6. 11. 2020

Hasičská pohádka z Království 666

autor: Vladimír Renčín



V království za šesti moři, šesti horami a šesti řekami, říkejme mu třeba Království 666, žil, byl chudý chalupník. A ten chalupník jednoho dne ucítil kouř. "Proboha, abych tak ještě vyhořel!" A zavolal hasiče. Když přijeli, zdroj kouře našli docela rychle. Velitel zásahu však rozhodl proti zdroji kouře nezasahovat, protože zdroj kouře nejevil příznaky požáru, jako jsou např. šlehající plameny. Jen si tak tiše doutnal. A hasiči odjeli tak rychle, jak přijeli.

Od té doby se však v celé zemi různé dýmy, kouře a čmoudíky začaly rozmáhat a hasiči je vyjížděli zkoumat stále častěji. Čmoudy se nakonec rozmohly tak, že hasiči byli na výjezdech téměř nepřetržitě. Ředitelství hasičského záchranného sboru Království 666 proto vyhlásilo čmoudovou pandemii s nařízením, že majitelé nemovitostí, kde byl kouř lokalizován, musí zůstat doma a hlídat to ohnisko kouře pro případ, že by vykázalo příznaky požáru. A lidé, kteří doma kouř neměli, nesměli po 21 hodině opouštět bydliště, protože po této hodině by se u nich mohl kouř objevit, a ten se, jak známo, může snadno zvrhnout v požár. 
Celé království bylo monitorováno odborníky, kteří přijeli z cizích krajů. Časem se však zjistilo, že jejich diagnostika byla značně nespolehlivá, protože hasiči byli častokrát posíláni hasit mlhu. Než se na to ale přišlo, vyšel také zákaz užívání tažných koní, protože i z těch se z blíže nezjištěných důvodů kouřilo.
Král pak dále vydal příkaz k uzavření všech kostelů kvůli kázáním o plamenech pekelných a taky proto, že v nich hořely svíce. A pro jistotu i kvůli výroku Svatého Augustina "Kdo chce zapálit, musí sám hořet!"
Byly zavřeny veškeré krčmy a šenky, nejen že se tam rožnila jateční zvířata, ale také kvůli protistátním řečem, jako třeba "pojď uhasit žízeň".
Oheň byl tak postaven zcela mimo zákon. Do křesla šéfa propagandy se vyšvihla Kréta Tůmberková, která rázně dehonestovala dosavadní uhlíkovou energetiku a namísto ohřátí u kamen doporučovala moderní elektrický ohřev při tření ebonitové tyče liščím ohonem. Ledaskdo se u toho i zpotil! 
Královi zbrojnoši šacovali poddané a hledali u nich křesadla nebo zápalky - Luciferky. A kuřáky s doutnajícím tabákem rovnou zavírali do hladomorny. Z této doby pak pocházejí tzv. ohnivá příjmení tehdejšího disentu jako Sirka, Zapalač, Palivec, Křesadlo, Topič, aj.

STOP! CO TO JE ZA BLBOST?
Přece je každému jasné, že by velitele zásahu za takové jednání museli hned vyhodit! Stačilo přece, aby jeden z hasičů donesl přenosný hasicí přístroj, udělal "pssst" a ložisko potenciálního požáru by bylo zlikvidované!
A je to vůbec pohádka? I v televizi jsem viděl lékaře, jak říká: "...pacienty pozitivní na covid, kteří jsou bez příznaků, posíláme domů s tím, ať přijdou až budou mít příznaky..."! Ta naše covidová "pohádka" tedy probíhá zcela v duchu Hasičské pohádky z Království 666. I v Království 666 sice všichni uměli psát, číst a počítat, ale měli strach. Strach z požáru, který jim královští ponocní vybubnovávali do hlav každý den, od rána do večera a od večera do rána.
Přitom hasičská pohádka se nemusela vyvíjet tak, jak jsem popsal. Ten chudý chalupník mohl namísto volání hasičů vzít vědro vody a doutnající ložisko potencionálního požáru během okamžiku uhasit sám... A i moderní medicína, která má technologie jak přesně naskenovat lidské tělo, zjistit v něm všechny mikroorganismy, provést doslova zázračné operace a má i farmaceutika na všechny možné nemoci - ta by jistě uměla "uhasit" nemoc hned v zárodku! 
Jenže se jí asi nechce...
A tak - jak praví jeden z Murphyho zákonů: "Když hledáte pomocnou ruku, najdete ji s největší pravděpodobností na konci své paže" - nezbývá, než "vzít vědro vody" a ten zárodek nemoci "uhasit" sami. A návod k úspěšné léčbě všech viróz včetně covidu dřív, než propuknou destruktivní příznaky, naleznete v předchozím článku
A je levný jak kýbl vody.


autor: MUDrland Wenca

4 komentáře:

  1. Tak tohle je perla! Skvělé! Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Vedci mudrlanti prišli na to, že mizne chrípka. Dospeli k záveru, že dva podobné vírusy zrejme nemôžu byť v jednom organizme. Takže covid, teraz bez srandy, vyhluší chrípkový vir. Dáva to logiku, silnejší vyhráva.
    Ak bola kokona vytvorená umelo, možno je to úmysel.
    ALE
    Ak bola vytvorená umelo, nemôže mať v sebe sekvenciu, kedy sa má spustiť s drtivou silou? Ak by som chcel znížiť populáciu, lepšie by som to nevymyslel. Premorí celý svet, potom udrie naráz v jednom okamihu. Dúfam že nie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to práve RNA vírusom urobiť nejde, pretože pri množení zakladá chyby a neopravuje ich. Je to ako x-krát kopírovať kópiu kópie cez xerox.
      Ale to čo popisujete už ide spraviť mRNA vakcínou, ktorá vie vašim vlastným bunkám prikázať aby vyrábali určitý proteín alebo antigén. Lenže tam tie možnosti nekončia.

      Ale nie je problém vírus vylepšiť na základe napr. nazbieraných DNA vzorkov, ktoré nedávno darovala a dodnes darovať chodí takmer celá slovenská pracujúca populácia. A tak tu napr. do jari môžeme mať kovid 21 s 30% úmrtnosťou..

      s0lar

      Vymazat
    2. Chřipka nemizne, jenom její statistiky přebírá Kreditovirus, jde přece o čísla.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů