23. 6. 2019

Děsivá historie Monsanta, nejďábelštější korporace na světě 2


V roce 1994 FDA opět zločinně schvaluje další zrůdnost Monsanta, syntetický růstový dobytčí hormon (rBGH) získaný z geneticky modifikované bakterie, a to přes zcela zřejmé rozhořčení vědecké obce kvůli jeho nebezpečnosti. Samozřejmě že Monsanto tvrdí, že mléko z nemocných krav, plné antibiotik a hormonů je nejenom bezpečné, ale že je vlastně pro vás dobré! A co je ještě horší, mlékárenské společnosti odmítající použít tento toxický kravský hnis a které na svých výrobcích uvádějí, že tento hormon neobsahují (rBGH-free) jsou Monsantem žalovány za to, že tím získávají nečestnou výhodu před těmi konkurenty, kteří ho ve výrobcích mají. V podstatě Monsanto říká: „Ano, víme že kvůli hormonu rBGH jsou lidé nemocní, ale není v pořádku, když uvádíte, že ho ve svých výrobcích nemáte“.
Následující rok začíná ďábelská společnost vyrábět geneticky modifikované obiloviny, které jsou vůči jejímu toxickému ničiteli plevele, Roundupu odolné. Řepka, která je vůči Roundupu odolná, sojové boby, pšenice a bavlna začínají zaplavovat trh a jsou doprovázeny reklamou, že jsou zdravější alternativou oproti  konkurentům s organickými, nemodifikovanými potravinami. Je zjevné, že propaganda zafungovala, protože dnes je víc než 80 % řepky na trhu v modifikované variantě. K  několika věcem, kterým se ve vaší stravě jistě chcete vyhnout, patří geneticky modifikovaná soja, žito a řepkový olej, přestože mnoho „expertů“ na zdravé potraviny hlásá, že je to zdravý olej. Není, a zjistíte, že zaneřádil mnoho výrobků, nacházejících se na policích potravinových obchodů.

Vzhledem k tomu, že mnoho těchto geneticky modifikovaných obilovin bylo vyrobeno tak, aby se samy opylovaly, nepotřebují k tomu přírodu ani včely. To je velmi temná stránka agendy a sice, vyhubení včelí populace. Monsanto ví, že ptáci a zejména hmyz narušují jeho monopol, protože dokážou opylovat rostliny a tak vytvářet potraviny mimo agendu jejich společnosti, která chce této agendě plně dominovat. Když se hmyz snaží opylit geneticky modifikovanou rostlinu či květinu, otráví se a zahyne. Ve skutečnosti byly zaznamenány úhyny včelstev a pokračuje to od doby, co byly zavedeny geneticky modifikované obiloviny.


Aby čelilo obviněním, že úmyslně způsobuje tuto pokračující genocidu včel, Monsanto ďábelsky kupuje Beeologics, největší firmu na výzkum včel, která se věnovala studiu fenoménu jejich úhynu a její důkladný výzkum jmenoval toto monstrum jako hlavního viníka! „A že to jsou včely? Jaké včely? To vše je vymyšlené.“ Opakuji, že jsem si to nevymyslel, ale byl bych rád, kdyby ano. V polovině devadesátých let se Monsanto rozhodlo svoji zlovolnou společnost modernizovat a zaměřit se na ovládnutí světových potravinových zásob za pomoci umělých, biotechnologických prostředků, aby zachovalo tok peněz, když ztrácelo podíl na trzích oproti méně toxickým konkurenčním herbicidům. Vidíte, Roundup je tak toxický, že ničí nemodifikované obiloviny, hmyz, zvířata, lidské zdraví a životní prostředí najednou. Tomu se říká efektivita!

Vzhledem k tomu, že obiloviny, odolné vůči Roundupu, jsou vyrobeny jako toxické pesticidy, tvářící se jako potraviny, byly zakázány v EU, ale ne v Americe! Je nějaká souvislost mezi tímto a skutečností, že Američané, i přes vysoké ceny a velkou dostupnost zdravotní péče jsou obecně nejnemocnější? Tak, jak to mělo Monsanto v plánu již od začátku, všechny obiloviny nepocházející od něj, budou zničeny a tím budou všichni farmáři na světě přinuceni používat pouze jejich toxická semena. A Monsanto se postaralo, aby farmáři, kteří se odmítli zapojit, byli z byznysu vystrnaděni anebo byli hnáni k soudu, když vítr odvál semena a otrávil farmy s organickými potravinami.

Tím společnost získala doslova monopol, když si vražedné zrní a Roundup v rámci vzájemné spolupráce kryly záda, protože  geneticky modifikované obilí nedokázalo v nechemickém prostředí přežít, takže farmáři byl nuceni kupovat obojí. Dalším krokem bylo, že utratili na celém světě miliardy tím, že vykoupili co nejvíc semenářských podniků a přeměnili je ve společnosti s vražednými semeny ve snaze zničit veškerou konkurenci a vymýtit veškeré organické potraviny na povrchu země. Dle názoru Monsanta musí být všechny potraviny pod jeho plnou kontrolou a geneticky modifikované, jinak nejsou jako potravina bezpečné! Předstírají, že jsou zhrozeni z toho, že jejich kritici z vědecké komunity zpochybňují skutečnost, že by obilí, geneticky modifikované geny mrtvých prasat, krav, pavouků, opic, ryb, vakcín a virů bylo zdravé jíst. Na to vše zcela jasně odpovídají, že „vůbec ne“!

Mysleli byste, že je společnost tak pyšná na své geneticky modifikované potraviny, že je podává svým zaměstnancům. Ve skutečnosti Monsanto zakázalo podávání geneticky modifikovaných potravin v jeho vlastních jídelnách. Na dotaz chabě reagovalo: „Věříme ve volbu“. Ve skutečnosti to znamená: „Nechceme zabít své pomocníky“. Dle nich je v pořádku násilím krmit chudé národy a Američany těmito modifikovanými hrůzami v zájmu ukončení hladovění,  protože mrtví lidé nepotřebují jíst! Vsadím se, že většina lidí si dnes myslí, že Monsanto je zcela jasně zaměřeno na eugeniku a genocidu, protože se staví proti potravinám, které by svět živily. Podobně jako v případě Šípkové Růženky od Monsantova partnera Waltera Disneyho, ten zlovolný dává lidem otrávené, geneticky modifikované jablko, které je uspí navždy.

V tuto dobu Monsanto ovládá největší podíl na globálním trhu geneticky modifikovaných potravin. Na druhou stranu USA utrácí stamiliony na financování rozstřikování Roundupu, který způsobuje masivní devastaci životního prostředí. Ryby a zvířata umírají po tisících pár dnů po sprejování a u lidí dramaticky stoupá onemocnění dýchacích cest a úmrtí na rakovinu. Ale to vše je považováno za neobvyklou náhodou, takže sprejování pokračuje. Pokud jste si mysleli, že Monsanto a FDA jsou jedno a to samé, můžete na tento smutný seznam přidat i vládu. Netvor roste: Monsanto se spojuje s Pharmacia & Upjohn, pak se oddělí od svých chemických obchodů a představuje se pod novou značkou jako zemědělská společnost. Ano, správně, chemická společnost, jejíž výrobky po léta ničily životní prostředí, zabily miliony lidí a ničily přírodu, nyní chce, abychom věřili, že vyrábí bezpečné a výživné potraviny, které již nebudou zabíjet lidi. To je těžké přijmout, a proto stále roste za pomoci spojování a tajných partnerství.

Vzhledem k tomu, že rival DuPont je příliš velká korporace na to, aby jí bylo dovoleno spojit se s ním, vytvořili místo toho tajné partnerství, kdy souhlasili s tím, že upustí od vzájemných probíhajících soudních sporů ohledně patentů a začnou sdílet technologie na genetické modifikování potravin, z čehož budou mít užitek oba. Laicky řečeno, společně budou mnohem mocnější a politicky propojeni, takže je nic nezastaví v tom, aby vlastnili doslova monopol na zemědělství: „Ovládni potravinové zásoby a ovládneš lidi!“ Ne vše je však růžové, protože netvor je opakovaně souzen o stamiliony kvůli zapříčinění nemocí, deformací u kojenců a úmrtí kvůli tomu, že do podzemních vod nezákonně lije všechny možné druhy PCB a neustále lže o bezpečnosti svých výrobků. Takže vidíte, je to byznys jako obvykle.

Zrůda často vytrvá a je těžko ji zničit, protože se začíná soudit s farmáři, o kterých tvrdí, že porušují její vražedné patenty na semena. V doslova všech případech jsou nechtěná semena ze sousedících farem, hospodařících s vražednými semeny, větrem zaváta na pozemky farmářů. Nejenom že tato strašná semena zničí organické obilí těchto farmářů, ale soudní spory je dovedou k bankrotu, protože Nejvyšší soud zvrátí soudní rozhodnutí nižších soudů a pokaždé straní Monsantu. Ve stejnou dobu zrůda začíná podávat patenty na chovné techniky pro prasata a tvrdí, že zvíře, které by bylo jen vzdáleně chováno dle jejích patentu, jí na něj zakládá právo na vlastnictví. Popis toho patentu byl tak vágní, až bylo zřejmé, že chtějí tvrdit, že všechna prasata na světě spadají pod jejich patent.

Globální terorizmus se rozšířil do Indie, kde víc než 100 000 farmářů, zbankrotovaných  kvůli geneticky modifikovanému obilí, spáchá sebevraždu tím, že vypijí Roundup, takže jejich rodinám budou vyplaceny pojistky. V reakci na to nestvůra využije situaci tím, že upozorní média na nový projekt, kdy bude pomáhat malým indickým farmářům a daruje jim stejné věci, které v té zemi zejména způsobily neúrodu. Časopis Forbes pak jmenuje Monsanto za „společnost roku”. Je to otřesné, ale pravdivé. Víc znepokojující však je, že společnost Whole Foods – korporace, která se označuje za organickou, přírodní a přátelskou vůči přírodě, se ukázala být pravým opakem. Odmítají podpořit projekt Proposition 37, což je způsob označování a měření geneticky modifikovaných potravin v Kalifiornii, který Monsanto a bratři GMO nakonec pomohli zničit.

Proč? Protože společnost Whole Foods se již dlouho pelešila s Monsantem a tajně plnila své police předraženým a falešně (jako přírodní a organický) označeným odpadem, napěchovaným geneticky modifikovaným svinstvem, pesticidy, rBGH, hormony a antibiotiky. Takže samozřejmě nechtějí povinné označování, protože by je to odhalilo jako podvodníky, kterými opravdu jsou! Nicméně když se nedávno víc než dvacet biotechnice nakloněných společností, včetně WalMartu, Pepsica a ConAgra, setkalo s FDA a obhajovalo zákon o povinném označování potravin, společnost Whole Foods po velkém boji, kdy se akci Proposition 37 snažili porazit, vidí příležitost zachovat si tvář a stává se prvním potravinovým řetězcem, který oznamuje povinné označování svých GMO výrobků – a to v roce 2018! Uf, díky za nic.

A když si myslíte, že panstvo z této společnosti zrovna získalo svědomí, přemýšlejte o tom. Jenom reagují na výkřiky veřejnosti ohledně porážky, kterou utrpěla akce Proposition 37 tím, že vytvořili podvodnické zákony o označování GMO potravin, aby zabránili jakýmkoli skutečným změnám, takže se stav věcí vůbec nezměnil. Aby poškodili již tak zraněný svět, Monsanto a jeho zločinní partneři Archer Daniels Midland, Sodexo a Tyson Foods v roce 2009 píší a sponzorují vydání modernizovaného zákona o bezpečnosti potravin HR 875. Tento „zákon” dává korporátním továrním farmám doslova monopol na to, aby dohlížely a kontrolovaly veškeré potraviny pěstované kdekoliv, včetně vašeho dvorku, a uděluje tvrdé pokuty a tresty vězení těm, kdo nepoužívají chemikálie a hnojiva. Prezident Obama rozhodl, že je to rozumné a souhlasil s tím.

Na základě tohoto zákona Monsanto tvrdí, že pouze GM potraviny jsou bezpečné a že organické a doma vypěstované potraviny mohou šířit nemoci, a proto musí být kvůli bezpečnosti světa vymazány z existence. Pokud si představují, že konzumace geneticky modifikovaných, pesticidy naplněných kuliček je zdravá strava, myslím, že zbytek světa je dost chytrý na to, aby to ignoroval. Jak ukázala další odhalení ohledně záměrů tohoto zlovolného obra, Monsanto vytvořilo směšný zákon HR 933 o další platnosti rozhodnutí, tzv. zákon na ochranu Monsanta, který Obama také jako robot podepsal. Tento zákon říká, že bez ohledu na to, jak škodlivé jsou GMO obiloviny od Monsanta, a bez ohledu na to, jak poničí krajinu, US federální soudy mu nemohou bránit, aby je vysévalo kdekoliv si vybere. Ano, Obama podepsal opatření, které staví Monsanto nad všechny zákony a činí je mocnějším než je samotná vláda.

Nastává však bod obratu, když se korporace stala příliš zlovolnou a svět se brání. A tvrdě! Mnoho zemí pokračuje v obviňování Monsanta ze zločinů proti lidskosti a vůbec jej vykazují pryč, když mu říkají, aby „vypadlo a už se nevracelo“! Svět si začal uvědomovat fakt, že korporátní monstrum nechce ovládat celosvětovou produkci potravin kvůli zisku. Ne, po více než sto letech smrti a ničení začalo být jasné, že jeho primárním cílem je zničit lidem zdraví a životní prostředí a změnit svět na monsatanistické peklo na Zemi! Když zkoumáme samotný název firmy, v latině to znamená „můj svatý", což ale může vysvětlit skutečnost, proč se o něm kritici často zmiňují jako o „Mon-Satanovi”. Z hlediska konspirace je ještě zajímavější, že svobodní zednáři a další ezoterické společnosti přidělují každému písmenu latinské abecedy číslo v šestkovém systému. V tomto systému má Monsanto samozřejmě číslo 6-6-6!

Vězte, že není vše ztraceno. Zlo nakonec vždycky prohraje, když je mohutně vystaveno světlu pravdy, jak se to děje teď. Fakt, že vláda, kterou Monsanto ovládalo, považuje za potřebné schválit zoufalou legislativu na ochranu svého skutečného nadřízeného, to dokazuje. Vzhledem k tomu, že bylo Monsanto odevšad vypovězeno, jsou USA tak řečeno jeho posledním útočištěm. Ano, dokonce i tady se mnozí začali bránit, když začali protestovat proti obludnostem GMO a odmítat je a chtějí pěstovat své vlastní potraviny a nakupovat na místních farmářských trzích místo v korporátních potravinových řetězcích podporovaných Monsantem. Probouzející se lidé také začínají vidět, že byli podvedeni korporátními podvodníky a kriminálníky z federální vlády, které otrávila příliš velká moc, ovládání a chamtivost, což vyústilo ve vytvoření monstrózní korporátní bestie, která se dostala mimo kontrolu.

- konec -

autor: E. Hanzai
Převzato se svolením společnosti Matrix CONSULTING s.r.o.
https://www.matrix-2001.cz/clanek/desiva-historie-monsanta-nejdabelstejsti-korporace-na-svete-2-11042
překlad: Želmíra Klichová

7 komentářů:

  1. neviete ako je to na Slovensku , kde sa pestuju geneticky modifikovane rastliny a ci na Slovensku je povolene taketo rastliny pestovat a ci najomca nie je povinny majitelom pozemkov oznamit , ze ide na ich pozemkoch taketo rastliny pestovat aci nemusi toto oznamit prislusnej obci v ktorej sa polia nachadzaju a bytostne sa to obyvatelov tejto obce tyka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://gmoinfo.jrc.ec.europa.eu/gmp_browse.aspx
      http://www.minzp.sk/postupy-ziadosti/geneticky-modifikovane-organizmy/udelene-suhlasy-podla-33-34-35-zakona/

      Vymazat
    2. Na Slovensku nie je dovolené pestovať modifikované potraviny, ale dovážame ich v hotových výrobkoch.
      V Maďarsku sa pokúsil jeden farmár zasiať modifikované obilie a Urban hneď schválil zákon na zákaz pestovať to svinstvo a obilie muselo byť na poli vypálené, aby sa to nešírilo vetrom.

      Vymazat
  2. Možná by stálo za to, dát sem odkaz na ten článek z r.2013 odkud to bylo převzato a přeloženo. http://lostinthebambooforest.blogspot.com/2013/05/the-monsanto-monster-its-plan-to.html

    Myslím, že Evropa už si na "produkty" Monsanta dává celkem bacha, ale aktuálně se jí týká spíše ta zmínka o ATB - a to úplně ve všem. Za posledních pár let hlavně u hospodářských zvířat, kde vzrostla spotřeba o stovky procent. Někdo může namítat, jsem vegetarián, tak se mne to netýká, chyba - velká. ATB projdou organismem - jakýmkoliv, díky tomu se s nimi i hnojí "ekologicky" na zahrádkách. Čističky si s mnohými neporadí, přejdou do podzemních vod, řek - do přímořských oblastí, do ryb, do všeho. "Zdravé" čerstvé ryby ze sádek jsou jimi úplně nasyceny. Nemluvě o dovážených čerstvých rybách z Asie, které jsou jimi dopovány, ve velkém, aby přežily všechny "nástrahy velkoměsta".
    S těmi ATB, co si čističky i poradí, se prodává jako "ekologické" hnojivo:-)
    Stejné je to u lidí. Ani oni ATB nefiltrují, jen jimi projde do všeho a všude, úplně stejně jako u zvířat:-(
    Sice byly vydány "nějaké" směrnice, ale pouze pro veterinární oblasti, nikoliv pro lidi a dochtory, kteří to rozdávají všem na potkání jak slaďouši cukrátka dětem před školami. Jít s kýchnutím za dochtory je jako vypustit neřízeného džina z lahve:-( Ach ty starostlivé maminky.... a nejem ony:-)
    Myslím, že ATB jsou problém č.1. Monsanto podle mne zaostává, zatím.
    http://www.osel.cz/8164-jak-moc-roste-spotreba-antibiotik.html
    http://www.osel.cz/9737-jako-kdysi-starec-a-more-stava-se-nyni-popularnim-surfar-a-more.html
    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná tady už ten odkaz někdy byl, nevím.
      Rozhodně stojí za to, udělat si na ten dokument čas:
      https://youtu.be/TQAZLtxh0ww

      Vymazat
    2. Dodatek: doplňuje informace k chovu ryb.
      Dáme si lososa?

      Vymazat
  3. Jak jsem vás kritizoval za Černobyl, tady musím poděkovat za pravdivé a přínosné flanky. Dr. Hovodo tedy ještě jednou děkuje

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů