,
      pokud si Hi vytvořila stejně mylnou domněnku jako ty, pak se tak možná stane. Ovšem za to jaké domněnky si člověk vytvoří a vytváří, nese plnou zodpovědnost za důsledky z toho vyplývající on sám. Proto nevím, proč bych měl nebo neměl někoho chválit.
      Já si také udělal domněnku o tom, jak to Mirka myslela. Z jistého pohledu to bylo stejně chybné, protože domněnky jsou převelice ošemetná věc. Já ale nedal na první dojem a snažil se vcítit do pocitů všech třech komentujících. Mohl bych se vyjádřit k tomu, co vnímám z komentu Hi, stejně tak ještě rozebrat komentář Vlabi, ale i tvých komentářů, ale často je přínosnější to, co člověk neřekne, než co řekne.

      Vymazat
    8. To čo človek povie o druhom človeku, je viac o ňom samom ako o tom druhom ...... B

      Vymazat
    9. A to je ta druhá část mé odpovědi, na kterou Michal taktně mlčel... ;-)
      Pa Mirka

      Vymazat
    10. Bed,
      platí případ od případu. Více k tomu již nechci nic dodávat, nemělo by to význam.

      Vymazat
  14. v tom mluveném Amenti o inkarnaci Krista mluví
    Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirka, prosím ak sa ti dá, hoď link kde to počúvaš. Ďakujem.
      Nemôžem dlho sedieť pred obrazovkou, ...... B

      Vymazat
    2. Bed, posílám odkaz na první část, částí to má 9. Peču u toho cukroví ;-)
      http://www.ulozto.cz/xP2XHVt7/tajemstvi-amenti-1-mp3
      Mirka

      Vymazat
    3. Skvelé, dík. B

      Vymazat
    4. http://uloz.to/xBoWriN/tajemstviamenti-pdf

      to je adresa, pod níž lze najít celý text v pdf neupravený, nezkreslený

      Vymazat
  15. Včera som si pustila audio čo dala Mirka.
    Nuž, pre mňa hodina a pol plechového hlasu, bez emócií, povedané všeobecne známe veci, ktoré ma nenadchli. Preložené hudbou, ktorú neviem zaradiť, celé mi to pripadá akoby na objednávku blízko či stredno východnej skupiny ľudí - chanelling. Ale proti gustu žádnej dišputát :-) B

    OdpovědětVymazat
  16. Čím dál více jsem přesvědčený, že text Tajemství Amenti je silně manipulující. Ale na druhou stranu chci říci, že pokud si toto čtenář uvědomí a hlavně vycítí, může mu text přinést i mnoho pozitivního.

    Mirko,
    vím, že jsme se na následující téma již soukromě bavili, ale myslím, že ve zvukových informačních nosičích se může skrývat mnoho podprahových dat, která zkreslující a manipulativní části dokáží pro tvé vědomí zvýraznit a tím tě tzv. "dostat". Normálně to veřejně nedělám a navíc ony zvukové nahrávky, o kterých jsi se zmínila, jsem neslyšel, ale mám nutkání ti napsat (i ostatním), aby jsi se měla na pozoru. V tomto případě prověřuj (intuicí) více než kdy jindy. Slovo nesené zvukem má velkou moc.

    OdpovědětVymazat
  17. Unás tedy na moravě je škola MODRÉHO SVĚTLA--zde se vyučuje historie lidské bytosti -vesmíru kam směřujeme evolučně a taky o Síni Amenty a sféry Amenty Do toho spadá i informace o mimozemštanech.Jsou zde informace, které se jen tak nedozvíte To vše má název UČENÍ STRÁŽCŮ LM

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím vás, Učení Strážců je dost těžké a předpokládá hodně otevřenou mysl, ale to co prezentuje Penguin v Tajemství Amenti je HODNĚ zmanipulované - lépe řečeno je infikováno a zavirováno.... nic nového pod sluncem, že... Ale "Fantomové předlohy" neboli předchůdci fyzických vtělení ve smyslu Kmenových a Chrámových ras - to se tam popisuje a to také odpovídá tomu, co intuitivně tady MichalB popisuje. Akorát že vytrženo z neskutečně obrovského a rozsáhlého komplexu, popisujícího podrobněji události za posledních cca 550 milionů let (jakožto důsledku mnohem starších událostí), vede často k totálně mylným závěrům. Tam opravdu stačí lehce pozměnit jedno promile výkladu nebo "pustit ven" jeden malý střípek událostí bez dalších souvislostí, a zafunguje to celé ne jako nástroj pro pochopení kdo jsme, odkud jsme přišli a kam směřujeme (a nejenom my, liské bytosti z této dimenze), ale jako zbraň proti nám samým, čemuž se jisté potměšilé bytosti smějí a k tomu to využívají. Kde je někdo pozván a vybídnut aby konal, jak on chce, nedochází k porušování kosmických zákonů ! (takže si "za to " můžeme sami, bojužel informace o tomto se záměrně potlačují a hlavně překrucují... Držme se intuice, no ale nejprve jí musíme umět naslouchat, srdcem (čtenáři těchto stránek vesměs toto už umí, kolik ale je kolem nás těch, kdož by se to i podvědomě chtěli naučit, tam je třeba,kromě práce na sobě, podat pomocnou ruku)... Standa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím i Vás Stando.
      Nelze jinak než ...souhlasit s každým bodem obžaloby :-)
      Nevím jak u jiných, ale osobně pomocnou ruku Intuice (i o tom, Co a Kdo vše intuice může být by se dalo sáhodlouze debatovat) pociťuji stále intenzivněji. Bohužel (nebo spíše bohudík?) to ale nefunguje jako ve filmech, kdy prostě nastane okamžik v životě člověka a najednou i Intuice funguje na plné obrátky. Určitě jsou i výjimky v podobě zážitků blízkých smrti což jsou asi většinou krajní řešení, ke kterým musí dojít, aby daný člověk začal naslouchat, ale většinou se Intuice musí pěstovat a je třeba si jí zasloužit a následně si jí udržovat. Určitě to nefunguje tak, že si prostě jednoho dne odpoledne při kávě člověk řekne "A od teď se budu řídit intuicí!" a jak řekne, tak se i stane. S Intuicí je to jako s každou jinou lidskou vlohou-dovedností. Má-li být vůbec objevena a následně zdokonalována, je třeba tomu věnovat mnoho úsilí i vůle. To, zda jdeme v tomto ohledu správným směrem, lze vysledovat při pozorném sledování svého okolí. Čím více se blížíme správné cestě, tím více lze zaznamenávat znamení - synchronicity.
      Ale myslím, že je třeba i trošku obezřetnosti, protože ne vždy intuicí může být to, zač jí považujeme. O tom jsem psal v jednom nedávném článku zaměřeném např. na problematiku proroků, jasnovidců apod.
      Stando díky

      Vymazat
    2. Je to asi nejak tak. :-)

      Musím povedať, že sú tam informácie, s ktorými by som rád pracoval ale nemôžem lebo si ich musím najprv overiť.
      S čím ale dokážem pracovať a na čo mám cit je poznanie fundamentálnych princípov. Dlhodobo pracujem na tom ako čo najjednoduchšie povedať pravdu ľuďom tak aby čo najľahšie prijali. Je to sila, ono to funguje, treba k tomu bezpodmienečnú lásku a toleranciu s chápavým prijatím a láskavým odpustením. No a ten fundament je v Jednote a to je odpoveď na všetky otázky.
      Napríklad otázka " Být či nebýt?" (Hamlet - W. Shakespeare) odpoveď " Viem, že nič neviem." (Sokrates) vysvetlenie " Každý môže SEBA nájsť až keď seba stratí!" (Kristus) (SEBA = Vedomie = átman = Brahman = Azur-A) (seba=ego=dualita=strach=neprijatie=odpor=nevedomie=...)
      Mám úprimné chcenie stať sa čistou láskou a opustiť koncept ega definitívne. Snažím sa no ešte to nenastalo. Verím, že počet odporností v idividualite je konečný a preto sa snažím už viac odpor nežiť a žiť iba pochopenie, prijatie, odpustenie a lásku vždy a všade, tu a teraz.
      A koncept Jednoty a Duality predložený v Tajemství Amenti je určite Super. Nedokážem povedať či to platí deterministicky od slova do slova ale principiálne a Fundamentálne cítim, že to tak je v srdci. Urobil som rozhodnutie pre Jednotu a nech sa deje čo sa má. BUď vôľa Tvoja. :-)

      Vymazat
  19. Ludia, kde na toto vôbec chodite? O niečom sa byviř čo nemá reálne základy a nejaké důkazy, je ako sa baviť o vierohodnosti Harryho Pottera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych nebyl na Vašem místě tak prudký v tvrzeních o Harrym P.
      V nedávné další odhalené části Snowdenova svědectví o informacích z NSA totiž vyšlo najevo, že Hollywood, stejně tak jako autorka téhož bestseleru, si "vypůjčili" pro hlavní postavu identitu hlavního poradce minulého prezidenta USA. Nikoliv toho, co vystupoval pro média, ale toho, který stál v jeho stínu a tahal za nitky dění na celé planetě. Nezapomeňte, že ONI nám musejí říci pravdu. Jakým způsobem to udělají, je už nepodstatné.

      Vymazat
  20. Zdravím a přeju příjemný večer Všem přísedícím. K Vašemu blogu jsem se dostal přes známou,která mi poslala odkaz na Krymské pyramidy a nějak se tu zabydluju. :-)
    Vážím si všeho co se tu píše a děje a čím dál víc věřím,že potřebuji najít svůj střed a prohloubit svůj "vztah" s vlastní intuicí,věřím,že pravdu nosíme ukrytou ve vlastních Vědomích a tam na mě čekají odpovědi na otázky,které se ve mně utváří už od dětství..s díkem Vám posílám vlastnoruční povzbuzení..

    Existence je jedním dějstvím,
    tělo v ní jen oděvem,
    láska cestou do věčnosti,
    století je pouhým dnem.

    Kdo se vlastní smrti bojí,
    není v srdci zářivém,
    otevře-li jednou oči,
    najde cestu v nitru svém.

    Energií jsme my všichni,
    k ní se všichni vracíme,
    milujme Svět,Život kolem,
    každý k Světlu patříme.

    Luke Freequency

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luke Freequency:
      Děkuji za sebe i ostatní za Vaše povzbuzení :-)

      Vymazat
    2. Krásne...

      Tiež by som rád pridal:

      Som tak malý ako bodka,
      jak najmenšia moja časť.
      Som tak veľký ako sen,
      ktorý žijem deň čo deň.

      Vymazat
  21. dobrý den, nejsem schopna žádného duchaplného komentáře.V tomto věku a asi pohodlnosti, nejsem ani schopna rozumět v angličtině /a z tý ruštiny jsem hooodně zapomněla/. Chtěla jsem jen poděkovat za předávání jakkoliv nabytých informací. Teda hodně energie a pozitivního náhledu na všení den všem přeje vlasta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasto,
      na duchaplnosti si tu nehrajem. Ale přátelské poplácání po ramenou vždycky fakt potěší. :-)
      Takže dík a ozvěte se častějc!

      Vymazat
    2. Vlasto,
      lepší jeden Váš upřímný a nic nepředstírající komentář, než deset mých nesrozumitelných myšlenkových výpotků :-)

      Vymazat
  22. To amenti ma straší. Ostatný krát v osobe človeka, ktorý je v Skupine Amenti členom. Tá skupina dlí na Slovensku. - No, videl sa mi taký nejaký rôzny a stále som váhala, či sa máme stať Fb priateľmi. Až pár dní tomu som dostala facku - vysmial ma. Lebo som napísala, že silu hľadám v sebe a v BOHU.
    Och, som rada že ma vysmial... B

    OdpovědětVymazat
  23. Na začiatku je koment a tam zmienka o Basharovi, ktorého dobre trávim, lebo najprv mi prišlo poznanie samospádové /nebola som vegan, a nepostila, len sme boli dosť hladní, lebo nebolo peňazí :-)/. a po dlhom čase stretko s touto Sírianskou civilizáciou cez Bashara. Spomínam to preto, lebo oproti Amenti sa jemu dá dobre rozumieť. B

    OdpovědětVymazat
  24. Co je sf. Amenti--jde ojakýsi dimenzionální výtah mezi planetou Zemi-3 dm a Tarou-5 dm Tímto portálem mohou padlí lidští duchové na Zemi postupně vystoupit z inkarnačního cyklu a mohou pokračovat ve své evoluci skrze Taru.Pokud je součástí sf. Amenti MODRÝ PLAMEN zde na ZEMI je portál mezi 3dm a 5dm otevřen.Modrý plamen se stal známým jako Žezlo Amenti.Toto se má otevřít --r.2017--2022 kdy vyspělé duše mohou odejít DOMŮ. Píši to velice zjednodušeně neboť historie okolo tohoto je dosti složitá a le přesto jsem se pokusila omalé vysvětlení Vbudoucnu se dozví všichni naší histtorii Přeji všem mnoho lásky-harmonie-poznání LM

    OdpovědětVymazat
  25. Ti, co se chtějí dozvědět více o sf. AMENTI- historii lidstva zadejte do vyhledavače-sféra amenti čtěte LM

    OdpovědětVymazat
  26. Dajte si pár krát lysohlávky , choďte sa prejsť do lesa a potom si to prečítajte ... veci začnú dávať zmysel ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Matěj Popleta13. prosince 2013 16:39
    Knihy od Fomenka jsou k zakoupení na Amazonu a Ebay. K dnešku je 4 snad 5 svazků, ale je to v angličtině.

    OdpovědětVymazat
  28. http://marta-l2.wbs.cz/tajemstviamenti1.pdf + hledej ještě smaragdové desky atd atd!!!...

    OdpovědětVymazat
  29. S Tajemstvím Amenti a obecně strážcovskými materiály je to poněkud složitější, dlouhodobě to zkoumám a zde je můj aktuální pohled: http://www.63plus1.cz/2018/01/strazci-hry/

    OdpovědětVymazat
  30. Já mám přečtenou jedničku a teď čtu dvojku. Asi mám trochu výhodu k porozumění textu že některé tam popisované věci mám zažité na vlastní vědomí neb výraz na vlastní kůži by byl nepřesný 😁 V vzhledem k ozdravnému návratu do jednoty spoustě věcí uvedených opravdu přesně rozumím mám za sebou i jiné zážitky které mi pomáhají veci chápat a plně je přijmout. Ovšem kdyby tomu tak nebylo asi bych byla taky úplně zmatená. Na tenhle článek jsem narazila při hledání informací zda by zde nebylo možné věc více prostudovat v kolektivu v podobě nějakého kurzu či studia. Nemáte někdo takovou informaci ? Děkuji za případnou zpravu kontakt rp72@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Nebeská Inteligence (Bůh) tvoří pomocí Kryst kódu a jisté kolektivy se rozhodly zkoumat reverzní realitu. Tajemství Amenti 2 je celkem výstižné. Říká se, že Kryst kód je dokonalý a jakýkoliv experiment znamená v podstatě dobrovolné šílenství. Osobně s tím čím dál víc začínám souhlasit.
    • http://www.63plus1.cz/wp-content/uploads/2017/09/amenti-2dil.pdf
    • http://www.63plus1.cz/2021/05/vceladrak-vceradlak/
    • http://www.ascensiondictionary.com/2017/07/why-all-this-happened.html

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů