6. 6. 2022

Bůh

Klečí Ábeles v synagoze, tluče hlavou o zem a usilovně se modlí: "Bože, dej ať vyhraju šedesát milionů v loterii!" 

Trvá to už několik hodin, když v tom se ozve hlas shůry, hlas Boží: "Neserou mně Ábeles a už si konečně vsaděj!"

Tento starý židovský vtip v sobě nese dvě moudra. Prvním je, že pokud něco usilovně chceme, musíme pro to sami něco udělat. Druhým moudrem skrytým mezi řádky je, že některá přání jsou příliš náročná, až nemožná a to i pro kouzelného dědečka z pohádky.
Rád bych předeslal, že psaním tohoto článku se pouštím na tenký led. Zatímco v článcích o termoreflexních nálepkách a cévních příčinách spousty nemocí, si jsem naprosto jist jejich možnostmi i účinkem, v oblasti ezoteriky moc znalostí nemám. Ano, některé Boží zákony mám vypozorované, ale zdaleka ne všechny. Slovem Bůh mám na mysli i jiné používané výrazy, jako je Prozřetelnost, Universum, Stvořitel, Vyšší Moc, Univerzální Vědomí, Vesmír, Matrix aj. Budu používat výraz Bůh, protože je nejkratší. Tyto názvy nemají nic společného s náboženstvími, které za účelem ovládání mas vytvořili velcí kormidelníci. Tento článek píšu v naději, že lidé, kteří mají bohatší zkušenosti i znalosti, se o ně podělí v diskuzi pro obohacení náš všech. 

K napsání článku mne dokopal tento diskuzní příspěvek. MichalB v něm uvedl například toto:

Po nějakém čase, kdy se výroba rozrostla i o šperky, které jsme měnili se známými a příbuznými za jiné zboží či služby (jednou králík či vejce, jindy pytel cementu či pořez dřeva apod.), jsme zjistili, že lze vyrobit orgonit pro konkrétní účel. A jejich mezi našimi známými profláknutá funkčnost manželku doslova zahltila žádostmi o jejich další a další výrobu.
Kupříkladu jedna známá si stěžovala na to, že jejich táta doma strašně řve a neustále nadává a vůbec verbálně šíří nepříjemnou atmosféru v rodině. Poté, co mu potajmu dala na míru vyrobený orgonit pod matraci pod hlavu, ihned druhý den ráno táta vstal s tak oteklou pusou, že několik dní nemohl mluvit a doma byl klid jak dlouho ne. Při výrobě byl do orgonitu vložen "program", aby už táta nekřičel a nenadával. Asi Prozřetelnost naznala, že zrovna tento způsob je vhodný :-)

Na tento Michalův příspěvek jsem reagoval takto: 

Michale, vzpomněl jsem si na docela úsměvný příklad řízení Prozřetelnosti. Ve vedlejší vesnici žila žena v domě starého statku. Během let byly okolní pozemky prodány a na nich si lidé vystavěli nové, pěkné domy. Ona žena měla stále nad domem hnojiště, jehož zápach vadil sousedům. Chodili za ní s prosbou, zda by mohla hnojiště zlikvidovat, když už nic nechová. A ona že hnojiště je tam odjakživa a tak to taky zůstane.
A pak jednoho dne přišla průtrž mračen, hnůj přívalem vody ztekutěl, hnul se z místa, pak nabral rychlost, prorazil vstupní dveře, pak druhé a zaplnil celý obývák.
A tak od Prozřetelnosti dostali všichni co chtěli. Sousedům zmizel hnůj z očí a hlavně přestal smrdět. No a ta paní která ten hnůj tak milovala, ho pak měla v obýváku, aby si ho patřičně užila.

Pozorný čtenář si zajisté všiml, že k realizaci stačilo pouhé přání všech zúčastněných. Nebyl k tomu potřebný ani orgonit. Tím nechci zpochybnit jeho vlastnosti. Protože o něm vím velmi málo, nebudu se jím dále zabývat. Chci jen poukázat na sílu myšlenek, které se posléze realizují, a to mnohdy velmi zajímavým způsobem. Další příklad zajímavé realizace přání se mi stal před pár dny.

Občas při svých cestách dopravuji drahý nábytek z masivu z Čech na Moravu. Toto zboží nelze posílat běžnou spedicí kvůli snadnému poškození. Jedná se o ruční výrobu z Jávy, často s dřevořezbami. Nábytek se neprodává jak rohlíky, a proto se jedná pouze o občasný přivýdělek, u kterého se nevyplatí si vyřizovat živnostenský list. Dopravu mi zákazníci platí výhradně v hotovosti a velmi často nemají drobné. Když jsem vezl nábytek posledně, uvědomil jsem si, že mám u sebe pouze tisícovku. Trochu jsem zpanikařil, protože k vrácení jsem potřeboval pětistovku. Umínil jsem si, že se po cestě někde stavím a rozměním ji, abych měl pětistovku u sebe.
Po chvíli jsem se dostal doprostřed kolony aut a hned nato uviděl policejní hlídku. Samozřejmě že odmávli pouze mne. Když nenašli nedostatky v řidičáku, techničáku, STK a mém dechu, podařilo se jim ho najít v absenci platné zelené karty. Policajt se zmínil, že za to je možné uložit pokutu až do výše 1500 korun a já kontroval, aby byli shovívaví, protože mám staré, nemocné rodiče, nevím co dřív a ... "Vy jste sendvič!", skočila mi do řeči policajtka. Tomu  jsem nerozuměl, a tak mi bylo vysvětleno, že sendvičem se rozumí generace, která se stará o rodiče i děti. Ale to jsem odbočil. Dostal jsem pokutu 300 korun, takže mi z tisícovky policajt vrátil 700 korun. 
Když jsem nábytek dovezl na místo skládky, paní pro mne měla nachystané peníze akorát. Když jsem od ní vyrážel domů, navigace doporučovala otočit se a jet po stejné cestě zpátky. Mohl jsem jet i rovně, ale vědom si toho, že je tato cesta pomalejší, dal jsem na navigaci a auto otočil. Zakrátko nato jsem vjel do zóny šikovně umístěného radaru, který mne změřil v rychlosti 57km/h.

Tato akce se Bohu opravdu podařila. Zrekapituluji zájmy lidí a jejich skupin:

1) Policajti potřebovali vykázat činnost ve službě
2) Státní aparát měl potřebu pobírat výpalné i ze sebemenšího kšeftu
3) Zastupitelstvo obce se starostou měli zájem o rychlou návratnost radaru a zalátání děr v obecním rozpočtu
4) Já jsem potřeboval pětistovku
5) Zákaznici bylo doručeno zaplacené zboží

Bůh je geniální kombinátor! Pět přání více lidí, nebo skupin lidí, dokázal vyřešit během jedné mojí jízdy, během ne více než třiceti minut. Klobouk dolů! Policajti kopií pokutového bloku dokázali náčelníkovi svoji činnost. Státní aparát taky dostal něco málo z dosud neviditelného kšeftíku. Zastupitelstvu obce šlo nejen o dodržování rychlosti v obci, ale také o peníze přitékající do obecního rozpočtu. V mém případě nemusel Bůh vymýšlet krkolomná řešení mého přání mít pětistovku, protože zákaznice měla nachystané peníze akorát. "Chtěls pětistovku? Tady ji máš! A směnárnický poplatek ve výši 300 korun hezky zaplať policajtům!" Musel jsem uznat, tahle akce čekala jen na to, až se mi v hlavě zrodí debilní myšlenka o nutnosti mít v kapse pětistovku. 
Takže asi takto funguje Boží spravedlnost. Znám lidi, kteří se usilovně modlí, podobně jak Ábeles, a přesto se jim hroutí život. A naopak znám i lidi kteří v Boha nevěří, a přesto žijí spokojeně v dostatku. Podle mne je jim vrozena znalost božích zákonů, podle kterých žijí zcela automaticky. Snad je za tím jejich svědomí, férové jednání, a proto nemají potřebu Boha nijak zvlášť rozpitvávat. 
Podrobné znalosti Božích zákonů mají elitáři z řad vrcholných globalistů, které si předávají už od dob Egyptské říše, jak jednou řekl Valerij Pjakin. Bohužel téma už více nerozvedl. Těchto znalostí využívají k ovládání lidstva tak, že zprávami s katastrofickými scénáři řídí jejich myšlení, jak jsme viděli v případě pandemie. Na základě tohoto myšlení je pak jednání davu zcela dobrovolné, a proto si lidé nechávají píchat vakcíny podle depopulačního plánu NWO, aniž by stihl strůjce této genocidy Boží trest. 
Lidskou bytost nelze beztrestně zotročit, Podvědomý souhlas lze získat za pomoci prediktivních filmů, jako je třeba Demolition Man, Nepřítel státu a řada dalších. Tím lze získat u většiny diváků podvědomý souhlas s tímto dílem. Tyto filmy s předstihem nastiňují dnešní realitu, v podstatě elektronický koncentrák a systém sociálních kreditů, který se zavádí v Číně.  
Z toho všeho mi vychází, že Bůh je v podstatě Univerzální Vědomí, které koordinuje činnost lidstva tak, aby každý dostal to co potřebuje a chce. Když se vrátím k poslednímu příkladu, tak já jsem získal pětistovku, i když jsem ji nepotřeboval, jen jsem si ji přál jak rozežrané děcko. Policajti vypsali pokutový blok, aby posléze dostali prémie. Stát ode mne dostal symbolické výpalné, aby je mohl prošustrovat za cizí války. A obec, která provozuje radar, si kompenzovala opotřebení obecní komunikace. 
Z hlediska výměny energií by mělo být vše v pořádku. Co mi však není zcela jasné, je fakt, že jedno procento lidstva vlastní 90 % pozemských statků a na druhé straně jsou zástupy chudáků, kteří nemají vůbec nic. Tuším, že za tím jsou nadstandartní znalosti bohaté elity nejen po obchodně-podnikatelské stránce, ale i znalosti Božích zákonů, které jim dovolují si své bohatství ve zdraví užívat a nepřijít o ně. 

Je zde někdo, kdo by tento stav dokázal podrobně a srozumitelně vysvětlit?

MUDrland Wenca


52 komentářů:

  1. Popřemýšlím nad tématem, nicméně mám jeden osobní názor, který je v rozporu s článkem.
    Nemyslím si, že platí: "...Bůh je v podstatě Univerzální Vědomí, které koordinuje činnost lidstva tak, aby každý dostal to co potřebuje a chce."
    Mám za to, že každý dostává a dostane vždy pouze to, co potřebuje. Někdy se to sice překrývá i s tím, co chce, ale není to záměrem. Důležité (podle mě) je si uvědomit, že ani zdaleka nemáme ponětí, co v daný okamžik potřebujeme, protože neznáme všechny okolnosti odkud a kam směřujeme (myšlen vývoj jedince i společnosti).
    Jeden takový příklad, jak si to představuji: určitě si nikdo nepřeje zlomit ruku, ale stane se. Až teprve čas ukáže, že tato "nešťastná nehoda" nás díky řadě následných na sebe navazujících událostí dostala i když bolestivě, nicméně vývojově kupředu díky tomu, že ... (dám volnost vaší fantazii).

    Největší problém v možnosti pochopit tuto variantu je naše lineární vnímání času, kdy žijeme v tom, že následku musí nutně předcházet příčina, přičemž
    "ve skutečnosti" jak příčina, tak následek probíhají v tentýž okamžik a i přes to (a to je právě těžké/nemožné si představit) oba se navzájem ovlivňují, mají na sebe vliv. Z našeho lidského pohledu to pak vypadá, jako by vše bylo dopředu dáno (tzv. Osud) a nebyla žádná svobodná vůle a přitom ve skutečnosti je to obráceně. Jenže to, že vnímáme čas lieárně, nám neumožňuje toto vidět. Ale i toto je podle mne záměr, protože jinak by lidský život pozbyl svého smyslu, kterým je podle mne poznávání.
    Právě lineární vnímání času umožňuje poznávat, učit se. Jak už samotný význam slov "učit se", "poznávat" naznačuje, je potřeba plynutí času, kdy změna toho, co se naučíme/poznáme je od "méně" k "více" - tedy vývoj.

    Při kontrole textu jsem si teď uvědomil, jak žalostně málo umožňují slova vyjádřit danou věc, protože slovesa vždy vyjadřují nějaký děj, tedy čas (minulost, přítomnost, budoucnost) a to je něco, co by v popisu mělo naopak chybět :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čo dodať. Súhlasím byť moja skúsenosť a pochopenie v odraze vedomia zobrazuje rovnaký alebo podobný kontext.. som si tiež vedomý toho, že sme vedomosťami o vesmíre, človeku a celkovo už disponovali predtým no určitými okolnosťami sme zabudli kto sme.. a teraz sa rozpoznávame..

      Vymazat
    2. "přičemž ve skutečnosti jak příčina, tak následek probíhají v tentýž okamžik a i přes to (a to je právě těžké/nemožné si představit) oba se navzájem ovlivňují, mají na sebe vliv"

      MichalB, intuitivne ste citoval model Ves-Miru prof.Konstantina Meyla. Následok ovplyvňuje príčinu, ktorá je touto spätnou väzbou zosilnená a znova zosilňuje následok, ktorý ovplyvňuje príčinu. Tento princíp sa dá vyjadriť geometrickým radom, ktorého výsledok je známy Lorentzov faktor odmocnina z 1 minus v2/c2. Einstein z nepochopenia nazval c ako rýchlosť svetla, ale v skutočnosti v určitom zmysle vyjadruje mieru ovplyvnenia príčiny následkom v našom Ves-Mire. Klasickým fyzikálnym príkladom je závislosť elektrického a magnetického poľa, ktoré sú na seba navzájom kolmé. Pri prítomnosti elektrického poľa je vždy prítomné na neho kolmé magnetické a naňho zase kolmé elektrické a naňho magnetické, znova donekonečna s následkom spätne ovplyvňujúcim príčinu s Lorentzovým faktorom. Z toho vyplývajú 3 veci:

      1. Vo Ves-Mire existuje len jedna sila - elektro-magnetická.
      2. Bez pohybu (rýchlosť V v Lorentzovom faktore) by prestali existovať elektromagnetické polia a zanikol by náš Ves-Mir.
      3. Každý pohyb i tej najmenšej častice spôsobí príčinno-následný efekt prekrytia v celom Ves-Mire.

      s0lar

      Vymazat
    3. Michale, název Univerzální Vědomí jsem asi zvolil nevhodně. Spíš jsem měl zvolit název Kolektivní Vědomí, z kterého je vědomí každého jedince dílčí částí Božského Vědomí.

      Pro hmotný svět je lineární běh času, myslím zcela zásadní. Když zapálím oheň, můžu pozorovat jak se rozhořívá, pak slábne a když na něj vyliju kýbl vody, tak z něj zbude pár uhlíků a trochu páry.

      K příkladu se zlomenou rukou mohu uvést vlastní zkušenost. Před více jak třiceti lety jsme se my tři sousedi co jsme vedle sebe bydleli, vzájemně rozhádali. Protože jsme se zaobírali tím jak jsme si vzájemně šlápli na kuří oka, nedávali jsme při práci pozor a v jednom týdnu jsme se všichni zmrzačili. Já si narazil žebra a druhý si urval Achillovu šlachu. Třetí řezal podélně fošnu a pilový kotouč ji mrštil proti jeho břichu tak, že mu praskl močový měchýř. Všechno se to stalo proto, že jsme se namísto práci věnovali vzájemným sporům. Teprve pak se ukázalo, že ty úrazy byly pro některé z nás přínosné. Já se přestal zaobírat žabomyšími spory, ten s achilovkou taky, akorát ten třetí nám dělal naschvály až do doby, než onemocněl rakovinou. Zanedlouho ho rakovina i naschvály přešly. Definitivně.

      Pro nás dva zbylé byly tyto události ve výsledku přínosné, ale neřekl bych že toto životní ponaučení bylo jejich příčinou.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  2. A to ještě v případě oné zlomené ruky (nebo čehokoli, co prožíváme) nám ani s odstupem času vůbec nemusí být patrné (a v drtivé většině případů to tak je), že jsme právě tímto potřebovali projít. To ví Bůh, naše vyšší já (součást Boha), kdežto my, coby lidské bytosti to vědět nejenom nepotřebujeme, ale ani to vědět nemáme, protože by tím byl narušen výukový efekt.
    Je mi jasné, že to pro někoho může vypadat, že coby lidi jsme jen jakési loutky Boha a našeho vyššího já, kdy nemáme možnost si prožít život dle našich přání a představ (v podstatě to, co se uvádí jako Matrix), ale opak je pravdou. Vše je dáno jen omezením toho, jak vnímáme svět, jak vnímáme sebe, jak vnímáme život. Toto omezení ale není za trest nebo nějakou chybou, ale veledůležitým nástrojem v našem vývoji. Vystoupit z tohoto "Matrixu" je možné ukončením vývoje. Docházku školy také ukončíme až jejím zdárným absolvováním. Když výuka vázne, ročník (život) si zopakujeme. Ve škole nejsme za trest. Vystoupit z onoho Matrixu nějakým jeho prohlédnutím přečasně není podle mne výhrou ani záměrem. Prostě vystudovat a pak jít na střední/vyšší, ještě vyšší,... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prakticky k tomu Michale není třeba dodavát vůbec nic.Ani to snad srozumitelněji nejde popsat.Jak to povídal ten tibetský mnich:
      Železné rudě se může zdát,že je v tavicí peci trýzněna,
      kalená ocel však,když se otočí,pochopí.

      Vymazat
    2. Podle mě je to mnohem složitější, než jsme schopni popsat. Ale můžeme se o to pokoušet. Nejde jen o to, co potřebuje jedinec. Jde o to, co potřebuje Celek. A v rámci Celku funguje dokonalá víceúrovňová provázanost, kterou zjednodušeně vystihuje tzv. efekt motýlích křídel. Časová osa je iluzorní, motýl mávne křídly a následek se dostavuje okamžitě, přičemž potřeba onoho následku (stále je to o potřebě Celku) vyvolává ono mávnutí. Takže příčina a následek jsou provázány a vzájemně se ovlivňují. Jestliže přání jedince odpovídá potřebě Celku, realizuje se. Jedinec se může domnívat, že tuto manifestaci vyvolal, ale jedná se o omyl. Opět to velmi zjednoduším - když je zde odpověď, přichází otázka, když je zde otázka, přichází odpověď. To, že se jedinec ptá, neznamená, že je tvůrcem otázky, ani že je tvůrcem odpovědi.

      Z Matrixu nelze vystoupit předčasně. Lze se domnívat, že jsem vystoupil z Matrixu. Je to další z běžných omylů mnoha jedinců, kteří nějakým způsobem částečně nahlédli skutečnost. Už samo přesvědčení "já jedinec jsem na rozdíl od jiných jedinců vystoupil z Matrixu" ukazuje na omyl. Mnozí pomýlení si to o sobě nejenže myslí, ale dokonce se jim i daří přesvědčit další jedince kolem sebe, že na rozdíl od nich vystoupili z Matrixu. Což je úsměvné. V úrovni opuštění Matrixu neexistuje žádné "já na rozdíl od ostatních".

      Je tu otázka a je tu i odpověď, ale není tu žádný tvůrce otázky a tvůrce odpovědi, mezi kterými by byl rozdíl.

      Vymazat
    3. Boha, nebo přirozenosti? Nebýt druhého, neexistujeme. Poučení, vývoj, zlepšení .. přirozenost vědomí? myšlení? života? Nebýt prvního, zdá se, že by nic scházet nemuselo. Prakticky. Teoreticky, jo to je jiná.

      Vymazat
  3. Myslím, že se tu pletou dvě věci dohromady.
    Je to dáno z dávných dob tím, že se o osudy lidí kdysi starali bohové. Podle legend si bohové rozdělili Zem na části a každý svým oblíbencům plnil jejich přání. Proto v ně lidé věřili, někteří dodnes. A je jedno , jestli je nazýváme pohanskými nebo ortodoxně catholickými.
    To je ta první část "přání", kdy v dávných dobách lidé prosili ty své "bohy" o cokoliv a oni jim buď plnili bo ne, podle oblíbenosti. A jelikož bohové ovládali magii technologií tehdy ovečkám neVÍDanou, tak samozřejmě uměli čarovat nejen technologií, ale i naučenou Mocí Síly v kombinaci s technologií:-) Což asi nemá dál cenu rozebírat, páč jen to je na xx článků....

    Na druhou stranu existuje v mnoha lidech, těch, co jsou nejblíže geneticky příbuzní k tomu své předkovi (tomu nějakému kdysi bohu), umění zpracování nebo spíše pracování s Energiemi, resp. tou nejzákladnější jako éter, tachyon nebo taky proud neutrin. Kdy duchovní tělo člověka(aura?) spolu s hmotným tělem a velmi silnou myšlenkou umí Tvořit. Což ale nesouvisí s "nějakým" Bohem, ale s božstvím daného jednotlivce.
    Božství je dáno jeho vírou v sebe samého, bez pochybností, bez hrdosti, bez nadřazenosti, bez lítosti, jen vírou v jeho jedinečnost i vyváženost jeho výjimečné kombinace těla a ducha. Protože prostě Každý je jiný, a tedy každý umí něco jinak... a stejně tak se to musí díky naučit sám:-)
    Jen upozorňuji, že to není ZDŠ....

    A ano, lze "usměrnit" tok času a tedy i jeho děje podle vlastního scénáře:-)

    Stejně jako lze ovlivňovat jakoukoliv hmotu, lze ovlivnit i podvědomí kohokoliv jiného.
    Taky proto se stavěly chrámy a jiné "orgonitové" stavby pro zesílení bezpochybných přání a myšilenek... pokud má člověk v přání jakékoliv pochybnosti v sobě i o někom, něčem jiném, pak nejde ovlivnit jeho netvorbu, protože to prostě tvoří on sám, ne dědula na mráčku:-)

    Také proto existuje přísloví, že Víra hory přenáší.... vnitřní, čistá, nezpochybnitelná, bez pýchy a zášti. Nejsložitější Vírou je věřit někomu jinému, zvláště tomu, koho znáte nejlépe.

    Zkuste někdy "modlitbu" - čistou, bez předsudků, bez zášti, se vší silou Vašeho Já uprostřed chrámu.
    Na čepičáře neberte ohledy, oni ty chrámy jen ukradli a obsadili, aby usměrnili "toky" někam úplně jinam. Ale už zdegenerovali, takže vlastně fungují jen jako vrátní v hábitech...

    Jen bych všem, co se chtějí něco takového naučit v dění svého Světa, tak ať začnou vyčištěním myšlenek... tedy než začnete Tvořit, vyčistěte se. Nejlépe vypne hromadu myšlení meditace. S bordelem v hlavě se nedá Tvořit... resp. dá, ale může to stát víc než ty tři stovky.
    nenimito

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju za komentáře. Nicméně jsem se nedozvěděl, jakými tajnými ezoterickými znalostmi vládnou pozemští vrcholní elitáři. Pokud je cílem pozemské školy, nebo lidské evoluce zachování energie, tak proč jsou tak obrovské rozdíly mezi super bohatými a totálními nuzáky? Mimochodem, tyto rozdíly se neustále zvětšují.

    Pokud je cíl zcela opačný, tzn. dostat se do pozice jediného totálního vládce, majitele a obyvatele Země, jakou to pro něho bude mít výhodu? Že si veškeré živobytí a životní potřeby bude muset zajistit sám? Proto se on a generace jeho předchůdců snažili být evolučně nejlepší po všech stránkách? Nějak v tom nenacházím smysl.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wenco nemyslím, že to je nějaká výhoda být "bohatý". Být materiálně bohatý znamená mít moc nad určitou skupinou. Mít moc nad určitou skupinou znamená mít obrovskou zodpovědnost. Mít takovou zodpovědnost znamená být stále ve stresu, v podstatě z čehokoliv:-) Stále se něčeho bojíš, od toho, že ti někdo něco ukradne, vč. dětí, po špatnou fotku v médiích.
      A to nejenom dospělí, ale hlavně děti, co v tom vyrůstají. A pak si z toho do dospělosti hromadí duševní neMoci...
      Stačí si přečíst pár těch životopisů "slavných" o jejich úchylkách i nemocech.
      V pozici totálního vládce, majitele Země znamená být Bohem. A pozici boha se nikdy nikomu nejde zavděčit:-) 99% bude nespokojených pokud si neuvědomí, že je jim nějaký vládce Země úplně u pr....
      Ale třeba takový Kellner měl práci jako zábavu a dokázal s úsměvem i svým příkladem "donutit" kohokoliv k maximálnímu výkonu i bez stresu:-)
      Navíc si nemyslím, že mít moc a peníze znamená být evolučně nejlepší po všech stránkách, spíše naopak. Většinu, co potkávám z takových rodin, co v tom vyrostli, tak mi přijdou totálně zdegenerovaní, i když se pyšní několika tituly "zvláštních" škol:-)

      Ezoterické znalosti se zřejmě někteří učí, ať už někde na divných college, nebo za zavřenými dveřmi rodinných sídel. Ale je to o tom, co jsem psal. Každý má vlohy pro něco jiného. Každý je jiný a každý se musí pochopit sám, co vlastně umí bo ne. Koneckonců i ve všech "scifi" filmech nebo čemkoliv prezentovaném o nějaké výjimečnosti lidské populace je to i hezky ukázáno. Každý má prostě jiné "nadání", i když třeba stejný cíl....
      Čili to, co se předává, nejsou znalosti v pravém slova smyslu, ale to JAK je v sobě najít a umět ty své "vlohy" použít tím určitým způsobem. Také proto třeba knihy Mrtvých nebo o hermetismu jsou v podstatě nepochopitelné, dokud Člověk sám v sobě nenajde cestu svého pochopení mimo ně i v nich. A každý ji má jinou...
      Protože to, co je vDole, je i naHoře:-)
      nenimito

      Vymazat
    2. Wenco,
      Nenimito to nepřímo řekl a , já to řeknu přímo - v tom tvém komentu dáváš vpodstatě rovnítko mezi energii a peníze, což je míchání jablek s bramborami. Je to stejné jako dát rovnítko mezi energii a velikost baráku, rychlost auta, značku oblečení,...
      Ani silnější člověk není to samé jako člověk s více energií :-)

      Vymazat
    3. nenimito
      MichalB

      Asi máte na mysli životní energii. Otázka energie a peněz je diskutabilní. Ukážu to na příkladech.

      Dejme tomu že dítě bohatých rodičů má naprosto vše, co si materiálně může přát. Přesto není spokojeno a chybí mu životní energie a to do té míry, že není schopno si najít životního partnera a už vůbec založit rodinu. Takové případy se dějí a jsou nezřídka spojeny se sebevražednými pokusy.

      Jako druhý příklad uvedu sebe sama. Práce mne baví, podobně jak Kellnera. Jenže na rozdíl od něho vždy celý projekt realizuju sám, max.s výpomocí rodiny. Takže ho vymyslím, zaplatím a udělám vlastníma rukama. Večer po příchodu do obýváku mne rodina odpočítává "dávám mu minutu, maximálně dvě!" a já zcela bez energie usnu. Kdybych měl víc peněz, práci by udělali řemeslníci a já bych jim s úsměvem vařil kafe a po práci bych to ještě mohl roztočit někde v salůnu.

      Peníze jsou podle definice zobecněnou informací o směně zboží. I energetické nosiče jsou zbožím. Kdo nemá peníze, anebo má omezený rozpočet, musí všechno odedřít sám. A je úplně jedno jestli má hodně životní energie, protože večer je sedřený jak sandál a energie je uložena v jeho výtvoru. A tak opravdu nevím, jestli je správné dávat rovnítko mezi peníze a energii, nebo ne.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    4. Wenco,
      stále každý mluvíme o něčem jiném a poněvadž jste v článku použil slovo energie z mého komentáře, musím to uvést na pravou míru. Nemluvím tu ani o životní energii ani o nějaké silové energii. Těžko se mi popisuje něco, co je abstraktní.
      Vy stále energii (ať ty prachy nebo životní) berete jako něco kvantitativního, což je asi cajk.
      Já mám ale celou dobu na mysli něco kvalitativního. Když už stále píšete o penězích, tak to zkusím, nevím, zda to slova vystihnou, lépe vyjádřit.
      Taková stovka (peníze, prachy, chcehtáky, tiťony,...) má nejen různou hodnotu pro každého člověka (nemluvím o obchodní hodnotě - to jest to, co si za ní koupím) a dokonce stovka nemusí mít ani tutéž hodnotu jako jiná stovka pro jednoho a téhož člověka. Ten první případ je jasný. Viz. zbohatlíci, kterým prachy spadly do klína, případně jejich děti, kteří si je nepotřebují vydělat (ale jsou i výjimky - neházím všechny do jednoho pytle - koneckonců rodiče si nikdo nevybírá).
      Druhý případ nemusí být zcela jasný každému, ale věřím, že většina pochopí. Použiju sebe. Jsem podkovář, tedy "přidělávám koním na nohy takové to železo". Za jednoho okovaného koně si počítám např. 1000,-. (cena je ve skutečnosti jiná, tak jen příklad)
      A teď - pro mě má jinou hodnotu tisícovka, kterou jsem "dostal" za hodného a vychovaného koně, kterého sfouknu za půl hoďky s minimem námahy a úplně jinou hodnotu má pro mě tisícovka za s odpuštěním rozmazleného kripla, který mě u toho dvakrát kopne, třikrát kousne a dorvanej jsem tak, že si tři dny ani nejsem schopný utřít zadek na záchodě. A opravdu takovou tisícovku jinak v ruce v obchodě převaluju, než včera tu, za toho hodného koníka.
      A to je to, co jsem měl na mysli, když jsem u těch orgonitů psal, že cenu si určoval obdarovaný (my jsme je vždy darovali), protože pro nás byla výroba především zábava a relax, byť výroba není finančně zanedbatelná, ale konečný efekt, to jest to, co obdarovanému výrobek přinesl, jak mu posloužil (hmotně i nehmotně), musel posoudit on sám.
      Ono vyrovnání energií totiž není automaticky obousměrné, ale u každého (darující - obdarovaný) zvlášť. Když by nám obdarovaný dal vědomě něco s menší hodnotou, než na kolik si orgonit ve skutečnosti cenil, tak my coby darující sice budeme energeticky vyrovnáni, ale on nikoli.
      Podařilo se mi to krapet vysvětlit?

      Vymazat
    5. Teď jsem si ve sprše uvědomil, že ten příklad s koněm nebyl úplně nejlepší. Nechci teď rozepisovat proč, tak dám jiný, taky s koníkem :-)
      Litr za okovaného koně, kdy jsem byl fit versus tentýž okovaný kůň jen s tím rozdílem, že mě bral ischias a chronická bolest ramene tak, že jsem skřípotem zubů sundal veverku ze stromu :-)

      Vymazat
    6. Michale, konečně jsem tomu porozuměl! Uvedu dva výstižné příklady:

      1) Manželka miluje manžela a proto mu pere, uklízí, vaří a nosí vychlazené lahváče až pod nos.
      Manžel svoji manželku miluje a proto ji bije. Oba vůči svému protějšku vynakládají nemálo energie.

      2) My pracující, milujeme naši vládu i ty nadnárodní a proto jim věříme, chodíme do práce a platíme daně.
      Naše vláda i ty nadnárodní nás rovněž milují a proto nám neustále něco zdražují. To aby jsme nebyli rozežraní a hlavně aby jsme viděli že na vymyšlení za vlasy přitažených lží, různých strašáků a všemožných důvodů ke zdražování, vynaložily tyto vlády také nemálo energie!

      MUDrland Wenca
      N

      Vymazat
  5. Milý Wenco,jestli to nebude tím,že ti samozvaní velkomocnáři naprosto netuší,co to bůh a jeho stvoření je.Nemají ducha,tu jiskřičku boha,kterou mají LIDÉ.Oni jsou vytvořeni tím padlým,odvráceným od boha a nemají tudíž napojení na energii stvoření a musí ji krást od nás.Aby to nebylo málo,tak všechna náboženství,včele s židokřesťanstvím už samého počátku uctívají toho druhého-satana.Jakkoli to zní šíleně,je tomu tak.Je to na dlohé lokte.Doporučuji třeba knihu Jason Mason/Jan Van Helsing:Můj otec byl MiB.Ta je momentálně poslední,kterou jsem četl a je tam tohhle velmi pěkně popssáno...upozorňuji,je jednou z mnoha,k tomuhle tématu (a příbuzným-protože vše souvisí se vším),je toho poslední dobou k sehnání hodně...
    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V knihách toho je mnohé písané a zásadne to pravdou nie je. Už vôbec nie knihy z dielne žrecov, ktorí radi dávajú "akože" pravdu ľuďom pod nos a pritom je to len ďalšia odbočka od podstatného, nie zásadne pravda. A nech mi niekto vysvetlí čo to je pravda a kde je pravda ak to dokáže. Každý na svojej ceste nachádza vždy zrnká pravdy nikdy nie pravdu celú.. jediné k čomu som sám komplexne po rokoch prišiel, čo môžem označiť ako najbližšie pravde je prístup. Zmena prístupu spolu s určitou šírkou vytvára obraz a ten sa vždy mení na základe určených podmienok.. zmenou prístupu sa obraz môže tvarovať do akejkoľvek podoby do nekonečna.. takže nech mi niekto tvrdí ako a čo je.

      Vymazat
    2. Ani já nejsem dychtivým přívržencem takových knih, ale na druhou stranu v takových knihách rád pročítám z důvodů převzatých jiných "faktů", legend, pověstí nebo pohádek, na které třeba jinde nenarazíte. Něco jiného už jsou autorovy myšlenky nebo závěry. Ty bývají často naprosto zcestné:-)

      Ano, dalo by se souhlasit s tím, že Židé, a i jimi ovlivnění catholici nebo orthodoxní pravSlávni uctívají uKřižovaného Satana, Saturna. Jelikož jim byl spojen se jménem Jesus, Ieus - což byl někdo úplně jiný. (ve skutečnosti jsou těmi ovlivněnými i Židé, protože byli v náboženství ovlivněny Achájci, co kdysi vyplenili a podmanili celou Levantu, a samozřejmě jim hebrejské ženy porodily "novou" ŽidovskoAchájskou vládnoucí kastu i s novým "náboženstvím")
      Ale jak Židé, catholici i orthodoxní mají za nejvyššího "velitele archandělů" nebo "andělského strážce" archanděla Michaela. A třeba protestanti, svědci Jehovovi, i jiní spojují Archanděla Michaela s Jesusem, ale už ne s Kristem. Což je trochu rozdíl.... (zřejmě ten, že Jesus a uKřižovaný, tedy Krist, jsou rozdílné postavy)

      Na druhou stranu pro mnohé tyto národy od jihu je Saturn jejich Otcem, co jejich předkům dal do vínku Jiskru neboli Oheň Života, a považují ho tedy za svého Otce, tedy Světlonoše - Lucifera, který stvořil (přetvořil) Zemi pro život lidstva(v Levantě i dál na jihu). A zřejmě proto byl ve své "komunitě" tím Padlým Andělem, co "zradil" ty své pro blaho Stvořených. Ale pro Levantu se stal Otcem i duchem Svatým.
      Severněji už to byl jen Padlý Anděl - Lucifer, co vládl jako hlavní chemik a inženýr v továrnách "na smrt" pro ty zlobili, kde zpracovávali vytěženou rudu - v Pekle:-)
      nenimito

      Vymazat
    3. Martine, děkuju za názor. Možná na to něco bude. Po stovkách přečtených knih jsem ale dospěl zhruba k tomu, co řekl Bob Saint-Clair (Muž z Acapulca) o svých knihách a proto jsem s nákupem knih velmi opatrný. Řekl, že v každé jeho knížce je dobrých asi pět stran a zbytek je balast. Ke stejnému poznatku jsem došel i já. Ze všech knih které jsem četl, kromě jediné, byl ve všech jeden nápad nebo poznatek nadstaven kaší z písmenek tak, aby vydal na knížku. Než se zdržovat se čtením hromad balastních textů, je lepší si sehnat informace jinak.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    4. Možná stačí přestat být obětí

      Vymazat
  6. Bůh v křesťanském pojetí má několik aspektů. Nejprůměrnější člověk jej chápe jako pána a vládce tvorů. Duchovně nejvyvinutější člověk jej chápe jako nezúčastňujícího se diváka nebo svědka děni. Vzhledem k člověku jako osobnosti
    je Bůh vždy jen představa, na niž člověk reaguje jako šílenec na přelud. V neosobním pojetí jsoucnost vládnoucí jistým skutečnostem nebo projevům individualizovaného života. Nikdy však neomezený vládce všeho. Jinak znamená
    pojem Bůh totéž jako Brahma.


    Bůh Otec zosobněná představa ovládající moci, které je přiřčen charakter božského otce. Jsoucnost smyšlená, sama o sobě neexistující.


    bůh osobní ten můj bůh, odlišný od představy boha u jiných lidí . V širším pojetí smyšlená duchovní existence, subjektivně božské kvality vlastního bytí, které mystikovi uvolňují cestu k duchovnímu vývoji a umožňují duchovní
    pokrok. V některém případě b.o. vystihuje skutečnou božskou a na člověku nezávislou kosmickou bytost nebo stav.


    bůh nevtělený brahmická kosmická kvalita ve formě energie, jejíž tendence k degeneraci a tím k přeměně v kosmické jevy je velmi pomalá. V józe je b.n. poznáván jako božská síla pulsující v bytí v dosahu vědomí a mysli, v níž
    však není možno objevit tendenci k úpadku a tím ke změně v přírodní síly.


    bůh pozorovatel tichý svědek veškerého dění, nejvyšší ústřední kosmický a bytostný princip. Protože existuje v tvůrčí oblasti, odráží veškeré dění v usuzující schopnosti, která je pak rozčleňuje a hodnotí. Jogín tohoto boha nachází
    při ponořování se do vlastní bytosti, kde se vždy všechno jeví jako proces s výjimkou jediného principu nebo složky. Když je tato složka dobrými mystickými postupy zbavena povrchových nečistot, které se v ní odrážejí při nekázni, vystupuje před osobním vědomím jogína jako princip zrcadlící všechno, co kde existuje a se děje. Když jogín odstraní i nejlehčí závany pocházející z psychického neklidu, začne princip, nazývaný b.p. zrcadlit všechno v nekonečném roz
    sahu a jogín se stane vševědoucím. Na hranici vševědoucnosti jogín poznává, že b .p. jako zrcadlící princip v jeho bytosti je totožný s týmž principem kosmickým, takže právě v tomto principu nachází totožnost svého bytí s vesmírem
    a tím ovšem totožnost átmana s brahmanem. Poznáním této totožnosti vzchází nejvyšší mystické zasvěcení, jehož je možno dosáhnout na zemi v lidském těle.


    Bůh Stvořitel většinou zosobňovaný Brahma, odpovídající kvalitou bohům, kteří jsou na vyšších úrovních schopni zadržovat proudy volných (kosmických) psychických sil a udávat jim jiný směr.
    Ve vyšším pojetí gravitační a elektromagnetický potenciál kosmu v činnosti, nejvyšší Trojice: pozorovatel, logos a "stavební látka".


    bůh soudce vně promítnuté a zosobněné svědomí. Jinak podmíněná skutečnost.


    bůh s formou v poměru k těm, kdo uctívají Boha : pravá prvotní příčina viditelného vesmíru, kterou si uctívající učiní bližší tím, že si ji nějak vymezí nebo zosobní. Tedy vlastně zpřístupnění Brahmy


    bůh bez formy kosmický fyzikální potenciál (duchovní kvality) s tvůrčí tendencí. Z objektivního hlediska stav, který předchází výskytu substancí ve vesmíru. V poměru k těm, kdo uctívají Boha, naddiferenciační předchůdce substancí, které se v dalším sledu stávají samým stvořením. Viz Brahma.

    K tomu ostatnímu...

    Každý člověk, za určitých okolností, může způsobit, svými psychickými silami, "zázračné děje". Pokud někdo četl Bibli, tak v ní se to těmi "zázraky" jen hemží. Nejsou to ale zázraky! Jsou to děje či události způsobené silou mysli. V Asii těch divotvůrců bylo a je dost.

    Není nic neobvyklého, že i skupina neškolených lidí přivodí zdánlivě neočekávanou událost. Pokud na něco myslí s dostatečnou intenzitou a přidají k tomu emoci, tak proč ne.



    OdpovědětVymazat
  7. Knihy,o kterých je řeč jsou inspirace pro další studium,člověk věří,nebo považuje za pravdě podobné to,co s ním rezonuje-ostatní nevnímá.
    A ano,člověk silou svých myšlenek tvoří svět kolem sebe,ale ne nahodile-neustále!Svým chováním a myšlenkami ovlivňuje své nejbližší okolí,ale tím i celek.Vidím to sám u sebe,nejkřiklavější případy byly kolem kovidu,roušek apod.
    Kupříkladu asi dva měsíce zpátky na zdrav.středisku.Všichni s hadry na obličeji,nenosím a nenosil jsem to nikdy,ale nikdo,včetně doktora ani nemuknul,ani neprojevil jakoukoli známku nevole...jak to?Připisuji to tomuto jevu,protože to není ojedinělý případ.

    OdpovědětVymazat
  8. Pane Mudrland Wenca, Váš článek mi připomněl radu jednoho mého známého, který pracoval u vojenské kontrarozvědky, a ten se mi svěřil, jak byli školeni ve schopnosti manipulovat lidmi v diskusi. Podstatou je sdělovat dotyčné osobě, nebo osobám informace, se kterými souhlasí nebo je pro ně příjemné tyto příběhy poslouchat. Když do této informace vložíte 5% manipulativního sdělení, je velká pravděpodobnost, že naslouchající osoba tuto informaci přijme jako svůj vlastní názor. Západní mocenské elity mají v současné době oprávněně hysterický strach s nastupující asijské velmoci, která nabízí alternativu společenského uspořádání, čímž ohrožuje jejich postavení, a proto systematicky pracují na vytváření podprahové nedůvěry k této alternativě řízení společnosti. Tato manipulace s veřejným míněním se rozšířila do všech mediálních oblastí, i tam, kde by člověk politickou propagandu vůbec neočekával.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Anonymní7. června 2022 23:17

      Máte pravdu. Snad v každém dokumentu je zmínka o GLOTEP, nebo Sovétském (Ruském) nebezpečí. A tak je to ve všech směrech.

      Dnes byla na ČT zpráva vyjímečně seriózní zpráva o nové léčbě mozkové mrtvice. Cévní blokace v mozku se normálně odoperuje. Bude asi zajímavé sledovat, kdo se z řad farmacie bude tuto metodu snažit zdiskreditovat, kvůli ohrožení prodejnosti farmaceutik.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  9. Můj názor, možná humpolácký, je ten, že "štěstí" i "neštěstí" přichází k "připraveným". To znamená jestliže si něco (ne)přeji a dělám pro to NĚCO, pak je plně možné se toho (ne)dočkat.
    V článku popsaný příklad se starostí o možnosti přesného vrácení vyplýval jednak ze zkušeností, jednak z toho, že i druhá strana si byla vědoma této možnosti. Obě strany tedy udělali to, co pro ně znamenalo zajištění co nejméně problémů. Jistě se něco podobného stalo i dříve, nebo stane, ale ne tak "dokresleno" okolnostmi.
    Jestliže si postavím spodní konec žebříku na stůl, abych byl výše a budu to dělat delší dobu, tak dříve či později prostě spodek žebříku ujede, zvláště tehdy budu-li se na jeho horním konci vrtět. Tím si to přivolám vlastně sám. Jestli ale budu stavět žebrík normálně a stane se něco podobného, že slítnu ze žebríku ne svou vinou a nikdo mi to nepřál, pak je to co?
    A co se týče manipulace v posledním příspěvku, je to "poněkud" "hrubá" manipulace. Nejlépe je předložit 99% pravdy a pouze méně než 1% manipulace. Pravda, mluvená řeč je trošičku jinak vnímána, důležitá jsou i gesta, mimika obličeje a tak podobně. Vždy, když se např. formuje opozice proti vládě na nejvyšších úrovních, je vysoce pravděpodobný styl nacházení spojenců prostřednictvím vtipu. Nejprve se řekne "neškodný" vtip, ale zaměřený na "lehkou" kritiku poměrů, dalším krokem v případě "kladné" reakce je kritizovat "lehce" příčinu, třeba vládce, premiéra, atd.. A zase po kladném výsledku, lze ještě "přitvrdit" a pokud i další krok, už mnohem "tvrdší" je v souladu se záměrem, máte před sebou s vysokou pravděpodobností "spojence". Pak stačí "už jen" si ho ověřit i jinak.
    Krátce po listopadu jsem pro rodiče kupoval Annonci, jestli pamatujete, inzeráty prodej - koupě - výměna. A majitel, jeho jméno si nepamatuji, začal psát i "politické texty". Vzpomínam si, že s jedním hodně dlouhým, jsem doslova a do písmene souhlasil, zněl jako hlas pravdy v tu dobu. Ale pak když jsem si přečetl poslední dvě věty asi šestistránkového hustého textu novinového formátu a všechno, co bylo v článku napsáno bylo vzhůru nohama. Ukázalo se pravé hledisko, které autor zaujímal.
    Připomnělo mi to, když jsem se učil německy, jak jsem se pořád (a stále i dnes) rozčiloval, že "odtržená předpona" od slovesa může zcela změnit celý význam věty a tím i sdělení na které se "ladíte". (zvláště mne to rozčilovalo u velmi dlouhých vět)
    Samozřejmě "lidová" němčina je pak "přesnější" (jednodušší), ale i tak je třeba dávat pozor a to mne prostě vytáčí. Možná proto jsou Němci vcelku takoví, jací jsou. :)
    Manipulace v "naší" západní společnosti probíhá vždy a na všech úrovních, a nejviditelnější a nejúčinnější nejsou politické "kecy", ale reklama, která ukazuje, že stačí něco mít, nějak se zachovat a budete šťastní, budete mít spoustu přátel atd. Museli se po listopadu přepracovat i učebnice, které "vedou žáka" správným "směrem", několik takových "nových" učebnic jsem měl v ruce. Protože právě žáci jsou ve věku, kdy se u nich může vytvořit pro "náš" systém nežádoucí "imunita" proti manipulaci. I proto ta snaha o velmi úzkou specializaci a memorování podle "Boloňského systému" protože ten vytváří kaleidoskopické (náhodné) skládání informací, ale ne mozaikové.
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Též jsem dříve zaujímal názor (přesněji řečeno jsem si to přál), že štěstí i neštěstí chodí k připraveným, jak jste Bedřichu napsal.
      Dnes si to už nemyslím, protože mnoha a mnoha pokusy se mě to ani rodinným příslušníkům (a ti jsou oproti mě sakra daleko) nepotvrdilo. Respektive napůl a to tak, že se opakovaně ukazovalo, že platí to, co jsem psal výše - Bůh (sice nerad používám toto označení, ale je alespoň krátké) dává nikoli to, co chceme, ale to, co potřebujeme. A někdy je obojí jenom jedno a to samé a proto se to tehdy vyplní a jindy zase ne. A můžeme se třeba stavět na hlavu.

      Vezměme si kupříkladu takovou výhru ve Sportce. Chcejí to milióny, možná miliardy. Dokonce proto NĚCO dělají a to často i celý život a zpohledu energií do toho dají sakra hodně. A kolika z nich se to poštěstí? Mám zato, že zrovna tento příklad je názornou ukázkou, protože vyhrát sportku nutně znamená převrátit dosavadní život vzhůru nohama a téměř vždy změnu myšlení, návyků, světonázoru a tím i změnu toho, kam jsme doposud směřovali/byli směřováni a konec konců i změnu nás samých.
      Ti, co onu sportku vyhrají, jí vyhrají zkrátka proto, že to z vyššího pohledu potřebovali, aby jejich vývoj směřoval tam, kam směřovat má - a to včetně všech případných negativ z toho vyplývajících.
      Stejně jako ony miliardy i já jsem něco prosázel, abych vyhrál. A hádejte, jak to dopadlo? :-) Beru to tak, že bych se prostě změnil způsobem, který není v zájmu mého vývoje.
      Naproti tomu chtěl jsem vidět UFO, přesněji mimozemšťana. A? Splnilo se a hned několikrát. Jak to? Protože to byla věc, která mě nikterak nepoznamenala, nezměnil jsem v životě nic a to ani náhled na vesmír a lidstvo.
      Chtěl jsem vědomě opustit tělo a zažít nehmotný stav a procházet zdí, létat atd. A? Splnilo se. Proč? Protože opět nic zásadního to u mě nezměnilo. Makal jsem na sobě předtím a makám i potom a pozměnilo mě to jen tak, jak bylo potřeba.
      Chtěl jsem si vzpomenout na nějaké své minulé životy, jako se to děje lidem kolem mne (i důkazy mi o tom byli někdy schopní předložit). A? Leda prd. Proč? Protože, a to si jsem sám vědom, bych na sebe začal pohlížet jinak. Jak to vím? Protože se mi totéž stalo u některých lidí, kteří mi ukázali, kým v minulosti byli, co prožili. Přesněji řečeno oni mi to neřekli, já na to přišel sám od sebe a oni mi to jen potvrdili. V jednom případě jsem doslova při takovém poznání padnul na prdel a několik dní to rozdýchával. A i změna pohledu na toho člověka mě myslím postrčila kupředu. :-)

      Vymazat
    2. Ano, já s vámi celkem souhlasím. Ponecháme-li stranou tu Sportku, pořád si říkám, že po čtyřiceti letech, co to sázela moje máma, by mohlo něco "Kápnout", ale nejsem na to vázán, i když toho opravdu moc nemám jak hmotně, tak chuti to sázet, kromě toho že jsem to mámě těsně před jejím odchodem slíbil, ať aspoň prý něco já vyhraju, podle ní (stále stejná čísla). No, ty čtyři sloupečky na neděli, tak máma sázela, mne snad nezabijou. Já měl na mysli životní příbehy, které se lidem stávají a které lze ovlivnit průběhem života. Ostatně i tu Sportku může někdo vyhrát jen proto, že ji vsadí. Ostatně na co všechno se připravujeme a ono se nestane - nic. Je na to celkem starý vtip o Skotovi, kterému Bůh řekl, aby už konečně vsadil, když se tak upřímně a dlouho modlí!
      Takové věci jako sázka jsou čistou a někdy podle mnoha i fingovanou náhodou. Vy jste napsal, že jste kovář, to se mi také vždy líbilo, i když jsem dobře v dětství viděl, co vše to znamená a nejen při okování koní. Mně se prostě líbil ten výsledek, kdy z beztvarého kusu se stane NĚCO a ještě užitečného (i to letadélko, které jsem od kováře dostal jako kluk bylo pro mne užitečné). A i to možná přispělo k tomu, že se ze mne i shodou okolností nestal "humanitární vznešený člověk", ale "bleskově" změnou vektorů "umouněný" technik.
      Možná se tak docela neshodneme, ale si myslím že vám mohu trošičku pomoci. Ohledně názorů někoho, kdo se tomu věnuje dlouho. V Rusku je jeden "diskutér" Muchin, který kromě jiného, se věnuje jako své "hlavní" činnosti i jeho Institutu nesmrtelnosti života. Na konci dám odkaz na jeho články. Možná, že jej znáte, pak se omlouvám.
      Ovšem předem chci říci, že s jeho názory se ne zdaleka vždy vůbec nějak "vyrovnám" a to nemám na mysli výše vedenou problematiku. Pokud se nedostane na současné Rusko a jeho vnitřní politiku a na současnou operaci na Ukrajině, je celkem rozumný a logický, na čemž si ostatně zakládá a mimo takových případů i celkem právem. Jeho knihy o Katyni a Měsíční "aféře" jsou v Rusku "alternativní" klasika a mají velkou hodnotu. V otázce o Katyni, při nedostatku informací z obou stran, na to šel cestou zkoumání tzv. "důkazů" Goebllsovy skupiny. A jeho články o vzdělávání a výchově a o kovidu nemají prostě chybu. Napsal také vynikající knihu opříčinách úmrtí jak Stalina, tak Beriji. V otázce Měsíční aféry zase začal jako spíše oficiálně "věřící" v pravosdt letů. Na Outsidermedia bylo pár jeho článků přeloženo. Ovšem jak říkám, politicky se s ním tak docela neshodnu. Ale myslím, že to je normální. Každý by měl mít svůj názor. Jedině diskuse může přispět k vyjasnění. Jo, a dost často používá "jadrnou, netolerantní" mluvu. To jsem byl povinen napsat, aby nedošlo k nedorozumění. A také má teorii o dvojnících Jelcina a Putina.
      http://ymuhin.ru/category/klyuchevye-slova/institut-bessmertiya
      Odkaz je přímo podle tagu přímo na články "Institut nesmrtelnost života"
      Poslední, nejnovější je - Proč tě Bůh potřebuje?¨
      A zde na jeho knihy v el. podobě:
      http://flibusta.is/a/8542
      A ještě dodatek, jsou tam jako knihy i spojené některé jeho články, které vyšly na pokračování. Mimochodem, je to dost plodný autor.
      Bedřich

      Vymazat
  10. Zdravím všechny,taky přidám něco do mlýna,to přišla za mnou neteř,a chtěla abych ji řekl něco o její budoucnosti,kdy už najde toho svého,no zahleděl jsem se a řekl jí,že najde toho svého pravého při tancovačce,a poznávací znamení bude mít jizvu na okem,no a nějaký ten čas uběhnul,já v práci,a při kontrole z kamer, jsem zahlídnul nezvaného návštěvníka šahající na kliky od dveří ,co by si odnesl,vyjel jsem výtahem do patra a snažil se tu osobu oslovit,co zde pohledává,a bránil jsem mu v odchodu,nakonec začal šátrat pro zbraň za pasem,a skončili jsme na zemi s přetahováním o tu zbraň,několikrát mě i ní udeřil o čelo a do hlavy,nakonec utekl,já jsem skončil se šitím na čele a hlavě v nemocnici,a za týden se hlásí neteř,že už má svého ženicha,jizvu sice na hlavě nemá,ale tu mám oproti němu já.Tak nahoře si ze mě udělali srandu,mají smysl pro humor.Ale s dalšího moje-ho mimosmyslového vidění,viděl jsem nad nimi vytvořený věneček,že jejich svazek byl uzavřen i se souhlasem .všehomíra,Božího světa.Druhého potěšíte dobrou zprávou,a stáhnete negaci jejich osudu,očistně ,částečně i na sebe.Umetete té budoucí dvojici cestičku životem.Záleží jen na nás ,jak se tímto stavem mysli sami v sobě vyrovnáme,a jaký postoj zaujmeme.VítězslavK.I to je práce mystika.

    OdpovědětVymazat
  11. Pro MichalB
    Pročetl jsem se zájmem celou diskuzi zde i na minulém příspěvku, na který odkazuje MUDrland Wenca v tomto článku (i ten balast, kterého snaha je jen upozorněním na přítomnost něčeho velmi důležitého), a spojil se mně Váš výrok v diskusi
    "Jaký šok se ale dostavil, když už půl hodiny po první várce nám nad pozemkem ve výšce korun stromů přeletěla ne jedna, ale hned sedm helikopter... ....poté, co jsem dal několik větších orgonitů na střechu domu. V noci ženu vzbudily vibrace domu. Kousek nad střechou stál nehnutě vrtulník. Ale!!! Nevydával žádný zvuk! Pouze listy rotorů tiše šustily a rozvibrovávaly střechu domu."
    s textem v tomto článku
    "Pozorný čtenář si zajisté všiml, že k realizaci stačilo pouhé přání všech zúčastněných. Nebyl k tomu potřebný ani orgonit. Tím nechci zpochybnit jeho vlastnosti. Protože o něm vím velmi málo, nebudu se jím dále zabývat. Chci jen poukázat na sílu myšlenek, které se posléze realizují, a to mnohdy velmi zajímavým způsobem".

    Vyskočil mně obraz toho, co se stane, když ve Vás (hlavně ve vaší paní) zůstane přání, myšlenka nevložená do orgonitu, ale mající svou sílu dál. Co když se tak stanete (pravděpodobně oba dva) vysílači, přitahujícími pozornost oněch "helikoptér", které budou sledovat z hranic jiné úrovně místo orgonitu nositele oné energie...
    Knavi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knavi,
      pouze k poslednímu odstavci - (jen moje domněnky) je irelevantní, zda by se nějaké přání "zašprclo" v někom. Pokud má významnou vnitřní sílu, která by zajímala kohosi z jiných dimenzí (a netvrdím, že něco takového je ani že není), tak by měl být daný jedinec identifikovatelný s orgonitem, bez něho, oblečený nebo ve spoďárech :-)

      Vymazat
    2. Nejde jen o "zašprajcování", ale o přechod k vědomé činnosti v rámci "pokroku"...
      Knavi

      Vymazat
  12. Jen poznámka.Ta Sportka je,podle mé,špatný příklad,protože nepatří do "božího" plánu.Je to jen lidský výmysl na oblbování a okrádání druhých.
    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martine,
      nepíšu proto, že byste se mnou nesouhlasil, ale proto, že vždycky žasnu, když někdo píše, že něco je nebo naopak není podle "božího" plánu/záměru apod. To chce někdo namluvit, že ví, co se "Bohovi jako honí hlavou"? To by znamenalo stavět se v chápání všeho a schopností na jeho úroveň. Zároveň to tedy naznačuje, že Bůh přemýšlí stejným způsobem jako člověk :-)

      Už mockrát jsem přemýšlel nad tím, prot to někdo napíše nebo řekne. Domnívám se, že je to dáno představou toho kterého o tom, co je správné a dobré a co naopak špatné a zlé. Automaticky pak přiřadí to první do onoho božího plánu a to druhé naopak - buď to není božím plánem nebo dokonce je to plánem nějaho antiboha, Satana, Ďábla, Osy Zla apod. Představu o to, jak by měl svět správně vypadat, máme tendenci napasovat právě do onoho božího záměru a naopak, vše, co je podle nás nesprávné, nespravedlivé, nepříjemné, bolestivé, z božího plánu vylučujeme, protože si myslíme, že Bůh přemýšlí jako my.
      Myslet si, že víme, co je Dobro, co je Zlo, co má Bůh za lubem, je podle mne minimálně namyšlené.
      To jen k tomu božímu plánu :-)

      Vymazat
    2. Michale, v Bibli stojí, že Bůh stvořil člověka k obrazu svému. A výklad tohoto obratu je tak trochu nejistý. Může být, že stvořil člověka podle nějaké své představy, plánu, obrazu. Ale často to bývá vykládáno tak, že stvořil člověka podobného sobě, Bohu. Z toho častého výkladu by vyplývalo, že Bůh může přemýšlet stejným způsobem jako člověk, přesněji - že člověk je stvořen tak, aby mj. přemýšlel jako Bůh. A třeba přemýšlí jen Bůh.

      Proč ne? Kdybychom opravdu byli v Matrixu... Řekněme, že naše realita je něco jako vylepšená počítačová hra. Nemám už věk na sledování těch nejnovějších, možná jen popisuju to, co funguje i u současných her. Představuji si Boha napojeného na jakousi virtuální realitu. Je ztotožněný jen s jednou postavou? Nebo se všemi najednou? Prožívá s nimi jejich příběhy, štěstí i bolesti? Je si vědom sebe coby Boha ve všech? Nebo si je vědom toho, že je Hráčem a že všechny postavy ve hře jsou jím naráz vytvářené a neztotožňuje se ani trochu s žádnou z nich? Prostě se jen baví jako lidé, když hrají počítačovou hru nebo koukají na telku?

      A říkám si, jestli není v určitých fázích hry pravda všechno. Ztotožnění se s jedinou postavou. Ta pak prohlédne a ztotožňuje se se všemi. A jak v nich vidí sebe, raduje se s nimi a také s nimi trpí. Chce je dovést ke stejnému prohlédnutí. Pak vidí, vnímá Boha v sobě i ve všech ostatních, Božskou jiskru Tvůrce, což je provázeno láskou a blažeností zároveň. Pokorně se odevzdává Bohu, v sobě i ve všech ostatních, protože jen On zná svůj Boží plán. Přestává tedy rozdělovat na dobro a zlo, důvěřuje Bohu, že všechno je v zájmu potřeby všech, toho provázaného Celku.

      A následně? Bůh vystoupí z Matrixu a všechny postavy v něm zůstávají, nejsou reálné a nikdy nebyly a Bůh to ví, zůstává jen on, Tvůrce a Hráč. Proto se mluví o Probuzení, protože ve virtuální realitě u člověka stvořeného k obrazu Božímu je zakódovaná nápověda, jak ven z Matrixu, v podobě snění ve spánku, kdy všechny postavy, včetně hlavního hrdiny, byl-li nějaký, mizí při probuzení.

      Když nebyly k dispozici dnešní technické vymoženosti, používala se jiná přirovnání. Voda a vlny, ne voda a ryby. Vlny neoddělené a neoddělitelné od vody, vlny, které se objevují a mizí, voda zůstává. Ztotožňuji se s jedinou vlnou? Se všemi vlnami? Jsem jimi všemi? Nebo jsem pouze voda? A když jsem voda, nakolik skutečné nebo neskutečné jsou vlny? Jsem voda i vlny? Co je důležité?

      Tak tyhle myšlenky se objevjí v hlavě mně, když čtu tuhle diskusi. Jsou to jen myšlenky. A pokud se někomu objevují jiné, také jsou to jen myšlenky. Jsou to moje a jeho myšlenky, oddělené? Naše myšlenky vyvolávající jedna druhou? Jsou to Boží myšlenky, protože jen Bůh je ten, kdo skutečně myslí? Je tedy jeho Božím plánem, že někdo píše, co je a co není Božím plánem, a že někdo nad tím pak žasne? :-D Nezastavuji Vás ve Vašem žasnutí. Možná žasnu nad Vaším žasnutím, protože i to je vlastně namyšlené. Ale když tu je, je součástí Božího plánu. Ano, co my víme, co má Bůh za lubem. Ale ačkoli to nevíme, naplňujeme ho a tak je to v pořádku. Žasněme, každý tak, jak zrovna žasneme.

      U předešlého komentáře mi unikla žádost o podpis, promiňte. Když si podpisy odmyslíte, je zajímavé sledovat tok myšlenek bez jejich oddělování na hlavy, ve kterých se objevily...

      Vlnka

      Vymazat
    3. Áno, Boh Človeka stvoril na svoj obraz a to doslovne. Teda Človek, syn Boží dokáže byť teoreticky a prakticky Bohom alebo sa mu priblížiť svojou myšlienkou. Sme dokonalé Božie stvorenia, ktorým vo Všehomíre niet konkurencie. Nikto nie je ako my. Dnes sa o tom dá všelijak polemizovať pretože je všetko inak.. ale to neznamená nič. Je to cesta tam a späť, nakoľko sme schopní dostáť titul Človeka Božieho syna/dcéry..

      Vymazat
  13. Ono Absolutní se primárně diferencuje jako STVOŘITELKA - kosmická Pramatka, takže máte všechno vzhůru nohama. Láska/ženský princip/skalár implikuje Vůli/mužský princip/vektor, ale naopak to platit může a nemusí. Je to samovyplývající zákonitost. Pochopí to konečně už někdo??? To nic necítíte ani z Přírody, nebo jste bioroboti???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zelphosphoro,
      nějak mi uniká význam komentáře. To je opravdu tak důležité, zda Bůh nosí kalhoty nebo sukni? To, abych se náhodou někoho nedotkl, mám o Bohu mluvit v nějakém rodově neutrálním označení?
      Vlastně ani to by nepomohlo - tím bych nakrknul jak věřící v Pramatku, tak věřící v Praotce. Prekérní situace.

      Asi jsem fakt biorobot, protože stejně jako u člověka jeho kvality nezkoumám dle pohlaví, tak totéž platí i o Bohu.

      Vymazat
    2. Vše lze zredukovat až na Matematickou dimenzi: MAT-e-MAT-i-KA, prima MATERIA, MATICE, MATRICE... Slova s kořenem "PAT" ani nemusím jmenovat. Skalár/Láska je v korelaci s tenzorovým potenciálem (potenciálem všemožnosti), takže když se začne napřed vektorem, vše se obrátí naruby. Skalár je všesměrový, vůle pouze koncentrická. Lůno rodí - tvoří obojí, takže právě mateřská zdrojová inteligence je neutrální. Ve vesmíru existují bilióny let staré invazní inteligence a podvod se Stvořitelem je základ, jak nějakou planetu namotat do pavučiny.

      Vymazat
  14. Michale, mám poznámku mimo téma článku. Zmínil jste že jste podkovář a trpíte potížemi s pravačkou. Za poslední dva roky se tři moji známí automechanici dostali na operační sál kvůli zničenému ramennímu kloubu. Je to pochopitelné, automechanici přetěžují pravačku zejména kvůli povolování zarezavělých šroubů. Nenapadlo Vás chodit k revmatologovi na injekce kolagenu, které by riziko poškození chrupavky eliminoval? Nerezový kloub nikdy nenahradí živý kloub, byť je prací už poněkud unavený.

    Jsem původně strojař, ale celoživotním povoláním vesničan, tzn. Ferda Mravenec - práce všeho druhu a pravačku mám z nikdy nekončících prací taky patřičně zmordovanou. Když zlobí, tak ji termoreflexními nálepkami jednoduše seřídím do plně funkčního a bezbolestného stavu. Jinak bych měl nerezový kloub už měl taky.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajta krajta, asi budu mít spíše problém s pamětí, protože si teď nejsem vědom, že bych se někde kdy zmiňoval o potížích s pravačkou. Pokud přece jenom, musel by to být spíše nějaký příklad nebo něco na ten způsob. Mám sice desítky jizev (jen na hlavě jich mám šest), pár zlomenin, několikrát nějaká ta naražená, možná zlomená žebra, kostní výrůstky v místech zranění, deformace prstů na nohou od podkov, ale zrovna pravačka patří k těm méně zasaženým částem mého biooveralu :-)
      V případě většiny mechanických problémů doma používáme tejpy, což svým způsobem lze též částečně brát jako termoreflexní nálepky, jen to má ještě i další funkce.

      Vymazat
    2. MichalB7. června 2022 18:17
      Teď jsem si ve sprše uvědomil, že ten příklad s koněm nebyl úplně nejlepší. Nechci teď rozepisovat proč, tak dám jiný, taky s koníkem :-)
      Litr za okovaného koně, kdy jsem byl fit versus tentýž okovaný kůň jen s tím rozdílem, že mě bral ischias a chronická bolest ramene tak, že jsem skřípotem zubů sundal veverku ze stromu :-)

      Tejpy zabírají, ale jsou nepřesné. Asi jak když srovnáme brokovnici a a kulovnici s dalekohledem. Další věcí je, že tělo potřebuje vytlačit metabolity, např. z ramene, dále do paže, Část znečištěné krve putuje žílami do ledvin k filtraci a část se usadí v nehtových lůžkách a posléze v nehtech. Ty odrostou a svinstvo se kterým si tělo nevědělo rady je pryč. Takže pokud bolí rameno, je třeba najít citlivá místa na cestě od ramene k prstům a tato místa zahřát, aby se rozšířily zúžené cévy. Tím se obnoví normální krevní oběh, krev nabere nečistoty od ramene až k prstům a ramenní kloub i svalovina začne čistit.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  15. Já myslel že vtip je v tom, že Ábeles chtěl tu výhru pořád&pořád&pořád&pořád ZDARMA, a že byl tak skrblivej žiďák, že i kdyby třeba los na výhru stál jenom halíř, tak i tak byl pro Ábelese furt až příliš drahej :-).

    OdpovědětVymazat
  16. Možno niekedy prečítam komenty. Teraz len pridám jeden "I kdyby mě hledaly všechny mysli světa, nikdy mě nenájdou". Bo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bo nemyslím, že je nutné něco nebo někoho hledat, nedejbože fyzicky:-)
      Jen umět ovlivnit TO, co ovlivňuje (můj) Svět...
      A pokud se ovlivní TO, pak TO ovlivní cokoliv mu přijde do Cesty, myslím.
      Někdo TOmu říká Bůh, ale myslím, že to je zcestné. Protože tím Božským tvůrcem je Člověk, který má tu Moc tvořit. Lidé se tím jen snaží zbavit zodpovědnosti za své tvůrčí Myšlenky i Činy a hází ji na toho "dědulu na mráčku".
      Naopak ti, o kterých píše Wenca, znají tu Moc TO tvořit a mají v sobě právě vychovanou i tu odpovědnost za svoje Božská Já, i když jí před veřejností hází na někoho jiného;-)
      nenimito

      Vymazat
    2. nenimito

      Na tomto příspěvku je myslím hodně pravdy. Myslím že běžný člověk si neuvědomuje že má moc tvořit a proto svoje myšlenky často formuluje tak nešťastně, že se mohou otočit proti němu. Proto jsem v článku uvedl, jak mne rozměnění tisícovky stálo 300 korun. I když takové školácké chyby nedělám často, přesto mi někdy ujede myšlení nežádoucím směrem. Vůbec se nestydím svoje nedokonalosti zveřejnit, protože tento příklad může někomu pomoct při řešení své nepříznivé životní situace.

      Ti kteří mají moc tvořit a řídí lidské společenství, mají i destrukční moc, podobně jak to bylo v Bibli se stvořením člověka a jeho likvidací v případě Sodomy a Gomory. Je tu ale jedno velké ALE! Nikdy nesmí přát někomu smrt proti jeho vůli. Je to možné udělat rozeštváním několika protivníků tak, aby se vzájemně vyzabíjeli, anebo přesvědčit lidi že jedovaté vakcíny "in" musí je mít za každou cenu. Anebo že drastické snížení uhlíkové stopy je to nejdůležitější na světě. Až kvůli němu zkolabuje ekonomika, podvýživa, hladomor a vlna sebevražd zajistí další dílčí úbytek obyvatelstva.

      Samozřejmě že úspěšnost řízení této skupiny je úspěšnější díky vlastnictví médií a ochotě plebsu do nich čumět. Pasekáře který si může zavolat tak akorát z okna, nikdo zásadně a dobrovolně neovlivní. Může to udělat jedině násilím, ale toto násilí se vlivem Prozřetelnosti obvykle otočí proti násilníkovi a vykonavatelem může být v podstatě kdokoliv.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    3. Jako na zavolanou mi přišlo zveřejnění tohoto článku: https://aeronet.news/generalni-tajemnik-nato-ukrajina-bude-muset-nevyhnutelne-ucinit-uzemni-ustupky-ve-vztahu-k-rusku-jens-stoltenberg-to-prohlasil-na-setkani-s-finskym-prezidentem-a-kyjev-ceka-kissingerizace/
      konkrétně tohoto odstavce:

      "Světová globalizace je procesním nástrojem postupného ukotvování jednotné světové vlády pod vedením Domu Sion, jehož hlavní páteří je Dům Rothschchild, skutečný majitel a vlastník všech centrálních bank na světě, s výjimkou několika málo zemí, které za to, že nejsou pod touto kontrolou, se dostaly na seznam arcilotrů (KLDR, Kuba, Sýrie, Írán a Venezuela, v minulosti k nim patřila i Libye, ale po státním převratu a po zavraždění Muamara Kaddáfího to již neplatí, centrální banky v Tripolisu i v Benghází jsou akvizicemi Rothschildovy The National Bank of England).

      Cílem procesu globalizace je sloučení všech zemí světa pod křídla světové vlády, k čemu je ale zapotřebí mír. Globalizace nemůže být vybudována ve válečném prostoru, protože válka globalizaci z principu věci samotné vylučuje, protože každá válka místo globalizace vede k nacionalizaci. To je Kissingerův legendární výrok, který si rozhodně zapamatujte. Pokud vypukne válka, tak se bojuje o konkrétní území a zdroje prostředky národních armád a států, kde hrozí globalistům úplně totéž, se se jim stalo s Hitlerem a později s USA. A to si znovu musíme rozebrat."

      Všimněte si prosím druhého odstavce. Administrativa USA, která se od globalistů naučila agresívnějšímu stylu řízení, vyrýpala válku na Ukrajině, což se globalistům logicky nelíbí, protože jim kazí jejich plány obzvláště poté, co jim přes hlavu začal přerůstat nejen Hitler, ale samotné Spojené Státy Americké.

      Ani globalisté se ve svém řízení nevyvarovali chyb, které jsem uvedl ve svém předchozím příspěvku a snažili se ukrást zdroje Ruska násilím. V tomto úsilí určitě neustanou, ale budou o to usilovat sofistikovanějším způsobem řízení. To znamená že bude sílit tlak na přesvědčování obyčejných lidí že hotovost je přežitek minulosti, bydlet na SIbiři se dá i bez ropy a plynu, vlastnictví je k ničemu a lepší je sdílení, že bez vakcín není život vůbec možný, že sluneční záření zabíjí a jiné fantasmagorie. Otázkou je, zda si tohle Rusové nechají líbit. U nás je to už asi beznadějné. Soudím tak podle množství lidí platících bezhotovostně, ochotě sdělovat údaje o svém soukromí na sociálních sítích, ochotného nošení náhubků a slepé víře v informace o válce na Ukrajině podstrkovanými našimi médii.

      Mimochodem, v Práglu se už mezi řidiči klobouky nenosí, namísto nich si idioti nalepují žlutomodré vlaječky na záď aut.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    4. Nenimito píše , vykladá ale mne išlo len o fakt, že všeliké "myšlení" o Bohu je na prd. Nepotrebujeme ho, áno božský impprint máme v genomu zakódovaný, vieme o tom, lež sa bojíme byť bohom. Možno sa opakujem ale MUDr. Novotný napísal knihu : "Búh skrytý v genomu". Nádo prečitáť...Bo

      Vymazat
  17. Nejspíš to znáte, stránku. Jen upozorňuji. Je tam často diskutované zde téma:
    https://aeronet.news/zadny-saharsky-pisek-sokujici-chemicky-rozbor-prachu-setreneho-z-automobilu-odhaluje-ze-z-nebe-padaji-tezke-kovy-a-prvky-pouzivane-pro-modifikaci-pocasi-bosenska-laborator-zjistila-ve-vzorku/

    To je k tomu, co rozprašují na naše hlavy.
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedy nevím, a nechci ani pochybovat o práškovacích letadlech, ale opravdu někdo ví, co skutečně obsahuje "písek" ze Sahary. Obzvláště po tom, co tu bylo zveřejněno tohle?
      https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2022/01/jina-historie-zeme-cast-1f.html

      Myslíte, že se dá "hnojit" pískem ze Sahary?
      https://www.stoplusjednicka.cz/prach-ze-sahary-hnoji-pralesy-v-amazonii-jsou-miliony-tun-rocne
      nenimito

      Vymazat
    2. Já mám úplně jiný názor, jen jsem na tohle upozornil. Nic víc. Popsal jsem co tam je.
      A jestli mám vyjádřit svůj názor bez přesného vyjádření, tak je to jednoduché, vím , že nic nevím tak přesně jak bych si přál. A za druhé vím, že dnes je prakticky všude tolik svinstva, myslím tentokrát látky, že přece není tajemstvím, jen např., že početí se stále častěji dělá uměle (oproti počtům v minulosti tak ještě dvacet let zpátky), protože ve vodách po celém světě je nebezpečí obsahu látek proti početí, které "odcházejí z těla ženy" po "vyplnění úkolu". Napsal jsem to dost zamotaně? A to je jenom malá část toho, co je kolem nás. Jsou cesty na očištění nejen vod, ale i jinak, ale nikdo to dělat nebude, protože je to drahé. A navíc zkuste ženám říci, že jim vezmete tuhle ochranu (nebo analogicky to co je špatně a je důsledkem činnosti člověka) a většina žen vás požene ne do moře, ale rovnou do Austrálie. Jako třeba to bylo nedávno v Polsku a ani nevím jak to dopadlo.
      Ostatně ten písek ze Sahary je také různého složení z různých oblastí. Sahara není jen taková, jak nám ji přece ukazují.
      Bedřich

      Vymazat
  18. Ještě mi tak napadlo, tedy chvilku jsem musel vzpomínat, jak se to vlastně jmenuje:-)
    Tihle "Tvořitelé Světa" navíc umí používat i jiné metody ovlivňování, už od středověku(možná i déle).
    Znáte od Johannese Fausta knihu Magia Innaturalis?
    https://ulozto.cz/file/jV0XvH8qGQ11/johannesfaust-magiainnaturalis-pdf
    popř. https://ulozto.cz/hledej?q=MagiaInnaturalis
    nenimito

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů