12. 11. 2018

Odhalený vesmír: Poselství lidstvu

(interview s Corey Goodem)

Pro ty z vás, kteří se zabývají konspiračními teoriemi, jistě nebude neznámé jméno amerického badatele a publicisty Davida Wilcocka. Tento popularizátor teorií o skutečném pozadí světového dění mnoho let sbírá informace od insiderů z tajných programů amerického vojensko-průmyslového komplexu, kteří našli tolik odvahy, aby vystoupili se svými svědectvími. Jedním z nich je i člověk vystupující pod jménem Corey Good.
Tento muž před několika lety kontaktoval Wilcocka s převratnými informacemi o tajném kosmickém programu, v němž mnoho let sám pracoval. Jeho výpovědi od té doby vycházejí v sérii rozhovorů. Nabízíme vám překlad prvního jejich dialogu z 21. července 2015 zveřejněného na oficiálním ruském sajtu Davida Wilcocka.




David Wilcock: Dnes budeme hovořit s úžasným člověkem, Corey Goodem, pětčtyřicetiletým rodákem z Texasu. I dnes žije v Texasu. A co dělá: přichází jako insider (zasvěcenec) a sdílí se mnou podrobné informace o tom, co se skutečně děje v zákulisí tzv. Tajné vlády a tajných vojenských programů, jak se vyvíjely a informace o kolonizaci naší sluneční soustavy.
Je to skutečně pozoruhodný příběh, protože v průběhu mnoha let jsem mluvil s desítkami insiderů, někdy s úrovní přístupu k informacím o 35 stupňů nad úrovní prezidenta Spojených států. Asi 90 % obdržených informací jsem zachoval v tajnosti, protože a) by vyzrazení vedlo k vraždám lidí; b) jsem nechtěl odhalit něco, co by později mohlo pomoci při identifikaci skutečných zasvěcených osob.
A pak se objevil Corey. On zná nejen oněch 90 % informací, ale poskytl mi další chybějící fragmenty hlavolamu, které jsem hledal. Pochopil jsem také, že lidé mi mnohé neřekli, ale nyní se obraz skládá.
Corey, vítám tě! Děkuji, že jsi zde.
Corey Good: Není zač.
David Wilcock:  Uvědomuji si, že všechno, co nám tu budeš vyprávět, je tak daleko od běžného života, že pro mnohé lidi bude těžké to přijmout, obzvlášť pokud ještě neznají celé pozadí. Proto místo toho, abychom je vzali za ruku a pomalu vedli, hodíme je přímo do vody.
Mohl bys nám krátce říci o tom, jak se stalo, že ses dostal do kosmického programu a kolik ti bylo, když k tomu došlo?
Corey Good: Dobře. Všechno začalo, když mi bylo šest. Tehdy mě přijali do toho, co je dnes známo jako Program vojenských a mimozemských únosů (MILAB). Byl jsem označen jako intuitivní (podvědomý) empatik (člověk s paranormální schopností vycítit duševní nebo emocionální stav druhých lidí).
David Wilcock: Co to znamená? Intuitivní znamená, že máš schopnost předvídat něco, co se možná každou chvíli stane. Něco jako extrasenzorická schopnost?
Corey Good: Ano, schopnost předvídání. Jako empatický člověk máte silné emocionální spojení s lidmi kolem vás. Cítíte jejich emoce a spojujete se s nimi na úrovni emocí. Jedná se o specifický soubor požadovaných dovedností. Byl jsem pak speciálně připravován a moje schopnosti se zvětšovaly. Bylo mi 12 - 13 let, když jsme byli spolu s několika dalšími lidmi, kteří se mnou trénovali, přijati do programu. Podíleli jsme se na tom, co nazývali podporujícím vlivem na interakce pro delegaci Země v rámci Superfederace. Superfederace zahrnovala velké množství mimozemských federací, které se setkávaly, aby diskutovaly o grandiozním experimentu.
David Wilcock: Co to bylo za experiment? Co dělali ti mimozemšťané?
Corey Good: Obvykle to byla skupina 40 cizinců, ale čas od času se jejich počet zvýšil na 60. Probíhalo 22 genetických programů.
David Wilcock: Co to znamená? Co to je genetický program?
Corey Good: Program míchání genetiky a manipulace s naší genetikou.
David Wilcock:  Stále to pokračuje?
Corey Good: Ano, stále probíhají i nyní. (Tyto programy byly v roce 2018 ukončeny - pozn. překl.). O tom to všechno bylo. Delegace ze Země se dlouho snažila stát součástí tohoto programu. Nakonec se jim to podařilo. Když jsme se jako intuitivní empatici účastnili těchto setkání, nevěděli jsme, co se děje, protože všechny hovory probíhaly v monotonním mimozemském jazyce, kterému jsme nerozuměli. Kromě toho se aktivně používala telepatie.
Proto jsme tam prostě jen seděli do té doby, dokud nám nedali „chytré“ skleněné tablety podobné iPadu, které umožňují přístup k mimozemským databázím. Bylo nám řečeno, abychom zabavili svoji mysl tím, že si budeme prohlížet veškerý dostupný materiál. Toto zařízení zároveň posílilo naše schopnosti intuitivní empatie, pokud jde o odhalení nebezpečí nebo podvodu.
David Wilcock: Co jste na těch tabletech mohli vidět?
Corey Good: V podstatě chtěli, abychom studovali informace o probíhajících 22 genetických experimentech, ale měli jsme přístup ke všem druhům dalších informací. V závislosti na zájmech každého z nás jsme mohli dostávat všechny druhy informací.
Seznámil jsem se se vším, co mě zajímalo. Víte, je to jako návrat ke školním dnům, všechny přečtené knihy a všechny informace, které jste sledovali. Kolik z toho zůstalo? No, něco takového. Prostě spousta informací.
David Wilcock: Stalo se, že jste zadali otázky, na něž jste nemohli dostat odpovědi a bylo vám prostě sděleno: Nevím?
Corey Good: Ne. Myslím, že jsme dostali všechny dostupné informace. Samozřejmě jsme mohli narazit na některé věci, do nichž jsme my jako lidská delegace (naše skupina) nebyli zasvěceni. Ale v podstatě nám odhalili všechny informace.
David Wilcock: Jak vypadala ta obrazovka? Podobně jako náš iPad?
Corey Good: Ne, vypadalo to jako obyčejné plexisklo. Absolutně nenápadný vzhled. Kdyby ho někdo vyhodil z okna a vy byste ho našli na poli a zvedli ho, vůbec by vás nenapadlo, že je to něco zvláštního. Abyste zjistili, co to je, museli byste ho vzít do ruky a pak ho aktivovat prostřednictvím mentální složky.
Mluvilo to naším jazykem. S pomocí vědomí jsme měli přístup do databáze a zařízení nám ukázalo vše, co jsme chtěli. Texty, obrázky, videa, která byla holografická, trochu vystupovala z obrazovky. Mám tím na mysli, že holografie příliš nevystupovala z obrazovky, jak by si to většina lidí myslela. Byl to jen trojrozměrný holografický pohled.
David Wilcock: Byla pod tím sklem vidět ruka?
Corey Good: Ne.
David Wilcock: Nejprve musela obrazovka potemnět?
Corey Good: Ano, dříve než bylo demonstrováno zobrazení nebo text, obrazovka zmatněla nebo potemněla.
David Wilcock: Byly v tom nějaké firewally nebo ochranné systémy, které zafungovaly, když jste se na něco zeptali a bylo vám sděleno, že nemáte přístup?
Corey Good: Jak už jsem řekl, velmi zřídka se obrazovka změnila na modrou nebo jinou barvu, která sdělovala, že nemůžete vstoupit. Všechno bylo vždy otevřené. Stejná zařízení byla umístěna na výzkumné lodi a umožňovala přístup do našich vlastních databází.
David Wilcock: Takže je to běžná technologie, jakmile se ocitnete ve vesmírném programu?
Corey Good: Ano. Ale jsou tam také mnohem větší obrazovky, které se používají na konferencích a při předvádění.
David Wilcock: Je jasné, že pomocí takových zařízení byste mohli narazit na obrovské množství informací. Vyskytly se významné, až šokující informace, a to i přes to, kolik jste toho v té chvíli už věděli?
Corey Good: Kdybychom se vrátili k analogii vysoké školy, informace tu byly prezentovány ve formě 22 kurzů, které si vzájemně konkurují. Každý z 22 programů genetického experimentu prezentoval informace svým vlastním způsobem. Nějak spolu soutěžily. To znamená, že nepracují spolu ruku v ruce.
David Wilcock: Skutečně mimozemšťané spojili svou DNA s naší DNA, nebo něco takového?
Corey Good: Ano, manipulovali s naší DNA. Také se jednalo o duchovní složku. Mimozemšťani byli velmi intenzivně zapojeni do části experimentu. Neprováděli experimenty pouze na nás. Byly i součástí grandiozního experimentu.
David Wilcock: Mají nějaký cíl? Proč to dělají? Co je k tomu vede?
Corey Good: To je to, co nevím. Nevím, jestli to dělají prostě proto, že mohou, nebo se pokoušejí vytvořit nějaký druh superbytosti. Třeba se pokoušeli smíchat ty nejlepší genetické výsledky, aby s námi pak manipulovali a bránili rozvoji naší civilizace.
David Wilcock: Jak dlouho myslíš tento program probíhá?
Corey Good: Každý z oněch 22 programů byl prováděn po různé časové období. Ale genetická manipulace s tím, čím jsme teď, probíhá nejméně 250 000 let. Jeden z jejich dalších programů trvá asi 5 000 let. Každý běží po různý časový interval.
David Wilcock: To vůbec není to, co by naše tajná pozemská vláda nebo zvolená vláda chtěly. Můžeme je nějak zastavit?
Corey Good: Nemyslím si. Vždyť teprve nedávno se nám sotva podařilo dostat místo u jejich stolu, abychom se vůbec mohli stát součástí diskuse.
David Wilcock: To znamená, že tu jde o negativně orientované mimozemšťany nebo spíše neutrální, ale v žádném případě ne o přátelské?
Corey Good: To záleží na úhlu pohledu. Vše závisí na perspektivě. Když porovnáme všechny tyto skupiny, je obtížné říci: tato skupina je pozitivní a tato skupina je negativní, protože ony považují vše, co dělají, za pozitivní.
David Wilcock: Na svých webových stránkách jsi uvedl cosi, co je nazváno Lunární operační centrum (LOC). Můžeš říct, co to je?
Corey Good: Jedná se o objekt na odvrácené straně Měsíce, což je diplomatický neutrální objekt, ke kterému mají přístup všechny různé vesmírné programy. Někteří lidé tam žijí a pracují po celou dobu, ale v podstatě je to spíše přestupní stanice. Lidé sem neustále přilétají a odlétávají. Odtud jsou odesílání dále do sluneční soustavy nebo za její hranice, stejně jako k jiným stanicím nebo základnám, aby se dostali na lodě, které jim byly přiděleny.
David Wilcock: Proveď nás skrze skutečnou proceduru, jak ses dostal z domu a pak ses ocitl na výzkumné lodi mimo naší sluneční soustavu, jen stručně řekni, jak to probíhalo.

Corey Good: Uprostřed noci jsem se dostal k základně leteckých sil Carswell běžnými prostředky.










Pod touto základnou je tajná zóna, kde se nachází výtah, který vás odveze hluboko dolů.




























Mnozí lidé vědí o tajném systému tunelů vedoucích pod Spojenými státy. Jimi se jezdí speciálními vozy
David Wilcock: Někteří insideři je nazývají čluny.
Corey Good: Pak se jedná o systém kyvadlové dopravy. Připomíná to jednokolejku položenou v potrubí, v potrubí s magnetickým odpružením nebo vakuovou trubkou. Odtud jsem byl odvezen na jiné místo a odtud pak do Lunárního operačního centra tím, co někteří lidé nazývají technologií "Hvězdné brány" nebo portálovou technologií. A tam jsem byl posazen na loď, která vypadala jako mořský ďábel nebo rejnok.


David Wilcock: Přesně takového tvaru?
Corey Good: Ano. Spolu se skupinou dalších lidí. Z Luny jsme pak pokračovali dál do sluneční soustavy.
David Wilcock: To znamená, že Lunární operační centrum je něco jako hangár?
Corey Good: Ano, celá řada hangárů. V tomto případě to byl větší hangár.
David Wilcock: Jak jsou tyto lodi obvykle velké?
Corey Good: Může na nich letět průměrně 600 lidí.
David Wilcock: Ó, hodně velké!
Corey Good: Rozvezl nás do našich destinací.
David Wilcock: Kolik času jsi strávil v LOC před tím, než jsi nastoupili na loď?
Corey Good: Ne dlouho. Právě tam jsem podepsal všechny papíry, i když jsem byl ještě příliš mladý, abych legálně podepsal právní dokumenty. Vysvětlili mi, že podpisuji smlouvu na dobu 20 let. Říkali tomu "20 a zpět".
David Wilcock: Když jsi byl v tomto centru, všechno uvnitř vypadalo jako futuristické prostředí ve Star Treku? Nová generace? Ano?
Corey Good: V podstatě úzké sály a obvyklé dveře, nic, co by připomínalo posuvné dveře ve filmu Star Trek - posuvné a zvedací. Nic super futuristického.
David Wilcock: Takže pokud bys vyfotografoval interiér, mohl bys snadno někoho přesvědčit, že je to jen obyčejná budova.
Corey Good: Jo, určitě.
David Wilcock: Jak vypadal hangár? Byl něčím zvláštní?
Corey Good: Hangár připomínal běžný hangár, jaké jsou na námořní základně nebo společný hangár pro ponorky a letadla.
David Wilcock: Jak dlouho to celkem trvalo, než ses dostal na loď?
Corey Good: 30 - 40 minut.
David Wilcock: Co bylo pak?
Corey Good: Pak jsem viděl výzkumnou loď, na níž jsem byl přidělen na první období.
David Wilcock: Jak dlouho jsi byl na této vesmírné lodi?
Corey Good: Byl jsem tam přidělen na prvních 6 let.
David Wilcock: Řekl jsi, že celá služba je na 20 let?
Corey Good: Ano.
David Wilcock: Jaký byl důvod k tomu, abys na této výzkumné lodi byl jen 6 let?
Corey Good: Schopnost intuitivního empatie byla požadována i v jiných programech, takže v následných 14 letech jsem prošel mnoha dalšími programy.
David Wilcock: Mohl bys o některém z nich pohovořit?
Corey Good: Například program Zachycení nezvaných hostů a výslech.
David Wilcock: Co je to "nezvaný host"?
Corey Good: Někdo, kdo vstupuje do sluneční soustavy nebo do atmosféry Země bez pozvání nebo povolení.
David Wilcock: Mohli jste opravdu takové lidi zadržet a vyslýchat je?
Corey Good: To bylo prováděl tým, který byl součástí programu. Při výslechu jsem byl přítomen jako intuitivní empatik.
David Wilcock: Před chvílí jsi řekl, že ses snažil odhalit podvod?
Corey Good: Ano, do jisté míry. Někdy, když komunikujete s jinými bytostmi, se to nazývá vytváření spojení. Nejčastěji jsem musel vytvářet spojení a někdy prostě "četl", četl jsem jejich emoce a dospěl k závěru, zda říká pravdu nebo ne. Jako detektor lži v lidské podobě.
David Wilcock: Zdá se, že vědomí funguje stejně všude. Takže můžeš "číst" mimozemšťany i lidi?
Corey Good: Samozřejmě.
David Wilcock: Program jsi opustil po 20 letech služby?
Corey Good: Na rozdíl od lidí, kteří vykonávali stejnou práci jako já, jsem pak odešel ze služby.
David Wilcock: Zmínili jsi se na svém webu, že do Tajného kosmického programu spadá 5 skupin. Mohl bys stručně popsat, které to jsou a co je od sebe odlišuje?
Corey Good: Samozřejmě. Začnu s nejstarší. Jsou to Solar Warden. Vrátili se sem v 70. - 80. letech, v době vzniku Strategické obranné iniciativy. Myslím, že kvůli nim byla vytvořena před a po Reaganovi.
Pak existuje Meziplanetární korporátní konglomerát (ICC), to jsou společnosti po celém světě, které mají zástupce v Radě superkorporace kontrolující vesmírnou infrastrukturu společnosti Tajného kosmického programu, a ta je, věř mi, kolosální.
Dále je to Dark Fleet (Temná flotila), vysoce utajená flotila, která působí hlavně mimo sluneční soustavu.
Pak existují různé vojenské tajné vesmírné programy k provádění "černých operací", ty redukujeme na jednu skupinu.
A konečně Globální galaktická liga národů, něco jako mrkvička visící před nosy všech ostatních národů (aby byly donuceny udržovat oponu tajemství o tom, co se děje ve vesmíru) jim nabízí služby vesmírného programu a slibuje upozorňovat na určité hrozby nebo možné invaze. Říká: "Musíme se sjednotit a spolupracovat."
Jedno ze zařízení, které jsem několikrát navštívil, je velmi podobné televiznímu pořadu Hvězdná brána: Atlantida, kde je umělé okolní prostředí a lidé nosí kombinézy s nášivkami z celého světa. Ti jsou také umístěni téměř úplně mimo sluneční soustavu.
David Wilcock: Mnohokrát jsi zmínil pojem „Aliance“. Myslím, že by v tom mohl vzniknout zmatek.
Corey Good: Měl jsem na mysli pozemskou Alianci. Ta má úplně jiný program. V podstatě je jejím cílem vytvořit nový finanční systém a svrhnout Kabalu. Ale kromě toho ještě existuje vesmírná Aliance, skládající se z toho, co původně začalo jako frakce Solar Warden a přeběhlíků z jiných tajných kosmických programů. Tito přeběhlíci opustili své programy i s jejich kosmickými plavidly, vzali s sebou zpravodajské informace a připojili se k vesmírné Alianci.
David Wilcock: Jak se stalo, že jsi se rozhodl odhalit celé pozadí a nyní aktivně přispíváš ke zveřejnění?
Corey Good: Kontaktovala mě skupina z vyšší hustoty, která je nyní známá jako Blue Avians.
David Wilcock: Avian (lat. Avis) znamená "pták"?
Corey Good: Ano.
David Wilcock: Jak vypadají tyto bytosti?
Corey Good: Měří kolem 2,5 metru. Barva kůže - od modré až po indigo, s peřím.
David Wilcock: Říkáš, že jsou velmi podobní ptákům. To znamená, že to jsou ptáci s křídly?
Corey Good: Ne, nemají žádná křídla. Mají lidské tělo, ruce...
David Wilcock: Takže jsou to humanoidi.
Corey Good: … nohy.
David Wilcock: A ptačí hlava na lidském těle?
Corey Good: Ano, ale nemají dlouhý zobák, jak se je mnozí snaží zobrazit na internetu. Jedná se o měkký ohebný zobák, a když se chystají mluvit, uchýlí se k jazyku znamení, udělají jisté gesto jednou rukou. Pak pohybují ústy, ale častěji komunikují telepaticky.



David Wilcock: Takže, kdo jsou Blue Avians? Odkud pocházejí? Mají program?
Corey Good: Blue Avians mi řekli, že oni a ostatní bytosti, se kterými spolupracují, pocházejí z 6. - 7.  hustoty.
David Wilcock: Co to je hustota?
Corey Good: Všechno kolem nás je tvořeno hmotou a energií. Myšlenka je tvořena vibracemi. Vzniká na různé úrovni vibrací nebo frekvence.
David Wilcock: Tak je to jiná úroveň existence?
Corey Good: Správně.
David Wilcock: Jsou ještě někde jinde v galaxii nebo ve vesmíru, nebo se nacházejí kolem nás?
Corey Good: Nejsou na žádné vzdálené planetě někde blíž ke středu galaxie ani kdekoli jinde. Jsou kolem nás. Jsou blízko a zároveň vzdálení.
David Wilcock:  Jaký je jejich program? Proč jsou tady?
Corey Good: Už tu kdysi byli. Pozorují. Jsou zde proto, ... Jde o to, že se pohybujeme do části galaxie, do velmi energetické části galaxie, která změní hustotu naší sluneční soustavy, hustotu naší lokální hvězdokupy.
David Wilcock: To je to, co říkali, nebo je tu něco, nějaký hmatatelný důkaz, jaký jste našli v kosmickém programu?
Corey Good: V kosmickém programu jsme hmatatelné důkazy měli. To všechno je už nějaký čas studováno. Ale o tom také mluvili Blue Avians.
David Wilcock: Pokud se dostaneme do jiné hustoty, co se podle názoru Blue Avians stane se způsobem života jak ho známe teď?
Corey Good: Chystáme se projít zkušenostmi přechodného období, které nás změní především na úrovni vědomí.
David Wilcock: Jak to bude vypadat? Získáme extrasenzorické schopnosti, budeme komunikovat telepaticky?
Corey Good: Ano. Existuje na to mnoho teorií. Mně neřekli, že bychom měli dělat to či ono. Nevím ani, zda k tomu dojde se všemi lidmi současně, nebo zda lidé, kteří jsou už duchovně dál, začnou tyto znaky projevovat dříve. Nejsem guru a nemám na to odpovědi.
David Wilcock: Pracují Blue Avians pro naše nejvyšší dobro, nebo mají skrytý program? Jak víme, že mohou být důvěryhodní?
Corey Good: Určitě mají pozitivní polaritu. Z toho, co jsem pochopil z rozhovorů s bytostmi šesté a vyšší hustoty, oni nemají orientovaný program, který se my snažíme na ně promítnout. Pro naše trojrozměrné, čtyřrozměrné myšlení má vše, co děláme, orientovaný program. Program vydělávání peněz. Nebo manipulace s lidmi, aby se chovali nebo mysleli tak, jak chceme my. Ale to nemůžeme promítat na bytosti vyšší hustoty a říkat, že se chovají nebo myslí stejným způsobem.
Jsou zde se svými gigantickými sférami proto, aby nám pomohli neutralizovat vlny obrovské energetické tsunami, která vstupuje do naší sluneční soustavy. Rozptylují tuto energii, abychom jí nepřijímali příliš mnoho najednou a poskytují nám tím více času na přípravu.
David Wilcock: Co by se podle nich stalo, pokud by nepoužili ony sféry?
Corey Good: Mnozí lidé by prostě zešíleli a nastal by velký chaos.
David Wilcock: Pokud tu hovoříš o sférách, museli bychom je vidět. Lidé v teleskopech ale žádné sféry nevidí.
Corey Good: Samozřejmě ne. Mnozí si myslí, žo to jsou nějaká obrovská kosmická plavidla, ale sféry patří do jiné hustoty. Po mnohých cestováních v těchto sférách jsem si téměř jistý, že to jsou sféry na gigantické makroúrovni. To znamená, že malá rotující stvoření jsou zároveň i gigantickými sférami.
David Wilcock: Jaká rotující stvoření?
Corey Good: Jedná se o jedno z pěti druhů stvoření z Aliance sfér patřících k vyšší hustotě. (Pozn. překl.: Vypadá to, že každá koule představuje kolektivní mysl.)
David Wilcock: Ty ses skutečně osobně setkal s Blue Avians?
Corey Good: Ano. Moje jméno bylo zmíněno jako volba, vybrali mě jako delegáta, abych se stal součástí velké Rady Aliance a vystupoval jménem Rady Superfederace, kde jsem kdysi jako velmi mladý teeneger seděl co by intuitivní empatik. Snažil jsem se to odmítnout. Nejsem řečník. Mám slabý hlas. Uvedl jsem své důvody, proč bych neměl být delegátem. Stejné důvody jsem uvedl, když mě vzali do jedné z těch kolosálních sfér nacházejících se v kosmu.
Tam jsem se také setkal s Blue Avianem jménem Ra-Tir-Er. Zatímco jsem se mu snažil vysvětlit, proč nemohu být delegátem, přistoupil ke mně, položil mi ruku na předloktí a začal se mnou telepaticky komunikovat. Řekl mi, že bych měl zanechat negativních úvah a přestat přemýšlet o negativech. Jeho ruka se jemně dotkla mé kůže. Bylo to jedinkrát, kdy se mě fyzicky dotýkali. Pak řekl, že nejdůležitější je poselství.
David Wilcock: Jaké je jejich poselství?
Corey Good: Jejich poselství lidstvu je následující a je obsaženo v mnoha náboženstvích: měli bychom být více láskyplní. Měli bychom odpustit sami sobě i ostatním a to zastaví kolo karmy. Musíme se soustředit na to, abychom denně pomáhali druhým. Měli bychom se také zaměřit na zvyšování vibrací a vědomí.
David Wilcock: Mnoho lidí agresivně komentuje články, v nichž jsme varováni, že elita nás chce svázat jediným světovým náboženstvím. Jak můžeme vědět, že to není jen další psychologická operace, snažící se nás dostat do jednoho proudu s ostatními kontrolory?
Corey Good: Právě o tom hovořil, a já jsem to zdůraznil na své webové stránce: nemusíte měnit náboženství. Stačí když budete dodržovat přikázání stanovená ve všech hlavních náboženstvích. To není něco nového.



Máme už málo času. To je třeba udělat. Ať už jste křesťan, muslim nebo buddhista, můžete si zachovat svou víru. Měli bychom se však zaměřit na lásku.
David Wilcock: Takže oni se nesnaží prohlásit sebe za nového boha?
Corey Good: Samozřejmě že ne. Jedna z věcí, které mi pevně "natloukli" do hlavy, je následující: Musím si být jistý, že se jejich slova nestanou kultem nebo náboženstvím. Neznám celý jejich příběh, ale zdá se, že v minulosti se již třikrát pokusili toto poselství předat. Ale pokaždé bylo zkresleno. Lidé vždy toto poslání zkreslili a přeměnili je na kulty nebo náboženství, aby tak získali kontrolu nad ostatními.
David Wilcock: Je zřejmé, že toto je místo, kde je možné začít znova. Jsou to opravdu úžasné informace. Sám za sebe mohu říci, že potvrzují mnohé z pravd, které jsem studoval tolik let, a vynaložil veškeré úsilí, abych předložil vědecké důkazy toho všeho. Proto toho máme ještě hodně ke sdělení.
A nyní s tím začínáme. Jsem nekonečně šťastný, že jsi se rozhodl toto udělat a vystoupil jsi. Vážím si tvé odvahy a statečnosti. Vím, že máš dvě děti a že ses kvůli tomu vzdal velmi dobře placené práce. Rozhodl jsi se, že hlavní dnes je vystoupit a sdílet informace. Velmi to oceňuji. Děkuji ti, Corey!
Corey Good:  I já děkuji tobě.

překlad z ruštiny: Vlabi
Video tohoto rozhovoru a další díly série Odhalený vesmír je možné shlédnout zde.


50 komentářů:

  1. Zdravím. Jak jsem dříve takovéto informace hltal, tak toto nejsem ani schopen dočíst. Považuji to za imitačně-provokační činnost pro lidi, kteří zatím neodhalili krásy KSB :) Člověk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezké:-) ...imitačně-provokační je fakt trefný:-D Na druhou stranu, každý si asi musí nějak vydělat na chleba, teoreticky?
      Mne spíše zaráží, proč se Corey s těmi svými odhalenými ofiko stránkami schovává za domainsbyproxy.com
      Takovýhle předražený eskamoce "šlušní" lidé úplně nepředvádí.... ono si stačí trochu plošvištiť Parsonse a ty jeho "neziskovky".
      nenimito

      Vymazat
    2. Člověče,
      no a za rok budeš třeba prohlašovat ouplně to samé o KSB aneb nikdy neznáš celý příběh :-)

      Vymazat
    3. Michale B, třeba máš pravdu, ale já ten Coreyho mišmaš Star Treku, Star Wars a Star Gate taky nejsem schopen pojmout. Moje intuice mi po přečtení asi jednoho a půl jeho článků, prostě naznačila, že je to ztráta času.
      Margon

      Vymazat
    4. Margone,
      já jsem ale poukazoval na něco zcela jiného, než na Odhalený vesmír, D. Wilcocka či G. Coreyho :-)

      Vymazat
    5. Michale myslím, že na to, aby Člověk poznal celý příběh, by musel být nesmrtelný. Anebo celý svůj příběh nezkreslený svou osobností by musel umět předat dál. Tu nesmrtelnost "obejít":-) ...jenže to by mu musel alespoň jeden človíček uvěřit... což každému jinému ty zkušenosti ze zkušeností jen tak úplně nejdou do sebe.
      nenimito

      Vymazat
    6. Michale B - KSB učí lidi pracovat s informacemi, učí lidi vypracovávat si vlastní metodologii poznání. Není to dogma samo o sobě. Těžko tedy mluvit o "KSB příběhu". Jak už jsem tady na blogu psal před pár měsíci, ti, jenž doteď vlastnili "patent na pravdu", Lidstvo zásobují velkým množstvím teorií, aby ho udrželi co nejdále od Skutečnosti. Proto existuje mnoho projektů, které se snaží vzbudit v lidech důvěru a zahltit je des-informacema, které jim jsou k ničemu na cestě k (sebe-)poznání a rozvoji jak sebe samých, tak celé lidské společnosti. A čím více bude působit Zákon času, tím více takových projektů bude "útočit" na lidi, aby měli v hlavách guláš a nestarali se o to, kam je pozemští pastýři a jejich nohsledové vedou. A pokud použiji dialektiku a zeptám se "Proč nejsou Američané schopni dostat své lidi do vesmíru bez Rusů a proč globální zákulisí podporuje ruský vesmírný program, když mají možnosti cestovat na Měsíc a dál?", tak mám v okamžiku odpověď na důvěryhodnost tohoto "Ufo" projektu :) Ať se daří. Člověk.

      Vymazat
    7. Člověče, díky za školení. :-)
      https://www.istvanek.cz/news/nesud-neznas-cely-pribeh-chalil-dzibran/

      Vymazat
    8. VlaBi, chápu, že nemohu znát a pochopit celý příběh, ale v tomhle příběhu nedokáži pochopit i těch pár celkem jednoduchých informací.
      Základna na Měsíci - obyčejná budova uvnitř s obyčejnými dveřmi. V obyčejné budově jsou alespoň požární úseky oddělující protipožárními dveřmi. Ty dveře mají "pouze nabobtnávající" těsnění, aby tepelně izolovaly nějakou dobu. Pokud bude mít budova uvnitř JINÝ tlak než vně, tak ty úseky musí mít tlakové dveře v úsecích, jinak jakýkoliv požár zničí celou základnu. Podobně jako v ponorce. Ano, mohou existovat i "obyčejné" dveře s klikou, co vydrží přetlak pár atmosfér. Stejné je to s hangáry. Ale asi mi na to chybí fantazie:-)
      Cestování - ano, mohu projít branou na Měsíc. Ale proč bych se pak měl plahočit na okraj Sluneční soustavy nějakou lodí, co vypadá s tím kokpitem tak pro 2členou posádku, co pojme až 600 lidí, když by stačilo vytvořit podobnou základnu na Plutu nebo na měsících Jupitera? A třeba až tam přestoupit na loď. Pro mne nelogické...
      Empatik - nechápu, proč by někdo, kdo je telepat, tedy podle mne současně i empatik, potřeboval 6ti letého kluka, co se umí sotva vyjadřovat na vycítění emocí? K čemu je někomu 6ti letý špatně se vyjadřující detektor lži v lidské podobě? Fakt tomu nerozumím...
      Proč by někdo opoustěl po 20letech tak úžasnou práci? Kam by se vracel? S 20ti lety mimo Zemi, na které strávil jako malý 6 let, co si ani nepamatuje a "vrátí" se na Zem? Ani náhodou bych se nikam nevracel! Proč bych o té práci navíc ještě vypovídal písálkům? Je to podobné, jako Michal popisoval ty, CO VĚDÍ. Opět nechápu.
      Také občas něco VÍDÁM, taky to nešířím, protože vlastně ani moc nevím, co vlastně vidím. A Corey naprosto v klidu řekne, že "ani vlastně neví proč co tak dělají". Nechápu... chybí mi logika.
      A to mi ještě moc nende pod nos ta vyšší hustota. Ten, kdo obývá podle mne vyšší hustotu by s kostrou a tělem s modrou kůží a chmířím v ní moc nepobyl, ale to je asi jen má fantazie:-)
      A to nepíši o záhadách kolem Měsíce, aby šly dohromady s obrovskými podzemními základnami s obr hangáry(tedy, jestli jsem to správně pochopil)? Víte, že třeba všechny různě veliké krátery v průměru jsou naprosto stejně hluboké? https://www.suenee.cz/kdo-postavil-mesic/
      Ale třeba fakt jen neznám celý příběh:-)
      nenimito

      Vymazat
    9. nenimito, máš pravdu, skutečně neznáš celý příběh. A navíc nedbale čteš. :-)

      Vymazat
    10. Nenimito, Člověk, zbytočne v týchto príbehoch hľadáte logiku. Sú na pobavenie más a teda logika stranou, stačí im "coolness", nato aby Corey Good a jemu podobní mali čo do úst. Čím väčší mišmaš Star Treku, Star Wars a Star Gate, tým viac prispievateľov na ich autá a dovolenky. No od tých vo Vatikáne sa ešte aj tak majú čo učiť :)..

      s0lar

      Vymazat
  2. Hmm mám v rukávu taky pár „příběhu“, snil jsem si je v předškolnim věku..., ale neumím engliš abych zblbnul masy, nicméně... čím jsem starší tím víc si myslím, že nic nevím a možná je možné všechno. Poznávám jen ten svůj malej kousek „skutečnosti“, kolem sebe... a jiný zase ten svůj, a další zas ten jeho... Jen to někdy zkusit dát aspoň trochu dohromady. A to mne tu baví.

    OdpovědětVymazat
  3. To je skoda myslela jsem fakt ze mimozemstane jsou mezi nami à ze jsou hodni :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som mimozemšťanka a co má jako bejt ? Boh-Creator-Život chce pestrosť, hin sa hukáže co z toho vyroste . - Prepáčte, takéto infá sú na prd, cítite sa po nich krajšie, je vám radostnejšie, ľahšie, kľudnejšie, svieti to okolo vás, chcete dávať namiesto brať ? Na Wilcockovi vidím zmätenú obeť, na tom druhom zaplatenú obeť. Ľudia sa o chvíľu aj tak zbláznia, veď QAnon má "povolené" hlásať. Čo ? No to ja fakt neviem, asi pravdu. Koho pravdu ? Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju sledovat stránky Bod zlomu(COBRA).Kdo je pravidelně pročítá ten už ví....

      Vymazat
    2. COBRA sú tie najzavádzajúcejšie informácie. Kto pročítá je víc a víc zblbnutý.... takžetak. Nič neprečítavajte, tak Vám dôjde skôr..... Bed

      Vymazat
  5. Pravda je pro mne důležitá jen v tom rozsahu, který jsem schopen rozumně a účelně uplatnit ve svém vlastním životě tady a teď. To, zda je Bůh, je pro mne důležité a mohu to mnohonásobně uplatnit prakticky každý den. To, zda jsou či nejsou Emzáci, pro mne důležité vůbec není. Uplatnit to nikterak nemohu a vlastně bych ani uplatňovat nechtěl. Je mi tedy jedno, zda to je či není pravda. U KSB, která mne velmi mnohému naučila, váhám nad určením jejího skutečného cíle. Ale tento "projekt" je pro mne důležitý a jeho vnitřní pravdivost je pro mne významná. Může mne přivést na cestu i na scestí. Zatím jsem tuhle hádanku nevyřešil. Jsem pouze opatrný....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas. Sice o těch emzácích "neznáme celou pravdu", to je fakt, ale pokud poskládáme známé informace (o globálních projektech, o GP, apod.), tak se ta "pravda" projeví jako součást procesu oblbování lidí. Globalisté potřebují mít ke svému "stádu" vždy nějakou alternativu, nějakého nepřítele. Takže to dřív měli tzv. Západ vs. Východ, po pádu SSSR, měli Svět vs. terorismus, dál v plánu je Svět vs. asteroid, nemoce, nebo emzáci. Ale vždycky tady bude ta "hrozba". Takže i když skutečně neznáme "celý příběh" (jak píše Vla-Bi nahoře), tak si ale umíme představit, kam tato část příběhu (emzáci) asi tak zapadá (do jiného, většího obrázku, který nám "maluje" GP).
      A co se týče KSB - tam hrozí nebezpečí na cestě k Člověčenství v tom smyslu, že jedinec sklouzne ke struktuře psychiky "Démon" a pak mu je informační tok Shora uzavřen. Záleží to ovšem na mravnosti každého jednotlivce. Ať se daří. Člověk.

      Vymazat
  6. Ještě bych doplnil, nový film od Davida a Coreyho se jmenuje Above Majestic. Stojí za shlédnutí.

    OdpovědětVymazat
  7. Omlouvám se za delší výpadek zde, bohužel sem se domrzačil pádem ze skály (kotník na maděru) při průzkumu na pokračování seriálu "Divná místa". Chtěl sem pro Vás "objevit" jednu unikátní lokalitu poblíž Kašperek, která značně figuruje v místních legendách. Článek hned tak nebude, protože sem nestačil fotit a dokumentovat a kdo ví, jestli budu aspoň za rok schopnej zase chodit...

    Nicméně se musim vyjádřit k tomudle článku. S jeho obsahem mě Vlabi seznámila ještě před tim nešťastnym zřícením a už tehdá sem jí odpovídal, že je to totální dezinformace (to píšu slušně, kdybych to napsal na plnou hubu, tak by se mi nejspíš vyzkratoval počítač...). Jakej je rozdíl mezi Bendou s jeho vesmírnejma lidma a timle "Corym"? Celej tendle new age ufo blábol je stejně jako ostatní ezoterika se svejma povzneseníma do 5D určená pro slabší povahy, který si neuměj sami skládat mozajku. Corey lže jako když tiskne, je to vidět na videu, je to ale mizernej lhář a rudne u toho, potí se, obrací oči, bláboly tahá neobratně z paty. Celý to story je tak naivně připravený, že nevěřim ani tomu, že by byl nastrčenej provázkářema. Spíš je to jeho soukromej počin, nebo počin nějakýho jinýho druhořadýho byznysmena... Zoufalost nad zoufalost.
    Vlabi se bohužel urazila, když sem jí tehdá odpověděl v podobným duchu, upřímně řečeno mě ani nenapadlo že by ona tomu mohla ne že věřit, ale vůbec ztrácet čas poslechem takovejch žvástů.
    Ano, věřim tomu, že se po Zemi producíruj emzáci, ano věřim tomu, že ty emzáci nějak (negativně) spolupracujou s prováskářema a s loutkovejma vládama různejch zemí. Sem přesvěčenej o tom, že sou to pěkný parchanti, co unášej lidi na hrůzný pokusy a mrzačej dobytek. A jestli někdy nějakýho potkám, tak do něj vysypu zásobník seč mi budou síly stačit.
    Lidi, opakuju se tu sice furt dokola, ale nevěřte ničemu a nikomu, řiďte se vlastním svědomím, intuicí a rozumem a hlavně skládejte svojí mozajku!
    Chorche

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chorche,
      můžeš kterékoli ze zde napsaných svých tvrzení o Coreym doložit důkazy? Pokud je nemáš, zvaž prosím vymazání svého příspěvku.
      Můžeš tu svobodně vyjádřit jakýkoli svůj názor, ale obvinit konkrétního člověka, aniž bys měl pro to důkazy, by jednak bylo narušením pravidel diskuze na tomto blogu a navíc by to mohlo být chápáno jako urážka na cti.

      Vymazat
    2. Vlabi, můžeš dokázat exitenci boha? Jakýhokoliv. Nebo jeho neexistenci ;-)

      V případě Coryho si každej udělá svuj obrázek o pravdivosti jeho tvrzení sám. Nicméně pár důkazů pro pořádek (i když se vyskytujeme na blogu, kde je 99% důkazů čistě hypotetickejch a nechci se nechat zatáhnout do absurdní debaty o "pravdivosti" těch kerejch tvrzení...): důkaz č. 1 když by byly emzáci takový dobráci (kerejm záleží jen na lickým dobru a pozitivním rozvoji), myslíš že by se bavili s loutkovejma vládama? Specielně s vládou z Fašingtonu? :-) důkaz č. 2 - jak dlouho myslíš že by přežil člověk, kterej by vynes takle "tajný" informace? Respektive myslíš že by bylo vůbec umožněno takovýmu člověku opustit takovej projekt? ;-) Máme tu daleko banálnější projekty (area 51 a pod.) a za ty desítky let otamtať nikdo nevynes ani ň. Důkaz č. 3 - myslíš že se vší tou superhyper vyspělou megatechnikou by slavná pindosí armáda nebyla schopná spacifikovat talibánce, který jim hatěj pěstování máku na financování černejch operací?

      Jinak sám Corey sám nepřines jedinej důkaz pro svý tvrzení. Stejně jako Benda se svou vesmírnou drůběží nebo Billy Mayer či Saša Chinevič a halda jinejch chanellingářů. Vždycky jen najivní malůvky Aštara Šerana nebo dekly z popelnic nafocený jako lítající talíře... Existuje vícero teorií o tomdle new age fenoménu, některý lidi sou jen schyzofrenici, jiný se z toho snažej vytřískat prachy, jiný asi budou agentni tajnejch služeb. Každopádně všechen tendle bordel je systémem podporovanej proto aby se roztříštilo vědomí lidí, aby se nikdo nemoch dopátrat jádra pudla. Kolik já už za svuj dlouhej život čet nejrůznějších zaručenejch teorií a "pravd". Kolik se toho vyrojilo před rokem 2012... Je mi z toho všeho zle.

      A proto se řídim tim co tu opakuju skoro pokaždý - nevěřim nikomu a ničemu. Řídim se pouze vlastním svědomím a tim co si můžu na vlasní kůži ověřit. Ano sám sem viděl spadnout lítající talíř do řeky Berounky, někdy v 5. třídě základní školy. Spadnul a dobře mu tak :-) Já rozhodně kontakt s emzákama nevyhledávám a jesli ho voni vyhledaj se mnou, tak svou kůži neprodám zadarmo...
      Chorche

      Vymazat
    3. bohužel Corey má z větší části pravdu ...

      Vymazat
    4. jak to víš? Taky mluvíš s emzákama? :-)
      Chorche

      Vymazat
    5. Když bych se tu zapřísahal, že jsem byl účastníkem stejného programu jako G. Corey a otisknul horu dokumentů, možná i videonahrávek, změnilo by se něco? Přestaly by se snad objevovat ironicky až jízlivě vedené komentáře? Odpovím si sám. Nikoli.
      V jednom z mnoha úhlů pohledů, a myslím si, že zrovna v tom nejdůležitějším, tu přece nejde o obsah, ale o formu, kterou v komunikaci s druhým člověkem vedeme. A nezáleží na tom, zda mluví pravdu či nikoli, protože nemusí jít o lež i když to, co říká, nemusí být pravda.
      Co lze očekávat od okolí, když se sami k němu budeme chovat s despektem nebo dokonce s neúctou? Začarovaný kruh, z něhož je stále těžší a těžší vyskočit. Kruh, který odvádí od toho podstatného.

      Vymazat
    6. Nezlob se Michale, ale to cos napsal je ukázkovou demagogií. Pakliže mi někdo cíleně lže, s úmyslem na tom ještě vydělat nemalý prachy, tak se na něj mam usmívat a klanět se mu? Asi sem moc hrdej a svobodnej...
      http://www.unspirituality.com/corey-goode-blue-avians-secret-government-total-baloney/
      Chorche

      Vymazat
    7. Nezlobím.
      Asi jsi nepostřehl, že se vyjadřuji pouze k diskuzím na Myšlenkách. Stejně tak jsi nepostřehl, že jsem psal o tom, že i když někdo nemluví pravdu, nemusí jít nutně o lež.

      Patříš mezi ty, kdo může rozhodovat, kdo mluví pravdu a kdo ne?

      Na jednu stranu píšeš, že nikomu nic nevěřit atd., ale na druhou stranu se oháníš odkazy někoho, koho jsi v životě ani neviděl.

      Vymazat
    8. "oháníš" - velice zajímavý slovo... No když jinak nedáš, tak teda oháním, z toho důvodu, že ten neznámej vystihnul muj názor na věc. Víš, nerad slovíčkařím, nemluvit pravdu a nejít o lež, hmmm. Zřejmě nějaká vyšší filozofie. Já sem Michale jenom prostej blbej realista, tak na mě s takovou filozofií nechoď ;-)
      Chorche

      Vymazat
    9. Chorche, nemám na Tebe email, tak Ti posílám touto cestou pár odkazů, co mám od jednoho kamaráda.

      http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?97313-The-Truth-about-Corey-Goode

      http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?99229-Debunking-the-Goode-Cult--State-of-Stealthy-Affairs-Pt.1--Daniel-Dark-Journalist-Liszt

      http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?99111-Could-Corey-Goode-and-his-team-be-archontically-compromised

      http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?93650-Secret-Space-Program-Credibility

      http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?104992-Why-are-we-not-talking-about-the-newest-James-Corey-Goode-lawsuit-for-FRAUD-Seems-a-BIG-DEAL

      Vymazat
    10. Nale díky, prolítnul sem to v rychlosti, defakto to potvrzuje co sem psal, nicméně já se tim šaškem nechci ani zabejvat, považuju to za naprostou ztrátu času. S Bendou byla aspoň sranda, todle kuňkadlo je trapný... :-)
      Chorche

      Vymazat
    11. Chorche, tohle je prý velmi seriózní zdroj ( projectavalon.net ). Kamarád se "těmihle věcmi" zabývá velmi dlouho, ověřuje, prověřuje. Ne, že by to z většiny nebyla pravda, ale ten Corey - darmo mluvit.

      Vymazat
    12. Chorche,
      už jednou tě Vlabi žádala, aby ses tu u nás na blogu o druhých nevyjadřoval jako někde v hospodě nebo v diskuzích na seznam.cz.
      Buď natolik ohleduplný a respektuj místní zvyky. Nebudeš-li schopný se o druhých vyjadřovat civilizovaně a to i když s nimi nesouhlasíš, zavedu opět moderovanou diskuzi a podobné výlevy tu nedostanou prostor. Nikoli kvůli obsahu, ale formě. Tím ovšem nejvíce omezíš druhé diskutující, tak nad tím popřemýšlej.

      Vymazat
    13. Máš pravdu Michale, nejlepší bude když se přestanu vyjadřovat úplně ;-) Osobně mam s cenzůrou nepohodlnejch názorů velký zkušenosti a to byl i hlavní důvod proč sem kdysi založil asi jediný opravdu svobodný diskuzní fórum. Tam se nejen nemoderuje, ale moderováním, banováním či mazáním ani nevyhrožuje. Tam si každej svý názory může obhájit vlastníma silama a ne pomocí berliček moderování... Je zajímavý že kdekoli jinde, dyž nejsou argumenty, přikročí se vždycky k vyhrožování moderováním ;-)
      Beru to na vědomí, toto je muj poslední příspěvěk do diskuze zde.
      Chorche

      Vymazat
    14. Chorche,
      nepleť i pojem a průjem, protože obecná pravidla pro slušný, civilizovaný projev nemají s cenzůrou nic společné.
      Do restaurace, kde se vyžaduje společenský oblek, tě taky nepustí v zašvihaných montérkách.
      Tvé argumenty a názory jsem vždy bral na vědomí a i když s mnohými nesouhlasím, právo na jejich prezentaci jsem ti nikdy neupíral ani se k nim vesměs nevyjadřoval. Ale nechceš pochopit, že místo toho, abys slušnou formou napsal, že s někým či něčím nesouhlasíš, tak se uchyluješ k formě, která narozdíl od offroad fora není zde na Myšlenkách podporována. A to je to, nač jsme tě s Vlabi upozorňovali a co ti stále uniká.
      Takže naposled. Obsah názorů tu může být zveřejněn jakýkoli, zato jejich formu vyžadujeme v mezích slušnosti.

      Vymazat
    15. Chorche, vaše odpovědi jsou větší ztráta času, než celý tenhle přispěvek. Těšilo mě.

      Vymazat
    16. Chorche píšeš: "asi jediný opravdu svobodný diskuzní fórum. Tam se nejen nemoderuje, ale moderováním, banováním či mazáním ani nevyhrožuje".
      Našel jsem jeden Tvůj příspěvek...
      "Jeden člen mně tu upozornil na věc, kerou sem si doteťka neuvědomil. A sice, že se tu občas na bazaru vyskytujou kradený věci. Jestli něco z duše nesnášim tak je to čorování a vopchod s čornutejma věcma. Jestli budete mít jistotu že někdo nabízí čornutou věc tady na fóru, napište mi prosím soukromku s odkazem abych věc moch prošetřit. Takový inzeráty budu pak dávat do archivu."
      To není moderování nebo vyhrožování? :-)
      Někdo nesnáší čórky, někdo necivilizované vyjadřování o druhých. V čem je rozdíl?
      nenimito

      Vymazat
    17. Nenimito, nechtěl jsem tady už diskutovat, ale tohle je od Tebe mimo. Tak mi to nedá. Prostě "nenimito jedno". :-)
      Zkus být chvilku objektivní a zkus to porovnat fakt nezaujatě. Najdi si, jaké zde použil Chorche výrazy a znovu posuď, zda je to stejně za hranou jako nabízet někde kradené věci.

      Vymazat
    18. Stejně jako mají různí lidé různě nastavený například práh bolestivosti, tak obdobně se to má s "prahem slušnosti". Je to dáno především výchovou, vlivem okolí a odolností vůči těmto vlivům (někdo by to mohl nazvat svědomím, případně sebereflexí). Když je u někoho v mezích slušnosti močit v bytovce na chodbě na zeď, ještě neznamená, že je to akceptovatelné pro všechny.
      Z toho lze vyvodit nemožnost nezaujatého pohledu.

      A nakonec je vlastně v našem případě irelevantní, jak kdo vnímá rozdíl mezi tímhle či tamtím. Zde na Myšlenkách, a ať se kdo chce třeba vztekne, hranice určují admini blogu.

      Vymazat
    19. Na to mají plné právo si určovat hranice, je to jejich blog.
      Nevím, kdo vychovával nenimita a jaké měl okolí, že nevidí rozdíl mezi použitím slov, která se někomu nepozdávají a podporováním krádeží...

      A my, pokud nám to jejich cenzura dovolí, zase můžeme upozornit na to, že nám to nepřipadá fér.
      Nebýt toho, že Chorche zpochybnil zdroj jednoho příspěvku, byl by tu asi klid. V tom bude bohužel jádro pudla.
      Udělal jsem to sice také, ale to je jedno - stejně už jsem "Ten se záští".

      Vymazat
    20. Připomíná mi to známé: "Co je tvoje, to je moje a co je moje, do toho ti nic není!"
      Dokud platí ono "co je tvoje, to je moje", vše je oukej. Jenže když už ono "tvoje" začne být dle uvážení používáno vlastníkem, tak se začne objevovat "to není fér" apod.

      Všichni dotčení, nechť si uvědomí jednu věc. Jde o stejný případ, jako s onou výše zmíněnou restaurací. Splňte jednu jedinou podmínku a využívejte diskuzi, co hrdlo ráčí. Nevyhovuje-li podmínka, není nic snazšího, než navštívit restauraci, jejíž podmínky jsou přijatelné. Osobně taky nepolezu do podniku, kde se mi nebude zamlouvat jídelák a nebudu si stěžovat, že to není fér.

      Podmínku projevu patřičné úcty i k případným oponentům (když k nim úctu nemám, tak se přece nemusím vyjadřovat vůbec, ne?) tu vyžadujeme z ohledu ke všem i případným diskutujícím, aby nemuseli mít obavy, že se o nich bude někdo vyjadřovat jako o "šašcích", "trapných kuňkadlech" apod. Či-li primárně tu nejde o vás nebo o mě, nýbrž o druhé lidi, protože cítím zodpovědnost za to, jak diskuze vypadá a jak se k nim ostatní diskutující chovají. Jinde tu možnost korekce nemám, ale zde na blogu ano a tak jí plně využívám.

      Vymazat
    21. Ale i užívání práv vlastníka může někdy někomu připadat nefér, jako zneužívání. Někdy mi to tak připadalo, nic víc, nic míň. Mohu se mýlit, mohu mít pravdu.

      Fajn je, že jsi napsal, která slova vadila. Aspoň se předejde dalším "žlutým kartám".

      A já si mohu znovu promyslet, zda jsem nekřivdil Nenimitovi, když se mi nezdálo porovnávat jako důvod k moderování použití slova "šašek" a podporu krádeží.

      Vymazat
    22. Většina lidí umí jedno slovo použít v několika významech. A to včetně onoho jinak nevinného šaška. Zesměšňovat, znevažovat či urážet lze i spisovnou češtinou.
      Stejně tak lze být jízlivý způsobem, kdy skutečný obsah nezachytí úplně každý. I toto zde může být důvodem pro "žlutou kartu".

      Vymazat
    23. Ano, jízlivým způsobem, který nezachytí úplně každý... :-)
      A ta žlutá karta je jen v kapse administrátora.
      Je to jeho právo. Je to jeho blog.
      A není tu žádná disciplinární komise, že.
      Howgh.

      Vymazat
    24. Nale věř mi, že se určitě necítím ukřivděný:-)Spíše nepochopený.... asi jak nedbale čtu a vídám v textu mnohem víc nebo něco jiného, než tam podle jiných je:-) Možná je to i tou vnucenou latinkou(hlaholicí, azbukou).
      Na druhou stranu to má i výhodu při čtení textů a knih, každý tam vidí podle své fantazie představ jiný příběh. Také proto se stává, že když si tu samou knihu nebo text vezmeš do ruky za 10 let, tak tam "vidíš" něco jiného, protože mezitím si rozšíříš fantazii o mnoho informací odjinud.
      Proto jsou filmy a videa tak dokonale nedokonalé. Každý vidí to, co chce ten, kdo ho natočil, a podvědomě tím vnucuje "čtenáři" svůj názor - zhypnotizuje ho, aniž by si toho "čtenář" všiml:-)
      nenimito

      Vymazat
  8. Poslední větu tesat do kamene!!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Fuj, to jsou ale blbosti. Kdybyste radši šli sázet česnek. To prý pomáhá na upíry z dimenze šambala. Přiletí tartarión a všechny.vás uchánovoduje, pokud nebude dost česneku.

    OdpovědětVymazat
  10. Michale B za tuto výjmutou větu z tvého komentáře "Stejně tak jsi nepostřehl, že jsem psal o tom, že i když někdo nemluví pravdu, nemusí jít nutně o lež." bych ti doporučil prodat všechen svůj majetek a odstěhovat se do lesa kde se budeš pár let dávat dohromady.
    Filip D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když někdo nemluví pravdu, neznamená to, že lže. Viz: "...Lež je typ klamu mající formu nepravdivého výroku, zpravidla s vědomým záměrem oklamat druhé za účelem získání nějaké výhody či vyhnutí se trestu..."

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů