11. 3. 2022

Vyhlídkové lety v okolí rumunského Brašova:





11 komentářů:

  1. Dobrý den, budete ještě pokračovat v psaní "Co se děje na Ukrajině..." ? Nebo byl 15. díl poslední? Pavel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potřebuju trochu nabrat dech. :-)

      Vymazat
    2. Inak,patrí Vám uznanie za ten každodenný prehľad, ktorý nám poskytujete, keď je problém dostať sa na viaceré weby. Viem si predstaviť to množstvo času a sústredenia na to.

      Vymazat
    3. Možno musia byť vo vzduchu, aby si udržali letové sloty /vzletové a pristávacie intervaly/ a neprišli o ne. Potom by museli ostať vo vzduchu navždy,až kým by nepadli, alebo by padali amícke bomardéry.:)

      Vymazat
    4. Díky za podrobné informace. Přeju zdraví a pohodu. Pepík

      Vymazat
  2. Podobná situace byla od začátku operace i v Polsku. V blízkosti ukrajinských hranic létaly průzkumné letouny střídavě americké a britské a to z Varšavy,Ramsteinu, ale především z Řešova. Mimo to ve východním Polsku operovali US Black Hawky. Občas jsem na radaru zahlédl i španělský vojenský transportní letoun ze Španělska do Řešova. Poměrně časté jsou v posledních dnech přelety turbovrtulových strojů, které není vidět na flightradar24. Nesleduju to detailně, ale není to úplně typický provoz.
    M.

    OdpovědětVymazat
  3. Lepsi nez flightradar je tohle. Jsou tam videt i vojenska letadla odlisena sedou barvou. http://planeradar.ru/VirtualRadar/desktop.html

    OdpovědětVymazat
  4. http://rus24.tv/rossiya24.html
    Neblokované.
    Definitiva

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes na nás opět začali sypat Ostrava

    OdpovědětVymazat
  6. Otázka je čo tam vkuse dotankovávajú, žeby americké AWACSy? Divné je, že v Rumunsku sú dve letiská NATO, takže by mohli AWACSy priamo štartovať a pristávať tam a byť stále vo vzduchu, ak by sa striedali. Takže vo vzduchu tam bude niečo špeciálne, s čím nechcú v Rumunsku pristávať a zároveň ani opúšťať túto pozíciu, z ktorej môžu rýchlo udrieť na južné územie Ukrajiny. Tipujem to na strategické bombardéry s jadrovými bombami.

    s0lar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V této oblasti se také nachází pohoří Bucegi.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů