20. 9. 2017

Generál Ivašov o falzifikaci dějin


Pro každého normálně myslícího člověka, schopného přemýšlet samostatně, ne heslovitě a mozaikovitě, je čím dál tím zřejmější, že dějiny lidstva jsou falšovány. V žádném případě není náhodou, že si toho všímají i profesionální historici, a někteří z nich již nechtějí mlčet o naprosto zjevných „nesouladech“, které se v tak zvaných oficiálních dějinách hojně vyskytují.

Předkládáme vám na toto téma k posouzení názor Leonida Ivašova, generálplukovníka, doktora historických věd a profesora na katedře mezinárodních vztahů v Moskevské státní lingvistické univerzitě. Ve svojí knize Svět postavený na hlavu píše následující:

„Když se člověk dostává hlouběji a hlouběji do historie vývoje lidské civilizace a zabývá se osudy kvetoucích kultur v dávné minulosti, které zmizely v nebytí, začnou ho napadat zajímavé myšlenky. Jestliže se v archívech nacházejí dokumenty dříve označené jako přísně tajné – o věcech, které byly starověkým „nevzdělancům“ jasné a my dokážeme stěží pochopit jejich podstatu, naskýtá se otázka, jak to mohli naši vzdálení předci tak lehce používat. Je potřeba zdůraznit, že se nejednalo o výkvět národa, ale o obyčejného člověka.

Pokud se například zamyslíme nad egyptskými a jinými pyramidami – před tisíci let je budovali po celé planetě. Můžeme je najít v Americe, v Číně, v jihovýchodní Asii, na severu a pravděpodobně i v Antarktidě. A my, údajně s daleko nejrozvinutějšími možnostmi (vrchol civilizace), nemůžeme stále rozluštit, jak byly postaveny a jaký byl účel jejich použití. A takových záhad jsou desítky tisíc.

To přece ale není možné, že by se dochovaly pouze artefakty a jejich účel a technologie by nenávratně zmizely. Ve skutečnosti ty znalosti existují, i když třeba pouze v kouscích. Nad mnohými z těchto fragmentů pracují velmi lopotně mnozí vědci a snaží se „vystavět“ určitý logický a vědecký systém vzniku vesmíru, vývoje naší planety a lidské civilizace.

Čas od času vyplouvají na povrch neuvěřitelné senzace, které oficiální vědu vedou do slepé uličky. Ti, kdo hledají pravdu, to nikdy neměli jednoduché. V každém období dějin různých říší a vládců a s nimi provázanými „inkvizicemi“ končili hledající a nacházející na hranici nebo na špalku. Dějiny se přepisovaly, dokumenty a důkazy byly zničeny.

K ničení artefaktů a i staveb z dávných časů docházelo možná zčásti z nevědomosti a hlouposti, jindy z čiré vypočítavosti a za odměnu. Rád bych ale zdůraznil, že se to začalo odehrávat již ve velmi vzdálených dobách. Nicméně, v opravdu velkém měřítku probíhá utajování starých vědomostí v dnešní době různými současnými podobami moci. Artefakty jsou skrývány na těch nejzabezpečenějších místech, aby je nedej bože někdo nenašel. Proč?  

Vypadá to, že kdosi z lidské rasy nějakým způsobem a z nepochopitelných důvodů lživě popsal vše, co nás obklopuje, a i nás samotné. Tyto základní nepravdy jsou pečlivě „opatrovány“, podporovány, v různých formách předkládány veřejnosti a tím se vytváří definitivně (pro většinu) změněná historie lidstva a každého národa. Na všechna tato tvrzení je vynakládáno nemalé množství finančních prostředků, jsou zakládány různé fondy a práce pro ně je náležitě odměňována.

A protože my a naši předci do sedmé generace před námi jsme neznali a neznáme své skutečné dějiny, máme problémy s pochopením účelu své existence, svého původu a je pro nás těžké porozumět světu kolem nás a Vesmíru. Je možné, že jsou chybně nastavené metody výzkumu a chápání, protože neodpovídají původnímu uspořádání světa. V tom případě by věda nezkoumala skutečný svět, ale určitý druh iluze. Pokud by tomu tak opravdu bylo, znamenalo by to, že lidská společnost byla vybudována a žije v „nesprávném světonázorovém prostoru“.

Faktem je, že falzifikace naší historie nikdy neprobíhala a neprobíhá z důvodu něčí nevědomosti nebo omylu, ale v plném souladu se záměrným klamáním a parazitické manipulace. Připomeňme si pyramidu moci. Hlavní síly parazitické moci jsou soustředěny v oblasti Washingtonu D. C., Londýnské City a Vatikánu. V žádném z těchto míst se ale ta skutečná moc nenachází.

A právě na příkaz „této elity“ jsou před námi skrývány nejstarší původní písemné dokumenty a nesčíslné artefakty, které rozhodně nemohou být zařazeny do oficiální historie. Znovu připomínám, že za tímto účelem jsou vydělovány opravdu velké finanční obnosy – pro zrádce lidstva.

A rozhodně ne všechno, co bylo v dávných knihovnách Egypta, Pergamonu, Byzancie a v dalších, je navždy ztraceno (zničeno požáry nebo dobyvateli). Velká část těchto sbírek – starověkých dokumentů a knih  se dnes nachází v několika poschodích archívů Vatikánu, které jsou ukryty před zraky lidstva a slouží vládnoucím elitám. Nastane ale doba, kdy tento „monopol“ na vědomosti bude rozmetán a přestane existovat.

překlad: Eva
převzato od: suenee.cz


10 komentářů:

  1. Niet nič divneho na tom "šume" okolo informácii. Len velmi málokto ludí si uvedomuje že to jediné čo človek za svojho života na tomto svete naozaj vlastní sú informácie. Len s nimi sa dá donekonečna robiť čokolvek (x-krát darovať, x-krát predať, x-krát zamlčať, x-krát "pohreť sa s nimi", atď.atď.) a prestovšetko nech s nimi človek robí absolutne čokolvek, až do jeho pominutia sú stále jeho. Ten obrovský rozdiel medzi vedieť a myslieť si nie je náhoda... hunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Huntere,
      naprostý souhlas. Jen bych ve spojení s informacemi nepoužil slovo "vlastní" (ve smyslu být majitelem).
      Dále bychom se museli asi zamyslet, zda do významu slova "informace" lze zahrnout i emoce, protože právě emoce budou dle mého názoru mnohem větším "lákadlem" pro entitu, jež se chce jako člověk inkarnovat. Ono k informacím "tam" má jaksi snadnější přístup, nežli "tady". O emocích, které nám zprostředkovává fyzické tělo se totéž říci nedá.
      Takže podle tebe jsou emoce informací či nikoli?

      Vymazat
    2. Michale informácie (nie len vedomé ale aj tie podvedomé) sú spúšťačom emocii. Trochu odbočím aby k mýlke nedošlo, to "vlastniť" bolo z mojej strany podané doslova vlastniť. Nič ostatné (ano, ani svoj vlastný život) čo z nášho pohladu "vlastníme" nie je v skutočnosti naše, všetko (aj to za čo zaplatíme) máme len v užívaní. Nabudenie emocie prostredkovaním infoformácie nie je o jej vlastnení (emocie) ale o jej užívaní a užívať si emocie iných je len o informáciach. Tak jak je možné cez slzy od srdca smiať sa, tak možné je i smiechom liečiť srdcervúcí žial... hunter

      Vymazat
    3. Huntere k čemu mi je pak ten platný list vlastnictví když né k tomu že ten můj dům je jenom můj? Opravdu nechápu to. Honza

      Vymazat
    4. Honzo,
      ani nevím, co na Váš dotaz říci. (snad to Hunter vystihne lépe)

      Asi takto: a k čemu Vám bude to, že je ten dům "Váš" i podle listu vlastnictví, když spadne letadlo, meteorit nebo si někdo vhodný usmyslí, že by místo něho byla lepší dálnice, když barák je náhle fuč?
      Pod pojmem "vlastnit" tu bylo myšleno (aspoň mnou) to, že to nelze nikterak odebrat.

      PS: I když po dobu života lze z vědomé úrovně odebrat i ty informace (viz. zdejší články o PSI zbraních) :-)

      Vymazat
    5. Honzo je to mimo temu vlákna, prestovšetko odpoviem. Ten "papier" ťa oprávnuje tú nehnutelnosť oproti tým ktorý ho nemajú len k tomu že ju možeš za výhodnejších podmienok užívať. Pri nakladaní s ňou (predaj, prenájom) bez rozdielu na to či máš alebo nemáš k tomu papier musíš platiť "desiatok" rovnako ako ktokolvek iný. O tom že to nieje tvoje a kedykolvek sa tento súčasný stav može zmeniť (nemusia to byť nutne len migranti) hovorí npr. aj toto video - https://www.youtube.com/watch?v=up__Nqm5C_I . Naozaj vlastníš len to čo máš stále vždy a všade so sebou, o čo sa možeš ale aj nemusíš (je to len tvoja vlastná volba) kedykolvek s kýmkolvek a kdekolvek podeliť bez toho aby si musel niekomu niekde niečo platiť a prestovšetko stále to zostáva aj tvoje - informácie. Bez ohladu na to čo si o tom človek myslí z tohto celkom prirodzene jednoducheho pravidla nieje výnimkou - tak totiž funguje veškerý život v prírode... hunter

      Vymazat
    6. Myslíš si, že si majiteľ nehnuteľností? Nezaplať dane a skutočný vlastník sa ohlási.
      ChlapeczDediny

      Vymazat
  2. Naprosto souhlasím se článkem.Jedna taková falzifikace proběhla i před 72 lety ,ale vzhledem k tomu ,že tato doména spadá pod zákony ČR ,tak se radši ani rozepisovat nebudu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, me to zajima. Nemuzes to poslat treba do emailu? radekkostal@centrum.cz Dekuji

      Vymazat
  3. falzifikace = vyvrácení
    Jinak: falšování.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů