10. 10. 2020

Hvězdy-pevnosti a jejich orientace podle lineárních anomálií BGF

Jméno Nikolaje Andrejeva nemusíme už představovat, protože na tomto blogu si můžete přečíst hned několik jeho článků. Připomeňme jen, že tento geofyzik za pomoci BGF (biogeofyzikální) metody průzkumu terénu zjišťuje linie anomálií nad trhlinami v zemské kůře, nad jejichž křižovatkami dochází k v dnešní době málo doceňovaným fyzikálním jevům; znali je a respektovali naši dávní předkové, současnou vědou však jsou přehlíženy. Což může mít a někdy také má dalekosáhlé důsledky.
Autor však jde dál a díky svému vzácnému daru zjišťuje u zkoumaných objektů i další, pro nás někdy velmi překvapující historické informace...


Vynikající film! Podívejte se. (A nastavte si české titulky - pozn. překl.)
Jak to všechno ale souvisí s metodou BGF? Ano, právě ve světě zobrazeném v tomto filmu bylo veškeré plánování výstavby prováděno s ohledem na strukturu lineárních anomálií nad trhlinami v zemské kůře, které lze zjišťovat právě metodou BGF. A dříve byly tyto anomálie proutkaři zjišťovány a vyznačovány před jakoukoli významnou výstavbou v daném místě. 
A co pevnosti ve tvaru hvězdy? Už dávno jsem to tušil, ale teprve nyní jsem se dostal k tomu, abych si ověřil, že i všechny takové stavby byly v dávných dobách stavěny na těchto křižovatkách a s orientací jejich paprsků podél lineárních anomálií. Zde je jen několik příkladů, jak to vypadá:


1) Hvězda-pevnost ve vesnici Krasnyj Jar v Samarské oblasti (postavena v roce 1159).



2) Hvězda-pevnost ve vesnici Čeremšan v Tatarstánu (postavena v roce 1134).




3) Hvězda-pevnost ve vesnici Šešminská pevnost v Tatarstánu (postavena v roce 1132).

Později, 19. května 2019, jsem ještě trochu „šamanil“ a provedl jsem malý průzkum kolem dat výstavby těchto objektů. Získané hodnoty jsem dodatečně doplnil do popisků fotografií nahoře. 
Zároveň jsem se snažil zjistit i účel těchto staveb. Na otázku: „Byla to obranná struktura?“, jsem obdržel negativní odpověď. Pozitivní odpověď následovala až po otázce: „Byl to energetický objekt?“
K původně zamýšlenému účelu přestaly být tyto objekty používány:
- „hvězda“ ve vesnici Krasnyj Jar v roce 1487;
- „hvězda“ ve vesnici Čeremšan v roce 1479;
- „hvězda“ v obci Šesminská pevnost v roce 1482.
Příčinou nebyly přírodní katastrofy, ke kterým došlo v těchto letech. Lidé, kteří stavby používali, totiž byli zabiti, a to jakousi velmi účinnou zbraní, nikoliv však jadernou. 
Mimochodem, nejsme potomky těchto lidí. A jejich protivníci se nenacházeli na Zemi, ale údery byly naneseny z oběžné dráhy. V té době kolem Země obíhaly tři její satelity.


autor: Nikolaj Andrejev
zdroj: https://andreevn-bgf.blogspot.com/2019/04/blog-post.html
překlad: Vlabi


18 komentářů:

  1. Tyto hvězdy,energetické stavby byly dá se říci vědeckým záchranným pokusem vyslat před zničením časové kapsle,jak do budoucnosti,takové energetické bubliny,aby se v určité době otevřely,aktivovaly a nasměrovaly vývoj určitým pozitivním směrem,s opravami,časoprostorové brány,a i to se nehodilo určitým entitám s ryboutními žábry,Jedna časová bublina se aktivuje i na přelomu 2026-27.Tam ,kde bylo pouto s vývojem duchovnosti přetrženo ,tak se znovu obnoví a naváže,hodně znalostí bude předáno.

    VítězslavK.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžete mi prosím poradit, jak najít odkaz na tento film, o kterém se tady mluví. Děkuji Alena

      Vymazat
  2. Děkuji zavzajimavý komentářů k dějinám lidstva -Sofie

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za zajímavou recesi o které se ve školních učebnicích nepíše-Sofie

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za další velmi zajímavý článek.

    OdpovědětVymazat
  5. Rad bych kouknul na odkazovane video, ale ceyke titulky na youtube nemam. Pouze spanelske :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klikni vpravo dole na to ozubené kolečko, pak na "Titulky", "Automatický překlad" a vyber "čeština" :-)

      Vymazat
    2. Dekuji. Zjistil jsem ze ne kazdy prehravac youtube videi umi automaticky preklad. Uz se mi to povedlo zprovoznit.

      Video pro me zni jako sci-fi, ale zabery z dronu jsou opravdu dechberouci.

      Vymazat
    3. Mne pre zmenu uz ani video neprehra, vraj je zablokovane

      Vymazat
  6. Kto ste videli nový kúpeľný a rekreačný objekt na Krymu, pred pár rokmi bol vyhlásený v nejakej svetovej za najlepší i najkvalitnejší rekreačný areál - komplex na svete, tak jeho "výzor" zhora nafotený sa mi okamžite pri týchto tu uverejnených fotkách "hviezdíc" vybavil. Bed

    OdpovědětVymazat
  7. Tento autor (Александр Домбровский https://www.youtube.com/channel/UCBxxSoQprF7X1_Alr5u7BvA) má obdobné závěry ze svých pozorování "hvězdných pevností" jako pan Adrejev. Koho zajímá, doporučuji si projít jeho videa na toto téma. Mnohokrát poukázal na spojitost hvězdných pevností s těžbou plynu, který se mimochodem také nachází v těchto trhlinách a dutinách v zemské kůře. Na ukrajině je těchto pevností jako máku, akorát jejich stav je naprosto opačný od výše uvedených - jsou zcela "demontovány".
    Noatak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noatak,
      díky za velmi zajímavý odkaz!

      Vymazat
    2. Jen doporučuji začít od nejstarších videí, neboť jak se postupně v životě vše vyvíjí tak zde to platí také a postupně se mění i obrazy. Autor poukazuje i na zajímavý polozapomenutý význam slova/slovesa тартать, ale to už předbíhám.
      Noatak

      Vymazat
  8. Pokud někdo zvládne nacpat do Google Earth(nejlépe Pro verzi) KML soubor, tak může zkusit stáhnout seznam pevnosti, hvězd, měst....(je v ruštině).
    https://uloz.to/file/OszV48UsAWGT/pevnostihvezdymestamapy-kml
    https://www.google.com/intl/cs/earth/versions/
    I když si nejsem jist u všech těch míst, ale je hezké, že si s tím někdo dal tu práci a nacpal to do mapy.
    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě v prohlížečové verzi https://earth.google.com/web/ je v některých městech vidět plná 3D struktura na rozdíl od starší a méně HW náročné verze Pro.
      nenimito

      Vymazat
  9. Přidám ještě jedno video, i když celý ten kanál je zajímavý.
    https://youtu.be/6d22ROk1SN4
    nenimito

    OdpovědětVymazat
  10. přidávám ještě polská videa na stejné téma, tam došli k závěru, že tyto tvrze byly obranné, proti nebezpečí z kosmu, jsou to dva díly

    https://www.youtube.com/watch?v=hFTp7bIxWRc

    https://www.youtube.com/watch?v=DMFCmZxhDGc

    hajc

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů